Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Sirbaid, στις 24 Μαϊου 2011.

  1. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Απάντηση: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

    Λοιπόν αγαπητέ Sirbaid προσωπικά βρίσκω το νήμα σου πολύ ενδιαφέρον και πάντα επίκαιρο. Και αυτό γιατί είμαστε άνθρωποι με συναισθήματα και όταν ερωτευόμαστε δεν ψάχνουμε για την ταμπελίτσα με το στάτους. Είναι λοιπόν απόλυτα φυσιολογικό να επιθυμείς να ζήσεις πράγματα που γουστάρεις με τον άνθρωπο που είσαι ερωτευμένος. Αν η φίλη σου είχε κυριαρχικές τάσεις θα ήταν πιο δύσκολο. Όμως όπως μας τα λες η ζυγαριά γέρνει προς την άλλη μεριά πράγμα που κάνει την κατάσταση ευνοϊκότερη για σένα.
    Πρέπει όμως να λάβεις κάτι σοβαρά υπόψη σου. Όταν είμαστε σε έκσταση, ερεθισμένοι από την ηδονή ενός επικείμενου οργασμού, οι αμυνές μας ελαττώνονται, και συνεννούμε ευκολότερα. Δεν θα χρειαζόταν να κάνεις τίποτα αν ήσουν ικανοποιημένος με τις επιδόσεις αυτές μόνο στο κρεβάτι.
    Αν θες όμως να ανάγεις αυτή σου τη σχέση σε D/s σχέση πρέπει να το κάνεις σε μια στιγμή νηφαλιότητας και όχι σε κατάσταση έκστασης.
    Γιατί μία D/s σχέση για να πετύχει πρέπει πρώτα απ' όλα να αποτελείται από 2 ανθρώπους που επιλέγουν να κάνουν κάτι τέτοιο συνειδητά.
    Αν φοβάσαι να της μιλήσεις ανοιχτά μήπως τη χάσεις, θα πρέπει να ζυγίσεις τι πραγματικά θες. Απλά να είναι δίπλα σου ή να ικανοποιήσαι πλήρως και στους άλλους τομείς?
    Όπως και να 'χει το συστατικό για το ξεκίνημα μιας τέτοιας σχέσης είναι να έχει το ένστικτο της υποταγής. Αυτό από όσα μας είπες υπάρχει.
    Με υπομονή, κατανόηση και μικρά βηματάκια εκ μέρους σου θα πάει καλά.
    Από δική μου εμπειρία, μπορώ να σου πω πως μια χαρά μπορεί να συμβεί, αρκει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και το σύντροφό σου. 

    ΥΓ. Μη διαννοηθείς να της φτιάξεις account στο φόρουμ, γιατί αντί να ενημερωθεί θα παρανοήσει η κοπέλα και μετά θα τραβάς τα μαλλιά σου!  xaxaxaxa
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

    Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, MasterAndreas. Εγώ έζησα άλλα πράγματα, και είδα και άλλους να τα ζούνε επίσης.

    Η υποτακτικότητα είναι κάτι με το οποίο είτε γεννιέσαι ως προδιάθεση είτε δημιουργείται σε πολύ μικρή ηλικία, λόγω συγκυριών, περιβάλλοντος, γονιών κλπ. (και ίσως σε συνάρτηση με την προδιάθεση). Για περισσότερες πληροφορίες, μπορεί όποιος το επιθυμεί να διαβάσει το καλό μας το κορίτσι (Yalda Tovah - μάθαμε και hebrew στο γαμημένο το βδσμ), εδώ:

    Από τη στιγμή που κάποιος διαγνώσει την υποτακτικότητα σε κάποιο άτομο, όπως έκανε ο Sirbaid, μπορεί όντως να την χρησιμοποιήσει ως όχημα για να μεταφέρει το άτομο εκεί που επιθυμεί ο ίδιος. Άλλοι επιχειρούν να απελευθερώσουν (πολύ σωστά το είπε ο νηματοθέτης) αυτή την υποτακτικότητα που είναι ίσως κρυμμένη και από την ίδια την ενδιαφερόμενη (ενδέχεται να ντρέπεται γι αυτήν, ή να φοβάται τις αντιδράσεις των γύρω της). Επιθυμούν να απελευθερώσουν αυτά τα συναισθήματα, για την επίτευξη μεγαλύτερης απόλαυσης, για τους ίδιους πρωτίστως, αλλά και για την ίδια την υποτακτική - γιατί όχι;

    Άλλοι απλά εκμεταλλεύονται την υποτακτικότητα που θα διαγνώσουν στους γύρω τους, αδιαφορώντας για την ίδια την υποτακτική και για το τί μέλλει γενέσθαι. Το κίνητρό τους είναι ασφαλώς ναρκισσιστικό, δηλαδή παθολογικά νοσηρό. "Είμαι και μεγάλος Μαστεράς", λέει το άρρωστο αγοράκι που κατάφερε και εκμεταλλεύθηκε την υποτακτικότητα κάποιας για λίγο ή για περισσότερο. Δεν έχει αντίκρισμα όμως αυτό το Μαστεριλίκι. Και μία μαϊμού μπορεί να μάθει να χειρίζεται την υποτακτικότητα, με τα γνωστά κουμπιά ηδονής και οδύνης, και ένα γερό conditioning όπου οι εθιστικές ενδορφίνες της εγκεφαλικής (και σωματικής) κυριαρχίας θα παίξουν τον ρόλο τους κ.ο.κ. Αλλά Μάστερ χωρίς δέσμευση - δηλαδή ικανότητα του σχετίζεσθαι - δεν υπάρχει. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    Στα δικά μου τα μάτια λοιπόν ο Sirbaid δικαιούται να δηλώνει Μάστερ, έστω και χωρίς τις απλές αυτές γνώσεις (παροδικό φαινόμενο και μπορεί να τύχει βελτίωσης), εφόσον δείχνει να έχει την κυριαρχικότητα σε συνδυασμό με την υγιή προδιάθεση του σχετίζεσθαι.

    Και δεν είναι μόνο θέμα παιδείας, κατά την άποψή μου, το αν κάποιος επιθυμεί να σχετίζεται με τους γύρω του αντί να εκμεταλλεύεται καταστάσεις προς όφελός του. Είναι ένδειξη ψυχικής υγείας.

    Ένα άτομο κυριαρχικών προδιαθέσεων επομένως δύναται να πάει παραπέρα την υποτακτική, με μέσο την υποτακτικότητά της. Μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα πράγματα από το να προσεύχεται. Αυτό ακριβώς μας ρωτάει ο νηματοθέτης: ποια είναι αυτά τα πράγματα που μπορεί να κάνει...Αντί λοιπόν να πετάγονται μερικοί μερικοί σαν πορδίτσες και να του λένε ότι δεν είναι Μάστερ, αφού δεν γνωρίζει τί να κάνει, μπορούμε να του υποδείξουμε, ως παλαιότεροι, κάποιον λογικό τρόπο να αποκτήσει αυτές τις γνώσεις.

    Προτείνω να ξεκινήσει με την προσεκτική ανάγνωση παλαιών νημάτων, όπως αυτό:

    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/5974-εκπαίδευση-σκλάβας.html

    Να κυνηγήσει τα ποστ του MasterJp και του DreamMaster. Να αποφύγει όλα τα νήματα του Seduction. Να ζητήσει να μαθητεύσει κοντά σε έναν άξιο Μέντορα (είτε Κ είτε Υ, δεν έχει σημασία). Να αποκτήσει σιγά σιγά την πείρα που απαιτούν αυτοί οι χειρισμοί της υποτακτικότητας. Και να μην χάσει ποτέ την εντιμότητά του.

    Αυτά και τα ξαναλέμε, αν χρειαστεί.
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

    Μια στιγμούλα...

    ... πολλοί από εμάς - οι τυχεροί πιστεύω - μέσα από μία σχέση δεν μυηθήκαμε σε κάποια μορφή BDSM; Όχι βλέποντας βιντεάκια τώρα που είναι τόσο εύκολο πιά, κάνω λάθος;

    Σε αυτές τις σχέσεις τί γίνεται; Ή αυτός που γνωρίζει και μυεί θέλει να το προχωρήσει περισσότερο και ψάχνει τον τρόπο ή αυτός που μυείται - μάλλον από σφάλμα αθέλητο του άλλου - θέλει κάτι παραπάνω και δεν το βρίσκει οπότε ή θεωρεί τον εαυτό του παλαβό ή πάει πιό πέρα να το βρει.

    Εξέλιξη σωστότατη σε σχέση με τα παραπάνω η συζήτηση, απαιτεί όμως ένα στοιχείο συνειδητότητας να υπάρχει ήδη στην φίλη του Sirbaid.

    Για να πετύχουν αυτές οι διαδικασίες χρειάζεται ο ένας να είναι into και να έχει καλό αισθητήριο όσον αφορά τα σημεία που θα υποχωρήσει και θα κάνει υπομονή και τα σημεία όπου θα επιμείνει εξαρχής να είναι έτσι και όχι αλλιώς και ο άλλος να είναι μετατρέψιμος.

