Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η πιο αποστομωτική ατάκα (που σας έχουν πει ποτέ)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος DocHeart, στις 3 Φεβρουαρίου 2009.

  1. Απάντηση: Η πιο αποστομωτική ατάκα (που σας έχουν πει ποτέ)

     




    ...
     
  2. mona

    mona mea_maxima_culpa

    Απάντηση: Η πιο αποστομωτική ατάκα (που σας έχουν πει ποτέ)

    Μα, κάτσε, είπα εγώ ότι έκανα κάτι μαζί του; Βιαστικό συμπέρασμα. 

    Δεν τις ανεβάζω για το αποστομωτικό τους ύφος - αυτό ήταν σε άλλα posts, πιο πίσω.

    Τόνε λυπήθηκες τον καημένο, ε;  
     
  3. striggla

    striggla Regular Member

    Απάντηση: Η πιο αποστομωτική ατάκα (που σας έχουν πει ποτέ)

    Εμάς λυπάμαι που πέφτουμε πάνω στα posts σου
     
  4. mona

    mona mea_maxima_culpa

    Απάντηση: Η πιο αποστομωτική ατάκα (που σας έχουν πει ποτέ)

    Εσένα και τον ιζνογκούντ;    


    "μια ωραία πεταλούουδααα....
    ΝΤΟΥΒΖ!
    η πεταλούδα τσακίστηκε στον τοίχο!" <-- Αχ, συγνώμη, νόμιζα ότι εκεί έπεφτες μόνο. 
     
  5. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Η πιο αποστομωτική ατάκα (που σας έχουν πει ποτέ)

    Πράγματι mona. Πήγαινε βρες τις βανιλοκαταστάσεις που σε γεμίζουν κι άσε τους Κ ήσυχους. Αυτός τουλάχιστον δεν σε δουλεύει καταναλώνοντας τον χρόνο σου άδικα. Καταλαβαίνουμε ότι ένα κοριτσάκι 24 χρονών ίσως δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμπεριφέρεται σαν αλογόμυγα.Υπάρχουν και δωρεαν εργαστήρια τέχνης, μαθήματα χορού, γυμναστήρια όπως και βιβλιοθήκες αν θες να μην βαριέσαι να περάσεις τον χρόνο σου δημιουργικά. Από τα ποστ σου πάντως μόνο με τον Κυρίαρχο δεν γελάσαμε.
     
  6. mona

    mona mea_maxima_culpa

    Απάντηση: Η πιο αποστομωτική ατάκα (που σας έχουν πει ποτέ)

    Αν και, προφανώς, δεν οφείλω καμία εξήγηση του τι/πως/γιατί το κάνω, διάβαζε, αν έχεις την καλοσύνη, τα εξής (αφού αφαιρέσεις και το κεντρί της σφήκας που σε τσίμπησε – καν’το μάκια να περάσει) :

    1. Παρέθεσα συγκεκριμένες ατάκες του, οι τελευταίες εκ των οποίων, πράγματι, δεν έχουν ούτε "αποστομωτικό" ύφος, ούτε κάτι το τόσο ιλαρό. Αν ανατρέξεις σε κάποιες προηγούμενες, εκεί – κατά τη δική μου γνώμη, έστω – το ύφος του ήταν...κάπως.

    2. Ακριβώς επειδή δεν παραθέτω ολόκληρα και λεπτομερή σκηνικά (διότι δεν αφορούν και ενδιαφέρουν και κανέναν στην ουσία), το όποιο συμπέρασμά σου αναφορικά με τη δική συμπεριφορά στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι απλά ελλιπές.

    3. Κατ’αρχάς, σαν αλογόμυγα ουδέποτε συμπεριφέρθηκα όσον αφορά τους Κ. (υπάρχουν και άτομα εδώ μέσα τα οποία με γνωρίζουν προσωπικά, υπάρχουν Κ. με τους οποίους έχουμε "νταραβεριστεί" κτλ.). Αλλά, πρωτίστως, ισχύει επειδή το λέω εγώ.  Άρα, και πάλι, η άποψή σου (πράγματι, δεν γνωρίζω ούτε το φύλο σου) είναι μάλλον ατεκμηρίωτη, για τον έναν και μοναδικό λόγο ότι δεν με ξέρεις. Ευχαριστώ για τις προτάσεις δημιουργικής απασχόλησης του χρόνου μου - περίμενα εσένα να μου τις υποδείξεις.  

