Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι Masters... ένας δρόμος με πολλές λακούβες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Master_Spiler, στις 27 Μαρτίου 2011.

  1. Απάντηση: Οι Masters... ένας δρόμος με πολλές λακούβες

    @Seduction,

    Δεν είναι ακριβώς χιούμορ... είναι κούραση. Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει τόση ένταση και κανείς δεν κάνει πίσω. Δεν με αφορά ποιος είναι ο "καλός" και ποιος είναι ο "κακός". Δεν με αφορούν τα προσωπικά κανενός. Δεν θέλω από τρίτους και από ανθρώπους που προσωπικά δεν γνωρίζω να μου λένε για ανθρώπους που επίσης προσωπικά δεν γνωρίζω. Έχω τις εντυπώσεις μου για τον καθένα και τις κρατάω για τον εαυτό μου μέχρι αυτές να γίνουν βεβαιότητα και αν... Άλλο πράγμα οι διαφωνίες και άλλο οι προσωπικές αντιπαραθέσεις. Τα προσωπικά λύνονται και προσωπικά, (αν λύνονται..). Εγώ τουλάχιστον αυτό πιστεύω. Αν όχι κάνεις τον άλλον πέρα, και προχωράς. Δεν είναι δικαστήριο εδώ πέρα. Φόρουμ είναι... ΒDSM FORUM... η μήπως όχι???    
     
  2. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Οι Masters... ένας δρόμος με πολλές λακούβες

     ..... .... ..... ..... 

    Κοίτα πράγματα που μαθαίνουμε για τις γυναίκες....
     
  3. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Οι Masters... ένας δρόμος με πολλές λακούβες

    Δεν έχεις άδικο sklavina. Απεναντίας

    Uther, το "post" σου λάμπει ως παράδειγμα σοβαρής, ώριμης και κόσμιας αντιμετώπισης σε απόψεις που διάβασες. Ειδικά η επιχειρηματολογία που ανέπτυξες, σε αυτά που διαφωνείς, είναι ενδεικτική της ποιότητας που πρέπει να έχει το φόρουμ.

    Φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν με κάθε άποψη που διαφωνούσαν τα μέλη, postαραν με αυτόν τον τρόπο; Μάλλον δεν μπορείς.

    Την καλησπέρα μου
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Οι Masters... ένας δρόμος με πολλές λακούβες

    Ανέτρεξα στο εναρκτήριο ποστ του Master_Spiler.

    Αυτογνωσία, σταθερότητα, ωριμότητα και αυτοπειθαρχία, γράφει ότι χαρακτηρίζουν τον Master και η ειδοποιός διαφορά με τους υπόλοιπους, ότι για να απολαμβάνει τη ζωή του και να νιώθει ολοκληρωμένος θέλει να έχει τον έλεγχο ενός άλλου ανθρώπου ή περισσότερων, τους οποίους, λέω εγώ τώρα, απολαμβάνει σεξουαλικά, με τον έναν τρόπο ή τον άλλο ή με όλους τους τρόπους και χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες τους μη σεξουαλικά.

    Θα προσέθετα στα βασικά χαρακτηριστικά του Master την ιδιαίτερα ανεπτυγμένη ενσυναίσθηση (empathy), την ισχυρή βούληση κατίσχυσης και βάσει αυτών των δύο το ότι αντλεί απόλαυση από το γεγονός ότι μπορεί να παίρνει και να επιβάλει αποφάσεις που αφορούν τα άτομα που ελέγχει.

    Σε κάθε περίπτωση, θεωρητικά και πολύ γενικά, υποθέτουμε ότι ο Master είναι ο ορθολογιστής και η σκλάβα το άτομο που λειτουργεί διαισθαντικά. Παρενθετικά, έχω τη γνώμη ότι το πιο ουσιαστικό χαρακτηριστικό της σκλάβας είναι η διαίσθησή της, εγώ πάντα ακούω τη δική μου και αν τυχόν η λογική λέει άλλα είναι επειδή η σκλάβα την ανάγκασε να λέει αυτά που της αρέσει να ακούει. No, no, noooooo! αυτό το τελευταίο, αλλά αν δεν φάει το κεφάλι της μια σκλάβα μαθαίνει; Δεν ξέρω. Κλείνει η παρένθεση.

