Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θηλυκός Οργασμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 30 Δεκεμβρίου 2010.

  1. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Θηλυκός Οργασμός

    Μέχρι το σημείο που διάβασα (Sex Study Says Female Orgasm Eludes Majority of Women - ABC News)

    Αυτό που σκέφτηκα είναι ότι αν ο οργασμός με διείσδυση ήταν τόσο εύκολος για τις γυναίκες η αναπαραγωγή θα ήταν ανεξέλεγκτη και τα αποτελέσματα θα ήταν η αύξηση της θνησιμότητας σε νεαρής ηλικίας γυναίκες. Το ότι με τη διείσδυση όμως, ερεθίζονται σημεία που οδηγούν στον οργασμό ίσως λειτουργεί ΄κάπως σαν το καρότο μπροστά στη μούρη του γαϊδάρου. Πιθανόν το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να φτάσει μία γυναίκα σε οργασμό με διείσδυση, αφορά τις σωματικές της αντοχές στη γέννα.
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θηλυκός Οργασμός

    Όταν ξεκίνησα το θέμα είχα μερικές ιδέες στο μυαλό μου, απόρροια των εμπειριών μου, ως επί το πλείστον. Μετά από τις έρευνές μου, οι απόψεις μου άλλαξαν αρκετά, όχι ριζικά όμως.

    Στην αρχή θεωρούσα ότι οι άντρες έρχονται σε οργασμό με έναν σχεδόν ολότελα μηχανικό οργασμό, μία σωματική προσέγγιση, ενώ το μυαλό τους δεν συμμετέχει καθόλου. Φαίνεται πως έκανα λάθος. Οι έρευνες δείχνουν ότι οι άντρες έχουν περισσότερες φαντασιώσεις από τις γυναίκες, ότι ο εγκέφαλός τους συμμετέχει στη διαδικασία του οργασμού, ακριβώς όπως και για τις γυναίκες. Η μόνη διαφορά είναι ότι οι άντρες φαντασιώνονται συγκεκριμένα σημεία της ανατομίας της γυναίκας και άγνωστες γυναίκες σε gang bangs, ενώ οι γυναίκες στήνουν συναισθηματικά σκηνικά (αύριο θα ακολουθήσει άρθρο με το τί φαντασιώνονται οι γυναίκες...)

    Θα πρέπει να αναγνωρίσω ότι υπήρξε μία προβληματική αντιμετώπιση της τοποθέτησής μου σχετικά με τον οργασμό (η οποία θα ολοκληρωθεί σύντομα, με την ψυχολογική και κατόπιν την φιλοσοφική πλευρά της σημασίας του θηλυκού οργασμού). Είδα κατ' αρχάς τον τρόπο με τον οποίο έξυπνα και μορφωμένα άτομα είχαν πέσει θύματα της πλύσης εγκεφάλου μίας πατριαρχικής κοινωνίας χιλιάδων ετών καθώς και τον τρόπο με τον οποίο άτομα που θεωρούν τον εαυτό τους μορφωμένα τρώνε κυριολεκτικά κουτόχορτο.

    Ξεκίνησα τη συζήτηση έτσι: "Βιολογικά, το θηλυκό του ανθρώπινου είδους είναι ανώτερο, όπως ξέρουμε όλοι όσοι έχουμε γνώσεις τουλάχιστον εξατάξιου γυμνασίου". Στήριξα αυτό το απλό πραγματικά γεγονός, το οποίο διδάχτηκα στην τρίτη τάξη του Γυμνασίου, στο work report του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Το report εγράφη στα παλιά παπούτσια όλων, με πρώτο και καλύτερο έναν βιολόγο, φίλο της dawn:

    Πράγματι, έτσι προσεγγίζουμε το θέμα όταν πρέπει να κάνουμε προβλέψεις, εφόσον εργαζόμαστε σε κάποια ασφαλιστική εταιρία. Κάνουμε ερωτήσεις σχετικά με το αν κάποιος καπνίζει, αν αθλείται, αν πάσχει από κάποια ασθένεια, αν εργάζεται και αν υπάρχει ιστορικό κάποιων ασθενειών στην οικογένεια.

