Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

  1. thaleia

    thaleia Contributor

  2. vautrin

    vautrin Contributor

    Λιβύη - Ο Καντάφι βομβαρδίζει την πρωτεύουσα του!

    ΤΟ ΒΗΜΑ - Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011 [ 20:18 ]

    Λιβυκά πολεμικά αεροπλάνα βομβαρδίζουν πολλές περιοχές στην πρωτεύουσα Τρίπολη, μετέδωσε το αραβικό τηλεοπτικό κανάλι Αλ Τζαζίρα επικαλούμενο μαρτυρίες κατοίκων- την ίδια στιγμή που δυο Λίβυοι πιλότοι επέλεξαν να αψηφήσουν τις διαταγές και να προσγειώσουν τα Mirage τους στην γειτονική Μάλτα, και μάλιστα στο διεθνές πολιτικό αεροδρόμιο της νήσου.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ωστόσο, συνάδελφος τους που πιλοτάριζε αλλο μαχητικό αεροσκάφος έβαλε με αληθινά πυρά εναντίον του πλήθους των αντικυβερνητικών διαδηλωτών στην Τρίπολη. Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί η πληροφορία από ανεξάρτητες πηγές.

    Ένας Λίβυος, ο Σούλα αλ - Μπαλαάζι, που δήλωσε ότι είναι ακτιβιστής της αντιπολίτευσης, μίλησε τηλεφωνικά στο κανάλι και υποστήριξε ότι πολεμικά αεροσκάφη βομβάρδισαν «ορισμένες τοποθεσίες στην Τρίπολη».

    Ένας αναλυτής της λονδρέζικης εταιρείας συμβούλων Control Risks, ο Τζούλιαν Μπαρνς - Ντέισι δήλωσε ότι η χρήση πολεμικών αεροπλάνων εναντίον του ίδιου του λαού της χώρας του υποδηλώνει ότι πλησιάζει το τέλος του Μουάμαρ Καντάφι. «Φαίνεται ότι είναι οι τελευταίες, απελπισμένες ενέργειες. Αν βομβαρδίζεις την ίδια σου την πρωτεύουσα, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς θα επιβιώσεις», είπε ο αναλυτής. «Όμως πιστεύω ότι ο Καντάφι θα πολεμήσει. Νομίζω ότι οι φήμες πως φεύγει στη Βενεζουέλα θα αποδειχθούν άκυρες. Σε σχέση με όλες τις άλλες χώρες της περιοχής, στη Λιβύη υπάρχει η πιθανότητα (να σημειωθούν) σοβαρές ταραχές και ευθεία σύγκρουση», πρόσθεσε.

    Λίγο αργότερα η κυβέρνηση της Βενεζουέλας διέψευσε τις φήμες ότι ο Καντάφι κατευθύνεται προς τα εκεί.

    Πολλές πόλεις της Λιβύης, ανάμεσά τους η Βεγγάζη, έχουν πέσει στα χέρια των αντικυβερνητικών διαδηλωτών μετά τις αυτομολήσεις που σημειώθηκαν στους κόλπους του στρατού, ανακοίνωσε σήμερα η Διεθνής Ομοσπονδία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (FIDH), που ανεβάζει τον αριθμό των νεκρών από την αρχή της εξέγερσης στη Λιβύη σε 300 με 400. «Πολλές πόλεις έπεσαν, κυρίως στην ανατολική χώρα. Στρατιωτικοί πήραν το μέρος» των εξεγερμένων κατά του λίβυου ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η πρόεδρος του FIDH Ζουαχάιρ Μπελχάσεν, αναφερόμενη κυρίως στη Βεγγάζη, προπύργιο των αντικαθεστωτικών. Αντίθετα η Σύρτη, πόλη από την οποία κατάγεται ο ηγέτης της Λιβύης Μουάμαρ Καντάφι, δεν είναι στα χέρια των αντικυβερνητικών, όπως επεσήμανε η FIDH.

    Εκτός από την Βεγγάζη η FIDH αναφέρει ότι άλλες πόλεις όπως το Τομπρούκ στα ανατολικά, καθώς και η Μιζουράτα, Χομς, Ταρχούνα, Ζέιτεν, Ζαουΐα, Ζουάρα, που βρίσκονται κοντά στην πρωτεύουσα, έχουν πέσει στα χέρια των αντικυβερνητικών διαδηλωτών. Εκτιμώντας ότι ο Λίβυος ηγέτης προσπαθεί να «δημιουργήσει χάος» εντατικοποιώντας τη βία εναντίον των διαδηλωτών η FIDH «ζητεί την άμεση αναστολή της Λιβύης από το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» του ΟΗΕ, όπως υπογράμμισε η Ζουάχιρ Μπελχάσεν. Πρόσθεσε εξάλλου ότι η διεθνής κοινότητα πρέπει να δράσει ώστε ο Καντάφι να «δικαστεί από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο». Ένας συνασπισμός λίβυων ισλαμιστών ηγετών έχει εκδόσει μία φάτουα (θρησκευτικό διάταγμα) με την οποία λένε στους Μουσουλμάνους ότι είναι καθήκον τους να εξεγερθούν εναντίον της ηγεσίας της Λιβύης, ενώ ζητούν και την απελευθέρωση όλων των διαδηλωτών που έχουν φυλακιστεί.
     
