Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

To φλερτ στον χώρο του BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 15 Μαρτίου 2011.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Θα πρέπει να διαχωριστεί το "φταίξιμο" από τον "καταμερισμό ευθυνών" και εδώ φταίω κι εγώ γιατί το διατύπωσα λανθασμένα ως "Με λίγα λόγια ποιος θα φταίει περισσότερο που ο άθλιος Seduction(*) κάνει φίκι φίκι με την κολαρομένη σκλάβα ενώ ο αφέντης της έχει κάτσει στο παγωτό;". Πρέπει να αντικατασταθεί το υπογραμμισμένο κείμενο με το "θα φέρει μεγαλύτερη ευθύνη" για να τεθεί σωστά η ερώτηση. Η δική μου απάντηση στο παραπάνω είναι: Προφανώς το λάθος το κάνει η "υ" αλλά την ευθύνη για τις πράξεις της "υ" όπως το έγραψες κι εσύ τις έχει ο "Κ" γιατί μην ξεχνάμε ότι στα πλαίσια μιας σχέσης "D/s" ή "M/s" η "υ" είναι ιδιοκτησία.
    Εδώ υπάρχει μια παρανόηση, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο. Έγραψα: "Την ευθύνη για τις πράξεις μιας υ τις έχει ο Κ της αλλιώς το "Κ" δεν είναι παρά μια ταμπέλα άνευ σημασίας και η σχέση δεν είναι πραγματικά D/s σχέση". Κοινώς δεν μπορεί κάποιος από τη μια να δηλώνει "Κ" και από την άλλη να αποποιείται τις ευθύνες της ιδιοκτησίας.
    Σεβαστό, ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός.
     
  2. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Προς την διαχείριση

    Τι σχέση έχει το προφίλ μου με τα flames (?) και τις προσωπικές αντιπαραθέσεις; Ποιός είναι ο λόγος που δεν μπορεί κάποιος να δει το προφίλ μου και δεν μπορώ να έχω πρόσβαση σε αυτό και τα pm μου;

    Mπορώ να ποστάρω στο νήμα, αλλά δεν μπορώ να διαβάσω τα pm και να απαντήσω σε αυτά;

    ....................................

    Εχεις εν μέρη δίκαιο ως γενικό κανόνα. Δεν θα συμφωνούσαν μαζί σου όμως, γυναίκες που δεν υπέκυψαν κάποια στιγμή στη ζωή τους σε κάποιο φλερτ, (μόνο ως καταλυτικό παράγοντα το αναφέρω) και βρέθηκαν παντρεμένες και με παιδιά, τις περισσότερες φορές χωρίς να το "καταλάβουν", με ανθρώπους που τελικά, από την μια τίποτα ουσιαστικά κοινό δεν τους ένωνε και από την άλλη καταπίεσαν και τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό και πολλά ακόμα.

    Μπορεί να ήταν αδυναμία χαρακτήρα, κακό timing, παράδοση στη συνήθεια κλπ αλλά σίγουρα ήταν λάθος τους. Είναι ένας από τους λόγους που υπάρχουν νεοεισερχόμενες στο χώρο γυναίκες 30 έως 40 ετών, διαζευγμένες ή και μέσα σε έναν ανούσιο γάμο, που ξόδεψαν τα χρόνια τους, σε καταστάσεις που δεν ήταν αυτές και σίγουρα δεν τις ολοκλήρωναν ως θηλυκά.

