Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

To φλερτ στον χώρο του BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 15 Μαρτίου 2011.

  1. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Συμφωνούμε. Με μια διευκρίνηση. Το ότι κάποιοι αυτοχαρακτηρίζονται, και καλά κάνουν αφού έτσι επιθυμούν, δεν σημαίνει ότι θα λάβουμε ως δεδομένο τον αυτοχαρακτηρισμό τους και θα πράξουμε ανάλογα. (Αν και το τι είναι "ανάλογα" για τον καθένα, είναι ένα θέμα που ποικίλει σε μέγιστο βαθμό)

    Να απαντάς όπως θέλεις, αλλά για χάρη της συζήτησης, μην ξεχνάς τι έγραψες και μην τοποθετείσαι στην "βυζαντινή ιστορία" όταν το θέμα είναι τα "μαθηματικά". Κάνεις συνεχώς το ίδιο, ενώ έγραψες κάτι συγκεκριμένο, απαντάς άλλα αντί άλλων, ξεχειλώνοντας τη θέση σου κατά το δοκούν.

    Σου θυμίζω και την τοποθέτηση σου, αλλά και την αφορμή γι' αυτό το νήμα, με bold και υπογράμμιση, μήπως αυτή τη φορά, μείνεις στο θέμα.

    Δώσε προσοχή σε αυτό το "να φλερτάρει". Θα το επαναφέρουμε αρκετές φορές στη συνέχεια.

    Πως αναφέρεσαι σε κοινότητα και μάλιστα σε αυστηρό πρωτόκολλο που διέπει τα μέλη της σε θέματα συμπεριφοράς, όταν δεν σε ενδιαφέρει το τι είναι ο καθένας και δεν ασχολείσαι αν ισχύει ή όχι αυτό που δηλώνουν; Πως οραματίζεσαι την κοινότητα (δεν υπάρχει Ελληνική κοινότητα BDSM, κάποια στιγμή θα το καταλάβεις) που επικαλείσαι; Nα λειτουργεί και να εισέρχεται σε αυτή ο καθένας με λογικές τύπου "ανοίξαμε και σας περιμένουμε", "είδα φως και μπήκα", "ότι δηλώσεις είσαι" και να του συμπεριφέρονται τα μέλη της στον καθένα πχ ως Μaster επειδή έτσι αυτοπαρουσιάστηκε;

    !!! *Ποιός μίλησε στο να εξεταστεί αν η σχέση είναι γελοία ή σοβαρή; Eδώ συζητάμε αν ο οποιοσδήποτε που θέλει να φλερτάρει, πρέπει ή όχι να απευθύνεται στον ιδιοκτήτη. (του κολάρου)
    **Ποιός αναφέρθηκε σε διείσδυση στη σχέση; Για φλερτ μιλάμε!

    Αν στο λεξικό σου, το να φλερτάρει κάποιος μια γυναίκα, είναι εξάσκηση άφοβα της μαλακίας που τον δέρνει, δεν έχω να πω το παραμικρό (!)

    Δλδ, αν ακολουθηθεί η άποψη της Lady_Dragon: Ειναι στο δικο της χερι να πει πως ειναι σε σχεση και ευγενικα να απορίψει το φλερτ....η τελος πάντων να κάνει οτι εκεινη και Ο Μαστερ της πιστεύουν οτι πρεπει να κανει σε τετοιες καταστάσεις, τι θα γίνει; Θα γκρεμιστεί το σύμπαν; Θα χρειαστεί η γυναίκα ψυχολογική υποστήριξη από το μέγα πλήγμα που υπέστη; Θα μιλήσουμε σοβαρά;

    *Ξέρεις εσύ τι λέω και δεν ξέρω εγώ; Ξαναρωτάω: Θα μιλήσουμε σοβαρά;
    **Tι συμβαίνει μέσα στο φόρουμ; (!) PM στέλνονται και αιτήσεις φιλίας γίνονται. So what; Mε ένα delete και με μια απόρριψη, άντε και σε ακραίες περιπτώσεις ένα ignore, λύνεται το όποιο "πρόβλημα".

    ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΙΣΜΟ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΕΙ ΤΟ ΦΛΕΡΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΩΤΙΣΜΟ.

    Αλλά να ακολουθήσω το σκεπτικό σου για να καταλάβεις πόσο σαθρό είναι πρακτικά. Υπάρχουν εδώ 256 μέλη με το status female slave. Πως ένα νέο μέλος θα ακολουθήσει πρακτικά τον συλλογισμό σου ώστε να πάρει πρώτα άδεια από τον Κ, όταν το 90% δεν γράφουν ποιανού ιδιοκτησία είναι; Nα στο εξειδικεύσω και περισσότερο. Γράφει η φίλη μου η Αnthea στο προφίλ της "ιδιοκτησία του C_M" Ποιανού νύχια πρέπει να μυρίσει ο έχων την διάθεση προσέγγισης, ώστε να βρει σε ποιό nick αναφέρονται τα αρχικά C_M ώστε να απευθυνθεί σε αυτόν; Και με ποια λογική βαπτίζεις και παρουσιάζεις την κάθε "anthea" ως ανήμπορη να χειριστεί μια προσέγγιση ή ως μη κατάλληλα ενημερωμένη-εκπαιδευμένη από τον Κ της, να πράξει όπως πρέπει;

    Αν σου διαφεύγει, μάθε πως εδώ μέσα υπάρχουν και slaves με status vanilla female.

    Δλδ όποια φοράει λουρί από στιλιστική άποψη ή αν έχει τατουάζ με το όνομα του πρώην της, είναι καταδικασμένη να μην την φλερτάρουν σύμφωνα με τη λογική σου; Ποιός σε όρισε υπεύθυνη στο να υποδεικνύεις στον καθένα ποια θα φλερτάρει; Υπάρχει και αστυνομία του φλερτ και δεν το γνώριζα;

    Eίναι τραγικά απλό, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; Προσεγγίζεις όμορφα, σου λέει "είμαι αλλού" ή "δεν γουστάρω" και φεύγεις ή ανταποκρίνεται και συνεχίζεις. Αυτό ήταν, αυτό είναι και αυτό θα είναι πάντα. Δεν χαλάει σε τίποτα αυτό το BDSM.

    *Ενοχοποιείς το φλερτ, (μα τόσος συντηρητισμός εδώ μέσα  και υποστηρίζεις ότι πρέπει να γνωρίζει ο καθένας, ποιά είναι δεσμευμένη και ποιά όχι. (!)
    **Oσες γυναίκες κατέθεσαν την άποψη τους μέχρι τώρα στο νήμα, καμία δεν δήλωσε ότι την ενοχλεί το ευγενικό φλερτ. Αντιθέτως κάποιες δήλωσαν ότι τις κολακεύει.
    Συνηγορώ μαζί τους. Όταν γνωρίζεις πως να προσεγγίσεις και πότε να φύγεις, δεν γίνεσαι ενοχλητικός, στις περισσότερες των περιπτώσεων.

    Το ευγενικό και ευπρεπές φλερτ ξεκινά με το να πούμε "ωραία μηχανή". Τα άλλα που περιγράφεις είναι offtopic

    Το ευγενικό και ευπρεπές φλερτ ξεκινά με το να πούμε "ΑΑΑΑ ωραίος πίνακας". Τα άλλα που περιγράφεις είναι offtopic

    Το ευγενικό και ευπρεπές φλερτ ξεκινά με το να πούμε "ΑΑΑΑ ωραίος σκύλος". Τα άλλα που περιγράφεις είναι offtopic

    Το ευγενικό και ευπρεπές φλερτ ξεκινά με το να πούμε "ΑΑΑΑ τι γλυκό". Τα άλλα που περιγράφεις είναι offtopic

    Από ποια κοινότητα να αποκλειστούμε; (!) Από αυτή που έχεις δημιουργήσει στο μυαλό σου;

    Εντάξει καταλάβαμε. "Σκούπισε τους αφρούς από το στόμα". Σε άλλη εποχή έκαιγαν ανθρώπους για τις ιδέες τους Uther. Aυτή την εποχή κομίζεις στο φόρουμ; Oταν δημιουργηθεί η κοινότητα σου, να βάλεις υποψηφιότητα για πάπας. Εχουν βγει ξύλα πιο βραδείας καύσης που θα τσουρουφλίζουν για πολύ, πριν παραδώσει, τον κακό που φλέρταρε
    Σοβαρά τώρα, έχεις δικαίωμα να κάνεις ότι θέλεις με τη σκλάβα σου όσο αυτή συναινεί, από να την έχεις κλειδωμένη σε μπουντρούμι, μέχρι να την κυκλοφορείς με blindfold μη τυχόν την φλερτάρει κανείς με τα μάτια του (έχεις σκεφτεί να ζήσεις στο Ιρακ , αλλά εδώ συζητάμε για το φλερτ έν ετη 2011.