    Αν όμως είμαστε ανθρωπολόγοι ή ζωολόγοι ή βιολόγοι και θέλουμε να κάνουμε διορατικές παρατηρήσεις πάνω στο ανθρώπινο είδος, με το συγκεκριμένο ερώτημα της βιολογικής υπεροχής του ενός φύλου, βάσει των δεδομένων που έχουμε στη διάθεσή μας – στατιστικών δεδομένων – περί μακροβιότητας του θηλυκού, θα πάρουμε δύο βρέφη, που μόλις γεννήθηκαν, σε μία συγκεκριμένη περιοχή, σε μία συγκεκριμένη εποχή, και θα δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάποιες σχετικά σίγουρες προβλέψεις απλά και μόνο βάσει του φύλου τους.

    Εάν λοιπόν δύο βρέφη γεννηθούν σήμερα σε κάποιο νοσοκομείο των Αθηνών, από Έλληνες γονείς, το ένα αγόρι και το άλλο κορίτσι, μπορούμε με αρκετά μεγάλη ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ βεβαιότητα να προβλέψουμε ότι το κορίτσι θα ζήσει ως τα 86 και το αγόρι ως τα 82 (με τα σημερινά δεδομένα). Εκτός εάν τους πατήσει κανένα λεωφορείο, lol...Επίσης, μπορούμε να προβλέψουμε ότι το κορίτσι θα έχει περισσότερο λίπος (για να κάνει παιδιά), λιγότερη μυϊκή δύναμη από το αγόρι και μεγαλύτερη αντοχή στις ασθένειες. Εάν κάνω λάθος, φαντάζομαι ότι κάποιος θα μας φέρει και κανένα επιχείρημα με κάποια στοιχειώδη βιβλιογραφία, αντί να με στείλει στην κουζίνα να φτιάχνω ομελέτα...(αχ, φίλε Νίκο, δεν ανήκεις και όμως ανήκεις...)

    Το θέμα πρέπει να το δούμε συνολικά, γι αυτό και οι στατιστικές έρευνες αποδεικνύονται πολύ χρήσιμες σε όλους τους κλάδους. Δεν μπορείς από το ειδικό να εξάγεις συμπεράσματα περί του γενικού (η αναφορά μου στην «τεράστια χαζομάρα» αναφερόταν σε αυτό το ατόπημα). Ο Desmond Morris, για παράδειγμα, στον Γυμνό Πίθηκο, κάνει παρατηρήσεις για το ανθρώπινο είδος, επιχειρώντας μία «εξέταση των γενικών χαρακτήρων συμπεριφοράς που είναι κοινοί σε όλα τα συνήθη και ομαλά μέλη των μεγάλων κοινωνιών, δηλ. του βασικού ρεύματος των ανθρώπων που αντιπροσωπεύουν τη μεγάλη πλειονότητα. Αυτός είναι από βιολογική άποψη, ο μόνος σωστός τρόπος διερεύνησης του ζητήματος» (Γυμνός Πίθηκος, σελ. 13)

    Κι εσύ τώρα σκέψου τo εξής: Ίδιο περιβάλλον, ίδιες συνθήκες, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, στην ίδια οικογένεια. Αφαίρεσε τις περιβαλλοντικές διαφορές που θα υπήρχαν ανάμεσα σε έναν Ασιάτη και σε έναν Ευρωπαίο για παράδειγμα. Πάρε δύο άτομα που έχουν μία παρόμοια ζωή, στην ίδια πόλη, σπίτι, δουλειά, φίλους, κανονική διατροφή κλπ. Κάνε τώρα μία πρόβλεψη και πες μου πού τη βασίζεις. Φυσικά στις προδιαγραφές του DNA τους. Ή κάνω λάθος, η πτωχή ημιμαθής;

    Δεν γενίκευσα εγώ. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας το έκανε και ήταν πολύ συγκεκριμένος στο επιχείρημα που κατέθεσε δημοσίως και διεθνώς. Προφανώς έχεις περισσότερα δεδομένα στη διάθεσή σου, μόνο που ξέχασες να μας τα φέρεις.

