Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

To φλερτ στον χώρο του BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 15 Μαρτίου 2011.

  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Πολύ σωστά. Στο νήμα Players, που δεν υπάρχει πια, διευκρινιζόταν η σαφέστατη αντίθεση ανάμεσα στο BDSM και στον λιμπερτινισμό...

    Ότι καλύτερο έχω διαβάσει τώρα τελευταία εδώ μέσα...
     
  2. Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Όσοι έχουν σκοπό να γίνουν Ντολμανσέδες... ας έχουν υπόψη τους ότι του Ντολμανσέ του περίσσευε η αρχοντιά κι ας ήταν κωλομπαράς.
     
  3. Angels Guardian

    Angels Guardian Regular Member

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Κάνω τα εξής πολύ απλά ερωτήματα:

    1. Τι σχέση έχει το φλερτ με την συνουσία? Είναι μήπως αυτοσκοπός του φλερτ? Το ότι ο Σοπενχάουερ ανήγαγε την επιθυμία για συνουσία σε ευφυΐα πάει να πει ότι είναι αξίωμα ζωής αυτό? Αν η ευφυΐα είναι συνυφασμένη με την επιθυμία για συνουσία θεωρήται ότι αυτό είναι καλό?

    2. Τι σχέση έχει το φλερτ με την βία? Άραγε μετριέται η "αρσενικότητα" ενός άνδρα με μονάδες μέτρησης χρήσης βίας? Η χρήση βίας θεωρήται ένα θεμιτό μέσο κατάκτησης της υποταγής μιας υ? Συγκαταλέγεται η βία στα χαρακτηριστικά ενός Κ?

    3. Ασπάζεται ο νηματοθέτης τα δύο παραπάνω ρητά ως αρχές και στάση ζωής?

    Θα επιθυμούσα μια απάντηση.

    ΥΓ.
    Προσωπικά θεωρώ τα παραπάνω ρητά απεχθή και ιδίως το ρητό του Οβίδιου και αποκρουστικό.
     
    Last edited: 30 Μαρτίου 2011
  4. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    *Δεν διαφωνούμε Γιώργο. Πουθενά δεν υποστήριξα την πρακτική "κάνω ότι μου καπνίσει". Ασχέτως με όσα, για τους δικούς τους λόγους, γράφουν "συγκεκριμένα" μέλη, όπως και άνθρωποι που δεν με ξέρουν, εσύ με γνωρίζεις προσωπικά και έχουμε βρεθεί σε κοινούς χώρους, έχουμε ανταλλάξει απόψεις κατ' ιδίαν κλπ. Γνωρίζεις καλά λοιπόν πως είμαι εντελώς μακριά από το "κάνω ότι μου καπνίσει".

    **Η προσωπική μου άποψη είναι πως ΒDSM χωρίς ερωτική απελευθέρωση, δεν μπορεί να βιωθεί σε βαθμό που να προσεγγίζει όσο το δυνατόν πληρέστερα την απόλαυση. Ενας Κ που δεν είναι ερωτικά απελευθερωμένος, μπορεί να είναι BDSMικά απελευθερωμένος; (!)

    ***Δεν έγραψα πουθενά ότι είναι ο στόχος τους BDSM, πόσο μάλλον ο κύριος στόχος! Eγραψα ότι το σεξ και η ερωτική απελευθέρωση, είναι συνυφασμένα στοιχεία με το BDSM. Είναι κομμάτια του.

    ****Κανένα πρόβλημα φίλε. Όποιος θέλει να κινηθεί ανάλογα ας κινηθεί. Είπα εγώ σε κάποιον να μην κινηθεί όπως γουστάρει;

    ........................

    Κάποιες δεν τους ενδιαφέρει η καυλιάρικη προσέγγιση. Δικαίωμα τους. Κάποιες άλλες τις ενδιαφέρει και αυτό. Βάση ποιάς λογικής το ένα στάνταρ είναι BDSM και το άλλο δεν είναι; (!!!)

    H άποψη μου είναι ξεκάθαρη. Οσοι/ες κάνουν πως δεν την καταλαβαίνουν την επαναλαμβάνω. Το σεξ και η ερωτική απελευθέρωση, είναι συνυφασμένα στοιχεία με το BDSM. Είναι κομμάτια του.

    Ορισμένοι/ες εδώ μέσα λησμονούν το βασικότερο όλων! Δεν είναι (ούτε αυτοί/ες, ούτε κανείς) ο Big Brother. Δεν παρακολουθούν την ζωή κανενός επί 23 ώρες ημερησίως για να γνωρίζουν τι είδους BDSM βιώνει κάποιος/α με την/τον σύντροφό της/ του. Δεν είναι μέσα σε κανένα ζευγάρι για να μετρήσουν και να αξιολογήσουν τι είδους απόλαυση εισπράττουν μέσα από ότι –όσα κάνει. Αρκετά με τα κουτσομπολιά και τις μυθοπλασίες, αρκετά με τις σκοπιμότητες.

    Σου θυμίζω τα λόγια του Sadal, τα είχε θέσει ως υπαρκτό ενδεχόμενο (και πάλι το νόημα θα γράψω, δεν έχω πρόσβαση στο προφίλ μου να βρω το κείμενο και να το παρουσιάσω επί λέξη) και σε καλώ να τοποθετηθείς πάνω σε α υ τ ά που γράφει. To θέμα είναι πολύ ευαίσθητο, ειδικά για τα νέα μέλη.

    H γνώμη μου και εδώ, είναι ξεκάθαρη. Αν κάποιος πειράξει μια κυρία, αν κάποιος δεν σεβαστεί τα όχι της, αν κάποιος παραβιάσει την συναίνεση της και την κακοποιήσει στον οποιοδήποτε βαθμό είτε σωματικά είτε ψυχολογικά να απευθυνθεί στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα ή στον εισαγγελέα υπηρεσίας και να το καταγγείλει ά μ ε σ α. Χωρίς δεύτερη σκέψη.

    Πως είναι δυνατόν να προφυλαχτείς από κάτι που δεν γνωρίζεις αν είναι αλήθεια ή ψέμα; Πως είναι δυνατόν να προφυλαχτείς από κάτι που δεν γνωρίζεις αν έχει έστω και ένα στίγμα πραγματικότητας ή κρύβει από πίσω του σκοπιμότητα, εκδικητικότητα ή ότι άλλο; Πως είναι δυνατόν να προφυλαχτείς από κάτι που δεν γνωρίζεις αν είναι κουτσομπολιό, φαντασιοπληξία ή ότι άλλο; Ti είδους λογική είναι αυτή;

    Eδώ μέσα υπήρξε γυναίκα μέλος με 12 (ΔΩΔΕΚΑ) fake user names. Φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν χρησιμοποιούσε αυτά τα 12 nicks για να πλήξει κάποιον; Είτε με νήμα, είτε με posts, είτε με pm; Ποιος θα μπορούσε να τα βάλει με τη φωνή 12 «διαφορετικών» γυναικών; Tι θα γινόταν αν πρόσθετε και τις φίλες της στο παιχνίδι;

    Ξέχασες την fake ιστορία που ανέβηκε, φωτογραφίζοντας μέλος του φόρουμ ότι δήθεν τον στραπόναρε κάποια; Λησμόνησες ότι πίσω από την συγκεκριμένη ιστορία, κρυβόταν μέλος με το status Μάστερ o οποίος είχε δημιουργήσει /αποδεδειγμένα είχε πρόσβαση σε 3 ψεύτικα γυναικεία προφίλ; Δεν ξέρεις ότι έχουν δημιουργηθεί ψεύτικα προφίλ σε FB, ALT, collarme, *** κλπ που παρουσιάζουν Κυριαρχικό ως υποτακτικό;

    Επίσης ξέχασες, ότι το φόρουμ απαγορεύει προσωπικές αναφορές, πόσο μάλλον προσωπικές καταγγελίες ή "καταγγελίες";

    Eπαναλαμβάνω, το συγκεκριμένο θέμα είναι ευαίσθητο και χρειάζεται να το αντιμετωπίσουμε σοβαρά και υπεύθυνα, λαμβάνοντας υπόψη μας τις λεπτές ισορροπίες του.

