Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

To φλερτ στον χώρο του BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 15 Μαρτίου 2011.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Ε, όχι δα! Ε, όχι δα!

    Η εξαπάτηση είναι στρατηγική επιβίωσης και μάλιστα από τις πιο σημαντικές. Είναι στη φύση μας όπως και στη φύση κάθε ζωντανού οργανισμού αρκούσας πολυπλοκότητας.
    Θα συμφωνήσω ότι δεν είναι όλοι "επαγγελματίες" ψεύτες αλλά όλοι μα όλοι είμαστε ερασιτέχνες.
     
  2. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Μα φυσικά. Στο BDSM αναφερόμαστε εδώ. Τουλάχιστον πολλοί από εμάς. Ας ξεκαθαρίσουμε όμως, πως BDSM για τον καθένα, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και στην αντίληψη του αλλά και στα βιώματα του. Δεν μπαίνουν όλα και όλοι στο ίδιο τσουβάλι. Δεν συμφωνείς;

    Οχι πάντα. Μπορείς να φλερτάρεις χωρίς καμία διάθεση συνέχειας. Τις φορές όμως που το φλερτ έχει σκοπό την δημιουργία προπυποθέσεων διεκδίκησης και κατάκτησης της υ, γίνεται κατά την δική μου γνώμη, μόνο με γυναίκα που συναινεί ή που σου αφήνει άνοιχτή ή ξεκλείδωτη αν προτιμάς, την πόρτα της. Αυτό που υποστηρίζω είναι πως υπάρχουν ΚΑΙ υποτακτικές που συναινούν ή σου αφήνουν την πόρτα τους ξεκλείδωτη, (σε κάποιους, όχι σε όλους) ενώ βρίσκονται μέσα σε μια σχέση D/s, ακόμα και Μ/s. Είναι μια πραγματικότητα. Αρνείσαι την ύπαρξή της.

    Είναι σεβαστές σε κάθε περίπτωση αλλά ναι. Υπάρχουν άνθρωποι που οι αρχές τους ή κάποιες από αυτές, είναι ηθικοπλαστικές.

    Η απάντηση σε αυτό που ρωτάς, βρίσκεται στις παρακάτω τοποθετήσεις

    Εάν έχεις στοχεύσει στο μυαλό, εάν το έχεις Κυριαρχήσει ουσιαστικά και συνεχίζεις να το κάνεις, δεν σου φεύγει η υ. Οσοι και να την φλερτάρουν.

    Aκριβώς, στα όρια του ιδεατού εννοώ. Η αναφορά μου στον ρεαλισμό, έγκειται στο "ας μη ξεχνάμε την πραγματικότητα".

    Πολύ καλά κάνεις και δεν μπορείς να φανταστείς. Υπάρχουν όμως.

    Επειδή ακριβώς είναι μικρό το χωριό και επειδή ακριβώς υπάρχουν και "fake κολάρα" και "φούμαρα δεσμεύσεις", θεωρώ χαζό να υπάρχει ένας αδιάβλητος κανόνας που να λέει "όπου δεσμευμένη μην φλερτάρεις μέχει να αποδεσμευτεί".

    Α ρε φίλε, πόσο δίκαιο έχεις. Φυσικά και δεν είναι άσχετα τα ερωτήματα της civil με το θέμα. Περίμενες ειλικρινά απαντήσεις και μάλιστα και άλλων; (Μπράβο στην Uther για τις ξεκάθαρες τοποθετήσεις της)

    Είναι βέβαιο πως ούτε το νήμα, ούτε το φόρουμ θα απαλείψει την υποκρισία από τον κόσμο, αλλά προσωπικά χαμογελάω όταν είναι τόσο έκδηλη από κάποιους-ες.

    Aς μη τα ισοπεδώσουμε όλα! Είναι πέρα από βέβαιο πως μια γυναίκα που κάνει "νάζια" κατά το φλερτ ή σου δείχνει με το "οχι" της, εδώ είμαι κέρδισε με, δεν είναι ούτε ανόητη ούτε βέβαια χρειάζεται ψυχολόγο. Είναι απλά θηλυκό.

