Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

To φλερτ στον χώρο του BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 15 Μαρτίου 2011.

  1. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM


    Δεν οφείλω να απαντήσω σε προσωπικές προσβολές. Επίσης δεν οφείλω να εξηγώ τα αυτονόητα. Η μία ερώτηση που δεν απάντησα σχετικά με το πρωτόκολλο ελέγχου , που θα έπρεπε να έχει μία κοινότητα είναι ολόκληρο νήμα. Στις άλλες ερωτήσεις ουσιαστικά έχω απαντήσει. Όσο αφορά την προσωπικού χαρακτήρα ερώτηση που έθεσες τώρα, το τι είναι και τι δεν είναι η υποτακτική μου και πως αντιμετωπίζει τα πράγματα είναι κάτι που δεν αφορά κανέναν. Όσο αφορά την ερώτηση για τις υποτακτικές που έρχονται σε δύσκολη θέση, είναι ασύνδετη με την δική μου προσωπική σχέση. Όπως είναι ασύνδετο το ποιόν του ζεύγους με το τι θα έπρεπε κατά την γνώμη μου να κάνει κάποιος που θέλει να φλερτάρει μία / έναν δεσμευμένη/ο σκλάβα/ο.

    Όσο αφορά τα παραδείγματα, εσύ θεωρείς ότι είναι εκτός θέματος. Εγώ καταλαβαίνω ότι είναι καίρια. Άρα δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε και άρα τι να σου απαντήσω?

    Δεν υποστήριξα ότι το φλερτ ισούται με φόνο . Απλά ανέφερα ότι για πολλούς είναι ενοχλητικό (συμπεριλαμβανομένων και των σκλάβων που έρχονται σε δύσκολη θέση) σε οποιαδήποτε μορφή, κάτι το οποίο δεν θέλεις να δεχτείς. Κανένα πρόβλημα. Μπορείς να πιστεύεις ο,τι θέλεις και εγώ να πιστεύω ο,τι θέλω.

    Όσο αφορά την ύπαρξη της κοινότητας, εγώ αντιλαμβάνομαι ότι λειτουργεί σαν το ΤΕΒΕ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Ο νοών νοείτο. Μην τα ξαναλέμε. Οι νέοι ας πιστέψουν ο,τι καταλαβαίνουν. Διαστρεβλώνοντας αυτά που λέω, με τη δημιουργία ανύπαρκτων αλληλουχιών δεν αλλάζεις την γνώμη μου ούτε την ακυρώνεις. Εξακολουθούμε να διαφωνούμε. Μπορούμε να συμφωνήσουμε σε αυτό και να κλείσει το θέμα εδώ.

    Την καλημέρα μου
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Έχω παρατηρήσει πως όταν δεν σου αρέσει αυτό που σου λένε, γίνεσαι επιθετικός. Καθόλου κυριαρχικό γνώρισμα, θα έλεγα...Το ίδιο έκανες και παραπάνω, με την Uther, και απορώ πώς δεν επενέβη κάποιος moderator. Ειλικρινά εκπλήσσομαι.

    Κανένας δεν σε ακολουθεί, ξεκόλλα. Όταν βγαίνεις στο δημόσιο βήμα, όπου μας διαβάζουν ένα σωρό, είναι επόμενο ότι θα υπάρξει αντίλογος. Έχω πάνω από 5000 ποστ. Πιστεύεις ειλικρινά ότι σε ακολουθώ; Ας το κάνω νιανιά λοιπόν, μπας και το καταλάβεις. Δεν είσαι ΚΑΘΟΛΟΥ σημαντικός στην τάξη πραγμάτων, από όσο μπορώ να εκτιμήσω. Ανοίγεις νήματα, σωρηδόν, επιχειρώντας να καταλάβεις τη θέση του καθοδηγητή και "συμβούλου" - ακόμη και μένα "συμβουλεύεις", λίγο παραπάνω - δεν πας να δεις αν έρχομαι λέω εγώ, που θα μας συμβουλέψεις κιόλας; Και λες ότι εγώ είμαι η γραφική;