    Υπάρχουν επίσης και νέες γυναίκες, είτε είναι σε σχέση, είτε είναι λογοδοσμένες-αρραβωνιασμένες, είτε παντρεμένες, ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΕΣ , που βρίσκονται εδώ. Πιστεύεις πως όλες τους μπήκαν μόνο για να διαβάσουν;

    Aνθρώπινος σεβασμός στον Ιδιοκτήτη, αλλά πάει περίπατο αυτός ο σεβασμός και γράφουμε στα αρχίδια μας τον σύζυγο; (!!!) Tι "λογική" είναι αυτή;

    Δεν θα μπορούσε να μη ληφθεί υπόψη η όποια εμπειρία έχεις στο χώρο, αλλά αυτό σίγουρα δεν σημαίνει πως γνωρίζεις το πως κάνουν τα διαδικτυακά τους έως τα δια ζώσης φλερτ τους όλοι οι Κ, αλλά και πως δρουν-χειρίζονται την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

    Σωστό, αλλά για να γράψει κάποια στο προφίλ της "ιδιοκτησία του Μaster ....." το κάνει εκτελώντας εντολή. Αυτό επισημαίνω στα posts μου. Είναι εντελώς ηλίθιο να άγεται και να φέρεται ένας Κ από δηλώσεις, που πολλές φορές είναι του κώλου, ενώ κάποιες άλλες είναι χωρίς η ίδια η υ να τις έχει κατανοήσει ή να μπορεί να τις υποστηρίξει. Προσεγγίζει και όταν καταλάβει πως η ιδιοκτησία είναι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ και το όχι είναι ΟΧΙ, πάει πάσο.

    Οι γυναίκες δεν έχουν ένα όχι. Εχουν πολλά. Εχουν "όχι" που σημαίνει ναι, έχουν όχι που σημαίνει αν είσαι μάγκας κάντο ναι, έχουν όχι που σημαίνει ΟΧΙ...
    Δεν είμαστε πιτσιρικάδες ούτε στα βουνά μεγαλώσαμε. Πολλές φορές το "είμαι δεσμευμένη", είτε αυτό είναι σχέση, είτε γάμος, είτε κολάρο, δεν έχει καμία ουσιαστική αξία και καμία εσωτερικότητα. Είναι πέρα από κάθε ρεαλισμό στη ζωή, να υπάρχει ένα πρωτόκολλο που να θέτει σε απόλυτο βαθμό το "είμαι δεσμευμένη = μην πλησιάζεις μέχρι να χωρίσω" Είτε αυτό αφορά τους vanilla είτε τον χώρο μας. Τα παραδείγματα που αποδεικνύουν το εντελώς αντίθετο είναι πολλλλλλλλλλλλά.

    Επίσης σωστό, αλλά υπάρχουν μονογαμικές που δεν γνωρίζουν πως τελικά μπορούν να είναι και πολυγαμικές και οργιακές έως όταν... Και να τους αρέσει. Δεν είναι ο δρόμος για όλες τις γυναίκες ίσιος χωρίς παρεκκλίσεις εσαεί. Κάποια στιγμή, κάτι ή κάποιος μπορεί να τους κάνει να παρεκκλίνουν, να λοξοδρομήσουν, ακόμα και να επαναπροσδιορίσουν ή και να αλλάξουν την πορεία τους. Και να το γουστάρουν.

    Εχεις αντίθετη άποψη;

    Eίναι η γνώμη σου, απολύτως σεβαστή. Ομως με την παραπάνω δήλωση σου, βρίσκεις αναξιοπρεπείς πάρα πολλές υ και πάρα πολλούς Κ που υπάρχουν σε αυτό το φόρουμ. (Πόσο μάλλον στον χώρο)

    Βαρύς χαρακτηρισμός, για γυναίκες που είναι εγκλωβισμένες σε ένα vanilla γάμο, για διάφορους λόγους. Τι τις προτείνεις (ποιά είναι η άποψη σου) για να γίνουν αξιοπρεπείς; Iδίως σε αυτές που τα εμπόδια, να φύγουν από τον vanilla γάμο τους, είναι σχεδόν ανυπέρβλητα; Να ξεχάσουν το BDSM; Να συνεχίσουν να πνίγουν την εσωτερική τους ανάγκη; Mπορούν;
    Τι προτείνεις (ποιά είναι η άποψη σου) στους αναξιοπρεπείς κατά την γνώμη σου Κ που έχουν σχέση από D/s έως Μ/s σχέση με υποτακτικές που είναι δεσμευμένες με βέρα την οποία σέβεσαι;