    Σου απαντώ μόνο για να απαλύνω τις εντυπώσεις που επιχειρείς να δημιουργήσεις, μπας και καμιά ψυχή που μας διαβάζει μάθει πέντε πράγματα, εδώ που βρέθηκε. Για να μην νομίζει κανένας ότι αραδιάζω μπαρούφες, όπως κάνουν οι περισσότεροι όσοι πήραν κακήν κακώς ένα πτυχίο και δεν είχαν έκτοτε καμία ανησυχία, καμία απορία, κανένα ερώτημα. Αυτή δεν είναι η δική άποψή μου περί παιδείας. Όπως λέω στα παιδιά μου, ένας καλός δάσκαλος δεν διδάσκει τίποτα. Το μόνο που διδάσκει στους μαθητές του είναι πώς να μαθαίνουν.

    Στις μέρες μας ελάχιστοι άνθρωποι ασχολούνται με τη γνώση. Οι περισσότεροι είναι προϊόντα ενός αποτυχημένου εκπαιδευτικού συστήματος, που παρέχει «εξειδίκευση», δηλαδή την εφαρμογή μιας σειράς απλών αναμασημένων κανόνων. Από την Ιατρική έως τη Νομική, από την Βιολογία έως τα Μαθηματικά, από τη Λογοτεχνία έως τη Φιλοσοφία, τα πτυχία που αποκτούν οι άνθρωποι αντιπροσωπεύουν ένα κενό γράμμα. Με τις γνώσεις αυτές καταφέρνουν κουτσά στραβά να επιλύσουν μικρά προβλήματα, μιμούμενοι ξανά και ξανά τις ίδιες μηχανικές κινήσεις που διδάχτηκαν. Δεν διδάσκεται πια η ελεύθερη σκέψη, ο στοχασμός. Δεν ενθαρρύνεται η περιέργεια. Δεν ασκείται η δημιουργικότητα. Η αμφισβήτηση αποθαρρύνεται. Η διορατικότητα θεωρείται εχθρός. Αυτός που ψάχνει για την αλήθεια, αντί να την καταπίνει αμάσητη, εξοστρακίζεται. Χλευάζεται, που λέει και ο MasterDo. Τις παλιές καλές μέρες τον καταδίκαζαν εις θάνατον, αφού του έδιναν την δυνατότητα μίας εκτενούς απολογίας.

    Αλλά η γνώση δεν τελειώνει ποτέ. Από αυτή την άποψη, όλοι είμαστε ημιμαθείς. Γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα και αυτά που γνωρίζουμε αλλάζουν διαρκώς, καθώς έρχονται νέα στοιχεία στο φως, από ανθρώπους που δεν επαναπαύονται σε αυτά που ξέρουν. Δεν είναι η ημιμάθεια το κακό, αλλά η νωθρότητα σκέψης. Βέβαια, η νωθρότητα σκέψης ενθαρρύνεται από το εκπαιδευτικό σύστημα, το οποίο είναι υπηρέτης της κοινωνικο-πολιτικής τάξης πραγμάτων, με στόχο την διαθεσιμότητα ικανού αριθμού «εργατών» που παράγουν και καταναλώνουν (σε δοτά ποσοστά) με μόνη παραχώρηση προς αυτούς μεμονωμένες, εξειδικευμένες γνώσεις διεκπεραίωσης και μία σειρά αποδεκτούς τρόπους απόλαυσης. Νιώθεις ελεύθερος φίλε Νίκο; Νιώθεις μορφωμένος; Νιώθεις ότι απολαμβάνεις; Καγχάζω καθημερινά με όσους βλέπω γύρω μου να ψευδαισθίζονται τόσο αποτελεσματικά. Καγχάζω περισσότερο τις σπάνιες φορές που με πιάνω να το κάνω κι εγώ...

    Ο Konrad Lorenz είπε κάποτε: Κάθε καλός επιστήμονας πρέπει να εγκαταλείπει τουλάχιστον μία αγαπημένη του υπόθεση κάθε μέρα πριν το πρωινό. Σας καλώ να το κάνετε, όπως το κάνω κι εγώ...
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θηλυκός Οργασμός

    Ο φίλος της down σου απάντησε πολύ σωστά. Επιπλέον

    α) Ο Π.Ο.Υ. δεν μίλησε πουθενά για "γυναικεία ανωτερότητα". (Στο είχε επισημάνει και ο Stalker)
    β) Σε κανένα σχολικό βιβλίο και σε κανένα σχολείο δε διδάσκεται "βιολογικά το θηλυκό του ανθρώπινου είδους είναι ανώτερο". Φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν είχε γραφτεί ή ειπωθεί κάτι τέτοιο; Το πιθανότερο είναι άλλο σου είπε ο καθηγητής και άλλο κατάλαβες.

    Αυτό που προσπαθούσε να σου εξηγήσει -εις μάτην κατά τα φαινόμενα- ο βιολόγος φίλος της down είναι ότι ο όρος "βιολογική ανωτερότητα" στερείται νοήματος καθότι δεν μπορεί να καθοριστεί. Υπό ποιο context θα κάνεις τη σύγκριση; Ποιο είναι το βαθμωτό μέγεθος το οποίο συγκρίνεις;
    Εσύ ταυτίζεις τη βιολογική υπεροχή με τη μακροβιότητα και γι αυτό σου φωνάζουν όλοι. Η "υπεροχή" είναι βαριά λέξη για να χρησιμοποιείται out of context.
    Ο τελευταίος πανεπιστήμονας ήταν ο Laibniz. Ο λόγος; Υπάρχει τόση πολλή γνώση που είναι αδύνατο να χωρέσει σε ένα ανθρώπινο εγκέφαλο. Η εξειδίκευση το απαραίτητο τίμημα που πληρώνει ένας ανθρώπινος πολιτισμός που συσσωρεύει γνώση.
     
    Last edited: 1 Φεβρουαρίου 2011
  4. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θηλυκός Οργασμός

    Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες. Τα στοιχεία που παρέθεσα ήταν ακριβέστατα:

    Ο Οργανισμός Παγκόσμιας Υγείας, το 1998, δημοσίευσε το άρθρο “Gender and Health” (Φύλο και Υγεία), όπου ανέφερε τα εξής:

    «Η ανωτερότητα της γυναίκας, όσον αφορά το προσδόκιμο ζωής, προέρχεται από βιολογικά αίτια...Καθώς πολλές κοινωνίες έχουν εξελιχθεί οικονομικά και βιομηχανικά, μία πλειάδα από κοινωνικούς και πολιτισμικούς παράγοντες έχουν επιτρέψει συνδυαστικά να αναδυθεί η εγγενής βιολογική ανωτερότητα της γυναίκας».

    Θα αναφέρω επί τροχάδην τους λόγους οι οποίοι μας επιτρέπουν ενδεχομένως να θεωρούμε το θηλυκό του είδους μας βιολογικά ανώτερο (όχι αξιακά ή λειτουργικά ασφαλώς και καλό θα ήταν να διατηρούμε την ψυχραιμία μας όταν περιγράφουμε την πραγματικότητα – δεν εξάπτομαι καθόλου για παράδειγμα, επειδή οι άντρες είναι μυϊκά πιο δυνατοί).

    1. Το θηλυκό του είδους ζει περισσότερα χρόνια από το αρσενικό.
    2. Το θηλυκό είναι πιο ανθεκτικό σε πόνο, κακουχίες, στερήσεις, ασθένειες.
    3. Το θηλυκό δεν χρειάζεται 20 λεπτά μετά τον οργασμό για να αναπληρώσει την ενέργειά του.
    4. Περισσότερα αρσενικά έμβρυα αποβάλλονται ή γεννιούνται νεκρά, παρά θηλυκά.

    Μπορείτε να χτυπιέστε κατά το δοκούν. Δεν θα αλλάξει κάτι...
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θηλυκός Οργασμός

    Δώσε το ακριβές αγγλικό κείμενο, γιατί όσο και να κοπανιέσαι αμφιβάλλω σοβαρά ότι ο Π.Ο.Υ θα έγραφε τέτοια παπαριά. Στο είχε γράψει και ο Stalker αυτό.
    Δεν εννοείς να καταλάβεις ότι τα παραπάνω ΔΕΝ συνιστούν βιολογική "ανωτερότητα" ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ παρά μόνο για σένα και δεν καταλαβαίνεις που σου λένε και σου ξαναλένε ότι ο όρος "βιολογική ανωτερότητα" στερείται νοήματος, αλλά εκεί εσύ.
     
  6. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θηλυκός Οργασμός


    Αυτό που παρέθεσες, dora, κάθε άλλο παρά ακριβές μπορεί να χαρακτηρισθεί. Διότι δεν παρέθεσες βέβαια το εν λόγω άρθρο, αλλά μιά περικοπή δύο γραμμών (κι αυτή όχι πλήρη, γι' αυτό προφανώς και τα αποσιωπητικά), που την πήρες από κάπου αλλού. Δεν μπορούμε λοιπόν, να θεωρήσουμε το πιό πάνω στοιχείο, "ακριβέστατο". Ένα μικρό στοιχείο είναι, που πάνω του βάσισες ένα τεράστιο οικοδόμημα. Φέρε μας ολόκληρο το άρθρο λοιπόν αν θέλεις να μιλάς γιά ακρίβεια, και τα ξαναλέμε (δεν χρειάζεται να το μεταφράσεις, Αγγλικά ξέρουμε. Αλλά να το δούμε ολόκληρο. Κι όχι δυό απομονωμένες φράσεις). Εγώ έψαξα, αλλά δεν το βρήκα. Το έχεις; Δώσε μας το λινκ.

    Έπειτα, γιατί δεν μπορείς να συζητήσεις, χωρίς διαρκώς να παρεμβάλλεις σ' αυτά που γράφεις, αξιολογικές κρίσεις γι' αυτούς που μπαίνουν στον κόπο ν' ασχοληθούν με τα κείμενά σου; Κερδίζεις κάτι (ανεβαίνει ίσως το ηθικό σου, μιά και βλέπεις πως αυτά που λες δεν έχουν "ρεύμα"), με το να γράφεις πως όποιος δεν ασπάζεται τις (αστήριχτες, σύμφωνα με όλους σχεδόν που έχουν γράψει εδώ) απόψεις σου, "τρώει κουτόχορτο"; Πώς προσδοκάς να μην "χτυπιούνται" όσοι πασχίζουν να συζητήσουν εδώ σε μιά λογική βάση, όταν τους πετάς στα μούτρα ότι είναι κατ' ουσίαν αμόρφωτοι, και θύματα πλύσης εγκεφάλου (από την οποία, προφανώς, μόνον εσύ έχεις διαφύγει); Βλέπεις να βοηθάει σε κάτι όλη αυτή η προκλητικότητα, ή αυτό που προσπαθείς είναι απλά να ηρωοποιηθείς ή να προβληθείς ως νεομάρτυρας της "επιστημονικής σκέψης" (σαν αυτούς που όπως λες "παλιά τους καταδίκαζαν σε θάνατο");



    Αμάν, ρε dora... Ξεκαβάλα, λιγάκι... Δεν είσαι η μόνη που ξέρεις γραφή κι ανάγνωση σ' αυτό τον κόσμο, ούτε έχεις την αποκλειστικότητα να έχεις μυαλό μέσ' στο κεφάλι σου... Δεν είσαι ή μόνη ξύπνια, σ' έναν κόσμο που όλοι κοιμούνται με τα τσαρούχια... Ή, εάν όντως νοιώθεις τόσο μόνη, και τόσο μακρυά απ' όλους τους υπόλοιπους, δεν σε προβληματίζει καθόλου αυτό; Είναι δυνατό να πιστεύεις σοβαρά, πως κατέχεις τα πάντα, και παντός του επιστητού; Έλεος!



     
    Last edited: 2 Φεβρουαρίου 2011
  7. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θηλυκός Οργασμός


    Αυτό είναι το ακριβές αγγλικό κείμενο (μιά πολύ μικρή περικοπή βεβαίως, όπως είπα, κι αυτή λειψή):

    "Part of women's advantage in relation to life expectancy is biological in origin . . . . as many societies have undergone economic and industrial development, a variety of social and cultural factors have combined to allow women's inherent biological advantage to emerge."

