Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελω να τον βγαζω εξω! Εχω προβλημα;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος deluxe, στις 9 Μαϊου 2011.

Tags:
  1. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Θελω να τον βγαζω εξω! Εχω προβλημα;

    χαχαχαχα .... καλό... Μόλις χθες αναρωτιόμουν γιατί κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι όταν ξεσπάνε δημόσια έρχονται πάρα πολύ κοντά στο να φάνε ξύλο... Συμφωνούμε πάντως, για αυτό στη γειτονιά μου λένε ακόμα καλημέρα...  

    όσο για το άλλο ποστ αφού σου είπα βρε, μην φοβάσαι.. τα σύνεργα τα έχω γι αυτούς που αρέσκονται σε αυτά.. Τους υπόλοιπους τους κερνάω καφέ.. όχι σφαλιάρες... Σε πλαζ γυμνιστών δεν μου έκαναν ακόμα μηνύσεις για επίθεση..
     
  2. deluxe

    deluxe Regular Member

    Ειμαι σε μια κατηγορια που λεγεται σεξ και σχεσεις και δεν αφορα το bdsm. Ποιος μπορει να το εμπεδωσει αυτο το πραμα;


    Μηπως εγω μιλαω με 18χρονα εδω μεσα τελικα;

    Βιτσιο ειναι, αλλα δε το επιβαλλω πουθενα. Τον δειχνω και φευγω. Ουτε βιαστης ειμαι, ουτε πιεζω κατι να γινει με το ζορι, ουτε τιποτα, το κερατο μου μεσα!



    Εγω στις παραλιες ειμαι αναγκασμενος να βλεπω το βυζι και το μουνι της καθεμιας; Ποσο μαλλον το 8χρονο αγορακι που παει στη παραλια με τους γονεις του;
     
  3. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Θελω να τον βγαζω εξω! Εχω προβλημα;

    Γι αυτό υπάρχουν παραλίες γυμνιστών. Αν σου είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις τους κανόνες στην κοινωνία που ζεις και τους λόγους που υπάρχουν δεν είναι δικό μας λάθος.Ναι υπάρχουν κάποιοι λάθος κανόνες, αλλά εν προκειμένω σου λέμε υπάρχουμε μεγάλος αριθμός που ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. Τι δεν καταλαβαίνεις; Και εμείς θα θέλαμε να κάνουμε διάφορα πράγματα αλλά σεβόμαστε τα όρια των υπολοίπων και τους κανόνες της κοινότητας.. . Δέξου το ή πήγαινε να ζήσεις στα βουνά να δείχνεις τον πούτσο σου στα δέντρα και στα ζώα.
     
  4. nikolakisn86

    nikolakisn86 Regular Member

    Απάντηση: Re: Θελω να τον βγαζω εξω! Εχω προβλημα;

    συμφωνώ απόλυτα , deluxe μάλλον εσύ είσαι το ανήλικο εδώ μέσα ...
     
  5. mona

    mona mea_maxima_culpa

    Απάντηση: Re: Θελω να τον βγαζω εξω! Εχω προβλημα;

    Επιβάλλεις και παραεπιβάλλεις. Μέσω της πράξης αυτής καθεαυτής.
    Αν, επί παραδείγματι, βρίσκεσαι στο οπτικό μου πεδίο και μου εκθέσεις το όργανό σου, εγώ θα το έχω δει αναγκαστικά - άρα θα'χεις ήδη παραβιάσει (έστω και άθελά σου/εν αγνοία σου) το δικαίωμα επιλογής/συναίνεσής μου (και οποιουδήποτε άλλου στη θέση μου) στο αν θέλω ή όχι να δω το πέος σου. Η (ενδεχόμενη) αδιαφορία/απάθειά μου στο θέαμα ή το γεγονός ότι δεν θα προβείς σε περαιτέρω πράξεις, δεν σου δίνουν κάποιο ελαφρυντικό, όπως νομίζεις.-

    Άσε τις αστείες συγκρίσεις με τις παραλίες και τον Σάκη Ρουβά. (<--Αυτή είναι όλη κι όλη η πηγή των επιχειρημάτων σου, ε;  )

