Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

sub,ένα βήμα πριν την μεταμόρφωση σε slave?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 5 Φεβρουαρίου 2011.

  1. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: sub,ένα βήμα πριν την μεταμόρφωση σε slave?

    Αν και συμφωνω γενικα dora,
    η απαντηση σ αυτο που ρωτα η sumisa δε με καλυψε.

    Λες οτι αν σε μια υπο της βγαινει να υποτασσεται δεν ειναι ..υποτακτικη; Μονο αν ..υπακουει;
    Εχω παιξει με υπο (και σε μια περιπτωση ειχα μια τετοια σχεση) που ειχαν την αναγκη να τις υποταξω. Που δε θα υπακουαν αν δεν τις αναγκαζα να υποταχθουν.
    Οι περισσοτερες υπο μου, εβγαζαν κατ αρχην υποταγη, κ οχι υπακοη. Γιατι καβλωναν με την κυριαρχια μου. Η υπακοη καποτε ερχοταν απο νωρις, καποτε αργοτερα, οταν παρα την αντιθετη αποψη τους για τα πραγματα, με υπακουαν γιατι αποκτουσαν εμπιστοσυνη στην κριση μου και στο που τις οδηγω.
    Θα συμφωνουσα σ αυτο που γραφεις σε σχεση με την παραδοση. Μακροχρονια. Ως μονιμη αναγκη. Εκει μαλλον εχουμε διαφοροποιηση στο ρολο. Απο υπο τεινει προς slave.

    Τα παραπανω δε θα τα εγραφα, αν δεν ειχε πιο πανω απο σενα ξεκινησει τη διαδικασια: "Δεν ξερετε τι λετε, ειστε ασχετοι και καταστροφικοι, ΕΓΩ θα σας διορθωσω, ειναι υπακοη και οχι υποταγη" χρησιμοποιωντας αυτο το 'εξαιρετικο' δειγμα διυλισμου του κωνωπα.

    Περιγραφω στη nikki το πως διυλιζουμε τον κωνωπα εδω μεσα για να εμφανιστουμε οτι εμεις εχουμε την αληθεια, τουλαχιστον μια μακρυτερη αληθεια απο του αλλουνου.
    Μου λεει:
    "Ειναι ανοητο και ενεργοβορο. Στο *** ο καθενας εχει τη δικη του ερμηνεια, κ τις ιδεες του.
    Υπαρχουν κι εκει flames, αλλα δε φαινεται τοσο συχνο το να προσπαθει καποιος να περασει τη δικη του ιδεα ως καλυτερη απο καποιου αλλου".

    Επειδη συμφωνω μαζι της για το ανοητο κ ενεργοβορο, δε θα συνεχισω.
    Απλα ειχα ενα point για τον τροπο λειτουργιας καποιων.
     
  2. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: sub,ένα βήμα πριν την μεταμόρφωση σε slave?

    Αγαπητε MasterDo, πιστεύω ότι θα ήσασταν πάρα πολύ πετυχημένος και δημοφιλής στους δημοσιοσχεσίτες και τους δημοσιογράφους αν διαλέγατε το επάγγελμα του κριτικού τέχνης.
    Φιλικά
     
  3. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: sub,ένα βήμα πριν την μεταμόρφωση σε slave?

    Ε μα γι αυτό είπα ότι τυφλώνουν οι αυτοσκοποί. Φαντάσου λοιπόν, σε όλα αυτά που λες περί αδύναμων να βάλεις και αυτό το καπέλο. Ποιον θα πάρω εγώ σοβαρά για σύντροφο ζωής; Αυτόν που με το καλημέρα μου δηλώνει ότι θέλει να γίνει σκλάβος μου χωρίς καν να με ξέρει ή αυτόν που που έχει φάει σκατά μαζί μου (not the kinky way απαραίτητα) και ήταν συνειδητή η επιλογή του;