    "Λακούβες στο δρόμο του Master", να υποθέσω ότι είναι η λευκή συνείδησή του, αυτή που κάθε τόσο, όσο είναι νέος, του λέει ότι καλύτερα να είναι βανίλλα και να μην κάνει "τέτοια πράγματα" σε καλά κορίτσια που οδύρονται ότι "Τον έχουν ανάγκη"; Ή μήπως η μαύρη συνείδησή του, που του φωνάζει να κάνει όπως αγαπάει, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν και χωρίς προσχέδια, προετοιμασίες και προδιαγραφές;

    Ή μήπως είναι οι σκλάβες οι λακούβες;  

    Θέμα κάπως ανάλογο με τις ευθύνες των υποτακτικών γυναικών, μου φαίνονται οι λακούβες.
    It is about fun, anyway  

    Αυτά  
     
     
    Last edited by a moderator: 3 Απριλίου 2011
  5. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Οι Masters... ένας δρόμος με πολλές λακούβες

    Δεν παρατήρησα κάποια επιχειρηματολογία στην οποία έπρεπε να απαντήσω.

    Μόνο μία θεωρία που αν την τοποθετήσω σε άλλο φύλο θα ακουστεί έτσι:
    "οι άντρες όσο μεγαλώνουν χάνουν την όποια ελπιδοφόρα προοπτική είχαν μέχρι την ηλικία των 5 να αναπτύξουν αντικειμενική λογική εκτός αν αναφερόμαστε σε α-γαμους επιστήμονες. Η μάχη μεταξύ ωριμότητας , βλακείας και ανικανότητας τους οδηγεί εν τέλη στο να γίνονται υστερικοί , εκτός αν έχουν την καθοδήγηση μίας σωστής Κ ώστε να ανακαλύψουν την πραγματική τους φύση ως υποτακτικοί ξεπερνώντας τα εμπόδια που τους δημιουργεί η χρήση της λογικής - με τον τρόπο που την εφαρμόζουν ".
     
  6. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Οι Masters... ένας δρόμος με πολλές λακούβες


    Έχω απορήσει πραγματικά που συνδιαλέγεσαι τόσο καιρό
    με κάποιον που είναι φανερά μισογύνης .
    Όλοι το έχουν καταλάβει αυτό εδώ και πολύ καιρό
    γι αυτό δεν δίνουν σημασία πλεον σε οτι γραφει .

    Έτσι από περιέργεια …
    γιατί χάνει τόσο χρόνο το όμορφο μυαλουδακι σου ?  

    Υποθετω ....
    πως μαλλον πρεπει να βαριεσαι πολυ αυτο το καιρο !  
     
  7. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Οι Masters... ένας δρόμος με πολλές λακούβες

    Δεν έχεις άδικο. Η αλήθεια είναι ότι κατά τη διάρκεια που έγραφα στο νήμα με το φλερτ, βαριόμουν. Τώρα Τρέχω συνέχεια και έχω πολύ λίγο ελεύθερο χρόνο. Η άλλη αλήθεια όμως είναι ότι αυτόν τον καιρό έχω πολλά νεύρα. Το αποτέλεσμα είναι ότι δυσκολεύομαι να μην απαντάω σε προκλητικές ή προσβλητικές δηλώσεις.
     
  8. athanasios

    athanasios Regular Member

    Απάντηση: Οι Masters... ένας δρόμος με πολλές λακούβες

    Αρχικό μήνυμα απο Master_Spiler
    Ως Masters, μας έχει δοθεί μια δύναμη και μια ευθύνη που οι περισσότεροι στο χώρο δυσκολεύονται να κατανοήσουν. Το να φέρει κάποιος τον τίτλο "Master" είναι μια τεράστια τιμή και είναι υποχρέωσή μας να την προστατεύουμε την τιμή αυτή τόσο στον εαυτό μας, όσο και στους άλλους.


    Ωραία κύριοι master's.. ας πούμε και μερικές αλήθειες τώρα χωρίς την δήθεν... και ξύλινη γλώσσα που χρησιμοποιούμε όλοι εδώ μέσα για να χαρακτηριστούμε ως πνευματικοί άνθρωποι και γνώστες της φιλοσοφίας του bdsm..
    Και εξηγούμε... Θα μιλήσουμε όπως μιλάμε μ ένα φίλο πρόσωπο με πρόσωπο..Σίγουρα δέν θα μιλάγατε με το ίδιο ύφος και στόμφο που γράφετε εδώ μέσα.
    .
    Ποια αρσενική κυριαρχία και < φύλακας > μάλιστα...Στο βωβό του master ξεχάσαμε τον ΆΝΤΡΑ...αρσενικά υπάρχουν πολλά... αλλά άνδρες ?

