Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?


    Γιώργο, ένα θα σου πω, το φόρουμ των "bdsm ανθρώπων" έχει καταντήσει ένα κατιναριό και ένα κιτσαριό, με κομπλεξικές αυλές και αυλικούς, κόντρες, κοκόρια... κότες... φιλόσοφους με βαρίγδουπα ποστ...θεωρίες, κτητικές βανιλοσκλάβες... σκλάβες που βρίζουν δημόσια τον μάστερ τους μαλάκα σε ποστ και έπειτα σβήνουν το ποστ τους και τι δεν έχουμε δει εδώ μέσα...

    Πίστευα ότι μετά από 6 χρόνια bdsm φόρουμ, πολλές συναντήσεις και αρκετά πάρτυ, θα είχαμε ξεκολλήσει από το νηπιακό bdsm και θα είχαμε πάει ένα βήμα πιο πέρα, αλλά δυστυχώς, πνιγόμαστε ακόμα σε μια κουταλιά παρτούζα...  και ψάχνουν οι σκλάβες τον μάστερ τους... και ο μάστερ το προφυλακτικό... Γάματα σου λέω με κεφαλαία γράμματα...
     
    Last edited: 14 Απριλίου 2011
  2. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Και επισης να συμπληρωσω Master Perris, ολους τους υπολοιπους που πετανε μπηχτες,προκαλουν,χαιδευουν,υποθαλπτουν,γλυφουν εκει που φτυνουν και χιλια δυο αλλα.Δυστυχως οτι υπαρχει εξω, υπαρχει και εδω.
    Η απενεχοποιηση του σεξ και της ερωτικης εκφρασης δεν προυποθετει και συνεση στο λογο και στις πραξεις.Μαλλον αναισχυντια και ισοπεδωση θα λεγα ευνοει, με ομπρελα το ξερεις ποιος ειμαι εγω?Τι εμπειριες εχω? Και ου το καθ'εξης.
    Δυστυχως ετσι ειναι και ετσι θα παραμεινει και σε εικοσι χρονια.Οπου ανθρωπινος παραγοντας θα βρεις και λαθη.
     
  3. Heretic_Angel

    Heretic_Angel Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Κοντά τέσσερις μέρες άϋπνος...

    Sleep is the interest we have to pay on the capital which is called in at death; and the higher the rate of interest and the more regularly it is paid, the further the date of redemption is postponed. ~Arthur Schopenhauer

    Δεν έφταναν όλα τα άλλα, θα με γαμήσουν τώρα και τα επιτόκια...
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Σας; καταλαβαίνω απόλυτα, κι εμένα πια όταν μου λείπει "focus" αλλου το αναζητώ...  
     
  5. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Aυτό μπορεί να συμβεί για πάρα πολλούς λόγους. Και ανάλογα με τον λόγο, αλλάζει και ο τρόπος αντιμετώπισης. Το βαθύτερο αίτιο συνήθως είναι ότι παίρνουμε τον εαυτό μας πολύ σοβαρά. Τον θεωρούμε πολύ έξυπνο και εν ολίγοις αλάνθαστο στους υπολογισμούς του. Με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουμε τις σκέψεις μας - ως αποτέλεσμα υπολογισμού ενός αλάνθαστου μυαλού - με τον ίδιο τρόπο. Το ζήτημα δεν είναι το ερέθισμα αλλά ο τρόπος αντιμετώπισης.

    Είναι τόσο σοβαρή αυτή η σκέψη ώστε να την αντιμετωπίσεις τόσο σοβαρά;
    Είναι απόρροια λογικών συμπερασμάτων;
    Αφορά μία μελλοντική ή τωρινή κατάσταση που πιστεύεις ότι δεν μπορείς να την αντιμετωπίσεις;(ρητορικές)

    Σε κάθε περίπτωση η απάντηση στο σκοτάδι είναι να θυμάται κανείς
    είτε ότι είναι μία παροδική κατάσταση (όπως όταν ανοίγουμε τα παράθυρα και μπαίνει φως και τυφλωνόμαστε παροδικά ή όταν κλείνουμε απότομα τα φώτα) είτε ότι ακόμα κι αν δεν είναι παροδικό, σίγουρα θα μπορέσουμε να βρούμε τρόπο να λειτουργήσουμε μέσα σε αυτό.

