Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μια πορνοστάρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 3 Μαϊου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DRKN

    DRKN Regular Member

    Απάντηση: Μια πορνοστάρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

    ακουσε να δεις, σε εναν διαλογο θα πρεπει να ακους και την αλλη μερια, αναγνωριζω οτι η δυναμικη του λογου σου μπορει να ᾽᾽κατακεραυνωνει᾽᾽ την δικη μου, ομως αυτο δεν απαντα σε κανενα απο τα ερωτηματα μου.

    πρωτον,εφερα το παραδειγμα της αγγλιας γιατι ειναι εμπειρικο παραδειγμα για μια αλλη κατασταση που εχω ζησει κι ετσι μπορω να εχω συγκριση, ομως αυτο αφορα εμενα προσωπικα σε καμια περιπτωση δεν συγκρινα τις χωρες, αυτο αποτελει δικη σου παρατηρηση και το παραδειγμα μιας χωρας το πηγες πολυ μακρυα νομιζω. δευτερον, στην κουβεντα αυτη δεν συμμετεχεις μονο εσυ και οταν καταθετει καποιος μια αντιθετη αποψη απο εσενα δεν σημαινει οτι ερχεται σε αντιπαραθεση μαζι σου. τριτον, για εμενα στο πανεπιστημιο οτι ειναι ασχετο με την ερευνα την μαθηση την παιδεια και την εξελιξη του εκαστοτε κλαδου ειναι παντελως ασχετο με το πανεπιστημιοπροσωπικά οι φοιτητικές παρατάξεις θα πρέπει να απαγορευτούν δια ροπάλου. Και για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, δεν αντιτείθεμαι στους φοιτητικούς συλόγους που ενδιαφέρονται για πανεπιστημιακά θέματα ή προάγουν το διάλογο γενικότερα αλλά σε αυτά τα καθάρματα των παραταξεων που μας έχουν καταστρέψει τόσα χρόνια και ολοι καταλαβαινουμε τι εννοω.
    αρα θελουμε ενα πανεπιστημιο που αναπτυσει και αναπτυσσεται μαζι με την κοινωνια μας ή ενα πανεπιστημιο οπως ειναι τωρα; ολοι αυτοι που υποστηριζουν το ασυλο, δεν ακουω ποτε να προτεινουν τροπους για να καλυτερεψει το πανεπιστημιο.
     
  2. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Μια πορνοστάρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

    Παρόλο που δεν αναφέρεσαι ονομαστικά σε κάποιον, το β' πρόσωπο μάλλον με αφορά.

    Εξέθεσα πλήρως τα επιχειρήματά μου, σε προηγούμενα σχόλια. Το να τα επαναλάβω σε σένα αυτούσια, δεν εξυπηρετεί το διάλογο. Γι' αυτό και σε παρέπεμψα στα προηγούμενα. Απλό.

    Το παράδειγμά σου, το πήγα μακριά επειδή, κατά την εμπειρία μου, οι έλληνες διαθέτουν μία μακρά παράδοση ανούσιας σύγκρισης τέτοιου είδους. Απάντησα προληπτικά.

    Δεν κατανοώ πού ακριβώς έδωσα την εντύπωση ότι "συμμετέχω μόνο εγώ" στη συζήτηση. Αν σε ενοχλεί η κάπως πιο ενεργή συμμετοχή μου, υπάρχουν πρακτικές λύσεις.   {ignore}

    H ύπαρξη πολιτικών παρατάξεων στα ΑΕΙ {και στα ΤΕΙ, βεβαίως} είναι κάτι άσχετο με το παρόν thread. Ωστόσο, μιας και τέθηκε, πράγματι, υπάρχουν παθογένειες σε σχέση με τη δράση των παρατάξεων, τις οποίες συντηρούν όλοι. Από την άλλη, προτιμώ την κακώς νοούμενη κομματικοποίηση, από τους "απολιτίκ" δια ροπάλου φοιτητές {π.χ. στην Τουρκία, όπου η πολιτική δράση είναι παράνομη εντός πανεπιστημίων}.

    Άτομα τα οποία έχουν δικαίωμα ψήφου, δεν μπορούν - και δεν πρέπει!! - να είναι ξεκομμένα από την πολιτική ζωή. Εάν δεχθούμε ότι ο τρόπος με τον οποίο επιλέγουν να το εκφράσουν είναι λανθασμένος, δεν σημαίνει ότι δύο σφάλματα {το δεύτερο θα ήταν η σχετική απαγόρευση} θα επιφέρουν ένα σωστό.

    Την τελευταία αποστροφή, περί μη ύπαρξης προτάσεων από όσους υποστηρίζουν το άσυλο, θα την αποφύγω - ως παντελώς αβάσιμη - παραπέμποντάς σε στην ΠΟΣΔΕΠ και την πρόσφατη λίστα με τις δεκάδες θέσεις της. Γενικοί αφορισμοί τέτοιου τύπου, δεν προάγουν το διάλογο, τον οποίο ευαγγελίζεσαι.
     
  3. Heretic_Angel

    Heretic_Angel Regular Member

    Απάντηση: Μια πορνοστάρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

    Το όλο ζήτημα ξεκινά από την φαεινή ιδέα κάποιου ν' αποκαλέσει την κ. Γαλανού πορνοστάρ. Εδώ άλλες και άλλες που πέρασαν και με μεγαλύτερη παρουσία στο χώρο και δε τις αποκαλούμε πορνοστάρ. Από που και ως που είναι πορνοστάρ η κ. Γαλανού λοιπόν; Επειδή συμμετείχε για δεκαπέντε-είκοσι λεπτάκια σε μια τσόντα ευρείας κυκλοφορίας; Γιατί δημιουργείται θέμα από εκεί που δεν υπάρχει;

    Έχω την εντύπωση οτι αν ο τίτλος του θέματος ήταν "Μια πόρνη (πολυτελείας) στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας" ούτε ο πρύτανης θα είχε τόσο μεγάλο πρόβλημα, ούτε τα "μέσα". Ίσα ίσα που θα μιλούσαμε για σεξουαλική απελευθέρωση και ενημέρωση των νέων. Το όλο (ανύπαρκτο) θέμα λοιπόν εστιάζεται στην συμμετοχή της κ. Γαλανού σε μια τσόντα, η οποία τσόντα εξαιτίας της συμμετοχής της κ. Αλεξανδράτου πήρε μεγάλη έκταση στα μίντια, δίνοντας έτσι αυθαίρετα το "status" της πορνοστάρ στην κ. Γαλανού, ξεσηκώνοντας και τη "λαϊκή" οργή των κρυφοπούτανων πουριτανών.

    Παρατηρούμε με ενδιαφέρον λοιπόν, πως μια μικρή διαφοροποίηση στη σύνταξη μιας πρότασης μπορεί να προκαλέσει τόσο μεγάλο "θέμα".

    Με τις υγείες μας.
     
  4. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Μια πορνοστάρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

    Όχι καλέ, έχει παίξει και σε άλλη ταινία η γυναίκα!  
    {Πριν από αυτή με τη Τζούλια ...}
     
  5. Olympos

    Olympos Regular Member

    Απάντηση: Μια πορνοστάρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

    Χμμμ... Ενημερωμένη σε βρίσκω...

    (Σου στέλνω πμ να μου πεις τον ακριβή τίτλο της ταινίας και αν ξέρεις που να τη βρω. Αλλά μη το πεις πουθενά, οκ ??)

       

    Υ.Γ. : wb  
     
  6. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Μια πορνοστάρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

    Είμαι ενημερωμένη για πράγματα στα οποία ούτε πάει ο νους σας! Database.  

    Υ.Γ. 'φχαρ'στώ!  
     