    Δεν βλέπω γιατί αναφέρθηκε ο προσηλυτισμός, δεν έχει σχέση το θέμα με προπαγάνδες και ενστάλαξη θρησκευτικών πεποιθήσεων και θυμίζω ότι ο προσηλυτισμός απαγορεύεται στην περίπτωση που κάποιος ανήκει ήδη σ ένα δόγμα επιτρέπεται όμως στην περίπτωση αυτού που δεν ανήκει πουθενά  

    Αντίθετα ο όρος μύηση του τίτλου είναι πολύ σωστός, εγώ τον καταλαβαίνω ως αρχική προσέγγιση του BDSM μέσω του αισθησιασμού και του "γητέματος". Μακάρι να ξαναρχόταν πίσω εκείνη η φάση, όμορφη ήταν  

    @ dora_salonica,
    χαίρω ότι ευ γράφεις ξανά και σε απολαμβάνω. Όμως, ο Sirbaid ενδεχομένως, λέω εγώ τώρα, να μην έχει ως προτεραιότητα να διαβάζει τα πρωϊνά τουτί έκαναν και πώς σκέπτονται για το θέμα άλλοι Κυρίαρχοι, η φίλη του ίσως, αν ήταν εδώ πέρα. Και στο φινάλε, υπάρχει καλότατο και σωστότατο BDSM ή /και D/s ή/και M/s πέραν τούτων, η δε άποψη του MasterAndreas δεν καταρρίπτεται εύκολα γιατί είναι πολύ ειδικές και ιδιόμορφες οι καταστάσεις όπου δεν μπαίνει μπροστά το υποτακτικό στοιχείο και αν δεν το έχει το στοιχείο που περνιέται για υποτακτικό τότε δεν γίνεται τίποτα, στ αλήθεια. Εδώ, είναι πιθανό να το έχει η κοπέλλα.

    @ Sirbaid,
    εσείς τί ακριβώς θέλετε από μια υποτακτική; Κρίνετε ότι η φίλη σας μπορεί, επειδή είναι η φίλη σας και την επιθυμείτε ή επειδή πιστεύετε ότι "το έχει"; Σε κάθε περίπτωση καλή επιτυχία και πολλές χαρές σας εύχομαι  
     
  4. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    γιατι τιτλοφορεισαι Master μπορεις να μου πεις που το εχω απορια?
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Γιατί, άμα της τα πει μετά, τί πειράζει; Αρκεί να μην την βλάψει και να μην την εξαπατήσει.

    Κάποτε ήμουν υπέρμαχος της συνειδητότητας. Θεωρούσα ότι αυξάνει την απόλαυση του Κυρίαρχου - λόγω της επιλογής στο άτομό του. Μετά κατάλαβα ότι μόνο το D/s αποτελεί συνειδητότητα. Όχι το M/s. Και επειδή εγώ και το M/s τα έχουμε βρει μεταξύ μας, έχω αλλάξει άποψη για τη συνειδητότητα. Δεν θεωρώ δε διόλου ανήθικο να αποφασίζει ο Κ ποιο είναι το καλό ενός Υ (εφόσον δεν το βλάπτει και δεν το εξαπατά).

    Παρεμπιπτόντως, έχω αποφασίσει να μυήσω κάποιον εντελώς ανυποψίαστο άντρα, οσονούπω. Στο ντομιλίκι...Ω, δεν θα τον βλάψω διόλου...

    Σ'΄ευχαριστώ. Να θυμίσω ότι λέγεται πως η πολλή παρέα με τη dora_salonica βλάπτει. 

    Η υποτακτικότητα της κοπέλας έχει διαγνωστεί, από ότι κατάλαβα. Άνευ τούτης ουδέν, ασφαλώς, και ήταν το πρώτο που ανέφερα στην τοποθέτησή μου. Ξεκινούμε από αυτό το γεγονός. Εάν απλά γουστάρει καμιά φάπα πότε πότε, και δεν υφίσταται υποτακτικότητα, πάω πάσο - και προτείνω και στον Sirbaid να απολαύσει τις φάπες και τα γαμήσια και να μην το κάνει περαιτέρω θέμα.

