Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απειλές αιματοχυσίας απο ισλαμικη κοινοτητα Αθηνών προς Athens Pride 2011

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος James_Bondage, στις 21 Απριλίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. subversion

    subversion Regular Member

    Απάντηση: Re: Απειλές αιματοχυσίας απο ισλαμικη κοινοτητα Αθηνών προς Athens Pride 2011

    ..Αν κ δεν είμαι ο Mindmaster θα ήθελα να επισημάνω ότι η Sun είναι η πιο αντιπροσωπευτική περίπτωση λα΄ι΄κίστικης,σκανδαλοθηρικής κ "κίτρινης" εφημερίδας της Βρεταννίας.
     
  2. Captain_Morgan

    Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

    Απάντηση: Re: Απειλές αιματοχυσίας απο ισλαμικη κοινοτητα Αθηνών προς Athens Pride 2011

    Εχθρός του κακού, το χειρότερο...η sun είναι σαφώς "εχθρός" του Παπαγιάννη.
    Τώρα σοβαρά. Δυστυχώς πίσω απ΄ την γελοιότητα της "προκύρηξης" υπάρχει μια αλήθεια την οποία θα την υποστούμε συντόμως από φονταμελιστές κάθε θρησκείας και δόγματος
     
  3. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Απειλές αιματοχυσίας απο ισλαμικη κοινοτητα Αθηνών προς Athens Pride 2011

    Δυστυχώς τέτοιες εκφράσεις από τους μουσουλμάνους υπάρχουν στην Αγγλία. Παρ'ολα αυτά οι ένοχοι δικάζονται και καταδικάζονται. Είναι παγκοσμίως γνωστό πιστεύω ότι ο κάθε τρελός ζητάει και προσπαθεί να επιβάλει την τρέλα του. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα τον επισημοποιήσει το σύνταγμα. Τουλάχιστον όχι τα συντάγματα του δυτικού κόσμου. Βέβαια οι πλειοψηφία των γυναικών διεκδικούν το δικαίωμα τους να φοράνε και να τους επιβάλλεται η μπούργα. Θυμηθείτε τι έγινε στη Γαλλία.
     
  4. whipmarks

    whipmarks Regular Member

    Οι αδελφοι Μουσουλμανοι Φραουλασυλλεκτες Πυργου Ηλειας δηλωνουν συμπαρασταση στον δικαιο αγωνα των Μουσουλμανων αδελφων Νοσοκομων.:crazy
     
  5. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    καλα, γελατε, οταν θα βρεθειτε με κανα γιαταγανι στην κωλοτρυπίδα, να δω μετα με τι μουτρα θα γελατε.
    Εδώ ειδαμε τι κανει η θρησκεια της αγαπης (της αγάμης ειναι κανονικά). Σκεφτειτε τι θα κανει ο ισλαμισμός. Δειτε τι θελει να κανει ο εβραισμός. Ολες οι γιαχβεγονες θρησκειες ειναι φασισμός και στηρίζονται στο φόβο και το βαρβαρισμό. Γιατι να διαφερει ο ισλαμισμός;

    Ξυπνατε ελληνες, γυρίστε στην πατρώα κοσμοθεωρία και κοινωνιοθεωρία. Οχι σαν θρησκεία οπως οι γιαχβεγονοι και οι ινδοί, ή δεισιδαιμονία οπως οι βάρβαροι αλλα, ως αυτό που παντα ηταν η αλήθεια. Δεν ειναι εθνικισμός, ουτε πατριωτισμός. Ειναι Σοφια, είναι Γνώση, ειναι Ευδαιμονία, ειναι Αρμονία, ειναι ΑΡΕΤΗ. Ολα τ' αλλα ειναι σκοταδισμός. Διαλεξτε.
     
  6. whipmarks

    whipmarks Regular Member

    Φανταζομε οτι σε αυτην την Πατρωα κοσμοθεωρια και κοινωνιοθεωρεια τις Σοφιας τις Γνωσης τις Ευδαιμονιας τις Αρμονιας και τις Αρετης τις Χειροτεχνικες εργασιες παλι εγω θα πρεπει να τις κανω... 
     