    Μιλάτε για κυριαρχία σε μια γυναίκα, σε μια σκλάβα...ποία κυριαρχία... αν η γυναίκα δέν είναι ερωτευμένη η δέν πάθει αυτό το κάτι το κλικ που λέμε.... πήδα όσο θέλεις κ.. master. αν δέν θέλει η ίδια να κυριαρχίσεις... χαίρετε.. είτε ο χώρος είναι vanilla είτε bdsm...

    Τώρα... είμαι master μπράβο και και καλά κάνεις... επειδή έτυχε να σου κάτσει μια σκλάβα. η προσπαθείς να σου κάτσει.. και ? για πόσο καιρό..? αν είσαι master φροντίζεις να διατηρήσεις τη σχέση όσο το δυνατόν περισσότερο, να προσφέρεις ηδονή μέχρι και πάνω από τα όρια.. να φροντίζεις... να σέβεσαι.. και πάνω από όλα ν αγαπάς. Και ναι, γιατί να το κρύψουμε. Να ερωτευτής να το λες να το φωνάζεις... Γιατί έτσι κι αλλιώς η σκλάβα σου θα το καταλάβει. ( και θα πας από κει πού ήρθες ) αλλιώς κτυπά το χέρι ενός ερωτευμένου.. αλλιώς κτυπά ένα χέρι που δέν αγαπά....

    Πώς μπορεί να χαρακτηριστεί ένας master.? Δέν μπορεί... ένας master πρώτα από όλα είναι Άντρας. Τον έχει πλάσει η ζωή.. Πόσοι από σας τους αυτοαποκαλούμενους master, είχατε την ευθύνη ζωής 135 ανδρών μέσα σε δύσκολες συνθήκες πολέμου.. Πόσοι από σας είχατε την ευθύνη 170 οικογενειών
    που περίμεναν από σας να τραφούν.. από τις δικές κινήσεις από τις δικές σας ενέργειες..πόσοι από σας χωρίς να γνωρίσετε πόλεμο.. μιλάτε για Ειρήνη..

    Και πόσοι από σας ? Είχατε η έχετε το πιο δύσκολο απ΄όλα .. Την ευθύνη της οικογένειας..

    Δυστυχώς εγώ .. πέτυχα στα δύο πρώτα και απέτυχα στο τρίτο...

    Αρα δέν μπορώ να αποκαλούμε master... Πρέπει να προσπαθώ καθημερινά και ίσως γίνω..

    Και δέν αναφέρομαι στα ερωτικά παιχνιδάκια..( άλλωστε σ όλους μας αρέσουν για να είμαστε εδώ ).. κτύπα.. δέσε.. βασάνισε... κ.λ.π... αυτά και οι τεχνικές αργά οι γρήγορα μαθαίνονται...

    Άλλα το να είσαι άντρας.. δυστυχώς δέν μαθαίνεται η τ' έχεις η δέν τ' έχεις

    Τώρα θα μου πείτε όπα ρε μάγκα. Σε forum bdsm είμαστε μη τα παίρνεις τής μετρητής... Εντάξει πάω πάσο..

    Αν ο χαρακτηρισμός master είναι μόνο για το statous και να κτυπήσουμε κάνα γκομενάκι οκ. Αφήστε κατά μέρος όμως της φιλοσοφίες
    γιατί όχι μόνο κουράζουν , αλλά μας κάνουν και γραφικούς...
     
  9. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Οι Masters... ένας δρόμος με πολλές λακούβες


    Άλλος ένας όψιμος (στο φόρουμ), που ήρθε από το πουθενά γιά να μας βγάλει κάλπηδες και ψεύτες... Κι όχι μόνο ως "Μάστερς" ετούτος, αλλά ακόμη και ως άντρες... Επειδή δε γίναμε καραβανάδες, δεν πήγαμε στη μάχη, και δεν φροντίσαμε -κάποιοι- να διαιωνιστεί το είδος...


    "Ώπα, ρε μάγκα", λοιπόν, όπως σωστά το πρόβλεψες... Και δεν σου το λέω επειδή "είμαστε σε φόρουμ και δεν πρέπει να τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς", αλλά γιά να το πάρεις τοις μετρητοίς, επειδή αυτό ακριβώς αρμόζει: Ώπα, ρε μάγκα!!!

