Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

sub,ένα βήμα πριν την μεταμόρφωση σε slave?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 5 Φεβρουαρίου 2011.

  1. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: sub,ένα βήμα πριν την μεταμόρφωση σε slave?

    Μου προκάλεσε θλίψη για να είμαι ειλικρινής αλλά και με έκανε για άλλη μια φορά να επιβεβαιώσω αυτό που πολλοί εδώ έμμεσα ή άμεσα μου απαντήσατε.
    Η υποτακτική είναι εντελώς διαφορετική από την σκλάβα,δεν σημαίνει "επιτυχία" ή "παράσημο υποταγής" να μεταμορφωθεί κάποια σε σκλάβα και θα προσθέσω με επιφύλαξη ότι πραγματικά η υποτακτική έχει "περιθώρια" και επιλογές να μην στερηθεί ίσως απλές,καθημερινές και ευχάριστες γι αυτήν,στιγμές.
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: sub,ένα βήμα πριν την μεταμόρφωση σε slave?

    Γιατί σου προκάλεσε θλίψη; Αν θα ήθελες, πες για τα σημεία που σε στενοχώρεσαν. Πραγματικά με ενδιαφέρει τί ήταν αυτό που θα μπορούσε να στενοχωρέσει κάποιον σε τούτο το κείμενο.

    Η υποτακτική είναι αλλιώτικη, αισθάνεται ίσως αρκετά αλλιώτικα και όταν είναι ενεργή μάλλον ζει λίγο αλλιώτικα απ τη σκλάβα.

    Όμως, η υποτακτικότητα είναι η βάση και για της δύο. Πολύ καλά έφερε εδώ τα κείμενα του MasterJp η lara[E-p]. Στη βάση της υποτακτικότητας έρχεται η υπακοή και ματά η παράδοση και εν τέλει η υποταγή. Αυτό από την πείρα μου αλλά και σύμφωνα με ευρύτερα διαδεδομένες απόψεις, συμβαίνει σπειροειδώς. Λίγη υπακοή, λίγο άφημα, λίγη υποταγή στην αρχή και μετά όλο αυτό βαθαίνει και γίνεται περισσότερο συνειδητό.

    Η υπακοή χρειάζεται εσωτερικό κίνητρο, το βρίσκει στον προηγούμενο γύρο υποταγής και χρειάζεται εξωτερικό feedback. Με έναν Κυρίαρχο να τραβάει το λουρί όπως πρέπει γίνεται χορογραφία, χωρίς Κυρίαρχο ή με άλλ' αντ' άλλων τραβήγματα λουριού γίνεται γελοιογραφία.

    Κάποια στιγμή η υπακοή έρχεται αυτόματα, σε πολλές καταστάσεις. Τότε αρχίζει η πορεία προς την ωριμότητα, τότε είναι έτοιμη η sub ή η σκλάβα να κρίνει και να δει σε ποιές περιπτώσεις, κάτω από ποιές προϋποθέσεις, με ποιούς ανθρώπους, γιατί, ως ποιό βαθμό θα υπακούει. Τί είναι αυτό που κάνει την ίδια ευτυχισμένη.

    Αυτό είναι που τελικά θα την κάνει σκλάβα ή υποτακτική και - αν είναι ούριος ο άνεμος - θα της επιτρέψει να αφεθεί και να υποταχτεί.

    Δεν είναι γραμμική διαδικασία για να βρεθεί κάποια να είναι σκλάβα, δεν είναι εύκολος δρόμος, ούτε στρωμένος με ροδοπέταλα. Δεν είναι κάτι που γίνεται χωρίς να το θέλει κάποια πάρα πολύ και ξεροκέφαλα, χωρίς να το έχει επιλέξει συνειδητά και ίσως στη διαδρομή κάποια πράγματα να χάσει, που τα θεωρούσε κάποτε πολύτιμα.

    Οι "απλές, καθημερινές και ευχάριστες στιγμές" μπορεί να αλλάξουν τελείως περιεχόμενο για την ίδια, στη διαδρομή.
     
  3. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: sub,ένα βήμα πριν την μεταμόρφωση σε slave?

    Μου προκάλεσε θλίψη το αίσθημα έλλειψης του Αφέντης της,αυτό ένοιωσα,παρόλο που με την απόστασή του από αυτήν,της προσέφερε ισορροπία και γαλήνη και ξαναβρήκε τον εαυτό της.
     
  4. mairaincollar

    mairaincollar Regular Member

    Απάντηση: sub,ένα βήμα πριν την μεταμόρφωση σε slave?

     
     
  5. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: sub,ένα βήμα πριν την μεταμόρφωση σε slave?

    Ξαναδιαβάζοντας τις απαντήσεις στο νήμα ανακάλυψα αυτό εδώ το γραμμένο σου Tender....πρεπει να το διάβασα δεκα φορες.
    Και απλά ενοιωσα αυτό το "τικ" στην ψυχή μου....thanks!