    Eυχαρίστως να σου απαντήσω, σε κάθε τι που με ρωτάς.

    Αρχικά, τα πρώτα ρητά, αυτά των «Καρλ Μαρξ, Μαχάτμα Γκάντι, Βενιαμίν Φραγκλίνος, Ηenry Miller, Katharine Hepburn» ήταν ένα λογοπαίγνιο για το κλείσιμο της συνομιλίας με την Uther.
    Σε ότι αφορά τα δεύτερα, τα έβαλα για έναν και μόνο σκοπό. Ισως δεν έγινε κατανοητός, θα τον εξηγήσω.

    Όταν ένας συνομιλητής μου μιλάει με λόγια του Λακάν ή του Καντ ή του Dawkins και παραθέτω λόγια του Σοπενχάουερ ή του Οβίδιου, θέλω να αναδείξω πως δεν έχει κανένα νόημα, τουλάχιστον για μένα δεν έχει, να προσπαθούμε να στηρίξουμε την συζήτηση στα όσα έχει πει ο ένας ή ο άλλος, από τη στιγμή που είμαστε ενήλικες με μια πορεία ζωής στην οποία έχουμε σχηματίσει προσωπική άποψη για πλήθος θεμάτων. Ο καθένας τη δική του. Δεν περιμένω λοιπόν να μου ορίσει το πως θα κινηθώ κανένας Λακάν, Καντ, Dawkins, Σοπενχάουερ, Οβίδιος κλπ. Στη ζωή μου, χωρίς να έχω διακόψει ούτε στιγμή τη διαδικασία μάθησης, κινούμαι σύμφωνα με τις γνώσεις μου και τις ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ μου. Στο χώρο του BDSM κινούμαι στις αρχές Ασφάλεια, Σύνεση, Συναίνεση.

    Στα ερωτήματα σου

    *Σε αυτό το νήμα και μάλιστα σε απάντηση σε σένα (#170) έχω γράψει

    Οχι πάντα. Μπορείς να φλερτάρεις χωρίς καμία διάθεση συνέχειας. Τις φορές όμως που το φλερτ έχει σκοπό την δημιουργία προπυποθέσεων διεκδίκησης και κατάκτησης της υ, γίνεται κατά την δική μου γνώμη, μόνο με γυναίκα που συναινεί ή που σου αφήνει άνοιχτή ή ξεκλείδωτη αν προτιμάς, την πόρτα της.

    **Δεν περίμενα κανέναν Σοπενχάουερ να μου πει τι είναι αξίωμα ζωής. Όπως και κανέναν Λακάν επίσης, όπως σου εξήγησα.


    *Καμία απολύτως

    **Η μαλακία και η δειλία ενός “άντρα” μετριέται με μονάδες μέτρησης χρήσης βίας. Δλδ είναι μαλάκας και δειλός ο άντρας που κάνει άσκοπη χρήση βίας (Ως μη άσκοπη βία θεωρώ περιπτώσεις αυτοάμυνας, προστασίας, από κίνδυνο που δεν αποφεύγεται, αγαπημένων προσώπων και συνανθρώπων, προστασία του νόμου κλπ)

    ***Σε καμία περίπτωση

    **** Ξεκάθαρα όχι, (όπως το εννοείς)

    Θα έχεις καταλάβει πλέον, ότι σε καμία περίπτωση δεν τα ασπάζομαι. Οι αρχές και η στάση ζωής μου αποτελούν ένα σύνολο αξιωμάτων. Ούτε ξεκινούν, ούτε σταματούν στην αντίληψη μου για τον έρωτα.
     
