Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το κολάρο και η σημασία του

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος Master_Spiler, στις 7 Μαρτίου 2011.

Tags:
  1. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: Το κολάρο και η σημασία του

    Ωδή στα κολάρα

    Στην Λαική καθόμουνα και πούλαγα κολάρα
    και βλέπω την κωλάρα σου και λέω "τι μουνάρα".

    Κολάρα εδώ, κολάρα εκεί, κολάρα παραπέρα
    Μα η γλυκιά κωλάρα σου, πως σκίζει τον αέρα!!!

    Κολάρα εδώ, κολάρα εκεί, κολάρα στα μυαλά μας
    Μα η γλυκιά κωλάρα σου μας πήρε ¨τ' αχαμνά μας.

    Κολάρα εδώ, κολάρα εκεί, κολάρα και φραγκέλιο
    Μα η γλυκιά κωλάρα σου, δικό μου ευαγγέλιο.

    Ευχαριστώ τον Γεώργιο Σουρή για την έμπνευση...
     
  2. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Το κολάρο και η σημασία του

    !!! Τι είναι τελικά η σκλάβα; Ενα άψυχο έπιπλο εσαεί; Ενα βάζο που έτσι απλά, περνά κάποιος και το κλέβει; Ενα άβουλο κατασκεύασμα που την αρπάζει κάποιος από τα μαλλιά ή την φορτώνει στην καρότσα και την κλέβει;
    Nαι, το χρηστικό δεν έχει άποψη για τη χρήση του, αλλά ανά πάσα στιγμή έχει το δικαίωμα να άρει τη συναίνεση της να είναι χρηστικό.
    Θεωρώ ότι τέτοιες απόψεις-παρομοιάσεις, προσβάλουν πάρα πολύ τη γυναίκα και ως προσωπικότητα και ως θηλυκή υπόσταση.
    Είναι – γίνεται σκλάβα επειδή η ίδια το αποφάσισε, όχι επειδή την κατασκεύασε ως τέτοια ένα εργοστάσιο και παρέδωσε το κλειδί της στον αγοραστή! Mήπως παραδίδεται με δώρο τον συναγερμό;
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Το κολάρο και η σημασία του

    Συγνώμη κιόλας,

    αλλά έχω την εντύπωση ότι βλέπετε τα δέντρα και χάνετε το δάσος.

    Ένα κολλάρο δικό του μπορεί να σημαίνει πολλά και διαφορετικά για τον καθένα που το φέρει / παραχωρεί.
    Ένα κολλάρο στο λαιμούδι κάποιου άλλου όμως, μπορεί να ερμηνεύεται με δύο τρόπους μόνον, α) ότι το φοράει για πλάκα ή β) ότι το φοράει στα σοβαρά.

    Αν το φοράει στα σοβαρά, αυτό σημαίνει ότι σε κάποιον βαθμό την ελέγχει κάποιος Κυρίαρχος.
    Δε νομίζω να μπαίνει θέμα ότι η φέρουσα το κολλάρο αυτό είναι όχι διαθέσιμη σε άλλους. Δε νομίζω να μπορεί να το καταρρίψει κανείς αυτό.
    Άρα, το πολύ που μπορεί να κάνει κάποιος με μια κολλαροφέρουσα είναι να διαπιστώσει αν το φέρει για πλάκα ή στα σοβαρά μετά, αν το φοράει στα σοβαρά, δεν έχει περιθώρια άλλα.

    @ dora_salonica και άλλους,
    δεν φαντάζεσαι πόσο διαφωνώ με το "η σκλαβιά είναι στο μυαλό", ναι προφανώς είναι και στο μυαλό, αν είναι μόνον εκεί ή κυρίως εκεί γράψε αλίμονο, εγώ τουλάχιστον το μυαλούδι μου το χρειάζομαι για πολλά και διάφορα. Το πρώτο πλήγμα με το μαστίγιο μου διέλυσε εκείνη τη γλυκιά εντύπωση ότι η υποταγή είναι στο μυαλό γιατί το μυαλό δεν ανέχεται να γίνεται ο κώλος μπλαβής άρα κάπου αλλού είναι η υποταγή, τώρα πού, τρέχα γύρευε. Αν τυχόν άκουγες Κυρίαρχο να σου λέει ότι η κυριαρχία είναι στο μυαλό του για πόσην ώρα θα χτυπιόσουν στα γέλια;
     
  4. cassie

    cassie Regular Member

    Απάντηση: Το κολάρο και η σημασία του

    Kαλησπερα σας,

    θα συμφωνησω με τον Seduction, αν και θελω να πιστευω οτι η εκφραση του Master Spiler ηταν μαλλον ατυχης και τιποτα περισσοτερο.

    Οι σκλαβες/oι δεν ειναι αδυναμα οντα, ουτε αμυαλα. Παραδιδονται μεν ολοκληρωτικα αλλα χωρις βιασυνη και μετα απο σκεψη σε καποιον/α που γνωριζουν καλα και γινονται αυτο που θελει Εκεινος/η θελει αυτες/οι να ειναι. Τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο.

    Κανονες για munches και (private) play parties θα πρεπει να συζητηθουν σε αλλο νημα.

    Πολυ προσφατο παραδειγμα (μη-σεξουαλικης) κοινης χρησης σκλαβας, μητερα με παιδια οπως εγω, εδω. Οντως... εχουμε δρομο ακομη...

    cassie
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Έπονται, Master_Spiler. Έπονται. 

    Δεν κατάλαβα σε τί ακριβώς αναφέρεσαι. Είπα κάπου κάτι τέτοιο και το ξέχασα; 

    @cassie, όσον αφορά την αδυναμία των Υ να αντισταθούν στον πρώτο τυχόντα που θα τους φερθεί λίγο αυταρχικά, είναι γεγονός ότι οι πιο έμπειρες στον χώρο δεν μασάνε τόσο εύκολα όσο οι νεοεισερχόμενες (σαφώς το να την πέφτει κάποιος σε κολλαρωμένη σκλάβα είναι άθλιο σαβουάρ βίβρ μπιντιεσεμικώς ιδωμένο). Όμως, οι άπειρες υποτακτικές, είναι sitting ducks. ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ. Μια βόλτα στα PE θα σε πείσει.

    Είναι εμφανής λοιπόν η αδυναμία της υποτακτικής να χειριστεί την κυριαρχικότητα. Γι αυτό, πολύ συχνό φαινόμενο στον χώρο είναι το σαφές πλαίσιο συναναστροφών της σκλάβας, οι αυστηροί κανόνες όσον αφορά τις φιλικές της σχέσεις, ο πολύ σφιχτός έλεγχός της για το ποιον θα συναντήσει και γιατί. Αυτά, γίνονται, κανονικά και με τη βούλα, στα περισσότερα ζευγάρια M/s που γνωρίζω (και έτσι το έκανα κι εγώ). Υπάρχει λόγος που γίνονται έτσι όλα αυτά. Ο λόγος είναι η ιδιαιτερότητα της υποτακτικής ψυχοσύνθεσης. Η Λάρα τα λέει πολύ καλά.
     
    Last edited: 12 Μαρτίου 2011
  6. Απάντηση: Το κολάρο και η σημασία του

     
     
  7. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Re: Απάντηση: Το κολάρο και η σημασία του

    Με την απλή λογική οτι το έχουν αποδεχτεί όλα τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μέλη των κοινοτήτων και των club του χώρου που τον σέβονται και τον τιμούν. Οι wannabes μπορούν να έχουν όποια άλλη ερμηνεία των κανόνων θέλουν, και είναι θέμα χρόνου να βρεθούνε εκτός κοινότητας και club.
    OK, σε πιστεύω οτι είχες κάνει λάθος στην πόρτα και μπήκες στις εκδηλώσεις αυτές ως απλός παρατηρητής όταν ήμουν 10.
    Σκλάβα είναι η ελευθέρως υποτασσόμενη γυναίκα που έκρινε τον Κυρίαρχό της άξιο και ικανό μέλος του BDSM ώστε να την οδηγήσει να πραγματοποιήσει τους στόχους της, με την καθοδήγηση και τις εντολές του. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να βγάλουμε έξω τη συναισθηματική σχέση που ενώνει αυτούς τους ανθρώπους από την "εξίσωση". Επιβεβαίωση αυτουνού, το κολάρο που με τιμή φέρει εκείνη στο λαιμό της ή σε όποιο άλλο σημείο του σώματός της ο Κυρίαρχος κρίνει.
     
  8. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: Το κολάρο και η σημασία του



    Μάλλον κάτι δεν κατάλαβα καλά στην απάντηση σου κι αν θες το διευκρινίζεις.
    Για ποιο λόγο ΠΡΕΠΕΙ ντε και καλά να ελεγχθεί η σεξουαλικότητά σου; Γιατί αντιμετωπίζεις ως προβληματική την ικανοποίηση των σεξουαλικών σου αναγκών κι επιθυμιών, έστω κι αν είναι πιο έντονες απ’ τον μέσο όρο; Πια απλά, γιατί να μην πεις «ναι» αντί για «όχι» κάθε φορά που νιώθεις την ανάγκη για σεξ; Που είναι το κακό;
     
  9. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Το κολάρο και η σημασία του

    Για τον Έλληνα δεν υπάρχουν κανονισμοί και όροι σε κανένα τομέα της ζωής του (βλέπε κάπνισμα, οδήγηση κ.λ.π.), πόσο μάλλον να υπάρχουν στο νηπιακό bdsm της χώρας μας για να ζητάμε μπιντιεσεμικό σεβασμό προς μέλη που φέρουν κολλάρο.

    Μέσα σε ένα άναρχο bdsm χώρο, με μία ιντερνετική δήθεν κοινότητα... ο καθένας μας ζει το δικό του bdsm..., γιατί λοιπόν κάποιος λιγούρης ή άσχετος με τον χώρο να σεβαστεί μια κολλαρισμένη σκλάβα και ποιος θα επιβάλει τους βασικούς κανόνες στην ελληνική δήθεν μπιντιεσεμική κοινότητα στους άσχετους και στους λιγούρηδες ;

    Ακόμα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να επικρατεί η άποψη ότι η σκλάβα, είναι ένα αντικείμενο χωρίς δική της βούληση που μπορεί ο κάθε λιγούρης ή άσχετος να βρει πρόσφορο έδαφος για να πηδήξει, χωρίς αυτή να μπορεί να αντισταθεί; Μόνο αν τα θέλει ο ποπός της θα γίνει κάτι με κάποιον άλλον, ήτε αυτός είναι του χώρου, ήτε είναι απλά λιγούρης και άσχετος με τον χώρο...

    Όσο για το εξωτερικό που γράφουν ορισμένα μέλη, πράγματι, υπάρχουν βασικοί κανόνες που το σύνολο των bdsmers τους σέβονται. Αλλά για να φτάσουμε εμεις στα επίπεδα των κοινοτήτων του εξωτερικού, έχουμε πολύ δουλειά ακόμα!
     
    Last edited: 12 Μαρτίου 2011
  10. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Το κολάρο και η σημασία του




    ΟΙ ΣΚΛΑΒΕΣ ΚΛΕΒΟΝΤΑΙ ....
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  11. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Το κολάρο και η σημασία του

    Κάποτε υπήρχαν τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων, τώρα θα κυκλοφορήσουν πιστοποιητικά καθαρόαιμων και πραγματικών "bdsm ανθρώπων"! Περαστικά

    Αυτή η ελευθέρως υποτασσόμενη γυναίκα που μπορεί να κρίνει τον Κυρίαρχο άξιο και ικανό μέλος του BDSM ώστε να την οδηγήσει κλπ κλπ κλπ είναι ικανή, μυαλωμένη και με βούληση σε αυτό, αλλά ανίκανη, άμυαλη και άβουλη, όταν είναι να την κλέψει κάποιος?

    Δες παρακάτω τι έγραψες στο προηγούμενο post σου και ξανασκέψου το

    !!!
     
  12. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    @Seduction: μιας και ποτέ δεν πρόκειται να καταλάβεις τι θέλω να πω, άσε τις εξυπνάδες στη γωνία. Επίσης μην αλλάζεις το θέμα, εδώ μιλάμε για τα κολάρα, σου είπα ήδη μία φορά αν έχεις κάτι να πεις πάνω σ'αυτό έχει καλώς, αλλιώς κάνε άλλο νήμα να συζητήσουμε για τις σκλάβες ή όποιο άλλο θέμα επιθυμείς.