    Απαντώντας και σε παρεμφερή σχόλιο, θα πω πως υπάρχει στον ερωτικό χώρο η έκφραση "πολιορκία". Αν παρομοιάσουμε τη γυναίκα ως "κάστρο" και το φλερτ ως "πολιορκία για την κατάκτηση του" είναι προφανές πως δεν πολιορκείς ένα "κάστρο" που σου ανοίγει τις πύλες του. Για ποιόν λόγο να το κάνεις; (!)

    Aς διαβάσει το παραπάνω, όποια δηλώνει πως τα γυναικεία "όχι" που σημαίνουν ναι (χοντρικά, "αν δεν το καταλάβεις και εγκαταλείψεις είσαι μαλάκας") και τα όχι που σημαίνουν "αν είσαι μάγκας κέρδισε με (χοντρικά, "δείξε μου ότι με θέλεις, δείξε μου πως είσαι άξιος ώστε να με κάνεις δικιά σου") και μετά ας αναλογιστεί αν ισχύουν στη ζωή αυτές οι περιπτώσεις και αν την προσβάλουν ως γυναίκα (!)

    Είναι βέβαιο πως δεν θα έκανα μάντατζερ κάποιον που δεν γνωρίζει τη ζωή, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα ώστε όχι μόνο να μην κατανοεί το νάζι και τα θέλω πολλών θηλυκών σε σχέση με το Αρσενικό, αλλά να τα θεωρεί ως ανοησία ή ψυχολογικό πρόβλημα. Απεναντίας θα έκανα Διευθυντή πωλήσεων κάποιον που ξεκίνησε ως πωλητής και μου έδειξε στοιχεία ικανά ώστε να τον εκπαιδεύσω για μια τέτοια θέση.
    Ας μη ξεχνάμε πως μια από τις ικανότητες του Διευθυντή πωλήσεων είναι να γνωρίζει πότε το όχι δεν είναι ΟΧΙ, αλλά και την επιδεξιότητα να μεταβάλει το όχι σε ναι.

    Μια υποτακτική που δεν ξέρει τι θέλει, (υπάρχουν πολλές που χρειάζονται κάποιες διαδρομές για να γνωρίσουν, βιώσουν, κατασταλάξουν), είναι απλά μια υποτακτική που δεν ξέρει τι θέλει. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. So what; Αν σου αρέσει, την προσεγγίζεις και την κάνεις να δει τι θέλει. Αν αυτό σου κάνει και την θέλεις, την προχωράς σε εκπαίδευση και όταν είναι έτοιμη την κάνεις σκλάβα σου. Μπορεί να μην κάνει ή να μην την θέλεις τόσο πολύ ώστε να την κάνεις να κάνει. Εχεις δίκαιο. Δεν είναι όλα για όλους.

    Είναι μια θέση. Σεβαστή. Επειδή ακριβώς υπάρχουν περιπτώσεις που δεν γνωρίζεις και άρα πολύ σωστά δεν μπορείς να κρίνεις, επιμένω πως δεν μπορεί να πρεσβεύεις ένας και μόνο κανόνα-πρωτόκολλο που να τα περιλαμβάνει όλα και όλους. Το κάθε ζευγάρι-σχέση-πλαίσιο δημιουργεί το δικό τους πρωτόκολλο σύμφωνα με τις ανάγκες τους, τις επιθυμίες τους και τις βλέψεις τους. Απλα.

    Ας το προσπεράσουμε, θα ανοίξει πολύ μεγάλη συζήτηση και θα απομακρυνθούμε από το θέμα του νήματος

    Τώρα όντως δεν κατάλαβες ή έκανες πως δεν κατάλαβες; (!) Σε ρωτάω πως αν συναινέσουν οι δύο (Κ και υ), χωρίς τον ιδιοκτήτη, δεν είναι βίτσιο; Δεν έρχεται καμία με το ζόρι Uther. Δεν μιλάμε για βιασμό, για φλερ και ότι αυτό επιφέρει μιλάμε.

    Χαίρομαι. Μακάρι να ακολόυθούσαν περισσότεροι την ίδια πρακτική. Πιστεύω πως το φόρουμ θα ήταν πολύ καλύτερο αν υπήρχαν σε κάθε νήμα, αναφορές με τεκμηριωμένες θέσεις, ξεκάθαρες γνώμες, απόψεις με επιχειρηματολογία και τοποθετήσεις μόνο σε όσα πραγματεύεται το θέμα.

    Θα σου αναφέρω μερικά παραδείγματα
    1. Σε όσους-ες τοποθετούνται δημοσίως (σε διάφορα νήματα) υπέρ της άποψης σου, αλλά ιδιωτικώς πράττουν άλλα

    2. Σε όσους-ες δεν τοποθετούνται ξεκάθαρα ή τοποθετούνται μονομερώς, γιατί γνωρίζουν πως στο οικείο περιβάλλον τους υπάρχουν πολλοί-ες που τυγχάνουν της αποδοχής, της εκτίμησης τους και της φιλίας τους, αλλά που είναι Κ σε vanilla γάμο με υ ή s χωρίς να έχουν απευθυνθεί στις συζύγους τους, που είναι Κ που έχουν υ ή s σε vanilla γάμο χωρίς να έχουν απευθυνθεί στους συζήγους τους, που είναι υ ή s που έχουν Κ σε vanilla γάμο αλλά δεν έχουν απευθυνθεί στις συζύγους τους κλπ κλπ κλπ. Κατά τα άλλα είναι κάθετοι-ες πως για να προσεγγίσεις μια υ πρέπει πρώτα να απευθυνθείς στον Κ της. Στο δικό τους αξιακό κόσμο υπάρχει μόνο BDSMική αξιοπρέπεια και όχι ανθρώπινη αξιοπρέπεια (!) Οι αξίες και οι αρχές ισχύουν μόνο στο BDSM και πάνε περίπατο έξω απ' αυτό (!)

    3. Σε όσους-ες κάνουν πως δεν γνωρίζουν ότι να έχει εραστή κάποια ή ερωμένη κάποιος, σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί να χαρακτηριστεί ποικιλοτρόπως, όχι όμως ως αναξιοπρεπές.

    4. Σε όσους-ες κάνουν πως δεν γνωρίζουν την λέξη-έννοια του-της player στη ζωή και στον χώρο

    5. Σε όσους κάνουν πως δεν γνωρίζουν πως το Αρσενικό είναι κυνηγός

    6. Σε όσους κάνουν πως δεν γνωρίζουν πως πολλές φορές το "κολάρο" και η "ιδιοκτησία" δεν είναι τίποτα περισσότερο από φούμαρα

    7. Σε όσους-ες κάνουν πως δεν γνωρίζουν πως υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που προσεγγίστηκε υ ενώ ήταν σε πλαίσιο D/s, διεκδικίθηκε - κατακτήθηκε και τώρα είναι πολύ καλύτερα με τον νέο της Κ

    8. Σε όσους-ες κάνουν πως δεν γνωρίζουν πως υπάρχουν επίσης πολλές περιπτώσεις που η υ ήταν σε μια σχέση D/s που δεν την κάλυπτε και πως αυτό το κατάλαβε από την προσέγγιση ενός άλλου Κ

    Θέλεις να συνεχίσω;

    (Για αυτούς τους λόγους έγραψα πως πολλοί-ες εθελοτυφλούν, στρουθοκαμιλίζουν, κάνουν πως δεν γνωρίζουν, ηθικολογούν...

    Για τον ίδιο λόγο έβαλα και το video clip με το ανέκδοτο "τούλα καπνίζεις" από τον Λαζόπουλο)

    Τι έχεις να πεις για τις περιπτώσεις 3, 4, 6, και κυρίως 7 και 8; Eίναι μια πραγματικότητα και πάνω σε αυτό η αναφορά μου, "ας είμαστε ρεαλιστές". Σε αυτή τη πραγματικότητα ποιά είναι η θέση σου;

    …………………………………………..

