Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άμβλωση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 31 Μαϊου 2009.

  1. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Άμβλωση

    Ναι... και η γη είναι επίπεδη, κι ο κόσμος φτιάχτηκε μέσα σε εφτά μέρες...

    Μήπως υπερεκτιμάμε τις δυνατότητες κάποιων ανθρώπων, απλά και μόνο επειδή φέρουν ένα συγκεκριμένο στάτους; Τι θα πει ξέρει να το αποφύγει και είναι διορατικός; Μπορεί να εξαλείψει παντελώς την πιθανότητα ενός ατυχήματος; Ή μήπως ειδικά για την περίπτωση των Μάστερ οι μέθοδοι αντισύλληψης έχουν 100% επιτυχία;
     
  2. Heretic_Angel

    Heretic_Angel Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Άμβλωση

    Όπως γνωρίζουν οι πολύ μυημένοι, όλοι οι πραγματικοί Masters είναι απόγονοι του Chuck Norris.
     
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Άμβλωση

    Βρε τα άτιμα τα παιδιά τι ωραία που τα λένε...
    Με αντιλήψεις του 19ου αιώνα, ψάχνουν 'μαστερ" τον 21ο
    και είναι και μεσα στη σιγουριά του απόλυτου.
    Τι σου είναι η κοινωνία..!
     
  4. Απάντηση: Re: Απάντηση: Άμβλωση


    Λοιπον εννοω εν ολιγης να του κοβει το ρημαδι και το κεφαλι. Ενας Μαστερ δεν ειναι Μαστερ μονο στο κρεβατι αλλα παντου. Ειναι Αντρας πανω απο ολα και κυριως μου εμπνεει τεραστεια εμπιστοσυνη. ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ...Ακομα και σε μια εκυμοσυνη. Σου ειπα δεν πιστευω σε αυτο το "ετυχε", γιατι απλα αν δεν θεσ δεν σου "τυχαινει" μια εγκυμοσυνη. Ενας σωστος Μαστερ ή καλυτερα ενασ Αντρας με αλφα κεφαλαιο δεν το βαζει οπου να'ναι κι αντε οκ χυσαμε και τωρα χεστηκαμε. Ξερει να κοντρολαρει και τα δυο κεφαλια κι φυσικα ξερει τι θα πει αντισυλληψη  
    Επισης ξαναλεω, και γινομαι κουραστικη οτι αν δεν θες να σου τυχει δεν σου τυχαινει μια εγκυμοσυνη.   Υπαρχουν χιλιοι δυο τροποι να την αποφυγεις:condom:
     
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Άμβλωση

    Δεν μας ενημερώνεις κι εμάς που μάλλον δεν έχουμε το δικό σου επίπεδο γνώσεων και νοημοσύνης (μια και μας έτυχε), ποιοι είναι αυτοί οι χίλιοι δύο τρόποι που εγγυούνται πως δεν είναι δυνατό να τύχει?
     
  6. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Άμβλωση

    Κακα τα ψεματα ! η γυναικα αποφασιζει αν θα κανει παιδι και απο ποιον θα το κανει.
    Αν δεν θελει να μεινει εγκυος δεν μενει .
    Αν θελησει να μεινει μενει ακομη και μαζευοντας το σπερμα απο το πεταμενο προφυλακτικο
    (υπαρχει τετοια περιπτωση πραγματικη).
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Άμβλωση

    Καλά θα με μουρλάνετε εδω μέσα?
    Δεν συμβαίνουν ατυχήματα ποτέ??

    Σε κανέναν δεν έτυχε να σπάσει το προφυλακτικό και να αντενδείκνυται η χρήση του χαπιού της επόμενης μέρας - το οποίο δεν είναι καθόλου μα καθόλου αγνό κι έχει πιθανότητες ακόμα και δημιουργίας θρομβώσεων- ή να μην ήταν αποτελεσματική η μέθοδος αντισύλληψης που χρησιμοποιεί?
    Γιατί ούτε το χάπι, ούτε το προφυλακτικό, ούτε το σπιράλ δεν είναι 100% αποτελεσματικά.
    Για να μην αναφερθώ στα άπειρα νεαρά άτομα που λόγω κακής γνώσης του θέματος την παθαίνουν ή ακόμα στα θύματα βιασμού.
    Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις το θέλει η γυναίκα να μείνει έγκυος?
     
  8. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Άμβλωση

    Παντα υπαρχουν τα ατυχηματα Λαρα μου δεν ομιλω γι αυτες τις ακραιες καταστασεις,
    ομως θεωρω πως δεν θα ηταν πρεπον απεναντι στην ιδια την εν δυναμει νεα ζωη να ειναι προϊον ατυχηματος ,
    ακουγεται σκληρο , το ξερω , ομως πιο σκληρο ειναι ερθει στη ζωη ενας ανθρωπος που δεν ειναι αποτελεσμα επιθυμιας των γονεων του
     
  9. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Άμβλωση

    Ο αδελφός μου ήταν "ατύχημα", το ίδιο και η μεγάλη μου κόρη.
    Το μόνο που σημαίνει αυτό, είναι πως στην δεδομένη περίοδο ούτε η μαμά μου, ούτε εγώ δεν λογιαριάζαμε να κάνουμε παιδί.
    Η δε μαμά μου επειδή ακόμα έκανε την ειδικότητα ιατρικής κι εγώ επειδή μόλις είχα αρχίσει το διδακτορικό μου.
    Αλλά αφού πραγματικά έτυχε, ζυγίστηκαν τα πράγματα και βρέθηκαν λύσεις.
    Το τι είναι πρέπον και τι απρεπές πιστεύω είναι μέσα στα κεφάλια μας.
    Ένα μεγάλο ποσοστό ατόμων που κυκλοφορούν γύρω μας δεν ήταν προγραμματισμένες εγκυμοσύνες. Σημαίνει κάτι αυτό ή τα αγαπάνε λιγότερο ή δεν είναι το ίδιο αξιόλογα όπως τα άτομα που γεννήθηκαν μέσα από προγραμματισμό και προετοιμασίες?

    Το θέμα μας όμως παραμένει η άμβλωση.
    Απλά βρίσκω απόψεις όπως της Ρεμπέκας να είναι το λιγότερο επικίνδυνα αφελείς (το ότι στα 27 της έχει κατά τη γνώμη κάποιων μεσαιωνικό τρόπο σκέψης δεν είναι καν σχετικό και προσωπικά δεν βρίσκω να με αφορά, δεν είναι κόρη μου να νοιάζομαι για το τι κουβαλά και με ποιο τρόπο μέσα στο κεφάλι της).
    Αν θέλει κάποια 1000% να είναι σίγουρη πως δεν θα μείνει έγκυος, μόνο ακραίες λύσεις υπάρχουν (όπως χειρουργικές επεμβάσεις) ή η απόλυτη αποχή.
    Όσο για το ύφος με το οποίο μιλά και κρίνονται όλες οι γυναίκες ως βλάκες επειδή τους έτυχε να μείνουν έγκυοι γιατί απλά δεν περνά καν απ το μυαλό της πως ούτε το λαστιχάκι που χαριτωμένα έχωσε στο τέλος της πρότασης της, ούτε οποιοσδήποτε άλλος τρόπος είναι απόλυτα ασφαλής, είναι απλά αχαρακτήριστο.
    Αλλά ακόμα και αν από επιπολαιότητα ή άγνοια κάποια μείνει έγκυος, επίσης δεν σημαίνει πως είναι από βλακεία. Είμαστε άνθρωποι και κάνουμε κακές επιλογές κάποιες φορές.

    Κανείς δεν διαφωνεί πως η άμβλωση δεν είναι αντισύλληψη, ή πως δεν έχει επιπτώσεις ή πως δεν είναι κάτι που μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ κανείς να κάνει.
    Αλλά αν χρειαστεί...είμαι υπέρ της ύπαρξης και αυτής της επιλογής και είναι ένας από τους λίγους σκοπούς για τον οποίο νιώθω τόσο έντονα που θα πάλευα γι αυτόν.
    Κι ας προσωπικά σε λίγα χρόνια δεν θα με αφορά προσωπικά.  
     
  10. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Άμβλωση

    Δεν εχω την εμπειρια της εκτρωσης και δεν μπορω να αναλυσω και να αναπτυξω τα συναισθηματα και τις συνεπειες στην ψυχη και στο σωμα μιας γυναικας και μπλα....μπλα...μπλα....
    Ο γιος μου, 14 ετων σημερα, ηλθε οχι απο προγραμματισμενη εγγυμοσυνη αλλα απο ατυχημα,ενω ημουν μολις 22 ετων, παντρεμενη λιγους μηνες και δεν ειχα παρει ακομα πτυχειο (ορκιστηκα 6 μηνων εγκυος....)
    Η αληθεια ειναι, οτι τοτε μου περασε απο το μυαλο η εκτρωση, γιατι δεν ηθελα ακομα παιδι και δεν ειχα τελειωσει σπουδες κλπ.
    Μετα απο 6 χρονια απο τη γεννηση του, αρρωστησα σοβαρα και αποτελεσμα της θεραπειας που υπεστην ηταν η ανικανοτητα να καταστω σε ενδιαφερουσα ξανα.
    Βλεποντας τωρα το γιο μου στα 14 του, τον καμαρωνω και ευχαριστω τον εαυτο μου που δεν το εκανε εκεινη την δεδομενη στιγμη.
    Παρα ταυτα δεν ειμαι κατα της εκτρωσης, διοτι ενα παιδι ειναι μεγαλη ευθυνη κι ας ακουγεται κλισε και δεν εισαι παντα ετοιμος να την αναλαβεις για διαφορους λογους.
    Οσον αφορα το θεμα αν η εκτρωση θεωρειται φονος, θα απαντησω μαλλον οχι.
    Για μενα προσωπικα μιλαω βεβαιως.
    Μαλλον ιατρικη πραξη θα λεγα,λιγο βιαιαη για το εμβρυο και την εγκυμονουσα,αλλα οχι φονος.
    Και μπορω να καταννοησω τους λογους που οδηγουν μια γυναικα σε αυτη την πραξη και να τους δικαιολογησω.
    Οσον αφορα το θεμα που θιχτηκε οτι δεν υπαρχουν ατυχηματα....ατοπο εντελως θα λεγα.
    Οπως προανεφερε και η Lara, γινονται και ξαναγινονται και στους πιο σχολαστικους και προσεχτικους ανθρωπους θα συμπληρωνα εγω.
    Ας μην ειμαστε απολυτοι με πραγματα που δεν τα εχουμε βιωσει και δεν ξερουμε πως θα τα αντιμετωπισουμε οταν και αν μας συμβουν
    Και εξαλλου μια ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη ακομα και απο απροσεξια, δεν μας κατατασσει στην κατηγορια των ανοων ή των ανευθυνων.
     