    Ξέρω ότι θα σε σοκάρω, αλλά η ιδέα του να ξεκινήσουν απλώς μια σχέση και να δουν πώς εξελίσσεται και τι τους κάνει να νιώθουν, πριν αποφανθούν ότι βρήκαν την/τον one true everlasting Mistress ή Master μας περνάει από το μυαλό; (να θυμίσω για πολλοστή φορά στο αγαπητό φόρουμ ότι ναι, υποτακτικοί ΜΠΟΡΕΙ να είναι και άντρες). Χμ ναι, δεν εννοώ τι τους κάνει να νιώθουν από το msn αλλά μέσα από την επαφή in real life (βλ. και sessions), πολλή από δαύτη.
    Παραπέμπω στο πλέον κλασσικό "οι αυτοσκοποί τυφλώνουν" για το πρώτο σου ερώτημα και συνεχίζω. Δεν είναι όλοι οι επίδοξοι υποτακτικοί με τη μόνιμη φαντασίωση παράδοσης ελέγχου -της ζωής τους for fuck sake- και αν και επιμένεις να παρουσιάζεις πλαγίως ως στερεοτυπική την εικόνα της μικρής, ανήμπορης, μπερδεμένης υποτακτικούλας που δεν ξέρει αλλά ξέρουμε καλύτερα εμείς γι αυτήν, δεν την αποδέχομαι προσωπικά. Όχι γιατί δεν υπάρχει και αυτή αλλά γιατί αν μου τύχει θα τη γνωρίσω πρώτα πολύ καλά πριν αποφασίσω τι είναι καλύτερο γι αυτήν, με εξουσία που θα φροντίσω να μου δώσει η ίδια αφού αφήσω να δει καλά τι κουμάσι είμαι.
    Ισχυρό κανονικά πρέπει να σε καθιστούν οι πράξεις και όχι οι τοποθετήσεις και αυτό πάει και σε σένα και σε μένα και σ' όλους.
    Ρωτώντας τα αυτονόητα είναι εύκολο μετά να οδηγήσεις σε αυτή την εικόνα υποτακτικού, όχι ως εξαίρεση αλλά ως κανόνα...:
    Αυτό να το κάνει ένας/μία Player ή κάποιος που και ο ίδιος θέλει συνειδητοποιημένα την εν λόγω εν δυνάμει υποτακτική αφού την έχει κρίνει κατάλληλη για σύντροφό του, σε ένα εχμ λίγο πιο μακροπρόθεσμο επίπεδο;

    Θέτω μερικά λίγο διαφορετικά ερωτήματα για αλλαγή.
    Πόσοι από αυτούς που δηλώνουν υποτακτικοί και είναι σε D/s σχέση, θα 'θελαν πραγματικά να μπουν σε M/s και να χάσουν ένα κάρο πράγματα μικρά και μεγάλα;
    Πόσοι από αυτούς που θα 'θελαν και το φαντάζονται, όντως θα μπορούσαν;
    Πόσοι επίδοξοι Κ θα μπορούσαν οι ίδιοι να διαχειριστούν τόσο έλεγχο;
     
  4. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: sub,ένα βήμα πριν την μεταμόρφωση σε slave?

     

    ---------- Post added at 13:14 ---------- Previous post was at 13:05 ----------

    Μηπως ξεφευγεις;
    Ακομη κι αν την γνωριζεις, σε τι μας αφορα η προσωπικη ζωη του Seduction;
     
  5. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: sub,ένα βήμα πριν την μεταμόρφωση σε slave?

    Η αλήθεια είναι,όσον αφορά εμένα τουλάχιστον, μιάς και αναφέρεις και δύο ερωτήματα στους υ, ότι παρόλο που ίσως αυτό που απαντήσω αναιρεί την "ρομαντiκή" μου άποψη για την σκλαβιά,ίσως να μην έχω τα κότσια να ανταποκριθώ σε αυτό τον ρόλο, να ζήσω μια M/s σχέση.
    Φαντάζομαι συχνά μια σχεση 24/7, θαυμάζω τους "συμμετέχοντες", ενδόμυχα την επιθυμώ, αλλα το δραστήριο του χαρακτήρα μου δεν ξέρω κατά πόσο θα άντεχε να "χάσει" όπως αναφέρεις κι εσύ πράγματα...για να είμαι απόλυτα ειλικρινής.
    Παρεπιπτόντως συμφωνώ απόλυτα με τη άποψή σου για την επιλογή συντροφου Κ ή υ.Δεν είναι εφικτό και σώφρων να λες στον άλλο/η σε θέλω για Αφέντη/σκλάβο μου με το καλημέρα σας.Ούτε από το msn, ούτε απο το τηλέφωνο ,ούτε σε δυό μέρες γνωριμίας.Πρέπει να γνωρίσεις,αγγίξεις,μυρίσεις,αφουγκραστείς και αναγνωρίσεις τον απέναντί σου.
     
