Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

To φλερτ στον χώρο του BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 15 Μαρτίου 2011.

  1. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Χμμ Καταρχήν να διευκρινίσω ότι ο βανίλλα κόσμος μου φαίνεται μπερδεμένος και μένω μακρυά. Οπότε εφόσον το θέμα μετατίθεται στον βανίλλα κόσμο θα γράψω τις προσωπικές μου απόψεις και δεν θεωρώ ότι θα έπρεπε να τις ασπάζονται όλοι οι βανίλλα. Αυτό εξαρτάται απο την πορεία και τους στόχους που έχει θέσει ο κάθε άνθρωπος στον εαυτό του και που τους προσδιορίζει μέσα απο τη σχέση του.

    Σε ένα - δυο ερωτήματα απάντησα ήδη γράφοντας στον Seduction αλλά θα απαντήσω και σε μία προς μία τις ερωτήσεις σου, μια που αναφέρεσαι πολύ σε βανίλλα συμπεριφορές. Αν και νομίζω ότι το μέρος consensual στις βανίλλα σχέσεις είναι μικρότερης σημασίας.

    Κατά τη γνώμη μου, λοιπόν, αν δεν είναι προσυμφωνημένο ότι ο γάμος θα είναι πολυγαμικός, ναι , το βρίσκω υποκριτικό και αναξιοπρεπές. Μπορούν κάλλιστα να βρουν μία βανίλλα γυναίκα που να είναι εξίσου πολυγαμική. Επειδή όμως στον βανιλλα κόσμο τα πράγματα είναι ισότιμα, Το αντέχουν να τους κερατώνει όσο την κερατώνουν κι αυτοί;


    Πλήρης απαλλαγή δεν μπορεί να υπάρξει για ηλικίες άνω τον 18. Η εν μέρη απαλλαγή δεν συνεπάγεται "χωρίς συνέπειες" και χωρίς αλλαγή στάσης. Η εν μέρη απαλλαγή συνεπάγεται ότι η τιμωρία δεν θα είναι τόσο αυστηρή για την πρώτη φορά του παραπτώματος. (Το δις εξαμαρτείν ... )


    Δεσμευμένη υποθετικά υ. Γιατί ως βανιλλα δεν είναι υ. Σε μία βανίλλα κατάσταση υποθέτω ο Κ θα πρέπει να "ψαρέψει" τα όρια της σχέσης της vanilla.
    Κατά τη γνώμη μου ναι. Ένα μικρό μέρος τη αξιοπρέπειάς του θα το έχει χάσει. Προσωπικά σε βανίλλα κόσμο , δεν θα την έπεφτα σε οποιοδήποτε//οποιαδήποτε δεσμευμένη. Μονο αν το ζευγάρι με προσκαλούσε θα το σκεφτόμουν.

    Αν γνωρίζει την φύση του και έχει επιλέξει να είναι σε βανίλλα σχέση, Φυσικά ναι και φυσικά ναι. Αν δεν γνωρίζει τη φύση του, τότε ανώριμος, μεν, έχει ελαφρυντικά την πρώτη φορά, δε.

    Η γνώμη μου είναι (μια που μιλάμε για βανίλλα σχέσεις) πως πρέπει να απευθυνθεί στη σύζηγό του. Αν η υ αποφασίσει θα πρέπει να απευθυνθεί η ίδια στο σύζυγό της. Και ναι, όλα τα άλλα τα θεωρώ αναξιοπρεπή και ισχύει η έλλειψη σεβασμού.

    Η διαφορά είναι ότι αν ο Κ είναι δεσμευμένος σε D/s, ΒΔΣΜ σχέση , η υποτακτική φυσικά μπορεί να απευθύνθεί στον Κ και όχι στην υ.

    Προσωπικά όμως, Σέβομαι περισσότερο αυτούς που έχουν ρωτήσει πρώτα την υ μου πριν απευθυνθούν σε εμένα γιατί επιδεικνύουν μία μεγαλύτερη ευαισθησία στον/στην συνάνθρωπο και σεβασμό σε εμένα, καθώς δεν θέλουν να με ενοχλήσουν, αν δεν αφήνω περιθώρια για κάτι τέτοιο.

    Αν ο Κ έχει βανίλλα σχέση, η υποτακτική καλά θα κάνει να βρει άλλον Κ να φλερτάρει.
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    ο.κ ...

    Αυτό που θα ήθελα να γίνει αντιληπτό είναι ότι κολλαρωμένη σκλάβα του χώρου δεν την φλερτάρει κάποιος γενικά γιατί αυτό ενοχλεί αυτούς που αφορά το κολλάρο της.

    Όλες οι άλλες περιπτώσεις είναι καταστάσεις που υπάρχουν μεταξύ ευπρεπέστατων ανθρώπων καθώς και μεταξύ κοινών. Ας κάνουν όπως καταλαβαίνουν. Δεν έχω άποψη και δεν με απασχολεί.

    Και συνεχίζει να μου φαίνεται μια αστεία και παρελκυστική τακτική σε τούτο το νήμα να δίνει κάποιος έμφαση σε αυτές τις περιπτώσεις.

    Από τη μια, δε ναμίζω να υπάρχει κάποια κοινωνική συμπεριφορά, κάποιος ελιγμός τέλος πάντων, που να γίνεται γενικά αποδεκτός στις περιπτώσεις από Β ως Ε και γι αυτό μου φαίνονται αστείες οι σχετικές ερωτήσεις, γιατί είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει τίποτα να απαντηθεί. Όμως, την αξιοπρέπεια του καθενός επουδενί δεν θα την έκρινα.