    Τέτοια κοινότητα υπάρχει μόνο στα όνειρα σου. Ή στους εφιάλτες σου. (Κρίμα. Προσωπική άποψη)

    ...........................

    Είχα έναν γνωστό που πίστευε πως αν η γιαγιά του είχε αρχίδια θα ήταν παππούς....

    Σωστά! Εσύ είσαι ή έξυπνη και αυτή που φέρει την καλλιέργεια να γνωρίζει τι είναι σεβασμός. Οποιος διαφωνεί με τις απόψεις σου είναι ηλίθιος, ασεβής, ακαλλιέργητος... Οκ. Ματαξανακαταλάβαμε!

    Που ακριβώς έχουν απαντηθεί τα ερωτήματα που έθεσε σε αυτό το νήμα ο Arioch; Θα κάνεις τον κόπο να ποστάρεις το link;

    Συμφωνούμε.
     
  2. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Εξαιρετικά.

    Καταλάβαμε όλοι, λοιπόν, ότι εγώ δεν φλερτάρω δεσμευμένους/ες και εσύ φλερτάρεις. Καταλάβαμε επίσης ότι εγώ νομίζω ότι υπάρχει κοινότητα ενώ εσύ όχι, (αν και πιστεύω όντως ότι δεν λειτουργεί ως κοινότητα αλλά ότι είναι θέμα οργάνωσης) .

    Καταλάβαμε ότι εγώ το θεωρώ ενοχλητικό και αγενές ενώ εσύ όχι και νομίζω ότι δεν έχουμε κάτι άλλο να λύσουμε. Νομίζω μάλιστα ότι αυτά τα είχαμε καταλάβει και πριν τα μακρόσυρτα ποστς του νέου νήματος. Αφού λοιπόν έγινε και η επανάληψη και μάθαμε όλοι ξανά τις απόψεις μας μπορούμε να κλείσουμε το θέμα (μεταξύ μας).

    Την καλημέρα μου.
     
  3. Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Λοιπόν, έχουμε και λέμε...

    καταρχάς σεβαστές πολλές απόψεις από τις ανωτέρω.

    Όμως,

    θα διακρίνω σε δύο καταστάσεις,

    1.Η περίπτωση της Απόρριψης του φλερτ από την υ ή σκλάβα:

    δεν καταλαβαίνω γιατί η υ ή η σκλάβα δεν μπορεί να διαχειριστεί τον τύπο που την φλερτάρει και να τον απορρίψει. Οι υποτακτικές, Κύριοι, απορρίπτουν το φλερτ αν δεν το γουστάρουν όπως κάθε άλλος άνθρωπος. Δεν καταλαβαίνω γιατί στερείται η υποτακτική της επιλογής του να απορρίψει κάποιον.

    Στην περίπτωση της σκλάβας που απορρίπτει το φλερτ, τότε ένα μεγάλο μπράβο από τον Κύριό της.

    Ο Κυρίαρχος που την φλερτάρει (Ντόμ, Μάστερ δεν με ενδιαφέρει καν ο τίτλος...) υπόκειται στους γενικούς κανόνες ηθικής που ισχύουν στη κοινωνία μας. Είναι σαν να φλερτάρεις παντρεμένη, τι θα του πεις; Είσαι ανήθικος; Άστον να φλερτάρει και ας φάει την χυλόπιτά του. Είναι απλό.

    2.Η περίπτωση της Αποδοχής του φλερτ από την υ ή σκλάβα.

    ελάτε τώρα....δεν σας φταίει ο Κ που διεκδίκησε και κέρδισε την υ ή την σκλάβα....Μαγκιά του. Ακόμα και τα αρσενικά λιοντάρια στη ζούγκλα φαγώνονται για το ποιός θα κερδίσει την λέαινα.....

    Προφανώς και τα πράγματα δεν ήταν καλά μεταξύ σας (έμπαζε η κατάσταση) και ο Κ που φλερτάρει βρήκε κενό και μπήκε ανάμεσα.

    Εκεί δεν φταίει κανείς. Ούτε η σκλάβα που ακολουθεί την καρδιά της ούτε και ο Κ που πόθησε την γυναίκα του 'πλησίον' του ασχέτως αν είναι Κυρίαρχος / Ντόμ μπλα μπλα.....

    Αυτή είναι η αλήθεια, όσο ουτοπικά και αν θέλουμε να βλέπουμε το bdsm, ότι η σκλάβα δεν έχει δικαίωμα για το οτιδήποτε εκτός και αν απελευθερωθεί κλπ. Δείτε στην πράξη στον χώρο μας τι γίνεται, γιατί άλλο η πράξη και άλλο η όμορφη θεωρία.
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Όχι, δεν έχει απαντηθεί. Πώς φερόμαστε;
     
  5. torpedo67

    torpedo67 New Member

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Seduction μ'άρεσε ο τρόπος που εξέφρασες την άποψη σου...και έχεις και δίκιο συν τοις άλλοις ...
     
  6. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Λοιπόν ας αρχίσουμε από τη "σκλάβα" που τόσο πολύ έχει αναφερθεί,
    όσων αφορά στην αντμετώπισή της σχετικά με το φλερτ.
    Είμαι στο χώρο αρκετά χρόνια, (εντός και εκτός φόρουμ σε συναντήσεις
    πάρτυ, καφέ), για να ξέρω επακριβώς πως οι σκλάβες που περιγράφετε
    πολλοί από εσάς βρίσκονται στη σφαίρα της φαντασίας σας!
    Είναι πραγματικά μετρημένες στα δάχτυλα, μην πω του ενός χεριού,
    αυτές που επάξια στέκονται σε μια Μ/s σχέση με τα "πρέπει" που αυτή συνεπάγεται.
    Για ποιές σκλάβες λοιπόν μιλάμε?
    Για αυτές που το βράδυ γονατίζουν μπρος σε μία οθόνη
    υπό τις διαταγές κάποιου που δεν έχουν δει ποτέ?
    Για αυτές που χρησιμοποιούν το μάλιστα αβίαστα εις το όνομα ενός καλού ξεκαυλώματος?
    Η μήπως για αυτές που γαμιούνται όσο ΄Αφέντης τους κοιμάται
    και μετά από όλα αυτά, στέλνουν αναφορές με την αυγούλα
    για το πως πως κοιμήθηκαν, τι φοράνε, που θα πάνε κλπ. κλπ.
    Δεν τις κατηγορώ, είναι δικαίωμά τους να κάνουν ότι θέλουν
    και να κοτσάρουν και όποιο στατους γουστάρουν.
    Αλλά μη λέμε κι ότι θέλουμε για την ανικανότητά τους λόγω στάτους
    να ανταπεξέλθουν θετικά ή αρνητικά στο φλερτ του οποιουδήποτε!

    Για αυτό και συμφωνώ απόλυτα με αυτό που ανέφερε η assasina:
    "Αυτή είναι η αλήθεια, όσο ουτοπικά και αν θέλουμε να βλέπουμε το bdsm, ότι η σκλάβα δεν έχει δικαίωμα για το οτιδήποτε εκτός και αν απελευθερωθεί κλπ. Δείτε στην πράξη στον χώρο μας τι γίνεται, γιατί άλλο η πράξη και άλλο η όμορφη θεωρία."

    Μια χαρά μπορούν και να ενδώσουν αλλά και να διαλοστείλουν αν χρειαστεί.
    Συνεχίζοντας να πω πως συμφωνώ και διαφωνω με πολλά από οσα διάβασα
    για αυτο και δεν θα καταφύγω στα multiple quotes.

    Συμφωνώ με τον Seduction στο ότι κακώς ενοχοποιείται το φλερτ. (γενικά)
    Διαφωνώ όμως ως προς το αρχικό του ποστ, γιατί παρουσιάζει αυτόν που φλερτάρει
    σαν κάποιον που δεν γνωρίζει τίποτα για τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.
    Συμφωνα με αυτό λοιπόν ορθώς επιχειρηματολογεί.
    Όμως, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας...
    Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτή η περίπτωση ανήκει στις εξαιρέσεις.
    Λίγο πολύ γνωριζόμαστε και γνωρίζουμε και τα του βίου του καθενός! 
    Οπότε με δεδομένο αυτό, θα συμφωνήσω με την Uther και με όσους ακόμα
    το υποστήριξαν, καλό είναι να μην εφαρμόζεται πάντα και παντού
    η πρακτική του φλερτ.
    Τέλος ενοχλούμαι απίστευτα, με την τάση μερικών τελευταία να κάνουν
    διαχωρισμούς. Θεωρώ πως η φράση του Seduction:
    "Δεν χαλάει σε τίποτα αυτό το BDSM" δεν στέκεται πουθενά
    σύμφωνα βέβαια πάντα με τα δικά μου δεδομένα.

