Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

To φλερτ στον χώρο του BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 15 Μαρτίου 2011.

  1. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Re: Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    @Arioch: αν και δε με πολυαφορά μιας και πήγαινε στο thanasis το σχόλιό σου, να σε πληροροφήσω οτι μια χαρά συμφωνούνε έξω για τα βασικά και όχι μόνο. Όσον αφορά το χώρο, στο εξωτερικό υπάρχουν clubs και κοινότητες, όπως π.χ. το Society of Janus, το The Eulenspiegel Society, και διάφορες άλλες που να'σαι σίγουρος οτι επικοινωνούν μεταξύ τους και ξέρουν πολύ καλά who is who. Επίσης, πολλές από αυτές τις κοινότητες και από αυτά τα clubs μαζεύονται σε εκθέσεις και συνέδρια και τα μέλη τους ξέρουν το ένα το άλλο, οπότε όπως είπε ο thanasis, you do the math  
     
  2. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Είχα μιλήσει κάποτε με μία κοπέλα, που ζητούσε τη συμβουλή μου γιατί η κοπέλα της φερόταν πολύ περίεργα και πολύ άσχημα.
    Η γνώμη που της εξέφρασα είναι ότι η σχέση της, έχει στοιχεία BDSM (της εξηγούσα επι μήνες τα του χώρου, της έδωσα παραπομπές για να διαβάσει κτλ) αλλά ότι το άτομο με το οποίο συναναστρέφεται, δεν είναι Mistress, δεν είναι Domme, δεν έχει συνείδηση ούτε του τι κάνει, ούτε των συνεπειών, δεν έχει εικόνα για τις ανάγκες της ως υποτακτικής ψυχολογίας άτομο, δεν ακολουθεί βασικούς κανόνες ασφαλείας και ισορροπίας, δεν έχει θεωρητικό υπόβαθρο να στηρίξει τις πράξεις και την επιβολή της, κανέναν αυτοέλεγχο, δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες των συνεπειών των απαιτήσεών της. Έχει απλά αυταρχικότητα, έντονη τάση σε βίτσιοζικη συμπεριφορά και προφανώς προσπαθεί να αντιγράψει το οικογενειακό της προπολεμικό πρότυπο αντικαθιστώντας τους ρόλους.

    Αυτό Arioch, είναι εκτός χώρου.

    Όσο αφορά το ψέμα, την εξαπάτηση , την υποκρισία κτλ. Διαφωνούμε γιατί από όσο αντιλαμβάνομαι έχουμε διαφορετικούς ορισμούς για αυτές τις λεξεις. Και για να μην ξεφύγουμε εντελώς, μπορούμε να συνεχίσουμε τη συζήτηση σε μία συνάντηση.
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Και όπως απάντησα και στο thanasi αυτό είναι το "scene" και όχι ο χώρος του BDSM, εκτός και αν δεν κατάλαβα καλά τι εννοούσε ο νηματοθέτης.
     
  4. thanasis

    thanasis Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Είτε Ιωσήφ το πεις, είτε Σήφακα, το αποτέλεσμα είναι το αυτό.
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Συμφωνώ απόλυτα ότι τα παραπάνω είναι εκτός BDSM χώρου. Ο BDSM χώρος ωστόσο είναι κάτι ιδεατό ενώ η σκηνή όχι. Μπορείς να διώξεις κάποιον από τη σκηνή αλλά δεν μπορείς να τον διώξεις από το χώρο.

    Ωστόσο μπορεί το παραπάνω να εξομοιωθεί με το φλερτ ή και το "πέσιμο";
     
  6. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Δεν έχεις ιδιαίτερο άδικο, με τη μόνη διαφορά οτι αν απομακρυνθεί κάποιος απ'τη σκηνή με τέτοιο λόγο, σιγά σιγά απομακρύνεται και απ'το χώρο, καθώς όλο και κάποιος θα γνωρίσει το υποψήφιο "υ" και θα μεταφέρει το warning.
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Ναι αλλά το "χώρος" και "σκηνή" είναι για εσένα Ιωσήφ και Σήφακας, για μένα είναι Κώστας και Γιώργος. Αυτό που κατάλαβα εγώ ότι εννοούσε ο Seduction είναι για το flirt ως πρακτική του BDSM -όπως το μαστίγωμα- και όχι το flirt σε μέλη μια συγκεκριμένης ομάδας.
     
  8. thanasis

    thanasis Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Δεν είμαστε και δισεκατομμύρια. Μετρημένα άτομα είμαστε, που καθόμαστε στα διπλανά σκαμπώ, όπως είπε και ο ΜΜ.

