Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

  1. blindfold

    blindfold Contributor

  2. vautrin

    vautrin Contributor

    Ελευθεροτυπία, Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

    ΤΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    Τους βγάζουν λάδι

    Της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΤΗ

    Οι επιταγές που καταδείκνυαν συναλλαγή τώρα έγιναν μια «απλή εξυπηρέτηση στον αστυνομικό ο οποίος είχε οικονομικό πρόβλημα», οι βιασμοί των αλλοδαπών γυναικών που εργάζονταν στο κατάστημά τους αλλά και «τσαμπουκαλέματα» των αστυνομικών που έσπαγαν μπουκάλια και πυροβολούσαν με τα υπηρεσιακά τους περίστροφα «δεν έπεσαν στην αντίληψή μας».
    Ετσι από τους τέσσερις αστυνομικούς που κάθονται στο εδώλιο, άλλοι για εκβίαση κι άλλοι για βιασμούς ή και για τα δύο εγκλήματα, ο μόνος που «τα 'παιρνε» κι έκανε και σαματάδες είναι ο Ι. Μπ., ο ένας από τους δύο -απότακτους σήμερα- κατηγορούμενους, ο οποίος το χρονικό διάστημα που φέρεται να διέπραξε τα κακουργήματα (το 1997) ήταν διοικητής του Α.Τ. Μαραθώνα. Ο έτερος απότακτος Κων.Κ. αλλά και οι δύο εν ενεργεία αστυνομικοί, Μ.Τσ. και Π.Κων., ήταν... «αθώες περιστερές»!

    Αυτό είναι το διά ταύτα των καταθέσεων ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθήνας, κατά τη δεύτερη συνεδρίασή του, των δύο βασικών μαρτύρων κατηγορίας στις καταγγελίες των οποίων (αλλά και γυναικών φερόμενων ως θυμάτων βιασμών) στηρίχτηκε το βαρύ κατηγορητήριο σε βάρος των αστυνομικών.

    Και ήταν τέτοιες οι αντιφάσεις των μαρτύρων στην προσπάθειά τους να ανατρέψουν καταγγελίες τους, που εύλογα η εισαγγελέας του ΜΟΔ, ξέσπασε από έδρας:

    «Δεν είμαστε ηλίθιοι»

    Εισαγγελέας: «Με τους ισχυρισμούς σας στον ανακριτή, όπου προσκομίσατε και φωτοτυπίες επιταγών εκδόσεως του αστυνομικού Κων. Κ. (πρώην διευθυντή Τμήματος Αλλοδαπών ΒΑ Αττικής κατά τα χρονικά διαστήματα από 1995 έως 1998 και οι επιταγές ήταν η εγγύηση, είχαν πει ότι δεν θα 'χουν πρόβλημα μαζί του), κινήθηκε ολόκληρος μηχανισμός της Δικαιοσύνης. Και λέτε τώρα ότι έγινε παρεξήγηση κι ότι απλώς κάνατε μια εξυπηρέτηση, μέσω τρίτου, σε έναν αστυνομικό που δεν γνωρίζατε; Και ο αστυνομικός που είχε οικονομικό πρόβλημα, δεν μπορούσε να πάει σε τράπεζα να δανειστεί ή κάπου αλλού τέλος πάντων, ήταν ανάγκη να 'ρθει σε σας;... Ξέρετε, κύριε, μπορεί να φαινόμαστε χαζοί, αλλά δεν είμαστε τόσο ηλίθιοι».

    Τελικά στη δίκη, που συνεχίζεται, η μόνη που επανέλαβε τους ισχυρισμούς της για βιασμούς μέσα στο μπαρ ήταν μια Μολδαβή που περιέγραψε πώς εξαναγκάστηκε με τη βία σε ερωτική επαφή με αστυνομικό.

