Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

To φλερτ στον χώρο του BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 15 Μαρτίου 2011.

  1. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Το παραμύθι του αποκομμένου, διαφορετικού ΒDSM χώρου, όπου όλα οφείλουν να λειτουργούν αρμονικά υπό συγκεκριμένους κανόνες καλά κρατεί. Μήπως, όμως, είναι καλύτερα να προσγειωθούμε στην πεζή πραγματικότητα; BDSM "κόσμος", όπου τα πάντα είναι καλώς καμωμένα, φυσικά και δεν υπάρχει. Οι όποιοι κανόνες που, θεωρητικά πάντα, ρυθμίζουν τις συμπεριφορές ανάμεσα στα άτομα του BDSM "κόσμου" έχουν την ίδια ισχύ με τους ηθικούς κανόνες που ρυθμίζουν τον "έξω" κόσμο: άλλοι δίνουν σημασία σ' αυτούς, τους τηρούν κατά γράμμα, άλλοι τους τηρούν όποτε τους συμφέρει, ενώ άλλοι τους γράφουν κανονικά στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.

    Μήπως, όμως, εν τέλει, σημασία δεν έχει το τι κάνουν οι άλλοι αλλά το τι κάνει ο καθένας για τον εαυτό του; Καμία σχέση δεν κινδυνεύει από ένα φλερτ, πόσο μάλλον από ένα στην ψύχρα πέσιμο, σαν κι αυτά που κατά καιρούς βλέπουμε εδώ μέσα. Αν χαλάσει από κάτι τέτοιο, μην αυταπατάστε, δε φταίει αυτός που την έπεσε. Καλύτερα να αναζητήσετε τα αίτια μέσα στη σχέση κι όχι σε εξωγενείς παράγοντες.
     
  2. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    1ο θέμα: Όταν αναφέρθηκα στο BDSM στο συγκεκριμένο post δεν αναφέρθηκα σε κάποιο κόμμα.Oύτε καν στην κοινότητα. Δεν θα κάτσω να γράψω εγκύκλιο για τις διαφορές των δύο κόσμων. Απλά αναφέρω ότι υπάρχουν 2 κόσμοι που είναι διαφορετικοί. Αν δεν θες να το δεχτείς κανένα πρόβλημα απο την πλευρά μου. Το να πιστεύεις ότι οι D/s σχέσεις είναι όπως οι βανίλλα με λίγο διαφοροποιημένα βίτσια είναι μία άποψη. Σεβαστή αλλά φυσικά πολύς κόσμος δεν μπορεί να την ασπαστεί.

    2ο θέμα: Το θέμα με το τι θα κάνει η σκλάβα σε σχέση με το φλερτ δεν αφορά τα δικά μου λεγόμενα. Δεν συνέδεσε κανείς το κέρατο με το φλερτ. Συζητήθηκε η στάση αυτού που φλερτάρει και όχι το αποτέλεσμα στη σχέση.

    @ Arioh. Ο καθένας με τον τρόπο του.
    Εγώ διατηρώντας τις κατά τη γνώμη μου δεδομένα σωστές αποστάσεις.
     
  3. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Δεν είπα πουθενά πως οι D/s σχέσεις είναι vanilla με μια μικρή, ή μεγάλη δόση kink. Οι διαφορές είναι αρκετά μεγάλες, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως δεν υπάρχουν και ομοιότητες.

    Παρ' όλα αυτά, εδώ ο λόγος γίνεται για τους εκτός της σχέσης, που προσεγγίζουν το υ άτομο που βρίσκεται μέσα σ' αυτή. Λίγο πολύ, θέλεις να σεβαστούν το γεγονός πως βρίσκονται σε σχέση και να μην πλησιάσουν. Ωραία ως εδώ. Μόνο που δε ζούμε σ' έναν κόσμο όμορφο, αγγελικά πλασμένο. Κατά συνέπεια, το τι θέλεις δε σημαίνει απαραίτητα πως αυτό θα συμβεί. Μπορείς να επιβάλλεις το θέλω σου στον εαυτό σου, ίσως και στο σύντροφό σου.

    Με τους απ' έξω, όμως, γίνεται; Νομίζω πως όχι. Μπορείς να κατακρίνεις συμπεριφορές, να δείξεις ενόχληση. Ως εκεί, όμως. Είναι αδύνατον να επιβάλεις αυτό που θεωρείς σωστό σε κάποιο τρίτο. Αυτός θα πράξει με βάση τη δική του ηθική, τους δικούς του κανόνες, που εσύ, όπως και κανένας άλλος, δε μπορεί να καθορίσει.

    Welcome to reality  
     
  4. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Μισό λεπτό. Μάλλον σε έχασα.