  5. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Βρε συ Seduction βιαζομαι και δεν μπορώ να γράφω αναλυτικα. Αλλα μια που ειμαι πριν το τρέξιμο
    Γράφεις τη μία αυτό

    Ορισμένοι/ες εδώ μέσα λησμονούν το βασικότερο όλων! Δεν είναι (ούτε αυτοί/ες, ούτε κανείς) ο Big Brother. Δεν παρακολουθούν την ζωή κανενός επί 23 ώρες ημερησίως για να γνωρίζουν τι είδους BDSM βιώνει κάποιος/α με την/τον σύντροφό της/ του. Δεν είναι μέσα σε κανένα ζευγάρι για να μετρήσουν και να αξιολογήσουν τι είδους απόλαυση εισπράττουν μέσα από ότι –όσα κάνει. Αρκετά με τα κουτσομπολιά και τις μυθοπλασίες, αρκετά με τις σκοπιμότητες.

    Και την άλλη ότι τα κολλάρα και οι σχέσεις γιαλατζί δικαιολογούν το φλερτ σε κολαρομένη σκλάβα επειδή δεν είναι οι Μαστερς αυτό που δηλώνουν. Εν τέλη ποια θέση σε αντιπροσωπεύει;

    Κρίνουμε τους άλλους και θεωρούμε ότι όπου η σχέση και ο Μ δεν είναι σοβαρός μπορούμε να φλερτάρουμε ή δεν κρίνουμε την σχέση και τον Μ και άρα μένουμε μακρυά απο κολαρομένες σκλάβες;
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    ΑΚΡΙΒΩΣ. Δεν κάνουμε ό,τι μας καπνίσει γιατί είναι BDSM και πέρα από αυτό έχουμε και την προσωπική μας ηθική. Και αυτά κανόνες είναι, όχι ακριβώς με τη μορφή ...καταστατικού αλλά ως consensus.
    Μα δε διαφωνούμε. Έγραψα ότι η ερωτική απελευθέρωση μπορεί να είναι προαπαιτούμενο ή μπορεί να είναι ένα από τα ευτυχή αποτελέσματα. Και απαντώντας στην ερώτηση που κάνεις, ναι νομίζω ότι μπορεί (πχ το παράδειγμα που ανέφερα για τον ομοφοβικό σεξουαλικό -στα πλαίσια του BDSM- σαδιστή).
     
  7. Angels Guardian

    Angels Guardian Regular Member

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Χαίρομαι που εν μέρη τουλάχιστον ξεκαθάρισες την θέση σου απαντώντας στα ερωτήματα μου αν και συνεχίζω να έχω κάποια κενά, τα οποία θα θέσω παρακάτω.
    Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
    Τα ρητά που ανέφερες ότι αναρτήθηκαν από άλλο χρήστη αν δεν απατώμαι αναρτήθηκαν σε άλλο νήμα με τελείως διαφορετικό αντικείμενο από αυτό του παρόντος νήματος. Επίσης αν δεν απατώμαι ο χρήστης για τον οποίο μιλάμε τα ρητά που ανέφερε τα χρησιμοποίησε ως παραπομπές για να στηρίξει την επιχειρηματολογία του σε ότι πραγματευόταν το αντικείμενο που ανέλυε, είτε θετικά είτε αρνητικά. Συνεπώς θεωρώ ότι είναι άτοπο να αναφέρει κανείς ρητά ατάκτως ειρημένα, γενικά σε ένα νήμα, με περιεχόμενο μάλιστα απεχθές αποκρουστικό και επικίνδυνο (ρητό Οβίδιου), από τη στιγμή που και δεν τα ασπάζεται όπως ισχυρίζεται και που καμία σχέση δεν έχουν με το αντικείμενο ενός νήματος.
    Πάμε στα κενά μου τώρα.
    1. Εγώ στην καταχώρηση μου έκανα συγκεκριμένα ερωτήματα. Ποιος ο λόγος που αναφέρθηκες σε απαντήσή σου σε παλαιότερη μου καταχώρηση? Αν δεν απατώμαι σου ανταπάντησα ξεκάθαρα ποια είναι η θέση μου για τις μισοανοικτές ή ορθάνοιχτες πόρτες. Σε ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα και συγκεκριμένες απαντήσεις δεν πήρα ως προς το ρητό του Σοπενχάουερ.
    2. Αναφέρεις πιο πάνω συγκεκριμένα "Ξεκάθαρα όχι, (όπως το εννοείς))" . Εσύ πως το εννοείς?
     