    Τα έκαναν γαργάρα

    Οι υπεύθυνοι του καταστήματος, οι οποίοι είχαν καταγγείλει ότι χρυσοπλήρωναν αστυνομικούς για να έχουν προστασία στο κατάστημα όπου πολλές από τις κοπέλες δεν ήταν νόμιμες, «άδειασαν» εξεταζόμενοι ενώπιον του δικαστηρίου τις δύο γυναίκες που κατήγγειλαν αλλεπάλληλους βιασμούς από αστυνομικούς και υποστήριξαν μόνο όσα είχαν ισχυριστεί σε βάρος του Ι.Μπ. Και γι' αυτόν όμως η κατάθεσή τους εμπεριείχε κενά και ασάφειες.

    * «Ηταν διοικητής στο Α.Τ. Μαραθώνα. Μας είχε πει "δεν θα 'χετε κανένα πρόβλημα μαζί μου, μπορείτε να δουλεύετε και με παράνομες κοπέλες". Αμειβόταν για προστασία με 500.000 δραχμές έως ένα εκατομμύριο το μήνα κι ερχόταν τρεις-τέσσερις φορές την εβδομάδα και ζητούσε κοπέλες. Σκεφτήκαμε ότι έτσι θα 'ταν πιο οικονομικά για μας από το να απασχολούμε κοπέλες που θα ήταν όλες νόμιμες» υποστήριξαν μεταξύ άλλων οι μάρτυρες.

    Πρόεδρος: «Κάποια στιγμή όμως σας έπιασαν. Γιατί δεν τον καταγγείλατε τότε, αλλά έπειτα από δύο χρόνια;»

    Μάρτυρας: «Μας είχε πει ότι έγινε στραβή, αλλά θα καθαρίσουμε και δεν θα πάμε φυλακή». *



    ***


    Ελευθεροτυπία, Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

    3 ανήλικοι και ένας άντρας φέρονται να βίασαν την 78χρονη

    Η είδηση του βιασμού και του άγριου ξυλοδαρμού 78χρονης στα Ανω Λιόσια, στις 9 του μήνα, έκανε τους πάντες να παγώσουν.

    Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πριν από πέντε ημέρες ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχθούν ακόμη πιο σοκαριστικά. Κι όμως: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη των δραστών έκανε λόγο για έναν 13χρονο(!), έναν 18χρονο και έναν 25χρονο, καθώς και για έναν 15χρονο που αναζητείται.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δυο ανήλικοι και οι δυο νεαροί, Ελληνες, μπήκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Η γυναίκα κοιμόταν. Τη χτύπησαν, τη φίμωσαν, την έδεσαν στο κρεβάτι της και άρχισαν να ψάχνουν παντού για χρήματα και τιμαλφή.

    Βρήκαν μόνο λίγα ευρώ, αλλά δεν έφυγαν. Πήγαν στο κρεβάτι και άρχισαν να τη βιάzουν, τη στιγμή που ο ένας κρατώντας μαχαίρι την απειλούσε να τη σκοτώσει, αν φωνάξει.

    Η 78χρονη γυναίκα βρέθηκε δεμένη από γείτονές της, εκεί όπου την είχαν αφήσει, σε άθλια κατάσταση.
     
  3. ae1969

    ae1969 Regular Member

    Αμπντουλάχ Γκιούλ: "Δεν διαπράξαμε γενοκτονία κατά των Αρμενίων"
    Πηγή: Αθήνα 9.84


    Με κατηγορηματικό τρόπο, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τουρκίας, Αμπντουλάχ Γκιούλ, υποστήριξε, ενώπιον της Ολομέλειας της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, ότι η Τουρκία δεν δέχεται ότι διέπραξε γενοκτονία κατά των Αρμενίων στην διάρκεια του πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.

    Ερωτώμενος από Αρμένιο βουλευτή, για το αν θα πρέπει, επιτέλους, η Τουρκία, να αναγνωρίσει την γενοκτονία των Αρμενίων, προκειμένου να λάβει τη θέση της μεταξύ των πολιτισμένων χωρών, ο Τούρκος Πρόεδρος υποστήριξε ότι τα γεγονότα που συνέβησαν εκείνη την εποχή στην Τουρκία προκλήθηκαν, από τις μαζικές μετακινήσεις και την συμπεριφορά των ίδιων των λαών που ζούσαν στο τουρκικό έδαφος.