    Αλλά επειδή είμαστε σε φόρουμ, να πω και το αστείο της υπόθεσης... Είναι περίεργα τα πράγματα εδώ, στα φόρουμ... Άλλοι γράφουν τις "φιλοσοφίες", κι άλλοι είν' αυτοί που καταφέρνουν να γίνονται γραφικοί... Είδες κάτι πράματα;



     
  10. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: Οι Masters... ένας δρόμος με πολλές λακούβες



     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  11. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    @athanasios: Κανένας δε σε ανάγκασε να γίνεις Master, ούτε να αυτοχαρακτηρισθείς ώς Master αγαπητέ. Όσον αφορά τώρα τα περί ξύλινης γλώσσας και φιλοσοφίας, θα τα παραβλέψω γιατί θα γίνω αρκετά κακός και δε μ'αρέσει να εκνευρίζομαι για σαχλαμάρες. Όπως άλλωστε λέγαν και στο χωριό μου, όσα δεν μπορούσε να πιάσει η αλεπού, τα'κανε κρεμαστάρια. Τώρα σχετικά με θέματα του στρατού, ξέρω δεκάδες μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων και για πολλούς από αυτούς θα έλεγα οτι δεν είναι ικανοί ούτε για φαντάροι, το πώς όμως ανεβήκαν στους βαθμούς είναι κάτι που δε με αφορά μιας και δε μετρά η άποψή μου.

    Σε οτι αφορά τώρα το ποιοί είναι άντρες κ ποιοί όχι, ε, δε θα κάτσω να ασχοληθώ ιδιαίτερα, άλλωστε όλοι μαθαίνουμε στο τέλος ποιοί είναι και ποιοί δεν είναι.

    Την καλησπέρα μου!
     
  12. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Οι Masters... ένας δρόμος με πολλές λακούβες

    @athanasios, δηλώνεις Dom και καταθέτεις την γνώμη σου για τον oρισμό του Master. Ωραία μέχρι εδώ. Οπως έγραψες σε φόρουμ βρισκόμαστε.

    Υποστηρίζω πως από τη στιγμή που δεν υπάρχουν αντικειμενικοί όροι για τον Master ως ιδιότητα-έννοια κλπ, ώστε να οριστεί ακλόνητη η θέση του ενός ή του συνόλου, για την πληρότητα αυτών των όρων, ο καθένας καταθέτει την υποκειμενική του άποψη.

    Ομως οι θέσεις σου έχουν κάποια (πολλά) "κενά" (Ας μην πιάσουμε τα της Κυριαρχίας. Προς το παρόν)

    Για παράδειγμα

    1. Αν κάποιος έχει την ευθύνη 70 οκογενειών, στη λογική σου δεν είναι Master; Το 170 είναι το όριο;
    2. Aν κάποιος έχει την ευθύνη 1700 οικογενειών, επιτρέπει η σκέψη σου ότι μπορεί να είναι vanilla ή κάτι άλλο; Μήπως όποιος περνά το 170 παίρνει τον τίτλο αυτόματα;
    3. Aν κάποιος δεν έχει υπηρετήσει στη λεγεώνα των ξένων ή ως μισθοφόρος αξιωματικός, το ταβάνι του είναι Dom; Μaster δλδ με τίποτα; Πρέπει να ψάξει να βρει πόλεμο; Πόση θητεία σε κάνει Master; Εχεις θέσει όριο; Σε περίοδο ειρήνης δεν κάνεις κανένα σκόντο;
    4. Η ευθύνη της οικογένειας είναι στη λογική σου τα τέκνα; Κάποιος που έχει υπό την ευθύνη του γονείς, αδέλφια κλπ έως Τop μπορεί να φτάσει στον ερωτικό του προσανατολισμό; O single; Καταδικασμένος vanilla είναι για σένα;

    Εγώ δεν θα σου πω, ώπα ρε μάγκα (Επεσες στον MM που είναι "κακός"). Αντιθέτως θα σου πω "γειά σου ρε μάγκα", δώσε στο φόρουμ τα φώτα σου. Δεν ξεκινάς όμως, τινάζοντας βεβαίως από πάνω σου την σκόνη του πολέμου, με την ηλικία σου και με μια μικρή περιγραφή του πως έφτασες στα συμπεράσματα που κατέθεσες με το post σου; Oπως το έγραψες. Χωρίς φιλοσοφίες και γραφικότητες

    Λάβε υπόψη σου πως είμαστε άνθρωποι της Ειρήνης εδώ, μπαρουτοκαπνισμένους σε άλλα φόρουμς θα συναντήσεις... Μasters όπως δήλωσες δεν είμαστε, για το άντρες θα αποφασίσουμε μετά τον ορισμό που θα δώσεις.