    Για να ματαξαναξεκαθαρίσω τι υποστηρίζω (ειλικρινά απορώ, δεν διαβάζουν πριν τοποθετηθούν κάποιοι-ες ή δεν καταλαβαίνουν; )

    A. Οταν μια σχέση έχει την αύρα της δέσμευσης, ΦΑΙΝΕΤΑΙ. Και στα δύο μέλη. Δεν φλερτάρεις εκεί, πόσο μάλλον όταν γνωρίζεις. Αν υπάρχουν μαλάκες που πάνε και πέφτουν με 100χλμ πάνω σε τοίχο, ας το κάνουν. Επίσης δεν με αφορά.

    Το Αρσενικό είναι κυνηγός, αλλά και Κύριος για να προσεγγίσει ευγενικά και να σεβαστεί το ΟΧΙ.-

    B. Oσοι ασπάζονται το τάδε ή το δείνα πρωτόκολλο, καλά κάνουν και μπράβο τους. Εγώ θεωρώ πως δεν μπορεί να υπάρξει πρωτόκολλο που να είναι απόλυτα αποδεκτό και σεβαστό από όλους και όλες στο χώρο, ακόμα και στα πιο ουσιώδη θέματα του BDSM όπως είναι η ασφάλεια. Άλλοι ασπάζονται το μοντέλο SSC, άλλοι το RACK, άλλοι το PRISC κ.ο.κ Ακόμα και στη συναίνεση, επίσης ένα από το πιο ουσιώδη θέματα του BDSM υπάρχουν διαφορετικές αντιλήψεις. Είναι εντελώς ουτοπικό και υποκριτικό, να μην έχουμε κοινή αποδοχή στα απολύτως βασικά και να την ζητάμε στα επιμέρους!

    Γ. Πολλές φορές συναντάς ανθρώπους που τους απευθύνεις μια Καλημέρα και είναι τόσο ανάποδοι ή βρίσκονται εκείνη τη στιγμή σε μια τέτοια κατάσταση που τους ενοχλεί. Δεν σημαίνει αυτό πως δεν ήσουν ευγενικός απέναντι τους. Ο αγενής άνθρωπος είναι αγενής, όχι ολίγον γιουβέτσι και ολίγον κοκορέτσι.

    Δ. Κάποιοι άνθρωποι προσδιορίζουν το πώς θα κινηθούν στη ζωή, άρα και στο BDSM, σύμφωνα με την γνώση τους, ΑΛΛΑ και την εμπειρία τους. Δλδ προσδιορίζονται και αυτοί και οι πράξεις τους, όχι μόνο στα όσα έχουν διαβάσει ή έχουν ακούσει, αλλά και στα όσα έχουν ζήσει. Αν είναι πολλά, καταφέρνουν εκεί που άλλοι αποτυγχάνουν. Ετσι πράγματα που για άλλους είναι αδύνατον να συμβούν, κάποιοι τα κάνουν να συμβούν. Ας το έχουμε και αυτό υπόψη μας. Είναι ο κύριος λόγος που δεν πιστεύω σε κανόνες και θεσμούς, αλλά στην ικανότητα και στη θέληση του ανθρώπου.

    E. Δεν είναι λίγες οι φορές που το επιθυμητό αποτέλεσμα και για τα δύο μέρη, δεν έρχεται ακολουθώντας τους "κανόνες", αλλά παραβιάζοντας τους, Είναι θέμα εμπειρίας αλλά και ρίσκου (λέξη και έννοια, όχι άγνωστη στο BDSM) το πώς θα αντιμετωπίσει τις καταστάσεις ο Κ.

    Ζ. Ξεχνούν κάποιοι-ες τον ακρογωνιαίο λίθο του BDSM ο οποίος λέει ότι όλα γίνονται μεταξύ δύο συναινούντων ενήλικων ανθρώπων. Εγώ δεν αναφέρθηκα ποτέ για φλερτ σε ανήλικη, ούτε για φλερτ σε γυναίκα που δεν συναινεί. Υπάρχουν γυναίκες δεσμευμένες που συναινούν.