  3. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Ειδήσεις

    TA NEA On-line - «Φωτιά» στην τιμή της αμόλυβδης
    Πεμπτη 2 Μαρτιου 2011

    «Φωτιά» στην τιμή της αμόλυβδης
    Νέο ρεκόρ ανόδου στις τιμές των καυσίμων
    Στο 1,65 ευρώ το λίτρο «σκαρφάλωσε» σήμερα η μέση τιμή πώλησης της αμόλυβδης βενζίνης στην Ελλάδα, σημειώνοντας νέο ρεκόρ ανόδου.

    Παράλληλα, η υψηλότερη τιμή στην χώρα διαμορφώνεται στα 1,837 ευρώ το λίτρο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα το Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων.

    Ειδικότερα, η μέση τιμή ανήλθε στο 1,65 ευρώ/λίτρο, από 1,646 την Τρίτη. Στις αρχές του 2011 η τιμή ήταν λίγο πάνω από το 1,60 ευρώ.

    Μικρή πτώση παρατηρείται στις μέγιστες τιμές, οι οποίες είχαν αγγίξει τις προηγούμενες εβδομάδες το 1,85 ευρώ/λίτρο.

    Σε εννέα νομούς της χώρας (Κεφαλλονιά, Λασίθι, Ρέθυμνο, Σάμος, Χίος, Χανιά, Κέρκυρα, Κυκλάδες και Ηράκλειο) η μέση τιμή υπερβαίνει το 1,7 ευρώ.

    Αντίθετα σε άλλους επτά νομούς (Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πιερία, Δράμα, Ανατολική Αττική, Ημαθία, και Σέρρες) η μέση τιμή ξεκινά από 1,617 και δεν ξεπερνά το 1,63 ευρώ.

    Το φθηνότερο πρατήριο της χώρας βρίσκεται στην Κόρινθο -με 1,548 ευρώ- και το ακριβότερο στις Κυκλάδες, με 1,837. Η απόκλιση του φθηνότερου από το ακριβότερο πλησιάζει τα 30 λεπτά.

    Στο πετρέλαιο θέρμανσης η μέση τιμή ξεπερνά τα 85 ευρώ το λίτρο (αύξηση 5,5 λεπτά από τις αρχές Φεβρουαρίου), ενώ σε ορισμένες περιοχές της χώρας κινείται και πάνω από τα 95 λεπτά.

    Οι ακριβότεροι νομοί είναι οι Κυκλάδες, το Λασίθι, τα Χανιά, η Κεφαλλονιά και η Κέρκυρα, όπου η μέση τιμή ανέρχεται μέχρι μέχρι τα 91,1 λεπτά.

    Την ίδια ώρα, αυξάνονται οι καταγγελίες για τις «πειραγμένες» αντλίες στα βενζινάδικα, ενώ οι φορείς της αγοράς ζητούν την δραστική μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης σε βενζίνη και πετρέλαιο, για την ανακούφιση των καταναλωτών από την αύξηση των τιμών.

    Στην κυβέρνηση φαίνεται ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο επιβολής πλαφόν, εφόσον «εκτροχιαστεί» η κατάσταση στην αγορά, ενώ την Πέμπτη, πιθανότατα, θα γίνει σύσκεψη στο υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με τη συμμετοχή παραγόντων της αγοράς καυσίμων.
     
  4. vautrin

    vautrin Contributor

    Τι ήθος! Τι δημοκρατική ευαισθησία! Δάκρυσα...


    Ελευθεροτυπία, Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

    Παραιτήθηκε από το Δ.Σ. του Ιδρύματος Καντάφι ο Γ. Παπανδρέου

    Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Καντάφι, που εδρεύει στο Λονδίνο, υπήρξε από τις 30 Ιουνίου του 2009 μέχρι προ ολίγων ημερών, συγκεκριμένα μέχρι το ξέσπασμα της κρίσης στη Λιβύη, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου.
    Σύμφωνα με δήλωση του υπουργού Εξωτερικών Δ. Δρούτσα, ο κ. Παπανδρέου παραιτήθηκε από τη θέση αυτή.

    Το θέμα έφεραν στην επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας της Βουλής οι βουλευτές της Ν.Δ. Β. Αντώναρος και Μιλτ. Βαρβιτσιώτης.

    Ο τελευταίος προσκόμισε μάλιστα και την τελευταία απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος (Resolutions of the board of trustees of the Caddafi international charity and development foundation) του Δεκεμβρίου του 2010 - διευκρινίζοντας, πάντως, ότι ο κ. Παπανδρέου δεν είχε παραστεί σε αυτήν.

    Στην απόφαση υιοθετούνται οι αιτιάσεις επιστολής του υιού Καντάφι, Σαϊφ αλ Ισλάμ, που τυγχάνει να είναι και πρόεδρος του Δ.Σ., σχετικά με την ιδιοκτησία Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά και σχετικά με τη φερόμενη αγορά από τον ίδιο πανάκριβης κατοικίας στη βρετανική πρωτεύουσα.