    Εκτός εάν αναφέρεσαι σε κάποια άλλη κυρία. Ξεκαθάρισε τη θέση σου και τα ξαναλέμε. Όσον αφορά εμένα, αναφέρθηκα σε γνωστό πέφτουλα, ο οποίος προσεγγίζει όλες μα όλες τις κοπέλες, ιδίως τις νεοεισερχόμενες, έτοιμος να τις κάνει πριγκίπισσες της καρδιάς του. Μετά τις δέρνει ελαφρώς, τις γαμάει και τις παρατάει. Αυτή είναι η τοποθέτησή μου περί φλερτ. Λέω ότι αυτό δεν είναι φλερτ, αλλά βροντερές κλανιές μέσα σε ευαίσθητο χώρο. Είμαι ενάντια και θα παραμείνω ενάντια σε τέτοιες πρακτικές. Εάν με θεωρείς γραφική, είναι δικαίωμά σου, αλλά κάντο σιωπηλά. Έχω το δικαίωμα να καταθέτω την άποψή μου, όπως όλοι, χωρίς να με αποκαλούν γραφική. Γκέγκε;
     
  3. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Παρόλα αυτά θυμάμαι αρκετούς μύθους που η Αφροδίτη βρέθηκε δαρμένη, 2 που ο Αρης βρέθηκε να γίνεται ρεζίλι και έναν που βρέθηκε κι αυτός δαρμένος λολ  
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Εννοείται. Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες.
     
  5. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM



    Ωπ αυτό δεν το είδα.

    Δεν ενοχοποιώ το φλερτ γενικώς και αδιακρίτως (ξαναλέω). Δεν ενοχοποιώ το φλερτ απο βανίλα (που δεν έχει ιδέα) σε σκλάβα. Δεν ενοχοποιώ το φλερτ απο Κ σε βανίλα δεσμευμένη(...αν και έχω τις ενστάσεις μου). Δεν ενοχοποιώ το φλερτ απο Κ σε σκλάβα με τη συμμετοχή του Ιδιοκτήτη. Δεν ενοχοποιώ το θαυμασμό απο μακρυά. Δεν ενοχοποιώ ένα κομπλιμέντο Αν και εγώ θα το έκανα στον ιδιοκτήτη για τη σκλάβα του. Πχ. Η σκλάβα σας είναι πολύ όμορφη.
    Ενοχοποιώ το φλερτ όπου το κολάρο είναι εμφανές απο Κ σε υ ή απο υ σε υ μέσα στο χώρο του BDSM χωρίς την συμμετοχή ή την έγκριση του Ιδιοκτήτη.

    Σε γενικές γραμμές ναι. Μπορεί να σου φαίνομαι και συντηρητική και δογματική και σταθερή σε κάποιες αρχές που αναφέρονται στη συμπεριφορά που απευθύνεται από άνθρωπο σε άνθρωπο καθώς και στο περιβάλλον μας (εσωτερικό και εξωτερικό). Δεν τα θεωρώ αυτά μειονεκτήματα.
     
  6. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Συμφωνούμε. Απλά το ανέφερα συγκεκριμένα για κάποιες περιπτώσεις που αναφέρθηκαν, όπου οι σκλάβες λόγω της ανάγκης τους να ικανοποιούν ίσως να μην έχουν τον κατάλληλο τρόπο να αντικρούσουν το οποιοδήποτε φλερτ.
    Φυσικά και δεν καθορίζεται από το στάτους της, γι'αυτό και αμέσως παρακάτω
    αναφέρω: Μια χαρά μπορούν και να ενδώσουν αλλά και να διαλοστείλουν αν χρειαστεί.

    Συμφωνώ πως ο χώρος του BDSM δεν περιορίζεται σε τούτο εδώ το φόρουμ για αυτό και ξεκινώντας την απάντησή μου μίλησα για συναντήσεις και γνωριμίες και εκτός φόρουμ.
    Το θέμα όμως είναι, και αυτό θαρρώ πως μπορεί να το επιβεβαιώσει πολύς κόσμος εδώ μέσα, πως στις περισσότερες συναντήσεις ποτέ μα ποτέ τα άτομα που παρευρίσκονται και τυχαίνει να είναι από αλλού (Collarme, FB, κάποιο άλλο φόρουμ κλπ) δεν αποτελούν την πλειοψηφία.
    Το δεδομένο που έθεσα λοιπόν ήταν πάνω σε αυτή τη διαπίστωση, και όχι στο οτι ο χώρος του BDSM είναι το φόρουμ και μόνο. Άλλωστε αναφέρω χαρακτηριστικά πως καλό είναι να μην εφαρμόζεται πάντα και παντού. Που σημαίνει πως γενικώς αποδέχομαι την πρακτική του φλερτ αλλά σε μερικές περιπτώσεις, που αποτελούν τις εξαιρέσεις του κανόνα, καλό είναι να μην εφαρμόζονται.
    Επίσης, να πω πως πολλές φορές ακόμα και άτομα που βλέπουμε σε συναντήσεις και είναι από άλλο χώρο, τα γνωρίζουμε επίσης.