    Από την άλλη, είναι λογικό να μην υπάρχει τίποτα γιατί ούτε η έννοια του ελέγχου υπάρχει σε βανίλλα βερσιόν και αν πέφτει καμία ξυλιά από βανίλλα χέρι σε βανίλλα κωλαράκι πότε πότε, είμαι σίγουρη ότι έλεγχος οργασμού δεν υπάρχει.

    Να πάει κανείς να κολλήσει σε κολλαρωμένη, με το συμπάθειο, για έργω εξυβρίσει του Κυρίου της μου φαίνεται εμένα. Και να λέει κιόλας μετά "για δες, αυτός φταίει που του τσαλαπατάω την ιδιοκτησία", ε, αυτό μου θυμίζει κάτι βανίλλα, εκείνο το "αχ, βρε κερατούκλη, είσαι και μαρτυριάρης!"  
     
    Last edited by a moderator: 21 Μαρτίου 2011
  3. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Ένα όχι που σημαίνει κάτι άλλο και δεν είναι προσυμφωνημένο role play (πχ βιασμου) Δεν είναι παρά ένα όχι απο κάποιον που δεν ξέρει τι θέλει και δεν ξέρει τι λέει. Αν αυτός ο άνθρωπος δεν είναι ανόητος, τότε χρειάζεται βοήθεια, ανιδιοτελή, ψυχολόγου να τον/την βοηθήσει να βγάλει άκρη με το παραλήρημα του. Δεν έχει σημασία αν το όχι σημαίνει θα κάνω νάζια ή αν σημαίνει θα πάω στην καραϊβική για ψάρεμα και θέλω να κολυμπήσεις για να με κερδίσεις.. ΤΟ θέμα είναι ότι δεν σημαίνει αυτό που σημαίνει η λέξη.


    Δεν θα έκανες μάνατζερ στην εταιρία σου κάποιον που δεν έχει γερό στομάχι να παίρνει αποφάσεις , φαντάζομαι, ούτε διευθυντή πωλήσεων. Μία σκλάβα που δεν ξέρει τι θέλει, και δεν μπορεί να ξέρει τι θέλει και με αυτή την έλλειψη ούτε η ίδια δεν ξέρει αν συναινεί συνειδητά ή εννοώντας κάτι άλλο από αυτό που λεει (όπως και στην περίπτωση του "όχι") , δεν θα έπρεπε να γίνει σκλάβα. Δεν είναι όλα για όλους.

    Και εγώ είμαι καταδικασμένη να μην ζήσω τη ζωή της κόρης του Βαρδινογιάννη αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι κακό. Θα ζήσω αυτό που είμαι, χωρίς παρεμβολές, ή παραμορφωτικούς καθρέφτες. Πιστεύω αυτή θα έπρεπε να είναι η τοποθέτηση κάθε υγειούς , ισορροπημένου ανθρώπου και μόνο ως υγιής, ισορροπημένος άνθρωπος μπορείς να μπεις σε μία σχέση D/s.

    Δεν μπορώ και δεν θέλω να κρίνω. Απλά μακρυά μου.

    ....?? δεν κατάλαβα που κολλάει αυτό.



    Από τότε που αναφερόμαστε σε BDSM σχέσεις που υπόκεινται τα πράγματα στον κανόνα SSC

    Πράγματι. Εϊναι και ο λόγος που συνεχίζω να γράφω.

    Δεν κατάλαβα που αναφέρεσαι.
     
  4. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    επισης υπαρχει και το Αφλερτ ..... να νομιζει οτι υπαρχει φλερτ .... αυτο που το πας ? ...  
     
  5. Kamra

    Kamra Regular Member

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM


    Πολύ υπεραπλουστευμένη άποψη. Η λέξη όχι από τη φύση της δηλώνει άρνηση. Άρα, λοιπόν, το όχι που ακούγεται από το λόγο είναι αποτέλεσμα λογικής. Ας δούμε, λοιπόν, αυτό το παράδειγμα που αναφέρει ο νηματοθέτης με μία απλή λογική, πέρα από αυτήν του νηματοθέτη.

    Ο πλασιέ χτυπάει το κουδούνι και μπαίνει στην οικία να πουλήσει την πραμάτεια του. Φλερτάρει επιμόνως την οικοδέσποινα, η οποία χαμογελάει στο φλερτ, γιατί τι άλλο να κάνεις όταν κάποιος σου προσφέρει ένα δύο κομπλιμέντα; Κι εκείνος αποθρασύνεται και χοντραίνει τα πράγματα. Ακούει το πρώτο όχι, το ερμηνεύει ως όχι που εννοείται ναι, ακούει το δεύτερο όχι, το οποίο ερμηνεύει ως όχι αν είσαι μάγκας κάντο ναι και φτάνουν στα δικαστήρια για απρόκλητο επίθεση.

    Θα θελα να δω τον κατηγορούμενο να τα λέει όλα αυτά στο δικαστή. Και θα θελα να ακούσω και την απόφαση του δικαστή.

    Επειδή όμως δεν θέλω να είμαι κακοπροαίρετη ας ενστερνιστώ αυτή τη λογική που διαβάζουμε. Και ξεκινάω από το εξής: Ας δούμε τι λέει ο άνθρωπος που τη γράφει. Το όχι σαν όχι το περιλαμβάνει τελευταίο στα λεγόμενά του. Εξαντλεί πρώτα τον τρόπο να μας δείξει ότι τα όσα λέει κάποια μεταφράζονται σε ναι ή ίσως. Πρωτίστως τολμώ να πω σαν γυναίκα (επειδή αναφέρει πως οι γυναίκες άλλα λένε κι άλλα εννοούν) εμένα αυτό με προσβάλλει. Ας το παραβλέψουμε και ας πούμε ότι είναι έτσι. Δηλαδή οι γυναίκες δεν είναι λογικά αλλά παράλογα όντα που ερμηνεύονται από τον καθένα όπως θέλει. Το προσπερνάω κι αυτό. Και μπαίνω στην υπεραπλουστευμένη αυτή λογική.
    Πλησιάζει κάποιος μια σκλάβα η οποία του λέει όχι. Κι εκείνος ερμηνεύει το όχι όπως θέλει, γιατί μιλάμε για υπόθεση, είτε το ερμηνεύει όχι=ναι είτε το ερμηνεύει ως όχι=αν εισαι μάγκας κλπ κλπ. Θεωρώ φρόνιμο αυτός που πλησιάζει αυθαίρετα να ενστερνιστεί το όχι του λόγου γιατί είναι αυτό το οποίο είναι το ασφαλέστερο. Αν μία γυναίκα με το όχι της εννοεί ναι θα δώσει σινιάλο πρόσβασης σε κάποιον που του είπε όχι και απλά το σεβάστηκε. Γιατί αφού εννοεί ναι δεν θα θελε να τον χάσει. Αν του πει όχι και εκείνος το ερμηνεύσει στο κεφάλι του ως αν είσαι μάγκας κάντο ναι άν εκείνος σεβαστεί το όχι και αποσυρθεί εκείνη θα βρει τρόπο και θα του δώσει κι άλλη ευκαιρία. Κι επειδή όπως ο νηματοθέτης αναφέρει δεν είμαστε παιδάκια ένα όχι που ερμηνεύεται αν είσαι μάγκας κάντο ναι στοχεύει συνήθως στον σεβασμό. "Σου είπα όχι, το σέβεσαι? Άρα είσαι μάγκας, δείχνεις ότι μπορείς να με σεβαστείς και θα σου δώσω μια ευκαιρία, αν το θέλω."
    Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να ερμηνεύσω τη μαγκιά που αναφέρει ο νηματοθέτης ως τσαμπουκα. Και αν πάμε στο τρίτο όχι από τη στιγμή που θα δεχτεί το πρώτο δεν θα υπάρχει και περαιτέρω πρόβλημα.




    Εδώ, λοιπόν, ο νηματοθέτης βάζει έναν ηλικιακό και γεωγραφικό προσδιορισμό: "Δεν είμαστε πιτσιρικάδες ούτε στα βουνά μεγαλώσαμε". Όταν λέει "δεν είμαστε" δεν μπορώ να καταλάβω ποιους εννοεί. Πολλές φορές οι αγνοί πιτσιρικάδες και οι άνθρωποι που μεγάλωσαν στην ύπαιθρο έχουν την απλή λογική της παιδείας που έχουν μεγαλώσει. Όχι σημαίνει όχι και ναι σημαίνει ναι. Εδώ ο νηματοθέτης λέει "πολλές φορές το "είμαι δεσμευμένη" κλπ κλπ". Εγώ, λοιπόν, θα τον διορθώσω και θα του πω: κάποιες φορές. Εκτός αν έχει να μας αναρτήση κάποια από τις γνωστές στατιστικές. Τόσα άτομα κάνουν αυτό, τόσα κάνουν εκείνο, τόσα το άλλο σε αυτό το το φόρουμ για να μιλήσουμε με στατιστικό αριθμό. Άντε να κάνω πάλι το καλό παιδί και να συμφωνήσω μαζί του ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει.
    Για τους άλλους ανθρώπους που η δέσμευση, ο γάμος, το κολάρο, το παπιόν έχουν εσωτερικότητα ισχύει η ίδια ισοπεδωτική θεωρία? Για να φοράει κάποιος μια βέρα ή να καταδεικνύει ότι έχει σχέση ή ένα κολάρο ή οτιδήποτε προφανώς το κραδαίνει ή το λέει για να δείξει στον επίδοξο να είναι προσεκτικός. Αλλιώς καταλήγουμε στο αποτέλεσμα "κρύβω τη βέρα στην τσέπη, λειτουργώ σαν μη παντρεμένος και αφού κάνω ό,τι είναι να κάνω γυρνάω και λέω στην παρτενέρ μου: Είμαι λίγο παντρεμένος, πειράζει?"
    Ο καθένας που είναι σε τέτοια κατάσταση, σχέση, δεσμό, γάμο, φοράει βέρα ή κολάρο ορίζει τη σημαντότητα, όχι ο απέναντι.




    Εδώ, λοιπόν, θα διαφωνήσω. Υπάρχουν πολλών ειδών ρεαλισμοί. Σχεδόν όσοι και οι άνθρωποι. Ο καθένας ζει τον δικό του ρεαλισμό, κοινώς, πραγματικότητα. Τα πρωτόκολλα δεν είναι παρά τυπικοί κανόνες καλής συμπεριφοράς σε ένα κοινωνικό σύνολο. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι άλλοι τα δέχονται και άλλοι όχι. Στην περίπτωση των ανθρώπων που τα δέχονται υπάρχει κάτι το μεμπτόν? Δεν έχουν το δικαίωμα να λειτουργούν έτσι όπως έχουν επιλέξει χωρίς να γίνονται στόχος και βορά του κάθε παίχτη? Υπενθυμίζω: Δικαίωμά σου να είσαι παίχτης, δικαίωμά μας να μην είμαστε τα παιχνίδια σου.
    Ο παραλληλισμός vanilla καταστάσεων και καταστάσεων του χώρου είναι λίγο ισοπεδωτικός. Όποιος δεν έχει επιχειρήματα (και δεν μιλάω για το νηματοθέτη, μην παρεξηγηθώ) προσπαθεί να παραλληλίσει, να παρομοιάσει ή να ερμηνεύσει τα πάντα γύρω από τις σχέσεις των vanilla. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι που συνειδητά ασχολούνται με το χώρο έχουν κλείσει την πόρτα που γράφει "vanilla" πίσω τους ανεπιστρεπτί. Γιατί αν προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε καταστάσεις με το ένα πόδι σε μια vanilla σχέση και με το άλλο σε μία M/s, D/s, T/b σχέση χάνουμε τον προσανατολισμό μας. Ευτυχώς (ή δυστυχώς) τα παραδείγματα των ανθρώπων που σέβονται κάποια πρωτόκολλα δεν είναι απλά πολλλλλλλά είναι πολύ περισσότεραααααααααα.