    Οι κ. Αντώναρος και Βαρβιτσιώτης έκαναν λόγο για «μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα» και ρώτησαν «γιατί ο Ελλην πρωθυπουργός θα πρέπει να περιβάλλει με το κύρος της χώρας τέτοιες δραστηριότητες;».

    «Ξαναζεσταμένη σούπα», χαρακτήρισε τα λεγόμενά τους ο Δ. Δρούτσας και πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός παραιτήθηκε από τη θέση του.

    Οι πληροφορίες, πάντως, φέρουν τον Γ. Παπανδρέου να παραιτήθηκε μόλις προ ολίγων ημερών.

    Πάντως, την ίδια ημερομηνία, που ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγινε μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Καντάφι, ανακοινώθηκαν ακόμη τα ονόματα των Τζούλιο Αντριότι, πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Μπέντζαμιν Μπάρμπερ, διανοούμενου, Ντέιβιντ Χιλντ, καθηγητή στο London School of Economics, Χοσέ Ντεβίντσι, πρώην προέδρου της Βουλής των Φιλιππίνων, Τσουν Βαν Κουάκ, προέδρου της Παγκόσμιας Οργάνωσης για την Ειρήνη, Χερνάντο ντε Σότο, Περουβιανού οικονομολόγου.
     
  5. vautrin

    vautrin Contributor

    Νεκροί τρεις άστεγοι στο Θησείο

    Το κρύο και τα χιόνια στο κέντρο της Αθήνας αφαίρεσαν τρεις ζωές

    TA NEA Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011


    Τραγικό θάνατο από το κρύο βρήκαν τρεις άνθρωποι στο κέντρο της Αθήνας. Εργαζόμενοι στις υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου τούς βρήκαν νωρίς σήμερα το πρωί νεκρούς στο άλσος του Θησείου και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, πρόκειται για άστεγους που ξεψύχησαν τη νύχτα εξαιτίας του σφοδρού κρύου και του παγετού.

    «Αυτή η τραγική εξέλιξη δείχνει με τον πιο έντονο τρόπο βασικές αδυναμίες της κοινωνίας μας και των οργανωμένων θεσμών μας. Το γεγονός ότι συνάνθρωποί μας έχουν φτάσει σήμερα να ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης, στα πεζοδρόμια, τις πλατείες και τα πάρκα της πόλης μας, είναι θέμα σοβαρότατο το οποίο μας αφορά όλους», δήλωσε ο δήμαρχος της πρωτεύουσας κ. Γιώργος Καμίνης. «Όταν μάλιστα το κρύο, οι κακουχίες ή η εξάρτηση από ουσίες οδηγούν αυτούς τους ανθρώπους σε έναν παγερό, ανώνυμο θάνατο στο δρόμο, τότε το φαινόμενο λαμβάνει διαστάσεις τραγωδίας», πρόσθεσε ο ίδιος.

    Τα ακριβή αίτια του θανάτου των τριών μένουν να διασαφηνιστούν από τα νοσοκομεία στα οποία μεταφέρθηκαν οι σοροί.

    Χθες το βράδυ, ο Δήμος της Αθήνας πρόσφερε σε αστέγους κουβέρτες, υπνόσακους, σούπα και τσάι σε δεκάδες σημεία της πόλης και ο ξενώνας του φιλοξένησε όσους το ζήτησαν. Το ίδιο θα γίνει σήμερα και αύριο και όποτε χρειαστεί, όπως τόνισε ο δήμαρχος που κάλεσε όλους τους δημότες μας να βοηθήσουν, ο καθένας με τις δυνάμεις του και τα μέσα που διαθέτει, σε αυτήν την προσπάθεια.

    ***

    Τελευταία ενημέρωση: 14:56 Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

    Ένα νεκρό εντόπισαν οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου Αθηναίων το πρωί στο άλσος του Θησείου. Ακόμη δύο βρέθηκαν παγωμένοι, αλλά ζωντανοί.
    Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι και οι τρεις άνθρωποι ήταν νεκροί. Εκπρόσωπος του δήμου που μίλησε στο enet.gr απέδωσε το λάθος στην πρώτη εκτίμηση των εργαζόμενων που αντίκρυσαν το μακάβριο θέαμα.
     
    Last edited: 9 Μαρτίου 2011
  6. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Ειδήσεις

    Σήμερα? Αυτός που ήταν τα τελευταία 20 χρόνια? Σε άλλη χώρα?
     
  7. vautrin

    vautrin Contributor

    TO BHMA 9/3/2011

    Στη φόρα τα... άπλυτα του ελληνικού ποδοσφαίρου

    Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας δημοσιοποίησε ηχογραφημένα αποσπάσματα με όσα συμβαίνουν εντός και εκτός γηπέδων

    Τέλος στα κυκλώματα που καθορίζουν αγώνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θέλησε να βάλει ο κ. Αλέξης Κούγιας, που παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, αποκαλύπτοντας το περιεχόμενο των επίμαχων cd. Αναφορές στα ματς Μακάμπι - Ολυμπιακός και Αρης- ΠΑΟ, αλλά και στους κκ. Μπέο, Δαλούκα και Μαρινάκη.

