Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

To φλερτ στον χώρο του BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 15 Μαρτίου 2011.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Σαφώς και δεν μπορεί, αυτό δε σημαίνει ωστόσο ότι δεν είναι δική του ευθύνη. Είναι σαν τη σχέση γονέα/παιδιού, προφανώς και δεν μπορεί ο γονιός να είναι 24 ώρες πάνω από το κεφάλι του κανακάρη του αλλά για τις πράξεις του -μέχρι την ενηλικίωση- τις ευθύνες τις έχει αυτός. Ο "υ" είναι ενήλικος μεν αλλά έχει παραδώσει τον έλεγχο στον "Κ" του, από μια άποψη η σχέση αυτή μοιάζει με γονέα παιδιού.

    Και φυσικά ισχύει το όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος αλλά όταν πέφτει η ράβδος μπορεί ο ένας να φταίει αλλά ο άλλος έχει την ευθύνη και γι αυτό άλλωστε βρίσκεται στο μέρος της ράβδου που δεν πονάει  
     
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Συμφωνώ. Το όχι είναι όχι. Το θέμα με τον αποδέκτη του είναι πόσο έτοιμος είναι να δεχτεί απόρριψη ή πόσο ψυχικά ανώριμος είναι, ώστε να αρνείται την απόρριψη και να κάνει μεταφράσεις σε ένα όχι δίνοντας άγονο αγώνα. Αν κάποιοι σκέφτονται έτσι, να κοιτάξουν προς τον εαυτό τους, τους δικούς τους φόβους, ανασφάλειες και να μην τα προβάλλουν προς την άλλη/ον.

    Μου κάνει εντύπωση από την άλλη μεριά, σε έναν χώρο σαν το δικό μας, που ασφυκτιούμε ερωτικά 'εκεί 'εξω' στον ερωτικό κόσμο των βανίλα, πόσο τελικά και στον χώρο του βδσμ με τη σειρά μας, θέτουμε ασφυκτικούς κανόνες, όρια και γίνεται και αυτός ο χώρος εξίσου ασφυκτικός. Μπορεί να μην γίνεται αντιληπτό, αλλά αυτό το νήμα αρχίζει να θυμίζει εκκλησία. Δυστυχώς.
     
  3. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    @elfcat, θεωρείς πως οι κανόνες ορθής συμπεριφοράς που στοχεύουν στην αποτροπή άσχημων πραγμάτων κάνουν το νήμα να μοιάζει εκκλησία; Όσο για το όχι, θα συμφωνήσω και εγώ, το όχι σημαίνει πάντα όχι στο χώρο μας.
     
  4. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Δεν κατάλαβα. Η σχέσεις εξουσίας δηλαδή σημαίνουν ότι κάνουμε ο καθένας ο,τι του ρθει για να νοιώθουμε απελευθερωμένοι;

     

    Τι να πω ρε παιδιά. Μπορεί εγώ να είμαι ψυχάκι που μ'αρεσει να σέβομαι τον περίγυρό μου, που μ'αρεσει να θέτω κανόνες και όρια και που μ'αρέσει να μην φλερτάρω δεσμευμένους/ες. Στην εκκλησία κάτι μου λέει δεν θα δέχονταν αυτά που θέλω να ασκώ.
     
  5. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    @Uther, πού να αναφέραμε κανόνες και για play parties... εκεί θα γινόταν χαμός!!!  
     
  6. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Φαντάζομαι Master_Spiler ότι στα play parties οι φιλελεύθεροι θεωρούν ότι μπορούν να δέσουν ή να πάρουν όποιον τους έρθει χωρίς πρωτόκολλα και ηθικολογίες  
     
  7. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Α, δεν ξέρω Uther, σ'αυτά που έχω πάει εγώ, τέτοια φαινόμενα δεν τα είχα παρατηρήσει... Αν ξέρει κανένας άλλος κάτι διαφορετικό, παρακαλώ να μας ενημερώσει άμεσα.

    --- προσθήκη ---
    Για να είμαι δίκαιος, το έχω παρατηρήσει μία φορά, από μία κοπέλα που δεν είχε ιδέα του τι έκανε εκείνη τη στιγμή...
     