    To flirt ως πρακτική του BDSM; Και το κέρασμα μαλλιού της γριάς είναι μήπως σαδική πρακτική; Να κάνουμε και extreme hand holding;
     
  9. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Νομίζω ότι ο Master_Spiler με κάλυψε. Εντός σκηνής είναι απαράδεχτο. Εντός χώρου είναι άξιο απορίας. (Μα τι κάνει αυτος? Τι είναι? Είναι βανίλλα που το παίζει μαστερ? Είναι πεφτουλας που το παίζει Κυρίαρχος // κυνηγός ? Είναι αυταρχικός που το παίζει Κυρίαρχος? Είναι κομπλεξικός που νομίζει ότι πρέπει να έχει το πάνω χέρι? κ.ο.κ)
     
  10. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    My points exactly Uther  
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Σε αυτό έχεις ένα δίκιο, το flirt ταιριάζει πιο πολύ στη σκηνή παρά στο χώρο ωστόσο ακόμα κι έτσι κάπως πρέπει αρχικά να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει και είναι στο χώρο. Το BDSM είναι lifestyle αλλά οι lifestylers είναι άνθρωποι και το flirt είναι είδος προσέγγισης.

    Το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να (ξανά)διορθώσω μια απάντηση που έδωσα στη dora!
     
    Last edited: 22 Μαρτίου 2011
  12. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Σε κάποιες παρέες, σε κάποιες ομάδες και σε κάποιες "κοινότητες" είναι γραπτός κανόνας και ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ είναι. Μόνο που εκεί όταν αναφέρονται σε κολαρομένες εννούν ΚΟΛΑΡΟΜΕΝΕΣ και όχι τα "κολάρο φούμαρα" που πολύ σωστά επισήμανες με τα παραδείγματα σου.

    Ποιός είναι τόσο ηλίθιος μα και τόσο ασεβής, ώστε να πειράξει μια γυναίκα που δεν έχει μάτια για τίποτα άλλο εκτός από τον Κ της; (!) Θα μας τρελάνουν με την υποκρισία τους

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ-ΕΣ; Xαμογελάω!

    Πολύ σωστή τοποθέτηση. Η ειλικρίνεια και η ξεκάθαρη προσέγγιση σε ότι αφορά τον σκοπό της, είναι σημαντικά.

    Υπάρχουν κακά στόματα που βγάζουν φήμες εδώ μέσα; Δεν σε πιστεύω Νίκη, δεν σε πιστεύω! Φυσικά και υπάρχουν. Εχεις δίκαιο

    Τελικά το αποδεχόμαστε ότι υπάρχει; Eίναι ένα βήμα.
    Να αποδεχτούμε τώρα και ότι υπάρχει στο χώρο ο όρος "κολάρο φούμαρα" ή δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα γι αυτό;

    *Πολύ καλά κατάλαβες τι εννοούσε ο νηματοθέτης. Οσο και αν κάποιοι-ες προσπαθούν να μας τρελάνουν, γράφοντας "το BDSM δεν έχει φλερτ", το νήμα και ο τίτλος του, είναι ξεκάθαρα: "To φλερτ ως μια πραγματικότητα στο χώρο του BDSM. (Επαναλαμβάνω ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΙΣΜΟ) Σκέψεις - απόψεις και τοποθετήσεις πάνω σε αυτό"

    **Ούτε ως πρακτική όπως το μαστίγωμα, ούτε ως vanilla - chocolate tip, ούτε ως κάτι άλλο. Σαν κάτι που υπάρχει σε κάθε ερωτικό χώρο. Το φλερτ δεν είναι πυρηνική φυσική για να κάνει ο καθένας ότι δεν καταλαβαίνει (!) Είναι μια πρακτική - διαδικασία - προσέγγιση.., (όπως θέλει ας το ονομάσει ο καθένας) που δεν απουσιάζει από τον ερωτισμό. Είτε με αυτό δείχνω τις ερωτικές προθέσεις μου, είτε την διαθεσιμότητα μου, είτε απλά κολακεύω... υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Αλίμονο για όσους θέλουν να το παρουσιάσουν ως κάτι που λείπει από το BDSM

    Kαι κάτι ακόμα. Υποστηρίζω το Φλερτ όπως και κάθε τι άλλο μέσα στο BDSM μεταξύ ενήλικων, μυαλωμένων και συναινούντων ανθρώπων με ότι αυτό συνεπάγεται

    Το νήμα δεν αφήνει παρανοήσεις για σκηνή ή χώρο, για τρίχα ή τριχιά κλπ. Είναι ξεκάθαρο.
    (Θα μπορούσα Uther να σου γράψω πάρα πολλά που εντός σκηνής είναι απαράδεχτα και εντός χώρου είναι άξια απορίας και για μένα, όπως και όποιος βιώνει το BDSM πιστεύω θα μπορούσε να γράψει πολλά, αλλά το πιθανότερο είναι να διαφωνούσαμε στα περισσότερα. Οπότε ο καθένας επιλέγει τη σκηνή του, αλλά όλοι είμαστε στον χώρο. Κανείς δεν μπορεί να διώξει κανέναν από τον χώρο).

    Εχουν τεθεί πολλά ερωτήματα και τοποθετήσεις για όσους-ες επιθυμούν να ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ με επιχειρήματα και όχι με αστείους αφορισμούς. Εν αναμονή λοιπόν