    Για να χαρακτηρισθεί γενοκτονία, η συμπεριφορά μας έναντι των Αρμενίων, εκείνη την εποχή, τόνισε, θα πρέπει να αποδειχθεί ότι υπήρχε, από την πλευρά της Τουρκίας, πρόθεση σφαγής. Έχουμε προτείνει, κατέληξε, να δημιουργηθεί μία διεθνής επιτροπή, η οποία θα διερευνήσει όλα τα αρχεία και τα στοιχεία της εποχής εκείνης, προκειμένου να αποδειχθεί ότι πράγματι διεπράχθη γενοκτονία.

    Εμείς θα ανοίξουμε όλα τα αρχεία μας, θα τα παραδώσουμε σ΄ αυτήν την Επιτροπή και θα αποδεχθούμε το όποιο πόρισμα βγάλει, διαβεβαίωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

       
     
  4. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

  5. vautrin

    vautrin Contributor

    enet.gr, 07:18 Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

    Ογκώδεις διαδηλώσεις, συγκρούσεις με νεκρούς και απαγόρευση κυκλοφορίας

    Εξέγερση στην Αίγυπτο, έβγαλε τα τανκς ο Μουμπάρακ

    Μπλόκο στο ίντερνετ, συλλήψεις στελεχών της αντιπολίτευσης και δημοσιογράφων

    Τελευταία ενημέρωση: 18:44 Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

    Βγάζοντας στους δρόμους το στρατό απάντησε ο Χόσνι Μουμπάρακ στο ποτάμι των διαδηλώσεων που συγκλονίζουν τις τελευταίες ώρες την Αίγυπτο. Η κυβέρνηση κήρυξε απαγόρευση της κυκλοφορίας στα μεγάλα αστικά κέντρα, από τις 6 το απόγευμα ως τις 7 το πρωί της επόμενης ημέρας, ενώ έχει επιβάλλει από το πρωί πρωτοφανές μπλακάουτ στην ενημέρωση, θέτοντας κυριολεκτικά εκτός διαδικτύου την Αίγυπτο.

    Σφοδρές ήταν οι συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών στην Αίγυπτο και χθες, Πέμπτη. Η κυβέρνηση απαντά με συλλήψεις και με την ανάπτυξη ισχυρών δυνάμεων της αστυνομίας στους δρόμους

    Χιλιάδες αστυνομικοί, πολλοί από τους οποίους είναι -όπως αναφέρουν διαδηλωτές- ντυμένοι με πολιτικά, είχαν αναπτυχθεί από το πρωί σε καίρια σημεία στο Κάιρο, την Αλεξάνδρεια και τις άλλες πόλεις της χώρας.

    Κεντρικό πρόσωπο στις διαδηλώσεις είναι ο Νομπελίστας Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι, που φέρεται να δέχθηκε και αυτός επίθεση από τις αστυνομικές δυνάμεις στις διαδηλώσεις που ακολούθησαν την προσευχή των Μουσουλμάνων στα τζαμιά της Αιγύπτου.

    Συλλήψεις και μπλακάουτ στη διάρκεια της νύχτας

    Τουλάχιστον 20 υψηλόβαθμα στελέχη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης, συνελήφθησαν τις πρώτες ώρες της Παρασκευής, ενώ την ίδια στιγμή η κυβέρνηση δηλώνει "ανοικτή στο διάλογο" προειδοποιώντας ταυτόχρονα πως θα λάβει "αποφασιστικά μέτρα" κατά των διαδηλωτών. Εκπρόσωπος του εκτός νόμου κόμματος έκανε λόγο για δεκάδες συλλήψεις, ενώ η κυβέρνηση επιβεβαίωσε τις επιδρομές της αστυνομίας σε σπίτια μελών της Αδελφότητας με εκπρόσωπό της να μιλά για "σαρωτικούς ελέγχους ασφαλείας".