    Ένας τρόπος να αντιμετωπίσει κανείς τις μονομανίες είναι να διασπάσει την ενέργειά του σε πολλές ενέργειες. ΄Ενας τρόπος να αντιμετωπίσει κανείς βασανιστικές σκέψεις ακόμα και για προβλήματα που χρειάζονται άμεσα λύση και πράξη, είναι να κοπιάσει σωματικά αντιμετωπίζοντας την σωματική ενέργεια με την ίδια σοβαρότητα που αντιμετωπίζει την πνευματική.

    Ένας τρόπος για να λυθούν τα δράματα είναι να θυμόμαστε πόσο παροδικά είναι όλα στη ζωή μας και να φροντίσει να μην έχει πολύ ελεύθερο χρόνο να ασχολείται με αυτά.

    Το σημαντικότερο είναι να μπορεί κανείς να γελάσει με τον εαυτό του την ίδια στιγμή που είναι πεπεισμένος ότι έχει δίκιο ή ότι η σκέψη του είναι η σωστότερα διατυπωμένη.
     
  6. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Καμμια φορα ξερεις τα αιτια τετοιων σκεψεων και συναισθηματων ειναι τοσο απλα και τετριμμενα, οπως ενας θανατος,μια ασθενεια.....και οταν εισαι μεσα στον κυκεωνα ειναι πολυ δυσκολο να σκεφθεις οτι αυτο που βιωνεις ειναι παροδικο.
    Θες δεν θες,εστιαζεις μονο εκει, δεν μπορεις να βγεις απο κει και να το παρατηρεις απλα απο εξω και σε παιρνει απο κατω.
    Και ξαφνικα χανεται και η τελευταια ικμαδα δυναμης σωματικης και ψυχικης.
    Και δεν βλεπεις πια τον δρομο.
    Παντως εισαι πραγματικα πολυ γλυκο πλασμα.Σε ευχαριστω πολυ.
     
  7. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Χαρά μου  

    Ναι, καμιά φορά οι καταστάσεις (αρρώστια - θάνατος-εφορία κτλ) μας χτυπάνε με τέτοια ταχύτητα που το μόνο που μένει στο κεφάλι είναι η ζαλάδα. Σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως τρέχουμε τόσο πολύ που δεν προλαβαίνουμε να χαθούμε στο σκοτάδι. Γι αυτό αντιπαθώ τις κηδείες. Είναι η κατάσταση που σου δίνει τον χρόνο να σκεφτείς και να θυμηθείς. Γι αυτό στις κηδείες όλοι κινούνται τόσο αργά. Είναι παγίδα λολ...

    Θεωρώ πολύ θετικό ότι ξύπνησες μια μέρα και είπες: " Μα που είναι το φως;" Αυτό είναι πάντα η αρχή για να το βρεις  
     
  8. anchor

    anchor Regular Member

    Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Αυτό μου έχει τύχει πολλές φορές σε εποχές που πηγαινοέρχομαι με μια τσάντα σε ένα νοσοκομείο, όποτε κάποιος δικός μου ήταν σοβαρά άρρωστος. Επίσης μου συμβαίνει σε σταθερή βάση με μια μόνιμη δύσκολη κατάσταση που έχω στο σπίτι.
    Σε έκτακτα περιστατικά όπως τα πιο πάνω, έχω κατά κάποιο τρόπο συνηθίσει, επειδή ήδη συνέβη αρκετές φορές, και το αντιμετωπίζω "κατεβάζοντας κουρτίνα" μόλις γυρίσω σπίτι.
    Με το σκεπτικό ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα περισσότερο για το συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά μπορώ και χρειάζεται να φροντίσω για τα υπόλοιπα θέματα της ζωής.
    Στη μόνιμη κατάσταση που έχω στο σπίτι, προσπαθώ να μη με συμπαρασύρει για μεγάλα χρονικά διαστήματα και χάσω επαφή με το υπόλοιπο κομμάτι της ζωής, προσπαθώ να θυμάμαι συχνά τους στόχους που είχα δρομολογήσει, έστω κι αν προς στιγμήν φαίνονται εξωπραγματικοί ή ασήμαντοι ή ακόμα και μάταιοι, μπροστά στη δύσκολη και θλιβερή καθημερινότητα... όταν όμως καταφέρω να τους επαναφέρω στη σκέψη μου, η ζωή φωτίζεται και πάλι.
     