  7. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    devine_sub απο την στιγμη που μας ειπες πως ο μη εκλεγμενος / διορισμενος Πρυτανης θα έιχε δικαιωμα να δινει αποβολες ενω ο εκλεγμενος απο την ψειοφηφια δεν θα επρεπε να εχει, και αφου παραδεχτηκες (αναγκαστικα) πως ακομα και ο Μιχαλιολακος (της χρυσης αυγης) μπορει να μιλαει στα Πανεπιστημία (έχωντας προηγουμενως πει "πως πρεπει να μιλανε ολοι) ελπιζω τωρα να καταλαβαίνεις το ολο παραλογο της υποθεσης και το ποσο λαθος ειναι το συστημα.

    Ακραιες συμπεριφορες δεν δημιουργουνται μονο απο ακραια ερεθισματα (αλλα ακομα και απο πολυ απλα καθημερινα περιστατικα)

    Ο Λογος για τον οποιο πρεπει να υπαρχει μια αρμοδια αρχη που θα εχει τον τελευταιο λογο για το τι εκδηλωσεις θα γινονται στα Πανεπιστημια δεν εχει καμια σχεση ουτε με το ασυλο ουτε με την λογοκρισια.

    Ειναι τελειως διαφορετικο να αποριπτεται κατι επειδη καποιος απλα δεν το γουσταρει, απο το να αποριπτεται απο ενα οργανο το οποιο εχει συγκεκριμενες αρμοδιοτητες ωστε να μην γινονται τα συγκεκριμενα ιδρυματα "μπατε σκυλοι αλεστε" στον καθεναν και σε οτι συμφεροντα μπορει να θελει να εξυπηρετησει.

    Και θα σου δωσω ενα παραδειγμα μιας και ανεφερες "λογοκρισια" στα φορουμς αλλα και γενικως.

    Δες εδω το τελευταιο δειγμα "Λογοκρισιας" Οπως βλεπεις ουτε παρανομο ειναι να μιλαμε για αθλητικα ουτε τραβαω ζορια με τους πρασινους.

    Γιατι κοπηκε ? Κοιτα ποια ητανε η πρωτη απαντηση και θα καταλαβεις.

    Τι θελω να σου δειξω με αυτο ? Πως οπως καποια πραγματα δεν θα πρεπει να εχουν θεση σε καποιους χωρους, γιατι ακομα και αν δεν ειναι ακραια δημιουργουνε φανατισμο (περα το οτι ειναι ασχετα)

    Παρε το συγκεκριμενο παραδειγμα με τα ολα οσα ειπωθηκαν παραπανω και ισως να καταλαβεις γιατι θα πρεπει λοιπον στα Πανεπιστημια μια αρμοδια αρχη να εχει τον τελαυταιο λογο ως προς τις εκδηλωσεις/ομιλιες που γινονται εκει.

    Το οτι ενας διαιτητης κανει λαθη δεν σημαινει πως δεν πρεπει να υπαρχει διαιτητης. Και οπου διαιτητης βαλε αντιστοιχα Πρυτανης, Διευθυντης, Διοικητης, Τμηματαρχης, Διευθυνων Συμβουλος, Προεδρος κτλ κτλ.
     
  8. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Re: Μια πορνοστάρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

    Δεν είπα αυτό που λες, μη βάζεις λόγια στο στόμα μου. Είπα κάτι εντελώς διαφορετικό το οποίο εσύ επέλεξες {ελπίζω !!!} να μην κατανοείς. Θα το επαναλάβω {μπας και...}:

    α) Άλλο πράγμα οι ανήλικοι, οι κηδεμονευόμενοι, οι μη έχοντες καταλογισμό των πράξεών τους {σύμφωνα με τους Νόμους} και άλλο πράγμα οι ενήλικες.

    β) Διευκρίνησα στοιχειώδη ζητήματα οργάνωσης και λειτουργίας των ΑΕΙ, τα οποία από τους ισχυρισμούς σου πασιφανώς συνάγετο ότι αγνοείς.

    Τελεία ως προς το τί είπα.

    Τί εννοείς "παραδέχτηκα αναγκαστικά"; ... Εκτός εάν διαθέτεις την υπεροπτική αντίληψη ότι μπορείς να με οδηγήσεις σε "παραδοχές" {ας γελάσω!} με τέτοια παιδαριώδη μη-επιχειρήματα. Δεν είπα κάτι σπουδαίο ή διαφορετικό από τα όσα υποστηρίζω.

    Ελευθερία του λόγου, σημαίνει να έχουμε το θάρρος να ακούμε και την αντίθετη άποψη. Και να την κρίνουμε. Και το Ακαδημαϊκό Άσυλο έχει θεσπιστεί ακριβώς για να προστατεύει αυτή την ελευθερία και την επακόλουθη κρίση της.

    Ειρήσθω εν παρόδω, ως προς το παραπάνω, μία απορία: καλά, είναι δυνατόν να είσαι τόσο ανώριμος; Από το δημοτικό είχα να ακούσω τέτοιο ... "καύχημα".

    Εάν θεωρείς ότι το σύστημα είναι λάθος επειδή έχουν όλοι το δικαίωμα του ελεύθερου λόγου, προφανώς και ξεκινάμε από πολύ διαφορετικές αφετηρίες. Από διαφορετικές παραδοχές. Δεν έχει νόημα να προσπαθήσω να σε πείσω για την αξία της ελευθερίας του λόγου. Διότι, μετά θα πρέπει να σε πείσω για την αξία της δημοκρατίας, της ισονομίας κ.ο.κ. Τους βασικούς πυλώνες του πολιτισμού μας, με άλλα λόγια.

    Δικαιούσαι βεβαίως να αντιτείνεις ότι δεν συμφωνείς με τον ευρωπαϊκό πολιτισμό και ότι είσαι οπαδός έτερου συστήματος. Είσαι; Και αν ναι, τίνος;

    Το να συγκρίνεις τη λογοκρισία εντός του συγκεκριμένου φόρουμ με εκείνη που θεωρείς ότι θα έπρεπε να υπάρχει στα Πανεπιστήμια, είναι το λιγότερο άστοχο. Άλλωστε, το έχεις ξεκαθαρίσει ότι αυτό είναι "μαγαζάκι σου" και το διοικείς κατά το δοκούν. Έτσι δεν είναι;

    Τα ΑΕΙ δεν είναι μαγαζάκια. Είναι χώροι έρευνας, στοχασμού, ανατροπών κλπ.

    Ο κάθε Ακαδημαϊκός Πολίτης, καλείται να λάβει μέρος στη διαδικασία της παραγωγής νέας γνώσης. Οι αξίες που διέπουν την Ακαδημαϊκή Κοινότητα δεν διατυπώνονται σήμερα, υπό το φως των προσωρινών πολιτικών συνθηκών. Δεν γράφονται στο γόνατο, όπως μας βολεύει. Είναι σταθερές ανά τους αιώνες, κλασσικές, παναθρώπινες και πολύ ανώτερες της εκάστοτε {περαστικής, δηλαδή} διοίκησης.

    Λυπάμαι που αναγκάζομαι να επαναλάβω τα στοιχειώδη, αλλά φοβάμαι ότι ορισμένοι τελούν σε πλήρη σύγχιση. Δεν δικαιολογείται διαφορετικά η εξίσωση ενός "διαιτητή" με έναν Πρύτανη.
     
  9. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    devine_sub αν ενα ατομο εδω μεσα δεν εχει δικαιωμα να κρινει ποιος ειναι ωριμος και ποιος οχι, αυτο εισαι εσυ. Και ξερεις γιατι ? Γιατι σου λειπει η κοινη λογικη. (τουλαχιστον σε αυτο το νημα) Και θα στο δειξω ακριβως παρακατω.

    Κοιτα ποσες ανακριβειες ειπες.