    Ηδη από την Πέμπτη το βράδυ η πρόσβαση των Αιγυπτίων σε δημοφιλείς online πλατφόρμες, όπως το Facebook και το twitter, έχει διακοπεί, προφανώς σε μια προσπάθεια της κυβέρνησης να παρεμποδίσει κάθε προσπάθεια συντονισμού των διαδηλωτών αλλά και ενημέρωσης της διεθνούς κοινής γνώμης. Η κυβέρνηση προχώρησε ένα ακόμα βήμα, κυριολεκτικά αποσυνδέοντας την Αίγυπτο από το διαδίκτυο. Οπως όλα δείχνουν, από τις πρώτες ώρες της Παρασκευής σταμάτησε η λειτουργία όλων των συνδέσεων μεταξύ της Αιγύπτου και του υπόλοιπου κόσμου, καθιστώντας ουσιαστικά αδύνατη την ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στη χώρα. Ωστόσο, κάποιοι "θύλακες" επικοινωνίας, όπως μεγάλα ξενοδοχεία και επιχειρήσεις, παρέμειναν online, ενώ με τη χρήση διαφόρων τεχνικών φαίνεται πως κάποιοι πολίτες καταφέρνουν να παρακάμψουν το ψηφιακό φίμωτρο που επιχειρεί να επιβάλει η κυβέρνηση Μουμπάρακ.

    Στο Κάιρο βρίσκεται από χθες ο Αιγύπτιος νομπελίστας και πρώην πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας, Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι προκειμένου να ενώσει τη φωνή του με αυτές των διαδηλωτών.

    Οι πρώτες διαδηλώσεις στην Αίγυπτο πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τρίτη και αρχικά οι δυνάμεις ασφαλείας απλώς παρακολουθούσαν τις πορείες χωρίς να επεμβαίνουν. Το σκηνικό άλλαξε άρδην αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας, με αστυνομικούς να επιτίθενται κατά ομάδων διαδηλωτών, κάτι που επαναλήφθηκε και κατά τις διαδηλώσεις της Πέμπτης. Στη διάρκεια της εβδομάδας τουλάχιστον 7 άτομα έχασαν τη ζωή τους, ενώ συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για τον αριθμό των συλληφθέντων. Κυβερνητικές πηγές μιλούν για περίπου 800 συλλήψεις, ενώ ανθρωπιστικές οργανώσεις και μέλη της αντιπολίτευσης κάνουν λόγο για 1.000 - 2.000 συλλήψεις.
     
  6. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Ειδήσεις

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. karina

    karina New Member

    Δυο ειδήσεις που διάβασα σήμερα,τρομακτικός ο συνδυασμός τους..

    Άσκηση του στρατού στο Κιλκίς για αντιμετώπιση διαδηλώσεων

    Βίντεο-σοκ από άσκηση του στρατού στο Κιλκίς για αντιμετώπιση διαδηλώσεων! | alterthess :: όλες οι ειδήσεις από την άλλη Θεσσαλονίκη

    Εισβολή ΜΑΤ σε σπίτια στην Κερατέα. Συλλήψεις 6 κατοίκων και τραυματισμοί

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

  9. karina

    karina New Member

    Σε συνέχεια των παραπάνω..


    Ψυχρός εκτελεστής ο συνταγματάρχης, μας ενημέρωσε για το νέο δόγμα του ΝΑΤΟ.. 
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  10. ae1969

    ae1969 Regular Member

    ΠΗΓΗ: www.palmografos.com

    Να συλλαμβάνουν όσους διαδηλώνουν κάλεσε ο Ταγίπ Ερντογάν την «κυβέρνηση» του ψευδοκράτους. Και έλαβε πληρωμένη απάντηση από τον Τουρκοκύπριο δημοσιογράφο Αρίφ Χασάν Ταχσίν, που αρθρογράφησε στην «Αφρίκα» του Σενέρ Λεβέντ.

