Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το κολάρο και η σημασία του

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος Master_Spiler, στις 7 Μαρτίου 2011.

Tags:
  1. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Το κολάρο και η σημασία του

    Το φλερτ μου επιτρέπεται όσο επιθυμώ μέχρι νεωτέρας.
    Εκείνο που θεωρώ ασέβεια προς εμένα και τις επιλογές μου και τον Κύριο μου, είναι οι προσπάθειες από αρκετούς να διαβάλουν και να μειώσουν τους Κ άλλων στην προσπάθεια τους να πουλήσουν τον εαυτό τους.
    Ρητορική υποθέτω είναι η πρώτη σου ερώτηση.
    Εκείνο που κι εσύ αλλά και άλλοι ξεχνάνε –κάποιοι βολικά και κάποιοι υποθέτω ειλικρινά- είναι πως μια σκλάβα έχει μέσα της έντονα την επιθυμία να ευχαριστήσει, ή τουλάχιστο δεν της αρέσει να δυσαρεστεί τους γύρω της.
    Μπορεί να είμαι μόνο εγώ έτσι, δεν ξέρω αλλά δεν το νομίζω κιόλας, αλλά μου είναι φρικτά δύσκολο να γίνομαι προς κυριαρχικά κυρίως άτομα απότομη, αγενής και αρνητική. Και βέβαια μου είναι τρομερά δύσκολο να αρνιέμαι την ηδονή, όταν όλο το αίμα μεταφερθεί στο αιδοίο μου, ακόμα κι αν δεν επιθυμώ να παίξω ( έστω κι αν υποθέσουμε πως έχω λευκή επιταγή γι αυτό). Περισσότερα γι αυτό αργότερα.
    Εκείνο το οποίο μου προσφέρει ο σεβασμός του κολάρου μου από τους άλλους λοιπόν, είναι την έλλειψη αναγκαιότητας να γίνω ασεβής, αγενής, προσβλητική κι απότομη, κάτι που μπορώ μεν, με δυσκολεύει δε και σε κάποιο βαθμό με κάνει να νιώθω δυσάρεστα, για να αμυνθώ από τις ίδιες μου τις ορμές.
    Τώρα το αν γουστάρω να είμαι αυτοκίνητο χωρίς μιλιά και νόηση είναι επίσης μια επιλογή που μπορεί να κάνω αν αυτό απαιτηθεί από μένα αλλά γνωρίζω σκλάβες που αυτή είναι δεύτερη τους φύση. Δεν μπορούν να μετατραπούν σε σκύλες που δαγκώνουν, όπως μπορώ εγώ επειδή αναγκάστηκα να μάθω να το κάνω για να επιβιώσω αλλά ποτέ σχεδόν δεν μου προσφέρει ευχαρίστηση. Σχεδόν…

    Δεν είμαι αδύναμη ούτε άμυαλη και όσο για την παράδοση, παραδόθηκα μόνο μία φορά σ όλη μου τη ζωή κι αμφιβάλλω αν αναγκαστώ να ξαναψάξω Αφέντη κατά πόσο θα βρεθεί κάποιος να παραδοθώ ξανά. Αλλά ούτε σούπερ γυναίκα είμαι πόσο μάλλον σκλάβα.
    Έχω ιδιαιτερότητες, τις οποίες μπορεί κάποιοι να θεωρούν αδυναμίες, προσωπικά τις θεωρώ ιδιαιτερότητες της φύσης μου και κάποιες απ αυτές μπορούν να με βάλουν σε κατάσταση που να θέλω να αρνηθώ κάτι και να μην το κάνω.
    Δεν αναφερόμουν σε παράδοση. Αναφερόμουν σε παιγνίδι.
    Όταν λοιπόν υπάρχουν άτομα που αυτή την ιδιαιτερότητα την γνωρίζουν και την εκμεταλλεύονται για να νιώσουν την εξουσία τους, γιατί περί αυτού πρόκειται να επιβεβαιώσουν σε ένα είδος παιγνιδιού πως μπορούν να το κάνουν, ενώ φοράω κολάρο, επιμένω να το θεωρώ ασέβεια. Αν κάποιος απλά θέλει να με χαρακτηρίσει αδύναμη μπορεί να το κάνει. Αλλά ακόμα και την εκμετάλλευση μιας αδυναμίας την θεωρώ άσκημη και βρώμικη.
    Τώρα αν εγώ επιλέξω να μπω σε μια ανάλογη δύσκολη κατάσταση για να μάθω κάποιο μάθημα που θα μου χρησιμεύσει στο μέλλον, είναι δική μου επιλογή, γι αυτό και δεν θα προβάλω ευθύνες στο άτομο που επέλεξα για τα πειράματα και τα ενδεχόμενα μαθήματα που επιθυμούσα να πάρω.

    Γιατί τότε θα είχα πηδηχτεί ακόμα και με άτομα που δεν επιθυμώ να πηδηχτώ –πράγμα που έγινε στο παρελθόν- και θα ένιωθα μετά ενοχές που δεν κατόρθωσα να έχω τόσο αυτοέλεγχο ώστε να το καταφέρω.
    Πέραν τούτου, οι ενοχές, η λογοκρισία κι όλα όσα προσπαθώ δεν λέω να ξεπεράσω γιατί με τη λογική αντιλαμβάνομαι πως είναι διάφορα κόμπλεξ επιβαλλόμενα εκ των έξω από τα διάφορα κέντρα εξουσίας στη ζωή μου και έχουν πάρει δύναμη που με τη λογική δεν μπορώ πάντα να ξεπεράσω μια και βρίσκονται πλέον στο υποσυνείδητο και ορίζουν πολλά απ εκεί χωρίς καμιά φορά να το παίρνω καν χαμπάρι, ευκολότερα τα διαχειρίζεται Ο Κύριος μου κι έτσι μπορώ να είμαι πιο ήρεμη κι ευτυχισμένη.
    Παραδίδω λοιπόν τον έλεγχο της σεξουαλικότητας μου γιατί 1ον αυτό με διεγείρει, 2ον ευκολύνει τη ζωή μου και 3ο μου επέτρεψε να απολαμβάνω το σεξ σε διάφορες μορφές, με διάφορα άτομα χωρίς την ανάγκη να κρίνω εγώ αν αυτό είναι σωστή ή όχι επιλογή.
    Παίρνει από τις πλάτες μου το άγχος  
    Κάποιες σκλάβες είναι αντικείμενα χωρίς δικιά τους βούληση.
    Θα τους αφαιρέσουμε τον τίτλο επειδή δεν είναι το είδος της σκλάβας που κάποιοι επιθυμούν?
    Κάποιες δεν είναι, αλλά επιθυμούν να γίνουν.
    Κάποιες δεν είναι και ούτε επιθυμούν να γίνουν αλλά δεν είναι σε κάθε τομέα της ζωής ικανές σε αυτοδιαχείριση και αυτοέλεγχο.
    Κι αν ήταν τότε δεν θα ήταν σκλάβες.
    Ποια η ανάγκη να παραδοθείς σε ένα άλλο κέντρο ελέγχου πέραν του δικού σου, αν από μόνος σου τα καταφέρνεις τέλεια?
    Η μοναδική απάντηση που μπορώ να σκεφτώ είναι αν κάτι τέτοιο σαν παιγνίδι σε διεγείρει.
    Αλλά προσωπικά δεν θεωρώ σκλάβα εκείνη που μπορεί να ζήσει χωρίς Αφέντη με την ίδια αποτελεσματικότητα όπως ΜΕ Αφέντη, αλλά εθελόδουλη.
    Εγώ δεν είμαι εθελόδουλη, είμαι σκλάβα αναγκαστικά επειδή δεν μπορώ να κάνω αλλιώς και να έχω τα ίδια αποτελέσματα.

    Όσο για το αν τα θέλει ο ποπός της, δεν ισχύει πάντα. Υπάρχουν και γυναίκες που είναι σκλάβες της σεξουαλικότητας τους και δεν το επιθυμούν αλλά δεν μπορούν να το ελέγξουν με την ίδια ευκολία τουλάχιστο που μπορεί να το κάνει ο Κύριος τους.
    Γι αυτό και επιλέγουν να αποθέσουν το «φορτίο» αυτό σε Κυρίους που μπορούν να αντεπεξέλθουν σε πρόκληση τέτοιου είδους.  
     