    Last edited: 7 Φεβρουαρίου 2011
  6. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: sub,ένα βήμα πριν την μεταμόρφωση σε slave?

    Μπορεί να συμβεί αυτό, είναι και αυτή μια διαδρομή από υποταγή σε σκλαβιά, αλλά δεν είναι απαραίτητο.

    Η υποταγή μπορεί να είναι πλήρες πλαίσιο αναφοράς από μόνη της χωρίς να έπεται ότι ποθούμενο είναι να οδηγήσει κάπου αλλού, στη σκλαβιά δηλαδή. Μπορεί δε να είναι πληρέστατο και άκρως ικανοποιητικό.

    Η λέξη "υποτακτική" μπορεί να διαβαστεί ως επίθετο αλλά και ως ουσιαστικό. Όταν είναι ουσιαστικό προσδιορίζει ένα άτομο με διαμορφωμένες ιδιότητες το οποίο υπηρετεί και χρησιμοποιείται ως υποτακτική με συνείδηση και κατόπιν επιλογής.

    Συμφωνώ, λοιπόν, κατά το ήμισυ, με την Astrovroxi.

    Θα δεχόμουν να τον βλέπει κάποιος ως τίτλο τιμής αν υπήρχε πλήρης αποδοχή και συναίσθηση του γεγονότος ότι μια σκλάβα είναι το κατ' εξοχήν ετεροπροσδιοριζόμενο στάτους. Δεν λέει απολύτως τίποτα να δηλώνω για τον εαυτό μου σκλάβα, με τιμά όμως βαρύτατα (sic) αν ένας Κυρίαρχος που κρίνει ότι μπορώ να είμαι σκλάβα του, με ορίσει ως τέτοια, γινόμενος ταυτόχρονα ο Αφέντης μου.

    Γενικά, τίτλος τιμής δεν είναι η σκλάβα και μάλιστα θα ήταν επικίνδυνο αν το βλέπαμε έτσι και στο φινάλε, ψυχαναγκαστικό και ελάχιστα απολαυστικό, όπως πολύ σωστά έγραψε ο jorge1970, και ίσως φθορά για τη σχέση προσθέτω εγώ, αν μια καλοτάτη κατά τ άλλα υποτακτική γίνει στενό μανίκι στον Κύριό της να την κάνει σκλάβα του, όχι τόσο επειδή το έχει ανάγκη, αλλά έτσι για το ... γαμώτο.  

    Η υπακοή πού έχει τις ρίζες της αν όχι στην προδιάθεση / πρόθεση / έκφραση υποταγής;
    Γιατί υπακούει η υποτακτική αν όχι από εσωτερική ανάγκη, για να ευχαριστήσει τον Κύριό της και επειδή το απολαμβάνει, από υποταγή δηλαδή; Είναι μήπως αναγκασμένη από κανένα οργανόγραμμα ή όρκο;

    Άνετα υπάρχει υποτακτική που υποτάσσεται, γνωρίζω κάποιες  

    Έχουν διαφορές οι υποτακτικές με τις σκλάβες, υπάρχουν υποτακτικές που δεν κάνουν για σκλάβες διότι θέλουν κάποια πράγματα για τον εαυτό τους και σκλάβες που δεν κάνουν για υποτακτικές, γιατί δεν μπορούν να τηρήσουν τις απαιτούμενες ισορροπίες ώστε και υποταγμένες να είναι και αυτόνομα πρόσωπα, αλλά δεν θα τις τοποθετούσα επιγραμματικά, γιατί είναι λεπτές οι αποχρώσεις  

    Αν μη τί άλλο, επειδή η υποταγή υποδηλώνει μια μορφή εξέλιξης σε σχέση με την "σκέτη" υπακοή και έτσι είναι δύσκολο να υποστηριχτεί, με βάση αυτή την ταξινόμηση, ότι η σκλαβιά δεν είναι ένα ανώτερο στάδιο υποταγής, άρα και τίτλος τιμής.

    Συμφωνώ με το ηθογραφικό τμήμα της ανάλυσης και δέχομαι το ουσιαστικό, αλλά έχω τη γνώμη ότι το ουσιαστικό δεν είναι η μόνη αλήθεια, υπάρχουν και άλλες, no pun intended  
     
  7. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: sub,ένα βήμα πριν την μεταμόρφωση σε slave?