    Ακολουθεί σημαντικό μέρος όσων είπε ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής:
    «Επέλεξα τη σημερινή μέρα για να δώσω αυτή τη συνέντευξη Τύπου, διότι είναι η ευτυχέστερη της ζωής μου. Και σήμερα και κάθε χρόνο. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο γιος μου. Επέλεξα το ιστορικό αυτό μνημείο, το γήπεδο της Αγυιάς, γιατί ακόμα και σήμερα δεν γνωρίζω αν πρόκειται να αξιοποιηθεί. Ο λόγος που μιλάω είναι η ιδιότητά μου ως προέδρου της Παναχαϊκής, της ιστορικότερης ομάδας της περιφέρειας. Της ομάδας, η οποία εξ αιτίας της ψυχρής επιλογής μιας εγκληματικής οργάνωσης, συνεχίζει και βολοδέρνει στον βόθρο της Γ' Εθνικής. Μόνο και μόνο γιατί προωθούνται ομάδες που θα αποτελέσουν τετράγωνα στο στοίχημα, αλλά και για να μην εισέλθω εγώ στο ΔΣ της Β' Εθνικής και της Superleague. Η Παναχαϊκή είναι το υγιέστερο, οργανωτικά και οικονομικά, δημιούργημα στο πλαίσιο του επαγγελματικού πρωταθλήματος... Δεν χρωστά πουθενά ούτε, δραχμή, δεν έχει ούτε μια προσφυγή ποδοσφαιριστή.

    Δυόμιση χρόνια τα λέω και δεν με ακούει κανείς. Θέλω να σας μιλήσω για ένα τρομερό κύκλωμα που καθορίζει ποιοι διαιτητές θα παίξουν σε όλα τα πρωταθλήματα και ποιες ομάδες θα ανέβουν από την Γ' στην Β' και από την Β στην Α Εθνική. Μέχρι τώρα έκανα καταγγελίες για την Ηλιούπολη, γιατί ορίζονταν διαιτητές που μας κατακρεουργούσαν με προκλητικό τρόπο. Ετσι χάσαμε ενώ ήμασταν μπροστά μεοκτώ βαθμούς, χάσαμε την άνοδο για έναν βαθμό, την τελευταία αγωνιστική. Φέτος πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ζητήσαμε να μην μας παίζουν Αθηναίοι διαιτητές. Πέντε λεπτά πριν τη συνέντευξη Τύπου, με ενημέρωσαν ότι την Κυριακή θα μας παίξει ο Αθηναίος Καλογερόπουλος. Είναι ένα μήνυμα. Το πήρα, αλλά πιστεύω ότι κάτι θα αλλάξει. Εκτός εάν δεν υπάρχει ΕΠΟ, υπουργείου Πολιτισμού και υφυπουργείο Αθλητισμού, ΓΓΑ, εκτός εάν δεν υπάρχει κυβέρνηση...

    Τα στοιχεία που θα σας παραθέσω είναι δύο σελίδες. Είναι πιστή απομαγνητοφώνηση των δύο CD που έφτασαν στο γραφείο μου πριν 15 μέρες και που παρέδωσα το πρωί στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών, κ. Ράικου που ανταποκρίθηκε αμέσως. Στη συνέχεια έδωσα κατάθεση δύο ωρών στον κύριο Κορρέ.

    Θα σας διαβάσω αυτά που λέει ο Αχιλλέας Μπέος. Από αυτά προκύπτει πως ο Αχιλλέας Μπέος έκανε απόπειρα διαιτησίας στο διαιτητή Δαλούκα. Ότι πριν τον αγώνα Μακάμπι-Ολυμπιακός προσπάθησε στην Ιταλία να πλησιάσει το διαιτητή. Διηγείται ο Αχιλλέας Μπέος ότι τον διαιτητή Δαλούκα πλησίασε ο κύριος Μαρινάκης, του πρόσφερε 200.000 ευρώ, δεν το έκανε, αλλά εδωσε το λόγο της τιμής του ότι θα τον πλησιάσει. Οι εκφράσεις είναι πεζοδρομιακές.

    Το αμέσως επόμενο κομμάτι αφορά τι προηγήθηκε του αγώνα Αρης - Παναθηναϊκός, πως ο Μπέος είπε στον Δαλούκα ότι έχει τη δυνατότητα να τον βάλει να σφυρίξει, αλλά θέλει προηγουμένως να του υποσχεθεί ότι θα παίξει 52-48 υπέρ του Αρη. Διηγείται τι έκανε στο ημίχρονο του αγώνα με το κινητό του τηλέφωνο.

    Ξέχασα να πω ότι πριν από το ματς αυτό, και πριν φύγει ο Δαλούκας να πάει να σφυρίξει, ο Μπέος μπροστά στη γυναίκα του Δαλούκα, στον οποίο είχε υποσχεθεί χρήματα, τον απείλησε ευθέως, ότι αν δεν τηρήσει την υπόσχεσή του θα έρθουν Ρώσοι, Ρουμάνοι και Βούλγαροι. Το αμέσως επόμενο κομμάτι αφορά το τι είπε μετά το ματς και το κορυφαίο σημείο αφορά στο κύκλωμα του στοιχήματος, ότι είναι ανεξέλεγκτο, λέγοντας ότι ο κόσμος που προφανώς έχασε τα λεφτά του, δεν ξέρει πως θα αντιδράσει .