    Kαι τέλος, ποια είναι η άποψη σου για του Κ που είναι παντρεμένοι με vanilla (υπάρχουν πολλοί) έχουν παιδιά στον γάμο τους κλπ, που έχουν υποτακτική ή και σκλάβα; Eίναι επίσης αναξιοπρεπείς κατά την γνώμη σου;

    Tελικά οι περισσότεροι-ες ή αν προτιμάς τόσοι-ες πολλοί-ες είναι αναξιοπρεπείς στον χώρο μας; Mήπως πρέπει να το δούμε ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ το θέμα;

    Mε αυτή σου την άποψη, "απαλλάσσεται εν μέρη" καταλαβαίνεις γιατί δεν γίνεται να υπάρξει πρωτόκολλο, ένας από τους πολλούς λόγους, που να είναι απολύτως αδιάσπαστο και απ' όλους-ες σεβαστό; Yπάρχουν πολλές περιπτώσεις, η κάθε μια ξεχωριστή, που θα μπορούσαμε να πούμε "απαλλάσσεται εν μέρη" ή ακόμα και "απαλλάσσεται"

    .

    Δεν κατάλαβα, Αν το ονομάσουμε βίτσιο και κάποιοι παραδεχτούν ότι ναι είναι βίτσιο είναι αξιοπρεπείς, σεβαστοί και επιθυμητοί, ενώ αν το ονομάσουμε play, αυτός-η που παραδέχονται και το δηλώνουν ανοιχτά ότι είναι players είναι αναξιοπρεπείς, ασεβείς και ανεπιθύμητοι; (!!!)

    Δεν είναι αυτό υποκρισία; (!)
     
  3. Angels Guardian

    Angels Guardian Regular Member

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Πιστεύω ότι σωστά ερμήνευσα τα λόγια σου. Δεν νομίζω να έχει γίνει κάποια παρανόηση. Και συμφωνώ απόλυτα ότι κανένας "Κ" δεν είναι ότι πραγματικά δηλώνει αν αποποιηθεί κάποιες τυχόν ευθύνες του. Αυτό άλλωστε για μένα είναι και ένα πάρα πολύ βασικό χαρακτηριστικό ενός πραγματικού άντρα . Επιμένω όμως στην άποψη μου ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν φέρει καμία ευθύνη. Είναι επίσης αυτονόητο ότι σε όλες μου τις καταχωρήσεις μιλάω για D/s - M/s σχέση.
    Θα σε παρακαλούσα αν σου είναι εύκολο να μου συγκεκριμενοποιήσεις τις ευθύνες που φέρει για την συγκεκριμένη περίπτωση για την οποία μιλάμε.
     
    Last edited: 20 Μαρτίου 2011
  4. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Όλοι οι άνθρωποι έχουν πολλά όχι και πολλά "άλλα λέω, άλλα σκέφτομαι και άλλα κάνω". Η θέση μου όμως απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους, - που είναι χαμένοι - δεν είναι :" έλα να σου δείξω τι σκέφτεσαι για να ξέρεις". Η θέση μου είναι : "Ξέρω έναν πολύ καλό ψυχολόγο που θα σε βοηθήσει να συνενώσεις τον άρη στο κεφάλι σου, την αφροδίτη στα λόγια σου , με τον πλανήτη γη που γεννήθηκες "  

    Σε διαφορετική περίπτωση το θεωρώ εκμετάλλευση και όχι καθοδήγηση. Δεν γίνεται να μην είμαστε καχύποπτοι ως προς την καθοδήγηση κάποιου που έχει όφελος από τον καθοδηγούμενο.

    Η γνώμη μου για τις γυναίκες σε γάμο ή που είναι δεσμευμένες για να γίνουν αξιοπρεπείς είναι η εξής.
    Ας υπολογίσουν πρώτα απο όλα την ηλικία τους. Είναι σοβαρός παράγοντας. Αν η γυναίκα είναι 22 καλά θα κάνει να καταλάβει ότι μάλλον βιάστηκε και να μην επαναλάβει το ίδιο λάθος - της παρόρμησης - στο μέλλον.
    Αν η γυναίκα είναι 40 καλά θα κάνει να καταλάβει ότι στη ζωή πολλά πράγματα είναι παροδικά, και να σκεφτεί τι είναι πιο σημαντικό για το μέλλον.
    Αν η γυναίκα είναι κάπου ενδιάμεσα, καλά θα κάνει να ξεπεράσει τους φόβους της (μόνη της) και μετά να αποφασίσει τι θέλει να κάνει με τον κακομοίρη που σκοπεύει να μετατρέψει σε τράγο. Όλα αυτά πριν φλερτάρει. Όταν αποφασίσει χωρίς φόβο και πάθος, καλά θα κάνει να εφαρμόσει αυτό που αποφάσισε (να μείνει ή να φύγει απο το γάμο της) και να είναι συνεπής στην αλήθεια του εαυτού της. Τα Ντεμύ, "δεν ξέρω, δεν μπορώ, τους θέλω όλους, είμαι ανίκανη να δουλέψω το γάμο μου αλλά φοβάμαι να αφήσω την ασφάλεια που μου προσφέρει " κ.ο.κ τα θεωρώ υποκρισία και ναι, μας οδηγούν σε αναξιοπρεπή στάση.

    Σε αυτή τη ζωή οι άνθρωποι γύρω μας, δεν είναι πουκάμισα σε βιτρίνες που με μία κάρτα και υπερχρέωση μπορούμε ή πρέπει να τα αποκτήσουμε όλα όσα μας γυαλίσουν.
    Ούτε αυτοκίνητα που τα πουλάμε με ανταλλαγή και δόσεις επειδή το δικό μας δεν έχει το glamour ηχοσύστημα που είδαμε στον γείτονα.

    Δεν καταλαβαίνω γιατί επικροτείς μία γυναίκα που αντιμετωπίζει με αυτόν τον τρόπο τον άντρα της και γιατί πιστεύεις, ότι εσένα (τον καθένα που θα της την πέσει) θα σε αντιμετωπίσει καλύτερα.

    Σε αυτή τη χώρα, τα 3/4α των εργαζόμενων δεν έχουν κανένα πρόβλημα να γλείψουν για να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι. Εγώ φταίω που τους δίνω το όνομα που διάλεξαν τις ιδιότητες του να πράξουν (αναξιοπρέπεια); Όλοι έχουμε κάνει κάτι αναξιοπρεπές στο παρελθόν. Το θέμα είναι να ξέρουμε τι είναι αξιοπρεπές και τι όχι και να αποφασίσουμε ότι αυτό θέλουμε ονομάζοντας τα συκα, σύκα και τη σκάφη, σκάφη.

    Κατά τη γνώμη μου, λοιπόν, αν δεν είναι προσυμφωνημένο ότι ο γάμος θα είναι πολυγαμικός, ναι , το βρίσκω υποκριτικό και αναξιοπρεπές. Μπορούν κάλλιστα να βρουν μία βανίλλα γυναίκα που να είναι εξίσου πολυγαμική. Επειδή όμως στον βανιλλα κόσμο τα πράγματα είναι ισότιμα, Το αντέχουν να τους κερατώνει όσο την κερατώνουν κι αυτοί;

    Όχι.Πλήρης απαλλαγή δεν μπορεί να υπάρξει για ηλικίες άνω τον 18. Η εν μέρη απαλλαγή δεν συνεπάγεται "χωρίς συνέπειες" και χωρίς αλλαγή στάσης. Η εν μέρη απαλλαγή συνεπάγεται ότι η τιμωρία δεν θα είναι τόσο αυστηρή για την πρώτη φορά του παραπτώματος. (Το δις εξαμαρτείν ... )