    Κοίταξε αγαπητέ.
    Ο καθένας μπορεί να ονομάζει όπως επιθυμεί οτιδήποτε.
    Ποσώς αφορά οιονδήποτε η προσωπική ζωή ουδενός.

    Όποιος επιθυμεί να περιφρουρήσει την προσωπική του ζωή
    δεν την κοινοποιεί, ούτε την προβάλει,
    ούτε κάνει τα πάντα να ασχολούνται μαζί του.

    Επομένως,
    Είτε είσαι ανενημέρωτος, είτε προσπαθείς να κάνεις εξυπηρέτηση.
    Δεν θέλω να πιστέψω ότι έχεις ...ατζέντα.

    Επειδή δεν έχω καμία διάθεση να αναμασάω πεθαμένες υποθέσεις
    ας μείνει εδώ το όλο ζήτημα.
    Όποιος νομίζει ότι θίγεται προσωπικά ας το δηλώσει αυτοπροσώπως και ουχί «διά».

    Τώρα συνειδητοποίησες ότι κάποιος ξεφεύγει εδώ;
    Τόσον καιρό που ήσουν;
    (ρητορικώς τεθέντα, δεν έχω διάθεση για προκατ διαλόγους)

    Γενικά.
    Με πολιτικώς ορθά μασκαραλίκια, προκοπή δεν γίνεται.
    Όσοι αρέσκονται να βαυκαλίζονται πως τούτο εδώ το δήθεν ιδεοδρόμιο
    αποτελεί μόνο πεδίο ασκήσεων επί χάρτου,
    η πραγματικότητα (η ωμή) τους έχει διαψεύσει προ πολλού.
    Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.
     
  8. Re: Απάντηση: sub,ένα βήμα πριν την μεταμόρφωση σε slave?

    Αυτό ξαναπές το! Ρε συ DO... οσο διαβάζω τοσο μου λείπουν ο Χαιντριχ o Aldur κι ο Dolmance... 
     
  9. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Re: Απάντηση: sub,ένα βήμα πριν την μεταμόρφωση σε slave?

    ...αυτό μπορούμε να το βάλουμε στα sticky με ακόμα μεγαλύτερα γράμματα?
    Ίσως έτσι ξεμπλέξουμε κάπως τα μπούτια μας..
    Ίσως έτσι πολλοί/ες εδώ μέσα βρούν τον εαυτό τους
    και πάψουν να έχουν ενοχές που δεν αντιστοιχούν
    τα θέλω τους στο στατους "slave"
     
  10. Απάντηση: sub,ένα βήμα πριν την μεταμόρφωση σε slave?


    Αυτή είναι η ερώτηση κλειδί.

    Κι όχι μόνο πόσοι θα μπορούσαν να το διαχειριστούν.

    Και πόσοι θα ήθελαν είναι το ερώτημα.

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΜΗ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΟΥΤΕ ΩΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΩΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΝΤΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΤΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΦΕΝΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΦΕΝΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΚΛΑΒΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΩΣ ΜΗΔΑΜΙΝΑ.

    ΤΟ 99% ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΛΑΒΕΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2010 ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΤΡΙΕΣ!

    Το ξέρετε (και πολλοί από σας καλύτερα από μένα) ότι όταν η σούμπα γίνεται σκλάβα στην αρχή κάνει σαν πρεζάκι απ' τη χαρά της και φαίνεται καλό και μαγικό να ελέγχεις και να καθοδηγείς ένα άλλο πλάσμα και όντως είναι καύλα να τη βλέπεις γυμνή στο πάτωμα να σε ικετεύει να τη λυπηθείς και να σου ζητάει την άδεια ακόμα και για να βγει για καφέ χωρίς εσένα.

    Αλλά είναι θέατρο παιδιά και το ξέρουμε. Αν δεν έχυνε βίαια με αυτά τα κόλπα, δεν θα τα έκανε. Την πάρτη της κοιτάει.

    ΠΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ 24/7 ΓΙΑ 5, 10 Ή 20 ΧΡΟΝΙΑ;

    Όταν περάσει ο καιρός και αν η φάση γίνει και taken in hand και η σκλάβα επενδύσει σοβαρά (και όχι απλά στα λόγια), τότε η φάση σιγά σιγά γίνεται γάμα τα.
    Υπογείως drama queen ΚΑΙ passive aggressive. Κάνει ψυχο-μαλακίες για να ενισχύει την εικόνα της ως και καλά σκλάβας ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε τεστάρει συνέχεια μήπως τυχόν και σήμερα δεν υπήρξες αρκετά άξιος αφέντης για τη σκλαβο-υψηλότητά της. Ίσα, μωρή μαλάκω.

