Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μάταιος κόπος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 31 Ιανουαρίου 2011.

  1. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Μάταιος κόπος

    Τελικά αφού μόνο οι true κάνουν bdsm και οι υπόλοιποι απλώς δεν θα 'βρισκαν να πηδηχτούν αλλού, τα άλλα 12 τι ρόλο βαράνε;
    Έστω ότι ισχύει. Αφού όπως λες πιο πάνω, στο πρώτο session κιόλας θα φανεί, εμάς τι μας νοιάζει;
    Μιας και μας αναφέρεις τη slaverose που "έχει τα γκατς" να δηλώσει βανίλα, αποτελεί κατάλληλο παράδειγμα σε αυτό που λες εδώ
    Γιατί η ίδια άλλα δηλώνει.
    Και τέλος, αυτό εδώ που πιο πολύ σε αναίτια μπηχτή μου κάνει, πού κολλάει με το θέμα σου;
    Παρότι δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα εμφάνισης (για τα δικά μου πάντα ναρκισσιστικά κριτήρια) και παρότι σύμφωνα με εσένα που με έχεις δει να κάνω, "το 'χω", λυπάμαι ειλικρινά που έστω και πίσω από τις γραμμές μπορεί να υπονοείς ότι για να κάνει κάποιος BDSM, οφείλει να μην είναι άσχημος. Χίλιες φορές άσχημος, παρά ανόητος. Για το BDSM πάντα.
     
  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μάταιος κόπος

    Durcet, και μόνο ότι έμπαινες και έγραφες δεκάδες ποστ καθημερινά στα βοθρο(λ)ύματα του Αρτέμη είναι επευφημία υπερ του βοθρομπλόγκ.



    Και να πάμε στο θέμα μας.
    Άκου μεγάλε, αν κάποιος ανοίξει νήμα ακόμα και με τίτλο "καλό μήνα" εσύ οταν πας να γράψεις στο νήμα, θα ζητάς από τον νηματοθέτη να σου αναλύσει αν η αιτία που άνοιξε το νήμα ήταν η αλκάϊντα... και λόγω που είχε πρόβλημα και με την μέση του... για να μην τον ενοχλεί το πόδι του και μπλα μπλα μπλα...

    Είπα εγώ ότι με ενοχλεί κάτι; Είπα εγώ ότι έχω πρόβλημα με αυτούς που αποζητούν βανίλα σεξ;

    Άστο αρχηγέ, δεν το έχεις... μην το κουράζεις λοιπόν. Οταν είσαι έτοιμος να πεις την άποψή σου για το θέμα του νήματος χωρίς να ψάχνεις ψήλους στ΄ άχυρα, εδώ θα είμαστε να ακούσουμε την άποψή σου.
     
  3. SlaveRose

    SlaveRose Regular Member

    Απάντηση: Μάταιος κόπος

    εγώ για παράδειγμα .. δεν είμαι βδσμ   αλλά αν μου καθόταν ένας καλός βδσμ γκόμενος   θα ήθελα να δοκιμάσω μαζί του βδσμ κατάσταση   βέβαια χωρίς μαστίγια .. μαχέρια .. και τέτοια .. κανένα δέσιμο ας πούμε .. αυτό μου φαίνεται λίγο ερωτικό   επίσης μ'αρέσει κάποιος άντρας να είναι ο Κύριος μου .. μ'αρέσει να είμαι η υποτακτική .. αλλά κατά βάθος να γίνεται το δικό μου   μου αρέσει που δίνετε τόσο πολύ σημασία στα ερωτικά παιχνίδια ..(αυτό είναι από τα καλά του βδσμ) επίσης μου αρέσουν τα αντρικά χέρια .. φετιχ
    αυτά .. σε ποια κατηγορία ανήκω .. νιώθω μπερδεμένη  
     
  4. Manipulator

    Manipulator Regular Member

    Απάντηση: Μάταιος κόπος

    Μπορώ να εκφέρω γνώμη μόνο για το άτομο μου αλλά και για τα άτομα που γνωρίζω σε πολύ προσωπικό επίπεδο (από το κύκλο του bdsm), πως καλώς ή κακώς κάνουν bdsm όλοι τους…
    Και στο σπίτι μου έχω κάνει και σε σπίτια συντρόφων, ή φίλων και με έχουν καλέσει σε private games και έχω καλέσει σπίτι μου και ξέρω πάρα πολύ καλά, πως γίνονται sessions σε σπίτια φίλων αρκετά συχνά, κλπ…

    Σαφέστατα μπορεί ένα session να μην πάει καλά, γιατί και αυτό είναι μία έκφραση, όπως και το “vanilla sex”, από ανθρώπους γίνονται αυτά, σχέσεις είναι, χημεία είναι, άλλοτε πάει καλά, άλλοτε όχι, δεν σημαίνει πως ένα αποτυχημένο session δεν είναι bdsm εμπειρία, ή δεν έχεις κάνει bdsm.

    Τώρα από την άλλη το bdsm είναι μόνο η σχέση D/s, ή M/s? Δεν το νομίζω…

    Εάν κάποιοι επιλέγουν να μην κάνουν βούκινο το τι κάνουν μέσα στο σπίτι τους πάει να πει ντε και καλά πως δεν κάνουν bdsm? Χμμμμ … οκ τότε ΔΕΝ κάνω bdsm και ούτε οι δικοί μου άνθρωποι ΔΕΝ κάνουν μαζί μου και χώρια και είμαι πολύ χαρούμενος και μία χαρά ζω και ζούμε!

    Το να μην βγουν τα status δεν νομίζω πως χάθηκε και ο κόσμος, σε άλλους με κάποιους βγαίνουν, σε άλλους όχι, χημεία μεταξύ ανθρώπων είναι ρε παιδιά, μην τρελαινόμαστε… και από την άλλη δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος-α Κ οπού στην πρώτη του επαφή με το σπορ να πήρε το single tail και να χάραξε το όνομα του στην πλάτη του-της υ. Αυτό σημαίνει πως δεν το έχει?

    Και αυτό το δημόσιο… δηλαδή τι σκάλωμα είναι αυτό… ότι δημόσιο έχω δει αγγίζει τα όρια της γελοιότητας, γιατί μόνο bdsm δεν ήταν. Παραδείγματα? Οκ… σε club μαστεράς τεραστίων διαστάσεων και κιλών έχει πλακώσει την λιλιπούτεια παρτενέρ του σε κάτι ανάστροφες και να γκαρίζει σαν γορίλλας και στο τέλος να τον μαζεύουν από το stage άνθρωποι του μαγαζιού γιατί την κακομοίρα κόντευε να την στείλει νοσοκομείο. Μαστεράς να κάνει οτιδήποτε άλλο με την υποτακτική του, εκτός από bdsm (χουφτώματα, χαμουρέματα γενικότερα), μιστερού να βαράει υποτακτικό και να πετυχαίνει όλους τους άλλους, εκτός του υποτακτικό της. Και άλλα πολλά γελοία τέτοια… δήθεν οργασμοί κλπ κλπ … Γενικότερα το όλο σκηνικό μου κάνει πολύ δήθεν.
    Αλλά και στην τελική κάποιοι δεν το γουστάρουν, πάει να πει πως δεν είναι bdsmers?

    Αα... φυσικά παίζει πάντα το ενδεχόμενο να είμαι μεγάλο μπάζο και να μην με θέλει ούτε λεπρός, ή μεγάλο νούμερο και να έχω φάει Χ από όλους, άρα σίγουρα ΔΕΝ κάνω bdsm!

    Οπότε ταπεινά θα πρότεινα ψυχραιμία και ενίοτε ψυχραιδύο!  
     
    Last edited: 1 Φεβρουαρίου 2011
  5. Απάντηση: Μάταιος κόπος


    Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ!





    Συγγνώμη. Παρακαλώ συνεχίστε.




