Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελω να τον βγαζω εξω! Εχω προβλημα;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος deluxe, στις 9 Μαϊου 2011.

Tags:
  1. deluxe

    deluxe Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Θελω να τον βγαζω εξω! Εχω προβλημα;

    Εχεις δικιο γλυκια μου.
     
  2. kati

    kati Regular Member

    Απάντηση: Θελω να τον βγαζω εξω! Εχω προβλημα;

    Ευτυχώς που δεν ανήκεις στο κίνημα "Δεν πληρώνω" διότι θα έχανες τη μισή απόλαυση περνώντας στο πι και φι (και μιλάμε για 8 διόδια)
     
  3. deluxe

    deluxe Regular Member

    Στη μια ( milfaki )σταματησα και την ρωτησα εαν την πειραζει αυτο που κανω, δε μου απαντησε και εκλεισε το παραθυρο.
     
  4. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Re: Θελω να τον βγαζω εξω! Εχω προβλημα;

    Απαντήσεις στο ερώτημά σου έλαβες. Τείνω να πιστέψω ότι δεν ήταν ερώτημα. Είχες προσχηματισμένη άποψη και αναζητούσες συμφωνίες.

    Όταν σε μπαγλαρώσουν {με το καλό} δεν θα φταίει ότι "δεν είχες προειδοποιηθεί δεόντως".
     
  5. deluxe

    deluxe Regular Member

    Το εχω κοψει γενικα. Μονο στα διοδια το κανω. Και σιγα μην ασχοληθουν με εμενα. Ξερεις ποσες φορες ακουσα τη σειρηνα, επειδη περνουσαν χωρις να πληρωσουν; Και αυτο ειναι σοβαρο προστιμο πλεον στον Κ.Ο.Κ, αλλα δεν ειδα να ασχολουνται με κανεναν.

    Αν καποια γυναικα εκανε αυτο το θεμα, τι θα λεγατε;

    Α, και δε μου απαντησατε σε αυτο που ειχα ρωτησει πριν.. Αν την εβγαζε εξω ο ρουβας τι θα κανατε;

    Oh.. Yeah..
     
  6. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Θελω να τον βγαζω εξω! Εχω προβλημα;

    Αν ήταν μέρα, θα τον έστελνα στον διάολο και θα συνέχιζα στον δρόμο μου γιατί έχω καλύτερα πράγματα να ασχοληθώ μέσα στη μέρα μου. Φαντάζομαι θα τα έχεις ακούσει. Λέγονται υποχρεώσεις, εργασία, σεξ με τον/την σύντροφο, αν έχεις παιδιά έχεις άλλα θέματα, αναποδιές, λογαριασμοί, σέρβις, ζωγραφική ή ότι άλλο θέλει να κάνει κανείς, διάβασμα κ.ο.κ...

    Αν ήταν νύχτα και σκεφτόμουν όπως εσύ και είχα όπλο θα τον πυροβολούσα στα γεννητικά του όργανα και θα μετρούσα πόση ώρα θα του πάρει να πεθάνει απο αιμορραγία.. Αν δεν είχα και κρατούσα κάτι βαρύ θα απολάμβανα να τον χτυπήσω ή να τον κλωτσήσω μια που έτσι θα εξέφραζα τα δικά μου βίτσια και θα μου είχε δώσει όλο το ελεύθερο και την αφορμή που θα χρειαζόμουν... ... ... Δυστυχώς δεν θα ήταν νόμιμο να τον χρησιμοποιήσω για να εκτονώσω τα βίτσια μου , οπότε θα αρκούμουν στο να τον χτυπάω στα γεννητικά όργανα, κάθε 2-3 λεπτα, και θα απολάμβανα τις κραυγές του μέχρι να έρθει η αστυνομία...Πιθανόν να επωφελούμουν της κατάστασης, για να τον πατήσω στα γεννητικά όργανα. Δύσκολο να αντισταθεί κανείς στον πειρασμό.... ... αλλιώς, αν ήμουν εγώ τρέξιμο, και τηλέφωνο στην αστυνομία...

    Επίσης ίσως σου φανεί περίεργο, αλλά υπάρχουν πολλοί ωραίοι άντρες που βλέπουμε γυμνούς στο σπίτι μας. Πιθανόν η ομορφιά να μην είναι , ούτε τόσο σπάνια, ούτε τόσο ενδιαφέρουσα ώστε να πέσουμε στα γόνατα και να ευχαριστούμε τον καλό θεό που μας έφερε τον Αδωνη να αυνανίζεται στην πόρτα του σπιτιού μας.
     