    Μιλώντας στην Κ.Ο. του κόμματός του, (ΑΚΡ, Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης), ο Τούρκος πρωθυπουργός προειδοποίησε τους διοργανωτές των διαδηλώσεων στα Κατεχόμενα ότι η Άγκυρα δεν θα επιτρέψει καμιά σπέκουλα. Υποστήριξε ότι όσα γράφονται στα πανό των διαδηλωτών βλάπτουν τα συμφέροντα των Τουρκοκυπρίων και διευκολύνουν τους Ελληνοκυπρίους, καθώς, όπως είπε, το βόρειο (κατεχόμενο) τμήμα της Κύπρου δέχθηκε την μεγαλύτερη οικονομική, διπλωματική και πολιτική στήριξη στα οκτώ χρόνια της δικής του διακυβέρνησης. «Μην προσπαθήσει κανείς να κάνει αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης την "ΤΔΒΚ". Ειδικά η αντιπολίτευση δεν μπορεί να μας ανταγωνιστεί στο θέμα της Κύπρου. Σε καμία άλλη περίοδο δεν έχουν προβληθεί τα δικαιώματα της Βόρειας Κύπρου σε διεθνές επίπεδο, όσο την περίοδο αυτή», είπε και δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει για άλλη μια φορά το Κυπριακό «εθνική υπόθεση». Και βέβαια, υπενθύμισε ότι η Τουρκία «είναι εγγυήτρια χώρα στην υπόθεση της Κύπρου. Θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους Τουρκοκύπριους αδελφούς της, αλλά δεν θα επιτρέψει καμία σπέκουλα. Και μιλάω ξεκάθαρα, όποιος θέλει μπορεί να το ερμηνεύσει όπως θέλει», κατέληξε.

    Στα Κατεχόμενα, η οργή κατά του Ερντογάν ξεχείλισε και αποτυπώνεται με τον πιο εύστοχο τρόπο στο άρθρο του Αρίφα Χασάν Ταχσίν στην εφημερίδα «Αφρίκα», του δημοσιογράφου Σενέρ Λεβέντ, που χρόνια τώρα τελεί υπό διωγμόν – τόσο ο ίδιος, όσο και η εφημερίδα του, που πριν πάρει το κοροϊδευτικό όνομα «Αφρική», ονομαζόταν «Αβρούπα» (Ευρώπη) και είχε υποστεί το λουκέτο του καθεστώτος.

    Το άρθρο-απάντηση του Ταχσίν ,προς τον Ερντογάν, υπό τον τίτλο «Ποιος είσαι, βρε άνθρωπε;», είναι το ακόλουθο:

    «Είμαι απόγονος των ανόητων Κυπρίων που έτρεξαν να βοηθήσουν τους Οθωμανούς προγόνους σου , τους οποίους νοσταλγείς και θέλεις να αναβιώσεις, το 1570 στον πόλεμο με τους Βενετούς.

    Λέτε ότι έχετε δώσει θύματα στην Κύπρο. Έχετε δίκαιο, αφού θεωρείτε τον εαυτό σας απόγονο των Οθωμανών. Αλλά πριν από εσάς είχαν θύματα, οι Φοίνικες, οι Γενοβέζοι, οι Βενετοί, οι Βυζαντινοί, οι Ρωμαίοι, οι Αιγύπτιοι, οι Έλληνες και άλλοι πολλοί. Να μοιράσουμε τώρα το Νησί σε όλους όσους πέρασαν από το «χάνι» της Κύπρου; Εσύ είσαι έτοιμος να μοιραστείς τη Μικρά Ασία με όλους όσους πέρασαν από εκεί; Δεν χρειάζεται να πας πολύ πίσω , είσαι πρόθυμος να επιστρέψεις τα αγαθά και τις περιουσίες των Ποντίων, των Αρμενίων, των Ελλήνων που σκότωσαν και λεηλάτησαν οι Ταλάτ, Ενβέρ και Κεμάλ πασάδες;

    Μήπως δώσατε λίγα θύματα στους Κούρδους; Σύμφωνα με τη λογική σας δεν θα πρέπει να βοηθήσετε τους Κούρδους να ιδρύσουν το Κουρδιστάν, αφού έδωσαν και αυτοί τόσα θύματα;

    Είμαι απόγονος των Κυπρίων που έζησαν 307 χρόνια οθωμανικής κατοχής. Είμαι εγγονός των ανθρώπων που τους έπαιρναν με τη βία το ψωμί κάθε φορά που άδειαζαν τα ταμεία των ανακτόρων και έστελναν στρατό στο Νησί με το πρόσχημα της εξέγερσης στην Κύπρο. Είμαι εγγονός των Κυπρίων που πρόσφεραν φαγητό και βοήθεια στους ανθρώπους που εξόριζαν οι Οθωμανοί από τη Μικρά Ασία στο Νησί, με εντολή την εκτέλεσή τους.

    Ο Οθωμανός παππούς σου έμεινε στην Κύπρο 307 χρόνια. Σε όλο αυτό το διάστημα δεν επέτρεψε στους Κυπρίους , εκτός από αυτούς που ζούσαν στα κάστρα της Αμμοχώστου, της Πάφου, της Λάρνακας, της Λεμεσού, της Κερύνειας να κατέβουν στην παραλία. Όποιος έφτιαχνε ένα πλεούμενο ερχόταν και άρπαζε πράγματα από το Νησί. Οι Κύπριοι έζησαν 307 χρόνια στα δάση. Φαντάζεστε κάποιους που ζουν σε νησί να μην μπορούν να δουν τη θάλασσα και να μην μπορούν να πιάσουν δυο ψάρια;

    Μια και το έφερε η κουβέντα είπατε ότι δώσατε θύματα. Οι Οθωμανοί είχαν 80.000 νεκρούς όταν πολιόρκησαν το κάστρο της Αμμοχώστου. Δεν βλέπετε κάποιο σφάλμα σε ένα στρατό που έχει 80.000 θύματα σε μια πολιορκία ενός κάστρου;

    Θυμηθείτε τις απώλειες στο Σαρίκαμις (Σ.Σ. 90.000 νεκροί στο Ρωσο-τουρκικό πόλεμο το 1897), στα Δαρδανέλια και σκεφθείτε. Να σας προβληματίσουν και οι απώλειες του Ιουλίου του 1974. Μια και αναφέραμε τα Δαρδανέλια, εκεί έχουν δώσει θύματα οι Βρετανοί, οι Νεοζηλανδοί και οι Γάλλοι. Μήπως πρέπει να έρθουν τώρα και να καταλάβουν τα Δαρδανέλια; Οι άνθρωποι έρχονται κάθε χρόνο και τιμούν τους νεκρούς τους. Δεν μπορείτε να κάνετε και εσείς το ίδιο;

    Είπατε ότι για όποιο λόγο βρίσκεται η Ελλάδα στο Νησί βρισκόμαστε και εμείς. Ούτε εσείς ούτε η Ελλάδα έχουν καμιά δουλειά και κανένα δικαίωμα στην Κύπρο. Χάσατε κάθε νόμιμο δικαίωμα που είχατε βάσει των συμφωνιών που υπογράψατε με την Κυπριακή Δημοκρατία, γιατί δεν συμμορφωθήκατε με αυτά που προβλέπονται στις διατάξεις τους. Αν ψάξετε θα βρείτε αν έχετε κανένα δικαίωμα λόγου. Για αυτό αναλογιστείτε πώς θα πληρώσετε τις ζημιές που προκαλέσατε στην Κύπρο, μετά το 1974, όταν φυσικά θα χάσετε την υποστήριξη των ΗΠΑ και της Βρετανίας.

    Εγώ σας συμβουλεύω, τώρα που είστε ακόμα ζωντανοί και αρτιμελείς, μαζέψτε τα μπογαλάκια σας και φύγετε από την Κύπρο χωρίς να γυρίσετε να κοιτάξετε πίσω σας. Και προτού αυξηθεί το χρέος σας.

    Εάν ακόμα έχετε απορίες, σας λέω ότι εγώ είμαι ο ιδιοκτήτης της Κύπρου».
     
