Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Sirbaid, στις 24 Μαϊου 2011.

  1. Sirbaid

    Sirbaid Regular Member

    Θα θελα να διαβάσω αν έχετε να μου συστήσετε κάποιον τρόπο για να μυήσω τη φίλη μου στο χώρο του ΒDSM... Eχουμε σχέση κοντά ενα χρόνο και βλέπω ότι ανταποκρινεται σε light παιχνίδια on bed Μaster/Slave... βεβαια δεν έχει καμία σχεση με το χωρο όμως δέχετε περιοδικά να αναπτύξει τη υποτακτική της συμπεριφορα on bed.... Θα θελα να ακούσω αν υπάρχει τρόπος.... να της εμφυσήσω τις απαιτήσεις μου...και ισως να τις καλλιεργήσει και εκτός bed...
     
  2. Arcane

    Arcane Regular Member

    Απάντηση: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

    Φιλάρα, εκεί είναι η μαγκιά του Master ! Δεν έχω να πώ τίποτε άλλο.
     
  3. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Απάντηση: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

    Ιδιαιτερη περιπτωση μιας βανιλα σχεσης,ηδη ενος χρονου,η οποια θα πρεπει να αλλαξει status και να μοιραστουν συγκεκριμενοι καινουριοι ρολοι,εξελισσομενη σε σχεση D/s.
    Αυτο θα πρεπει να ειναι επιθυμητο μαζι και μπορετο και απο τους δυο.
    Δυσκολα πραγματα..
    Εντελως προχειρα,περιληπτικα και απο την απεξω της σχεσης σας λοιπον..
    Θα σου προτεινα να δοκιμασεις το εξης.Να αρχισεις να πιεζεις.Αργα,πολυ αργα,ξεκινωντας με μικρα φορτια των light στοιχειων απο την περιφερεια του D/s(εκεινα που πιστευεις οτι θα εχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες να γινουν αποδεκτα στο αρχικο σταδιο),με τα απαραιτητα κενα χρονικα διαστηματα μεταξυ τους που εσυ θα κρινεις αρκετα στην περιπτωση σας προκειμενου,περα απο την αποδοχη να υπαρχει ο χρονος να αφομοιωθουν και να παγιωθουν ως στοιχεια της σχεσης σας.
    Αν την δεις να το ευχαριστιεται και καταλαβεις οτι νοιωθει καλυτερα μεσα στη σχεση σας με τα νεα δεδομενα,νομιζω θα συνεχισεις.
    Στην πορεια,και οσο πιο συντομα γινεται,καποια στιγμη θα καταλαβεις αν αποδεχεται για να σε ευχαριστησει και μονο,η αν η ευχαριστηση ειναι κοινη.
    Αν ολα εξελιχθουν κατα το δοκουν,νομιζω ειναι ζωτικης σημασιας να διατηρησεις το ρυθμο που εσυ εχεις επιλεξει ως τον πλεον καταλληλο,ελεγχοντας και μη ενδιδοντας στον,κοινο η οχι,ενθουσιασμο που επιζητα την επιταχυνση της διαδικασιας.
    Αγαλι-αγαλι,με το μαλακο,να το γλυκανεις το κοριτσι,που ελεγε και η Μαρικα Νεζερ.
     
  4. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

    Για να μυησεις καποιον οφειλεις να τον ενημερωσεις για το αντικειμενο της μυησεως και ελευθερα τη βουληση να αποδεχθει την μυηση αυτη ή οχι, σε καθε αλλη περιπτωση αυτο λεγεται προσηλυτισμος.
     
  5. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

  6. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

    Δεν ξέρω αν λέγεται προσηλυτισμός αλλά προσωπικά, μ'αρέσει ο άλλος να αναλαμβάνει την ευθύνη της απόφασής του για να μην έχουμε άσχημα ντράβαλα.
    Οι καλοί λογαριασμοί , που λένε, κάνουν τους καλούς φίλους.

    Σε άλλη περίπτωση βλέπω το εξής σενάριο : Άνετα κάποια στιγμή θα γυρίσει να πει, ότι το έκανε για εμένα, επειδή με ήθελε, επειδή ήταν ερωτευμένη, πιθανόν να μιλήσει και για ψυχολογικό εκβιασμό, πιθανόν να της σπάσουν τα νεύρα και να μην προλάβω να το δω, ή να μην μου το δείξει εγκαίρως/ Οι άνθρωποι σε περιπτώσεις καταπίεσης συνήθως λειτουργούν αντιδραστικά. Δηλαδή, κατά πάσα πιθανότητα θα μου φορέσει και 5 κέρατα για να νιώσει ότι είναι ελεύθερη πριν με χωρίσει.. Τουλάχιστον, αυτά έχω δει να γίνονται στην πράξη.

    Εκτός αυτού αν ο άλλος δεν έχει συναινέσει συνειδητά, πώς θα υπάρξει ουσιαστική και σταδιακή ανταλλαγή//παράδοση εξουσίας;
     
  7. Sirbaid

    Sirbaid Regular Member

    Διαβάζω ολα αυτά που γράφετε σημειώστε στα θετικά την αντίδραση της 'οτι στα προκατακτικά του σεξ δέχεται άνετα το ρόλο της υποτακτικής... της σκλάβας.,,, το ερωτημα μου αφορά το μετα..??
    το κοινωνικό τμημα.... τη σχέση μας εκτός κρεβατιού...
     
  8. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

    Συμφωνω και επαυξανω σ αυτα που λες Uther αυτα ειναι τα αποτελεσματα οταν οδηγεις καποιον σε μονοπατια που δεν γνωριζει απο την αρχη που καταληγουν .
    Πλην ομως εχω θεωρω οτι ειναι θεμα σεβασμου προς την προσωπικοτητα του αλλου να "γνωριζει" αλλα επισης και ειναι θεμα αρχων και αξιων και του ατομου που καλειται να ασκησει την μυηση.
     
  9. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    Ολα αυτα που συζητουμε γινονται για τις ηδονές. Τι νοημα εχει η οποια «μυηση» περαν της ταξιθετησης των δεδομενων και των γνωσεων περι του θεματος και του εμπλουτισμού της σχεσης με νεες ιδέες; Μην το κουραζουμε πολύ με τις ταμπέλες και χανουμε το νοημα....
     
  10. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

    ???!!!
     
  11. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

    Συμφωνώ απόλυτα... .. υπάρχουν βέβαια και άνθρωποι που δεν σέβονται τον εαυτό τους και ο σεβασμός δεν είναι αυτό που αποζητούν.. Σε αυτή την περίπτωση θα πρότεινα απομάκρυνση αφήνοντας πίσω σου μια κάρτα ψυχολόγου αντί της εκπαίδευσης.
     
  12. Sirbaid

    Sirbaid Regular Member

    Re: Απάντηση: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM