Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?


    Μα δεν εξεφρασα αρνητικη διαθεση ως προς την σκεψη σου ή στα γραφομενα σου, απλα μου ηλθε ξαφνικο, γιατι ησουν σε χαλαρη διαθεση αυτες τις μερες εδω στην Αθηνα και ξαφνικα διακρινω ενα προβληματισμο, ο οποιος ομως ειναι καλοδεχουμενος!
     
  2. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Γενικα ειναι ενας προβληματισμος , ειδικά αφορά διάφορες..."Κασσάνδρες" που νομίζουν ότι δεν είναι ορατές όταν σουλατσάρουν εδω και "κατακεραυνωνουν" τους παντες
     
  3. Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    1. Σκέφτομαι ότι ενδεχομένως είμαι διεστραμμένο τσουλί εξ ανάγκης - δηλαδή επειδή δεν με αγαπάει καμία όπως όντως είμαι και με όλα όσα με καυλώνουν. Ίσως κατά βάθος θα προτιμούσα να είμαι απλώς διεστραμμένος και όχι τσουλί. Ίσως πάλι ν' αρχίζω να ερωτεύομαι ένα φάντασμα. Ή ίσως να την έχω ήδη δαγκώσει τη λαμαρίνα, αλλά προεξοφλώ με φόβο την απόρριψη. Χμ... είμαι πολύ μπερδεμένος. Χρειάζομαι ένα στραπόνισμα για να καθαρίσει το μυαλό μου.

    2. Σκέφτομαι επίσης ότι είναι πολύ τρομακτικό το πόσο εύκολο είναι για οποιοδήποτε χρήστη που απλά ξέρει να γκουγκλάρει σωστά μέσα σε ένα πεντάλεπτο να βρει πληθώρα στοιχείων ακόμη και για ανθρώπους που δίνουν μικρό στίγμα. Φαντάσου πόσο εύκολο θα είναι να βρεθούν στοιχεία για ανθρώπους όπως η αφεντομουτσουνάρα μου που δεν φυλάγονται καθόλου. Ποπό εντός 5 δευτερολέπτων βρήκα και το νήμα που στην περίπτωσή μου θα μπορούσε ν' αρχίσει το ξήλωμα. Μπρρρρρ... τρομακτικό.  


    ΕΔΙΤ: Επειδή δεν με αφήνει να ποστάρω άλλο σε αυτό το νήμα για σήμερα, απαντάω εδώ σ' ένα σχόλιο που ακολουθεί. Αγαπητέ Heretic Angel, φοβούμαι πως δεν πιάσατε διόλου το νόημα των γραφομένων. Δικαιολογημένα μια που γράφτηκαν σ' ένα πλαίσιο πολύ προσωπικό, δίχως το οποίο δεν είναι κατανοητά. Κακώς το δημοσίευσα και θα το έσβηνα αν δεν είχε ήδη γίνει quote. Ζητώ συγγνώμη.
    Α, και κάτι άλλο, αγαπητέ Heretic Angel: Είμαι πολύ γέρος για ν' ασχολούμαι με μαλακίες του στυλ "μήπως οι σκέψεις μου μοιάζουν με τις σκέψεις άλλων; ας τις λογοκρίνω ανάλογα με τη δημοφιλία τους", καθώς και με μαλακίες του στυλ "το προσωπικό απόρρητο είναι σημαντικό για να μη μάθουν ότι είμαι βιτσιόζος", ιδίως με δεδομένο ότι δεν κρύβω ιδιαίτερα το γεγονός πως είμαι βιτσιόζος.
     
    Last edited: 3 Μαϊου 2011
  4. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Όσον αφορά το δεύτερο, να σου θυμίσω πως αυτός είναι ο βασικότερος λόγος για τον οποίο χρησιμοποιούμε nicknames. Επιπλέον, είναι στο χέρι του καθενός να ορίσει την έκταση του ψηφιακού του στίγματος.

    Τώρα, για το πρώτο, τι να σου πω; Περαστικά σου  
     
  5. mona

    mona mea_maxima_culpa

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Όπως η μάνα μου, επί παραδείγματι. 