  7. Απάντηση: Re: Θελω να τον βγαζω εξω! Εχω προβλημα;

    Οπότε, αν θέλεις να είσαι συνεπής με τις απόψεις σου, δεν θα είχες πρόβλημα με κάποιον άντρα που θα έκοβε την κλειτορίδα και τα εξωτερικά χείλη του αιδοίου μιας γυναίκας που του επιδείχθηκε νύχτα και θα την παρακολουθούσε μέχρι να πεθάνει από αιμορραγία.

    Καλό είναι να προσέχουν οι γυναίκες τι γράφουν σχετικά με την ασύμμετρη βία κατά των γεννητικών οργάνων των ανδρών δι' ασήμαντον αφορμήν, γιατί δεν θ' αργήσει κι από την άλλη πλευρά να εμφανιστεί κλίμα ανοχής πρακτικών όπως η κλειτοριδεκτομή ή ο βιασμός για σωφρονισμό.
    Η υποστήριξή μας προς τη σεξουαλική αυτοδιάθεση και αρτιμέλεια των γυναικών τελεί υπό καθεστώς αμοιβαιότητας στο πλαίσιο μιας πολιτισμένης κοινωνίας. Δεν είμαστε τα "καλά παιδιά".
    Τουτέστιν μακριά τα πιστόλια από τους πούτσους μας, αν θέλετε να μείνουν μακριά τα μαχαίρια από τα μουνιά σας.

    Με κάθε εκτίμηση,
    Ένας κάτοχος πούτσου που δε γουστάρει να πυροβολούνται πούτσοι επειδή προσβλήθηκε η αισθητική σου.
     
  8. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Θελω να τον βγαζω εξω! Εχω προβλημα;

    (Φοβήθηκες για τον δικό σου; λολ,,, γνωστόν ότι οι περισσότεροι έχετε φοβία με το να χάσετε τον πούτσο σας...Η αντίστοιχη φοβία των γυναικών είναι με το στήθος τους BTW. Δηλαδή με το κομμάτι του σώματος που είναι ευαίσθητο και εκτεθειμένο )

    Εγώ δεν δείχνω το μουνί μου βραδιάτικα στους δρόμους οπότε νομίζω αφενώς δεν κινδυνεύω απο το σενάριό σου και αφετέρου έχω κάθε δικαίωμα, αν ο άλλος μου επιβάλει το βίτσιο του, να του επιβάλω το δικό μου που είναι εν προκειμένω ο σαδισμός.

    .. Επίσης αν είδες, ανέφερα ότι θα το έκανα αυτό αν σκεφτόμουν όπως ο νηματοθέτης... Θα έβρισκα αφορμή δηλαδή να εκφράσω το δικό μου βίτσιο.Επίσης αν σκεφτόμουν όπως ο νηματοθέτης, και τον συναντούσα, θα είχε πλάκα να του τα έκανα αυτά και να του έλεγα: " Έλα τώρα που δεν σ'αρέσει..Μην είσαι πουριτανός..".

    .Στο υποθετικό σενάριο, που όλοι θα ψάχναμε αφορμές να επιβάλουμε τα βίτσια μας, Αν δεν βρισκόσουν στο δρόμο μου να μου δείχνεις τα γεννητικά σου όργανα, δεν θα είχες τίποτα να φοβάσαι. Αν πάλι ο κόσμος ήταν έτσι, κατά πάσα πιθανότητα θα είχα πάρει τα βουνά οπότε θα είχες να φοβηθείς από άλλες.

    Εξήγησέ μου όμως, γιατί είναι πιο νορμάλ να μου επιβάλει το βίτσιο του και να με τρομοκρατεί ενώ δεν είναι νορμάλ να του επιβάλω το δικό μου ; Επίσης αν το θέμα είναι η αισθητική (η οποία δεν έχει καθόλου να κάνει με το θέμα στην πραγματικότητα) τι φταίω εγώ που δεν έχεις λαγνεία με το αίμα και προσβλήθηκε η δική σου αισθητική ;

    Εγώ απλά είπα, ότι αν σκεφτόμουν όπως ο νηματοθέτης θα επέβαλα τα βίτσια μου σε όποιον προσπαθούσε να μου επιβάλει τα δικά του. Αν το βίτσιο μου δεν σ'αρέσει σύμφωνα με τον νηματοθέτη είναι γιατί είσαι πουριτανός.