    Δεν είμαι υπηρέτης κανενός ξένου συμφέροντος. Είχα να δω τον κ. Πατέρα δέκα χρόνια. Έχω χάσει πολλά χρήματα από την ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο. Θεωρώ, όμω,ς ότι ήταν τύχη να μου ανατεθεί η υπεράσπιση του Δαλούκα, διότι αλλιώς δεν θα είχαν βρεθεί αυτές οι κασέτες στα χέρια μου. Κάποιος μου τις έστειλε για να μου ανοίξει τα μάτια. Αμέσως το μυαλό μου πήγε στον Πατέρα, ο οποίος γνώριζε τις απόψεις μου για το ποδόσφαιρο. Μόλις ήρθαν οι κασέτες, τις παρέλαβαν τρεις συνεργάτες μου, διέκοψα δικαστήριο, επικοινώνησα με το γραφείο του και πήγα στον Νίκο Πατέρα. Του είχα εξηγήσει τι έχω στα χέρια μου, και του είπα πως η άποψή μου είναι ότι μου τις κασέτες τις έστειλε αυτός. Του είπα να τις ακούσουμε μαζί, διότι εγώ μόνος μου δεν έχω το βάρος να το σηκώσω όλο αυτό. Τις ακούσαμε μαζί. Του ζήτησα ως πρώην πρόεδρος της Superleague να κάνει συνέντευξη Τύπου. Του είπα να αποκαλύψει ότι εγώ του έδωσα τις κασέτες. Δε μου έδωσε σαφή απάντηση. Η συμπεριφορά του με απογοήτευσε. Δεν έκανε τίποτα.

    Πήγα στον κ. Πιλάβιο. Του διηγήθηκα τι ακριβώς έχω στα χέρια μου, χωρίς να αναφέρω τη συνάντηση με τον κ. Πατέρα. Του είπα ότι υπάρχει κι άλλη κασέτα για το ίδιο θέμα - το γνωρίζω από πρώην άνθρωπο του ποδοσφαίρου - την οποία, όμωε, δεν έχω στα χέρια μου. Κι εκεί δεν έγινε τίποτα. Είναι ήττα να μην κάνει τίποτα ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ή της ΕΠΟ και να κάνει της Παναχαϊκής. Η Παναχαϊκή είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει χορηγό τον ΟΠΑΠ. Είμαστε περήφανοι» .

    Ακολουθεί η ανάγνωση των απομαγνητοφωνήσεων:
    «Σας διαβάζω, είναι η φωνή του Μπέου: ''Το είπε, το παραδέχεται ο Δαλούκας. Μίλησε με αυτόν. Οχι του είπα ότι αυτά τα έκανε κακώς πίσω από την πλάτη μου. Εγώ τότε ήμουν στην Ιταλία με την ομάδα μου.

    Έχω δύο τρεις ανθρώπους εδώ. Μήπως βρούμε άκρη. Τον πήρα την Παρασκευή και του είπε ότι δεν πλησιάζεται. Τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω: Βαγγέλη ξέχασέ το. Ψάξου μόνος σου. Την Τετάρτη με παίρνει τηλέφωνο μόλις τελείωσε το ματς. Εχω τρελαθεί και φταις κι εσύ. Την επαύριο πάω κάτω.

    Βαγγέλη του λέω γιατί έχω εγώ συμμετοχή; Σκέφτεσαι να μην σε έπαιρνα. Θα νόμιζες ότι πάμε να τα κάνουμε πλακάκια. Τον παίρνω τον Δαλούκα και του λέω θέλω να σε δω. Τον βρίσκω στον Βόλο. Του λέω τελειώσαμε. Του λέω τι μου είπε ο Βαγγέλης. Δεν θέλω καλημέρα. Θα τον είχα προστατεύσει μου είπε. Εγώ ξέρεις τι θα έλεγα στον Βαγγέλη. Δωσ' του τα 200 χιλιάρικα και πάμε μαζί...''.

    Αυτά λέει η μία κασέτα. Για μένα η δεύτερη είναι η χυδαιότερη. Ακούστε τον κύριο πετυχημένο.

    "Του λέω, αντί να μπει ο Κάκος βάλτε Δαλούκα που θα παίξει 52-48 Αρη. Τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω πρόσεξε. Εάν μπεις εκεί θα βοηθήσεις; Δεν θέλω έγκλημα, να βοηθήσεις. Μου λέει ό,τι μου πεις. Του λέω πρόσεχε, θα γίνει της πουτ.... Θα το κανονίσω αυτό αν πάνε όλα καλά. Πάω στον Βόλο, πρόσεξε μπροστά στη γυναίκα του. Του λέω πρόσεξε καλά.