    Last edited: 31 Μαρτίου 2011
  8. maria78

    maria78 New Member

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Σχετικά με το φλερτ και τον ερωτισμό στο bdsm καίγονται πολλές λέξεις..το φλερτ είναι η προθέρμανση του ερωτισμού το οποίο αν γίνετε με σωστά μέτρα από τον αποδέκτη, δεν θα υπήρχαν ποτέ αντιδράσεις ή προβλήματα, εντελώς αντίθετο είναι που δημιουργεί το πρόβλημα και μετά βάζουμε στο μικροσκόπιο της απελευθέρωσης προσπαθώντας να εξηγήσουμε τι είναι και τι δεν είναι απελευθέρωση όλα τα υπόλοιπα…
    Κανένας δεν προήρθε από παρθενογένεση και σαφώς το φλερτ δεν πείραξε κανέναν ….. άλλωστε ποιος θα τολμούσε να περάσει τα άδυτα του bdsm από vanilla αν αντιδρούσε σε ένα απλό φλερτ.το πρόβλημα στο bdsm δεν είναι το φλερτ αυτό κάθε αυτό αλλά ο τρόπος που προσπαθούν μερικοί να το επιβάλουν στο όνομα της απελευθέρωσης.
    Για παράδειγμα δεν μπορεί να κρίνομαι ως μη απελευθερωμένη όταν δεν δέχομαι το φλερτ κάποιου ενοχλητικού ή κάποιον που χρησιμοποιούν αυτή την πρακτική αδιαφορώντας για τα μέτρα της ευπρέπειας, ενώ μιλώ με αρκετούς ανθρώπους οι οποίοι προσέχουν και τον τρόπο που θα προσεγγίσουν και τον τρόπο που θα φλερτάρουν (αν το κάνουν) και σέβονται και τις επιλογές μου παράλληλα. Όσο και αν θεωρείτε , πολλές φορές ότι κάποιοι προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή λογική για δικούς τους σκοπούς άλλο τόσο υπάρχουν άνθρωποι που για δικούς τους σκοπούς προσπαθούν να δημιουργήσουν αλωθη για τον τρόπο που χειρίζονται ορισμένα πράγματα, υπάρχουν πολλά παραδείγματα που αναφέρθηκαν εδώ για θυρωρούς και λοιπούς άλλους που χρησιμοποιούν συγκεκριμένους τρόπους προσέγγισης ώστε να γίνονται δυσάρεστοι και ενοχλητικοί. Κανένας δεν παραπονέθηκε για το φλερτ αλλά για τον τρόπο που έγινε. Κάποιοι γράφουν ότι ομολογουμένως είναι ευγενικός ο τρόπος τους σε αντιδιαστολή με κάποιους άλλους που ομολογούν ενόχληση ή ότι ενοχλήθηκαν κατά καιρούς από τους προηγούμενους ,βάση δικών τους standard και επιλογών
    Όσο τώρα για κάποια ψεύτικα προφίλ που λέγονται και ξαναλέγονται έχει καταντήσει ,πλέον αηδία…. Ποιος έχει όρεξη να ασχοληθεί με οποιονδήποτε εδωμεσα κάνοντας δεύτερα προφίλ(και από ότι ξέρω και το σύστημα δεν το επιτρέπει)……. Έλεος πια, πρέπει κάποιος να έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του για να πιστεύει ότι είναι στο κέντρο του σύμπαντος…
    Εγώ από ότι ξέρω με κάποια από αυτά που εσύ αποκαλείς «ψεύτικα προφίλ « μιλούσες και στο τηλέφωνο…. Δεν είναι έτσι? Πες μας και κάτι ακόμα σε παρακαλώ πια από αυτά τα προφίλ σου έκαναν αίτημα φιλίας , γιατί αν ήρθε έστω και ένα ίσως να έχουν βάση αυτά που λες και τονίζω ΙΣΩΣ. Αν έχει γίνει το αντίθετο μάλλον πήγαινες γυρεύοντας.
    Και επειδή νιώθω και εγώ ότι θα κατηγορηθώ ες ψεύτικο προφίλ να σου θυμίσω ότι έχουμε μιλήσει και στο τηλέφωνο παλιότερα…..
    Ο λόγος που σταμάτησα να σου μιλώ είναι ότι έχεις προσβάλει και έμενα και τις επιλογές μου κατά καιρούς με τον τρόπο σου.
    Παψε λοιπόν να επαναλαμβάνεσαι περί ψεύτικων προφίλ και ανθρώπων που δηλώνουν MASTER για να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο κάθε φορά που σε στριμώχνουν για αυτά που λες.
    Το πρέπον θα είναι να πας να τα πεις εκεί που θα πάρεις απάντηση και όχι να τα διαιωνίζεις για να προσπαθείς να πείσεις τον κοσμο.
     