  2. Απάντηση: Το κολάρο και η σημασία του



    δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο ! 
     
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Το κολάρο και η σημασία του


    Just like the Pied Piper
    Led rats through the streets
    Dance like marionettes.
     
  4. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Το κολάρο και η σημασία του


    Φυσικά, είναι όμως αντικείμενα γιατί το θέλουν οι αφέντες τους (φυσικά το θέλουν και οι ίδιες οι σκλάβες, τίποτα δεν γίνεται με το ζόρι), και όχι γιατί το θέλει ο κάθε λιγούρης πέφτουλας.

    Σωστά, δεν μπορούμε να τους αφαιρέσουμε τον τίτλο, όμως υπάρχει μία διαφορά, άλλο σκλάβα αντικείμενο για τον αφέντη της και άλλο για όλους/ες (εκτός αν θέλει να την προσφέρει αυτός σε άλλους/ες).
    Μία σκλάβα που λέει ότι ανήκει και είναι αντικείμενο με την θελησή της σε κάποιον, δεν μπορεί να ενδίδει στον καθένα που της την πέφτει. Εκτός και αν δεν είναι σκλάβα κανενός αλλά απλά θέλει να την χρησιμοποιούν όλοι/ες, τότε μιλάμε για δημόσια...σκλάβα (υπάρχουν και τέτοιες), οπότε πάει με όλους/ες, κάτι σαν τα ταξί που δεν μπορούν να αρνηθούν σε κανέναν να τον μεταφέρουν όπου τους πει.  


    Το ξέρουμε ότι είστε τεμπέλες εσεις οι σκλάβες και τα "φορτία" τα κουβαλούν οι κυριοί σας! 

    Την καλημέρα μου!
     
    Last edited: 12 Μαρτίου 2011
  5. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Το κολάρο και η σημασία του

    Νομίζω ότι το θέμα που θέτει η Λάρα έχει αρκετό ενδιαφέρον.

    Θεωρώ δεδομένο ότι οι περισσότερες σκλάβες αρέσκονται στο να μετατοπίζουν την ευθύνη της σεξουαλικότητας τους και ίσως γι αυτό δυσκολεύονται να πουν "όχι" (για όσες υποστηρίζουν κάτι τέτοιο) . Σε αυτή την περίπτωση πραγματικά δεν τους αρέσει να λένε όχι, τους αρέσει όμως να ρωτάνε τον ιδιοκτήτη τους. Άρα, όταν ένα τέτοιο θέμα τίθεται, η σκλάβα δεν έχει δικαιολογία αν δεχτεί την πρόσκληση ενός άλλου Κ, γιατί ουσιαστικά έχει παραβεί τον κανόνα της φύσης της, που της δημιουργεί την δυσκολία να πει όχι. Αντίστοιχα, σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, θα έπρεπε να αισθάνονται μάλλον χαρά στην παρουσία ενός "ζήτουλα" γιατί τους δίνει δικαιολογία να βιώσουν για μία ακόμα φορά την παράδοση του ελέγχου στον Κ τους.

    Παρ' ότι έχω βρεθεί στη θέση να δυσκολεύομαι να πω όχι σε εξαιρετική σεξουαλική πίεση, και έχω βρεθεί να κάνω σεξ ενώ δεν ήθελα, μπορώ με βεβαιότητα να πω, ότι αυτό είχε τις ρίζες του στην δική μου αβεβαιότητα και όχι στην πίεση του άλλου καθώς και ότι η δική μου αβεβαιότητα δεν μπορούσε να συνεχίσει μετά την ηλικία των 19.

    Άρα αγαπητή λάρα θα έλεγα, ότι όποιος δεν έχει αποκτήσει την κατάλληλη ποσότητα χιούμορ για να λέει όχι μετά απο αυτη την ηλικία κάποιο όφελος εντελώς διαφορετικού τύπου, της αβεβαιότητας, έχει.

    Πέραν τούτου, Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό είναι δικαιολογία. Αν κάποιος θέλει να είναι πιστός δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο που θα τον δυσκολέψει. Αν δεν θέλει υπάρχουν πολύ καλύτερες δικαιολογίες.