    Δηλαδή (τιμωρία = μάλλον στιγματισμός ή αποκοπή αν μιλάμε για παρέα//κοινότητα // ομάδα ) Δεν θα ονομάσω κάποιον αναξιοπρεπή την πρώτη φορά.Θα τον ονομάσω αδύναμο και θα πω ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα. Θα τον ονομάσω όμως αναξιοπρεπή ( πουστάκο, μπινέ ....βάλε ο,τι χαρακτηρισμό σε καλύπτει) την δεύτερη.
    .
    Αν κάποιοι παραδεχτούν ότι είναι βίτσιο, το κάνουν συναινετικά και με τα 2 μέλη του ζευγαριού. Άρα παίρνουν άδεια ή πρόσκληση απο τον Ιδιοκτήτη.


    Εν ολίγεις, θα έλεγα σε όλους ότι η λαγνεία έχει τις ίδιες συνέπειες με τη λαιμαργία. Το ίδιο που κάνουμε μπροστά σε ένα ταψί (βάλε ότι θέλεις) το ίδιο κάνουμε μπροστά σε ένα γήπεδο , με ημίγυμνους άντρες με κιλτ // γυναίκες με μαγιό .
     
    Last edited: 21 Μαρτίου 2011
  5. Angels Guardian

    Angels Guardian Regular Member

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Αναφερόμενος πάντα εντός του BDSM και εντός μίας σχέσης D/s ή M/s (δεν με αφορούν ως προς το περιεχόμενο του νήματος άλλες πτυχές της ζωής και άλλα είδη σχέσεων) δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει play με κατεχόμενη υ.
    Αν η εξέλιξη μιας απλής προσέγγισης και ενός απλού φλερτ είναι το play τότε αυτό αλήθεια τι σκοπό έχει? Πλατωνικό? Δεν έχει σκοπό την "αρπαχτή" ή την δημιουργία προϋποθέσεων διεκδίκησης και κατάκτησης της υ? Έχω εκφράσει ανοιχτά και ξεκάθαρα την άποψη μου ότι μόλις γίνει ξεκάθαρο με οποιονδήποτε τρόπο ότι μια υ είναι ιδιοκτησία άλλου ο Κ έχει την ευθύνη να σταματήσει αμέσως κάθε είδους φλερτ και play. Ειδάλλως έχουμε την περίπτωση του "πέφτουλα". Και η άποψή μου δεν στηρίζεται σε καμία ηθικοπλαστική ρητορεία ούτε στα "ιερά βιβλία" και στα "πρωτόκολλα" του BDSM. Στηρίζεται στις αρχές της αξιοπρέπειας του αυτοελέγχου της αυτοκυριαρχίας του σεβασμού και του καλώς εννοούμενου εγωισμού που πρέπει να χαρακτηρίζουν έναν αληθινό άντρα και ιδίως κάποιον που αυτοπροσδιορίζεται σαν "Κ", αν φυσικά θέλει ο αυτοπροσδιορισμός να έχει περιεχόμενο και ουσία. Είναι άραγε ηθικοπλαστικές ρητορείες οι αρχές ενός ανθρώπου? Δεν νομίζω.
    Τέλος θα ήθελα, αν σου είναι εύκολο να μου προσδιορίσεις τις συγκεκριμένες ευθύνες πού έχει ένας Κ όταν η υ του "παίξει" με οποιοδήποτε τρόπο με άλλον Κ. Εννοείται μέσα στα πλαίσια μιας πραγματικής D/s - M/s σχέσης. Και εννοείται επίσης ότι αυτό έχει συμβεί εν αγνοία του και χωρίς την άδειά του. Αλήθεια επίσης με ποία κριτήρια μπορεί να διακριθεί μια τέτοια σχέση σε ιδανική και ρεαλιστική ? Ιδανική στο όρια του "ιδεατού" εννοείς? Ρεαλιστική την εννοείς όταν υπάρχουν κάποια ελαστικά χαρακτηριστικά? Κατά την άποψη μου η σχέση αυτή είναι μια και ή υφίσταται με ουσιαστικό περιεχόμενο ή δεν υφίσταται. Δεν μπορώ να φανταστώ μια D/s - M/s σχέση "γιαλαντζί".
     
