Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιθυμω,αναζητω,ανακαλυπτω......ομως αντεχω?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 28 Απριλίου 2011.

  1. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Επιθυμω,αναζητω,ανακαλυπτω......ομως αντεχω?

    Αχ γλυκια μου Cassie, καθε φορα σε καθε μου σκεψη,η απαντηση σου εστω κι αν ειναι μονο μια λεξη,μου δινει το στιγμα που χρειαζομαι.Σε ευχαριστω
     
  2. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Επιθυμω,αναζητω,ανακαλυπτω......ομως αντεχω?

    Xμμ πράγματι δεν αναφερόμουν στον σωματικό πόνο. Για αυτό υπάρχουν τεχνικές. Και προσωπικές για το υ και τεχνικές για τον/την Κ. Αν αυτό ρωτάς, θα μπορούσες να διευκρινήσεις για ποια από τις δύο πλευρές θες απόψεις; Ή μήπως θες να ρωτήσεις για τον τρόπο που θα προτείναμε εμείς να το χειριστείτε ως ζευγάρι; Ή μήπως αναρωτιέσαι αν πραγματικά είσαι μαζοχίστρια και αν θες όντως να αυξήσεις τα όρια πόνου σου; Γίνεται άλλωστε να είσαι υποτακτική χωρίς να είσαι μαζοχίστρια..
     
  3. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Επιθυμω,αναζητω,ανακαλυπτω......ομως αντεχω?

    Καλα κανεις και με ρωτας γιατι ισως δεν το διατυπωσα σωστα.
    Αναφερομαι και στο σωματικο και στο ψυχικο πονο.
    Και μια διευκρινηση. Το νημα δεν το εγραψα γιατι βιωνω κατι τετοιο και πως αλλωστε μετα απο ενα χρονο σχεση.....απλα ειναι σκεψεις που με βασανιζουν που και που και θελω να τις μοιραζομαι.
    Τι κανεις λοιπον αν δεν αντεχεις τον σωματικο πονο?
     
  4. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Επιθυμω,αναζητω,ανακαλυπτω......ομως αντεχω?

    Σε αυτό μάλλον καταλληλότεροι είναι άλλοι να σου απαντήσουν. Αλλά επειδή δεν διεκρίνησες αν ρωτάς υ ή Κ θα σου απαντήσω από την δική μου πλευρά και εμπειρία.

    Εγώ όταν βρέθηκα να δοκιμάζω τα μαζοχιστικά μου όρια, το έκανα έχοντας σαν γνώμονα την δοκιμή του εαυτού μου. Ήθελα να δω πώς θα λειτουργήσει ο μαζοχισμός πάνω μου και σε τί όρια μπορώ να φτάσω. Επίσης ήθελα να καταπατήσω τον σαδισμό μου και να αντιστρέψω όλες μου τις τάσεις. Το έκανα με ένα άκρως καταστροφικό πείσμα. Προφανώς αυτό δεν αφορούσε τον σαδιστή γιατί δεν μπόρεσα ποτέ να δώ τα πράγματα από την υποτακτική πλευρά. Το ζήτημά μου ήταν το δικό μου πλάνο για τον εαυτό μου και όχι η δική του ικανοποίηση ή το δικό του πλάνο για εμένα. (Και τώρα που το σκέφτομαι μάλλον αν θυμάμαι καλά και σε αυτή την εμπειρία γελούσα...)

    Όσο αφορά όμως την Κυριαρχική// Σαδιστική μου πλευρά, αυτό που κάνω όταν κάποιος/α δεν είναι όσο μαζοχιστής/ρια χρειάζομαι , είναι να επεκτείνω τα όριά του/της χωρίς ο ίδιος/α να ενοχληθεί ή να φοβηθεί. Αυτό βέβαια μπορεί να συμβεί μόνο αν ο/η υ δεν είναι εντελώς αρνητικος/η στο παραμικρό έντονο ερέθισμα και μόνο αν έχει προδιάθεση μαζοχιστική και διάθεση να την ζήσει.

    Γενικά δεν παίζω με τον φόβο σε συνάρτηση με τον πόνο παρά μόνο αν ο/η υ είναι σε θέση να το χειριστούν και αφού έχουν ήδη ανοίξει τα όριά τους και με γνωρίζουν αρκετά ώστε να με εμπιστεύονται. Χρησιμοποιώ τον φόβο για άλλα παιχνίδια, Βέβαια δεν είμαι σκληροπυρηνική. Οπότε δεν ξέρω σε πιο άγρια παιχνίδια απο αυτά που εφαρμόζω τι θα γινόταν. Γνωρίζω όμως πως υπάρχει ένα όριο στον μαζοχισμό που δεν πρέπει - κατά την κρίση μου - να ξεπεραστεί. Αν πιάνεις τα όρια του υ σιγά σιγά και με τον χρόνο και τα επιμηκύνεις πχ με μία απλή τεχνική του τύπου "τις επόμενες φορές λίγο περισσότερο, στις σωστές χρονικές στιγμές" ή του τύπου : "συνδυασμοί πόνου και καύλας, πόνου και θέρμης κτλ " τότε είναι επικίνδυνα εύκολο να ξεπεραστεί ενώ ο/η υ σε κοιτάει με ευγνωμοσύνη.