    Επίσης συγκλίνω με την άποψη του Durcet, πως αν κάποιος θεωρεί
    πως το φλερτ του είναι ευγενικό και καθόλου ενοχλητικό,
    δεν σημαίνει πως οι δέκτες αυτού του φλερτ πιστεύουν το ίδιο.
    Η αισθητική του καθ' ενός από εμάς είναι διαφορετική.

    Συμπερασματικά λοιπόν, προσωπικά εκτιμώ το έξυπνο φλερτ
    και φυσικά κολακεύομαι και τονώνεται η αυτοπεποίθησή μου.
    Εννοείται βέβαια πως το αν θα ανταποκριθώ ή όχι εξαρτάται πάντα
    από τη συναισθηματική μου κατάσταση.
    Το σαχλό και κοινότυπο φλερτ με κάνει να γελάω ή και να αδιαφορώ.
    Αυτό που αποστρέφομαι όμως είναι το φλερτ που κάποιος νομίζει
    πως θα πετύχει, απαξιώνοντας οποιονδήποτε άλλο Κυρίαρχο.
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Μπορεί αλλά δεν της είναι ευχάριστο, δεν της είναι φυσικό, τη γεμίζει ενοχές και δεν την ενεργοποιεί ως σκλάβα, ακριβώς το αντίθετο, την τραβάει όχι έντονα μεν αλλά με το ζόρι πέρα απ τις κατευθύνσεις της.

    Οπωσδήποτε είναι άσκημο για σκλάβα να της μιλήσουν άσκημα για τον Αφέντη της ή να της πούνε πράγματα που θα την κάνουν να νιώσει δυσάρεστα η ίδια για τη θέση της δίπλα Του. Αυτό δεν είναι ευγενικό φλερτ σε κανέναν χώρο...

    Ούτε έχει καμία πρόθεση ή είναι επιθυμητό γι αυτήν ένα παιχνιδάκι ματαιοδοξίας για μικρά παιδιά, από άποψη σεξουαλικής νοημοσύνης τουλάχιστον και εφόσον ο προσανατολισμός είναι να είναι σκλάβα. Το όνομα του παιχνιδιού για τη σκλάβα είναι "εστίαση" δεν είναι σούρτα φέρτα, δεν είναι να μαζεύει επιρροές από δεξιά και αριστερά που μετά θα πρέπει να ξεσκαρτάρει ο Αφέντης της. Δεν είναι εύκολο για σκλάβα να ξεφορτώνεται τα περιττά που κολλάνε πάνω της από γύρω γύρω, μερικές φορές δεν ξέρει να το κάνει καλά αυτό. Γίνεται ή απορριπτικά κλειστή ή παθητικά δεκτική.

    Ναι, ασφαλώς δεν απαγορεύεται το φλερτ στο BDSM, ένα παιχνίδι επικοινωνίας των επιθυμιών είναι, γιατί να απαγορεύεται. Απλά για κάποιους δεν έχει και πολύ νόημα.

    Κάπως σα να κολυμπάς με μπρατσάκια στην άκρη της παραλίας την ώρα που είναι μαζεμένος ο πολύς κόσμος και καίει ο ήλιος και να τσιρίζεις κιόλας από χαρά ενώ συνηθίζεις να απολαμβάνεις μεγάλες απλωτές στα βαθιά, με τους δικούς σου ανθρώπους και στην ησυχία.
     
  8. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Σε αυτό το νήμα ενοχοποιείται το φλέρτ και όταν ενοχοποιείται το φλέρτ, ενοχοποιείται η χαρά της ζωής. Νομίζω ότι το φλέρτ είναι ένας τρόπος ερωτικής επικοινωνίας, ένας τρόπος να πλησιάσει ο ένας τον άλλον. Υπάρχει και η απόκρουση. Και για να είμαστε και λίγο προσγειωμένοι δεν υπάρχει τίποτε πιο απλό από την απόκρουση ενός φλέρτ. Απλά, άμα πια είναι τόσο δυσβάστακτη η αίσθηση, δεν απαντάς σε αυτό που σε ρωτάει ο άλλος και τέλος. Σιγά τα ωά και τα περί άβολου, και δύσκολου και και και . .. Ας μην υπερβάλλουμε.
     
  9. Valkiria

    Valkiria Regular Member

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    * & **Έτσι, όχι τι δηλώνεις αλλά τι αποδεικνύεις, όχι τι απαιτείς αλλά τι κερδίζεις.