    Για μένα το φλερτ δεν διαφοροποιείται ανάλογα με το χώρο που εφαρμόζεται.
    Είναι το ίδιο και το αυτό. Σε bdsm, vanilla, gay, lesbians, swingers ή όπου άλλου βάζει ο νούς σας δεν αλλάζει. Για αυτό και βρίσκω το διαχωρισμό αυτό άτοπο.

    Ναι ωραία και ιδανικά θα ήταν έτσι...αλλά άλλο είναι τι πιστεύουμε ή τι θέλουμε να πιστεύουμε και άλλο το πως είναι η πραγματικότητα. 
    Ο ηλίθιος, ο κακοήθης, και ο τραγικά πεινασμένος είναι φιγούρες που έχω συναντήσει ουκ ολίγες φορές στη ζωή μου. Εσείς όχι?
     
  7. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    ειναι καθαρα θεμα τι ψαχνει ο καθενας ...
    αμα εκει που βρισκεται δεν ικανοποιει τις προσδοκιες του , ειναι φυσικο να προχωρησει οταν βρεθει ο καταλληλος ανθρωπος ....
    σιγα μην χαντακωθω εγω και να στερησω απο την ζωη μου για καποια πρωτοκολα .....

    και να μπω σε λεπτομεριες με την καυστικοτητα που με διακρινει (ναι .. ειναι το σημειο που θα πειτε ωωχχ)
    Ο δικος μας χωρος , οπως τον εχω δει στις συναντησεις , διαθετει αντρες , εμφανησιακα τουλαχιστο , και απο οσους εχω γνωρισει και ποιοτικα , κατα πολυ ανωτερους σε αριθμο απο τις αντιστοιχες γυναικες ....
    οι γυναικες του φορουμ ειστε τυχερες για να μην πω κωλοφαρδες .....
    εχετε βρει αντρες αξιολογους που στην πλειοψηφια τους εχουν ενοχες ή απλα εκφραζουν με δυσκολια τις ιδιαιτερες προτιμησεις τους και εκει πατησατε ...
    κρατατε το μαχαιρι και το καρπουζι και νομιζετε οτι αυτο σας κανει , κυριαρχες , μιστρες και ανωτερες ... πιτσες μπλε ...
    ειναι φυσικο λοιπον , οταν τονωθει η ανδρικη αυτοπεποιθηση απο την γυναικεια αποδοχη της φιλιας / παρεας του να ανοιγει τα φτερα του ( ο ανδρας )
    και η γυναικα να γραφει μετα στο νημα του κλαματος : ολα τ'δωσα για σενα τιποτα δεν κρατησα ..
    δεν μπορεις να κοιτας ψηλοτερα απο οσο σε παιρνει ....
    και φυσικα το φλερτ παιρνει και δινει διοτι ικανοποιημενες πρεπει να ειναι και οι δυο πλευρες για να υπαρχει σταθεροτητα και κανενα πρωτοκολλο δεν ειναι ανωτερο της φυσικης τασης για προοδο ...