  8. civil

    civil [minor chord]

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Kamra
    Σε μια συζήτηση δεν απευθύνει κανείς ένα ερώτημα μόνο όταν δε γνωρίζει την απάντηση του, αλλά και για να λάβει την άποψη του συνομιλητή του, όπως επίσης και για να τονίσει με το ερώτημά του, όταν αυτό έχει τέτοιο χαρακτήρα, κάτι που εξυπηρετεί τον σκοπό του θέματος.
    Επίσης ακόμη και στην εκπαίδευση, απ' την αίθουσα του νηπιαγωγείου με τις χρωματιστές καρεκλίτσες, έως και το αμφιθέατρο του πανεπιστημίου, πολλές είναι οι φορές που ο εκπαιδευτικός απευθύνει στους υπόλοιπους το ερώτημα ενός μαθητή ή σπουδαστή. Δεν πιστεύω να νομίζεις ότι το κάνει γιατί αγνοεί την απάντηση.  
    Δε με απασχολεί αν ο Κύριός μου θέλει να χρησιμοποιεί τον όρο Player ή Polyamorous. Μηδαμινή σημασία έχει για μένα. Εσύ που ασχολείσαι τόσο με τα ταμπελάκια, έχε υπ' όψιν σου και αυτό που λέγεται "mono/poly relationships". Αυτό που έχει σημασία για μένα, σχετικά με αυτό που συζητάμε, είναι η ειλικρίνεια που έχει ο Κύριός μου απέναντί μου, γεγονός που από την πρώτη στιγμή παρατήρησα και εκτίμησα. Συναινετικά βρίσκομαι σε αυτή τη σχέση φυσικά, και όπως θα διαπίστωσες από τα γραπτά μου, νιώθω πολύ καλά σε αυτήν.

    Την λέξη "κάφρος" εσύ τη χρησιμοποίησες, για κάποιον Κ που είχες στα πρώτα βήματά σου, και φαντάζομαι ότι έχεις τους λόγους σου, είτε αυτοί είναι όντως πραγματικοί και σοβαροί, είτε λόγω πικρίας, είτε λόγω σκοπιμότητας κ.τ.λ. Είναι δικό σου θέμα όμως αυτό και δε με αφορά.

    Δε με αφορά επίσης το αν είναι ο ίδιος ή όχι! (Και φυσικά δεν αφορά ούτε στο νήμα, αλλά ούτε και το forum.) Μπορώ όμως να σου αναφέρω το εξής: Από προσωπικές μου εμπειρίες (ως παρατηρητής σε γνωστές και φίλες), έχω διαπιστώσει ότι κάποιος ο οποίος είναι "κάφρος", είναι σε όλες τις σχέσεις του, και όχι κατά περίπτωση. Εάν παρατηρούσες εσύ λοιπόν ό,τι έγραψα, θα έβλεπες ότι δε βιώνω μόνο τη δική μου σχέση μαζί Του, αλλά Τον ζω ενσυνείδητα και μέσα απ' τις σχέσεις Του με άλλες (είτε παροδικές, είτε μόνιμες). Είναι αναμφίβολο λοιπόν για μένα το γεγονός ότι ο Κύριός μου αγαπάει τις γυναίκες...  

    Δε ζήτησα τις γνώσεις σου σχετικά με την έννοια του "Master", σε πληροφορώ ότι δε χρειάζομαι τέτοιου είδους υποδείξεις / πληροφορίες / συμβουλές / οδηγίες, και θεωρώ πως είσαι τελείως αναρμόδια για κάτι τέτοιο.
    Αυτή τη φράση και όσα σχετικά την ακολουθούν, μόνο ως χιούμορ θα μπορούσα να τα εκλάβω, και μάλιστα κακόγουστο, όταν και μόνο η διάρκεια της σχέσης μου αποδεικνύει το προφανές.

    Δε με απασχολεί τι κάνει κάθε player, κάθε K κ.ο.κ. Με απασχολεί η σχέση μου και όσα βιώνω ούσα μέρος της. Και επειδή ακριβώς εγώ τα βιώνω, δε δέχομαι προσωπικές αναφορές και υποδείξεις από διαφορους που εικάζουν και πιθανολογούν ασυστόλως.

    Παρατήρησα πως σε άλλη ανάρτησή σου, δε δέχεσαι την ύπαρξη γυναικών με νάζι στο φλερτ ή με "όχι" που σημαίνει ναι κ.τ.λ. Δε μου κάνει εντύπωση πως με την ίδια "λογική" δε δέχεσαι και την ύπαρξη πικραμένων γυναικών. Εγώ στα 26 έτη της ζωής μου έχω δει και ναζιάρες γυναίκες που λένε "όχι" και εννοούν ναι, και γυναίκες που εκφράζουν την πικρία τους για τον εκάστοτε πρώην.

    Όπως δε μπορεί να χαρακτηριστεί κάποιος που δεν έχει πάνω από μία σύντροφο ως "polyamorous", έτσι δε μπορεί να χαρακτηρισθεί και ως "player" κάποιος ο οποίος δεν έχει κατακτήσεις. Δεν αρκεί λοιπόν μόνο να αυτοπροσδιοριστεί κάποιος. Πολλοί το κάνουν. Συνηγορούν λοιπόν, ή όχι, τα αποτελέσματα.