    Η. Μιλούν κάποιοι-ες για BDSM το οποίο κουβαλάει στην πλάτη του την δέσμευση και μόνο αυτό επικροτούν, αλλά δεν έχουν να επιδείξουν προσωπική σχέση δέσμευσης ετών. Που στο διάολο πάει η δέσμευση γι αυτούς μετά τους 6 - 9 μήνες ή ένα χρόνο; Πετάει; Kαι αν ναι, γιατί; Δέσμευση είναι, βρίσκω/με βρίσκει ένας Κ, με κάνει σκλάβα του και μένω μαζί του σε ένα πλαίσιο Μ/s για χρόνια, να μη πω για μια ζωή. Δέσμευση λοιπόν μόνο στον γραπτό λόγο; Αστεία πράγματα.

    Θ. Εχουν γραφτεί εδώ μέσα ότι, “ο οργασμός δεν είναι στόχος στο bdsm” (!), τώρα γράφτηκε ότι “το BDSM δεν έχει flirt” (!). E σε λίγο το μόνο που λείπει να γραφτεί είναι πως “το BDSM δεν έχει sex” (!). Kατά τα άλλα βρισκόμαστε σε έναν χώρο που πραγματεύεται τον ερωτισμό (!!!)

    Η υποκρισία, η αλαφρομυαλιά και τα κομπλεξ, σε όλο τους το μεγαλείο
     
  3. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    *Arioh, δεν έχω καμία πρόθεση να υποστηρίξω την πρόταση: " είναι στη φύση μας η ειλικρίνεια". Για ποιο λόγο πιστεύεις ότι μία τέτοια πρόταση είναι περισσότερο άκυρη απο την πρόταση "είναι στη φύση μας το ψέμα"? Υπάρχει κάποιος λόγος που θα έπρεπε όλοι να φερόμαστε με τον ίδιο τρόπο ή να έχουμε τις ίδιες φυσικές προδιαγραφές? Υπάρχει κάποιο σοβαρό επιχείρημα για να εντάξει κανείς την ειλικρίνεια ή την ανειλικρίνεια στη φύση? Μήπως σε λίγο θα το εντάξουμε και στα χαρακτηριστικά των φύλων όπως στα πρωτοχριστιανικά χρόνια (και πριν, και μετά και σε άλλες θρησκείες) ?

    Btw, για τη φύση και την εμπλοκή της στην υποκρισία, δεν είδα ποτέ καμία γάτα να προσπαθεί να περάσει για σκύλος. (το οποιο προφανώς έγκειται στην ανυπαρξία επίγνωσης, όμως η επίγνωση δεν συνεπάγεται το ψέμα ή την επιθυμία προς αυτό).
     
    Last edited: 22 Μαρτίου 2011
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα: Το "το ψέμα είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης" σημαίνει ότι ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ έχουν πει έστω και ένα ψέμα και όχι πως ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ λένε ψέματα όλη την ώρα.

    Κατά τα άλλα:
    Η ειλικρίνεια -πέρα από ιδανικό- είναι και η καλύτερη στρατηγική σε μια διαπραγμάτευση υπό την προϋπόθεση ότι και τα δύο μέρη είναι ειλικρινή. Η εξαπάτηση από την άλλη είναι μια από τις πιο βασικές στρατηγικές επιβίωσης γιατί όταν ένας κυνηγός σε κυνηγάει να σε φάει δεν το ρίχνεις στην διαπραγμάτευση, είτε τον εξαπατείς, είτε τρέχεις πιο γρήγορα, είτε τον κερδίζεις στα ίσια είτε καλή του όρεξη.
    Ο λόγος που έχουμε τις ίδιες φυσικές προδιαγραφές είναι ότι ανήκουμε στο ίδιο ζωϊκό είδος. Η συμπεριφορά φυσικά από άνθρωπο σε άνθρωπο διαφέρει αλλά όσον αφορά την αρχική μου ένσταση όλοι έχουν κάτι κοινό: Όλοι μα όλοι έχουν πει ψέμα κάποια στιγμή.
    Τι δεν είναι κατανοητό από την φράση "η εξαπάτηση είναι από τις πιο βασικές στρατηγικές επιβίωσης";
    Είναι χαρακτηριστικό κάθε homo sapien.
    Όχι, γιατί μια γάτα δεν μπορεί να περάσει για σκύλος. Όμως μια γάτα μπορεί να περάσει για "επιθετική" γάτα κάνοντας μια άλλη γάτα να το σκεφτεί περισσότερο πλην εμπλακεί μαζί της.
     