  7. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: Απειλές αιματοχυσίας απο ισλαμικη κοινοτητα Αθηνών προς Athens Pride 2011

    πολύ θάθελα να δώ δήμοκράτισες και αντιρατσίστριες λέμε τώρα με την πανέμορφη μαύρη κελεμπία και τον φερετζέ πού να φαίνοντε μόνο τα μάτια και να τρώνε και κανένα αντιρατσιστικό χαστουκι στην πλατεία συντάγματος
    πλησιαζει ο καιρός
    γιατί οπως είπε και ο Πέρρης μαθανε πως
    ----μαστε πλάκώσαν και οι λαθρομετανάστες εισβολείς
    την καλημέρα μου
     
  8. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    Συνηθης γκρίνια. Αν πουμε οτι θα τις κανει η τεχνολογία, θα γκρινιαζετε οτι η τεχνολογια σας τρώει τις δουλειές. Αν δεν αντικατασταθούν απο την τεχνολογία θα γκρινιάζετε δουλευετε σα σκλάβοι.
    Κανεις ομως δε σκεπτεται οτι θα μπορουσε με την τεχνολογια, αντι να μειωνονται οι θεσεις εργασιας να μεώνονται οι ώρες εργασίας. Και οταν μεώνονται οι ωρες εργασίας αντι να μειώνονται οι αποδοχές να παραμένουν σταθερές διοτι θα επενδυονται στον ανθρωπο οι πόροι που εξοικονομούνται.

    Καλα το λεγε ο Λιαντινης, Απεξω φαινομαστε για ελληνες μεσα μας ομως φερομαστε σαν εβραιοι (τραπεζίτες).

    Η αλήθεια ειναι οτι οντως γιναμε πολλοί. Το πρόβλημα ομως ειναιη χρηση των μεταναστων για ανθελληνικές ή κομματικές ή θρησκευτικες σκοπιμότητες. Οχι οι ίδιοι οι ανθρωποι. Αντιθετως θα μπορουσε να δωθει μια ευκαιρια σε ολους οσους σεβαστηκαν τη φιλοξενια (ασχετως νομιμότητας εισόδου) να λαβουν παιδεία που στερούνται στις χώρες τους και παραλληλα να διαδώσουν το ελληνικό πνευμα πισω στις πατρίδες τους καλυτερεύοντας τις ζωες των συμπατριωτών τους οπως εκαναν οι ελληνες στην τουρκοκρατία.
     
  9. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    Θρησκεία Ελλήνων

    Αν λογαριάσουμε την ισχυρή θέση ότι τους θεούς και τις θρησκείες τις γέννησε πρωτογενώς ο φόβος του ανθρώπου απέναντι στη ζωή, και στο δεύτερο προχωρημένο επίπεδο του πράγματος ο φόβος του ανθρώπου απέναντι στο θάνατο του, τότε θα βρούμε ότι με τη θρησκεία των Ελλήνων συνέβηκε μια εξαίρεση, που αλλιώτικα συνιστά και μια τροπή μοναδική.
    Τη θρησκεία των ελλήνων, δηλαδή, δεν την εγέννησε ο φόβος, αλλά την εγέννησε ο καημός, να ξεπεράσουν οι έλληνες τον πόνο που προκάλεσε η ορθολογική τους θέωρηση για τη φύση και για τη ζωή.
    Με άλλα λόγια, η θρησκεία των ελλήνων δημιουργήθηκε από την τίμια και την Αντρίκεια στάση τους να υπερβούν τον πεσσιμισμό και τη μελαγχολία τους.
    Ανάμεσα όμως στο φόβο απέναντι στη ζωή και στο θάνατο, και στην ανάγκη να συνθηκολογήσουν οι έλληνες με τον πόνο που τους γέννησε η γνώση τους ότι ο κόσμος είναι βαρύς, υπάρχει η ελάχιστη διαφορά που δίνει το μέγιστο αποτέλεσμα.
    Η θρησκεία των ελλήνων, δηλαδή, είναι όχι γέννημα της υπόθεσης και της φαντασίας, όπως όλες οι άλλες θρησκείες, αλλά είναι η αισθητική αναπαράσταση των φαινομένων της φύσης.
    Έτσι, οι θεοί των ελλήνων δεν είναι αόρατες καν μυστικές παρουσίες. Δεν είναι φαντάσματα του νου, και συμπηγμοί του αγέρα, λόγοι υποθετικοί και επίνοιες είναι όντα του ξυπνητού ύπνου.
    Αντίθετα, οι θεοί των ελλήνων είναι εικονισμοί των φυσικών φαινομένων καμωμένοι με ευφυία και ραδινή δεξιοσύνη. Τους έπλασαν τα φτερουγητά μιας έλλογης φαντασίας, τα ολόκληρα, τα απλά, ατρεμή, και τα ευδαίμονα.
    Και προπαντός αυτό: οι θεοί των Ελλήνων βεβαιώνουνται αισθητηριακά, αγγίζουνται με τα χέρια, τους αντικρύζουν τα μάτια, υπάρχουν υποστατοί και ένυλοι.
    Ο Απόλλων ξαφνικά, είναι ο ήλιος και η μουσική κανονικότητα της φύσης.
    Η Αρτεμη είναι η σελήνη. Και τα δύο αδέρφια συμβολίζουν το φως της μέρας και της νύχτας και γεννήθηκαν στη Δήλο, λέξη που και η ίδια σημαίνει τη διαύγεια και το φως.
    Ο Ποσειδώνας είναι η θάλασσα.
    Ο Ήφαιστος είναι η φωτιά και τα μέταλλα.
    Η Αθηνά είναι η ευφυΐα του ανθρώπου, γι’ αυτό είναι και η πολιούχος του πολυμήχανου Οδυσσέα.
    Ο Αίολος είναι οι δέκα έξι αέρηδες στις θάλασσες.
    Η Δήμητρα είναι η χαρά των καρπών, το στάρι οι μηλιές το ραβέντι και τα αμπέλια, καθώς λέει ο στίχος του Αρτσιβάλδ Μακλής.
    Και ο Δίας είναι ο κεραυνός και η βροχή, που πέφτει σπέρμα γενναίο και γονιμοποιεί τη διψασμένη γης. Γι’ αυτό οι Έλληνες, κοντά σε άλλα, τον πλάσανε εραστή των πιο ωραίων θνητών γυναικών. Της Λήδας, της Ευρώπης, της Ιούς, της Λητούς, της Αλκμήνης, της Σεμέλης, της Ολυμπιάδας του Φιλίππου.
    Έτσι πάει η ιστορία και με τους τριάντα χιλιάδες θεούς των ελ*λήνων. Ο καθένας είναι κι από ένα υπαρκτό, λειτουργικό, ακατάλυ*το, στο ωφέλιμο και στο βλαβερό αληθινό και υπέροχο φυσικό φαινόμενο.
    Με άλλες λέξεις, η θρησκεία των Ελλήνων είναι μία αισθητική εμπραγμάτωση των στοιχείων της φύσης, και κατά τούτο είναι μια πα*ραλλαγή της τέχνης των Ελλήνων.
    Τη γεωμετρική απόδειξη αυτής της πρότασης τη δίνει το γεγονός ότι τη θρησκεία των ελλήνων την περιέχει η τέχνη τους.
     
  10. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: Re: Απειλές αιματοχυσίας απο ισλαμικη κοινοτητα Αθηνών προς Athens Pride 2011

    Στα νιάτα μου έχω δει την συμπεριφορά τους στις γυναίκες
    στις χώρες τους και πίστεψε με δεν ήταν και η καλύτερη
    τίς έχουν σαν το απόλυτο τίποτα μηχανές παραγωγής παιδιών
    και παιδιά ενοούν τα αγόρια μην ξεχνιόμαστε
     
  11. Heretic_Angel

    Heretic_Angel Regular Member

    Απάντηση: Re: Απειλές αιματοχυσίας απο ισλαμικη κοινοτητα Αθηνών προς Athens Pride 2011


    Τι βάρβαροι...

    Πάλι καλά που υπάρχετε και σεις οι BDSMάδες να τους δείχνετε ότι εκτός από μηχανές παραγωγής παιδιών είναι ιδανικές για ξυλοφόρτωμα, εξευτελισμό, κτλ κτλ.

    Συναινετικά πάντα βέβαια, ε; (και εκείνες συναινετικά το κάνουν πάντως, γιατί διαφορετικά τους κόβουν αυτιά, μύτες κτλ ή για να μη παιδεύονται και πολύ, απλά τις σκοτώνουν).
     
  12. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απειλές αιματοχυσίας απο ισλαμικη κοινοτητα Αθηνών προς Athens Pride 2011

    Αυτό νομίζω χρειαζεται να απαντηθεί απο femdom.
     
Thread Status:
Not open for further replies.