Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κομμένο ή Όχι ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 14 Δεκεμβρίου 2010.

?

Προτιμάω το καυλί του Άντρα ...

  1. Χωρίς Περιτομή, Φυσικό, έτσι όπως το έχουμε συνηθίσει !

    7 vote(s)
    21,9%
  2. Το προτιμάω "Κομμένο" γιατί ... (Εξηγήστε τους λόγους)

    11 vote(s)
    34,4%
  3. Δεν έχω πρόβλημα αρκεί να ξέρει να το χρησιμοποιεί !

    13 vote(s)
    40,6%
  4. Δεν ξέρω. Δεν έχω πάρει ποτέ "Κομμένο" ...

    1 vote(s)
    3,1%
  1. thanasis

    thanasis Contributor

    ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥ

     
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Σε πολλές κουλτούρες, ο εγγενής προσανατολισμός και κατεύθυνση του νεογέννητου και του παιδιού προς την αγάπη (και αργότερα στην ανάπτυξή του, προς την σεξουαλική αγάπη), τραυματίζεται βαθύτατα με τις βάρβαρες πράξεις των μαρτυρίων που περιέχουν οι τελετουργίες του ακρωτηριασμού των γεννητικών οργάνων. Στην εξαιρετική ομιλία του «Ακρωτηριασμένη Ανθρωπότητα», στο Δεύτερο Διεθνές Συμπόσιο για την Περιτομή στο San Francisco (Μάιος 1991), ο Ashley Montagu παρατήρησε:

    Νομίζω πως θα ωφελούμασταν πάρα πολύ αν, αντί να ονομάζουμε τον εαυτό μας Homo Sapiens, αποκαλούσαμε τον εαυτό μας Homo Mutilans, το είδος που ακρωτηριάζει, το είδος που ακρωτηριάζει και το πνεύμα και το σώμα, συχνά στο όνομα της λογικής, της θρησκείας, της παράδοσης, των ηθών, της ηθικής και του νόμου. Εάν υιοθετούσαμε ένα τέτοιο όνομα για το είδος μας, μπορεί να στρεφόταν η προσοχή μας στα λάθη μας και στο πώς μπορούμε να αρχίσουμε να διορθωνόμαστε. Είναι χαρακτηριστικό του αρκετά μπερδεμένου είδους μας ότι σε πολλά μέρη του κόσμου η διαδικασία του ακρωτηριασμού ξεκινάει με την αντρική περιτομή.

    Στην κατηγορία των σωματικών ακρωτηριασμών, η βρεφική περιτομή φαίνεται να αποτελεί μία κατηγορία από μόνη της, γιατί αυτή γίνεται στην πιο νεαρή ηλικία...

    Περιτομή είναι η εκτομή στο αγόρι ολόκληρου ή τμήματος της ακροποσθίας του πέους. Στο κορίτσι η επέμβαση είναι ουσιαστικά μία εκτομή και αποτελείται από την αποκοπή τμήματος ή ολόκληρων των εξωτερικών γεννητικών οργάνων. Σε αυτό συχνά προστίθεται η επέμβαση του αγκτηριασμού, το ράψιμο των τμημάτων του αιδοίου έτσι ώστε να μείνει ένα μικρό άνοιγμα για να απομακρύνονται τα ούρα και η έμμηνος ρύση[...]

    Αυτό που χρειάζεται είναι μία καλά σχεδιασμένη προσέγγιση στην εξάλειψη των απηρχαιωμένων δοξασιών και πρακτικών που προκαλούν τόσο αναίτιο πόνο, ακρωτηριασμό, τραγωδία και θάνατο. Μία προσέγγιση που να λαμβάνει υπόψη της όλους τους παράγοντες που ανέφερα και περισσότερους. Μπορούμε να ξεκινήσουμε με καλά σχεδιασμένα προγράμματα, ίσως υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, ή κάποιου παρόμοιου οργανισμού, με στόχο να καταστεί παρωχημένη η πρακτική της περιτομής, ένας αρχαϊκός τελετουργικός ακρωτηριασμός για τον οποίο δεν υπάρχει απολύτως καμία αιτία και ο οποίος δεν έχει καμία θέση σε μία πολιτισμένη κοινωνία.