    Κι εφόσον νοιάζεσαι για τα παιδάκια : σκέψου. Κατά πόσο μπορείς να είσαι σίγουρος ότι εκείνη τη στιγμή δεν σε βλέπει κάποιο από αυτά;
    Όταν ήμουν μικρή, σε ένα συγκεκριμένο σημείο της καθημερινής μου διαδρομής προς το σχολείο, εμφανιζόταν συχνά ένας άντρας άνω των 40, ο οποίος έδειχνε το εργαλείο του και τριβόταν όπου έβρισκε - χωρίς ποτέ να έχει (παρ)ενοχλήσει εμένα την ίδια ή κάποιον άλλον. Παρ'όλα αυτά, και όπως αντιλαμβάνεσαι ( <--η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! ) - σε πληροφορώ - εκ προσωπικής εμπειρίας, ότι ένα παιδί (δεκάχρονο, εν προκειμένω) αισθάνεται το λιγότερο δυσφορία μπροστά σ' αυτό το θέαμα (και, επίσης, απορία και οργή για την απάθεια των ενηλίκων).
    Κάν'το σε έναν χώρο ελεγχόμενο, με συναινούντα (και ενήλικα) άτομα. (<-- Αν και, μάλλον κατ'αυτόν τον τρόπο χάνει τη "μαγεία" του, ε; )

    Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά
    προφανώς, τα πράγματα - αν και απλά -
    δεν σου είναι καθόλου αυτονόητα.
     
  6. Kaveiros

    Kaveiros Regular Member

    Απάντηση: Re: Θελω να τον βγαζω εξω! Εχω προβλημα;



    Βαλτη εισαι;δε βλεπεις την κατασταση;γιατι του τσιγκλας τη φαντασια; 
     
  7. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: Re: Θελω να τον βγαζω εξω! Εχω προβλημα;

    Πολυ σωστα.Παλευουμε χρονια να τις πεισουμε να τα σκεπαζουν.Υπαρχει και η τρυπα του οζοντος....!!!! 
     
  8. mona

    mona mea_maxima_culpa

    Απάντηση: Re: Θελω να τον βγαζω εξω! Εχω προβλημα;

    Η φαντασία δεν νομίζω ότι χρήζει τσιγκλίματος.
    Η νοημοσύνη - ναι. 
     
  9. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: Θελω να τον βγαζω εξω! Εχω προβλημα;

    Δεν θέλω να σε στεναχωρησω ή να σου χαλασω την φαντασιώση, αναρωτιέμαι όμως και θα ηθελα να σε ρωτησω ..
    γιατι πιστευεις πως η θέα του πουτσου σου μπορει να έχει το όποιο ενδιαφέρον σε άλλον, πέρα απο εσενα κ την εκαστοτε κοπελιά σου?

    Η θέα ενος άσχετου κ αγνωστου πουτσου .. δεν καύλωνει τις γυναικες,

    Το δε γυμνο γυρω μας κ δίπλα μας είναι τόσο πολυ, τοσο παρωχημένο κ κορεσμένο εδω και χρόνια, που δεν δημιουργει καμια εντυπώση πια.
    Μεχρι κ γυμνες ποδηλατοδρομίες γίνονται, έχουν κ συλλογο, μπορεις να εγγραφεις κ να ευχαριστηθει η ψυχή σου έκθεση..



    υγ:Θα με ενδιαφερε η απαντηση σου στην αρχική μου απορία.
     
  10. SlaveRose

    SlaveRose Regular Member

    Απάντηση: Θελω να τον βγαζω εξω! Εχω προβλημα;

    οχου.. δεν μας παρατάς και εσυ .. θέλω να τον βγάλω .. θέλω να τον βγάλω .. βγάλτον .. κόψτον τελείως τι μας νοιάζει .. εδώ ο κόσμος καίγεται
     
  11. subvalia

    subvalia New Member

    Απάντηση: Re: Θελω να τον βγαζω εξω! Εχω προβλημα;

    Αρχικό μήνυμα απο deluxe

    Βιτσιο ειναι, αλλα δε το επιβαλλω πουθενα. Τον δειχνω και φευγω.





    Νομίζω ότι εμμέσως το έχει πει. Νιώθει ότι δεν επιβάλλεται ενεργητικά δηλ. δεν είναι βιαστής.

    Εξαναγκάζοντας όμως τους άλλους να τον βλέπουν, νιώθει ότι αποκτά ένα είδος υπεροχής απέναντί σε πρόσωπα που δεν προλαβαίνουν να αντιδράσουν ή να ανταποκριθούν στην σεξουαλική πρόκληση (δεν είναι καν ο στόχος του αυτός).

    Η πράξη δεν έχει σχέση με τη σεξουαλικότητα του επιδειξία, όπως δεν έχει και ο βιασμός για τον βιαστή ή η παιδεραστία για τον παιδεραστή οι οποίοι απευθύνονται σε μη συμμετέχοντα θύματα.

    Τα κίνητρα προέρχονται απο άλλου είδους ανάγκες της προσωπικότητας που θα πρέπει να τα ψάξει μέσα του.
     
  12. Απάντηση: Θελω να τον βγαζω εξω! Εχω προβλημα;

    Νηματοθέτη, για να τελειώνουμε με τις κόντρες, είσαι να βρούμε μια μέση λύση που και το βίτσιο σου θα καλύψει εν μέρει και θα σε γλιτώσει από τη φυλάκα και τη δικαιολογημένη αγανάκτηση;
    Έχω να σου προτείνω κάτι δοκιμασμένο που έχει πιάσει επανειλημμένα και καυλώνει αρκετές και δεν κινδυνεύεις τόσο.

    Τώρα που έρχεται καλοκαιράκι κάνε γυμναστικούλα. Κάνε κορμάκι νευρώδες και κωλαράκι φίνο.
    Άσε τις κουρτίνες ανοιχτές και κυκλοφόρησε στο σπίτι φορώντας μόνο ένα εσώρουχο ή ακόμα καλύτερα μόνο μια βερμούδα. Ευτυθενής και αθλητικός.
    Κάποιες στιγμές βγες και στο μπαλκόνι για να ποτίσεις ή να διαβάσεις (το διάβασμα είναι προτιμότερο, γιατί σου δίνει καλή αφορμή να κάθεσαι πολλή ώρα και επιπλέον σου δίνει πόντους κουλτουριάρη γκόμενου με μούσκουλα).
    ΜΗ for god's sake ΜΗ δείχνεις ακόμα τον πούτσο σου.
    Παρατήρησε πολύυυυυ διακριτικά ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ ποια σε παίρνει μάτι.
    Πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να νομίζει ότι δεν την κατάλαβες. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ.
    Αν ψυλλιαστεί ότι την κατάλαβες, θα σταματήσει και για να δικαιολογηθεί στον εαυτό της θα σε θεωρήσει εσένα ανώμαλο (προβολή).
    Αν δεν ψυλλιαστεί ότι την κατάλαβες, συνέχισε να το κάνεις. Αδιάφορα και δήθεν τυχαία.
    Βρες κάποιες τακτικές ώρες που θα το κάνεις.
    Μέσα σε καναδυό βδομάδες, θα παρατηρήσεις πως τις ώρες που βγαίνεις στο μπαλκόνι με τη βερμούδα σου, εντελώς "κατά σύμπτωση" θα βγαίνει κι αυτή π.χ. για να "ποτίσει" ή για να "καπνίσει".
    Συνέχιζε να το παίζεις ανύποπτος και φρόντιζε να μπαίνεις μέσα πρώτος και πάντα δήθεν τυχαία (να μη νομίσει ότι δεν θέλεις να σε βλέπει, αλλά ούτε ότι θέλεις).
    Φρόντισε καναδυό φορές να λείψεις την προκαθορισμένη ώρα, για να μη σε θεωρήσει δεδομένο και να της κοστίσει που έχασε το θέαμα.
    Ουσιαστικά εδώ ήδη έχεις χτίσει μια σιωπηρή οφθαλμοπορνική συνομωσία μεταξύ σας.
    Κάποια στιγμή θα κάνει κάτι για να σου τραβήξει την προσοχή.
    Εκεί μην τσιμπήσεις, γιατί σε τεστάρει να δει αν είσαι λιγούρι. Κοίταξέ την αργά, χωρίς κανένα συναίσθημα και κυρίως χωρίς καμία υποψία επιθυμίας και μετά απόστρεψε αργά το βλέμμα και συνέχισε να κάνεις τις δουλειές που έκανες.
    Στη συνέχεια, κάποιες νύχτες, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΑΡΓΑ, όταν όλοι υποτίθεται πως κοιμούνται μπορείς να βγεις κι ολόγυμνος στο μπαλκόνι ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟ (σαν να φαίνεται ότι βγήκες ανύποπτος και χωρίς να ξέρεις ότι κάποια σε βλέπει) ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ Ν' ΑΥΝΑΝΙΣΤΕΙΣ.
    Κάποια νύχτα, αν δεν είσαι εντελώς γυμνός (πχ φοράς εσώρουχο που δικαιολογείται τη νύχτα) θα το σκηνοθετήσει η ίδια να βγει είτε με ένα νυχτικάκι ή κάτι πολύ σέξυ τη νύχτα (δήθεν τυχαία εννοείται). Θα σε κοιτάει έντονα, σαν να θέλει να δεις ότι σε βλέπει κι αν καπνίζει θα καπνίζει μοιραία και προς το μέρος σου για να βλέπεις την κάφτρα.
    Εκεί μπορείς να την προκαλέσεις κάπως παιχνιδιάρικα, αλλά πάντοτε με τρόπο ελαφρά ακατάδεχτο ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΟΥ.
    Στο σημείο αυτό:
    Είτε η ίδια θα σου δείξει το κινητό της, οπότε ή της το ζητάς φωναχτά (αν δεν την εκθέτεις στη γειτονιά) είτε της πετάς το δικό σου με χαρτάκι κι αρχίζεις παιχνίδι (πριν ακόμη ζευγαρώσετε, είναι μαθηματικά βέβαιο πως η ίδια θα σου ζητήσει να της δειχτείς εντελώς γυμνός).
    Είτε της ρίχνεις ένα υπαινικτικά γοητευτικό καλογραμμένο γράμμα κάτω από την πόρτα της, προσέχοντας να είναι αυτή που θα το διαβάσει και κανείς άλλος.

