Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

To Πανεπιστημιακό Άσυλο.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 14 Φεβρουαρίου 2011.

?

Πρέπει να καταργηθεί το Πανεπιστημιακό Άσυλο ??

  1. Ναι, πρέπει να καταργηθεί.

    19 vote(s)
    33,3%
  2. Όχι, πρέπει να παραμείνει ώς έχει.

    38 vote(s)
    66,7%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: To Πανεπιστημιακό 'Ασυλο.

    Είναι γελοίο, αλλά δεν θα μιλούσαμε καν για το θέμα, αν υπήρχε τυπική φύλαξη των πανεπιστημιακών χώρων. Οπότε τι να λέμε?
    Για στημένες μαλακίες αργυρώνητων πολιτικών?
    Όσο γελοία είναι η εφαρμογή της φύλαξης των χώρων άλλο τόσο γελοία είναι και η θεματολογλια περί του θέματος...
    Ακούγεται κυνικό, το ξέρω.
    Ας υπάρξει αυτή η φύλαξη και μετά μιλάμε επι της ουσίας.
    Άντε να χαλαλίσουμε και 100 Δημόσιους υπάλληλους να κάνουν τη δουλειά.
     
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Re: To Πανεπιστημιακό 'Ασυλο.

    Ακριβώς όπως έκανε και το Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei το 1933. Μήπως να χρησιμοποιήσεις κανένα άλλο παράδειγμα;
     
  3. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: To Πανεπιστημιακό 'Ασυλο.

    πάρα πολύ καλό
    έγραψες
    την καλημέρα μου
     
  4. Captain_Morgan

    Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

    Απάντηση: Re: Απάντηση: To Πανεπιστημιακό 'Ασυλο.


    Χαίρομαι που γέλασες. Το γέλιο μεγαλωνει την ζωή.Μόνο που δεν έγραψα έκαψαν αλλά έκλεψαν το μέλλον. Και αν δεν το καταλαβαίνεις τι σημαίνει δεν θα μπω στην διαδικασία να σου εξηγήσω.Μεγάλο παιδί είσαι και ελεύθερος να έχεις τις απόψεις σου.. Κάνε όμως έναν κόπο να διαβάσεις τους εκλογικούς νόμους των τελευταίων 16 ετών που εσύ ψηφίζεις και πολύ πιθανό να καταλάβεις τι σημαίνει "δήθεν δημοκρατικά".
    Τώρα όσον αφορά στις "καταστροφές" περιουσιών πολιτών...όποιος πιστεύει ότι έχουν γίνει από τους 200 "λεχρίτες" καλά κάνει και το πιστεύει. Δεν έχω κανέναν σκοπό να κάνω ιεραποστολή υπέρ τους, απλά ξαναλέω, κράτα μικρό καλάθι σε όσα λένε οι επίσημοι "δίαυλοι" ενημέρωσης και πολύ περισσότερο όταν δεν είσαι μάρτυρας του όποιου γεγονότος.
    Και αγαπητέ το μόνο σίγουρο είναι ότι οι 200 "λεχρίτες" δεν έχου χτυπήσει ΠΟΤΕ εσκεμμένα μικρομάγαζο και ελευθερο επαγγελματία αλλά αλυσίδες και πολυεθνικές. Και σε τουλάχιστον δυο περιπτώσεις, την μια ενός αυτοκινήτου και την άλλη ενός μαγαζιού, μέχρι τώρα (απ΄το 1998 και 2οο6 αντίστοιχα) στέλνουν στους ιδιοκτήτες τους χρήματα αποζημίωσης, αρχικά μέσω μιας εφημερίδας και στην συνέχεια με άμεση καταβολή στους ιδιοκτήτες. Άσε δε που στην μια των περιπτώσεων ο ιδιοκτήτης από ακραιφνής δεξιός και εθνικόφρων έχει γίνει στα γεράματα διεθνιστής και αναρχικός.