    Βλέπω το πέναλτι. Τον παίρνω στο ημίχρονο. Το έχει κλειστό, τον ξαναπαίρνω, δεν απαντάει. Εχε υπόψη σου ότι είσαι μουν..., δηλαδή διπρόσωπος. Όταν τον πήρα, ήταν στην Πολωνία, του είπα πρόσεξε γιατί θα έρθουν Βούλγαροι, Ρουμάνοι και δεν θα μπορώ να τους ελέγξω. Θα βγει κόσμος που δεν μπορώ να ελέγξω και μην λες να βγω ή να μην βγω μπροστά".

    Και συνέχισε ο κ. Κούγιας: «Κάνω έκκληση στον πρόεδρο της κυβερνήσεως που είναι Αχαιός. Να το πάρει προσωπικά. Το ποδόσφαιρο βρίσκεται πολλά χρόνια στα χέρια κακοποιών. Στα χέρια του Μπέου και του Τσακογιάννη. Αυτοί πουλάνε προστασία πολλά χρόνια. Ο επιτυχημένος. Γιατί επιτυχημένος πια είναι ο κακοποιός, αυτός που δεν έχει δουλειά, που σκέφτεται τον εαυτό του. Όπως έγινε παλιά με τον Κόκκαλη και την παράγκα. Πουλάνε προστασία και μετά εκβιάζουν. Αυτό έχει πάθει και ο κ. Μαρινάκης. Θέλω να πιστεύω ότι δεν το έχει πάθει και ο κ. Πιλάβιος.

    Το μήνυμα είναι ο διαιτητής στο Κόρινθος - Παναχαϊκή. Κανονικά σε πέντε λεπτά, πρέπει να μην υπάρχει ΚΕΔ που ορίζει διαιτητές που θέλει ο Μπέος. Εμένα ο ρόλος μου τελείωσε. Δεν θα ξαναμιλήσω γι' αυτό σε κανένα ΜΜΕ. Επειδή χθες έβγαλε ανακοίνωση ο Μπέος. Την ίδια είχε βγάλει ο Τσακογιάννης πέρυσι. Μόνο όσοι δεν θέλουν να καταλάβουν δεν κατάλαβαν.

    Σήμερα εμφανίστηκε στο τηλέφωνο ο κ. Δαλούκας. Θα σας πω ότι στο διάστημα που φέρεται να απειλεί ο Μπέος τον Δαλούκα, ο Δαλούκας έχει κάνει αίτημα στην ασφάλεια να τον προστατέψουν. Τώρα πήρατε απάντηση τι σήμαινε η φράση, ο Δαλούκας είναι εχθρός της Ελλάδος και του Μπέου: "ο Δαλούκας είναι απατεώνας".

    «Μέχρι τα ξημερώματα, σημαντικοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου έκαναν τα πάντα να μην δώσω τη συνέντευξη. Αν ακούσεις την κασέτα θα ανατριχιάσεις. Η κασέτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με έναν τρόπο. Να μηνύσει εμένα ο κ. Μπέος για να προσφέρω την κασέτα στο δικαστήριο για να ακουστεί. Αυτό όμως είναι έγγραφο και συνδυάζεται με άλλα στοιχεία στα δικαστήρια. Η Παναχαϊκή έχει ιστορία 120 ετών και το 2005 βρέθηκε διαλυμένη. Από σήμερα, η Παναχαϊκή έχει άλλη θέση στον ελληνικό αθλητισμό».

    Μπέος: Συνομιλούσα με τον Πατέρα
    Λίγο αργότερα επί του θέματος τοποθετήθηκε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος είπε: «Πάνω από δύο χρόνια υπάρχει στην επικαιρότητα αυτή η ιστορία και βγήκε τώρα. Είναι άδικο να προβώ σε οποιαδήποτε δήλωση αυτή τη στιγμή. Σας παραπέμπω στη συνέντευξη Τύπου που θα δώσω αύριο (Πέμπτη) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης» και πρόσθεσε μιλώντας στον Sentra fm: «Δεν έχω κάποιο χαρτί που να λέει ότι μιλάω με τοίχους. Αν αποδειχθεί πως η φωνή που ακούγεται είναι η δική μου, θα το παραδεχτώ. Σας λέω πάντως πως με τον άνθρωπο που συνομιλούσα ήταν ο Νικόλας Πατέρας. Οσα ακούγονται είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τους, καθώς δεν είναι τα πραγματικά γεγονότα. Με τον Νίκο Πατέρα έχουμε μιλήσει κατ’ ιδίαν, ωστόσο εγώ δεν έχω ηχογραφήσει τίποτα. Θα ήμουν μ... αν καθόμουν να τα ηχογραφήσω και έπειτα να τα έστελνα. Μ... δεν είμαι, οπότε η ηχογράφηση έχει γίνει από τον Πατέρα».