  5. civil

    civil [minor chord]

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Εγώ αναφέρθηκα στη δική μου περίπτωση (αν και έχω συναντήσει άλλες παρόμοιες). Είναι βέβαιο πως δεν γνωρίζεις εσύ αν εγώ έχω παρακαλέσει, πόσο έχω παρακαλέσει, γιατί έχω παρακαλέσει τον Κύριο μου (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα μπορούσα να γράφω μία αιωνιότητα και μία μέρα γι' αυτό... ), πόσο δυνατά και έντονα βιώνω την δέσμευση μέσα στη σχέση μου, πόσο και πώς έχω καθοδηγηθεί/καθοδηγούμαι, τη συντροφικότητα, το ενδιαφέρον, τη δοτικότητα κ.τ.λ που εισπράττω και απολαμβάνω. Σε τι αποσκοπούν λοιπόν τα όσα μου απευθύνεις;

    Αν θεωρείς τον εαυτό σου ικανή να ανοίξεις τα μάτια σε υποτακτικές ή να μπαίνεις σε τέτοια δράση αυτόκλητα, είναι δικό σου θέμα. Το σίγουρο είναι πως δε σου ζήτησα να το κάνεις σε μένα, (από πού και ως πού θεώρησες ότι μπορείς; )

    Απ' τη στιγμή που δε με γνωρίζεις προσωπικά, θεωρώ ότι κάθε παρέμβασή σου προς το πρόσωπό μου (με όσα αναφέρεις "σχετικά"), είναι τελείως εκτός θέματος.

    Kamra
    Ο λόγος για τον οποίον έβαλα το "Owned" στο προφίλ μου στους έξι μήνες και όχι απ' την αρχή (ή πριν ένα μήνα, ή πριν δέκα κ.ο.κ) το γνωρίζουμε μόνο ο Κύριος μου κι εγώ. Πάντως οι λόγοι που εικάζεις ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.  

    Λυπάμαι που ως άπειρη στο χώρο έπεσες σε Κάφρο Κ που θεωρούσε τον εαυτό του παίχτη και δε σεβάστηκε την ανθρώπινη αξιοπρέπειά σου. Εγώ αντιθέτως υπήρξα πολύ τυχερή . Ένα χρόνο τώρα, το συνειδητοποιώ κάθε μέρα.

    Ο Κύριος μου είναι player και αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να παρατηρώ πόσο σέβεται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και πέρα από μένα. Σε αυτό το χρόνο που με έχει κοντά Του, δεν μου έδωσε ποτέ ούτε μια αφορμή για να το αμφισβητήσω. Μια από τις καλύτερες φίλες μου είναι επίσης υποτακτική Του. Να σημειώσω δε πως έχω γνωρίσει και πρώην και νυν υποτακτικές Του. Έχω εισπράξει, και εισπράττω καθημερινά, το σεβασμό και την εκτίμηση τους στο πρόσωπο Του.  
     
    Last edited: 22 Μαρτίου 2011
  6. thanasis

    thanasis Contributor

    Βλέπω οτι αναφέρεται η έννοια του player σχεδόν τιμητικά. Παραθέτω από το αντίστοιχο νήμα μου στο ***:

    Δεν είναι ακριβώς πυρηνική φυσική και δεν ισχύει και τίποτα πολύ διαφορετικό και εδώ. Η κοινότητα (ναι, δεν χρειάζεται καταστατικό και δικαστική απόφαση για να υπάρξει κοινότητα, πού τα έχετε δει αυτά; ) φροντίζει τα του οίκου της. Οποιοσδήποτε διοργανώνει μια συνάντηση, φροντίζει ποιους θα προσκαλέσει.
     
