Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μη μασάς(;;;)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος Mistress_Bipolar, στις 14 Απριλίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mistress_Bipolar

    Mistress_Bipolar Regular Member

    Πάντα βομβαρδιζόμουν με θεωρίες, που υποστήριζαν ότι πρέπει να κάνουμε δίαιτα, ότι αν δεν κάνουμε θα προσβληθούμε από πλήθος αρρώστιες και παθήσεις ή, ακόμα χειρότερο, θα πεθάνουμε πριν την ώρα μας.
    Ακόμη, μας λένε ότι οι αδύνατοι άνθρωποι είναι όμορφοι, ότι έχουν καλύτερη εμφάνιση, όταν διαθέτουν λεπτή, κομψή γραμμή.

    Πρόσφατα παρακολούθησα μια επίδειξη μόδας, που διοργανώθηκε για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Τα μανεκέν έμοιαζαν σαν να είχαν ανάγκη λίγης από τη φιλανθρωπία μας. Εκτός από τα υπέροχα πρόσωπά τους,
    έμοιαζαν περισσότερο με σκιάχτρα, στα οποία είχαν φορέσει προσεχτικά τα φουστάνια, για να κρύψουν το χάλι τους.

    Δεν είμαι κατά της δίαιτας, έχω κάνει πολλές. Άλλοτε προσέχω την υγεία μου κι άλλοτε στα παλιά μου τα παπούτσια, αλλά αγανακτώ, όταν οι άλλοι με αντιμετωπίζουν σαν λαίμαργη, αποφασισμένη ν’αυτοκτονήσει, κάθε φορά που τρώω. «Μην τρως άλλο!», «Μη φας τούρτα, έχει πολλή ζάχαρη!», «Θυμήσου τη χοληστερίνη!» κι άλλα τέτοια παρόμοια – κουλά.

    Έχουμε, λοιπόν, όλοι αποφασίσει να μοιάσουμε στη Charlize Theron; Μ’αρέσει το στυλ Theron , αλλά σπάνια οι άνθρωποι κάθονται να σκεφτούν, ότι η κυρία Theron έχει αρμονικό σκελετό. Στάθηκε τυχερή. Όλα τα κόκκαλά της είναι στη σωστή τους θέση, σχηματίζοντας μια θαυμάσια γυναικεία κορμοστασιά. Όσο για την κλασική αντρική κορμοστασιά, δείτε τον Javier Barde ή τον Matt Dillon.
    Τι γίνεται όμως μ’εμάς, που έχουμε πιο φαρδύ, λιγότερο κλασικό σκελετό; Όσο και να τον ταρακουνάμε, να τον περιστρέφουμε και να τον τραβολογάμε, μέχρι να πέσουμε ξεροί απ’την εξάντληση , πάντα θα δείχνουμε σαν να τρώμε έξη μακαρονάδες και ένα ταψί τυρόπιτα στη καθισιά μας.

    Ξεχνάμε ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι , ότι από πολλές απόψεις διαφέρουμε κι ότι, το σχήμα και ο όγκος του σώματός μας, είναι από τα βασικά στοιχεία των διαφορών μας. Δεν θα ήταν καλύτερο να το αποδεχτούμε και ν’αφήσουμε ο ένας τον άλλον να είναι όπως είναι; Κι όμως, μας συμβουλεύουν συνεχώς να σταματήσουμε να τρώμε, αν θέλουμε να λύσουμε όλα τα συναισθηματικά και σωματικά μας προβλήματα. Έτσι, ψοφάμε της πείνας για μερικές ημέρες, χάνουμε μερικά κιλά κι αναπτύσσουμε τέτοια διαβολεμένη όρεξη, ώστε σταματώντας τη δίαιτα καταβροχθίζουμε ό,τι βρεθεί μπροστά μας.
    Ύστερα από μια-δυο ημέρες, ξαναγυρίζουμε εκεί που αρχίσαμε...

    Έχω φίλους που τρώνε τον περίδρομο για εβδομάδες κι ύστερα καταφεύγουν σε ινστιτούτα αδυνατίσματος, ξοδεύοντας δυο χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα, για να χάσουν τα κιλά που πήραν. Κάνουν, τάχα, πως απολαμβάνουν μαρουλοσαλάτες, γαρνιρισμένες με λίγο άνιθο και ραπανάκια και ένα καχεκτικό μπιφτέκι με μανιτάρια. Στο μεταξυ, ονειρεύονται τούρτες μ’ελβετική σοκολάτα κι άλλες λιχουδιές μα συνεχίζουν το μαρτύριό τους. Ξεχνούν ότι δεν υπάρχει νόμος, που ν’απαγορεύει σε μια υγιή γυναίκα να’ ναι πάνω από εξήντα κιλά ή σ’ έναν υγιή άντρα πάνω από ογδόντα.
    Δεν μπορώ να καταλάβω, πώς ορισμένοι άνθρωποι καταναλώνουν φαγητό, αρκετό να θρέψει ένα βόδι κι ούτε που το δείχνουν, ενώ άλλοι, κοιτάζοντας και μόνο μια βιτρίνα ζαχαροπλαστείου, παίρνουν δυο κιλά.

    Ξέρω ότι πρέπει να φροντίζω το σώμα μου. Θέλω να είναι ο χώρος διαμονής ενός υγιούς, παραγωγικού ατόμου. Μ’ αρέσει η ζωή. Αρνούμαι όμως , να παραιτηθώ από την απόλαυση του φαγητού και τη λαμπρότητα ενός πολύωρου ευχάριστου δείπνου, μ’ ανθρώπους που αγαπώ.
    Δεν έχω αντίρρηση να κάνουν οι άλλοι δίαιτα, αν ξέρουν για ποιό λόγο την κάνουν, εφόσον δε με ζαλίζουν με κηρύγματα ενάντια στο φαγητό. Σε τελευταία ανάλυση, έχει πολύ λίγη σημασία, αν φεύγουμε απ’ αυτόν τον κόσμο με 60 ή 80 κιλά βάρος. Mi xeso!

    Αυτά, σε σχέση με ένα σχόλιο που διάβασα σε κάποιο νήμα, δε θέλω να αποκαλύψω ποιό σχόλιο ούτε και το νήμα.
    Άλλωστε αυτό σκεφτόμουν έτσι κι αλλιώς, το σχόλιο ήταν η αφορμή. Πάω τώρα να ψήσω μια μερίδα φτερούγες γιατί πείνασα. Θα κάνω και πουρέ.
    Ξέρω, ξέρω, είναι μεσάνυχτα... θα αποθηκευτεί όλο σε λίπος.

    «Είμαστε ό,τι τρώμε και μαλακίες!»

    Αη ντον’τ γκιβ α φάκιν σιτ αμπάουτ ιτ.
     
  2. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Μη μασάς(;; 

    Έχεις δίκιο
    Ένα πράγμα θα συμπληρώσω μόνο και θα σε καληνυχτίσω  
    Καλή χώνεψη:mdrmed:
     
  3. Mistress_Bipolar

    Mistress_Bipolar Regular Member

    Απάντηση: Μη μασάς(;; 

    hahahahaha!!!
    thanks!
    Συμπλήρωσα και μια πάστα φράουλα στο μενου..
    Δύσκολη βραδιά απόψε...  
     
  4. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Μη μασάς(;; 

    εχω μεινει αφωνος .... πρωτη φορα βλεπω τετοια προσπαθεια τεκμηριωσης και εκλογικευσης μιας οικτρης καταστασης του σωματος και κατ'επεκταση και του μυαλου .....
    εχουν επιστρατευτει ολα τα επικυνδινα συνθηματα "σε οποιον αρεσουμε" , " εγω ετσι γεννηθηκα" , "τι να κανουμε δεν ειμαστε ολοι μοντελα" , "σιγα μην λιωσω στα γυμναστηρια" κτλ κτλ κτλ κτλ .....

