Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 22 Μαϊου 2011.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    Ρεπ!
    Τα είπες ακριβώς όπως είναι η πραγματικότητα.
    Οι περισσότερες πόρνες την βγάζουν μια χαρά, αλοίμονο σε κάτι κοπελίτσες που δουλεύουν για 600 ευρώ 10-12 ώρες και το αφεντικό τους πιάνει τον κώλο με χίλιους δύο άλλους τρόπους.
     
  2. Brainstorm

    Brainstorm Regular Member

    Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    Απο τις πορνες πλεον, ελαχιστες εξαναγκαζονται πραγματικα.

    Και αυτες που εξαναγκαζονται, ηξεραν εξαρχης τι δουλεια θα εκαναν, και επελεξαν οι ιδιες τον νταβατζη τους που μετα τον μοστραρουν ως γκομενο γεματες υπερηφανεια. Οι περισσοτερες δε εκαναν την ιδια δουλεια στη χωρα τους απλα μετα ηρθαν εδω για να παιρνουν περισσοτερα.

    Τα θυματα trafficking ειναι τραγικα λιγοτερα απο αυτα που παρουσιαζονται.
     
  3. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    Οι στατιστικές λένε άλλα. Οι έρευνες δημοσιογράφων λένε άλλα. Είναι αστείο να θεωρείτε εαυτούς ηθικά άρτιους διαστρεβλώνοντας ορθολογικά δεδομένα προς τέρψιν ελαφρύ ύπνου. Αν μη τι άλλο είναι πιο θαρραλέα η παραδοχή της έκπτωσης παρά η αγιοποίηση μέσω του παραλόγου. Αλλά ο καθένας όπως θέλει αναλύει τα δεδομένα που έρχονται στον δρόμο του και όπως την βρίσκει με τις πράξεις του και τον εαυτό του. Σαν να πάω τώρα εγώ να υιοθετήσω ένα παιδί παρακάμπτοντας τις διαδικασίες που επιβάλει η κυβέρνηση και να λέω μετά ότι οι γονείς τα πουλάνε και άρα είναι καθόλα νόμιμο και ηθικό ... ξάσου. Το ζήτημα δεν με αφορά και δεν είμαι υπεύθυνη για την ασυδοσία στον κόσμο. Τίποτα άλλο.

    @ AuroraBorealis δημοκρατία και καπιταλισμός δεν συμπίπτουν σε κανένα επίπεδο. Εκτός αν πιστεύει κανείς ότι οι πόλεμοι του 20ου και 21ου αιώνα έγιναν για την απελευθέρωση των λαών απο τους δυνάστες. Είπαμε, ο καθένας ο,τι θέλει πιστεύει από τις πληροφορίες που παίρνει.
     
  4. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    δανειζομαι τα λογια της Uther
    " δημοκρατία και καπιταλισμός δεν συμπίπτουν σε κανένα επίπεδο"

    και εκθετω τους προβληματισμους μου οχι προς συζητηση αλλα ρητορικα :

    αληθεια ποιος -ισμος συμπιπτει με την δημοκρατια? π.χ. εθνικισμος, κομμουμισμος, χριστιανισμος, μουσουλμανισμος ???

    τι ειναι η δημοκρατια τελικα? τι σχεση εχει η σημερινη δημοκρατια ανα τον κοσμο και στην Ελλαδα με την προγονο της και γεννητορα της εκεινη του Περικλεους ?
     
  5. Storm

    Storm Regular Member

    Re: Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!