    Πηγή: The Ashley Montagu Resolution
    Μετάφραση: dora_salonica
     
    Last edited: 15 Φεβρουαρίου 2011
  3. Assamite

    Assamite Regular Member

    Απάντηση: Κομμένο ή Όχι ?

    Μου κάνει εντύπωση πως οριακά το 47,83% ενδιαφέρετε για την λειτουργία του οργάνου και όχι για την όψη του. Αλλά τι να πεις. Ανώμαλοι είμαστε.
     
  4. Απάντηση: Κομμένο ή Όχι ?

    Έκανα περιτομή στα 30 μου. Για να είμαι ειλικρινής, δεν βλέπω ιδιαίτερες διαφορές ανάμεσα στο πριν και στο μετά, ώστε να δικαιολογώ έναν ακρωτηριασμό των γεννητικών οργάνων.

    Επέλεξα να κάνω περιτομή λόγω μιας φίμωσης που με ταλαιπώρησε για κανά δίμηνο. Ήθελα να ξεφορτωθώ τη φίμωση, γιατί επί δίμηνο πονούσα με τη διείσδυση.

    Η εμπειρία:
    Η εμπειρία ήταν σαν βιασμός.
    Παραδόξως στο χειρουργείο δεν σοκαρίστηκα παρόλο που ένιωθα κάθε κόψιμο που γινόταν.
    Όμως αμέσως μετά ένιωθα σαν να με είχαν βιάσει/ευνουχίσει.
    Για 2-3 μέρες ήταν πολύ άσχημο πράγμα. Ένα πρησμένο κομμάτι κρέας με ματωμένους επιδέσμους. Η ούρηση μαρτύριο.
    Για πάνω ένα μήνα έπρεπε να αποφεύγω τις στύσεις. Κανένα ερέθισμα κλπ.
    Μετά τη βδομάδα όμως αρκεί να μυρίσεις γυναίκα για να σου σηκωθεί και αμέσως πόνοοοος.

    Τα ωφέλη ( ; )
    Οι διαφορές του πριν και του μετά δεν είναι μεγάλες.
    Οι στύσεις ίδιες.
    Ενδεχομένως μετά την περιτομή η διείσδυση είναι πιο ωμή, διότι δεν τραβιέται το δέρμα.
    Στην πίπα και τον αυνανισμό η ποιότητα της απόλαυσης είναι σαφώς κατώτερη, αν γίνεται σαν να ήταν απερίτμητο το πέος.
    Αν όμως προσαρμοστούν οι κινήσεις στο περιτετμημένο πέος είναι εξαιρετικά - συνήθως οι κοπέλες χρειάζονται εκπαίδευση σε αυτό μια που οι πιο πολλοί είναι απερίτμητοι.

    Συμπέρασμα:
    Δεν θα ακολουθήσω την κλασική ατραπό όσων συστήνουν στους άλλους αυτό που οι ίδιοι έκαναν (π.χ. οι γυναίκες που υπέστησαν κλειτοριδεκτομή και τώρα το κάνουν στις επόμενες).
    Η αλήθεια είναι ότι η περιτομή καλό είναι να ΜΗ γίνεται. Είναι ακρωτηριασμός.
    Δεν μπορώ να γνωρίζω τι ψυχολογικά σημάδια αφήνει σε ένα νεαρό αγόρι.
    Τα υποτιθέμενα υγιεινιστικά οφέλη της επιτυγχάνονται απλά χωρίς νυστέρια, με καθημερινό μπάνιο.
    Θα σύστηνα περιτομή μόνο για λόγους υγείας (π.χ. μια φίμωση).
    Όχι γενικευμένα και σίγουρα όχι επειδή αρέσει σε μια κοπέλα.




    .
     
  5. sleeper

    sleeper ...urban dreaming... Contributor

    Απάντηση: Κομμένο ή Όχι ?

    Ειχε κανει ενας φιλος μου κ αυτος σε μεγαλη ηλικια για τον ιδιο λογο με σενα Ανακρεοντα.

    Ο καημενουλης υπεφερε μεχρι να επουλωθει η πληγη (κ φυσικα κ εγω μαζι του αφου δεν ειχε κοκο εκεινη την περιοδο).

    Δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα αν ειναι η οχι περιτμημενο. Αλλα η αληθεια ειναι πως το αισθητικο αποτελεσμα ειναι αλλο πραγμα σ αυτους που εχουν κανει. Ειναι λες κ βρισκεται συνεχως σε στυση, με το κεφαλακι να προεξεχει κ να σε κοιταζει καταματα καλωντας σε να το "φας".

    Αχ τι θυμηθηκα παλι...    
     
  6. Απάντηση: Κομμένο ή Όχι ?

    Αυτό μου το έχουν πει κι εμένα αρκετές φορές. Βιτσιόζες γυναίκες.  
     
  7. sleeper

    sleeper ...urban dreaming... Contributor

    Απάντηση: Κομμένο ή Όχι ?

    Αφου ετσι ειναι, τι να κανουμε? Να πουμε ψεματα δλδ? Τσκ, τσκ, τσκ!

       
     
  8. Queen_of_Wands

    Queen_of_Wands Regular Member

    Απάντηση: Κομμένο ή Όχι ?

    μπορώ να φανταστώ την ''δυσκολία'' τους ...φυσικά και θα συστήνεται σε λόγους ιατρικούς σε μικρή ηλικία ή μεγαλύτερη, αλλά ...σίγουρα είναι ομορφότερο... αναρωτιέμαι,ίσως ακούγομαι αδαής...ποιες είναι οι διαφορές στο χειρισμό ενός τέτοιου όπως αναφέρθηκε παραπάνω?...
     
  9. Απάντηση: Κομμένο ή Όχι ?


    Εύγε φιλόμαθες κοράσιον.

    Στο απερίτμητο είναι καλό να βάζεις λίγη πίεση είτε με το χέρι είτε με τα χείλη, ώστε να κινείς την πόσθη πάνω κάτω στη βάλανο, για να μεγιστοποιήσεις την απόλαυση. Δηλαδή παιχνίδι με το δέρμα.

    Αντίθετα, στο περιτετμημένο, επειδή δεν υπάρχει πλέον η πόσθη, η προεκτεθείσα κίνηση δεν εκτονώνεται στην πτυχή του δέρματος, αλλά περνάει απευθείας στο πέος και βρίσκει κόντρα, πράγμα που είναι επίπονο.

    Για τον λόγο αυτό, στο περιτετμημένο πέος τόσο η πίπα όσο και το χάδι πρέπει να γλιστράνε πάνω κάτω κατά μήκος του πέους και να μην κοντράρουν. Το δύσκολο είναι να βρεις την ιδανική πίεση ώστε ναι μεν να γλιστράει, αλλά ο άλλος να το νιώθει σαν κάτι παραπάνω από απλό χάδι.

    Επειδή είναι κάπως δύσκολο να περιγραφεί με ακρίβεια από εδώ, δοκίμασέ να παίξεις ένα αληθινό απερίτμητο πέος. Κράτα με το ένα χέρι την πόσθη τραβηγμένη πίσω και τη βάλανο αποκεκαλυμμένη. Τώρα παίξε το πέος με το άλλο χέρι ή με το στόμα σου. Προσοχή: Η πόσθη πρέπει να μένει πίσω και να μην καλύψει τη βάλανο.

    Αυτό που θα κάνεις είναι στο περίπου αυτό που πρέπει να κάνεις μόνιμα σε ένα περιτετμημένο πέος.

    Για περαιτέρω αποσαφηνίσεις βρες ένα περιτετμημένο πέος και ζήτα από τον ιδιοκτήτη του να σε καθοδηγήσει.



    .
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Μία δυσπλασία του πέους, η οποία μπορεί να συμβάλλει σε ένα πετσάκι που φαίνεται "λειψό", είναι ο υποσπαδίας.

    Τί είναι ο υποσπαδίας;

    ΟΡΙΣΜΟΣ
    Είναι η κατάσταση εκείνη κατά την οποία δεν δημιουργείται κατά την εμβρυϊκή ζωή το τελικό τμήμα της ουρήθρας (κανάλι-σωλήνας που αρχίζει από την ουροδόχο κύστη και φυσιολογικά καταλήγει στην άκρη της κεφαλής-βαλάνου του πέους). Με αυτόν τον τρόπο, το στόμιο της ουρήθρας από το οποίο ουρεί το παιδί δεν ευρίσκεται στην κορυφή του πέους αλλά κάπου στην κάτω επιφάνεια αυτού.
    Μαζί με το τελικό τμήμα της ουρήθρας, σχεδόν πάντα δεν δημιουργείται και το κάτω μέρος της ακροποσθίας, με αποτέλεσμα η βάλανος να καλύπτεται μόνο στο άνω μέρος αυτής. Η ακροποσθία στις περιπτώσεις αυτές είναι σαν μια κουκούλα ενός μπουφάν[...]

    ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ
    Η επέμβαση για την διόρθωση του υποσπαδία λέγεται ουρηθροπλαστική και γίνεται υπό γενική αναισθησία και γύρω ή μετά τα πρώτα γενέθλια του παιδιού[...]

    Σκοπός της επέμβασης είναι να έλθει το στόμιο της ουρήθρας στην κορυφή του πέους και να διορθωθεί η κάμψη, όταν αυτή είναι τόσο σοβαρό που να δυσκολεύει σε μεγαλύτερη ηλικία την διείσδυση στον κόλπο της γυναίκας. Σε ότι αφορά την ακροποσθία, η οποία είναι μισή, στις περισσότερες περιπτώσεις γίνεται πλήρης αποκατάσταση αυτής στον ίδιο χειρουργικό χρόνο, με αποτέλεσμα και εξωτερικά η μορφολογία του πέους να είναι εντελώς φυσιολογική. Στις περιπτώσεις των χαμηλών-σοβαρών υποσπαδιών, σχετικά συχνά η ημιακροποσθία του πέους «θυσιάζεται», διότι από τους ιστούς της κατασκευάζεται το κομμάτι της ουρήθρας που λείπει, με αποτέλεσμα μετά την επέμβαση η βάλανος του πέους να είναι στον εξωτερικό χώρο, όπως είναι σε έναν άνθρωπο που είχε φίμωση και έκανε περιτομή[...]

    ΑΠΩΤΕΡΗ ΖΩΗ
    Τα παιδιά που έχουν χειρουργηθεί για υποσπαδία πρέπει να έχουν έναν έλεγχο στην ηλικία των 14 ετών. Ευτυχώς η παθολογία του υποσπαδία δεν επηρεάζει την λειτουργία της στύσης με αποτέλεσμα τα παιδιά αυτά να έχουν μια ενήλικη φυσιολογική ζωή. Μόνο πρόβλημα μπορεί να είναι το μέγεθος του πέους για το οποίο επίσης μπορεί να γίνει κάτι με την βοήθεια των παιδο-ενδοκρινολόγων.

     

    Πηγή: Υποσπαδίας
     
  11. Animator

    Animator Regular Member

    Τι σχέση εχει τωρα η υποσπαδία με την περιτομή; ffs  
    Ontopic:
    Πολύ μελοδραματική η εμπειρία όπως την περιγράφεις. Προσωπικά είχα κάνει περιτομή στα 17 μου για λόγους υγείας και η εμπειρία της εγχείρησης δεν ήταν τοσο χάλια. Ειχα ψαχτεί βέβαια για καναν μήνα μέχρι να βρώ εναν καλό γιατρό που να εμπιστεύομαι. Άλλα με σωστή τοπική αναισθησία και προσοχή μόνο τα πρώτα δύο βράδια πόναγε κάπως. Το ουσιαστικό μαρτύριο ηταν οτι έπρεπε όπως λές να προσέχεις να μήν έχεις στύση για καναν μήνα γιατι τράβαγε τα ράμματα/δέρμα.  
    Κάτα τα άλλα πάνω κάτω θα συμφωνήσω μαζί σου.
     
  12. Απάντηση: Κομμένο ή Όχι ?

    Εγώ ήμουν ένα 30χρονο ευαίσθητο αγόρι και το γλυκό μου τσουτσουνάκι ήταν ψυχολογικά ευάλωτο το καημενούλι.

    Εσύ ήσουνα 17 χρόνων, και η τσουτσούνα σου ένιωθε σαν άτρωτος δράκων έμπυρος από τις φλόγες της μετεφηβικής ορμής.