    Last edited: 21 Μαρτίου 2011
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Σε κάποιον, όπως εγώ, που έχει μια πολύ πιο κυνική θεώρηση των πραγμάτων η παραπάνω άποψη φαντάζει άκρως ρομαντική. Ναι, όποιος μπορεί να έχει μια τέτοια στάση ζωής είναι άξιος σεβασμού και θαυμασμού αλλά σε ένα κόσμο "πάτα με να σε πατώ" πιστεύω ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να παίζει με τα όπλα που παίζουν και οι άλλοι.

    Και για να μην έχουμε παρεξηγήσεις επαναλαμβάνω: Ως Arioch πιστεύω πως όποιος μπορεί να έχει μια τέτοια στάση ζωής είναι άξιος θαυμασμού και σεβασμού. Εγώ το δηλώνω ξεκάθαρα πως ούτε έχω και ούτε σκοπεύω να αποκτήσω καθότι ως *Arioch* το θεωρώ αυτοκτονικό. Για μένα είμαστε πρώτα homo sapiens -με ό,τι αυτό συνεπάγεται- και μετά Κ ή M ή υ.
     
  7. Angels Guardian

    Angels Guardian Regular Member

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Σε διαβεβαιώ ότι αυτά που ανέφερα είναι για μένα στάση ζωής αλλιώς δεν θα τα ανέφερα καθόλου. Σέβομαι απόλυτα την διαφορετικότητά σου στην θεώρηση της ζωής.
     
  8. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Ερμήνευσα τούτο
    με αυτόν τον τρόπο
    Ως προς τούτο,
    ομολογώ άγνοια για την κατά περίπτωση "δράση", το δε "ξεχωριστά" δεν απασχολεί το νήμα γιατί εδώ συζητάμε γενική στάση και αντίληψη πραγμάτων.
    Δεν θα έβαζα το χέρι στη φωτιά, άλλωστε κι εσύ υποθέτεις απ ό,τι παρατηρώ ...
    Μακράν και πέραν του φλερτ, που είναι ένα πολύ αρχικότερο σκαλοπάτι.

    Στο κάτω κάτω, το ωραίο φλερτ γίνεται χωρίς ατζέντα, είναι κάτι της στιγμής δεν δημιουργεί κανένα "κεκτημένο" από μόνο του.

    [Εχει κανείς αντίθετη άποψη; Τολμάει κανείς να έχει αντίθετη άποψη; Ας δοκιμάσει τότε τις αντοχές του, στον, πάντα, ευγενή διάλογο ...]
    Ναι Arioch αλλά το φλερτ εξ ορισμού ένα ρομαντικό σπορ σαλονιών και άντε διαδρόμων μεταξύ κάμαρας και σαλονιού, είναι. Όλα τ άλλα δεν είναι φλερτ αλλά το υποδύονται, για άλλους λόγους που δεν έχουν καμία σχέση με την ανάλαφρη ευχαρίστηση της στιγμής εκείνης.

    Ασχέτως χώρου / α-χώρου, δεν φλερτάρει κανείς με σκοπό, πολλώ δε με σκοπό να προκαλέσει προβλήματα, έστω και ασήμαντα σε σχέσεις άλλων για την κάβλα του ή για την αυτοπραγμάτωσή του ακόμα. Φλερτάρει επειδή είχε εκείνη τη διάθεση, εκείνη τη στιγμή και γούσταρε κάποια που περνούσε από μπροστά του.

    Τί λέμε όλο κι όλο; Ότι αν αυτή η κάποια που περνούσε από μπροστά του φέρει κολλάρο, περιμένει λίγο ακόμα κάποιος να περάσει από μπροστά του κάποια που του αρέσει και δεν φέρει κολλάρο, θέλει δεκατρεις και βάλε σελίδες διάλογο αυτό το απλό, φαινομενικά, πράγμα;
     
  9. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Εβαλες τον τίτλο και τοποθετήθηκες μόνο σε αυτόν, ενώ όλη η ουσία ήταν στην επεξήγηση. Επαναλαμβάνω

    Εχουν "όχι" που σημαίνει ναι, ΔΛΔ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑΖΙΑ
    έχουν όχι που σημαίνει αν είσαι μάγκας κάντο ναι, ΔΛΔ ΕΝΝΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ

    Καμία από τις δύο περιπτώσεις, δεν είναι από γυναίκες χαμένες που έχουν την ανάγκη ψυχολόγου.(!)

    Φυσικά το καλύτερο θα ήταν να ξεπεράσει τους φόβους της μόνη της και μετά να αποφασίσει... αλλά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο δυνατοί και δυναμικοί. Πολλές γυναίκες χρειάζονται έναν καταλυτικό παράγοντα που θα τους κάνει να πάρουν την μεγάλη απόφαση. Ενας από αυτούς, σχετικά με το να αφήσουν τη vanilla ζωή τους ή να καταλάβουν τι είναι αυτό το "κάτι" που έχουν μέσα τους, είναι η προσέγγιση και το φλερτ (και ότι ακολουθήσει) από Κ.

    Με την δική σου απολυτότητα, σεβαστή ως άποψη, είναι καταδικασμένες να μη το ζήσουν ποτέ (!)

    Καθόλου αναξιοπρεπείς δεν θεωρώ τις γυναίκες που έχουν αδυναμία ή που χρειάζονται να πειστούν ως προς το ποιές είναι, στο να αλλάξουν καταλυτικά τη ζωή τους. Ανίσχυρες (σε αυτόν το τομέα) ίσως, αναξιοπρεπείς όχι

    Επίσης να σε πληροφορήσω πως υπάρχουν στο χώρο μας υ (ακόμα και s) που είναι σε vanilla γάμο, και ζουν σχέση D/s ή M/s και είναι αξιοπρεπείς ως άνθρωποι, ως μητέρες, ως εργαζόμενες...

    Ας μην πιάσουμε αυστηρά ετυμολογικά την αξιοπρέπεια, γιατί οι αξιακοί κανόνες και κώδικες συμπεριφοράς της κοινωνίας που είμαστε μέρος της, απέχουν πολύ από το BDSM.

    Aς μη μπερδεύουμε τις έννοιες. Αλλο πράγμα επικροτώ και άλλο την βρίσκω αναξιοπρεπή ως άνθρωπο. Προσωπικά δεν έχω κάνει ποτέ σχέση με παντρεμένη, αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να έχω όμορφες στιγμές μαζί τους, όταν τα πράγματα από μεριάς μου είναι ξεκάθαρα.

    Δεν είμαι παντρεμένος, (καλό θα ήταν να διαβάσουμε απόψεις από Κ που είναι σε vanilla γάμο) και επιπλέον δεν κρύβω από καμία υποτακτική μου ότι είμαι player, άρα δεν με αγγίζει η υποκρισία.

    !!! Από πότε το βίτσιο έγινε συνώνυμο με την συναίνεση και των δυο μελών του ζευγαριού;

    Uther, είμαστε και οι δυο μας, σταθεροί στις απόψεις μας και σίγουρα δεν συζητάμε για να σε πείσω ή να με πείσεις. Θεωρώ όμως χρήσιμο για το φόρουμ, να υπάρχουν στις συζητήσεις τα επιχειρήματα που στηρίζουν τις απόψεις των μελών που συμμετέχουν.

    Ως γενική αναφορά, θα σου πω πως δεν με πειράζει καθόλου η διαφορετική άποψη, με ενοχλεί όμως η υποκρισία και οι σκοπιμότητες. Και εδώ μέσα, περισσεύουν και τα δύο
     
  10. civil

    civil [minor chord]

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    tender_lilly
    Είναι άσχετες με το όποιο φλερτ οι αποφάσεις που παίρνει κανείς για την προσωπική του ζωή και θα τις έπαιρνε έτσι και αλλιώς, αργά ή γρήγορα.

    Εγώ πάντως, ευχαριστώ τον Κύριό μου, για τον ρόλο που διαδραμάτισε ώστε να πάρω αυτή την απόφαση εγκαίρως.  

    Uther
    Ελπίζω να απάντησα.

    Με μπέρδεψε λιγάκι η αναφορά σου στο "απαλλάσσεται εν μέρη", οπότε μάλλον όχι;

    Για να είμαστε σαφείς:

    Α. Πιστεύεις πως για να προσεγγίσει ένας Κύριος μια δεσμευμένη υποτακτική στο bdsm πρέπει να απευθυνθεί πρώτα στον ιδιοκτήτη της. Αν δεν το κάνει είναι αναξιοπρεπής. Αυτό είναι απόλυτα σαφές.

    Το θέμα είναι αν γίνεται με την ίδια σαφήνεια να μου απαντήσεις στα παρακάτω.

    Β. Για να προσεγγίσει ένας Κ μια δεσμευμένη υ (σε vanilla σχέση) πρέπει να απευθυνθεί στο σύζυγό της;
    Aν δεν το κάνει είναι αναξιοπρεπής και ισχύει η έλλειψη σεβασμού (τόσο στους τύπους όσο και κατ' ουσίαν) προς το τρίτο πρόσωπο;

    Γ. Για να προσεγγίσει ένας δεσμευμένος Κύριος (σε vanilla σχέση) μια υποτακτική, πρέπει να απευθυνθεί πρώτα στη σύζυγό του;
    Aν δεν το κάνει είναι αναξιοπρεπής και ισχύει η έλλειψη σεβασμού (τόσο στους τύπους όσο και κατ' ουσίαν) προς το τρίτο πρόσωπο;

    Δ. Για να προσεγγίσει ένας δεσμευμένος Κύριος (σε vanilla σχέση) μια δεσμευμένη υποτακτική (σε vanilla σχέση) πρέπει να απευθυνθεί πρώτα στη σύζυγό του και μετά στο σύζυγό της;
    Aν δεν το κάνει είναι αναξιοπρεπής και ισχύει η έλλειψη σεβασμού (τόσο στους τύπους όσο και κατ' ουσίαν) προς το τρίτο και το τέταρτο πρόσωπο;

    E. Η δεσμευμένη υποτακτική (σε vanilla σχέση) κρίνεται εξίσου αναξιοπρεπής από την πλευρά της, επιδεικνύοντας έλλειψη σεβασμού προς το τρίτο πρόσωπο, εν προκειμένω τη σύζυγο του Κυρίου; 'H επειδή είναι υποτακτική, δεν ισχύουν γι' αυτήν οι κανόνες κοινωνικής συμπεριφοράς που ανέφερες;

    Θα ήθελα και τη γνώμη της tender_lilly που μπήκε στη συζήτηση

    Ευχαριστώ και τις δυο σας, για τη συνομιλία.  
     
  11. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    @ civil,

    οι απαντήσεις στο Α από αυτά που ρωτάς βρίσκονται σε προηγούμενα ποστ μου.

    Αν όμως με ρωτήσεις, τα από Β έως Ε βρίσκω ότι είναι μάλλον άσχετα απ το θέμα και λίγο με κάνουν να χαμογελώ με τη φανερή τους προδιάθεση, αλλά αυτό είναι δικό μου θέμα και δεν θα ήθελα να απασχολήσει κάποιον άλλον.
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Εγώ πάλι δεν βρίσκω ότι είναι άσχετα με το θέμα. Χώρος του BDSM είναι και όταν ένας Κυριαρχικός προσεγγίζει μια υποτακτική η οποία δεν έχει Κ αλλά έχει ωστόσο vanilla σχέση, οπότε πολύ θα ήθελα να δω τις απαντήσεις σου -αλλά και άλλων- στα ερωτήματα Β ως Ε.