    Last edited: 22 Μαρτίου 2011
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    @Thanasis: Μα δεν είναι παράλογο αυτό που λένε. Μπορεί σε επίπεδο παρέας, ομάδας ή ακόμα και κοινότητας να είναι και γραπτός κανόνας: ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΛΑΡΟΜΕΝΕΣ. Το γεγονός ότι εγώ μπορώ να γράψω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου τους κανόνες αυτούς δε σημαίνει ότι περιμένω πως θα μου πουν κιόλας "γιασάν του μάγκα" και να μου κάνουν το τραπέζι, ίσα ίσα. Πιο πιθανό το κόβω να λάβω μέρος ως guest star σε lyntching party από αυτούς.

    Ωστόσο ο χώρος του BDSM δεν είναι ούτε ομάδα, ούτε λέσχη ούτε κοινότητα. Είναι μια ιδεατή συλλογή ανθρώπων που δεν μπορεί να συμφωνήσει καν στα βασικά (*), οπότε θα ήταν παράλογο να ισχυριστεί κανείς ότι το "flirt σε κολαρομένη" ή ακόμα χειρότερα το "πέσιμο στα ίσια σε κολαρομένη" είναι εκτός χώρου.

    (*)Όλοι συμφωνούν στο ότι δεν είναι vanilla αλλά ο καθένας έχει τις δικές του ιδέες στο τι είναι vanilla και τι σοκολάτα γάλακτος με αμύγδαλο.
     
  8. Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    α, και κάτι ακόμα αναφορικά με το φλερτ στον χώρο μας ...

    1.προσοχή στα άτομα που στα πλαίσια της μαλακίας του να αποδείξουν ότι είναι Μαστεράδες και γαμάω κ δέρνω, ξελογιάζουν και τα ρίχνουν σε κοπελίτσες και με το που τις ρίξουν την κάνουν τσίου και μετά καυχιούνται ' την έριξα και αυτή'

    και

    2.επίσης προσοχή στο πόσο φιλικοί είστε εδώ μέσα με τα άτομα του αντίθετου φύλου, γιατί αν είστε φιλικοί, ή τσούλες/πουτάνες θα σας πουν -ακόμα και αν δεν τα ρίξατε πουθενά- γιατί πολύ απλά κακά στόματα που να βγάζουν φήμες υπάρχουν- ή σαβουρογαμ... και greek lovers θα σας πουν στην περίπτωση των αντρών που είναι φιλικοί ή όντως φλερτάρουν.


    lets all mind our OWN bussiness και ας μην πληγώνουμε άτομα για να δείξουμε ότι είμαστε κάποιοι
     
  9. thanasis

    thanasis Contributor

    Re: Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Όχι και gueat star, πρωταγωνιστής!

    Κάθε άλλο παρά ιδεατή είναι. Αλλά σίγουρα ο καθένας κάνει το δικό του "νοικοκυριό". Και όχι, το πέσιμο σε κολλαρωμένη δεν είναι εκτός χώρου, εκτός χώρου καταλήγει αυτός (o player) που το κάνει συστηματικά.
     
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Εκτός ποιου χώρου; Μπορεί να καταλήξει εκτός παρεών αλλά πώς θα καταλήξει εκτός χώρου; Τι οριοθετεί το χώρο του BDSM;
     
  11. thanasis

    thanasis Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Κάποιος καταλήγει εκτός μιας παρέας. Εκτός και μιας άλλης και μιας άλλης...do the math.
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Ναι αλλά αυτό που λες δεν είναι ο χώρος του BDSM αλλά η "σκηνή" του BDSM. Νόμιζα ότι ο νηματοθέτης αναφερόταν στο χώρο και όχι στη σκηνή, γιατί στη σκηνή μπορεί όντως να καταλήξει όπως ακριβώς λες.