Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπότες ή γόβες;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Fetish' που ξεκίνησε από το μέλος gh_kai_ydwr, στις 15 Φεβρουαρίου 2006.

?

Μπότες ή γόβες;

Poll closed 25 Φεβρουαρίου 2006.
  1. Μπότες

    0 vote(s)
    0,0%
  2. Γόβες

    0 vote(s)
    0,0%
  3. Δεν έχει σημασία, τα παπούτσια δεν κάνουν την Αφέντρα

    0 vote(s)
    0,0%
  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Μπότες ή γόβες;


    Την καλησπέρα μου υποτακτική Σαλονικιά, από την πανάσχημη... Αθήνα των Πακιστανοαφγανών... 
     
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Μπότες ή γόβες;

    Το έχεις, το έχεις..!
     
  3. Aytarxikozeygari

    Aytarxikozeygari New Member

    Απάντηση: Μπότες ή γόβες;

    Γόβες γιατι αναδυκνείουν το γυναικείο πόδι και είναι σαφώς ποιο ερεθιστικό να είναι ολόγυμνη μια sub φορώντας γόβες απο μια μπότα ή πέδιλο.
     
  4. noobie

    noobie New Member

    Απάντηση: Μπότες ή γόβες;

    Έχω καλύτερη προταση...Μπότες με μεγάλο τακούνι.... 
     
  5. Valkiria

    Valkiria Regular Member

    Απάντηση: Μπότες ή γόβες;

    Εδώ θα διαφωνήσω, καμία σχέση με τηn στοιχειώδη γυμναστική. Αν ήταν έτσι, θα ήταν πιο εύκολο για τους άντρες να σηκωθούν πάνω σε τακούνια ως πιο athletic στην εφηβεία τους απ' τις γυναίκες. Μπορεί να φανταστεί κανείς από μας τον Iron Mike πχ. πάνω σε τακούνια;

    Το τακούνι κακοποιεί το πόδι και τη μέση είτε μας αρέσει είτε όχι. Το σώμα καμπουριάζει ή στήνεται περίεργα από αντίδραση γιατί “αντιλαμβάνεται” την κακοποίηση άσχετα αν εγώ χαμογελώ επειδή στήθηκα πάνω στις καινούργιες 12ποντες γόβες μου.

    Όσο περισσότερα τα κιλά μιας γυναίκας τόσο πιο πιθανό να σηκωθεί την επόμενη μέρα με πόνους στη μέση ακόμη κι αν το τακούνι είναι 5-6 πόντους ψηλό.

    Το ότι έχει μάθει μια γυναίκα πάνω σε ψηλοτάκουνη γόβα μου λέει ένα πράγμα, πως έχει καλή ισορροπία (ευτυχώς) και καλά αντανακλαστικά.





    Εδώ συμφωνούμε, να διευκρινίσω απλά πως οι άντρες που ντύνουν τις γυναίκες τους μπερδεύουν το σέξι με το τσουλέ και πως δεν μπορούν να καταλάβουν πως η μόδα κάνει κύκλους πιο γρήγορα απ' ότι αυτοί αγοράζουν κάλτσες. Αυτό που επίσης δεν μπορούν να καταλάβουν είναι πως υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο φθηνό και το φτηνιάρικο και πως το δεύτερο είναι άκρως ξενερωτικό (ντεκαυλέ). Είναι λογικό να υπάρχουν κακόγουστες γυναίκες όπως και άντρες όπως είναι λογικό το προσωπικό στυλ του καθενός να μην αρέσει σε όλους. Ας μην υπερβάλλουμε όμως, συνήθως πιο δύσμοιρος και κακοντυμένος ντολμάς απ' τον μπακούρη δεν υπάρχει.

    Ευτυχώς που εμείς εδώ μέσα είμαστε από τους ολίγους και τους εκλεκτούς.
     
  6. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Μπότες ή γόβες;

    1. Να μην διαφωνείς καθόλου αγαπητή bubblebee, απλά να μη μπερδεύεις την γυμναστική με τις φέτες τα μπράτσα κλπ που είναι μια στρεβλή αποτύπωση ενός λειτουργικού κορμιού χώρια που η εκγύμναση μιας γυναίκας είναι εντελώς διαφορετική από ενός αντρα. Η Πατουλίδου και η Θάνου δεν αποτελούν είδος γυμνασμένου κορμιου απλά βλαχάρεςπου δεν βρήκαν άλλο τρόπο να περάσουν στην Σχολή Ευελπίδων, στα νιάτα τους μπορεί και να είχαν κάτι κοριτσίστικο πάνω τους. Βιάσανε την φύση τους και έγιναν γουρούνες, απλά εσύ κατάπιες το μοντέλο αμάσητο, με όλα τα δηλητήρια που κουβαλάει ο επαγγελματικός αθλητισμός. Απλά δες και λίγο στίβο να δεις φυσιολογικά καλλίγραμμα κορμιά , αλλά και οχι τοσο καλλίγραμμα που όμως εκπέμπουν θηλυκότητα από ισορροπία. Η κλασική γόβα ήταν πάντα από 7-10 πόντους για να μη ξεχνιόμαστε και ήταν πάντα σε συνάρτηση με το ύψος του κορμιού για αρμονία και χάρη. Η δε ισορροπία είναι βασικό συστατικό ενός γυμνασμενου κορμιού για λόγους που αντιλαμβάνεσαι και δεν θα επεκταθώ.