    Όσον αφορά το πώς σκέπτονται οι Κυρίαρχοι, δεν διέκρινα ποτέ ουδεμία διαφορά στον τρόπο σκέψης τους, είτε Βέλγοι, είτε Άγγλοι, είτε ντόπιοι, είτε εκείνα τα σαφρακιασμένα από το East coast. Μόνο στις προσεγγίσεις τους διαφοροποιούνται, δηλαδή στις πράξεις τους. Το σκεπτικό είναι σαφώς ολόιδιο και για να πω την αλήθεια, βασίζεται πάρα πολύ στις αρχές του management...Οπότε ναι, δεν είναι απαραίτητο να διαβάσει τις τοποθετήσεις των δυο "δικών μας" (μόλις έπεσε αστροπελέκι εδώ, αλλά δεν μασάω, απλά θα βρέξει εις Σαλονίκη). Επειδή όμως μας ρώτησε ο άνθρωπος, ήταν μία εύκολα εφαρμόσιμη πρόταση και του την ξεφούρνισα. Η πρόταση περί Μέντορα δεν σου άρεσε;

    Α μάλιστα. Ενώ όλοι οι άλλοι που δηλώνουν Μάστερ, καλά κάνουν τάχαμου δήθεν.

    Η άποψή μου είναι ότι ένας Μάστερ δεν θα έβρισκε μέσα του αρκετή αλαζονεία ώστε να υποδείξει σε κάποιον εκκολαπτόμενο Μάστερ πως δεν δικαιούται ακόμη να φέρει τον τίτλο. Βλέπω ήδη δύο πεπτωκότες στο παρόν νήμα - όχι πως δεν τάξερα κι από πριν...
     
  6. Απάντηση: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

    Επιμένω ότι η "μύηση" χρειάζεται να γίνεται όσο το δυνατόν πιο αθόρυβα.

    Γνώμη μου είναι ότι χρειάζεται να είστε υπομονετικός και δίκαιος, και να της "ξυπνήσετε" ανάγκες, αν αυτές υπάρχουν, θα ανταποκριθεί πιθανότατα όπως επιθυμείτε.

    Όσο για τη κοινωνική συμπεριφορά, θεωρώ ότι αν μια γυναίκα σέβεται τον εαυτό της και τον άντρα της, δεν χρειάζεται καμία απολύτως εκπαίδευση ως προς τον περίγυρο, ξέρει ακριβώς πώς να φερθεί.
     
  7. Syrah

    Syrah Contributor

    Moderator's notification:

    dora_salonica, κατέβασε τους τόνους πάραυτα και απόφυγε προσωπικούς χαρακτηρισμούς στο μέλλον, αν έχεις την ευγενή καλοσύνη.
     
  8. sw

    sw

    ...δεν εχω διαβασει καμια απο τις απαντησεις στο ερωτημα σου, γιατι θεωρω πως οι πληροφοριες που μας δινεις για τη συντροφο σου ειναι απο ελαχιστες και γενικοτατες εως ανυπαρκτες.

    Μονο εσυ μπορεις να γνωριζεις (πολυ καλυτερα απο τον εμπειροτερο ολων μας), μια και ειστε μαζι ενα ολοκληρο χρονο.

    Αν ηταν μια πολυ φρεσκια γνωριμια σου θα μοιραζομουν μαζι σου αυτο:https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/26416-σεξουαλική-συμβατότητα-2.html#post310456


    Τωρα που εχεις ηδη το φηντμπακ της η ταπεινη μου συμβουλη (μονο εαν εισαι νεος στην ΒΔΣΜικη βιβλιογραφια) θα ηταν να μελετησεις τη διαφορα Τοπ / Μποτομ , Μαστερ/σλεηβ, Κυριαρχικος/υποτακτικος ...κλπ κλπ για να μπορεσεις εσυ ο ιδιος να καταταξεις (οσο αυτο ειναι δυνατο) τον ανθρωπο σου και να κατανοησεις τις συμπεριφορες και τα ορια του καλυτερα.


    Γι:nod:ργος
     
  9. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

    Ο προσυλητισμος ανεφερθει απο μενα Lilly μου διοτι τον θεωρω ο,τι πιο ανεντιμο μπορει να υπαρξει και προσβλητικο προς την προσωπικοτητα αμφοτερων των εμπλεκομενων και δεν εξεταζω αν και που μπορει να επιτρεπεται απο τον νομο , το νομιμον αλλωστε δεν ειναι παντα ηθικον   .
    και βεβαιως οι οροι μυηση και προσυλητισμος δεν χρησιμοποιουνται μονο για θρησκευτικες πεποιθησεις
    και δογματα αλλα γενικοτερα στην εκμαθηση μυστικων και λεπτομεριων ενος γνωστικου αντικειμενου.