    Και το χειρότερο:
    Καλομαθαίνει στο να μην έχει ευθύνες, βολεύεται δίνοντας όλο το φορτίο στον έρμο τον αφέντη και βυθίζεται στον παλιμπαιδισμό ξαναζώντας τον καιρό που ήταν πιτσιρίκα (όπως κάνουν οι γέροι στα γηροκομεία).

    Η ζωή η καριόλα όμως δεν είναι γαμήσι. Κυρίως είναι ψώνια στο σουπερμάρκετ και λογαριασμοί και δάνεια και ζόρια στη δουλειά και παιδιά που έχουν προβλήματα στο σχολείο και πούτσες γενικώς.

    Άμα έχεις μια γυναίκα που σε στηρίζει την παλεύεις. Άμα η γυναίκα είναι ψιλοκότα, ζορίζεσαι πάρα πολύ.

    Φαντάσου τώρα η γυναίκα να σου έχει παραδώσει τον έλεγχο και να την έχει δει παιδούλα και τραλαλά τραλαλά κι εσύ άντε κόψε το λαιμό σου να τα βγάλεις πέρα. Ξέρεις πώς τη βολεύει αυτό; Ουουου μια χαρά. Ξαναζεί την παιδική της ηλικία κι έχει τον νέο μπαμπάκα να τη φροντίζει κι αυτή δε χρειάζεται να κάνει τίποτα.
    Οπότε αντί να να έχεις 15 έγνοιες πάνω από το κεφάλι σου, όπως ο κάθε άντρας, θα φορτωθείς από πάνω κι άλλες 15 (της σκλάβας) ήτοι σύνολο 30.
    Και αντί να έχεις πχ μια σύζυγο και 3 παιδιά να έχεις στην ουσία 3+1=4 παιδιά και καμία σύζυγο.
    Η σταυρική θυσία του Ιησού λέμε.

    Για ποιο λόγο ρε παιδιά; Για ένα μουνί που ακόμα και στο γαμήσι απλά κάθεται και το γλεντάει (και καλά ταπεινωμένη) ενώ εσύ τραβάς όλο το κουπί;
    Ναι, ΟΚ είναι γοητευτικό για 5-6 μήνες, αλλά από κάποιο σημείο και μετά ακόμα κι αυτό το παγιωθέν προβλέψιμο σεξ με την ίδια σκλάβα που ψυχαναγκαστικά και έμμεσα απαιτεί ΕΣΥ να εφευρίσκεις όλο και πιο έντονες συγκινήσεις και ΕΣΥ να κάνεις το σκηνοθέτη (αφού εσύ είσαι ο αφέντης-εργάτης) γίνεται γαλέρα. Είπαμε να γαμάμε (εγώ γαμιέμαι κιόλας, που κάμποσες σκλάβες δεν θα ανέχονταν με την καμία να τους γαμιέται ο αφέντης) για να το απολαμβάνουμε όχι για να υπηρετούμε τις καύλες της σκλάβας.

    Respect σε όσους θα το άντεχαν, τους θεωρώ αγίους και οσιομάρτυρες, αλλά εγώ που δεν πιστεύω σε θεούς και μαλακίες θέλω να καλοπεράσω στη μία και μοναδική ζωή μου επί της γης κι όχι να γίνω χίλια κομμάτια για χάρη μιας σκλάβας που βρήκε το κορόιδο και βολεύεται παριστάνοντας την παιδούλα.

    Κι άντε να πεις ότι είχαμε μεσαίωνα και ήταν κοινωνικώς αποδεκτό το σχήμα M/s (που ούτε και τότε ήταν), πες ότι πάει στο διάλο και το παίζεις κύρης κι αφέντης κι άμα στραβώσεις με κάτι, την κάνεις μαύρη στο ξύλο και στρώνει και η γειτονιά σου λέει μπράβο, καλά της έκανες και η γυναίκα-σκλάβα απλά δεν έχει άλλη επιλογή από το να σκύψει το κεφάλι και να υπακούσει.

