Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

To Πανεπιστημιακό Άσυλο.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 14 Φεβρουαρίου 2011.

?

Πρέπει να καταργηθεί το Πανεπιστημιακό Άσυλο ??

  1. Ναι, πρέπει να καταργηθεί.

    19 vote(s)
    33,3%
  2. Όχι, πρέπει να παραμείνει ώς έχει.

    38 vote(s)
    66,7%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: To Πανεπιστημιακό 'Ασυλο.

    Όχι, το πανεπιστημιακό άσυλο πρέπει να παραμείνει ως έχει. Και το πάω και ακόμα μακρύτερα, το πανεπιστημιακό άσυλο δε θα έπρεπε να είναι νόμος, θα έπρεπε να είναι άρθρο του ίδιου του Συντάγματος.

    Το άσυλο είναι ένα από τους περιορισμούς της εξουσίας. Δημοκρατία ή όχι η εξουσία διαφθείρει και διαφθείρεται και γι αυτό νόμοι που περιορίζουν τη δύναμή της όχι απλά πρέπει να υπάρχουν αλλά πρέπει να είναι και κατοχυρωμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να ΜΗ μπορεί να αλλάξουν από τον καθένα που βρήκε την ευκαιρία.
     
  2. whipmarks

    whipmarks Regular Member

    Re: Απάντηση: To Πανεπιστημιακό 'Ασυλο.

    φανταζομε να καταλαβες οτι οι περισσοτεροι ελληνες τα εχουν παρει στο κρανιο με το ασυλο εξετιας καμια 200αρια λεχριτες που καθε λιγο και λιγακι τα κανουν μαδιαμ στην αθηνα.Επ αυτου θαθελες να σχολιασεις?
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: To Πανεπιστημιακό 'Ασυλο.

    Όχι δε θέλω αλλά αναγκαστικά θα απαντήσω:

    1. Το ότι η πλειοψηφία έχει γνώμη δε σημαίνει ντε και σώνει ότι αυτή η γνώμη είναι εμπεριστατωμένη ή σωστή.
    2. Οι νόμοι δεν υπάρχουν μόνο για να εκφράζεται η βούληση της πλειοψηφίας, υπάρχουν και για να προστατεύεται η όποια μειοψηφία.
     
  4. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: To Πανεπιστημιακό 'Ασυλο.

    χαχαχα η μειοψηφια λεει οχι στο ασυλο      
     
  5. whipmarks

    whipmarks Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: To Πανεπιστημιακό 'Ασυλο.

    1.η πλειοψηφια μερα 17 νοεμβρη δεν θα παρκαρε το αμαξι τους εξω απο πανεπιστιμιακο ιδρυμα.Εχουν λαθος?2.οι νομοι υπαρχουν ωστε να ορισουν την υλη.(απλα ελληνικα)το δικο σου και το δικο μου.
     
  6. Απάντηση: To Πανεπιστημιακό 'Ασυλο.

    ψήφισα να καταργηθεί
    σε άλλες εποχές καλά έκανε και υπήρχε αυτός ο νόμος
    στις μέρες μας όχι
    γενικώς είμαι υπέρ της άποψης ότι η πολλή ελευθερία και η πολλή δημοκρατία βλάπτει
    το είδος μας δεν μπορεί να διαχειριστεί κάτι τέτοιο προς όφελός της δυστυχώς...
     
  7. Captain_Morgan

    Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

    Απάντηση: To Πανεπιστημιακό 'Ασυλο.

    Οι χαρακτηρισμοί είναι εύκολοι και μερικές φορές χαριτωμένοι. Το δύσκολο είναι η κριτική στάση απέναντι στα δρώμενα.
    Ο Hitler κατάφερε να συντρίψει τους κομμουνιστές καίγοντας το Reichstag,ο Γιωργάκης, ο Κωστάκης, οι μπαμπάδες τους και οι θείοι τους δημιούργησαν νέους εχθρούς, μιας και οι κομμουνιστές είναι συνοδοιπόροι τους, για να έχουν να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη.
    Προσωπικά προτιμώ 200 "λεχρίτες" που τα κάνουν γης μαδιάμ έστω και χωρίς ιδεολογικό υπόβαθρο, επειδή τους έκλεψαν το μέλλον (αν και η πλειοψηφία των καταστροφών έχει προκληθεί απ αυτούς που έχουν ταχθεί να προστατεύουν τους πολίτες και τους υπηρέτες τους) παρά 300, άντε 295, δήθεν δημοκρατικά εκλεγμένους που μόνη τους αναγκαιότητα είναι ο προσωπικός πλουτισμός.
     
  8. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Re: Απάντηση: To Πανεπιστημιακό 'Ασυλο.

    Διαβάζοντας αυτο το "τους έκαψαν το μέλλον" πραγματικά γέλασα. Και θα το αιτιολογήσω.

    Αν έβρισκες αύριο το μαγαζί σου καμμένο, ποιανού το μέλλον θα ήτανε καμμένο ? Το δικό σου ή το δικό τους ? Αν δεν μπορούσες να ζήσεις την οικογένεια, να πληρώσεις ενοίκια, λογαριασμούς κτλ μετά από κάτι τέτοιο, θα το έλεγες αυτό ?

    Και τι πάει να πει "δήθεν δημοκρατικά εκλεγμένους" ? Απο την στιγμή που δεν έχει προκύψει ποτέ θέμα αμφισβήτησης κανενός εκλογικού αποτελέσματος (τουλαχιστον τα τελευταια 16 χρονια που εχω δικαιωμα ψηφου εγω) πως λες "δηθεν" ?? Όσοι πήγαν και ψηφισαν εβγαλαν αυτους τους 300.