    2. Κι εδώ διαφωνώ καλή μου. Αν ο αντρας "ντύνει" την γυναίκα του σαν τσουλάκι είναι για τον απλούστατο λόγο πως ο ίδιος είναι γκάου και η άλλη είναι πιο γκάου και τέτοιο αρσενικό δεν έχει καμιά ανάγκη να παρέμβει στο ντύσιμο της γυναίκας του. Είναι ήδη πιο καρατσουλάρα απ' ό,τι ποτε θα φαντάζονταν ακόμα κι αν είναι λαϊκός νταβατζής σε σκυλάδικα τρίτης κατηγορίας και βγάλε...

    Αυτά τα ολίγα και μακριά πό τα στερεότυπα, κάνουν κακό ....
     
  7. Valkiria

    Valkiria Regular Member

    Απάντηση: Μπότες ή γόβες;

    1. Σε καμία περίπτωση δεν μπερδεύω τα δύο. Το θέμα παραμένει πως αν ήταν θέμα στοιχειώδους γυμναστικής και κίνησης, οι άντρες θα στεκόντουσαν καλύτερα πάνω σε τακούνια απ' τις γυναίκες. Η ισορροπία, για να μαθαίνουν οι άσχετοι, έχει να κάνει με τα επίπεδα σιδήρου στο αίμα, δεν είναι "ελεγχόμενη" από εμάς τους ίδιους. Το σώμα μας όσο κι αν έχουμε την ψευδαίσθηση δεν το ελέγχουμε απόλυτα, it has a mind of it's own.

    2. Δεν είναι ανάγκη να είναι καρατσούλάρα η γυναίκα, αρκεί να είναι Κ ο άντρας.  
     
  8. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Μπότες ή γόβες;

    Μωρέ τα μπερδεύεις, αλλά σιγά μη κάτσω να σου εξηγήσω. Σάμπως θες να ακούσεις?
    Άντε και με ένα καλό topping σου εύχομαι....
     
  9. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Απάντηση: Μπότες ή γόβες;

    Μπότες...παντού και πάντα!!!  
     
  10. Valkiria

    Valkiria Regular Member

    Απάντηση: Μπότες ή γόβες;

    Εννοείται πως θέλω ν' ακούσω. θέλω όμως να λέω κι εγώ τη γνώμη μου, διάλογο δεν κάνουμε;

    Σ' ευχαριστώ αν και αυτός που θέλω δεν είναι ούτε του topping ούτε του bottoming. Γούστα είν' αυτά.

    Εγώ πάλι θα ευχηθώ να έχουμε την υγειά μας. Τα υπόλοιπα έπονται.
     
  11. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Μπότες ή γόβες;

    Λοιπόν ...
    το κέντρο της ισορροπίας βρίστεται στο αυτί (έσω ους) στις ευσταχιανές σάλπιγγες. Η όποια παρουσία σιδήρου στον οργανισμό λειτουργεί ως ενισχυτής σήματος και αισθητήρας μαζί. Αυτό όταν είσαι όρθια, όταν κάθεσαι το κέντρο ισορροπίας "μετατοπίζεται" στο χαμηλότερο σημείο του κόκκυγα (εξηγεί εν πολλοίς αρκετα αυτοκινητιστικά δυστυχήματα από οδηγούς που παίρνουν πίπα στο τιμόνι, λόγω διαρκούς μετατόπισης του κέντρου ισορροπίας).
    Το αρσενικό κορμί μοιαζει πολύ με το γυνακείο, αλλά έχει και κάποιες διαφορές, βασικότερες το υψος του κέντρου βάρους και η μικρότερη αν και κατ' ελαχιστο λεκάνη. Είναι τα αρσενικά, για την ακρίβεια οι δραστηριότητές τους, που υιοθέτησαν το τακούνι για διευκόλυνση (έλξη, μεταφορά ιππασία κλπ) και πάντα για λόγους υποστήριξης της συγκεκριμένης δραστηριότητας. Κάτι κατά πως φαίνεται τους άρεσε και βάλανε και τα θηλυκά να τα φοράνε στο πολλαπλούν πέρα από λόγους ανάγκης (βασικά εικόνας , η ψηλή αρχόντισα κλπ, τα είχαν δοκιμ΄σει τα αρσενικά πρώτα βλέπεις)... Αυτές οι διαφορές ΄αλλα και οι όποιες ανάγκες για τέρψη των αρσενικών κλπ είναι που τα θηλυκά υιοθέτησαν και το τακούνι σε πιο "συχνή" βάση σε συνδυασμό με το καμουφλάρισμα της στεατοπυγίας που έφθινε σαν μοντέλο επικρατούσας αισθητικής σιγά σιγά, κατεβαίνοντας από πιο βόρεια...
    Τώρα για να πάμε παρακάτω που λες, ισορροπία στην πλήρη της σημασία και ουσία είναι να ελεγχουμε και να ακούμε το κορμί μας που είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο και ακούει σε ό,τι του λέμε αρκεί να ξέρουμε να το ζητάμε και να μη του αλλάζουμε τα φώτα. Το mind of its own πάει αλλού και δεν είναι του παρόντος αν και άπτεται.
    Φτάνουν αυτά?

    Τωρα για το κ αρσενικό... Κανένα κ αρσενικό δεν κάνει την υ του καραξεκωλότσουλο ή παλιοσφουγγαροπούτανο σε δημόσιο περιβάλλον επιβάλλοντας της κάποιο ντύσιμο. Σε ελεγχόμενο χώρο και παρισταμένους μπορεί. Ίσως να του αρεσει η υ να έλκει, αλλά όχι να φαίνεται πως είναι φτηνή, αντίκειται στην αντίληψή του. Σαφές?

    Σου ευχομαι τα καλύτερα νεαρά μου...
     
  12. Απάντηση: Μπότες ή γόβες;

    Και μπότες και γόβες. Αρκεί το τακούνι να είναι στιλέττο.  

    Πλατφόρμες:  
    Μπαλαρίνες:  
    Φλιπ φλοπ: