Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    κι εγω επισης εδω κι εναμισυ χρονο  
     
  2. Heretic_Angel

    Heretic_Angel Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Πες τα, παλικάρι μου.      

    Κοίτα που αρχίζω και σε συμπαθώ γαμώτο. Δεν μπορώ να σου δώσω και κάνα rep. Στο χρωστάω. Θα στα δώσω όλα μαζεμένα όταν με "χρυσώσουν" κάποια στιγμή που θα έχω λεφτά για πέταμα.

    Γι' αυτούς ακριβώς τους λόγους που αναφέρεις και μερικούς ακόμα υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι αν και όταν αποφασίσω να τα ξαναφτιάξω με γυναίκα, αυτή σίγουρα δε θα ανήκει στη γενιά μου, όπως επίσης θα φροντίσω να έχουμε και καμιά δεκαριά/δεκαπενταριά χρόνια διαφορά.

    Όχι τίποτα άλλο αλλά βαρέθηκα τις κομπλεξαρισμένες γκόμενες που το ένα μάτι τους είναι στο αυτοκίνητο και το άλλο στο ακίνητο, όταν μάλιστα ούτε τα πιο απλά πράγματα στο σεξ δεν έχουν διάθεση να κάνουν. Από την άλλη, σταματήσαμε να είμαστε οι άντρες προικοθήρες και ξεκίνησαν οι γυναίκες. Όπως και να έχει, πιστεύω οτι η γενιά η δική μας είναι καμμένη από χέρι. Άστα, βράστα.

    Πάντως, προτείνω να επενδύσετε όλοι σε μετοχές ΙΚΕΑ και PRAKTIKER, καθώς οι εισαγωγές ραφιών προβλέπετε να εκτοξευτούν δραματικά τα επόμενα χρόνια. Να βγάλετε και κάνα φράγκο, γιατί έρχονται δύσκολες μέρες.

    Φιλικά,
    Ο αιρετικός χρηματοοικονομικός σας σύμβουλος.
     
  3. nikolakisn86

    nikolakisn86 Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

     
  4. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Θα ήθελα να κάνω 2 παρατηρήσεις, πριν αποχωρήσω όπως υποσχέθηκα χθές, μη προβλέποντας τα ρεζιλίκια τα σημερινά που του ήρθε στη γκλάβα του μεγάλου Μίδα να κάνει...

    1. Το πρόβλημα δεν είναι οι παρτούζες - έχω κάνει κυριολεκτικά άπειρες παρτούζες τα τελευταία 30 χρόνια (ναι, 30!) και ποτέ δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα με κανέναν, ούτε καν με κάτι "λαϊκούς" που μάζεψα κάποτε σε κόντρα μεταμεσονύκτια. Πηδιόμασταν ωραία ωραία και μετά πηγαίναμε όλοι σπίτια μας - γιατί να δημιουργηθεί πρόβλημα; Πρόβλημα δημιουργείται όταν κάποιος προσποιείται ότι μπορεί να κάνει σχέσεις συμβολαίου και μετά ανακαλύπτει ότι δεν μπορεί. Επίσης πρόβλημα δημιουργείται όταν κάποια πηγαίνει και δημιουργεί τριβές με τις ψευτιές της μέσα σε ζευγάρια. Μη ανεκτή συμπεριφορά, to say the least. Κατάπτυστη. Πήρε όμως το μάτι μου κάτι ποστάκια νεαρών "διαμαρτυρόμενων" - και πολύ καλά κάνουν και διαμαρτύρονται - για όλες αυτές τις ανοησίες με τις οποίες ενδύεται το σεξ στις μέρες μας. Θα ήθελα λοιπόν να υπενθυμίσω ότι το πιο ωραίο σεξ που υπάρχει είναι το zipless fuck, που πρότεινε πρώτη η Erica Jong στο Fear of Flying. Ορισμός του zipless fuck: βρίσκουμε έναν άγνωστο της αρεσκείας μας και πηδιόμαστε. Ει δυνατόν, ακριβώς εκεί που τον βρήκαμε. C'est tout, που λένε και οι Γάλλοι. Κάποτε έδινα και ψεύτικο τηλέφωνο μετά, τώρα απλά λέω "άστο".

    2. Θα ήθελα να επισημάνω μία ανακρίβεια του Κωνσταντίνου, στο νήμα που κλειδώθηκε:

    Δεν είπα αυτό. Ακριβώς το αντίθετο είπα. Είπα ότι μου είναι δύσκολο να τους αφήσω όλους αυτούς να αλωνίζουν εδώ μέσα και να μην ενώνω την φωνή μου με τις υπόλοιπες φωνές που αντιδρούν στις δυνάμεις της διάβρωσης. Δηλαδή οι κοτσάνες που διαβάζω δεν μου επιτρέπουν να φύγω. Αλλά δεν χρειάζεται να μπανάρεις κανέναν Κωνσταντίνε. Η κοινότητα λειτουργεί ρολόι.

    By the way, ο ορισμός του "διασύρω" είναι ο εξής: γελοιοποιώ δημοσίως, βλάπτω την καλή φήμη και υπόληψη κάποιου. Καταλαβαίνεις ελπίζω το άτοπον της παρατήρησής σου.

    Εγώ πάντως χρειάζομαι λίγη ξεκούραση από όλα αυτά. Θα μου επιτρέψετε ελπίζω την προσωρινή αποχώρησή μου. Θα πάω να μαζέψω ωραίες ιστορίες και μετά θα ξανάρθω να σας τις πω. Ωραίες όμως, όχι ανοησίες με ανοήτους.

    Λέω να ξεκινήσω από τη Βιέννη...
     
     
    Last edited: 12 Απριλίου 2011
  5. Mistress_Bipolar

    Mistress_Bipolar Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Τσιγάρο ΚΑΙ μπύρα wrong -TOTALLY WRONG!- κομπινεζόν για μπαρ πια. Μια έξω για τζούρα, μια στο βάθος για κατούρα. ΔΕΝ ΣΤΕΡΙΩΝΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!

    Μου το 'παιξε tribute ο DJ, που -τον είδα εγώ- μ' έκοβε να βγαινομπαινωεσωτεραμπαινωβγαίνω. Όξω.
     
  6. shamanka

    shamanka Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    nikolakisn86

    κ για μένα ήταν η πρώτη συνάντηση χωρίς να γνωρίζω κανέναν κ πέρασα πολύ όμορφα .είμαι σίγουρος όμως ότι θα υπάρξουν κ αλλες συναντήσεις στο μέλλον ώστε να γνωρίσεις άτομα της κοινότητας , γιατί είναι κρίμα να θέλεις να εκφραστείς σε αυτόν το χώρο κ να μην έχεις κάποιον για να το κάνεις άφοβα .[/QUOTE]

    είμαι σε επαφή)))) αν το διαβάσεις - δες τα εξερχόμενα σου))) 
     
  7. CuriousToe

    CuriousToe Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Σκέφτομαι πως σ'αυτό εδώ το "μέρος" (greek bdsm community) έχω βρει κάποια πολύ ενδιαφέροντα νήματα, με πολλές πληροφορίες, είτε "πρακτικές" (που βοηθάνε τους νεότερους να μάθουν 2-3 πράγματα όσων αφορά τις πρακτικές του bdsm και των φετίχ), είτε "ιστορικές" (πάντα γοητευόμουν απ'την ιστορία, να μαθαίνω τις "ρίζες").   Μου αρέσει να τα διαβάζω      

    Και τα νήματα των συζητήσεων έχουν πολυ "ζουμί" τις περισσότερες (για να μην πω όλες) φορές αλλά είναι λίγο κουραστικό να το "αντλήσει" κάποιος.
    Μέχρι να βρεις γνώμες και απόψεις που να αφορούν καθαρά το θέμα του εκάστοτε νήματος, έχεις περάσει από προσωπικές κόντρες, μομφές, κραξίματα, προκλήσεις, προσβολές κλπ. Κι όοολα αυτά είναι γραμμένα σε ατελειώτα κατεβατά/posts.  
    Αντί να γίνεται συζήτηση και διάλογος, κάθε τρεις και λίγο γίνονται μονόλογοι με μερικούς, π.χ., να προσπαθούν με το ζόρι να πείσουν τους άλλους ότι έχουν αυτοί δίκιο. Κι όλο αυτό εκτεινεται σε σελίδες και σελίδες, καταφέρνοντας να ασχολούνται ελάχιστοι (και αν) με το αρχικό θέμα.
    Άντε μετά να ψάξω εγώ (εσύ, αυτός) να βρούμε τον διάλογο και όχι το ξεκατίνιασμα, να έχουμε την ευκαιρία να έχουμε διαβάσει ολόκληρο το θέμα πριν τοποθετηθούμε και, τέλος πάντων, να μην πατήσουμε "κλείσιμο καρτέλας" γιατί είναι κρίμα: περά απ'όλα αυτά τα αρνητικά που πνίγουν κάποια threads, υπάρχουν διαμαντάκια μέσα τα οποία, αν και δε χάνονται (ποιό γραπτό άλλωστε χάνεται?), δεν φαίνονται.      

    Για τα παλαιότερα μέλη ίσως να μην είναι τόσο βαρετό και κουραστικό αυτό το πράγμα (δεν ξέρω, υποθέτω) αλλά για κάποιον που είναι νεότερος εδώ, είναι λίγο μαλακία να διαβάζει κάθε τρεις και λίγο αυτά τα πράγματα.
     
  8. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Eρχονται στιγμες που νοιωθεις τοσο αβοηθητος και η μονη σκεψη που υπαρχει μεσα στο μυαλο ειναι μια. Θες να την αποφυγεις μα δεν μπορεις. Εχει καταλαβει το μυαλο σου σαν ιστος αραχνης και δεν υπαρχει τροπος να ξεφυγεις.Κι ειναι ολα τοσο σκοτεινα εκει μεσα...το φως πουθενα.Σαν να χαθηκε η μερα. Κι αναρωτιεσαι που πηγε?
     
  9. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    To δράμα του φαγητού
    http://www.bbwsweetsensations.com/images/bbw/bbw_385x261.jpg
     
  10. sexy_goiteytikos

    sexy_goiteytikos Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    παει σχόλασα απο τη δουλεια.. τωρα να κοιμηθώ?? μπαα μια κ καλη το βραδυ νανι!!.. να ετοιμαστω κ να βγω καφεδακη παραλια?? μπαα βαριεμαι.. πουφφ ασ φαω τη σοκολατα μου..
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Τη μπριζόλα που ψήνεται...
     
  12. striggla

    striggla Regular Member