  9. sexy_goiteytikos

    sexy_goiteytikos Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

       
     
  10. sexy_goiteytikos

    sexy_goiteytikos Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    μια χαρα τα λες συμφωνώ.... 
     
  11. Sirbaid

    Sirbaid Regular Member

    Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Οπου και να είσαι με όποιους και να είσαι πάντα θα υπάρχουν....
    καποιοι που θα σε σχολιάζουν με κακία, κόμπλέξ, ζήλια..,
    ΕΣΥ κανε το απλό,,, ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ.... για αυτά που σχολιάζουν....
    στο τέλος αυτοί θα γελοιοποιηθούν... γιατί η συμπεριφορά σου θα τους διαψέσει...


    Ετσι είναι η ζωη... σε όλες τις κοινότητες, σε όλη την κοινωνία....
     
  12. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Ειχα την ευκαιρια πριν απο πολλα χρονια, να παραβρεθω σε ενα διημερο βιωματικο σεμιναριο στην Κριτονου (Κεφαλονια) οπου εκτος απο τον Παναγιωτη Μεταξατο οικοδεσποτη/οργανωτη της συναντησης ο βασικος ομιλητης ηταν ο Ντηπακ Τσοπρα.
    Σε μια περιηγηση στο κτημα στην Κριτονου (350 στρεματα) σε μια χαραδρα προς την παραλια ο Τσοπρα σταματησε και παρατηρουσε τι γινοταν γυρω απο ενα ψωφιμι (υπολειμα ενος μικρου ζωου, που ειχε αφησει στη μεση του γευματος του καποιο αλλο). Πρεπει να ηταν μερες γιατι μια αποικια εντομων, μυρμιγκιων και πολλων ακομα πολυποδων που οι γνωσεις μου δεν με βοηθουν να ονομασω, ειχε σχηματιστει και "ακτινικα" διασκορπιζαν το καθενα το φορτιο που του αναλογουσε. Ηταν αφορητη η δυσφορια που προκαλουσε η προχωρημενη σηψη και αρκετοι απο τους παρευρισκομενους αρχισαν να απομακρυνονται. Ο Τσοπρα αντιθετα πλησιασε πολυ και με χαρακτηριστικη ανεση πραος ηρεμος και με χαρακτηριστικα ευχαριστημενου ανθρωπου, συνεχιζε τα σχολια του για το παρατηρουμενο μικροκοσμο και την αρμονια του συστηματος ισορροπιας που το χαρακτηριζε.
    Μετα απο λιγο, και αφου συνεχισαμε το βαδισμα προς τις εκβολες της χαραδρας, καποιος τον ρωτησε πως και δεν εδειξε κανενα ιχνος αποστροφης σε ολη τη διαρκεια της παρατηρησης του και μαλιστα απο τοσο κοντα.
    Ο Τσοπρα απαντησε με τον πιο απλο τροπο, πως επαιρνε απο το περιβαλον, μονο ό,τι ειχε αναγκη για τον εαυτο του. Ηταν ευχαριστημενος που υπηρχε η κανονικη συσταση του αερα στις ικανες αναλογιες για να αναπνεει και ό,τι δεν του αναλογουσε (...δεν το χρειαζοταν) ελανθανε της προσοχης του, μια και το ενδιαφερον της παρατηρησης και τα οφελη απο αυτην ηταν για εκεινον απειρως σημαντικοτερα.

    Αν παραδειγματιστουμε απο τη συμπεριφορα του, μπορουμε να εστιαστουμε και εμεις και εδω μεσα στα δικα μας ενδιαφεροντα (ο καθενας ξεχωριστα στα δικα του) και να αφησουμε τη ζυμωση των "γεγονοτων" ανεπηρεαστη να καταληξει στα προιοντα της αντιδρασης στην οποια ευρισκεται αυτη τη (...και καθε) στιγμη.


    Γι:nod:ργος
     
    Last edited: 14 Απριλίου 2011