    Παρ'ολα αυτά για όσα υποστηρίζει ο Seduction. Είναι σαν να έχουμε μία κοινότητα εκπαιδευτών σκύλων, και να υπάρχει ένα μέλος που βάζει φόλες, με τη δικαιολογία ότι όσοι σκύλοι την φάνε , δεν είναι καλά εκπαιδευμένοι ή αρκετά έξυπνοι. Πιστεύω ότι σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Δεν καταλαβαίνω γιατί ένα χαζό επιχείρημα να παίρνει σοβαρές διαστάσεις συζήτησης.

    Δεν θα έπρεπε βέβαια να απορούμε.
    Στον ελλαδικό χώρο, έχει διαμορφωθεί κουλτούρα πλέον πάνω σε αυτή τη λογική. Ο καθένας προσπαθεί να κλέψει από παντού και αν πιάσει έπιασε. Αφού ο Seduction υποστηρίζει αυτή την τακτική φαντάζομαι θα είναι πολύ ευτυχισμένος με τις οικονομικές της προεκτάσεις και συνέπειες.

    Οι υπόλοιποι, αντί να γκρινιάζουμε ίσως θα πρέπει να σκεφτούμε αρκετά σοβαρά τη μετανάστευση.
     
  6. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Το κολάρο και η σημασία του

    Τι ακριβώς δεν έχεις καταλάβει απ' όσα έγραψα και κάνεις αυτή την ατυχή παρομοίωση; Tέτοια τακτική δεν βοηθά την συζήτηση και συνεχώς τα νήματα βγαίνουν off.

    Θα στο εξηγήσω πολύ απλούστερα, πατώντας πάνω στο παράδειγμα σου. Είναι σαν να ΜΗΝ έχουμε μια κοινότητα εκπαιδευτών σκύλων και να υπάρχουν κάποιοι που δεν δέχονται τον καθένα να δηλώνει εκπαιδευτής και τον αέρα να παρουσιάζεται ως σκύλος, αλλά και κάτι που να παρουσιάζεται ως αναμφισβήτητο από την ύστατη αρχή ως προς τι είναι φόλα.

    Εχει συζητηθεί το θέμα ΕΔΩ

    Το ερώτημα ήταν το εξής
    Κάποια αποσπάσματα από απαντήσεις μελών

    Τελικά υπάρχουν πολλοί-ες που ρίχνουν φόλες (!) ή δεν υπάρχει κοινότητα (με ότι αυτό συνεπάγεται) και κάποιοι-ες προσπαθούν να παρουσιάσουν τον εαυτό τους σαν οι μοναδικοί-καθαροί-αυθεντικοί-αγνοί-γνήσιοι-έγκυροι-αμόλυντοι... "bdsm άνθρωποι";

    Μάταια προσπαθούν να δώσουν ορισμό και προσδιορισμό στο τι είναι "σκύλος", αλλά και στο τι είναι "φόλα". Τόσο απλά.

    Καταντήσαμε να διαβάζουμε, λόγω των ηλίθιων πρωτοκολλων που έχουν ασπαστεί κάποιοι-ες, να θεωρούν τον άνθρωπο ως αυτοκίνητο! Επαναλαμβάνω, αν δεν τον δίνει δώρο το εργοστάσιο παρασκευής σκλάβων, σόρυ αυτοκινήτων ήθελα να γράψω, να μην ξεχάσουν να του βάλουν συναγερμό.
     
  7. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Το κολάρο και η σημασία του

    Aγαπητέ Seduction, όπως εμείς σε ένα φόρουμ BDSM παραδεχόμαστε ότι έχουμε το φετίχ της ιδιοκτησίας και δεν το τοποθετούμε στη σφαίρα της ηθικής εξιλέωσης, καλό θα ήταν και οι υπόλοιποι να παραδεχτούν ότι έχουν φετίχ με τις κοκορομαχίες και να μην προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτό έχει και θεωρητικο-ηθικο-φιλοσοφικό υπόβαθρο ή επιχειρήματα. Ας παραδεχτούν το φετίχ τους, να κάνουν όσα role play θέλουν με συμμετέχοντες που έχουν συμφωνήσει κι ας αφήσουν ήσυχους τους υπόλοιπους.