  9. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Βρε συ Uther τα πράγματα είναι πολύ απλά.. Που μπερδεύτηκες;

    Εχω παρουσιάσει τη θέση μου ξεκάθαρα.

    Με βάση αυτά (που ήδη έχω γράψει)

    Λόγω αρχών (που ήδη έχω γράψει)

    Επειδή δεν είμαι Big Brother (έχω ήδη γράψει)

    γιατί:

    Αλλά και γιατί:

    Και να φοράει κολάρο, δλδ:

    Από μόνο του το γεγονός δεν σημαίνει τίποτα, γιατί:

    Aρα, (είτε αφορά ελεύθερη, είτε δεσμευμένη) επιστρέφουμε στο

    Aν ανταποκριθεί, ενώ είναι δεσμευμένη, επιστρέφουμε επίσης στο:

    Aυτό δεν κάνει ούτε αυτόν που φλερτάρει, ούτε κανέναν άλλον να γνωρίζει αν η σχέση της είναι μόνο γαμήσι και μερικές φάπες ή ότι άλλο, όπως με ευκολία γράφεται εδώ μέσα, επειδή ακριβώς, κανείς δεν είναι Big Brother.

    Και φυσικά, ισχύει το "κάθε περίπτωση είναι ξ ε χ ω ρ ι σ τ ή".

    ……………………

    Eτσι! Δεν περιμέναμε το BDSM να διαμορφώσει την προσωπική μας ηθική. Οσοι μπαίνουν στο BDSM για να κάνουν ότι τους καπνίσει, είναι πρόβλημα τους. Πρόβλημα μου θα γίνει, αν ενοχλήσουν υποτακτική ή σκλάβα μου, ή φίλη μου ή φίλο μου που θα χρειαστεί τη βοήθεια μου.

    Πάντα απαντάω στα ερωτήματα, όταν μου απευθύνονται με τρόπο που δεν παραβιάζει τους κανονισμούς του φόρουμ ή που δεν ενοχλεί την αισθητική μου.
    Το πως “απαντάω" σε "συγκεκριμένα" μέλη, το κρίνω εγώ Guardian_Angel. Oι δυο μας, μια χαρά δεν συζητάμε;

    Θα στο ξεκαθαρίσω. Με ρωτάς στο #279

    Εχω τοπθετηθεί ήδη στο #170

    (Δλδ, δεν έχει απαραίτητα σχέση το ένα με το άλλο. Δλδ δεν είναι αυτοσκοπός πάντα)

    Στην έρωτηση σου για τον Σοπενχάουερ

    Σου απαντώ ξεκάθαρα

    Σε ποιό σημείο πιστεύεις πως δεν σου απάντησα;

    H απάντηση μου βρίσκεται στην αρχική μου τοποθέτηση.