    Γενικοί κανόνες:
    Απαγορεύεται το πουτσοδείχνειν άνευ ρητής προσκλήσεως.
    Απαγορεύεται η λιγουριά.
    Απαγορεύεται το πουτσοπιάνειν.
    Επιβάλλεται να είναι όλα "τυχαία".
    Επιβάλλεται να παίζεις το παιχνίδι σαν δήθεν ανύποπτο, αλλά "μοιραίο" κι "επιθυμητό" ερωτικό αντικείμενο.
    Σε περίπτωση που κάποια δεν τσιμπήσει, ΜΗΝ το ζορίσεις μαζί της, παράτα το. Next!!!
    Βοηθάει να διαλογίζεσαι κατά τη διαδικασία, γιατί η κέντρωση στον εαυτό σου προλαμβάνει τυχόν λιγούρικη γλώσσα του σώματος.
    Ανταποκρίνονται καλύτερα οι single γυναίκες.
    Βοηθάει ΠΟΛΥ αν σε δει τουλάχιστον μία φορά να μπαλαμουτιάζεσαι με άλλη στο μπαλκόνι, αλλά καλό είναι να μη φαίνεται ότι έχεις σοβαρή σχέση.

    Με τις παραπάνω μέθοδες έχουνε γίνει ζευγαρώματα με την από πάνω αξιωματικίνα και την απέναντι οικιακή βοηθό.
    Ειδικά η οικιακή βοηθός, όταν δεν μπορούσε να έρθει για γλύκες εκ του σύνεγγυς ζητούσε στριπ σόου τις νύχτες κι εκείνη αυνανιζόταν στο μπαλκόνι της κουζίνας.

    Θα μας κάψει ο θεός...



    ...
     
    Last edited: 20 Μαϊου 2011