Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μη μασάς(;;;)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος Mistress_Bipolar, στις 14 Απριλίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mistress_Bipolar

    Mistress_Bipolar Regular Member

    Απάντηση: Μη μασάς(;; 

    Κάποιοι/κάποιες είστε εκτός θέματος απλά. Ίσα για να.

    Αγαπώ το σώμα μου και δε χρειάζεται να κάνω κάτι γι'αυτό. Δεν είμαι υστερική όπως οι περισσότερες ίσως, που μόλις πάρουν ένα κιλό, τρέχουν στο διατροφολόγο. Ήμαρτον. Τα νυστέρια και οι επεμβάσεις για κάποιες, μπορεί να είναι προϋπόθεση για να κυκλοφορήσουν ανάμεσά μας. Όχι για μένα κι ΟΧΙ γενικά – αν με ρωτάτε. Είμαι σίγουρη πως κάποιοι είστε άσχημοι/κακάσχημοι/μες, είμαι σίγουρη πως δεν έχετε τέλεια κορμιά όλοι, (!) εσύ μπορεί να έχεις σπυράκια, εσύ μπορεί να είσαι κοντός ή να έχεις μικρό πουλί και η άλλη πεσμένα βυζιά. Όμως αυτά δε με κάνουν να σας διαβάζω λιγότερο ή περισσότερο.

    Μίλησα λοιπόν για υγιή άτομα, για άτομα που δε χρειάζεται να φέρουν πρότυπα και να αισθάνονται άσχημα με τον τύπο του κορμιού τους-αν είναι υγιή. Δεν μίλησα ούτε για υπέρβαρους, ούτε για τη σχέση ανάμεσα σε συντρόφους. Αυτά άλλωστε για μένα δε διαπραγματεύονται. Ή σου κάνει ο άλλος ή όχι. Πλακωθήκατε να μιλήσετε για την υπερβολή.
    Μα πού την είδατε οεο;  

    Βλέπω σε όλα τα νήματα πόσο υπέροχα γράφετε, πόσοι ώριμοι είστε κάποιοι και ειλικρινά σας απολαμβάνω. Είναι κάτι φορές όμως που είστε πνεύματα αντιλογίας στα κουτουρού. Φαύλος κύκλος μαλακισμένης ανατροφοδότισης. Βάζει 1η ο ένας, πάει και σπινιάρει ο άλλος παρά δίπλα! χαχαχαα!!!
    Πετάγεστε σαν πορδούλες να κάνετε το κομμάτι σας. Κάποιοι.

    Τέλος, λυπάμαι που για κάποιους το νήμα αυτό δε μιλά για παρτουζίτσες, όμορφα αγόρια και κορίτσια και τρελλά γαμησάκια και σεξάκι στο πόδι. Ελπίζω να με συγχωρήσουν.  

    Όσο για τα σχόλια της 2ης σελίδας του νήματος, τι να πω. Με εκπλήσσετε ευχάριστα.

    Είμαι η Ηλιάδα κι αγαπώ το σώμα μου γιατί είναι γαμάτο
    ακόμα κι αν τρώω τα μεσάνυχτα φτερούγες με πουρέ και τάρτα φράουλα.-
     
    Last edited: 14 Απριλίου 2011
  2. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Μη μασάς(;; 

    Ο κάθε οργανισμός διαφέρει. Δεν αρκεί για όλους η άσκηση και η μείωση των γλυκών.
     
  3. Απάντηση: Μη μασάς(;; 

    ΟΚ και προς επίρρωση του ισχυρισμού σου, γνωρίζω μία δασκάλα πολεμικών τεχνών που ασκείται μια ζωή και τα τελευταία χρόνια (κοντεύει 60) έχει όντως πάρει κιλά.
    Αλλά σε γενικές γραμμές η γυμναστική και το υπερβολικό πάχος σπάνια συναντώνται στο ίδιο πρόσωπο.
    Το παράξενο για μένα είναι η εμμονή των γυναικών με το αδυνάτισμα και η δοκιμή όλων των παράδοξων και πανάκριβων μαντζουνιών και επικίνδυνων διαιτών, ενώ η μέθοδος είναι μία, δοκιμασμένη, απλή και πάμφθηνη και πιάνει στις περισσότερες περιπτώσεις, αν υπάρξει επιμονή κι υπομονή.
    Μερικές φορές ένα διαβολάκι μου ψιθυρίζει στ' αυτί πως αυτή η εμμονή για το αδυνάτισμα μοιάζει με την άλλη εμμονή "αχ να βρω ένα καλό παιδί", τη στιγμή που "καυλώνω μόνο με κακά παιδιά".
    Δηλαδή "θέλω, αλλά δεν θέλω".
     
  4. CuriousToe

    CuriousToe Regular Member

    Απάντηση: Μη μασάς(;; 

    Όπως αισθάνεται ο καθένας καλύτερα βρε παιδιά.. Γιατί να είμαστε όλοι "με το ζόρι" μέσα στην υγεία δηλαδή;  

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ και είναι θέμα υγείας, δε λέω.  Όταν χάνεις έναν αριθμό κιλών (από 10+ ας πούμε), βλέπεις την διαφορά τόσο στο σώμα σου, όσο και στις αντοχές σου και την διάθεσή σου.

    Μου κάνει εντύπωση το πάθος μερικών για το αδυνάτισμα και η απάθειά τους για άλλες ανθυγιεινες συνήθειες... Όπως το κάπνισμα. ΑΥΤΟ κι αν είναι μια αηδιαστική, σιχαμερή συνήθεια. Που φιλάς τον άλλον και νιώθεις λες και γλύφεις τασάκι!   Και, σε αντίθεση με άλλες κακές συνήθειες, κάνει κακό και σ'αυτους που είναι κοντά στον καπνιστή.

    Εχω διαβάσει σε τοίχο το θεϊκό "ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΧΟΝΤΡΩΝ, ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ" και σε ένα blog το επίσης γαμάτο "Ναι, το κάπνισμα είναι αργός θάνατος... Αλλά ποιός σας είπε ότι βιαζόμαστε να πεθάνουμε?".
    Είναι λογαριασμός του καθενός τι θα κάνει, κανείς δεν έχει το δικαίωμα ουτε να τον προσβάλει (άμεσα ή έμμεσα) ούτε να προσπαθεί να του επιβάλει τα δικά του (ή της κοινωνίας) πρότυπα εμφάνισης/συμπεριφοράς. Άπαξ και περνάμε τα 18, είμαστε ο καθένας υπευθυνος για τον εαυτό μας, κάνουμε τις επιλογές μας και δεχόμαστε τις οποιες συνεπειες στην υγεία/εμφάνισή μας.

    Είναι, τουλάχιστον, αφελές εκ μέρους όσων προσπαθούν να πείσουν τους καπνιστές/υπερβαρους/αλκοολικούς/κλπ να σταματήσουν την κακή και βλαβερή τους συνήθεια: αποκλείεται να μην ξέρουν και οι ίδιοι πόσο κακό τους κάνει! Το τι τους λένε οι γύρω τους δεν είναι κίνητρο. Το κίνητρο βρίσκεται μέσα τους, όλα μέσα στο μυαλό είναι. Άμα το θέλουν πραγματικά, θα το πάρουν απόφαση και θα το κάνουν. Άμα δεν το θέλουν αυτοί οι ίδιοι, τον απαυτό τους να χτυπάνε οι άλλοι κάτω, δεν θα παραιτηθούν ούτε απ'το καλό φαγητό, ούτε απ'το χαλαρωτικό τσιγάρο με τον καφέ και μετά το φαί, ούτε απ'τα ξύδια.

    Προσωπικά, όταν βλέπω "αταίριαστα" ζευγάρια στον δρόμο ή φιλικά ζευγάρια που φαινομενικά "δεν κολλάνε", δεν μου κάνει εντύπωση. Γιατί ξέρω πως, για να είναι μαζί, κάτι δίνει ο ένας στον άλλον. Κι αυτό το κάτι, δεν μπορώ να το ξέρω ούτε εγώ, ούτε η κακεντρεχής (κι αγενέστατη) γνωστή στη καφετέρεια, ούτε οι φίλες που κουτσομπολευουν, ούτε οι φίλοι που ψάχνουν να βρουν ποιός γαμάει το καλύτερο μουνί.


    υ.γ. Το πόσο καλά γαμάει/γαμιέται μια γυναίκα δεν μετριέται ούτε με το ύψος της, ούτε με τα κιλά της.  
    υ.γ.2 Αν οι χοντρές (οι πολύ χοντρές) δεν αρεσαν σε κανέναν, δεν θα υπήρχε ολόκληρη κατηγορία στις τσόντες γι'αυτές. Αν δεν υπάρχει ζήτηση, δεν υπάρχει προσφορά.  
    υ.γ.3 Μistress Bipolar, ζήσε όπως νιώθεις εσύ καλύτερα   Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην τη ζει ο καθένας όπως ακριβώς θέλει  
     
  5. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Μη μασάς(;; 

    Πόσα κόμπλεξ πρέπει να κουβαλά ένας άνθρωπος μέσα του για να θεωρεί πως παίρνει ή χάνει αξία από την εμφάνιση και μόνο του συντρόφου του; Πόσο πολύ υποτιμά τον εαυτό του όταν θεωρεί πως θ' αποκτήσει κύρος με το να περιφέρει αριστερά και δεξιά κάποιον πιστεύοντας πως έτσι θ' ανεβούν οι "μετοχές" του;

    Λυπάμαι, αλλά τη λογική έχω κάποιον όμορφο δίπλα μου μόνο και μόνο για να πουλάω μούρη στην κοινωνία ποτέ μου δεν την κατάλαβα. Θεωρώ προσβολή απέναντι στον εαυτό μου πρωτίστως και έπειτα στον άλλο το να τον αντιμετωπίζω ως τρόπαιο προς επίδειξη. Αλίμονο αν η αξία μου ως άτομο καθορίζεται από την περιφέρεια ή το στήθος της εκάστοτε ερωτικής μου συντρόφου...
     
  6. mona

    mona mea_maxima_culpa

    Απάντηση: Μη μασάς(;; 

    ✔ Ό μ ο ι ο ς τ ο ν ό μ ο ι ο και η κοπριά τα λάχανα. 

    ✘ Έχεις την εντύπωση, μήπως, ότι ο νους σου παράγει καλύτερη κοπριά;  
     
  7. Eri

    Eri

    Re: Απάντηση: Μη μασάς(;; 


    Παντως αν επαιζε ρολο κ η κοιλια στο χρηματιστηριο αξιων, θα ημουν πολυ ψηλα στον καταλογο.... Το εχω αξιοποιησει το θεμα ομως κ μπορω να κανω κινησεις με την κοιλια που οι ακοιλες κ κοκκαλιαρες δεν μπορουν......  
     
  8. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Μη μασάς(;; 



    καθε ανθρωπος εχει την δικη του ιδιαιτερη αισθητικη και αντιληψη , για καποιους ειναι λιγοτερο ή περισσοτερο σημαντικο , το ποια εικονα δινουν σαν ζευγαρι στον κοσμο .. ειναι δικαιωμα τους και καθολου κατακριτεο .. το τι φτιαχνει και τι χαλαει εναν ανθρωπο ειναι καθαρα δικο του θεμα ... κανεις δεν μπορει να τον κρινει γι αυτο .. ποσο μαλλον και να το χαρακτηρισει κομπλεξικο ...
    Φυσικα και μερος της αξια ενος ανθρωπου , ειδικα οταν ειναι γυναικα που θεωρειται ωραιο φυλλο , περναει και απο την εμφανιση της .....
    και ο Γκουασιμοδος μια χαρα ψυχουλα ειχε ... δεν του εκατσε ομως η Εσμαραλντα ... η μονη γνωστη ιστορια ειναι αυτη της πενταμορφης και το τερας και παλι προκειται για παραμυθι ...
    ωστοσο ...
    δεν ζουμε ουτε στον κοσμο των μοντελων ουτε των παραμυθιων ...
    και οι απαιτησεις πρεπει να συμβαδιζουν με την πραγματικοτητα ωστε να προσβλεπουμε σε εφικτες προσδοκιες ....
    κανεις δεν βγηκε με την μεζουρα και την ζυγαρια ... ισως ο Κουγιας και ο Μπερλουσκονι .....

    ομως το τσιγαρο και η αγυμνασια ειναι μαλακια και καμια δικαιολογια δεν χωραει ... η προσπαθεια εξευρεσης ελαφρυντικων για το καπνισμα και τον καναπε ειναι προσβολη για την νοημοσυνη ... ..  



    επισης να σου ομολογησω οτι κλανω ασυστολα , ρευμομαι διαρκως , και κανω καταπληκτικα μπαλακια με τα καρκαδα απο την μυτη μου ...
    αν ολα αυτα τα συνοψισεις μαζι με την εγκεφαλικη κοπρια .... νομιζω οτι ταιριαζουμε παρα πολυ ... εγω θα κανω την φαρμα και εσυ τηνν γουρουνα που θα εχει μεσα ... θελεις να τα φτιαξουμε ?           ....
     
    Last edited: 14 Απριλίου 2011
  9. Απάντηση: Re: Απάντηση: Μη μασάς(;; 

    Όλα κι όλα, πρόσεχε τι λες για το τσιγαρο, γιατί θα γίνουμε από δυο χωριά χωριάτες. Το τσιγάρο είναι υγεία και ομορφιά.  

    Ακολουθεί ο λόγος που άρχισα το κάπνισμα και δη αφίλτρων (τότε):

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  10. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μη μασάς(;; 

    Ξέχασες τον Καλούση, τον αλλήστου μνήμης δικαστή με τη μεζούρα  

    Σίγουρα, ο καθένας έχει τη δική του αισθητική κι αντίληψη. Πώς, όμως, χαρακτηρίζεις κάποιον που δείχνει να ενδιαφέρεται περισσότερο για την έγκριση ή όχι των άλλων για την εμφάνιση του συντρόφου του; Ποια είναι η κατάλληλη λέξη για να περιγράψει κάποιον που θεωρεί ως βασικότερο κριτήριο επιλογής συντρόφου την εντυπωσιακή εμφάνιση, ούτως ώστε να μπορεί να πουλήσει μούρη στους άλλους; Τουλάχιστον για μένα, μόνο ως κομπλεξικός μπορεί να θεωρηθεί. Άλλωστε, πάντα πίστευα πως σύντροφο επιλέγεις για σένα, με βάση το δικό σου αισθητικό κριτήριο, κι όχι για τους άλλους.
     
  11. subversion

    subversion Regular Member

    Απάντηση: Μη μασάς(;; 

    Η ειρωνεία σε όλο αυτό είναι ότι την ίδια στιγμή που εμείς οι "πολιτισμένοι" προβληματιζόμαστε για τις σωματικές μας αναλογίες συναρτήσει της τροφής που λαμβάνουμε κ αρκετοί πληρώνουν για να χάσουν βάρος,άλλοι υποφέρουν από υποσιτισμό.Στο τέλος,εμείς οι "πολιτισμένοι",είται "συμφιλιωνόμαστε" με τον υπέρβαρο εαυτό μας,είτε καταφέρνουμε να πετύχουμε τις "σωστές" σωματικές αναλογίες,παρουσιάζοντάς τα ως ατομικό επίτευγμα!...Αλλά κάποιοι άλλοι,συνεχίζουν να "μην μασάνε",κυριολεκτικά όμως.Κ το πλαδαρό μας party συνεχίζεται ακάθεκτο:uhh:
     
  12. Απάντηση: Μη μασάς(;; 

    Κι εγώ λυπάμαι γι΄αυτό. ΟΚ το σεξάκι στο πόδι δεν με καυλώνει (πια).
    Αλλά οι παρτουζίτσες, τα όμορφα κορίτσια και αγόρια (και αγοροκόριτσα!)... μμμμ.... μια χαρά είναι!
     
Thread Status:
Not open for further replies.