    Θα στην παρουσιάσω πιο αναλυτικά::

    Εχω γράψει στο φόρουμ παλαιότερα (Νήμα: Έχουν οι Κυρίαρχοι ανασφάλειες; - 2007)

    "Θεωρώ επίσης λάθος ότι το αρσενικό αλλάζει τρόπους σε ότι αφορά τον χαρακτήρα του, και είναι άλλος σε μια vanilla σχέση και άλλος σε μια bdsm σχέση

    Επιπλέον είναι χαζό να υπάρχει οριοθέτηση στην κυριαρχική νοοτροπία και στάση μόνο στο επίπεδο των ερωτικών σχέσεων! Κάποιος που είναι κυρίαρχος στον χαρακτήρα του και στον εσωτερικό του κόσμο, είναι παντού το ίδιο. Στον ερωτικό του σύντροφο, στις προσωπικές του σχέσεις, στην επαγγελματικη του σταδιοδρομία - καριέρα, στον τρόπο που οδηγάει, περπατάει, κάθεται, κινείται.... σε όλη την αύρα του

    Δεν μπορώ να δεχτώ κάποιον ως κυρίαρχο που το βράδυ "γαμάει και δέρνει" (όπως πολύ εύκολα έχει γραφτεί από κάποιους εδώ μέσα) κάποια κακόμοιρη και το πρωί τρέμει το αφεντικό του αν αργοπορήσει 5 λεπτά ή οι παλμοί του εκτοξεύονται στους 120 όταν κάποιος μεθυσμένος φορτηγαντζής με φαρδιες πλάτες τους την πεί για την οδηγική τους συμπεριφορά!"


    Δλδ, σχετικά με το θέμα της βίας, θεωρώ πως κάθε Αρσενικό για να MHN κάνει άσκοπη χρήση βίας, πρέπει να έχει το θάρρος να μπορεί να ασκήσει βία, όπου αυτή είναι αναπόφευκτη πχ περιπτώσεις αυτοάμυνας, ακραίου κινδύνου ή απρόκλητης επίθεσης, προστασίας από κίνδυνο που δεν αποφεύγεται, σωματικής ακεραιότητας, αγαπημένων προσώπων και συνανθρώπων, υποστήριξη του νόμου κλπ.

    Θεωρώ πως άσκοπη βία χρησιμοποιούν μόνο οι δειλοί και οι μαλάκες. Δεν μπορώ να θεωρήσω - δεχτώ ως Κ κάποιον που είναι, με αντικειμενικά κριτήρια δειλός και με υποκειμενικά μαλάκας. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.

    ……………………

    Σε ότι αφορά την τοποθέτηση μου:

    Διορθώνω το 12 με το 11 και το 3 με το 2 που είναι τα σωστά

    Για όσους-ες δεν το έχουν καταλάβει Scripta manent. Νήματα και στοιχεία που η διαχείριση του φόρουμ παρουσίασε. (Είναι, όχι μόνο, συνηθισμένη πρακτική στα φόρουμς, να χρησιμοποιούμε τα στοιχεία που υπάρχουν σε αυτά, όταν εξυπηρετεί την συζήτηση, αλλά αρκετές φορές επιβεβλημένη. Ιδίως όταν αναφερόμαστε σε κάτι που έχει συμβεί στο παρελθόν, ενισχύει το αληθές αλλά και θυμίζει - γνωστοποιεί το γεγονός, για την πληρέστερη κατανόηση όσων μελών συμμετέχουν ή όσων αναγνωστών παρακολουθούν)

    Γυναίκα πρώην μέλος με τα 11 user names ΕΔΩ.

    Αντρας πρώην μέλος με την πρόσβαση ή δημιουργία 2 γυναικείων fake user names ΕΔΩ

    ....................

    To φόρουμ, κυρίως, υπάρχει για να συζητάμε, κυρίως, θέματα με κοινό ενδιαφέρον. Ανταλλαγή απόψεων κάνουμε εδώ μέσα, σε συζητήσεις που επιλέγουμε. Δεν βρισκόμαστε εδώ για να λύσουμε τα προβλήματα του πλανήτη. Δεν βρισκόμαστε εδώ, ούτε για να πείσουμε - ούτε για να πεισθούμε. Το παρόν φόρουμ, είναι βέβαιο ότι μπορεί να δώσει απαντήσεις σε κάποιους ή τουλάχιστον να τους δείξει δρόμους για να βρουν τις απαντήσεις που ψάχνουν.

    Το κάθε νήμα ή το κάθε post, κατά πόσο προσφέρει τα ανωτέρω, το κρίνει προσωπικά ο κάθε αναγνώστης.
     
  10. Angels Guardian

    Angels Guardian Regular Member

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Σαφώς και το κρίνεις εσύ Seduction το πως απαντάς σε "συγκεκριμένα" μέλη. Στην προηγούμενη μου καταχώρηση απλά έκανα μια γενική τοποθέτηση πάνω στο θέμα αυτό (παράθεση ρητών) με κριτική διάθεση (φυσικά καλοπροαίρετα και χωρίς καμία επιθετική αιχμή προς το πρόσωπο σου).

    Ναι φυσικά μια χαρά συζητάμε οι δυο μας.

    Ως προς το θέμα της βίας με κάλυπτε η προηγούμενη απάντησή σου και με καλύπτει και η παρούσα. Συμφωνώ δε απόλυτα μαζί σου σε όλα όσα ανέφερες συνολικά.

    Ως προς το θέμα του Σοπενχάουερ δεν μου είχες απαντήσει στο ερώτημα " Αν η ευφυΐα είναι συνυφασμένη με την επιθυμία για συνουσία θεωρήται ότι αυτό είναι καλό? " Λάθος δικό μου που δεν ανέφερα συγκεκριμένα το ερώτημα και γενικά έγραψα "ερωτήματα" με αποτέλεσμα να καταλάβεις ότι εννοούσα ότι δεν έχεις απαντήσει σε κανένα. Στο συγκεκριμένο ερώτημα πάντως έχω ακόμα κενό απάντησης αλλά αφού επανέλαβες ότι δεν ασπάζεσαι κανένα από τα ρητά του Σοπενχάουερ και του Οβίδιου με καλύπτει αυτό (στην προηγούμενη απάντηση σου νόμισα ότι αναφερόσουν μόνο στο ρητό του Οβίδιου) και το θέμα λήγει για μένα εδώ.

    ΥΓ.
    Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.
     
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Για να είμαι ειλικρινής, εδώ και μέρες όποτε μπω σ αυτό και το παραδίπλα νήμα ένα τραγουδάκι μου έρχεται αυτόματα στο μυαλό.
    Λέω λοιπόν να το μοιραστώ μην είμαι εγωκεντρική πλεονέκτρια...

    Αφιερωμένο λοιπόν...

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: To φλερτ στον χώρο του BDSM

    Eιλικρίνειας συνέχεια...

    Εγώ για να είμαι ειλικρινής, από την αρχή που έγινα μέλος στο φόρουμ, ανάμεσα στα άλλα, καλά και κακά, όμορφα και άσχημα, ενδιαφέροντα και αδιάφορα, πάρα πολλές φορές βρέθηκα αντιμέτωπος με μια υποκρισία (ανθρώπινο και κατανοητό χαρακτηριστικό) που αποσκοπεί κατά την γνώμη μου στην προσπάθεια για δήθεν ατσαλάκωτη εικόνα κάποιων (υποκειμενική κρίση) η οποία έγινε έκδηλη και σε αρκετά posts στο παρόν νήμα.

    Θα μοιραστώ με τη σειρά μου το τραγουδάκι που μου έρχεται στο μυαλό

    Αφιερωμένο λοιπόν



    Να κλείσω με ένα ακόμα video clip, που κατά την γνώμη μου εμπεριέχει, ένα από τα καλύτερα και δυνατότερα σλόγκαν παγκοσμίως. Το που και πως κολλάει (και) στο φλερτ, όσοι κατάλαβαν... κατάλαβαν.



    create it
    tag it
    enjoy it
    say it
    shut it
    push it
    bite it
    perfect it
    believe it
    face it
    live it
    love it
    JUST DO IT
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014