    Μπορείς να το δεις κι εδώ: World Health Organization


    Μπορείς να δεις επίσης, πιό κάτω στην ίδια σελίδα, να αναφέρεται το ίδιο ακριβώς πράγμα, που λες κι εσύ: Το ότι δηλαδή, τα κριτήρια που θέτει η dora ως ικανά να στοιχειοθετήσουν "ανωτερότητα", είναι παντελώς αυθαίρετα...


    (Και το παραπάνω απόσπασμα πάντως, εάν μεταφραστεί σωστά (και όχι όπως μεταφράστηκε εδώ https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/35084-%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CF%85%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-3.html#post359666), δεν μιλάει γιά "εγγενή βιολογική ανωτερότητα της γυναίκας", αλλά γιά "εγγενές βιολογικό πλεονέκτημα της γυναίκας, σε ό,τι αφορά το προσδόκιμο ζωής"... ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά, βεβαίως, γιά όποιον στην πραγματικότητα δεν μασάει κουτόχορτο - ή δεν προσπαθεί να το ταΐσει τους άλλους, μεταφράζοντας όχι όπως πρέπει, αλλά όπως τον βολεύει...).



     
    Last edited: 1 Φεβρουαρίου 2011
  8. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θηλυκός Οργασμός

    Θα ήθελα μια διευκρίνηση σε κάτι εντελώς επιμέρους, ωστόσο μου είναι απαραίτητη για να σε παρακολουθήσω.

    Αυτό εδώ:
    γιατί το παραθέτεις στα σημαντικά κριτήρια βάσει των οποίων εξάγεις βιολογική ανωτερότητα;
     
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θηλυκός Οργασμός

    Δεν το παραθέτω εγώ, αλλά οι ειδικοί επιστήμονες (το θεωρούν μέρος της βιολογικής ανωτερότητας). Ίσως είναι σημαντικό για την ανθρωπότητα, γιατί πάνω στην αδυναμία των αντρών να παραδοθούν στην απόλυτη χαύνωση της (σχεδόν) απόλυτης απόλαυσης, στηρίχθηκε όλος ο Δυτικός (πατριαρχικός) πολιτισμός. Το θηλυκό υποτάχθηκε στους νόμους που απαγορεύουν την απόλαυση (νόμοι που βολεύουν το αρσενικό του είδους, όχι το θηλυκό) και έτσι προέκυψε ο πολιτισμός. Με λίγα λόγια, ο πολιτισμός είναι ανδρική επινόηση και προέκυψε λόγω της αδυναμίας των αντρών να χύνουν τόσο συχνά όσο θα ήθελαν.
     
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Θηλυκός Οργασμός

    Ντόρα, θα με συγχωρέσεις αλλά έχω ακούσει κοτσάνες και κοτσάνες αλλά αυτό το "ο δυτικός (πατριαρχικός) πολιτισμός" στηρίζεται στο γεγονός "ότι οι άντρες χρειάζονται 20 λεπτά για να αναπληρώσουν την ενέργειά τους" τις βάζει κάτω όλες.
     
  11. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Θηλυκός Οργασμός

    Χαμένοι στη μετάφραση...
    Και τι θα δούμε ακόμα...
    Α πα πα πα....
    Τς τς τς τς τς....
     
  12. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θηλυκός Οργασμός

    Δηλαδη αν καταλαβα καλα,ο δυτικος πολιτισμος επινοηθηκε απο τους αντρες για να εχουν με κατι να ασχολουνται στα εικοσαλεπτα που τους χρειαζονται για να ξανακαυλωσουν,στερωντας ταυτοχρονα απο τα θηλυκα τη δυνατοτητα κατα τη διαρκεια αυτων των εικοσαλεπτων να ασχολουνται με το μουνι τους.
    Μαλισταα...αντε να δουμε ποσα αλλα αρσενικα θα τσιμπησουν απο αυτη τη χιουμοριστικη(ελπιζω) προκληση και θα αρχισουν να λαλανε..