    Έχει δημιουργηθεί ένα νήμα γιατί το -κατά τα άλλα- ευγενικό φλερτ έχει ενοχλήσει κόσμο? Εάν έχει ενοχλήσει έστω και έναν τότε δεν είναι ευγενικό προς αυτόν τον άνθρωπο. Το δικό του όχι είναι Ο-Χ-Ι. Και όχι όπως το υποθέτει αυτός που το εισπράττει και οφείλουμε να το δεχτούμε, να το σεβαστούμε χωρίς περαιτέρω κουβέντες. Εκτός αν υπάρχει πρωτόκολλο των απανταχού πέφτουλων υποχρεωτικού φλερτ. Θεωρώ ότι το φλερτ είναι προαιρετικό. Και το όχι είναι όχι και πάει και τελείωσε.

    Στατιστικώς εδώ να σημειώσω (με βάση το νήμα) ότι οι περισσότεροι συνομιλούντες έχουν αντίθετη άποψη από την επιβολή του φλερτ με το έτσι θέλω. Κρίθηκαν ως ηθικολόγοι κάποιες άλλες φορές ως κομπλεξικοί και πάει λέγοντας. Απλά υπάρχουν άνθρωποι που δεν δέχονται το φλερτ όταν κάποιος δεν μπορεί να το διαχειριστεί μέχρι εκεί που του αρμόζει. Άλλο φλερτάρω κάποιον λέω ένα δυο κομπλιμέντα και τον γνωρίζω και άλλο σώνει και ντε αφού τον γνώρισα πρέπει να τον καβαλήσω κιόλας. Νομίζω ότι το "επειδή γνώρισα θέλω σώνει και καλά να καβαλήσω κάποιον άνθρωπο" είναι αυτό που ενοχλεί τους περισσότερος.

    Τελικά αγαπητέ νηματοθέτα σε κάλυψα στην απορία σου γιατί κάποιοι δεν ρωτάνε αν ανήκει κάποιος κάπου από τη στιγμή που το γράφει στο προφίλ του?
     
  6. civil

    civil [minor chord]

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Uther
    Πιστεύω πως όλοι μας, άλλοι σε ένα βαθμό, άλλοι σε μεγαλύτερο, βιώσαμε τον "vanilla κόσμο" πριν περάσουμε στο bdsm. Αρκετές δε είναι οι περιπτώσεις που δεν ανοίξαμε αυτή την πόρτα μόνοι μας (φαντάζομαι πως σαν την δική μου περίπτωση θα υπάρχουν και άλλες). Επίσης, θεωρώ πως ιδιότητες όπως η αξιοπρέπεια είναι ανθρώπινα χαρακτηριστικά, και ως τέτοια δε θα έπρεπε να υπάγονται σε διαχωρισμούς (μεταξύ vanilla και bdsm).

    Α. Δεσμευμένη υποθετικά υ. Γιατί ως βανιλλα δεν είναι υ. Σε μία βανίλλα κατάσταση υποθέτω ο Κ θα πρέπει να "ψαρέψει" τα όρια της σχέσης της vanilla.

    Η γνώμη μου είναι πως η υποτακτική ψυχολογία ως ερωτικός προσανατολισμός (ή και πέραν αυτού), δεν είναι κάτι που έρχεται ξαφνικά εκεί που περπατάμε αμέριμνες, ούτε ξυπνάμε ένα πρωι και τη βρίσκουμε να μας περιμένει στη ντουλάπα να τη φορέσουμε, αλλά υπάρχει μέσα μας. Μπορεί μια υποτακτική να ζει μια vanilla κατάσταση, αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν είναι υποτακτική, αλλά πως δεν έχει "πυροδοτηθεί"* ή δεν έχει ξεκαθαρίσει αυτή η ιδιότητα μέσα της ώστε να αποδεσμευθεί από τον "vanilla κόσμο".

    *Πιστεύω πως αρκετές φορές αυτή η "πυροδότηση" πραγματοποιείται με την προσέγγιση ενός Κ.

    Δεν ξέρω πόσοι συμμερίζονται τις απόψεις σου, αλλά σʼ ευχαριστώ τόσο για τις απαντήσεις σου, όσο και για τη συζήτηση.  

    Kamra
    Το "Οwned" το έβαλα 6 μήνες μετά την είσοδο μου στο forum. Τα pm που δέχτηκα πριν και αυτά που δέχτηκα μετά δεν είχαν καμία διαφορά. Λες να μην το πρόσεξαν; Oπως έγραψα, δέχτηκα και όμορφα και σαχλά και ενοχλητικά pm, εκ των οποίων αρκετά εντάσσονται στα πλαίσια του φλερτ. To ανέφερα ως μία πραγματικότητα, η οποία μου έδειξε -στον ένα χρόνο-, πως αυτό το πρωτόκολλο που διαβάζω ("ρωτάμε αν ανήκει κάποια που δεν γνωρίζουμε" ή "δεν προσεγγίζουμε κάποια που ξέρουμε ότι ανήκει χωρίς να απευθυνθούμε στον Κύριο της") δεν ισχύει.