  11. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Εχω κανει εκτρωση την ημερα των γενεθλιων μου που γινομουνα ακριβως 18 και αυτο γιατι οταν πηγα στον γυναικολογο μου και εμαθα τα ευχαριστα, μου ανακοινωσε πως θα γινοταν ή την Τριτη ή την Πεμπτη.....γιατι να περιμενω μεχρι την Πεμπτη, ετσι και αλλιως μαυρα γενεθλια θα περνουσα ηθελα να ξεμπερδευω.....

    Ο τοτε βανιλα σχεση μου ηταν ενας 27χρονος τυπος με τον οποιο μαλιστα ειχαμε 1.5 χρονο σχεση....δεν χρησιμοποιουσαμε προφυλαξεις, δεν ειχαμε καν καταλαβει οτι μπορει να εγινε κατι λαθος ετσι ωστε να προλαβουμε τα χειροτερα.

    Ηταν κατι το οποιο συμφωνησαμε και οι δυο απο την στιγμη που επιβεβαιωθηκε η εγκυμοσυνη χωρις καν να το συζητησουμε! Με μια απλη ματια...

    Το προβλημα στο ολο θεμα ηταν οτι δεν ειχα την καταλληλη ψυχολογικη υποστηριξη απο τον τοτε συντροφο μου, αγχωθηκε περισσοτερο απο εμενα, τρομοκρατηθηκε περισσοτερο απο εμενα και φεροταν απο την μια σαν να μην τρεχει τιποτα και απο την αλλη σαν να ειχε παρει ναρκωτικα.

    Δυστυχως δεν ειχα πει σε κανεναν το τι ειχε συμβει, συγγενεις, φιλους με αποτελεσμα μερα με τη μερα να νιωθω ακομα χειροτερα...Δεν ενιωσα ποτε τυψεις γι αυτο που εκανα, ακομα και τωρα και θεωρω πως ηταν η πιο σωστη αποφαση που πηρα.

    Το συγκεκριμενο γεγονος ομως κλονισε την σχεση μου, ενιωθα αποστροφη και αηδια (βαρια λεξη) για τον ανθρωπο αυτον και αυτο διοτι δεν με στηριξε καθολου.Δεν θα μπορουσα σε καμια περιπτωση να του καταλογισω την ευθυνη οτι αυτος και μονο φταιει απο τη στιγμη που δεχτηκα να κανω σεξ χωρις προφυλαξεις. Η σχεση μου πηρε την κατρακυλα με αποτελεσμα να ερθει και ο χωρισμος....

    Θεωρω παντα κατα την αποψη μου οτι για να φερεις ενα παιδι στον κοσμο και να το μεγαλωσεις σωστα,πρεπει να θες και να μπορεις να το κανεις. Το σιγουρο ειναι οτι θα ημουνα δυστυχισμενη, θα επρεπε να παντρευτω εναν ανθρωπο τον οποιο δεν ηθελα να μοιραστω το υπολοιπο της ζωης μου μαζι του, καθοτι μενω επαρχια, με αποτελεσμα να κανω και το ιδιο το παιδι δυστυχισμενο.

    Πιστευω πως οποιο και να ειναι το ειδος της σχεσης ειτε D/s ειτε βανιλα πως πρεπει να συζητηθει να βρεθει μια κοινη λυση και να στηριξει ο ανδρας την γυναικα με τον καλυτερο δυνατο τροπο. 
     
    Last edited: 2 Μαϊου 2015
  12. seduced mind

    seduced mind Guest

    Ελλάδα: Η χώρα που αντί να υπάρχει θέμα για τα αντισυλληπτικά χάπια, γίνεται θέμα η άμβλωση....