    Αρχικα ειπες πως ο πρυτανης γνωριζε επειδη ειχανε μπει αφισες, ενω ο ιδιος ειπε οτι δεν γνωριζε την ιδιοτητα της ομιλητριας, μετα μας λες οφειλε να ειχε μαθει την ιδιοτητα της, ενω ο ιδιος ειπε πως ακομα και αν ηξερε δεν θα μπορουσε να κανει τιποτα, μετα μας ειπες για τις αποβολες περι συλλογων γονεων, 15 μελους κτλ οταν δεν ισχυει τπτ απο αυτα, μετα μας λες πως εξισωνω τον εκλεγμενο με τον διορισμενο και πως ο διορισμενος μπορει να δινει αποβολες ενω ο εκλεγμενος οχι (τι σχεση εχει αν ειναι σε λυκειο η πανεπιστημιο ο ενας η ο αλλος), και μετα μας λες πως πρεπει στα πανεπιστημια να μιλανε ΟΛΟΙ ανεξαρτητως του τι εχουν να πουνε. Και τοτε Σου λεω για τον Μιχαλολιακο, και μου λες πως οι ναζιστικοι χαιρετισμοι ειναι παρανομοι και δεν θα πρεπει να μιλαει (που μαλλον δεν ειναι), και οταν σε ρωταω αν εστω θα πρεπει να μιλαει, μου λες (και εδω παει το αναγκαστικα) ναι, χωρις να αναλογιζεσαι τις οποιες αρνητικες επιπτωσεις μπορει να εχει αυτος (αλλα και πολλοι αλλοι που ανεξελεγκτα μπορουν να εκμεταλευτουν για τους δικους τους σκοπους το καθε ιδρυμα).

    Ποιος ειναι λοιπον ο ανωριμος, και ποιος εκφερει παιδαριωδη επιχειρηματα ?

    Ποτε λοιπον θα καταλαβεις πως ο λογος που πρεπει να υπαρχει καποιος αρμοδιος στα Πανεπιστημια (οπως υπαρχει και οπουδηποτε αλλου) ειναι μονο και μονο για να τα προφυλασει απο το να γινονται ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.

    Τοσο απλο, δεν εχει καμια σχεση με λογοκρισια η με ασυλο.

    Δεν ειναι τα πανεπιστημια Μπουρδελα σημερα ? Δεν φταιει και σε αυτο πως ειναι "μπατε σκυλοι αλεστε" λογω του συστηματος ?

    Μπορεις να το συλλαβεις ? Δεν μπορει ο καθενας να κανει οτι γουσταρει γιατι ετσι...

    Αν πιστευεις πως τα πανεπιστημια μας σημερα, ειναι αυτο που λες (στοχασμος, ερευνα κτλ) πηγαινε και δες μερικα ευρωπαικα και τοτε θα καταλαβεις.


    Για την "εξισωση" (κατα την λογικη σου παντα) του πρυτανη με την διαιτητη (που δεν ητανε μονο διαιτητης αλλα ανεφερερα και Διευθυντης, Διοικητης κτλ) εγινε ακριβως για να σου επισημανω οτι εγραψα και παραπανω.
    Τελος οσον αφορα αυτο,

    και επειδη βλεπω πως εχεις παρει και απο μονη σου πρωτοβουλιες να κρινεις ποιος ειναι "ωριμος" και ποιος ειναι "παπαριγκος" (σε αλλο νημα), αν το "μαγαζακι" χρειαστει να αποκτησει Imagemaker τοτε μπορεις να στειλεις βιογραφικο, (και αφου εχεις αποκτησει κοινη λογικη), και δεν πιστευω να εχεις εντυπωση πως θα αφησω τον οποιοδηποτε να προσβαλει τους αλλους μην τυχον χασω στο μελλον τα 45 ευρω (λεω μηπως..)

