Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι άπειρες διαφορές Master με Mistress

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Raistlin26, στις 15 Ιανουαρίου 2011.

Tags:
  1. MariosYpo

    MariosYpo New Member

    Απάντηση: Re: Οι άπειρες διαφορές Master με Mistress


    οι αφέντρες δεν υπάρχουν πια, τις πάτησε το τραίνο ?... 


    επί του προκειμένου... αν ισχύουν αυτά, γιατί "υπεύθυνες" είναι μόνο οι αφέντρες για αυτό...?

    μήπως πολλοί σκλάβοι, ως άντρες ρέπουν προς μια άμεση, σαρκική, λιγότερο εγκεφαλική έκφραση της σεξουαλικότητας -και της σμ σχέσης- από ότι οι γυναίκες?
     
  2. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Διαβάζοντας αυτό το νήμα, μου δίνεται η εντύπωση πως ο νηματοθέτης αυτό που κάνει δεν είναι άλλο από το να συγκρίνει δύο στερεότυπες εικόνες. Από τη μία αυτή του αυστηρού αλλά συνάμα στοργικού Master - "πατερούλη" κι από την άλλη εκείνη της μισάνδρου, συναισθηματικά αγκυλωμένης, ίσως και ημίτρελης Mistress, που χρησιμοποιεί τους υ της απλά σαν τρόπο για να ξεδώσει. Είναι, όμως, έτσι τα πράγματα; Ανταποκρίνονται αυτά τα στερεότυπα στην πραγματικότητα; Περιγράφουν κάποιο γενικό κανόνα; Νομίζω πως όχι. Ο τρόπος που αντιλαμβάνεται κι ασκεί κάποιος την όποια κυριαρχία του δεν έχει να κάνει με το φύλο, όσο με την ψυχοσύνθεση, την προσωπικότητα, τα θέλω του. Για κάποιους αποτελεί τη βάση μιας ουσιαστικής, έντονης σχέσης. Άλλοι πάλι τη βλέπουν σαν έναν τρόπο να κάνουν πράξη τη γνωστή φράση "γαμάω και δέρνω". Απ' όλα έχει ο μπαξές, αρκεί να ξέρει ο καθένας τι θέλει και να αναζητά, στους υποψήφιους συντρόφους του, κάτι αντίστοιχο.
     
  3. JokerGemini

    JokerGemini Regular Member



    Τι ειναι Μαστερ,για σενα,απο την πλευρα που βρισκεσαι?
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Οι άπειρες διαφορές Master με Mistress

    Εγώ πάντως λέω να μιλήσουμε για τις έμπειρες διαφορές μεταξύ Mistresses και Masters!
     
  5. SlaveRose

    SlaveRose Regular Member

    Απάντηση: Οι άπειρες διαφορές Master με Mistress

    καλά λέω εγώ ότι τις φοβάμαι τις Mistress .. οι γυναίκες είναι πιο σκλύλες από τους άντρες .. απαπαπαπ .. θα προτείμουσα να πέσω στα χέρια του χειρότερου μάστορα .. παρά να με βασανίζει μια Mistress ..   
     
  6. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Οι άπειρες διαφορές Master με Mistress

    έμπειρες διαφορές? τι σημαίνει αυτό? εμπειρικές διαφορές ή τις διαφορές έμπειρων Μ?
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Οι άπειρες διαφορές Master με Mistress

    Τίποτα από τα δύο. Λογοπαίγνιο με το "άπειρες" ήταν. Το άπειρες δε σημαίνει μόνο "μη πεπερασμένες", σημαίνει και "χωρίς εμπειρία".

    Βασικά βρίσκω ότι το thread στερείται νοήματος.
     
  8. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Οι άπειρες διαφορές Master με Mistress

    Όχι απαραίτητα αν είχε τοποθετηθεί σε μία πιο σωστή βάση.Υπάρχουν αρχέτυπα τα οποία αναπτύχθηκαν ανά τους αιώνες, τα οποία θα μπορούσαν να αναφερθούν σε σύγκριση με την σημερινή μορφή που εκφράζονται αυτά στην σεξουαλικότητα μας.

    Γενικά έχοντας αποδεχτεί τόσα κοινωνικά πρότυπα (ή κακέκτυπα) οι συζητήσεις μέσα στο συγκεκριμένο φόρουμ παραμένουν εγκλωβισμένες στην προσπάθεια τους υπέρβασης αυτών των ορίων.