    και για να μην με παρεξηγησετε πολυ (οι γυναικες) ... εισαστε μια χαρα , με λιγα παραπανισια κιλακια και λιγο τον αμανε ενυσχιμενο ....
    ετσι ? ...
    τον αντρα δεν τον βλεπουμε ουτε σαν ψυχιατρο , ουτε σαν ψυχοφαρμακο , ουτε σαν σωτηρα ψυχης και πνευματος ....ουτε σαν τον προσωπικα μας διασκεδαστη
    καπου μπερδεψαμε τι σημαινει συντροφος ....σχεση ...
    διαβαζω πολυ συχνα εδω , κειμενα που δειχνουν τεραστιες αλλαγες στην γυναικια ψυχολογια .
    ομως πρωτα λυνουμε τα προβληματα του εαυτου μας ή τουλαχιστο τα θετουμε υπο ελεγχο , και επειτα μπαινουμε σε σχεση ...
    και ενα εκπληκτικο πραγμα βρε αδερφε .... ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ " πανω στο γεια σου τι κανεις πως εισαι " , τα εχουν ολα λυμενα , τιποτα δεν τους λειπει και αναρωτιεσαι γιατι η κοπλεα ειναι εδω και οχι στον ουρανο ως τελειο ουρανιο σωμα ... και οταν σε βαλει στο βρακι της , τα προβληματα και τα ψυχολογικα "τρεχουν" σαν τον κωδικα στο Matrix ...

    για ολα αυτα λοιπον , το φλερτ δινει και παιρνει πολυ περισσοτερο απο οσο σε αλλους χωρους ....
    ζητω συγνωμη απο τις κυριες και δεσποινιδες του φορουμ για το βαρος των ευθυνων που ριχνω .. αλλα οπως ειπα , δικο σας το μαχαιρι και το καρπουζι δικος σας και το βαρος .....

    Ξερετε τι εχουμε παθει οι Ελληνες και οι Ελληνιδες ? .... παραγνωριστηκαμε .....για αυτο και τα μπερδεματα μεταξυ ... γι αυτο συνειδητοποιημενοι και συνειδητοποιημενες ψαχνομαστε ή ηδη εχουμε συναψει σχεσεις με αλλοδαπους/ες ....
     
  9. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Να αφήσετε παρακαλώ τους mods έξω από τις διενέξεις σας.  Αν κάτι που έχει γραφεί, το θεωρείτε προσβλητικό να κάνετε report ώστε να το αντιμετωπίζουμε. Ευχαριστώ.
     
  10. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Διαβάζοντας αυτό, εν μέρει συμφωνώ μαζί σου: τρίχες αφέντης. Αλήθεια, όμως, στο συγκεκριμένο παράδειγμα ο μόνος που δεν είναι συνειδητοποιημένος και ώριμος είναι ο Κ; Τουλάχιστον, υπό τη δική μου οπτική γωνία, θεωρώ μεγαλύτερη την ανωριμότητα του υ που επιτρέπει στον εαυτό του να παραμυθιάζεται τόσο εύκολα. Κι όχι, δεν αναφέρομαι μόνο σε bdsmική ανωριμότητα, μη γνώση του χώρου. Γενικότερα, άνθρωπος που επιτρέπει στον εαυτό του να παραμυθιάζεται τόσο εύκολα, συνήθως έχει ωριμότητα και νοημοσύνη πολύ κάτω του μέσου όρου. Επομένως, ποιος ο λόγος να μπει κάποιος Κ στη διαδικασία να φλερτάρει μ' ένα τέτοιο υ άτομο; Κατ' εμέ, το φλερτ με άτομα με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης είναι από τα πλέον βαρετά πράγματα που υπάρχουν.
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν μαθηματικά και η νοημοσύνη δε μετριέται με αυτόν τον τρόπο. Το παραμύθι δεν το χάφτεις απαραίτητα γιατί είσαι χαζός, το παραμύθι το χάφτεις γιατί το έχεις ανάγκη να το χάψεις και ακόμα χειρότερα μπορεί να μην έχεις την απαραίτητη εμπειρία για να διακρίνεις το παραμύθι από την πραγματικότητα. Όταν ψάχνεσαι στα πρώτα σου βήματα σε ένα χώρο ipso facto δεν ξέρεις την πραγματικότητα.
     
  12. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Συμφωνώ. Μπορεί κάποιος να κάνει τα πρώτα του βήματα σ' ένα χώρο. Ωστόσο, δε βρίσκεται σ' αυτόν έτσι ξαφνικά. Κουβαλά τα προηγούμενα βιώματά του. Αν μη τι άλλο, ένα άτομο που 'χει αφήσει πίσω του την εφηβεία, λογικά πρέπει να 'χει την ωριμότητα να διακρίνει την πραγματικότητα από 'να παραμύθι, ανεξαρτήτως χώρου. Αν, πάλι, έχει τόση ανάγκη να το χάψει, τι να πω; Νομίζω πως είναι ο ορισμός της ανωριμότητας.