    Τέλος, είναι όμορφο να γράφεις με τόση φιλική διάθεση και σεβασμό, αλλά μάλλον ξεχνάς πως σε προ μηνών νήμα μου ανήρτησες "σχόλιο" ασεβές ως προς την προσωπική μου εμπειρία. Ίσως ήταν μία κακή στιγμή... 
    Ας παραμείνουμε στα του νήματος. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχει τόση απήχηση.  
     
  9. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Παντού το όχι σημαίνει όχι. Όχι μόνο στο χώρο μας. Στο τέλος θα τον αγιοποιήσετε αυτό το χώρο.
    Από πότε οι κανόνες καλής συμπεριφοράς δεν επιτρέπουν το φλέρτ? Το ό,τι δεν μας αρέσει ο τρόπος κάποιου, δεν σημαίνει ότι πρέπει να οδηγούμαστε σε γενικεύσεις.
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Αποσκοπούν στο να σου πουν ότι κάτι φαίνεται να έχεις παρεξηγήσει, στις απόψεις που κατέθεσες στο παρόν συζητητήριο. Επαναλαμβάνω: δεν νοείται Κυρίαρχος που να επιλέγει μη συνειδητοποιημένη Υ, που να επιλέγει μία γυναίκα που δεν ξέρει τί ζητά από μία ασύμμετρη σχέση αυτού του είδους. Δεν νοείται Κυρίαρχος που να επιλέγει να ΝΕΜΕΤΑΙ γυναίκες άνευ αυτογνωσίας. Η αυτοκυριαρχία και η αξιοπρέπεια και η μεγαλοψυχία ενός Κυρίαρχου δεν του επιτρέπουν να απολαύσει σχέσεις που βασίζονται στην εξαπάτηση. Πρέπει η γυναίκα την οποία επιλέγει να γνωρίζει ότι εισέρχεται σε κάτι που δεν είναι μία συνηθισμένη συμβατική σχέση, μία σχέση όπου θα αναγκαστεί να αντικρίσει πολύ σκοτεινά σημεία του εαυτού της.

    Επίσης, γίνεται για λόγους ασφαλείας, για να μην γυρίσει μετά η κοπέλα και του πει, γιατί μου έκαψες τον ώμο με branding και τώρα δεν φεύγει το σημάδι; Γιατί με πούλησες για ένα Ευρώ; Γιατί με μαστίγωσες μέχρι να κάνω εμετό; Γιατί μου έραψες το μουνί; Γιατί; Γιατί; Γιατί; Ανάλογα το συγκεκριμένο βιτσιολόγιο...Κανένας Κυρίαρχος επομένως δεν θα καταπιαστεί με βανίλα γκόμενες που είναι ήδη μέσα σε βανίλλα σχέση και τάχαμου δήθεν δεν έχουν βρει την αληθινή τους φύση και καλά που ήρθε αυτός για να τους "ανοίξει τα μάτια". Άλλο αν κάποιο τυπάκι θέλει να ρίξει κανα μπούτσο στη ζούλα. Τότε ναι, το κατανοώ. Όμως αυτό δεν έχει σχέση με μπιντιεσέμια.

    Χαίρομαι βεβαίως που αυτό δεν ισχύει για σένα. Μάλλον εγώ δεν κατάλαβα κάτι στα λεγόμενά σου. Προφανώς ήσουν ήδη συνειδητοποιημένη εκ των προτέρων και γι αυτό μπορείς τώρα και απολαμβάνεις την δέσμευση, την καθοδήγηση, την συντροφικότητα, το ενδιαφέρον και την δοτικότητα που εισπράττεις. Αυτό ακριβώς είναι και το ζητούμενο μέσα σε μία ασύμμετρη σχέση. Εγώ προσωπικά, όταν με ρωτούν τί απολαμβάνω ακριβώς και πώς αντέχω όλα αυτά που περιέγραψα πιο πάνω, λέω: απολαμβάνω την γαλήνη και την ασφάλεια. Δεν θέλω τίποτε άλλο.

    Υπάρχει ακόμη ένας λόγος που σου μίλησα για την ανάγκη για συνειδητότητα, παρεξηγώντας όπως είπα τα λεγόμενά σου και θεωρώντας ότι κάποιος σε τραβολογάει χωρίς να γνωρίζεις τίποτε περί BDSM. Είχα λοιπόν μία άσχημη εμπειρία, από τον Σεπτέμβριο του 2007, μέχρι τον Μάιο περίπου του 2008. Έμπλεξα με έναν τύπο, ο οποίος μου εμφανίστηκε ως απεσταλμένος κάποιου άλλου. Κι αφού μου έριξε έναν μπούτσο - κι αυτόν στραβά, καθότι έπασχε από μία παιδική ασθένεια, η οποία προκαλεί "εκπτώσεις" στον πούτσο - με παράτησε στη μοίρα μου, άνευ καθοδήγησης, συντροφικότητας, ενδιαφέροντος και δοτικότητας, με καναδυο sms πότε πότε, που έλεγαν το εξής βαθύ και μπιντιεσεμικό: "Χύσε με σκύλα." 