    Αυτό το νήμα θα έπρεπε να ονομαστεί : "αφιέρωμα παραλόγου"
     
    Last edited: 19 Μαϊου 2011
  9. Απάντηση: Re: Θελω να τον βγαζω εξω! Εχω προβλημα;

    DISCLAIMER @ Uther: ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ (ελπίζω, γιατί εσένα σε έχει φοβηθεί το μάτι μου!!!!!) ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΚΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΝΗΜΑΤΟΘΕΤΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ SCARY. ΑΠΛΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΛΑΒΗ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ "ΕΙΝΑΙ ΟΚ" ΝΑ ΕΥΝΟΥΧΙΖΕΙ, ΠΑΙΡΝΩ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΩ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ. ΔΕΣ ΤΟ ΣΑΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΟ.

    Φυσικά κι ανησυχώ για τον πούτσο μου. Δεν πάσχω από ακροτεμνοφιλία. Αγαπώ το σώμα μου και τη σεξουαλικότητά μου και δεν σκοπεύω ν' αφήσω να φτιάχνεται κλίμα ανοχής για κάθε ψυχοπαθή που είναι έτοιμη να με ακρωτηριάσει, επειδή έτσι της κάπνισε. Γιατί αν σήμερα γίνει δεκτό πως είναι ΟΚ να ευνουχίζεις τον επιδειξία, αύριο θα θεωρηθεί ΟΚ να ευνουχίζεις αυτόν που σε κεράτωσε και μεθαύριο θα θεωρηθεί ΟΚ να ευνουχίζεις αυτόν που σου έριξε χυλόπιτα ή σε κοίταξε στραβά ή σου πήρε τη σειρά στο ΙΚΑ ή τελοσπάντων δε γουστάρεις τη φάτσα του. Ε, τότε γιατί να φωνάζω εγώ κατά της κλειτοριδεκτομής; Τι είμαι εγώ, το "καλό παιδί"; Ο ιεραπόστολος;

    1) Άλλες όμως το δείχνουν και το ερώτημα παραμένει: Αν εγώ έγραφα πως όποιες δείχνουν το μουνί τους ή τα βυζιά τους πρέπει να μαχαιρώνονται στα γεννητικά τους όργανα ή ν' αποκόπτονται τα στήθη τους, θα το επικροτούσες; Νομίζω πως θα άκουγα τον εξάψαλμο και κατά 99% θα είχα διαγραφεί με συνοπτικές διαδικασίες από το φόρουμ. Και ορθώς.
    2) Εδώ υπάρχει ασυμμετρία βίτσιων: Το βίτσιο του επιδειξία προκαλεί προσωρινή αηδία ή έστω φόβο, ενώ το βίτσιο της ευνουχίστριας προκαλεί κίνδυνο θανάτου, βαρύτατη σωματική βλάβη και μόνιμη αποστέρηση του σεξ.
    Βέβαια, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει ότι δεν χρειάζεται να το βλέπουμε συμψηφιστικά, διότι θα πρέπει ν' απελευθερωθούμε από καταπιεστικούς κανόνες και να πάμε σε μια λιμπερτινιστική ουτοπία απόλυτης ελευθερίας των βίτσιων και της βίας.
    Τυπική φαντασίωση χλωμών αγύμναστων γραφιάδων που από την ασφάλεια της βιβλιοθήκης τους (φρουρούμενης από μπάτσους με γκάνια) φαντασιώνονται εαυτούς σαν βυρωνικούς ήρωες ή νιτσεϊκούς υπερανθρώπους, δηλαδή χάρτινα όνειρα και μαγκιές με ξένα αρχίδια.
    Μόνο που στην πράξη, μια τέτοια απελευθέρωση απλά οδηγεί σε ζούγκλα, πράγμα που μας φέρνει στην επόμενη παράγραφο.