    _
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Μάταιος κόπος

    Αγαπητό μου manipulator, κακώς κατ' εμέ, κάθεσαι να πεις αν κάνεις bdsm εσύ ή οι φίλοι σου ή πού και πώς. Το νήμα άλλωστε δεν έχει σκοπό να τα πουν αυτά οι true αλλά να βγουν -οι πλέον- συνειδητοποιημένοι un-true και να μας πουν τους λόγους που τόσα χρόνια πολεμάνε και τελικά "δεν το ΄χουν" το ρημάδι.
    Βασικά θα μας γλίτωνε χρόνο απλά να βγουν και να πουν ότι ενδιαφέρονται μόνο για φυστίκωμα, λογικά επειδή είναι άσχημοι και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βγαίνει κανείς τους να το 'μολογήσει.
    Oh well.
     
  7. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Μάταιος κόπος

    Η ασχήμια δεν είναι αντικειμενική και σίγουρα τα αποτελέσματα της δεν είναι η αγαμία.

    Γιατί όμως μας καίει τόσο πολύ το τί κανει και πως το κάνει και αν το κάνει ή αν το ονομάζει bdsm ή φυστικοβούτυρο ο καθένας στο κρεβάτι του?

    Αν εγώ θέλω να γλύφω τα πόδια της υποτακτικής μου, αν θέλω ΄να μπαίνω σπίτι και να της λέω.."Που εισαι σκλάβα"? και να μου απαντάει : "Δεν πας στη γωνία να δείς αν έρχομαι που θα με πεις και σκλάβα Κυρία?" Αλλα ταυτόχρονα την έχω να με φωνάζει Αφέντρα και να ξεσπάει σε γέλια κάθε φορά που το κάνει και στο στάτους μου θέλω να βάλω ότι είμαι η ΜΙΣΤΡΕΣ του αιώνα, ποιο είναι το πρόβλημα?

    Εδώ τα παιδιά στο δημοτικό τρέχουν με κραυγές χαράς και ευγνωμοσύνης να αγκαλιάσουν τον δάσκαλο/α που τα σπάει στο ξύλο... θέλει πολύ να καταλάβουμε ότι κανείς δεν θα βγει να πει οτιδήποτε όταν έχει διατυπωθεί προκλητικά και με υπόνοια αποτυχίας ?
     
  8. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Μάταιος κόπος

    Μέχρι στιγμής, 7 σελίδες and counting.
     
  9. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Μάταιος κόπος

    βλέπε προηγούμενο ποστ ....(?)
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Μάταιος κόπος

    Δεν μπορώ να μην επικροτήσω όταν βλέπω και αντιλαμβάνομαι ειλικρινή γραφή .
    Συγχαρητήρια λοιπόν...
    Όσο για το "επίσης μ'αρέσει κάποιος άντρας να είναι ο Κύριος μου .. μ'αρέσει να είμαι η υποτακτική .. αλλά κατά βάθος να γίνεται το δικό μου" κάτι μου λέει πως εκφράζει ικανή μερίδα θηλυκών του Forum!
     
  11. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: Μάταιος κόπος

    Μπραβο κι απο μενα, rose
    Εδω ειναι εξισου σημαντικο προβλημα κατα τη γνωμη μου το 'δηθεν των αποψεων', οσο το 'δηθεν του στατους'.

    Λειπει πολυ να βγει καποιος και να πει:
    Κοιταξτε, αυτο ειμαι. Δεν ψαχνω να αρεσω σε ολους, ουτε να εντυπωσιασω με τις αναλυσεις μου! Μ ενδιαφερει ομως να γνωρισω αληθινους ανθρωπους, με αληθινες σκεψεις, και να δω με ποιους ταιριαζω.

    ---------- Post added at 15:07 ---------- Previous post was at 15:02 ----------

    Αυτο ειναι προσωπικη επιθεση (flame)
     
  12. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Μάταιος κόπος

    εμενα μου το απαγορευει η νομοθεσια .... εγω και η Κλαρα (η προβατινα) θελουμε .....