    Δεν υπάρχει αμφιβολία για την διαφθορα στην Ελλαδα, και όλοι θέλουν την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και τους κλέφτες πολιτικούς στο σκαμνί, αλλά απο την άλλη δεν μπορώ να συμφωνήσω στο ότι "προτιμας 200 λεχρίτες" να τα κάνουν γης μαδιάμ είς βάρως άλλων πολιτών. Στην τελική αν θέλει κάποιος να κάψει κάτι σαν ένδειξη διαμαρτυρίας, ας κάψει την δική του περιουσία, και όχι των αλλωνών. Ούτε την δημόσια περουσία που την πληρώνουμε όλοι εμείς.

    Η παρανομία πρέπει σε κάθε περίπτωση να κατακρίνεται και να τιμωρείται.
     
  9. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: To Πανεπιστημιακό 'Ασυλο.

    Δεν έχεις άδικο, αλλά γιατί μπαίνει το δίλημμα ή τους μεν ή τους δε? Το άσυλο δεν λειτούργησε ποτέ σωστά. (χιλιάδες άλλα πράγματα, επίσης δεν λειτούργησαν όπως θα έπρεπε, εκατοντάδες νόμοι δεν εφαρμόζονται, αλλά εδώ μιλάμε για το άσυλο). Είσαι σε ηλικία που σίγουρα θυμάσαι τα γεγονότα στο χημείο το '85. Συμφωνείς, ασχέτως με τις μαλακίες που έκανε ο Τσούρας με εντολή Παπανδρέου, με την τροπή που πήραν τότε τα πράγματα; Επρεπε ή όχι να αρθεί το άσυλο; Αν δεν υπήρχε σε ποιό σημείο θα τραυμάτιζε τη δημοκρατία; Συμφωνείς με την "λογική", 100 άτομα τα γαμάμε όλα και μπουκάρουμε στο χημείο μέχρι να βγούμε να τα ξαναγαμήσουμε;

    To οποίο θα πρέπει να εφαρμόζεται! Συμφωνείς ότι το άσυλο παραβιάζεται και εσωτερικά με τις καταλήψεις που κάνουν οι φοιτητές, από τα κυκλώματα των φοιτητικών παρατάξεων, από την αδυναμία των αρχών του κάθε πανεπιστημίου; Το θέμα του ασύλου δεν είναι μόνο για να μην μπουκάρει η αστυνομία όποτε θέλει, "θέλει", πρέπει ή "πρέπει". Είναι πολύ περισσότερα απ' αυτό. Τα πανεπιστήμια των άλλων κρατών δλδ που δεν έχουν τέτοιας μορφής άσυλο, τι είναι; Ασυδωσία στους περιορισμούς της εξουσίας;

    To άσυλο, όπως το έχουν καταντήσει και οι μεν και οι δε, μόνο κακό κάνει.
    Πίσω από το άσυλο η ακαδημαική κοινότητα κάνει ότι γουστάρει, η δε αστυνομία λειτουργεί είτε προβοκατόρικα είτε με μια ηλίθια παθητικότητα και τελικά οι πολίτες πάλι πληρώνουν το μάρμαρο.
     
  10. whipmarks

    whipmarks Regular Member

    Aυτους τους λεχριτες δεν μπορεις να τους κλεψεις 1 ευρω,και θα τους κλεψει καποιος το μελλον?
    Αριστερες λαλακιες.Εγω ξερω οτι πας πανεπηστιμιο για να εχεις μελλονκαι οχι να σου το παρουν.Το γαμωτο ειναι το εξης....υπαρχη προβλημα με την τριτοβαθμια εκπαιδευση,και το προβλημα λυνετε μεσα σε 5 αντε 10 λεπτα το πολυ.Καταργηση του ασυλου καταργηση των πολιτικων νεολαιων.Για πιο λογο ενας λαος με 3000 χιλιαδες χρονια παρουσιας δεν μπορει να; λυση ενα απλο προβλημα..Συμφωνο με των μοργκαν περι πρωσοπικου πλουτισμου,αλλα διαφωνο οτι ολοι αυτοι η σημερινοι κοπριτες δεν ειναι η χθεσηνοι λεχριτες.
     
  11. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: To Πανεπιστημιακό 'Ασυλο.

    Να μην καταργηθεί.
    Αν ειναι να ξεκινησουμε τις δημοκρατικές αλλαγές (τις ποιες?)
    Ας ξεκινησουμε απο την κορυφη της πυραμιδας, βουλευτική ΑΣΥΛΙΑ.

    Aς υπάρχουν αντιθετες φωνές και ας τα σπάνε..
    Ενα λαός, που υπνωτισμένος και σοκαρισμένος παρακολουθει να του κλέβουν τα πάντα αναισχυντα... λεφτα, μελλον, ελπιδα, συμβασεις, δικαιωματα, ονειρα, πατρίδα ... τι περιμένετε?
    Θα δειτε συντομα οι 200 λεχριτες να γινονται χιλιαδες και να ρημάζουν τα πάντα και μεσα στους χιλιαδες θα ειστε κ εσεις και φυσικά και εγώ  .
     
    Last edited: 14 Φεβρουαρίου 2011
  12. whipmarks

    whipmarks Regular Member

    Αν λεω αν ...καταργηθει η ασυλεια των πολιτικων.Μαζι σου σε αυτο..να καταργηθει και η ασυλεια των αθηνων?
     
Thread Status:
Not open for further replies.