    ...και οι οποίοι επέλεξαν ως nickname τα τελευταία γράμματα του ονόματός τους (όνομα όχι και τόσο κοινό), αφήνοντας μόνο τα πρώτα δύο στη φαντασία.

    Μάνα,

    αν κάποτε με διαβάσεις...
    ήμουν μικρό
    και παρασύρθηκα.

     
     
  6. Heretic_Angel

    Heretic_Angel Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?


    Αν εξαιρέσεις την τελευταία πρόταση, θα νόμιζε κάποιος οτι διαβάζει τον isnogood.


    Αντί να έχετε ενοχές, απλά απολαύστε το. Είστε αυτό που είστε και κανείς δεν είναι σε θέση να σας κρίνει για τις ερωτικές σας προτιμήσεις. Επιπλέον, αν θέλετε οι άλλοι να σέβονται την σεξουαλική σας ζωή, την προσωπικότητά και την ιδιωτικότητά (privacy) σας, να μάθετε να τα σέβεστε πρώτοι εσείς οι ίδιοι και να μη δίνετε δικαιώματα, κυρίως για κακεντρεχείς σχολιασμούς και κακόβουλη κριτική.
    Το τελευταίο σχόλιο δεν είναι προσωπικό, απευθύνεται γενικά σε όλους μας.
     
  7. Mistress_Bipolar

    Mistress_Bipolar Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Οι περισσότεροι δημιουργούμε σχέσεις, έχοντας ένα προκαθορισμένο πλαίσιο προσδοκιών, που συνέχεια συσσωρεύονται και περιμένουν το κατάλληλο πρόσωπο να τις ικανοποιήσει.
    Αν ο κατάλογος είναι μακρύς και οι απαντήσεις αυστηρές, η αναμονή μπορεί να διαρκέσει μια ολόκληρη ζωή. Και μόνο η ιδέα ότι περιμένουμε από τους άλλους να συμπεριφερθούν κατά έναν προκαθορισμένο τρόπο ή να ανταποκριθούν σε μια προκατασκευασμένη εικόνα, τους στερεί το πολυτιμότερο προτέρημά τους, τη μοναδικότητά τους και τους κατατάσσει στην κατηγορία εμπορεύματος.

    Λοιπόν, για να αποφύγουμε τη μοιραία απογοήτευση που προκαλούν οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες, θα πρέπει να έχουμε προσδοκίες μόνον από τον εαυτό μας. Κατ' αυτόν τον τρόπο, θ' αφήσουμε ελεύθερους τους άλλους να είναι ο εαυτός τους, ενώ κάποιοι άλλοι θα επεκτείνοντε και θα τελειοποιούν τις δυνατότητές τους.

    Μπι γιου γαμώτο
     
  8. shamanka

    shamanka Regular Member

    Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    ))))) μόλις έκανα))
     
  9. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Βαρεθηκα τις ημικρανιες....την τυχη μου μεσα
    Εχω καταπιει την φαρμακαποθηκη του Ευαγγελισμου τοσα χρονια
     
  10. JokerGemini

    JokerGemini Regular Member

    Οταν εχεις Αδεια.Πειρες Αδεια?
     
  11. Mistress_Bipolar

    Mistress_Bipolar Regular Member

    Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Δώσε της κι εσύ μια άδεια.
    Σε λίγο την βλέπω να βγάζει κι άλλα πόδια
     
  12. Eri

    Eri

    Re: Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?


    Χθες το πρωι εκανα ενα ντουζακι αλλα καποια στιγμη πρεπει να κανω και το κεφαλι........Βεβαια μπορειτε να παιξετε και στοιχηματα στις ποσες μερες θα το κανω (διανυω ηδη την εκτη μερα αλουστης κωμης).....Η αληθεια ειναι πως το αλουστο μαλλι καθεται καλυτερα απο το φρεσκολουσμενο......

    Ειμαι η προσωποποιηση της θυληκοτητας παντως.....Φτου μου μη με ματιασω......