    Και φυσικά ξέχασα το αυτονόητο. Το πρώτο που πρέπει να κάνει κανείς είναι να πάρει μία απόφαση, αν θέλει να ζήσει τον μαζοχισμό του σε σωματικό επίπεδο.

    Υγ. Νόμιζα ότι διευκρίνισα αλλά ίσως μου ξέφυγε. Το γέλιο αφορά κυρίως ψυχικές καταστάσεις. Αν και βοηθάει και σε σωματικές εντάσεις. Προσωπικά μετά απο κάποια δύσκολη σκηνή ή αν ο/η υ φοβηθούν χρησιμοποιώ συχνά το γέλιο για να τους συνεφέρω και να τους ηρεμήσω.
     
    Last edited: 28 Απριλίου 2011
  5. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Απάντηση: Επιθυμω,αναζητω,ανακαλυπτω......ομως αντεχω?

    εφόσον ξέρεις ότι αυτό τον ευχαριστεί, τον παρακαλείς να σε εκπαιδεύσει να αντέχεις... απλά πράγματα  


    όσο για το:

    με όλο το σεβασμό cassie, το θεωρώ ουτοπικό και επικίνδυνη συμβουλή... το δέχομαι όμως γιατί είναι άποψή σου... απλά ήθελα να καταθέσω την ένστασή μου  
     
  6. Απάντηση: Επιθυμω,αναζητω,ανακαλυπτω......ομως αντεχω?

    Καλή μου Astrovroxi,

    Όταν η ανάγκη σου είναι τόση ώστε να μην μπορείς χωρίς την έλλειψή της θα "αντέξεις". Δεν θα αντέξεις όμως σκέτο... θα σου αρέσει κιόλας. Σε αυτό το ταξίδι είστε δυο. Αν είναι ο κατάλληλος οδηγός για σένα και εσύ η κατάλληλη γιαυτόν συνοδοιπόρος, τότε το ταξίδι θα είναι γλυκό μέσα στις δυσκολίες του, ερωτικό και όμορφο.
     
  7. Sirbaid

    Sirbaid Regular Member

    Οι ανασφάλειες είναι φυσιολογικό συναίσθημα. Το πρόβλημα δεν είναι αυτό και σαφως δεν είναι και η αντοχή στον πόνο... κλπ.
    Κυνηγάς να ζήσεις μια φαντασίωση σου, ένα πάθος, εκει που μιλά η φαντασία, η θέληση, το ένστικτο σου. Ποτέ δεν ξερεις μεχρι που θα φτάσεις όταν είσαι στο στάδιο της "υλοποίησης" μιας επιθυμίας σου. Ο κορεσμος δεν είναι προκαθορισμένος... και ίσως η επιθυμία σου, για να νιώσεις κάτι δημιουργεί την ανάγκη της εξερεύνησης, του πειρατισμού, ας μου επιτραπεί να πω, ίσως της ανίχνευσης των ορίων σου...

    Ολα είναι μέσα στη σχέση.... και στη σκέψη....
     
  8. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Επιθυμω,αναζητω,ανακαλυπτω......ομως αντεχω?

    Tender,αν σου ειναι ευκολο και δεν σε κουραζω μπορεις να μου τα αναλυσεις λιγο? Ειλικρινα δεν πολυκαταλαβα τι εννοεις.
     
  9. cassie

    cassie Regular Member

    Απάντηση: Επιθυμω,αναζητω,ανακαλυπτω......ομως αντεχω?

    @#17, sapfw,

    ναι, καταλαβαινω τι θελεις να πεις και φυσικα δεχομαι την ενσταση σου.

    Το σχολιο μου ηταν για την Αστροβροχη και μονον, που, αν και δεν γνωριζω ποιος ειναι ο Κυριος της, σιγουρα θα εχουν δει πολλα τα ματια της εδω μερα μεσα (και εξω!) τον τελευταιο καιρο.

    Προτιμησα να γραψω κατι συντομο και περιεκτικο και να αποφυγω τις "συμβουλες" γιατι πιστευω οτι εχω καταντησει γραφικη πλεον.

    Γενικα, οταν γραφω στο φορουμ, εχω την ταση, ισως κακως, παντα να θεωρω οτι απευθυνομαι σε ατομα που θεωρουν το bdsm κατι το σοβαρο και οχι απλως ενα παιχνιδακι του τυπου "οσο με παρει..." (δεν εννοω εσενα sapfw, αυτο εννοειται, ετσι  .