    προσφατα εκανα μια καινουργια γνωριμια ... αυτο που πανω απο ολα ξεκαθαρισα ειναι πως το μονο που ζητω αδιαπραγματευτα , ειναι να παραμεινει γυναικα .. δηλαδη να ανοικει στο ωραιο φυλο ...
    αυτο σημαινει τουλαχιστο 2 βρες καθημερινα γυμανστηριο .. αν δεν προλαβαινει δουλεια και γυμναστηριο , να μειωσει τη δουλεια της ...
    προσωπικα το θεωρω το λιγοτερο ως προσβολη να εχει 3 κωλους αντι για εναν και πεντε σωσιβια γυρω απο την μεση και να με περιμενει στο κρεβατι για σεξ ...

    Μπορουμε ολοι να ειμαστε μοντελα ? .. ΟΧΙ .. σαφεστατα .. μπορουμε ομως να κανουμε αποτελεσματικες προσπαθειες για να δειχνουμε οτι εκτιμαμε τον συντροφο μας ....

    Ο αντρας ειναι ανταγωνιστικος ... καταλαβετε το αυτο .... δεν παει να εχει σχεση με την κατοχο 3 πανεπιστημιακων τιτλων και 2 νομπελ ... αμα ειναι σαν το ανθρωπακι της MIchelen .. ολοι οι αλλοι αντρες θα τον βλεπουν και θα τον λυπουντε .. καποιοι θα τον αποκαλεσουν και ηρωα ...
    Παρε την πιο ηλιθια , χαζη , αλλα εντυπωσιακης εμφανισης γυναικα (κωλαρακι ολοστρογυλο και πεταχτο που χωραει στην αντρικη χουφτα , πλακα κοιλιακοι , στηθος κατω απο το σαγονι , μαλλια μεχρι τον κωλο) και βγαλ'τη σε κυκλοφορια συνοδευοντας την .. ολοι θα σε κοιτανε με σεβασμο και οι πορτες θα ανοιγουν ....

    εδω .. ο ιδιος καθομουν σε καφετερια στην πολη μου , με μια πολυ καλη κοπελα σε ολα , απλα στην εμφανιση ηταν αστα να πανε .. σαν γουδοχερας ... και ερχεται μια φιλη και μου λεει στο αυτι "ρε μπιλυ ... ελεος .. το εφερες τουτο μεσα στον κοσμο .. εσυ ... 2 μετρα ανθρωπος ? " ... εγω καταντραπηκα .. ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει .. το ιδιο βραδυ την χωρισα ... και μιλαμε γυναικα μου τα ειπε αυτα .....
    οτι γραφω και οτι λεω ... γυναικες μου τα εχουν πει .. συμβουλες μου δινουν .. δεν τα βγαζω απο τον νου μου ...

    εν παση περιπτωση ... μην τα ισοπεδωνουμε ολα .. ισως και εγω να ειμαι υπερβολικος , ισως να δινω περισσοτερη απο οσο χρειαζεται προσοχη σε λαθος αντιληψεις , ισως και να εχω χατζημπερδεμενες προτεραιοτητες .. ομως η ειλικρινης καθημερινη και αποτελεσματικη προσπαθεια για καλυερη σωματικη γραμμη , ειναι μια υποχρεωση ΚΑΙ των ΔΥΟ φυλων ...
     
  5. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Μη μασάς(;; 

    Αγαπητη Mistress Bipolar,το σωμα οσο και να το φορτωσεις,κατι η διαιτα,κατι το γυμναστηριο,κατι το νυστερι θα το επαναφερεις.Με το μυαλο τι γινεται.....που δεν υπαρχει καμμια μεθοδος να το διορθωσεις!
     
  6. Mistress_Bipolar

    Mistress_Bipolar Regular Member

    Απάντηση: Μη μασάς(;; 

     
  7. Απάντηση: Μη μασάς(;; 

    Άλλο και τούτο πάλι
     
  8. whipmarks

    whipmarks Regular Member

    Λιγη σοβαροτητα αγαπημενη κυρια βραδιατικα.Το υπερβολικο βαρος εχει πλεον γινει νουμερο ενα προβλημα στα νεαρα ατομα,με απροβλεπτες συνεπιες για το μελλον τους,και ο κυριος λογος ειναι η υπερβολικη καταναλωσης τροφης.Εχω ειδη φιλους που πριν γινουν 40 εχουν τους δικους τους καρδιολογους και φαρμακοποιους.Και η σχεση τους εφ ορος ζωης πλεον.Το να τρως καλα δεν ειναι αμαρτια αμαρτια ειναι η λεμαργια.Ποτε δεν εβλαψε κανενα η αυτογνωσια.
     
  9. Re: Απάντηση: Μη μασάς(;; 

    "Ότι εκτιμήθηκε xάνει βάρος και επιπλέει. Eκεί εκτίθεται."
    Ε. Αρανίτσης​
     
  10. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Μη μασάς(;; 

    χμμμ υπάρχει ένα φυσικό όριο. Το διαπίστωσα όσο έκανα εθελοντική εργασία σε νοσοκομείο. 5 κιλά πάνω απο το φυσιολογικό όταν είσαι 50+ και έχεις κάνει μία σοβαρή εγχείρηση , ταλαιπωρούν τον οργανισμό όσο 40 επιπλέον κιλά όταν είσαι νέος και υγιής.

    Μπορεί αυτό να μην σας γίνεται αντιληπτό από τις φορές που περάσατε από νοσοκομεία όντας εσείς ή κάποιος συγγενής σας άρρωστος. Όμως αν πάτε εκεί να βοηθήσετε πολλά διαφορετικά άτομα, με διαφορετικά προβλήματα θα διαπιστώσετε την διαφορά και την επιβάρυνση του οργανισμού.

    Από την άλλη είμαι 1.60, 52 κιλά και πηγαίνοντας να αγοράσω αδιάβροχο μοτοσυκλετιστικό με επιγονατίδες διαπίστωσα ότι για τους σχεδιαστές ρούχων το μικρότερο μέγεθος είναι για 1.63, 49 κιλά και μόνο αν δεν έχεις κάνει κατακράτηση υγρών.. Το θεωρώ αστείο και υπερβολικό. Ναι θέλω να χάσω 2-3 κιλά αλλά είναι αστείο να μην μπορώ να βρω ρούχα επειδή είμαι κοντή και 3 κιλά πάνω απο το φυσιολογικό μου.

    Νομίζω αυτό προσπαθεί να πει η νηματοθέτρια.

    Η μονομανία των φίλων της νομίζω αφορά συναισθηματικές ελλείψεις γιατί πιστεύω ότι οι σαλάτες είναι όντως απολαυστικές.
     
  11. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: Μη μασάς(;; 


    Ναι οκ, δεν ειναι παντα ποθητο ενα σωμα με σημαντικες ατελειες, ουτε στον ανδρα ουτε στη γυναικα.
    Μπορει ομως να βελτιωθει σημαντικα,εφ'οσον το θελεις/θελει, σε συνδυασμο δε με το ταπεραμεντο εκτοξευει προς το καλυτερο τις σεξουαλικες συνευρεσεις.Ειδικα στο βδσμ, οπου η ευχαριστηση ειναι περισσοτερο εγκεφαλικη και λιγοτερο ξερη εικονα με τα ποδια στα καδρα,το σωμα μοντελας σιγουρα δεν ειναι το πρωτο ζητουμενο.
    Ισνο μην δινεις σημασια στα λογια τριτων,δεν μπορει αυτο να ειναι ο λογος για να σταματησεις να βλεπεις καποια,δες το και απο την αλλη πλευρα.
    Ξερεις οτι μια γυναικα γυμνασμενη με θεικες αναλογιες, πανεμορφη,εξυπνη,σαν αυτες που στοιχειωνουν στα υγρα ονειρα των ανδρων, ειναι ουτοπια να περιμενεις οτι θα ερωτευτει ενα ''κοινο'' αρσενικο. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να την εχεις,ουτε οτι δεν μπορεις να την κανεις να χυνει ποταμια και να σπαρταρα στα χερια σου,δεν αναφερομαι στο χοντρο πορτοφολι,αλλα στην ικανοτητα να το προκαλεις με την αξια σου.
    Πιστεψε με,αν το καταφερεις θα το εκτιμησει δεοντως,δεν τους συμβαινει βλεπεις τοσο συχνα,κανενα σχολιο φιλης η'' κουτσομπολιο δεν ειναι ικανο να το ανατρεψει.
    Τωρα εαν μιλας για σχεση σοβαρη βανιλλια, γαμους, ερωτες, μονογαμιες, με ''θεικο μουνι''..''Houston we have a broblem'' .Παρεπιπτοντως να υπενθυμισω οτι η θετικη σκεψη
    ειναι μονοδρομος σε τετοια περιπτωση,μην μασας αδελφε...'' καλυτερα να τρως αρνακι γαλακτος με παρεα παρα προβατινα μονος σου''.- 
     
  12. Απάντηση: Μη μασάς(;; 

    Με διαφορές έως 5-6 κιλά πάνω από το ιδανικό βάρος, δεν νομίζω ν' ασχολούνται πολύ οι άντρες, αν κρίνω από μένα κι απ' όσους γνωρίζω.
    Αντίθετα συνήθως ασχολούνται πολύ οι γυναίκες. Σε βαθμό υστερίας. Είναι λίγο αστείο να τις βλέπεις να τρέμουν και να στερούνται στοιχειώδεις απολαύσεις.
    Εγώ εμπιστεύομαι τις λιχούδες.

    Εν πάση περιπτώσει, το κλειδί δεν είναι η δίαιτα. Δεν παχαίνει το φαγητό. Παχαίνει ο καναπές.

    Γυμναστική. Γυμναστική. Γυμναστική.
    Ξεκούραστη, απλή, ευχάριστη, αλλά τακτική. 5 φορές την εβδομάδα. Ει δυνατόν κολυμβητήριο που δεν βλάπτει τις αρθρώσεις. Έστω δυναμικό περπάτημα.
    Σε 2 χρόνια το κορμί μεταμορφώνεται. Το βλέμμα καθαρίζει πολύ νωρίτερα.

    Όσο για τις τροφές, δεν χρειάζεται αποκλειστική και καταθλιπτική αφοσίωση σε σαλάτες και χόρτα και φρούτα (άλλο αν εγώ τα λατρεύω).
    Αρκεί να περιοριστούν τα πολλά ζαχαρώδη αναψυκτικά, τα καθημερινά γλυκά και σκατολοϊδια και οι πολλές μπύρες.

    Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει μείζον ζήτημα το αδυνάτισμα, όταν είναι τόσο εύκολο. Βέβαια δεν γίνεται σε 2 μήνες ούτε σε 6 μήνες ούτε σε 1 χρόνο. Αλλά 2 χρόνια αρκούν για να έρθει μια γυναίκα στο ιδανικό βάρος ή κοντά σε αυτό, χωρίς καν να το καταλάβει και χωρίς να έχει την αίσθηση της στέρησης.
    Και βέβαια μόνο αν θέλει να έρθει στο ιδανικό βάρος. Γιατί μπορεί στ' αλήθεια να της αρέσει να είναι υπέρβαρη (τα πάχη μου τα κάλλη μου, που έλεγαν κι οι παλιές).
     
Thread Status:
Not open for further replies.