    Δεν όρισε κανείς κανέναν κριτή του κατά πόσο είμαστε ή δεν είμαστε ο,τι λέμε. Αυτή τη στιγμή δεν κρίνουμε την επιτυχία κάποιου να πάρει μία σκλάβα που ανήκει σε κάποιον άλλο, αλλά την ίδια την προσπάθεια ανεξάρτητα απο την επιτυχία.

    Με αυτή τη λογική είχε δίκιο ο πάγκαλος απλά δεν έχει καταλάβει ότι , όσο κι αν το επέτρεπε το κράτος ή η κοινωνία - δεν επιλέξαμε όλοι να κλέψουμε..
     
  8. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Το κολάρο και η σημασία του

    1. Πάνω και πρώτα απ' όλα ο άνθρωπος Uther. Oσοι το ξεχνούν αυτό δεν έχει καμία ουσία να μιλούν για οποιδήποτε φετιχ
    2. Δεν χρειάζομαι κανέναν, είναι αστείο και να το σκεφτεί κάποιος, να μου πει σε τι φόρουμ βρίσκομαι
    3. Eπίσης κανείς δεν όρισε κανέναν να μας παρομοιάσει με κοινότητα και να δώσει ορισμούς στο τι είναι "εκπαιδευτής", τι είναι "σκύλος" και τι "φόλα" ή να ισχυριστεί ότι κατέχει τα μυστικά της ιερής βίβλου του BDSM, ή ότι αυτός ξέρει και οι άλλοι όχι και λοιπά φαιδρά.
    4. Δεν αναφερθηκα ποτέ στην επιτυχία κάποιου να πάρει μία σκλάβα που ανήκει σε κάποιον άλλο, δεν συζητάμε αυτό.
    5. Τα περί Πάγκαλου και κλεψιάς, ασχολίαστα. Αν για όσους-ες στο λεξικό τους η λέξη κλέβω με τις λέξεις φλερτάρω - προσεγγίζω, και στη συνέχεια πολιορκώ - διεκδικώ είναι συνώνυμες, έχουμε άλλο λεξικό. Απλά.
     
  9. thanasis

    thanasis Contributor

    Re: Απάντηση: Το κολάρο και η σημασία του

    Σε οποιαδήποτε υγιή κοινότητα, ένα άτομο σκεπτόμενο έτσι θα είχε απομονωθεί. Έχεις δοκιμάσει να τα κάνεις αυτά έξω;

    Άλλως ειπείν, είναι σαν να λες σε μια κοινότητα μουσικόφιλων οτι δεν σου αρέσει ο γερμανικός ρομαντισμός, οπότε αυτό σου δίνει το δικαίωμα και πέρδεσαι εκκωφαντικώς σε συναυλίες μουσικής δωματίου του Brahms. Έστω κι αν πολλοί μπορεί να συμφωνήσουν μαζί σου οτι το στυλ του Brahms δεν τους κάνει.

    Η λέξη κλειδί είναι σεβασμός.

    Μερικές φορές ως τώρα. Ελπίζω όχι και αυτήν.  
     
  10. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Το κολάρο και η σημασία του

    1. Σε αυτό αναφερόμαστε. Άνθρωπος είναι και ο δεύτερος της σχέσης και σεβόμαστε και αυτόν εκτός απο την επιθυμία μας να φλερτάρουμε με ότι κουνιέται.

    2...... Προφανώς δεν αναγνωρίζεις την υπόσταση της διαλέκτου της κοινότητας , μια που δεν αναγνωρίζεις την υπόσταση της ιδιοκτησίας. Οπότε υπενθυμίζω ότι είμαστε σε ένα BD (DOMINANCE) SM φορουμ. Το φορουμ της κοκορομαχίας και του "ποιος είναι καλύτερος Κ" και του "ποιος μπορεί να κλέψει την γκόμενα του άλλου", είναι δίπλα, δεύτερη πόρτα δεξιά.

    3.Είπες: "Είναι σαν να ΜΗΝ έχουμε μια κοινότητα εκπαιδευτών σκύλων και να υπάρχουν κάποιοι που δεν δέχονται τον καθένα να δηλώνει εκπαιδευτής και τον αέρα να παρουσιάζεται ως σκύλος,"
    Απάντησα: "Δεν όρισε κανείς κανέναν κριτή (κάποιοι που δεν δέχονται τον καθένα να δηλώνει εκπαιδευτής και τον αέρα να παρουσιάζεται ως σκύλος) του κατά πόσο είμαστε ή δεν είμαστε ο,τι λέμε." Εν ολίγεις, για αυτούς που δεν δέχονται, δεν τους ρώτησε κανείς. Μπορούν να κρατήσουν τη γνώμη τους για τον εαυτό τους.

    Κατά τα άλλα ΕΧΟΥΜΕ κοινότητα εκπαιδευτών.

    4.Η πρόταση :"επιδιώκω να κλέψω τον/την σύντροφο του άλλου" με την πρόταση: "επιδιώκω να κλέψω την περιουσία του άλλου" Έχουν κοινό παρονομαστή. Έναν άνθρωπο που δεν ξέρει να σέβεται τους συνανθρώπους του.
     
  11. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Το κολάρο και η σημασία του

    Εξαιρετικές οι τοποθετήσεις σας, αγαπητοί thanasis και Uther. Βλέπω ότι η κοινότητα έχει αρχίσει και διαμορφώνεται πολύ δυναμικά και έχει ξεκάθαρες απόψεις περί του πώς λειτουργεί η φάση μας μέσα στην υποκουλτούρα του σαδομαζοχισμού. Αλίμονο αν πιστεύαμε πώς κάνουμε ότι νάναι - ονομάζοντάς το αυτό "ερωτισμό".

    Ας μου επιτραπεί ένα μικρό παράδειγμα από την καθημερινότητά μου: χθες το βράδυ, μετά από έξοδό μου με γνωστή κυριαρχική Κυρία του χώρου μας και τον υποτακτικό της, καθώς και δύο άλλους άντρες υποτακτικούς, μου ζητήθηκε από την Κυρία να συμμετέχω σε ερωτικό παιχνίδι μαζί τους, ως δική της bottom. Δεν χρειάστηκε να πούμε πολλά, η Κυρία ήταν πολύ της αρεσκείας μου, της είπα "μισό λεπτό να πάρω την άδεια από τον Κ μου πρώτα" και όταν δεν την πήρα, η άρνησή μου έγινε δεκτή χωρίς ούτε μία κουβέντα. Ούτε μία. Το ζήτημα έκλεισε εκεί. Ούτε αυτή επέμεινε, ούτε εγώ έκλεψα, ούτε αναρωτήθηκε κανένας από την παρέα γιατί εγώ έπρεπε να ζητήσω την άδεια πρώτα και γιατί ένιωσα την ανάγκη να τηρήσω τη δέσμευσή μου παρά να απολαύσω μία ερωτική βραδιά. Έτσι λειτουργεί η υποκουλτούρα του BDSM, έτσι ζω εδώ και χρόνια ολόκληρα και ετσι ζούνε πολλοί από μας. Δεν διατείνομαι ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να κατανοήσει ένας βανίλλας. Γιατί απλά, πολύ πολύ απλά, ο βανίλλας ΔΕΝ κατανοεί την διαδικασία, όπως ΔΕΝ κατανοεί τη νοοτροπία. Δεν μπορείς να εξηγήσεις το BDSM σε όσους δεν το βιώνουν ήδη. Είναι αδύνατον.

    Ορθότατο. Το "όχι" μου δημιουργεί χοντρό πρόβλημα τύψης. Κατευθείαν. Μπορεί να βασανίζομαι επί μέρες μετά. Χαίρομαι όταν γίνεται αμέσως κατανοητό ότι εξαρτώμαι από την βούληση κάποιου άλλου και δεν με βάζουν στη διαδικασία να αντιστέκομαι, όταν ήδη έχω πάρει την γαμημένη (ευλογημένη) εντολή...

    Τρομερά δύσκολο. Τα ίδια κι από δω. Κοπανιέμαι στους τοίχους όταν πρέπει να αρνηθώ την ηδονή - και δυσκολεύομαι πάντα να αυτοπειθαρχήσω σε πολλά θέματα που άπτονται της απόλαυσης, αν και τα πάω πολύ καλύτερα από ότι παλαιότερα.

    Συμφωνώ, Λάρα. Πρόκειται για ένα άσκημο και βρώμικο παιχνίδι. Η εκμετάλλευση δεν ενέχει κανέναν ερωτισμό, κατά την άποψή μου.