    Και ακου και κατι αλλο τωρα και ελπιζω να το καταλαβεις γιατι κατανταει αηδια. Ακομα και αν ητανε ενα μεγαλο site πχ με 50.000 gold μελη δεν δικαιουσαι να τραβας κανενα ζορι για τον απλουστατο λογο πως κανενας δεν τα στερησε απο την δικη σου τσεπη. Εκτος αν ολοι αυτοι που εγιναν gold χρηματοδοτηθηκαν απο εσενα και χωρις την θεληση σου και δεν το ξερω.

    Και μην ξαναδω να κανεις τετοια ειδους σχολια για τους αλλους, για τον ιδιο λογο που δεν θα αφηνα αλλα μελη να κανουν τετοια σχολια για εσενα.

    Και ποιος ειναι ο λογος ? Για να μην γινει το σιτε μπουρδελο. Αλλα οπως μας ειπες και παραπανω το να υπαρχει διοικηση συνεπαγεται με την λογικη σου σε "μαγαζακι και λογοκρισια" οποτε μαλλον και παλι δεν θα καταλαβεις το point.
     
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μια πορνοστάρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

    Υπάρχει μια διαφορά: Άλλο πράγμα το σχολείο, άλλο πράγμα το Πανεπιστήμιο. Στο Πανεπιστήμια δεν υπάρχουν ανήλικες. Στα Πανεπιστήμια δε μπορούν να μπουν όλοι. Τα Πανεπιστήμια είναι αυτοδιοικούμενα. (ο κατάλογος των διαφορών είναι πολύ μακρύς αλλά μόλις σου ανέφερα τις σημαντικές διαφορές).
    Κάνεις μεγάλο λάθος. Τους υποχρεώνει ο νόμος και αν κάποιος έκανε μήνυση σ' αυτούς τους γονείς οι τελευταίοι θα έχαναν την επιμέλεια του ανήλικου και ενδεχομένως θα αντιμετώπιζαν και ποινή φυλάκισης. Δημοτικό & Γυμνάσιο, τουλάχιστον σύμφωνα με το νόμο, είναι υποχρεωτικά.

    Ενήλικος σημαίνει ότι μπορεί να πάρει αποφάσεις μόνος του κάτι το οποίο δεν μπορεί να κάνει κάποιος που είναι κάτω από 18 ετών. Ο x μαθητής δεν μπορεί να προσκαλέσει τον Y ενήλικα στο σχολείο χωρίς την άδεια των γονιών του και την άδεια του σχολείου. Αντιθέτως ο ενήλικος φοιτητής μπορεί να καλέσει τον οποιονδήποτε να μπει στο χώρο του Πανεπιστημίου.
    Φυσικά και είναι σωστό. Και ο Μιχαλολιάκος έχει δικαίωμα να αναπτύξει τη θέση του και η Παπαρήγα και ο άγιος πρεβέζης και κανένας μα κανένας δεν πρέπει να έχει το δικαίωμα να τους το στερήσει. Αυτό το πράγμα λέγεται ελευθερία του λόγου.
     