    ειπα δε συγκεκριμενα :
    "Για να μυησεις καποιον οφειλεις να τον ενημερωσεις για το αντικειμενο της μυησεως και ελευθερα τη βουληση να αποδεχθει την μυηση αυτη ή οχι, σε καθε αλλη περιπτωση αυτο λεγεται προσηλυτισμος."
    και δεν νομιζω η Lilly που εγω γνωριζω να διαφωνει σ αυτο
    καλημερουδια  
     
  10. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

    Εγώ είμαι πάντα, επειδή είναι ο χαρακτήρας μου έτσι και για την απόλαυσή μου, και ναι συμφωνώ μαζί σου ότι για το M/s η συνειδητότητα έχει πια εσωτερικευτεί και έχει γίνει ενσυνείδηση. Η συσχέτιση συνειδητότητας με επιλογή στο πρόσωπο του Κυρίαρχου και όχι στα όσα πρεσβεύει ο Κυρίαρχος για το πώς θα είναι η Κυριαρχία του και τί υποταγή θέλει στη σχέση δεν μου είναι κατανοητή, αν θες διευκρίνισε.
    Δεν συμφωνώ καλοτάτη μου   Έχω τη γνώμη πως και η λίγη παρέα μαζί σου μπορεί να βλάψει, επειδή κάνοντας αυτό που επιθυμείς, με τη δική σου λογική, μπορείς να κάψεις τον άλλο σα λαμπάδα και να μην το έχεις καν καταλάβει. Από την άλλη, οι προθέσεις σου είναι αγαθές, είσαι καλή φίλη και αγαπητότατος άνθρωπος, πολιτισμένη εκεί που άλλες "sis" βρίσκονται σε κατάσταση βαρβαρότητας ως προς το πώς κουμπώνουν με "τις άλλες", η λογική σου κόβει σαν βαρύ κρύσταλλο και η παρέα σου είναι τόσο ευχάριστη ώστε να παραβλέπει κανείς τον υπαρκτό κίνδυνο λαμπαδιάσματος. Έλα τώρα, μη θιχτείς. Πιό πολλά κοπλιμέντα μαζεμένα σε μία παράγραφο δεν νομίζω να έχει ξανακάνει κανείς και μάλιστα από γυναίκα σε γυναίκα και ειλικρινή.
    Τα μόνα που εμείς μπορούμε να δούμε είναι οι διαθέσεις του νηματοθέτη, έτερον ουδέν. Αυτή είναι μια από τις εμμονές μου. Όταν κάποιος μου μιλάει ή μου γράφει για κάποιον άλλον, εγώ βλέπω αυτόν που μιλάει ή γράφει, όχι τον άλλον. Είναι ένας άριστος τρόπος να μην μπλέκει κανείς με κατινιάσματα, βέβαια γίνεται "κακός" έτσι...
    Πώς δεν μου άρεσε, μια χαρά ήταν, μόνο που δεν ζητούσε αυτό ο νηματοθέτης και δεν προσφέρθηκε κανείς για Μέντορας.
     
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

    Αναρωτήθηκες μήπως αν δεν βλέπουν όλοι το bdsm με τον δικό σου τρόπο?
    Κάπόιοι τα κάνουν μόνο για τις φυσικές ηδονές κάποιοι τα κάνουν για τις ψυχικές ηδονές, με διαβαθμίσεις ανάμεσα στα δύο.
    Το bdsm στο κρεβάτι προσωπικά σε μένα δεν λέει πολλά περισσότερα από μόνο του, από ένα καλό αυνανισμό.
    Κι αυτό ποτέ δεν ήταν και δεν θα είναι αρκετό.
    Να αρχίσω κι εγώ να κάνω άραγε ερωτήσεις τέτοιου είδους σε όλους?
    Εκεί να δεις ψαλίδισμα που θα έπεφτε...και εγωισμοί που θα πληγώνονταν που όχι μόνο δεν τους αναγνωρίζουμε όλοι σαν Μάστερ, αλλά αρκετούς ούτε καν ως κυρίαρχους.

    Θα πω ένα πράγμα που είχα διαβάσει παλιά.
    Όσο περισσότερα γνωρίζει κάποιος για το bdsm τόσο πιο ανεκτικός γίνεται προς τους άλλους, ιδιαίτερα τους καινούριους στο χώρο.

    Μάλλον εδώ μέσα οι πλείστοι γνωρίζουν από καθόλου μέχρι πολύ λίγα...και όλοι είχαν δίπλωμα στο μαστεριλίκι απ την κοιλιά της μάνας τους  
     
  12. Απάντηση: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

    Πόσο συμφωνώ.