  11. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    H Tρόικα χθές, σε επίσημη συνέντευξή της στην Αθήνα, ενεργούσα ως η μόνη κι επίσημη Ελληνική Κυβέρνηση, ανακοίνωσε ότι πλέον η Ελλάδα ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ δια του Μνημονίου (άρθρο 14, παρ.5) περιουσιακά της στοιχεία -δηλ. τα σπλάχνα του ελληνικού Λαού- κατ` σρχήν ύψους 50 δισ. ευρώ, για να εξοφλήσει τους διεθνείς τραπεζικούς τοκογλύφους, πράγμα που μπορεί βέβαια να μην το κάνει χωρίς συνέπειες όπως έκανε προ 4 μηνών η Iσλανδία κι άλλες χώρες. Και την 11-03-2011 έρχονται και τα χειρότερα. Όταν μια χώρα (η επιχείρηση) πουλάει το πάγιο κεφάλαιό της για να εξοφλήση τα χρέη της –αντί να τα καλύψει από τα πρόσθετα έσοδα της δραστηριότητάς της- η χώρα (επιχείρηση) είναι χρεωκοπομημένη, σύμφωνα με τις βασικές οικονομικές αρχές. Η Ελλάδα Ενταφιάσθηκε.! H πολιτική της προδοτικής εξαθλιωμένης «κυβέρνησης των μαρριονετών» της Τρόικας, δεν είναι η μείωση του ελλείματος και τους χρέους, αλλά η εξόφληση των τοκογλύφων ξένων κατακτητών. Ήταν το διανοητικά ανάπηρο αυτό ανδρείκελο της Τρόικας, που το παίζει «πρωθυπουργός» της Ελλάδος και η άρρωστη ψυχικά συμμορία του (Λοβέρδος, Πάγκαλος, Παπακ/νου, Κατσέλη, κλπ) που μας έλεγαν απατηλά ότι «μπήκαμε στην Τρόικα για να μην χρεωκοπήσουμε»!-κατά την άρρωστη ψυχοπαθολογική των προσωπικότητα η Προδοσία της χώρας έχει οικονομικό αντίτιμο-και να το αποτέλεσμα.


    Αυτοί δεν πρέπει να πεθάνουν στα κελιά, αλλά στο ψυχιατρείο το Κορυδαλλού, διότι είναι ψυχικά άρρωστοι και ψυχικά διεστραμμένοι. Και κοντά σε αυτούς και οι εκπορνευόενοι συνειδησιακά δημοσιογράφοι, που έχουν πουλήσει την ψυχή τους στους βασανιστές του λαού. Η Τρέμη του MEGA με τους «καραγκιόζηδές» της, ο Χατζηνικολάου του ΑLTER με τους «παλιάτσους» του, το ΣΚΑΙ με τον Μπ. Παπαναγιώτου, η ΝΕΤ με τον Τ. Σπηλιοτόπουλο και την αξιοθρήνητη Κατσίμη και κάτι έρποντες «οικονομολόγους» του. Σε αυτούς θα τους κόψουμε την προδοτική γλώσσα!

    Κι έπρεπε η Ελλάδα να καίγεται από χθές και αντ αυτού ετοιμάζονται να διαδηλώσουν για την οικονομική διαχείρηση της σκλαβιάς των κι όχι για την αποτίναξή της. ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ !! Έτσι εξηγούνται όλα. Έχουμε αυτά που μας αξίζουν.

    Δημ. Αντωνίου
     
  12. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Πόσους δημόσιους υπαλλήλους απασχολεί η Ιρλανδία και πόσοι απο αυτούς έχουν 80.000 μισθό ως μηχανοδηγοί ή τελωνειακοί ? Πόσα δημόσια κανάλια με 7.000 εργαζόμενους? Γιατι να μην ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ? Για να συνεχίζω να πληρώνω τα επιδόματα, τους ρέμπελους τελωνειακούς , τα ρεμάλια της ερτ και τα πρόστιμα της ίδιας εταιρίας? Στα τσακίδια όλες οι δημόσιες υπηρεσίες. Πιθανόν να καταλάβουν μετά οι δημόσιοι υπάλληλοι τι σημαίνει ιδιωτικός υπάλληλος και λειτουργικός οργανισμός. Πιθανόν να καταλάβουν ότι χαμηλόμισθος δεν είναι ο υπάλληλος των 1600 ευρώ και πιθανόν να καταλάβουν ότι το πρόβλημα μας αφορά όλους.