  11. DRKN

    DRKN Regular Member

    Απάντηση: Μια πορνοστάρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

    Konstantinos κι εγω ολυμπιακος ειμαι αλλα δεν θα εσβηνα το ποστ με τον παναθηναικο για ενα αστειο, ναι αυτη ηταν φασιστικη συμπεριφορα, τετοιες συμπεριφορες ειναι που δεν χωρουν στην δημοκρατια μας με ή χωρις ασυλο. (και για να μην παρεξηγηθω σε τυχον παρανοηση σου, δεν σε αποκαλω φασιστα, κρινω την ενεργεια σου)
    deviant sub με συγχωρεις για το υφος στα προηγουμενα μηνυματα μου, συμφωνουμε και διαφωνουμε σε πολλα. Διαισθανομαι οτι εγω ομιλω επι του πρακτεου στο θεμα του ασυλου κι εσυ εχεις μια διαφορετικη ιδεολογικη αντιληψη.
    Επιμενω στην αποψη μου για καταργηση ή αλλαγη του ασυλου, η ελευθερια του λογου και της γνωσης ειναι αγαθο και προιον της δημοκρατιας οχι του ασυλου. Το ασυλο ειναι ενας νομος ο οποιος θεσπιστηκε σε μια εποχη διαφορετικη απο την δικη μας και αν δεν μπορει να καταργηθει, τουλαχιστον ν᾽αλλαξει. Γιατι επι του πρακτεου ομιλουμενος θα φερω δυο παραδειγματα στο ΑΠΘ κατα τις νυχτερινες ωρες στους δρομους του γινονται κοντρες η αστυνομια δεν μπορει να παρεμβει, εχουν εγκατασταθει γυφτοι κλεβουν και απειλουν παλι δεν μπορει να επεμβει η αστυνομια. Αν γνωριζετε το ΑΠΘ εχει τεραστια οικονομικα προβληματα το κρατος χορηγει καποια χρηματα αν δεν κανω λαθος 24 εκ ευρω ειναι για εφετος (ελαχιστα) απο αυτα το 5% καθε χρονο προοριζονται για τους βανδαλισμους.
    Αυτα ολα δεν χωρουν στο πανεπιστημιο στο οποιο θελω να ειμαι και ν´ανηκω, οταν μιλησα για προτασεις δεν αναφερομουν στην ποσδεπ αλλα στους συνομιλητες μου στο φορουμ, γιατι καλο ειναι να λεει ο καθενας την αποψη του, αλλα στην τελικη και τι εγινε; ποια ειναι τα συμπερασματα σας; τι προτεινετε; γιατι ειμαι σιγουρος οτι σε κανεναν δεν αρεσει αυτο το μπαχαλο.
    Το ασυλο των επιστημονων και των φοιτητων θα επρεπε να εχει αλλη εννοια και σοβαροτητα, να ειναι μεσο που παραγει γνωση και παιδεια.
    Σε καθε ομως περιπτωση θα πρεπει να υπαρχουν κανονες που να διαμορφωνουν το ηθικο πλαισιο λειτουργιας απο το πανεπιστημιο, απο την αλλη ᾽᾽το θελω να με καλυπτει ο νομος για να κανω οτι γουσταρω᾽᾽ ειναι σαν να βγαζουμε οι ιδιοι τα ματια μας

    ---------- Post added at 19:15 ---------- Previous post was at 19:07 ----------

    Υ.Γ.

    επειδη ειχα καιρο να δω το φορουμ επεσα πανω σε αυτο https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/36534-δημοκρατία-τώρα.html

    απαντηση 8!


    γιατι δεν εχει κλεισει και αυτο το θεμα; οταν αναφερθηκαν ομιλιες υπουργων ή του μιχαλολιακου;  
     
  12. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    θα απαντησω στα αλλα οταν εχω χρονο, Αλλα οσον αφορα το συγκεκριμενο

    τι ακριβως λες τωρα ? Ο λογος για τον οποιο εκλεισε το αθλητικο νημα (ασχετως του σε ποια ομαδα αναφερεται) αλλα και για τον οποιον ανεκαθεν δεν επιτρεπονται αθλητικα, πολιτικα, θρησκευτικα νηματα, ειναι γιατι αν και ειναι ενδιαφεροντα, δημιουργουνε φανατισμο που μενει και μεταφερεται και στα εντος θεματος νηματα, και η αποφαση να παραμεινει αυτος ο κανονισμος επιβεβαιωνεται (καθημερινα) απο το γεγονος πως ακομα και σε μη πολιτικα νηματα καποιοι ερχονται σε αντιπαραθεση λογω του οτι εκφραζουνε αποψη βαση πολιτικων κριτηριων (πχ στο θεμα με τους μεταναστες αλλα και σε αλλα) με αποτελεσμα προβλητικα σχολια εκατερωθεν και σε αλλα νηματα.

    Απο που προεκυψε πως η "φασιστικη" ενεργεια να κλεισει το νημα εκεινο εχει να κανει με το τι ομαδα μπορεί να ειμαι ?
     
Thread Status:
Not open for further replies.