    Tότε η δημοκρατία ήταν ΑΜΕΣΗ και πήγαζε από τον ίδιο το λαό.
    Σήμερα έχουμε μια κατ' επίφαση δημοκρατία δι' αντιπροσώπων, που αγνοεί τη λαϊκή θέληση. Εγώ το χαρακτηρίζω ολιγαρχία εποχής προ Κλεισθένη. Το πολιτικό αυτό σύστημα (προεδρευομένη κοινοβουλευτική δημοκρατία) έχει δημιουργήσει μια νέα "αριστοκρατία" που μόνο από άριστους δεν αποτελείται. Οικογενειοκρατία πες καλύτερα, και οι πολίτες έχουν γίνει "ιδιώτες". (εξ ου και το αγγλοσαξονικό idiot)
     
  6. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    Αγαπητή Uther, ασχέτως τι λένε οι στατιστικές και οι δημοσιογράφοι, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική, για μένα τα πραγματικά θύματα είναι οι άντρες πελάτες, γιατί στην σημερινή εποχή που οι γυναίκες φωνάζουν ότι δεν υπάρχουν άντρες και σε λίγο θα πληρώνουν τους Σομαλούς για να βλέπουν χαρά στα σκέλια τους, αυτοί πληρώνουν για να πηδήξουν.

    Όσο, για τον ελαφρύ ύπνο που γράφεις, αυτόν αγαπητή μου, τον έχουμε χάσει εδώ και καιρό σχεδόν όλοι/ες μας, από το πήδημα που μας κάνουν σε καθημερινή βάση οι προστάτες των τραπεζών, οι πολιτικοί μας.
     
  7. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    Δεν μπορεί κανένας να ασκεί κανένα επάγγελμα με οποιονδήποτε τρόπο αυτός επιθυμεί είτε είναι γιατρός είτε υδραυλικός είτε πόρνη. Πρέπει πάντα να υπάρχουν κάποιοι κανόνες δεοντολογίας, πρακτικής και ηθικής όσο αφορά το κάθε επάγγελμα ξεχωριστά. Το να αρθούν οι ουσιαστικά άχρηστοι νόμοι που διέπουν το επάγγελμα της πορνείας στην Ελλάδα, με βρίσκει σύμφωνο.

    Είχα κάποια φεγγάρια και για αρκετό καιρό σχέση με μια wanna be model και νυν παράνομη πόρνη (ανευ νταβατζή) η οποία βγήκε στο STAR πριν χρόνια και επί πληρωμή για να καταθέσει την σεξουαλική της παρενόχληση από το υποτιθέμενο επώνυμο αφεντικό της, χωρίς φυσικά ποτέ να αναφερθούν ονόματα στην διάρκεια του ρεπορτάζ. Οι στατιστικές και οι δημοσιογράφοι σπάνια λεν την αλήθεια σύμφωνα με την μικρή μου εμπειρία. Συνήθως περιγράφουν τα πράγματα με καθοδηγούμενο τρόπο για ποικίλα συμφέροντα.

    Σε καμία περίπτωση δεν είπα ότι δημοκρατία και καπιταλισμός συμπίπτουν. Είπα ότι ο καπιταλισμός είναι παιδί της δημοκρατίας. Ο καπιταλισμός που ζούμε σήμερα γεννήθηκε σε χώρες όπως η Αμερική η Αγγλία και η Γερμανία, χώρες οι οποίες έχουν βουλή η γερουσία που «εννοείτε» ότι έχει εκλέξει ο λαός τους με δημοκρατικές διαδικασίες.

    Οι πόλεμοι του 20ου και 21ου αιώνα κατά την γνώμη μου, έγιναν και συντηρήθηκαν τόσο πολύ για να αποκτήσουν οι δυνάστες ακόμη περισσότερο πλούτο και απόλυτη, με τον καιρό, κυριαρχία απέναντι στους λαούς.

    Θεωρώ πολύ εύστοχη την ατάκα του Αρκά ότι δημοκρατία είναι όταν τέσσερις λύκοι και ένα πρόβατο αποφασίζουν με ψήφο για το φαγητό. Και αυτό ήταν περίπου έτσι, συμφώνα με τα γραφόμενα, ακόμη και στην πρώτη μορφή δημοκρατίας του Περικλεούς στην οποία αναφέρατε η thaleia.
    Για αυτό και οι περισσότεροι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι, που ήξεραν στην ουσία τι γίνετε, είτε απομονώθηκαν είτε καταδικάστηκαν εις θάνατον.