    4. Και, τέλος : Είμαι ένα άτομο ανοιχτό για επικοινωνία με τον οποιονδήποτε, έχω μιλήσει/γνωριστεί με αρκετούς - κι με κείνους που επειδή έχουν τρίχες στην πλάτη και διαπίστωσαν ότι το Λενιώ αρέσκεται στα χαστούκια, σου λένε "είμαι Αφέντης και κάνω bdsm" κι με τους άλλους τους καλούς κι με τους ενδιάμεσους. Με τον συγκεκριμένο, αρχικά, μιλούσαμε φιλικά, με μια δόση αλληλοειρωνείας η οποία, μάλλον, αλληλογοήτευε. Όταν, λοιπόν, άρχισε τις μαγκιές και τα μαστεριλίκια (διότι δεν εισέπραξε το αναμενόμενο εκ μέρους μου) ... τότε (δεν ξέρω πως λειτουργούν άλλοι) εμένα, πάντως, με ξενίζουν τέτοιες συμπεριφορές. Αν αποδίδονται στην κυριαρχική φύση κι αν εγώ, όντως, αδυνατώ να την κατανοήσω, τότε το λάθος είναι όλο δικό μου. 
     
  7. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Η πιο αποστομωτική ατάκα (που σας έχουν πει ποτέ)

    Ο τρόπος με τον οποίο το παρέθεσες και στο νήμα που το παρέθεσες, δείχνουν επικριτική στάση εκ μέρους σου για τα αυτά λεγόμενα. Αν η στάση σου ήταν επικριτική σε ένα εντελώς διαφορετικό πλαίσιο δεν μπορώ να το ξέρω. Σε αυτά τα λεγόμενα λοιπόν, σχολίασα διότι τα συγκεκριμένα πράγματα που είπε αυτός ο άνθρωπος δεν είναι παράλογα στο δικό μας χώρο. Φυσικά συνήθως λέγονται όταν πλέον έχει αρχίσει μία άλφα ερωτική αλληλεπίδραση. Όμως εδώ δεν μας έδειξες αυτό. Μας έδειξες συγκεκριμένες προτάσεις. Αυτό που φάνηκες δηλαδή και επ' αυτού σχολίασα είναι σαν τον χλευασμό της πρότασης: " Η σκλάβα οφείλει να υπακούει τον Αφέντη της".

    Περί αλογόμυγας,
    Αρχικό μήνυμα απο Anacreon Εμφάνιση μηνυμάτων

    Ερώτηση παγίδα: Αν η τεκμηρίωση είναι πειστική, θα υποταχθείς;


    Όχι. Είμαι ένα κωλόπαιδο και μισό και θέλω να τσιγκλάω μόνο, πλέον. (απότοκο προτέρημα - ενίοτε - μεταΣεντάξειας εποχής, επίσης )
     
  8. mona

    mona mea_maxima_culpa

    Απάντηση: Η πιο αποστομωτική ατάκα (που σας έχουν πει ποτέ)


    Εκείνο που δεν αντελήφθης, μάλλον - ενώ εννόησες όόόλα τα άλλα κι είπες να με βάλεις στη βανιλοθεσούλα μου - ήταν η αυτοσαρκαστικοχιουμοριστική χροιά της συγκεκριμένης μου δήλωσης.

    Άδικα, λοιπόν, τόσο εσύ όσο και η striggla, "ανησυχήσατε" μην τυχόν και κοροϊδέψω "τον άνθρωπο" - μπαρδόν, Α.Κ.Ο.   (Συν του ότι, "ενώ μερικές αλογόμυγες είναι γνωστές να έχουν δηλητήριο, κανένα δεν είναι επικίνδυνο στον άνθρωπο." ) <-- *αλογόμυγα που γκουγκλάρει*  

     
     
  9. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Η πιο αποστομωτική ατάκα (που σας έχουν πει ποτέ)

    -Καλημερα σας, για την αγγελια που εχετε σας καλω.Ισχυει ακομα?
    -Καλημερα.Βεβαια
    -Εχετε καποιο email να σα στειλω ενα βιογραφικο μου?
    -Δεν χρειαζεται...μια φωτο μου αρκει
    -Συγνωμη αλλα εχω καλεσει για τη θεση της γραμματεως
    -Ναι,ναι καταλαβα.Ακου,εγω ψαχνω για γραμματεα-ερωμενη, αυτη ειναι η φαντασιωση μου και την πληρωνω αδρα.Ενδιαφερεσαι?
    -................(σιωπη)Αχ,τι συμπτωση, εγω ψαχνω για εργοδοτη-σκλαβο.Η φαντασιωση μου ειναι να τον παιρνω με στραπον πανω στο τραπεζι συνεδριασεων!
    -................του,του,του
    - ???
    (Αν ενδιαφερεται κανεις για την αγγελια εχω κρατησει το κινητο του εν λογω κυριου!)
     
  10. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: Η πιο αποστομωτική ατάκα (που σας έχουν πει ποτέ)


    Ταλιμπάν ή Ρώσσων;  
     
  11. striggla

    striggla Regular Member

    Απάντηση: Η πιο αποστομωτική ατάκα (που σας έχουν πει ποτέ)


         
    θέλω! θέλω!
     
  12. mona

    mona mea_maxima_culpa

    Απάντηση: Η πιο αποστομωτική ατάκα (που σας έχουν πει ποτέ)

    Τα Πασχαλινά μου (γενναιο)δώρα  

    Α.Κ.Ο.(=Ανώτερο Κυριαρχικό Ον) : «Δεν σε διατάζω να ανέβεις εδώ γιατί οι σούβλες είναι κατειλημμένες από άλλα αθώα ζωάκια... Από ναρκωτικά έχεις δοκιμάσει τίποτα ή η μαμά σε ενέπνευσε τέτοιες φοβίες που ούτε να τα δεις;;»

    Α.K.O. : «Άλλη όρεξη δεν είχα να δέρνω εσένα που είσαι στριμμένο άντερο και ανεπίδεκτη μαθήσεως και υπακοής...εσύ για κάνα τσουρέκι κάστανο απ'τον Τερκενλή είσαι κα να σε πάρω στον Χριστιανόπουλο για ολονυκτία...»

    Α.K.O. : «Αν κι είμαι σίγουρος ότι κι εκεί θα με τσάτιζες και θα'τρωγες τίποτα μπάφλες και θα σε τσιμπούκωνα μπροστά στον παππού...για να μην πω παρέα.»

    A.Κ.Ο. : «Αφού το'παμε, δεν φτουράς για βδσμ, το οτι θα με τσάτιζες αν ερχόσουν είναι σίγουρο κι θα ετρωγες στο καπάκι καμμιά ανάποδη, επίσης... Αλλά όχι επί τούτου και επί τα αυτά..εσύ είσαι μωρό για υιοθεσία και καλλιτεχνίες.»

    Α.K.O. : «Έχεις άλλα κρεματζούρια, όμως, εσύ. Αξίζεις εκεί που δεν το περιμένεις, λέει ο Καρούζος.»

    A.Κ.Ο. : «Πώς μετά να μην την αγαπώ την χαλκοκουδούνα μου, θα μιλήσω στον Ντίνο, θα γούσταρα να τον βλέπω να σε δείρει και να σε τσιμπουκώσει - ανέστιος ηδονή του κάτω κόσμου.»

    A.Κ.Ο. : «Ναι, γιατί τέτοιο χούφταλο που είναι τα χτυπήματά του θα'ναι χάδια και το πουλάκι του, δεκαετίες αλειτούργητο, σαν καραμελίτσα θα'ναι στο στόμα σου... Ούτε καν θα καταλάβει πως δεν ξες από πίπες και δεν έχεις βυζάρες... αλλά πάλι εμένα θα θέλεις κι εγώ θα ονειρεύομαι θάνατο και πολέμους, όπως πάντα, θα'μαι αλλού, μακρυά απ'την ευτέλεια της σάρκας.»

    Α.K.O. : «Θα γαμάω το μυαλό μιας πουτάνας, που δεν μπορεί να ξεφύγει από την κατάρα της φύσης της, που εκλιπαρεί - στα μουλωχτά πάντα, γιατί θέλει να νομίζετε πως έχει "αξιοπρέπεια" - για βοήθεια, αλλά όποτε απλώνω το χέρι νομίζει θα την βαρέσω και το δαγκώνει...» (τρέ συγκινητίque  )

    A.Κ.Ο. : «Eσύ έχεις μυαλά ή βυζάρες;»

    Α.Κ.Ο. : «Εσένα μόνο τα μαλάκια σου και σε γαμάω απλά και συγκρατημένα, σαν πουστράκι. Θα γίνεις το πουστράκι μου;»