    Αν συζητάμε το τι θα κάναμε σε μία περίπτωση που κάποιος εντός χώρου φλέρταρε τη σκλάβα μας... αυτό είναι ένα θέμα. Αν συζητάμε το τι θα έπρεπε να γίνεται αν υπήρχε κοινότητα αποδεκτή απο όλους με κώδικες συμπεριφοράς, αυτό πάλι είναι άλλο θέμα. Αν συζητάμε το τι θεωρούμε εμείς ενοχλητικό και τι όχι πάλι άλλο θέμα. Αν συζητάμε τη σχέση BDSM και φλερτ εκτός κοινότητας, πάλι άλλο θέμα. ΑΝ συζητάμε τι θα κάναμε σε περίπτωση που κάποιος εκτός χώρου φλερτάρει τη σκλάβα μας πάλι άλλο θέμα. Νόμιζα ότι συζητάμε το τι θεωρούμε σωστή συμπεριφορά απο Κ,Μ,s,υ, προς D/s ή BDSM Couple (μόνο σε σχέση με το φλερτ)
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Συνεπώς εσύ δε θα φλέρταρες με μια/έναν κολαρομένο και κατά τη γνώμη μου πολύ καλά θα έκανες.

    Επέτρεψέ μου δύο υποθετικές ερωτήσεις:

    1) Τι εικάζεις πως θα έκανες αν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο γνώριζες το υποτακτικό αυτό άτομο και ανακάλυπτες ότι το κολάρο είναι φούμαρα;

    2) Τι εικάζεις πως θα έκανες αν το κολάρο ήταν πραγματικό κολάρο ωστόσο αυτό το υποτακτικό άτομο σου αρέσει πολύ υπέρ το δέον; Τι βάζεις πάνω απ' όλα, την έννοια της κοινότητας ή θα κυνηγούσες να αποκτήσεις πραγματικά αυτό που επιθυμείς; Mind that πώς ούτε η μία επιλογή ούτε η άλλη θα σε έκαναν λιγότερο κυριαρχική, ένα κυριαρχικό άτομο και ξέρει να διεκδικεί αλλά ξέρει και να συμμαζεύει τον εαυτό του.
     
  6. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Μου έχει τύχει. Δεν με αφορά όπως είπα και πριν. Απλά θα έμενα μακρυά απο αυτό το άτομο γιατί δεν μου εμπνέουν εμπιστοσύνη τα άτομα που δεν ξέρουν τι είναι, δεν ξέρουν τι θέλουν και για κάποιο σκοπό προσπαθούν να είναι κάτι που δεν είναι, ούτε καταλαβαίνουν. Για την ακρίβεια τα θεωρώ δυνητικά επικίνδυνα για συναναστροφή και δεν μπορώ να χαλάω τον εαυτό μου με το να αναλώνομαι να σκέφτομαι τους απώτερους σκοπούς ανθρώπων ανειλικρινών.
    Αυτό ξεφεύγει απο τα όρια του φλερτ. Πολύπλοκη ερώτηση. Γενικά εγώ έχω ένα πολύ εύκολο τρόπο να αποκόβομαι απο αυτά που δεν θεωρώ εποικοδομητικά για το σύνολο του περιβάλλοντός μου (εσωτερικού και εξωτερικού). Αυτό καταλαβαίνω ότι δεν ισχύει για όλους. Όσες φορές μου έτυχε δεν δυσκολεύτηκα να κάνω switch από ερωτική στάση σε φιλική. Μία φορά που δυσκολεύτηκα γύρισα την πλάτη μου και έφυγα μακρυά.
    Το ίδιο κάνω και σε ένα ταψί παστίτσιο..χεχεχεχε
     
  7. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    φλερτ my ass .... εγω ποτε θα γινω πατερας ????????????????????????
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Για να είμαστε σίγουροι ότι εννοούμε το ίδιο πράγμα, όταν λέω "φούμαρα" εννοώ πως ένας στρουμφομάστερ/στρουμφοντομ έχει πουλήσει φούμαρα σε ένα υποτακτικό μεν, άπειρο δε, άτομο. Το ίδιο το υποτακτικό άτομο νομίζει ότι το κολάρο είναι πραγματικό.

    Στα υπόλοιπα με κάλυψες πλήρως αν και η αναφορά σου στο παστίτσιο με σκότωσε καθότι νηστικός!  
     
  9. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Κι εγώ το ίδιο..εξού και οι σκέψεις για ταψιά λολ..