    Ενώ το να διαβάζεις τα μάτια μιας γυναίκας (what's on her mind) που σου έριξε χυλόπιτα για να συνεχίσεις να την φλερτάρεις πόσο υγιές είναι άραγε;
     
  10. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Πού ενοχοποιείται το φλερτ σε αυτό το νήμα; Απλά για κάποιους, κάποιες στιγμές της ζωής τους, είναι εντελώς αδιάφορο. Διότι χαίρονται άλλα πράγματα.

    Δεν είναι άλλωστε το φλερτ, συμβολικά προφανώς θα εννοείς, η χαρά της ζωής, υπάρχουν και άπειρα πράγματα άλλα που περιέχουν πολύ, μα πάρα πολύ χαρά ζωής.

    Το φλερτ είναι απλά κάτι ευχάριστο, συνήθως, ιδίως για άτομα ματαιόδοξα, δεν είναι τίποτα κακό η ματαιοδοξία. Αν το εισπράτει ως φλερτ γιατί τρέχα γύρευε τί είναι και τί δεν είναι. Ιδίως στο χώρο. Ξέρεις πώς παίζουν και ένα σωρό άλλα πράγματα υπό μορφή ανάλαφρης επικοινωνίας επιθυμιών; Ξέρεις πώς κυκλοφορούν διάφοροι στο διαδίκτυο, τί κοιτάζουν να μαθαίνουν από κολλαρωμένες σκλάβες ειδικά υπό μορφή φλερτ και τί διαδίδουν μετά γύρω γύρω; Ασ το καλύτερα...

    Κάποιοι νόμισαν ότι η σκλάβα έρχεται σε δύσκολη θέση επειδή είναι βλαμμένο, σα να μην έχει δικαίωμα, σ ένα BDSM φόρουμ!, σε μια συγκεκριμένη ψυχοσύνθεση και συγκεκριμένους τρόπους πραγμάτωσής της, αλλά δεν λαμβάνουν διόλου υπόψη έστω και λίγα πραγματικά δεδομένα και τί κουβάρι μπορεί να ξετυλίξει μια ανάλαφρα ειπωμένη κουβέντα σ ένα φλερτ και πού μπορεί να κυλήσει το κουβάρι.

    Αν για σένα είναι το πιο απλό πράγμα που υπάρχει μια απόκρουση καλώς, θαυμάσια, δεν είναι όμως υποχρεωτικά έτσι για όλους. Και δεν είναι παράνομο ή απορριπτέο ή πουριτανικό ή ενδεικτικό μιας άχαρης ζωής με επιθυμίες που δεν πραγματώνονται ή και έχουν σβήσει, να μην είναι έτσι για όλους.
     
  11. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Κατά τη γνώμη μου οι περισσότεροι συζητάνε το φλερτ σε ένα βανίλλα πλαίσιο και για αυτό νομίζουν ότι το ενοχοποιούμε. Από όσο φαίνεται είναι αρκετά δυσνόητος ένας ορισμός μίας D/s σχέσης. Γενικά για όσους δεν το έχουν καταλάβει, οι 2 κόσμοι απέχουν έτη φωτός. Το BDSM δεν είναι μία βανίλλα σχέση του 1950. Ούτε μία βανίλλα σχέση με σαδομαζοχιστικά στοιχεία. Για τους υπόλοιπους ορισμούς κάντε μια έρευνα ή βρείτε κάποιον BDSMer που να θέλει να το ζήσει μαζί σας.
     
  12. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    @tender lilly. Δε διαφωνώ με τη δική τοποθέτηση κρινάκι. Με την περιττή ηθικολογία διαφωνώ και τις υποδείξεις περί του τί έιναι βδσμ και αν είμαστε ή όχι κοινότητα και αν θα φλερτάρουμε και με τί όρους κλπ κλπ κλπ. Σοβαρά συζητώντας, μια σκλάβα με κολάρο, ξ έ ρ ε ι τί πρέπει να πράξει γιατί έχει εγκαθιδρύσει π ι α μέσα της τον Αφέντη της (γι αυτό φέρει και το κολάρο)Προς τιμήν της το λέω αυτό. Από κει και μετά ο καθένας μπορεί να φλερτάρει. Αν θα φάει πόρτα ή όχι, λόγω της 'ασέβειας' του είναι άλλο θέμα. Αν βρει πέρασμα ας ψαχτούν οι άλλοι. Μπορεί να φάει και πόρτα λόγω της γελοιότητάς του. Παίζει κι αυτό. Ας του δούμε και έτσι.