    Αν δεν υπάρχει νόμος και μπάτσοι είστε στο έλεός μας κι εσύ και οι άλλες. Κι αν εκφράζουμε ελεύθερα τα βίτσια μας θα έχετε πρόβλημα. Επίσης, χωρίς νόμους και υπερεγώ, το υποσυνείδητο βγαίνει στην επιφάνεια και ξαφνικά διαπιστώνουμε πως βιτσιόζοι και σαδιστές είναι σχεδόν όλοι (και όχι μια "μειονότης εκλεκτών"). Οπότε είναι όλοι οι άντρες εναντίον όλων των γυναικών χωρίς μπάτσους στη μέση. Δεν έχετε ελπίδα.
    Πρόσφατα παραδείγματα: Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Σομαλία. Αφγανιστάν.
    Αν ο κόσμος ήταν έτσι, δηλαδή σε συνθήκες ζούγκλας, τότε, εσύ και οι γυναίκες γενικώς, λόγω της σωματικής σας αδυναμίας θα ήσαστε οι χιλιοβιασμένες και κακοποιημένες δούλες κάποιου αρχιλήσταρχου, όπως άλλωστε παρατηρείται σε περιόδους ανομίας. Εγώ πάλι και οι άντρες γενικώς θα ήμαστε είτε θύματα του αρχιλήσταρχου είτε "παλικάρια" του και συνεργάτες του στους βιασμούς σας είτε ο ίδιος ο αρχιλήσταρχος.
    Οπότε νομίζω πως μας συμφέρει όλους και όλες (αλλά κυρίως συμφέρει όλες) να είμαστε αγαπημένοι και να συμφωνούμε σ' ένα ανθρωπιστικό σύστημα τιμώρησης και πρόληψης εγκληματικών συμπεριφορών, από το οποίο θα λείπουν οι ακρότητες και τα βίτσια του καθενός. Όχι γιατί είναι "καλό" και "ηθικό", αλλά γιατί είναι η καλύτερη πρακτική μέθοδος για να περισώσουμε τον πολιτισμό και εν τέλει την ίδια μας την επιβίωση.
    Αλλιώς...... (βλέπε βίντεο)...




    ......
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  10. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Θελω να τον βγαζω εξω! Εχω προβλημα;

    Φυσικά αστειεύομαι και χαίρομαι που έγινε αντιλυπτό..  

    Aν και το πρόβλημα εν προκειμένω είναι ότι ο νηματοθέτης δεν αστειεύεται

    Όχι αγαπητέ Ανακρέων. Μπορεί να έχετε το προβάδισμα σε μία αναμέτρηση ένος προς ένα, αλλά εσύ αναφέρεσαι σε πολιτισμούς που οι άντρες αριθμητικά υπερέχουν διότι σκοτώνουν τα κορίτσια που γεννιούνται και είναι και οι μόνοι που φέρουν όπλα..

    Υπάρχουν πολιτισμοί που η αριθμητική υπεροχή των γυναικών δεν άφησε την βιαιότητα των αντρών να υπερισχύσει.. Με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε αν όντως θα επικρατούσατε σε ένα τέτοιο θέατρο του παραλόγου. Επίσης δεν συνυπολογίζουμε τις περιπτώσεις σκλαβών που θα υπηρετούσαν τις γυναίκες οι οποίοι αριθμητικά υπερέχουν των κυριάρχων.

    Παρ'ολα αυτά είναι προφανές ότι πρότεινα και τη λύση του χτυπήματος, και προτάθηκε και η λύση των κοπράνων.

    Υπολόγισε όμως ότι σε πείραξε ο αστεϊσμός μου γιατί θίχτηκε η ασφάλειά σου. Παρ'ολα αυτά αψήφησες τους ισχυρισμούς και τις έρευνες που ισχυρίζονται ότι αυτός που δεν ξέρει πότε να δείχνει τον πούτσο του και έχει μάθει να επιβάλει τα βίτσια του, προς χάριν της προσωπικής του ικανοποίησης, κατά πάσα πιθανότητα θα καταλήξει να μην ξέρει πότε να σταματήσει την ερωτική έκφραση που αποτελείται από άλλους τρόπους συνεύρεσης. Με αποτέλεσμα να μην αντιλαμβάνεσαι τον κίνδυνο που προκύπτει από την νοητική κατάσταση του νεαρού καθώς και απο την ιδεολογία του.
     
  11. Απάντηση: Θελω να τον βγαζω εξω! Εχω προβλημα;

    Ω, μα ναι, και βέβαια το αντιλαμβάνομαι και γι΄αυτό προσπάθησα να του δώσω να καταλάβει ότι α) δεν θα βγάλει κάτι από το βίτσιο του και β) θα πάει μέσα. Και γι' αυτό στη συνέχεια του είπα περιπαιχτικά να πάει στη Μηλιώνη να τον δείξει.