    Αν κάποιος με κατηγορήσει ότι βοηθάω η συζήτηση να ξεφύγει από το θέμα του νήματος, έχει απόλυτο δίκαιο και του ζητώ συγνώμη.
     
  8. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    Αγαπητέ MasterPerris,είπαμε, ο καθένας αναλύει τα δεδομένα με βάση την συνείδησή του. Εγώ την κόρη μου (αν αποκτήσω) πουτάνα δεν θα την δω είτε καταναγκαστικά είτε από "επιλογή". Και θα κάνω το παν για να μην την δω. Εσύ αν θες, την δική σου δες την και πείσε τον εαυτό σου ότι το επέλεξε και ότι καλώς πράττει μια που ο υλικός μισθός της θα είναι καλύτερος και το ψυχικό γαμήσι σύμφωνα με τα κριτήριά σου ελαφρύτερο.

    Όσο για τον ελαφρύ ύπνο αφορά τη συνείδηση και όχι τις αντικειμενικές συνθήκες. Και η συνείδηση αφορά την ειλικρίνεια απέναντι στον εαυτό μας. Τα αισθήματα μπροστά στο είδωλό μας που είναι τα παιδιά μας και το περιβάλλον μας και εν τέλη ο καθρέφτης μας. Αλλά η ζωή περνάει γρήγορα για να μένουμε σε τέτοιες λεπτομέρειες... Όπως νιώθεις εσύ καλά απέναντι στον καθρέφτη. Όπως είπα και πριν, δεν είναι δική μου δουλειά η υπενθύμιση της αλυσίδας έκπτωσης. (Γιατί δεν είμαι η μόνη που δεν τολμάει τέτοιου είδους ειλικρινή ανάλυση του ειδώλου μου).

    Αλλά με την έλλειψη θάρρους με επιχειρηματολογία το παράλογο και την άρνηση δικαιούμαι να γελάω.

    @AuroraBorealis
    Προσωπικά δεν θα ήθελα στη συνείδησή μου να έχω συμβάλει σε τέτοιες πράξεις όταν γνωρίζω ότι δεν έχω αρκετές πληροφορίες για να ξέρω τι κρύβεται πίσω απο την εκπόρνευση εκάστου ατόμου.

    Κατά τα άλλα συμφωνώ .. απλά δεν θα χρησιμοποιούσα αυτή την έκφραση γιατί θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχουμε ένα συγκρίσιμο ιδεώδες μέγεθος..
     
  9. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    Πόσο βέβαιος είσαι;

    Σεβαστή ως θέση σου, αλλά μπορείς να φανταστείς που μπορεί να οδηγήσει αυτό που προτείνεις; Φύγε από την Ελλάδα με τον αναχρονισμό της και σ' αυτόν τον τομέα και σκέψου, γνωρίζεις πολλά κράτη της δύσης που να είναι αποποινικοποιημένη η πορνεία και μάλιστα κάθε μορφής;

    Ο νταβατζής-"αραβωνιάρης", σπάνια υπάρχει για να καθαρίζει με το ηθών.
     
  10. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    Τώρα εδώ θέτεις ένα άλλο θέμα.

    Νομίζω ότι με τον όρο πουτάνα ονομάζεις την ηθικά ξεπεσμένη γυναίκα που δεν έχει πρόβλημα να πουλήσει το κορμί της, και ίσως κομμάτι της ψυχής της με σκοπό την απόκτηση υλικών αγαθών και αποτελεί και κοινωνικό κίνδυνο εν δυνάμει. Το θεωρώ χρέος σου ως γονέας να μην αφήσεις ποτέ κανένα από τα παιδία σου σε να ζει σε αυτή την κατάσταση καθώς και χρέος σου και χρέος μου και χρέος όλων να βοηθήσουμε εάν μπορούμε με κάποιο τρόπο, να σταματήσει αυτή η κατάσταση γενικά.

    Ως πόρνη προσωπικά (όχι πουτάνα) ονομάζω και προασπίζω το επάγγελμα εκείνης της γυναίκας η οποία ξέρει καλά τι κάνει, υποστηρίζει αυτό που κάνει και είναι ψυχικά ώριμη και ισορροπημένη για να ανταπεξέλθει στις σκληρές και άσχημες καταστάσεις που κατακλύζουν το επάγγελμά της. Και υπάρχουν πάρα πολλές τέτοιες στον χώρο αυτά τα χρόνια, εδώ.

    Αν και όταν γίνω πατέρας θα ήθελα τα παιδία μου, το τελευταίο επάγγελμα που θα διάλεγαν να ήταν αυτό του εκδιδομένου και θα έκανα πολλά για να το αποτρέψω γιατί θαρρώ ότι σαφώς υπάρχουν καλύτερα και πιο καλά αμειβόμενα επαγγέλματα να τους υποδείξω. Εάν ωστόσο το διάλεγαν, αυτό δεν θα τα καταστούσε λιγότερο παιδιά μου.


    Σε όλα τα επαγγέλματα έχεις κάτι να πουλήσεις από την ψυχή σου που δεν έχει άμεση σχέση με το επάγγελμα που ασκείς και ξέρεις ότι λογικά θα έπρεπε να αρνηθείς να το πουλήσεις. Ωστόσο σχεδόν πάντα το πουλάς.



    Btw οι στοίχοι στην υπογραφή σου πραγματικά με αγγίζουν και θα ήθελα πολύ να έχω μια τέτοια τίγρη μέσα μου.. Αλλά..
     
  11. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    Πιστεύω ότι σε αυτή την κοινωνία οι άνθρωποι πουλάνε την απόλαυση του έρωτα όταν δεν έχουν πλέον τίποτα άλλο να πουλήσουν για να ζήσουν. Και αυτό προέρχεται από το ξεπούλημα που θα αναγκαστούν να κάνουν σε μικρές ηλικίες απο τους γονείς τους. Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχουν πλέον ιερόδουλες για να μιλήσουμε για επιλογή. (Αν και ούτε τότε ήταν πάντα επιλογή ήταν όμως θέση αρκούντως τιμημένη)..

    Όσο αφορά την τίγρη Τάισε την να δεις πως θεριεύει πριν προλάβεις να πεις: "εκπολιτίστηκα" ..  
     
  12. Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    Έχεις δίκιο. Μπορεί να ξεκόψει, ΑΦΟΥ έχει ξεπληρώσει το χρέος για την αγορά της.

    Η Γερμανία έχει ένα καλύτερο πλαίσιο. Μπορεί τα προβλήματα να μην εξαφανίστηκαν, αλλά μειώνονται σταθερά. Κυρίως: Υπάρχει εναλλακτική λύση για όποια δε θέλει να είναι δούλα. Τώρα, αν κάποια επιμένει να είναι δούλα, κακό του κεφαλιού της.

    Κοίτα, συμφωνώ ότι ιδεατά δεν θα έπρεπε να υπάρχει πορνεία κλπ, αλλά στην πράξη θα υπάρχει και το ξέρουμε. Κι αφού θα υπάρχει, τουλάχιστον να βγαίνει στο φως, αντί να κρύβεται στο σκοτάδι. Λιγότερη ζημιά κάνει όταν είναι διάφανη (οπότε ο υπόκοσμος απλά παρασιτεί στην πορνεία και μπορεί να περιοριστεί η επιρροή του, ΑΑΑΑΑΝ υπάρχει κράτος) παρά όταν είναι στο σκοτάδι (οπότε είναι πρακτικά αδύνατο να ασκηθεί πορνεία χωρίς να κάνει κουμάντο ο υπόκοσμος).

    Τον αρραβωνιάρη σε μεγάλο βαθμό τον φτιάχνουν οι ίδιες. Εγώ λυπάμαι τις εξαναγκασμένες, όχι αυτές που σκάψανε τον ίδιο τους τον λάκκο κι έπεσαν μέσα.


    ...
     
    Last edited: 23 Μαϊου 2011