    Σήμερα όμως;
    Έτσι και της καπνίσει ξαφνικά και στραβώσει για οποιονδήποτε λόγο η κυρά σκλάβα και της έρθει η επιφοίτηση και αλλάξει γνώμη, μπορεί για την πλάκα της να σε τρέξει στα δικαστήρια και στους μπάτσους και στους κοινωνικούς λειτουργούς, και με μεγάλη άνεση να σε εμφανίσει σαν ανώμαλο ψυχοπαθή (και βέβαια όλοι θα πιστέψουν ότι αυτή ήταν το αθώοοοοο θύμα) και να σε χώσει μέσα και να σου καταστρέψει τη ζωή και στ' αρχίδια του δικαστή και του μπάτσου και του δικηγόρου, άμα η σχέση σας ήτο M/s και ήτο συναινετική.
    Ψυχοπαθή εγκληματία σαδιστή που πήρες αυτό το αθώο μπουμπούκι και το κατέστρεψες.

    Δε βλέπετε τι γίνεται με αυτές που τα φτιάχνουν με νταβάδες και νονούς; Αυτοί είναι original masters που επιβάλλονται με κουμπούρια, όχι με δονητές.
    Τα θηλυκά τους από τη μια τρώνε ξύλο και λένε αχ τι άντρας κι από την άλλη τους ροκανίζουν και τελικά τους καίνε για χάρη του επόμενου μάστερ νταβά.

    Και ερωτάται:
    Γιατί να μπει κανείς σε μια τέτοια βαρετή και κουραστική διαδικασία που θα του στερήσει ένα σωρό χαρές της ζωής;
    Για το μουνί μιας σεξουαλικώς τεμπέλας; Για το μυαλό μιας παλιμπαιδίζουσας; Σιγά τα ωά.

    Αυτά που κάνουν οι σκλάβες στο γαμήσι (ή μάλλον ΔΕΝ κάνουν) είναι στην καλύτερη περίπτωση τα ίδια με όσα κάνουν οι σούμπες και σαφώς κατώτερα από όσα κάνουν οι πέρβες και οι σουινγκέρες.
    Και οι τελευταίες έχουν σαν μπόνους ότι δεν χρειάζονται ειδική καθοδήγηση για να πάνε ως το σουπερμάρκετ.

    Ζήτω η λευτεριά.





    .
     
  11. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: sub,ένα βήμα πριν την μεταμόρφωση σε slave?

    Αν δεν καύλωναν, τί θα γινόταν; Εάν δηλαδή έβρισκες κάτι που ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ να κάνουν και τους το ζητούσες, δεν θα το έκαναν; Νομίζω πως αυτή ακριβώς είναι η διαφορά της υποτακτικής από την σκλάβα.

    Δεν ξέρω αν σου φαίνεται ότι διυλίζουμε τον κώνωπα, θαρρώ όμως ότι το θέμα της υπακοής vs της υποταγής είναι ένα ουσιαστικό θέμα για συζήτηση και πράγματι το έχουμε συζητήσει ενδελεχώς και στο παρελθόν. Θα ήταν πολύ πιο εύκολο και βολικό απλά να κάνουμε ότι λάχει, όμως οι συνειδητές επιλογές κουβαλάνε τεράστια απόλαυση στην πλάτη τους. Γι αυτό μερικοί φροντίζουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να κατανοήσουμε τις συμπεριφορές μας, τις επιθυμίες μας και τα κίνητρά μας. Έχω ξανακούσει αυτή την άποψη, "ωχ βρε αδερφέ, πολύ το ψάχνετε..." Δεν την συμμερίζομαι προσωπικά και διατηρώ το δικαίωμα να σκέπτομαι και να αναζητώ τα βαθύτερα αίτια των γεγονότων.

    Θα ήθελα να επιμείνω λίγο στη διαφοροποίηση ανάμεσα στην υπακοή και στην υποταγή, παραπέμποντας σε ένα παλαιότερο νήμα:

     
  12. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: sub,ένα βήμα πριν την μεταμόρφωση σε slave?

    Νομίζω ότι αυτή είναι μία σύγχυση μεταξύ παθητικού ανθρώπου και σκλάβου. Νομίζω ότι είναι συνηθισμένη και ακριβώς γι αυτό το μισό φόρουμ γκρινιάζει και το άλλο μισό γράφουμε αράδες εξηγώντας ότι οι σκλάβες δεν είναι ζόμπι, ούτε παθητικές, ούτε αδρανείς, ούτε χαμηλών τόνων, ουτε παλιμπαιδιζουν σαν προσωπικότητες