    Στις υπόλοιπες τοποθετήσεις σου, απαντώ, προσυπογράφοντας την παρακάτω πρόταση:

    Seduction
    Το Αρσενικό είναι κυνηγός, αλλά και Κύριος για να προσεγγίσει ευγενικά και να σεβαστεί το ΟΧΙ.-
     
  7. Kamra

    Kamra Regular Member

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Καλή μου civil,πολύ ευγενικό από μέρος σου να προσέξεις το τι γράφω. Για να δούμε λοιπόν τι μας λες.Ότι το owned το έβαλες 6 μήνες μετά, σωστά;Άρα λοιπόν για τους δεύτερους 6 μήνες κατάλαβες γιατί δε σε ρώτησαν.Αν διάβασα λοιπόν, καλά τα λεγόμενά σου δεν έγραψες κάπου πόσο καιρό το φοράς , ούτε καν το ανέφερες ότι υπάρχει.Διατύπωσες απλά μία γενική ερώτηση.Τους πρώτους 6 μήνες λοιπόν δεν είχες owned.Αυτό τι σημαίνει;Πρώτον ή ότι δεν ήσουν με τον Κ σου ή ότι από τη μη χρήση πρωτοκόλλου ο κόσμος που σε φλέρταρε - σου έκανε pm είχε φτάσει σε σημείο να ενοχλέι το χαμογελαστό σου Κ. Ώστε σου έπέβαλλε το owned. Πιθανώς για να αποφύγει τους παίχτηδες-πέφτηδες και να τους θέσει στη φάση της κατοχής.Π.Χ.,η συγκεκριμένη ανήκει.

    Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης ταμπέλας owned αν δεν υπάρχει πρωτόκολλο ή αν αυτός που σου δίνει την εντολή να το φορέσεις δεν αποσκοπεί στο πρωτόκολλο.Μια σημαντική μνεία εδώ είναι η υπενθύμιση της ύπαρξης των status και το τι αντιπροσωπεύει το καθένα.Όταν ας πούμε, κάποιος γράφει στο status του slave δεν χρειάζεται να γράφει owned, αφού από τη στιγμή που είναι slave αποκλείεται να ειναι slave του εαυτού του.Συνηθως γράφουν property του Κ τους.Αν φοράς status slave δείχνεις ότι ανήκεις.Αν φοράς status submissive δεν δείχνεις ό τι ανήκεις κάπου.

    Άρα δεν υποχρεώνεις το συνομιλητή σου να σε ρωτήσει περαιτέρω. Και τότε είσαι υποχρεωμένη να το αναφέρεις εσύ. Πράγματα που θα έπρεπε να σου είχε γνωστοποιήσει ο Κ σου από την αρχή που σε μετέτρεψε από vanilla σε οτιδήποτε άλλο εκπροσωπεί το χώρο και σου έδωσε το status. .(Βασικοί κανόνες του χώρου και ερμηνεία των status.Απευθύνσου στον Κ σου για να σου τα εξηγήσει γιατί τα ερωτηματικά που εκφράζεις είναι ερωτηματικά για κάποιον στα αρχικά στάδια μάθησης του lifestyle.)Αλλά αυτό είναι κάτι μεταξύ εσού και του Κ σου.Η κρίση μου επιτρέπεται μέχρι εκεί που αφορά το πρωτόκολλο και γιατί δεν ερωτήθηκε κάποιος για το αν ανήκει.




    Όσο αφορά τις υπόλοιπες τοποθετήσεις μου σου συνιστώ να αναλογιστείς το εξής: και ο λαθροκυνηγός, κυνηγό θεωρεί τον εαυτό του. Το ότι δεν συμπεριλαμβάνει τον εαυτό του στους κανόνες του υπουργείου γεωργίας όσο αφορά τους κυνηγούς δεν σημαίνει ότι είναι στο απυρόβλητο και ότι πρέπει να δεχτούν τον τρόπο που λαθροκυνηγεί.Συνήθως η ύπαρξη ενός λαθροκυνηγού οφείλεται στο ότι δεν έχει την ικανότητα να κυνηγά εντός νόμων και ορίων. Ή ότι αδιαφορεί εντελώς για τους νόμους και τους κανόνες που ορίζουν το κυνήγι.Οπότε μετά δεν έχει και δικαίωμα να παραπονιέται για τις συνέπειες.

    Το ότι για σένα ισχύει η περίπτωση του αρσενικού και του κυνηγού είναι μία ένδειξη. Δεν είναι κανόνας.Και πίστεψέ με, ευτυχώς που δεν είναι κανόνας.Γιατί τότε θα ζούσαμε σε νόμους ζούγκλας.Αν τώρα οι νόμοι ζούγκλας εκφράζουν κάποιους ανθρώπους αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εκφράζουν και τους υπόλοιπους.Δικαίωμά σου να εκφράζεσαι μέσα από τους νόμους της ζούγκλας ,υποχρέωσή μου να επιλέγω να είμαι νομοταγής.Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.Το να προσβάλλουμε τον πολιτισμό του καθενός (την ανάγκη να λειτουργεί μέσα σε νόμιμα πλαίσια), είναι πρόκληση. Η αξία του κυνηγού φαίνεται με το αποτέλεσμα που φέρνει όταν μπορεί να ανταπεξέλθει μέσα από τα εμπόδια.