    Όταν λοιπόν κατάλαβα ότι ο τύπος με κορόιδευε, τον παράτησα. Διότι το BDSM δεν είναι απουσία, αλλά παρουσία και ΧΡΗΣΗ, και μάλιστα χρήση συχνή και σκληρή. Κόντεψα να πάθω κατάθλιψη βέβαια, τόσους μήνες κλεισμένη μέσα. Ήμουν άπειρη, τι να πω, νόμιζα ότι έτσι πρέπει να γίνεται. Προσπαθώ λοιπόν τώρα, ως παλαιότερη πλέον και αρκετά έμπειρη θαρρώ, όχι μόνο να δίνω τα φώτα μου σε όσες άπειρες με προσεγγίζουν και με ρωτούνε ευθέως, αλλά και να καταθέτω εδώ τις απόψεις μου περί του είναι καλό BDSM και τί όχι. Το ανωτέρω δεν είναι καλό BDSM. Βεβαίως, ο καθένας βιώνει το δικό του BDSM, αν και σε γενικές γραμμές πρόκειται για κουκιά μετρημένα. Και έχω βαρεθεί να βλέπω να αποδεικνύεται αυτό που έχω πει τόσες φορές: εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θάρθεις.

    Όλες μου οι δραστηριότητες είναι αυτόβουλες και όπου επιθυμώ δρω και αυτόκλητα, εφόσον είμαι νομότυπη. Από τη στιγμή που αποφάσισες (ή έλαβες την εντολή) να συμμετέχεις στο δημόσιο συζητητήριο, ο καθένας μπορεί να σου απευθύνει τον λόγο. Όχι μόνο θεωρώ ότι μπορώ, αλλά δικαιούμαι να το κάνω. Αν δεν το δικαιούμην, θα είχε σβηστεί το ποστ μου από τη διαχείριση. Λειτουργούμε βάσει κάποιων κανόνων εδώ πέρα ξέρεις.

    Και είμαι ικανότατη να ανοίξω τα μάτια σε πολλές εδώ μέσα, αλλά οι κανονισμοί του φόρουμ περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων δεν μου επιτρέπουν να το κάνω.

    Έχω μιλήσει με 4 από αυτές τις κοπέλες. Δεν μπορώ να μεταφέρω εδώ αυτά που μου είπαν. Μπορούν αν θέλουν και αν δεν φοβούνται, να καταθέσουν μόνες τους τις απόψεις τους εδώ. Είναι player ο τύπος αυτός; Αξίζει τον σεβασμό μας; Είναι BDSM αυτό που κάνει; Γιατί είπε για την γυναίκα που κουβαλούσε το όνομά του επί μήνες ολόκληρους, "όχι ρε, δεν ειναι σκλάβα μου, μόνο 2 πίπες της έδωσα όλο κι όλο"...Πώς ταιριάζει αυτό με το BDSM ή έστω και με τον player;

    Ένας είναι. Η Kamra, ξέρει τί λέει. Ελπίζω ειλικρινά να μην έχεις κακοπέσει.
     
  11. Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    H δυσκολια του φλερτ στο Bdsm εγκειται στο γεγονος πως για να φλερταρεις πρεπει να υπαρχει και το ατομο με το οποιο θα φλερταρεις..... Που θα βρεις slave/switch στη Θεσσαλονικη για να φλερταρεις? Τυχαια στο δρομο, δυσκολο.... Ουτε μια στις 100,000 δεν εχεις πιθανοτητα. Οποτε πρεπει να βρεις μεσω ιντερνετ οπου εκει πλεον το φλερτ εχει αλλη μορφη....
     
  12. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Gotham, μια χαρά βρίσκεις, τόσες ελεύθερες γυναίκες υπάρχουν, στατιστικά οι περισσότερες παίζουν ήδη παιχνιδάκια τέτοια έως ένα σημείο, άρα το μόνο που μένει είναι να τους το βγάλεις και να είσαι ικανός να το διαχειριστείς  

    @elfcat: άλλο πράμα το social/friendly flirt και άλλο το "σου την πέφτω γιατί γουστάρω και δε με νοιάζει αν τα'χεις με κανέναν, ασχέτως με το αν το βλέπω ολοκάθαρα οτι τα έχεις με κάποιον" flirt. Έχει τεράστια διαφορά το ένα με το άλλο. Προφανώς δεν πάμε να αγιοποιήσουμε το χώρο, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι σε ένα χώρο που διακατέχεται από μίας μορφής τάξη, θα αφήσουμε την τάξη αυτή και τους κανόνες που τη διέπουν να πάνε στράφει για το flirt ή το οτιδήποτε άλλο.