    φιλικα, cassie
     
  10. Heretic_Angel

    Heretic_Angel Regular Member

    Απάντηση: Επιθυμω,αναζητω,ανακαλυπτω......ομως αντεχω?


    Δε συναινείς στις πρακτικές και άρα δε συμμετέχεις. Κυρίως, δε ψυχαναγκάζεσαι για να κάνει κάποιος την καύλα του.

    Ναι, είναι τόσο απλό.

    Έχετε πάντως υπόψιν σας ότι τα θέματα πόνου είναι ένα εξαιρετικά λεπτό θέμα. Επειδή ο πόνος δεν είναι τίποτα άλλο από μια απλή λειτουργία των νευροδιαβιβαστών, οι οποίοι είναι και ιδιαιτέρως ευαίσθητοι, οφείλετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτική. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην αντέχουν τον πόνο για λόγους υγείας και τις περισσότερες φορές να μη το γνωρίζουν ούτε και οι ίδιοι.

    Προσοχή λοιπόν. Να "ακούτε" πρωτίστως τη φωνή της συνείδησής σας και μετέπειτα τη φωνή της καύλας σας. Αν έχετε αμφιβολίες, δοκιμάστε με απλά, μικρά, βήματα κάθε φορά και με πάρα πολύ μεγάλη προσοχή.

    Καλή διασκέδαση.
     
    Last edited: 29 Απριλίου 2011
  11. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Απάντηση: Επιθυμω,αναζητω,ανακαλυπτω......ομως αντεχω?

    η παραπάνω πρότασή σου μου δημιούργησε ένα θεμελιώδες ερώτημα (πέρα από bdsm):
    δε σου έχει τύχει να κάνεις κάτι που δε σε ευχαριστεί ιδιαίτερα για τον άνθρωπο που αγαπάς;

    αν η απάντησή σου είναι όχι, τότε οκ, πάω πάσο
    αν η απάντησή σου είναι ναι, τότε θυμήσου το τότε κίνητρό σου και ύψωσέ το στη νιοστή για να καταλάβεις το κίνητρο/επιθυμία μιας σκλάβας να ευχαριστήσει τον Αφέντη της

    be well
     
  12. Heretic_Angel

    Heretic_Angel Regular Member

    Απάντηση: Επιθυμω,αναζητω,ανακαλυπτω......ομως αντεχω?


    Πλάκα έχετε. Είναι η δεύτερη φορά που ρωτάτε κάτι "ρητορικά" και μετά σπέδευτε να απαντήσετε η ίδια στις ερωτήσεις σας.

    Αν ακολουθήσω το παράδειγμά σας η απάντησή μου θα έπρεπε να είναι κάπως έτσι:

    Τα συναισθηματικά κίνητρα της αγάπης τι σχέση έχουν με το BDSM?

    Το BDSM εξασκείται σαν προσυμφωνημένη ερωτική έκφραση και όχι σαν συναισθηματική ανάγκη. Γιατί επιλέγετε να συγχέετε διαφορετικές έννοιες για να αποδείξετε το αβάσιμο του επιχειρήματός σας;

    Επειδή ο ερωτισμός δημιουργεί έντονα συναισθήματα και δίνει βάση σε αλλαγή συμπεριφοράς απέναντι σε κάποιον, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο ποιον εμπιστευόμαστε, ειδικά όταν οι βάσεις που αναφέρω προέρχονται από την Κυριαρχία και την υποταγή.

    Και επειδή ζητήσατε την προσωπική μου άποψη, η άποψή μου είναι ΟΧΙ, δε θα το έκανα ποτέ. Κατηγορηματικά.

    Αν φτάσω ποτέ στο σημείο να γίνω "σκλαβάρα", όπως με έχουν αποκαλέσει, θα το κάνω γιατί το νιώθω και ουδεμία σχέση θα έχει με το BDSM. Το D/s κομμάτι του BDSM πρέπει να αφορά ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΗ υποταγή και όχι υποσυνείδητη/ασυνείδητη που πηγάζει από την αγάπη ή κάθε άλλη συναισθηματική έκφραση.

    Τέλος, ερωτώ, γιατί νομίζετε οτι οι πραγματικοί BDSM Masters απομακρύνουν τις σκλάβες τους όταν εντοπίζουν στοιχεία που παραπέμπουν σε ερωτευμένους ανθρώπους; (Με ερωτεύτηκε και της έδωσα release - κάντε μια έρευνα στο φόρουμ για του λόγου το αληθές).

    Το από πάνω επίσης είναι τρανή απόδειξη γιατί η Αγάπη είναι η μεγαλύτερη, η πιο ουσιαστική, η πιο αληθινή μορφή "σκλαβιάς". Γιατί "σκοτώνουμε" το εγώ μας για τον άλλο.