    Έχει τύχει να πέσω και εγώ ούσα άπειρη σε κάφρο Κ που θεωρούσε τον εαυτό του παίχτη και είδα πολλά πράγματα που προσέβαλλαν τη λογική μου χωρίς να δείχνουν σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπειά μου.Αλλά σε αυτό οφειλόταν η απειρία μου.Έπρεπε να δω και την αλλη πλευρά για να καταλάβω τις διαφορές.Είναι λοιπόν, συνειδησιακό θέμα του καθενός αν δέχεται να δίνει άσυλο σε τέτοιου είδους ανθρώπους.
     
  8. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Ως αρκετά παλαιό μέλος αυτού του φόρουμ, παρακολουθώ αυτό το νήμα με πολύ μεγάλη προσοχή. Δεν είπα πολλά τις τελευταίες μέρες, κυρίως για να βολιδοσκοπήσω την ωριμότητα της κοινότητας την οποία έχουμε διαμορφώσει.

    Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι η κοινότητα υφίσταται, χωρίς ιδιαίτερη οργάνωση, αλλά με μία φοβερά άρτια αυτορύθμιση, όπως επεσήμανε και ο MindMaster, μία αυτορύθμιση η οποία αποβάλλει οτιδήποτε εξωγενές και παράταιρο, ωσάν να ήταν έμετος ή κουράδα. Με ευχαριστεί πολύ αυτό.

    Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, αναφέρομαι σε πρόσφατες εισβολές φαιδρών ατόμων τα οποία εκσφενδόνισαν γελοίες βρισιές και "εντολές" προς γυναίκες οι οποίες δηλώνουν υποτακτικές. Σύσσωμη η κοινότητα ανέλαβε δράση. Όποιος δεν το βλέπει είναι ΑΠΛΑ ΓΚΑΒΟΣ. Είμαστε όλοι εδώ για να υπερασπιστούμε την ιδιαιτερότητα της επιθυμίας μας. Να το επαναλάβω, αν δεν έγινε κατανοητό:

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΜΑΣ.

    Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την παρούσα περίπτωση. Έχουμε μάτια και βλέπουμε τί γίνεται. MasterDO, παρά τις παλαιότερες διαφωνίες μας, πρέπει να πω ότι καταλαβαίνω απόλυτα τον λόγο που σας έκανε να εκνευριστείτε. Το BDSM δεν έχει ουδεμία σχέση με γαμήσια, one-night stands ή με επιβεβαιώσεις του Εγώ - οι οποίες εκφράζονται με γαμήσια και one-night stands στον βανίλλα κόσμο - και μιλώ εξ ιδίας πείρας. Το κυριότερο γνώρισμα ενός Κυρίαρχου είναι η δοτικότητα, μετά την αυτοκυριαρχία. Ασφαλώς, η αυτοκυριαρχία δεν του επιτρέπει καν να φλερτάρει. Τί χαζαμάρες είναι αυτές; Που είδατε εσείς τους Κυρίαρχους να φλερτάρουν;;;

    Αυτό το νήμα δεν ανήκει σε BDSM φόρουμ, κατά την άποψή μου. Στο BDSM δεν διαπραγματευόμαστε την επιθυμία μας για τον έναν και για τον άλλον ή και για όλους όσουν έχουν οπές ή εξογκώματα ανάμεσα στα πόδια τους... Διαπραγματευόμαστε την ΔΕΣΜΕΥΣΗ, μέσω της οποίας βρίσκει έκφραση η ιδιαίτερη επιθυμία μας. Όταν μιλάμε για φλερτ εδώ μέσα, μιλάμε για την δυνατότητα της δέσμευσης με κάποιον, όχι την δυνατότητα να ρίξουμε ένα μπερντάχι κι έναν πούτσο. Κάπου έχει μπερδευτεί η κατάσταση, θαρρώ. Μιλούμε για Bondage. Αλλιώς θα ήταν DSM ή και σκέτο SM. Αλλά πώς να κάνεις D/s σε μία νύχτα; Πώς να κάνεις D/s όταν συναντάς την άλληνα μια φορά στους 3 μήνες; Και τί SM είναι ένα ελαφρύ spanking, λίγες βουρδουλιές με μία ζώνη και μια βαθιά πίπα; Όποιος θεωρεί ότι αυτά αποτελούν BDSΜ, να μην ανησυχεί ότι είναι ανώμαλος. Βανιλλάκος είναι και νάναι καλά...Δεν είναι κακό να ανήκεις στην πλειοψηφία...

    Όσο και αν ο νηματοθέτης επιθυμεί να ονομάσει τον εαυτό του player, δεν μπορεί. Και δεν μπορεί γιατί απλά, απλούστατα, οι players δεν αποτελούν την επιτομή του σαρκικού τσαλαβουτήματος. Ούτε είναι player κάποιος που φλερτάρει ότι έχει πόδια. Ο player είναι ο υπέροχα ταλαντούχος άντρας που επινοεί μία ευφάνταστη εισβολή στον ψυχισμό μίας γυναίκας η οποία είναι ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ για παίγνιο - και τί παίγνιο...Σαφώς ένας player δεν θα επέλεγε ποτέ μία ανυπεράσπιστη άπειρη υποτακτική - ω, είναι τόσο εμφανής η αδυναμία τους για άμυνα που δεν θα "έριχνα" ποτέ στο κρεβάτι μου ή στο κρεβάτι του συντρόφου μου μία άπειρη υποτακτική. Είναι σαν να ξεκωλιάζεις μωρά μέχρι θανάτου. Είναι ΑΠΕΧΘΕΣ. Πρόκειται για μία άνευ προηγουμένου ιδιότυπη παιδεραστία. Είναι ντροπή και αναξιοπρέπεια για κάποιον να φλερτάρει και να ρίχνει στο κρεβάτι του μία άπειρη υποτακτική, με πρόσχημα μία υποτιθέμενη σχέση (ανάμεσα σε καμιά πενηνταριά άλλες άπειρες υποτακτικές), σχέση D/s κιόλας, η οποία απαιτεί τεράστια επένδυση χρόνου και ενέργειας. Είναι πρακτικά αδύνατο, ηθικά απαράδεκτο και μπιντιεσεμικά απορριπτέο.

    Υπήρξαν Players ανάμεσά μας, δεν υπάρχει πλεον ούτε ένας όμως. Όποιος ενδιαφέρεται να δει πώς είναι ένας Player, ας απευθυνθεί σε μένα με pm. Έχω κρατήσει τα μέηλς του Μάνου και του Dolmance. Ο G_E επίσης ήταν ένας έξοχος player, αλλά επειδή είχε βρει την γυναίκα της καρδιάς του, δεν μπορώ να βοηθήσω με δείγμα των δικών του προσεγγίσεων, διότι δεν υπήρξαν. Σαφώς, εκτός αυτών, εδώ μέσα δεν εμφανίστηκε ποτέ κανένας άλλος player. O πέφτουλας δεν είναι player.

    Ποτέ δεν έχει γίνει αυτό, από όσο γνωρίζω. Εάν έγινε στην δική σου περίπτωση, η άποψή μου είναι ότι δεν ήσουν έτοιμη να διαχειριστείς αυτόν που σε προσέγγισε.

    Έχουμε έρθει εδώ μέσα από δική μας πρωτοβουλία. Είμαστε εδώ επειδή ξέρουμε ότι επιθυμούμε μία σχέση ελέγχου ή μία σχέση διαστροφής. Όποιος βρίσκεται εδώ τυχαία, ή άνευ αυτογνωσίας, αποτελεί απαγορευτικό για όλους τους αξιοπρεπείς Κυρίαρχους. Κανένας μα κανένας αληθινός Κυρίαρχος που σέβεται τον εαυτό του δεν αναλαμβάνει την καθοδήγηση (πόσο μάλλον να αγγίξει σωματικά) μία γυναίκα η οποία δεν μπορεί να αρθρώσει ξεκάθαρα τα μπιντιεσεμικά της θέλω. Ένδειξη ότι αυτό που λέω είναι αληθές, είναι η απαίτηση των πλέον σοβαρών Κυρίαρχων να ζητούν από την Υ να παρακαλέσει για οτιδήποτε πρόκειται να γίνει ανάμεσα στην ίδια και στον Κ. Αν δεν παρακαλέσει, οι πιο σκληροπυρηνικοί εξ ημών, θεωρούμε ότι υπάρχει έλλειψη αυτογνωσίας και κατ' επέκταση, πρόκειται για εκμετάλλευση. Είναι μία απαγορευτική κατάσταση, προσωπικά ούτε νεκρή δεν θα πιανόμουν μέσα σε τέτοια σχέση, όπου θα εξανάγκαζα τον άλλον, συναισθηματικά ή άλλως πως. Θα πέθαινα από ντροπή. Το αυτό θεωρώ ότι ισχύει για όλους τους σοβαρούς Κυρίαρχους.

    Ο χώρος του BDSM είναι ένας πολύ ευαίσθητος χώρος. Άλλο το ότι έχουν χωθεί - λόγω Ίντερνετ - ένα σωρό επιτήδειοι (γαμίκουλες, πέφτουλες, κομπλεξικοί, άνθρωποι με απωθημένα, αγάμητοι, κακάσχημοι που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα, μικροτσούτσουνοι, κλπ). Στην πραγματικότητα, το BDSM για να λειτουργήσει πρέπει να είναι ένα ξεκάθαρο, διαυγές, ειλικρινές, ευγενές όχημα, το οποίο κουβαλάει στην πλάτη του την δέσμευση, την υπευθυνότητα, την ικανότητα για αυτοθυσία, την ηδονή της προσφοράς. Εκεί που μας μεταφέρει δεν υπάρχει η μοναξιά αλλά η συντροφικότητα, δεν υπάρχει η αδιαφορία αλλά η έγνοια, δεν υπάρχει η εκμετάλλευση αλλά η δοτικότητα, δεν υπάρχει το γαμήσι και η βίαιη πίπα αλλά η παράδοση των απολαύσεων του κορμιού μας στα χέρια αυτού που εμπιστευόμαστε, δεν υπάρχει η εξαπάτηση αλλά η ειλικρίνεια, δεν υπάρχει ένα γαϊτανάκι φτηνών σαρκικών απολαύσεων αλλά ένας άνθρωπος που θεωρεί το δικό μας ευτελές σαρκίο ως το Άγιο Δισκοπότηρο της πλάσης. Εκεί επάνω κολλάει και η βία (για όσους έχασαν τα αυγά και τα πασχάλια σε παράπλευρο νήμα).

    Δεν ξέρω τί εμπειρίες έχεις, αλλά σε διαβεβαιώ ότι ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ Κυρίαρχος ο οποίος φλερτάρει. Απλά δεν υπάρχει. Δεν γίνεται. Έχω γνωρίσει πάρα μα πάρα πολλούς Κυρίαρχους, πραγματικά τους καλύτερους του χώρου, εδώ και στο εξωτερικό. Όχι επειδή είμαι ιδιαίτερα ταλαντούχα ή όμορφη ή οτιδήποτε, απλά είμαι ένα κακό κορίτσι και πάω παντού και όταν πάω κάπου ακούω πολύ προσεκτικά τί μου λένε. ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ Κυρίαρχος ο οποίος τα ρίχνει σε γκομενίτσες. Λυπάμαι που πέφτει σε μένα ο κλήρος να σε στεναχωρήσω και να σου ανοίξω τα μάτια. Θα γινόταν κάποτε όμως, έτσι κι αλλιώς.

    Αυτό που ονομάζουμε φλερτ στον χώρο μας είναι μία ξεκάθαρη ανάλυση των θέλω μας, των αναγκών μας, των επιθυμιών μας και των δυνατοτήτων μας. Γίνεται μία διακριτική βολιδοσκόπηση, εφόσον και τα δύο μέλη είναι διαθέσιμα, και μετά, εφόσον υπάρχει συμβατότητα, τα δύο άτομα προχωρούν στην εκατέρωθεν δέσμευση.

    Γι αυτό είναι ωραίο το BDSM. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΛΕΡΤ. Δηλαδή δεν έχει ψευτιές. Το φλερτ είναι μία ψεύτικη προβολή των καλύτερων στοιχείων του εαυτού μας. Αν μη τι άλλο, εδώ παρουσιάζουμε πρώτα τις αδυναμίες μας, όχι τα δυνατά μας στοιχεία...

    Η παρούσα κατάθεση των απόψεών μου είναι η επιθυμία μου να δείξω στην κοινότητα ότι είμαι κι εγώ εδώ. Και να μην ανησυχεί κανένας για τις "παρασιτικές" εισβολές. Αποβάλλονται αυτορυθμιστικά και αυτό θα γίνεται όλο και πιο έντονα όσο υπάρχουν αυτές οι καταθέσεις. Παρακαλώ τα μέλη της κοινότητας για την σύσσωμη τοποθέτησή τους, εδώ και αλλού και όποτε χρειάζεται, για να διαφυλάξουμε αυτά που ΕΜΕΙΣ θεωρούμε πολύτιμα.
     
    Last edited: 22 Μαρτίου 2011
  9. SlaveRose

    SlaveRose Regular Member

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    dora_salonica
    xixixixi τώρα εσύ γιατί ρίχνεις λάδι στη φωτιά ..  

    Γι αυτό είναι ωραίο το BDSM. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΛΕΡΤ. Δηλαδή δεν έχει ψευτιές. Το φλερτ είναι μία ψεύτικη προβολή των καλύτερων στοιχείων του εαυτού μας. Αν μη τι άλλο, εδώ παρουσιάζουμε πρώτα τις αδυναμίες μας, όχι τα δυνατά μας στοιχεία...

    ναι σιγά .. γι'αυτό βγάζετε στη φόρα τα άπλητα μεταξύ σας οπότε μπορείτε .. εδώ είναι όλα τέλεια .. αν ήταν έτσι θα έβρισκε ο καθένας το άλλο του μισό και δεν θα χώριζε ποτέ .. αφού είναι όλα τόσο ξεκάθαρα .. και υπάρχει τόση ειλικρίνια .. όχι ότι έχω τίποτα με το βδσμ .. αλλά δεν μπορείτε να ξεφύγετε και πολύ από την ανθρώπινη φύση .. άσε που δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί πρέπει να υπάρχουν τόσοι ρόλοι και ετικέτες .. anyway  
     
  10. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Η ανθρώπινη φύση δεν συνάδει απαραίτητα με το ψέμα. Αν κάποιοι είναι έτσι, δεν είμαστε όλοι. Οι ετικέτες υπάρχουν για να διαγράφονται όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρα τα όρια του εαυτού και των απαιτήσεων. Επίσης είναι απαραίτητες για να μην καταλαβαίνουν οι βανίλλα τι συμβαίνει και να μένουν μακρυά.
     
  11. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Ο σεξουαλικός προσανατολισμός υπάρχει μέσα μας απο πάντα. Απλά κάποιοι δυσκολεύονται να πετάξουν τους υπόλοιπους μανδύες ένδυσής του.
    Μας περιμένει όντως στην ντουλάπα που τον έχουμε κλείσει. Όταν αποφασίσουμε να την ανοίξουμε, την ανοίγουμε. Δεν είμαστε έρμαια της τύχης ή όποιου περάσει απο τον δρόμο μας. Εκτός αν δεν θέλουμε να αναλάβουμε την ευθύνη των αντιδράσεων μας.

    Ο σεβασμός που συνεπάγεται της αξιοπρέπειας, είναι δικαίωμα όλων μέχρι οι πράξεις τους να αποδείξουν το αντίθετο. Για να σεβαστείς κάποιον, πρέπει να σε σέβεται. Το ίδιο συμβαίνει και με τους καταδικασθέντες. Η ελευθερία και τα πολιτικά δικαιώματα δίνονται, μέχρι τη στιγμή που η ελευθερία , χρησιμοποιείται με τέτοιο τρόπο ώστε να καταργεί την ελευθερία των άλλων.

    Όπως είπε και η Dora (δεν έχω άλλα ρεπ) σε αυτό το χώρο η συνειδητότητα είναι top priority.

    Κι εγώ σ' ευχαριστώ για την συζήτηση
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Καλά, ναι, κι εγώ είμαι ο πάπας Βενέδικτος.

    Αν δεν το έγραφα θα έσκαγα.

    *** ΕDIT ***

    Μάλλον έπρεπε να είχα σκάσει. Εσύ αναφερόσουν στο BDSM ως "χώρο" και εγώ στο BDSM ως σκηνή. Στο BDSM ως χώρο ίσως έχεις ένα δίκιο. Από την άλλη το flirt δεν είναι παρά μια διαδικασία προσέγγισης και η εξαπάτηση δεν είναι απαραίτητα μέρος του flirt. Κάπως πρέπει να προσεγγίσεις τον άλλον. Υπάρχουν και διαφορετικές προσεγγίσεις αλλά δε νομίζω πως το flirt ΔΕΝ είναι μία από αυτές.
     
    Last edited: 22 Μαρτίου 2011