    Παραδείγματος χάριν Είναι αδύνατον να συζητήσεις με κάποιον που πιστεύει ότι η Κυριαρχικότητα είναι σύνδρομο του αρσενικού γιατί για αυτόν το θέμα αρχίζει και τελειώνει στα αποτελέσματα ενός υπερηχογραφήματος. Είναι εξίσου αδύνατον να συζητήσεις με δεδομένο ότι οι άντρες είναι στοργικοί και οι γυναίκες υστερικές. Δεν είναι όμως αδύνατον να συζητήσεις διάφορες εκφράσεις τις κυριαρχικότητας με βάση το φύλο ή τον τρόπο που το φύλο επηρεάζει την έκφραση των κυριάρχων ανθρώπων... Αν και απ'οσο φαίνεται τον τελευταίο καιρό, ένα τέτοιο θέμα δεν θα προσέγγιζε απαντήσεις γιατί είναι τοποθετημένο έτσι ώστε να μην θίγει κανέναν.
     
  9. Goddess Ivi

    Goddess Ivi New Member

    Απάντηση: Οι άπειρες διαφορές Master με Mistress

    Ρωτήσαμε το σκλάβο πόση ικανοποίηση αισθάνθηκε πίνοντας το κάτουρο της Αφέντρας του?
    Και τον άλλον? Αυτόν που έκανε το χαλάκι? Τον ρωτήσαμε αυτόν?
     
    Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί και έχουν αντίστοιχα διαφορετικές ανάγκες

    Φιλικά EVIE
     
  10. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: Οι άπειρες διαφορές Master με Mistress

    όσες φορές υπήρξα σε σχέση σαν υποτακτικός/σκλαβάκι/bottom ,οι Σύντροφοί μου(είμαι straight) πάντα ενδιαφέρονταν για εμένα και οι τιμωρίες ήταν γιατί αδικούσα τον εαυτό μου και όχι γιατί δεν πρόσφερα καφέ με 3 φουσκάλες βόρεια ...

    επίσης να τονίσω μία διαφορά ,οι Κυρίαρχες/Αφέντρες κλπ κλπ δεν παίζουν διπλό ταμπλό και αν το κάνουν είναι στα φανερά ,αντίθετα έχω βαρεθεί να ακούω για "Κυρίαρχους" που έχουν δύο ζωές εν κρυπτό του ηλίου ..
     
  11. slavetheo

    slavetheo New Member

    Απάντηση: Οι άπειρες διαφορές Master με Mistress

    Εμένα πάντως με αυτή την συμπεριφορά που περιγράφεις στην αρχή του νήματος για τις mistresses θα συμφωνήσω. χωρίς βέβαια να θέλω να καταλήξω οτι οι άντρες masters συμπεριφέρονται καλύτερα και είναι ανώτεροι. Δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερο και οι mistresses να είχαν την συμπεριφορά των masters που αναφέρεις για τους σκλάβους τους αλλα εμένα αυτή η συμπεριφορά των αφεντρών δεν με χαλάει καθόλου. Πως να το πω.. την βρίσκω ρε παιδί μου. Άπειρες ξε-'απειρες διαφορές αφου εμένα μου αρέσει ο τρόπος που παίζει τον ρόλο της και μου φέρεται γιατι να έχω παράπονο? Πιστεύω οτι είναι πραγματικά στο τι περιμένει να βρει ο καθένας προσωπικά απο την/τον αφέντρα/αφέντη. Αν αυτό που βρίσκει τον καλύπτει δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με διαφορές. Απλώς θα ευχαριστήσει που του φέρονται έτσι!
     
  12. Syrah

    Syrah Contributor

    Εξαιρετικά εύστοχες παρατηρήσεις.

    Δεν θα μπορούσε να είναι εφικτή μια κοινή γραμμή καθυπόταξης ανδρών και γυναικών, εφόσον δεν υπάρχει κοινός τρόπος ερεθισμού. Στο σημείο αυτό ίσως θα άξιζε να αναλυθούν οι διαφορές στο πώς οι γυναίκες και οι άνδρες ερεθίζονται σεξουαλικά, καταρχήν.

    Πόσες γυναίκες θα ερεθίζονταν αν ο Αφέντης τους τις έδενε, έπαιζε όλη τη νύχτα Pro και κατά διαστήματα τις κτυπούσε;

    Το θέμα της διαφοροποίησης στον σεξουαλικό ερεθισμό προκύπει και σε εξω-BDSMικό πλαίσιο. Επί παραδείγματι, πόσες γυναίκες θα ερεθίζονταν στη θέα ενός άνδρα με ωραίο σώμα, και πόσοι άνδρες στη θέα μιας γυναίκας με ωραίο σώμα; Και πόσες γυναίκες θα αυνανίζονταν με μια πορνοταινία που έδειχνε έναν άνδρα να τρίβεται με το σγφουγγάρι του στο ντους;