    Ουδέν σχόλιο από Πατέρα και δήλωση Δαλούκα
    Από την πλευρά του ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Νικόλας Πατέρας δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο επί του παρόντος, ενώ γραπτή δήλωση εξέδωσε και ο διαιτητής κ. Γιώργος Δαλούκας στην οποία αναφέρει τα εξής:
    «Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά μου και την αναφορά σε ονόματα παραγόντων του ποδοσφαίρου θα ήθελα να δηλώσω τα εξής: ουδέποτε συναντήθηκα ή συζήτησα με τον κ. Μαρινάκη το οποιοδήποτε θέμα ποδοσφαιρικού ή μη περιεχομένου. Επίσης, ουδέποτε έστειλα επιστολή τόσο σε Ε.Π.Ο. όσο και σε U.E.F.A. που να αφορά πιθανή εμπλοκή μου σε οποιοδήποτε παιχνίδι. Όσον αφορά τα περί απειλών σε βάρος μου έχω ήδη ενημερώσει την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Θέλω να παρακαλέσω τα Μ.Μ.Ε να μην αναμειγνύουν το ονομά μου σε οποιεσδήποτε ιστορίες παρόμοιας μορφής με αυτές που έχουν δεί το φώς της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες καθώς σε όλα μου τα χρόνια υπήρξα έντιμος και συνεπής στις υποχρεώσεις μου, οικογενειακές, επαγγελματικές και αγωνιστικές».
     
  8. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Ειδήσεις

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  9. vautrin

    vautrin Contributor

    in.gr » 11 Μαρ. 2011, 08:07

    Νέοι όροι στο πρόγραμμα

    Χωρίς «Βοήθεια στο Σπίτι» μένουν οι ηλικιωμένοι που δεν έχουν συγγενείς


    Στον αέρα κινδυνεύει να τιναχτεί το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», με χιλιάδες ηλικιωμένους που δεν έχουν συγγενείς να μένουν εκτός προγράμματος, καθώς αλλάζουν οι προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στην προνοιακή αυτή δομή.

    Πλέον δικαιούχοι θα είναι όσοι έχουν παιδιά, εγγόνια ή άλλα συγγενικά πρόσωπα που θα υποβάλλουν στους δήμους αιτήσεις για λογαριασμό των ηλικιωμένων, με τη βασική προϋπόθεση να είναι άνεργοι, όπως αναφέρει «Το Έθνος».

    Οι νέοι όροι έχουν τεθεί από την ΕΕ, χωρίς περιθώρια τροποποίησης, γεγονός που έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων από δημάρχους, οι οποίοι κάνουν λόγο για «αντικοινωνικές» και «αυστηρές προϋποθέσεις, που αφήνουν εκτός προγράμματος χιλιάδες ηλικιωμένους.

    Πιο συγκεκριμένα, δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» θα έχουν μόνο όσοι έχουν κάποιο συγγενικό πρόσωπο άνεργο ή που απειλείται από την ανεργία. Στα άτομα αυτά θα δίνεται από τον ΟΑΕΔ το κουπόνι ώστε το πρόγραμμα να παρέχει τις υπηρεσίες του στους ηλικιωμένους.

    Όσοι δεν έχουν συγγενείς ή δεν έχουν άνεργο στην οικογένεια μένουν εκτός προγράμματος.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η προνοιακή δομή το 2011 θα εξυπηρετεί μόλις 30.000-33.000 ηλικιωμένους από 90.000 που φροντίζει σήμερα.


    Δηλαδή στερούν την Βοήθεια απ' όσους γέροντες την χρειάζονται περισσότερο: αυτούς που δεν έχουν κανένα παιδί να τους φροντίσει! Μπράβο κοινωνική ευαισθησία η Ε.Ε.!
     
  10. john_m

    john_m Bollocks mandola

    ΠΑΤΡΑ: Γεμάτο με "σκλάβους" και "αφέντες" το διαδίκτυο

    Γεμάτο είναι το Διαδίκτυο από αγγελίες Πατρινών που αναζητούν συντρόφους με στόχο το... βιτσιόζικο σεξ. Άντρες και γυναίκες από την πόλη μας ψάχνουν αγωνιωδώς είτε για αφέντες είτε για σκλάβους μέσα από τις «ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης». Μέσα από τις αγγελίες τους ζητούν... ανταπόκριση από άτομα που άλλοτε τα θέλουν για να υπακούν κάθε τους διαταγή και άλλοτε για να δίνουν εκείνα τις διαταγές. Ανάμεσά τους και άντρες που θέλουν η γυναίκα να έχει το πάνω χέρι στο σεξ. Με αυτό εννοούν παιχνίδια εναλλαγής ρόλων, στα οποία η γυναίκα με ερωτικά βοηθήματα ικανοποιεί τους άντρες από την... πίσω πόρτα. Τραβεστί και κοπέλες για ερωτικά πάρτι είναι πάντα μέσα στις προτιμήσει των... kinky Πατρινών. Ο «Κόσμος» βρήκε μερικές από τις... βιτσιόζικες αγγελίες και σας τις παρουσιάζει.