    ---------- Post added at 09:53 ---------- Previous post was at 09:32 ----------

    Τα γεγονότα του 85 ήταν αποτέλεσμα της δολοφονίας του Καλτεζά αγαπητέ και για να σου θυμίσω είχαν μπουκάρει τα τότε ΜΕΑ με το δάκτυλο στην σκανδάλη στο χημείο. Είχαμε έναν τραυματία από σφαίρα στα πόδια και έναν που έφαγε δακρυγόνο στο κεφάλι ...αφήνω τους υπόλοιπους που έφαγαν ξύλο ΜΕΣΑ στο χημείο και σύρθηκαν σαν τσουβάλια στην ΓΑΔΑ.
     
  5. whipmarks

    whipmarks Regular Member

    φανταζομε οτι και οι 3.5 νεκροι απο την marfin bank τωρα ζουν στο παραδεισο εχοντας το δικο τους εξοχικο με προσοπικη πισινα.Στα σοβαρα τωρα...Δεν κατηγορο κανενα λεχριτη κατηγορο το επισημο κρατος που μια χουφτα αμυαλα δεν μπορει να τα κανει περα.Κατηγορο το γαμιμενο κρατος που σε 1 μηνα βρηκε τροπο να λυση το προβλημα των διοδιων αλλα 30 χρονια δεν θελει να λυση το εκπαιδευτικο μας.Απορια το εχω για πιο λογο σκηνες απειρου καλους βλεπω μονο στην αθηνα και σε καμια αλλη πολη του κοσμου.Τι στο διαβολο εμεις θα λυσουμε τα προβλημαρτα του κοσμου....τρομαρα μας...
     
  6. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    τα μουνοπανα ειναι τα πρεζακια, οι εξωπανεπιστημιακοί, οι κουκουλοπράκτορες, οι νεολαιες κομματων και ολοι οσοι καταχραζονται το ασυλο.

    οσο για τον εκβιασμο σου παραθρετω προηγουμενο μου ποστ.
     
  7. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    εχεις δικιο στο οτι εγραψες εκλεψαν, και οχι εκαψαν, 'δεν το πρόσεξα, αλλά στο παραδειγμα που ανέφερα το ίδιο νόημα βγαίνει οποια λεξη και να χρησιμοποιήσεις απο τις 2, Ας το διορθώσω

    δεν αλλάζει κάτι στην ουσία της ερώτησης.

    Όσον αφορά στα μικρομαγαζα και τις αλυσιδες, θα σου πω το βραδυ που θα εχω χρονο,

    Απλα να ξέρεις θα σου δώσω ενα παραδειγμα, πριν περιπου 10 χρόνια, ειχα μια θεία συνταξιουχο (εχει πεθανει τωρα) που εμενε στα εξαρχεια, την ειχα παει στο νοσοκομειο με το αμαξι της για καρδιογραφημα γιατι δεν αισθανοτανε καλα, και εμεινα το βραδυ σπιτι της, για λογους ασφαλειας, εγιναν κατι επεισοδια και το πρωι το μισο αμαξι ητανε καμμενο, σε πληροφορω, επειδη εγω ετρεξα στις ασφαλειες καθοτι εκεινη δεν μπορουσε, δεν πήρε ουτε μια δραχμη, γιατί για να αποζημιωθεί θα επρεπε λεει να υπαρχει αναληψη ευθυνης απο τρομοκρατικη οργανωση, και τετοιου ειδους βανδαλισμοι λαμβάνονται σαν ¨"κακόβουλες βλάβες" και δεν αποζημιωνονται.

    Ενα απλο παραδειγμα μέσα στα χιλιάδες για το πως μπορείς να βρεθείς ζημιωμένος χωρίς να έχεις καμια σχέση.
     
  8. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    και παλι κωσταντινε, αυτοι που βαζουν φωτιες, και σπανε μαγαζια και φαινονται στις τηλεοπτικες καμερες ειναι κωλοπαιδα πολιτικων, ή μπατσοι, ή ακόμα και χρυσαυγίδια που κανουν προβοκατσια για να σε αναγκασουν να παραδώσεις προσωπικες σου ελευθερίες για να σε προστατευσει το κρατος απο αυτους (που στην τελικη το ιδιο το κρατος εβαλε).