    Εγώ απλά έχω ένα θέμα με την ασφάλεια των γεννητικών μου οργάνων, ακριβώς επειδή έχω αντίστοιχα ένα θέμα με τους βιασμούς και γενικά με την ασυδοσία στην εκδίκηση ή την αυτοδικία.

    Και το θέμα το έχω γιατί και εγώ συγκρατώ τον εαυτό μου από το να χώνει μπουνίδια και μαχαιριές (είναι φορές που όλοι μας πολύ άνετα θα λαιμοκόβαμε ορισμένους και ορισμένες), όχι επειδή είμαι "καλό παιδί", αλλά επειδή θεωρώ ότι και ο/η απέναντι συγκρατεί τον εαυτό του/της και επομένως καλό είναι να υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμός.

    Άμα όμως είναι να ξεφύγουμε, πείτε το μου, για να μη συγκρατούμαι άδικα. Να το φχαριστηθώ κι εγώ, βρε αδερφέ, μέχρι να μ' αφαλοκόψει κάποιος πονηρότερος.

    Και το θέμα είναι πως εσύ μπορεί να κάνεις πλάκα, αλλά μερικές μπορεί να κολλήσουν στον ευνουχισμό και να το δουν σοβαρά. Αν δημιουργηθεί τέτοιο κλίμα, κομμένα τα "δεν χτυπάμε γυναίκες". Προληπτικό μαχαίρωμα στην παραμικρή ένδειξη επιθετικότητας ή ανυπακοής και γαία πυρί μιχθήτω.
    Κρίμα δεν είναι; Μια χαρά είμαστε όπως είμαστε. Γιατί να το χαλάσουμε;

    Άσε τον επιδειξία να πάει μέσα. Δεν χρειάζεται να του τον κόψεις.

    ΒΟΗΘΕΙΑ! ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΙΝΑΔΕΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!  
    ΝΗΜΑΤΟΘΕΤΗ ΚΡΥΨΕ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ!!!!  


    .......
     
    Last edited: 19 Μαϊου 2011
  12. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Re: Θελω να τον βγαζω εξω! Εχω προβλημα;

    Παντως ξερεις ποιο ειναι το αξιοθαυμαστο με σενα νεαρε?
    Οτι δεν αντιλαμβανεσαι με τιποτα οτι και να σου πουν οι υπολοιποι.
    Και επιμενεις με εναν παιδικο τροπο εκφρασης να λες και να ξαναλες τα ιδια και τα ιδια.
    Σταματα να αμυνεσαι με σαχλες δικαιολογιες που θα τις ξεστομιζε μονο ενας 10χρονος.
    Γελασαμε,το διακωμωδησαμε,γελασες κι εσυ αλλα.....STOP!
    Δεν χρειαζεται να απαντας σε καθε post γιατι απλα... δεν απαντας.
    Μα ειναι απαντηση αυτη?
    Αν το εκανε ο Ρουβας? Γιατι νομιζεις υπαρχει καμμια γυναικα εδω μεσα που ξεχωριζει την πουτσα του καθενος σε διασημη και ασημη? Που νομιζεις οτι βρισκεσαι στο φιναλε ρε μαγκα? Σε καφε που συχναζουν 18χρονα και θεμα συζητησης ειναι ο Ρουβας και Νινο?
    Μπηκες σε ενα ιδαιτερο χωρο εκφρασης.Συνειδητοποιησε το και φερσου αναλογα.Προσαρμοσου ή προσπαθησε να καταλαβεις οτι εδω δεν ασχολουμαστε με το καυλι του καθενος απο τη μερια που ασχολεισαι εσυ.
    Ο πουτσος καθε ανδρα δεν ειναι μονο για πηδημα και κατουρημα.
    Προσπαθησε να παρεις πραγματα απο εδω που θα σε κανουν να ωριμασεις ισως, να δεις το σωμα σου και την ψυχη σου απο αλλη σκοπια.
    Δες το σαν ευκαιρια γνωσης το λαθος σου να εγγραφεις εδω.
    Αληθεια τι σε εκανε να εγγραφεις?
    Γιατι σχεση με το "χωρο" δεν εχω ακομα αντιληφθει να εχεις.
    Και κατι ακομα.
    Το bdsm σημαινει και ανοιχτο μυαλο αλλα οχι ανοιχτα ποδια ή ορθια πουτσα.
    Μαλλον καπου μπερδευθηκες.
    Ο ελευθερος τροπος σκεψης του χωρου δεν σημαινει σε απλα Ελληνικα "εδω γαμιομαστε".