    Ο εμφανίσιμος Γρηγόρης θέλει ενεργητική κοπέλα : «Νέος 25 στρέιτ, εμφανίσιμος, με προηγούμενες εμπειρίες, ζητά πολύ απλά μια γυναίκα (les h bi) που να της αρέσει να έχει τον ενεργητικό ρόλο στο κρεβάτι, παιχνίδια εναλλαγής ρόλων και strap on. Βασικότερα είναι η υγεία, εχεμύθεια και διακριτικότητα».
    Ο Παναγιώτης ψάχνει τραβεστί και γυναίκες για σχέση ζωής: «Ψάχνω trans υποτακτικής ψυχολογίας από Πάτρα να γίνει δούλα μου... Όχι μόνο στο σεξ αλλά και στη ζωή». Σε άλλη αγγελία του αναφέρει: «Ψάχνω γυναίκα υποτακτικής ψυχολογίας από Πάτρα να γίνει δούλα μου... Όχι μόνο στο σεξ αλλά και στη ζωή.»
    Ο Γιάννης που παρουσιάζεται σαν κελεπούρι, δεν ενδιαφέρεται για την εμφάνιση και μάλλον ούτε για το φύλο, αφού δεν το αναφέρει: «Είμαι τριάντα, νέος, αδύνατος, με προσόντα, υγιής, εχέμυθος και μετακομίζω Πάτρα τέλος Φλεβάρη. Αναζητώ παρέα ανεξαρτήτου εμφάνισης για καφέ και σέξι παιχνιδάκια χάδια, παρακολούθηση τσόντας παρέα, αμοιβαίος αυνανισμός και ό,τι προκύψει ανάλογα με τα κέφια και τις ορέξεις μας. Όχι κάτι σοβαρό, όχι δέσμευση, απλά κάτι για να ξεφύγω από τη ρουτίνα της σχέσης μου. Μόνο σοβαρές απαντήσεις παρακαλώ».
    Η Mistress -απλή και απέριττη- ζητά: «Ψάχνω μια σχέση με έναν αληθινό σκλάβο που να δέχεται τα πάντα, τόσο απλά».
    Οι S_m είναι ένα ζευγάρι που θέλει κοπέλα: «Καλησπέρα! Είμαστε ζευγάρι, ερωτευμένο, με άψογη σεξουαλική ζωή! Τώρα τελευταία, όμως, είπαμε να βάλουμε λίγο αλατοπίπερο... και αναζητούμε κοπέλα για ερωτικό παιχνίδι και με τους δυο μας... Με εχεμύθεια πάνω από όλα και σοβαρότητα... Μόνο αποφασισμένες γυναίκες. Παρακαλούμε άντρες ή ζευγάρια μην ενοχλείτε, δεν θα απαντήσουμε!».
    Ο Γιώργος ψάχνει: «Ψάχνω ενεργητική κοπέλα ή τραβεστί για να περάσουμε καλά. Περιμένω μήνυμα σου».
    Ο Παναγιώτης θέλει: «Ζητείται σκλάβα ή και σκλάβες.»
    Ο Strap on θέλει να αλλάξει τους ρόλους: «Θέλω κοπέλες ή τραβεστί για αλλαγή ρόλων και ατέλειωτες ώρες ηδονής.»
    Ο Πρόστυχος έχει βρώμικες φαντασιώσεις ψάχνει: «Γεια σας. Είμαι ο Γιώργος 31χ και ψάχνω απελευθερωμένη κοπέλα ή τραβεστί για να εκπληρώσω κάποιες βρώμικες φαντασιώσεις που έχω. Φιλιά στην παρέα»!
    Η Kavla είναι party animal και θέλει πάρτι με πολλούς ερωτικούς συντρόφους: «Είμαι μόλις είκοσι χρονών και χωρίς αναστολές... Ψάχνω έναν εμφανίσιμο άντρα χωρίς ταμπού... ενδιαφέρομαι για παρτούζες και για παιχνίδια bdsm...».
    H Kyria βαρέθηκε να υποτάσσει και θέλει να την υποτάξουν: «Αν και είμαι μόλις είκοσι χρονών είμαι συνειδητοποιημένη αφέντρα και ψάχνω κάποιον που να θέλει να με υποτάξει πραγματικά.»
    Ο Antouan έχει εμμονή με την υποταγή: «Μου αρέσει να προσέχω την σύντροφο μου και να την κακομαθαίνω κάνοντας όλα της τα χατίρια. Η τάση μου αυτή σε συνδυασμό με την αναζήτηση της απόλυτης ηδονής οδήγησαν τις επιθυμίες μου να γίνουν έμμονη για την υποταγή μου σε μια σοβαρή αυταρχική κυρία. Είμαι 48 χρ. Με πλούσια εμπειρία στο bdsm. Αν θέλεις και σε εκφράζει μια σχέση αφέντρας-σκλάβου, σε περιμένω».
    Ο Σάκης γράφει απλώς: «Ζητάω αφέντρες»
    Η Αφέντρα θέλει σκλάβο: «Θέλω έναν άντρα από 19 έως 32 ετών να τον κάνω σκλάβο μου ολοκληρωτικά».


    Πηγή : Dete.gr
     
  11. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Ειδήσεις

    Ευτυχώς μάζεψαν το άρθρο γιατί ετοιμαζόμουν να γράψω email και δεν θα ήθελαν να ξέρουν τι σκέφτομαι για τον αρθρογράφο.
     
  12. john_m

    john_m Bollocks mandola

    Re: Απάντηση: Re: Ειδήσεις


    Πάλι καλά