    παρεπιπτόντως αυτοι που θα δεις να εχουν καλυψει τη μυτη τους και το στομα τους με πανι δεν ειναι οι «κουκουλοφοροι» που διατυμπανιζουν τα ΜΜΕ, απλα οργανωμενοι διαδηλωτες που ξερουν πως να προστατευθουν καπως απο το mustard gas.
    Παρεπιπτοντως το mustard gas ειναι παράνομο, και προερχεται απο παροπλισμενα χημικα του στρατού τα οποία απαγορευεται να χρησιμοποιήσει!!!!!
     
  9. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: To Πανεπιστημιακό 'Ασυλο.

    Nα μην καταργηθεί... το άσυλο για να μπορούν οι παράνομοι να το έχουν ορμητήριο και να καίνε τα μαγαζιά μας, τα αμάξια μας, τις περουσίες μας κ.λ.π.

    Ακόμα, να μην καταργηθεί... για να έρχονται οι λαθρομετανάστες να το κάνουν ξενοδοχείο και μετά να απαιτούν με το έτσι θέλω να τους νομιμοποιήσουμε.

    Αχ βρε Έλληνα, πόσο μαζόχας έγινες. Άσε βρε την ψευτοκουλτούρα επειδή δεν σου έκαψαν ακόμα το δικό σου αμάξι, μαγαζί κ.λ.π. Αν δεν αντιδράσεις σύντομα θα κάψουν και έσένα τον ίδιο!

    Το άσυλο σήμερα δεν το χρησιμοποιούν για την διακίνηση ιδεών, αλλά για την διακίνηση ναρκωτικών και παρανόμων.




    Πολλά ρεπ!
    Απαλή μου, με τον δικό σου απλό τρόπο και χωρίς κουλτουριάρικες φανφάρες τα είπες όλα.
     
    Last edited: 15 Φεβρουαρίου 2011
  10. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    δηλαδη ο μεσος ελληνας ηθελε να ψηφιστει το μνημόνιο και να παραδοθει στο διεθνη σιωνισμο η εθνικη κυριαρχια μας;
     
  11. whipmarks

    whipmarks Regular Member

    Αδελφε στις γερμανικες τραπεζες χρωστας...και αν αυτο ειναι το συμπερασμα που εβγαλες εγω θα ψηφισω υπερ του ασυλου την αλλη φορα: 
     
  12. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: To Πανεπιστημιακό 'Ασυλο.

    Σωστά, και επειδή και τη δημοκρατία καταχρούνται προς όφελος του πλουτισμού και της ασυδοσίας, ας την καταργήσουμε και αυτή να πάει στα κομμάτια. Και επειδή και η παιδεία καταχράται τους πόρους μας, ευτελιζοντας συνειδήσεις , κατακρεουργώντας την κριτική μας ικανότητα και εξυπηρετώντας την παραπληροφόρηση (ιστορική και συνολική) ας την καταργήσουμε και αυτή. Όπως ακριβώς καταργήσαμε και τα αρχ. ελληνικά γιατί κανείς δεν τα χρησιμοποιούσε στην αγορά και τώρα δεν αναγνωρίζουμε τη σύνδεση του "λόγου" με τη "λογική" και χρησιμοποιούμε dictionary της microsoft για να κάνει τη δουλειά του εγκεφάλου μας.
    Εν συνεχεία Ας καταργήσουμε τις εκλογές γιατί πλέον μόνο σπιούνοι , τοκογλύφοι και λαδωμένοι ψηφίζουν. Ας καταργήσουμε και το δικαστικό σώμα, καθώς και το σύνταγμα, μια που πλέον δεν εξυπηρετούν παρά μία ευτελή έννοια της δημοκρατίας και εξυπηρετούν οικονομικά συμφέροντα και ας επικρατήσουν επιτέλους τα όπλα (για όσους τα έχουνε) γιατί με όλους αυτούς τους φιλελευθερισμούς γίναμε μπουρδ....ο.....

    Οι κομπλεξικοί απαίδευτοι καθηγητές που γεμίζουν τις έδρες γιατί ξέρουν να γλύφουν καλύτερα απο σκύλους δεν σας πείραξαν?
     
    Last edited: 15 Φεβρουαρίου 2011
Thread Status:
Not open for further replies.