    Κοίτα.. θεωρώ ότι
    1ον. Δεν είμαι ο σωτήρας κανενός
    2ον. 'Ολοι έχουμε κίνητρα να παραμυθιαζόμαστε.πχ Ένας πρώην μου πούλαγε φούμαρα για τις πνευματικές του αναζητήσεις. Αυτά που έλεγε ήταν προφανώς αρλούμπες. Μου προκαλούσε γέλιο αλλά τον έβρισκα πολύ σέξυ και πολύ γλυκό και σαν παγόνι που ανοίγει τα φτερά του κάθε φορά που εμφανίζομαι...Τον άντεξα 2 μήνες. .. Αυτό όμως αφορούσε εμένα και αυτόν. Κανέναν άλλο. Μια φίλη τότε μου έλεγε. "Μα σε κοροϊδεύει δεν το βλέπεις? Είναι άσχετος. Δεν έχει διαβάσει ποτέ" Και της έλεγα.."Φυσικα το βλέπω.. αλλά θέλω να τον πηδ...ω... "
    3ον. Δεν είμαι μέντορας και ούτε θέλω να γίνω. Θα έλεγα στην κοπέλα να διαβάζει και μέχρι εκεί.
    4ον. Αν υπάρξει κακοποίηση και πέσει στην αντίληψη μου, υπάρχουν και οι αυτεπάγγελτες πλέον, οπότε ένα τηλέφωνο και μία ανώνυμη καταγγελία αρκεί.


    Πως σχετίζεται αυτό με το φλερτ?
     
  10. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Ωραία όλα αυτά! Ποιος, όμως, θα κρίνει τη στρουμφομαστεροσύνη/στρουμφοντομοσύνη κάποιου; Θα συσταθεί εξεταστική επιτροπή από τα μέλη της "κοινότητας"; Βασιζόμαστε στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα; Την κρίνει ο κάθε Κ που φλερτάρει, με βάση τα δικά του και μόνο κριτήρια;

    Αν το υ άτομο θεωρεί πως το κολάρο είναι πραγματικό, πως δεσμεύεται απ' αυτό, τότε δεν είναι; Εν τέλει, αυτό δεν είναι που έχει περισσότερη σημασία;
     
  11. Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Εγώ, άμα ήμουν σκλάβα και κάποιος μου την έπεφτε, θα τον κάρφωνα στον αφέντη μου με τη μία. ("Κύριε και Θεέ μου, αυτό το ανθρωπάκι τόλμησε να βάλει στο μάτι την ιδιοκτησία Σας.")

    Κι αν ο πέφτουλας κακολογούσε τον αφέντη μου μπροστά μου, θα τού 'χυνα το ποτό στη μούρη. ("Τι είπες, ρε απολειφάδι, ρε ευνούχε για τον Κύριό μου και Θεό μου; Θα σου βγάλω τα μάτια, πούστη! Κύριέ μου και Θεέ μου, αυτός ο μαλάκας, αυτός ο κακομοίρης, αυτός ο ευνούχος τόλμησε να πιάσει στο στόμα του το ιερό Σας Πρόσωπο!")

    Αν δεν ήμουν σκλάβα του αφέντη μου, δεν θα έκανα κάτι από τα παραπάνω. Απλά θα επέλεγα ΕΓΩ τον προσωρινό νικητή και θα του έδινα το βραβείο.


    ...
     
    Last edited: 16 Μαρτίου 2011
  12. Fotiskouts

    Fotiskouts New Member

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Καλησπέρα σε όλους καταρχάς,


    Η γνώμη μου για το φλερτ σε αυτον τον χώρο η οποιονδήποτε χώρο δεν διαφέρει ,επειδή στον όποιο ρόλο και αν έχει επιλέξει η δηλώνει κάποιος δεν εμπίπτει σε κάποια εξαίρεση ,όπως και να έχει η γυναίκα παραμένει γυναίκα και είτε υποτακτική έιτε σκλάβα και το κυρίαρχο φύλο στα ουσιαστικά της ζωής..γι αυτο το να φλερτάρω την οποιαδήποτε θα το κάνω και απο κει κ πέρα αν δει οτι την καλύπτει κ θέλει να μάθει πιο πολλά γι αυτον που έχει απεναντί της δεν θα κολλήσει το κολάρο η οποιοδήποτε άλλο "σύμβολο" κυριαρχίας, μια και η κυριαρχία είναι μέσα στο μυαλό της και όχι στα δεσμά που μπορεί να επιβάλλει ο εκάστοτε αφέντης της.

    Εν κατακλείδι, θα πρέπει να αναφέρω οτι ουσιαστικά είμαι καινούργιος εδώ και ας έχω γραφτεί πιο παλία εδω, δεν έχω εντρυφήσει σε ορισμούς και ορολογίες,απλά ακολουθώ το ένστικτό μου σε ότι μ αρέσει να έχω το πάνω χέρι με ότι και αν σημαίνει αυτό.