Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μια πορνοστάρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 3 Μαϊου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μια πορνοστάρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

    Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, αναφέρομαι στο "Mathematical Statistics" και όχι στη "Στατιστική" ως "η τέχνη του να ερμηνεύω νούμερα ανάλογα με το πως με συμφέρει" με την οποία η πραγματική (aka Mathematical Statistics) έχει τόση σχέση όση η κβαντική χημεία με την αλχημεία.
     
  2. DRKN

    DRKN Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μια πορνοστάρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

    αν η απαντηση σε αυτο , ειναι να κλειδωνονται τα λινκ που εφερα ως παραδειγμα τοτε τι να πω, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!
     
  3. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    δεν ξερω αν πρεπει να ντραπεις η οχι, αλλα αν ειχες διαβασει το νημα του Ιαγου και την απαντηση μου εκει θα ηξερες και τι ειχα ανακοινωσει σχετικα με το οφφτοπικ απο εδω και περα.
     
  4. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Μια πορνοστάρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

    Ποιό είναι ρε παιδιά αυτό το νήμα του Ιαγου?

    Έχω ξαναδεί αναφορά σε αυτό αλλά πουθενά δεν το βρίσκω..
     
  5. DRKN

    DRKN Regular Member

    Απάντηση: Re: Μια πορνοστάρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

    γιατι δεν κλειδωνεις τοτε και τα δικα σου οφ τοπικ; δεν θα ηταν δικαιο;
     
  6. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    αν ανοιξεις τα ματια σου θα δεις πως και ολα τα δικα μου στο ειδησεις και στο κοινωνια εχουν κλεισει, οσα δεν εχουν κλεισει ειναι γιατι δεν εχει ερθει ακομα η ωρα (ειτε ειναι δικα μου, ειτε αλλονων), οπως ειπα θα κλειδωσουν αυτοματα. καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν λεμε κατι...
     
  7. DRKN

    DRKN Regular Member

    Απάντηση: Μια πορνοστάρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

    κατ᾽αρχην καλο θα ειναι εκ μερους σου να προσεχεις το ειρωνικο σου υφος, οτι εισαι ο ιδρυτης του φορουμ δεν σου δινει καμια εξουσια στο να μιλας προσβλητικα και ειρωνικα. Αν αυτοι βεβαια ειναι οι τροποι σου τοτε καταλαβαινω την δυσκολια σου στο να εκφραστεις.
    Επειτα, πριν κανεις μπαχαλο και αυτο το θεμα με τα οφ τοπικ σου, σε εχω ερωτησει καποια πολυ συγκεκριμενα πραγματα, αν δεν μπορεις να απαντησεις ή δεν μπορεις να καταλαβεις τι; με χαρα να σου αναδιατυπωσω τα λογια μου.
    τριτον, σε ολα αυτα που εχεις κανει και πει τελευταια δεν κρινεις καλο να ξαναφτιαξεις τους κανονες του φορουμ, να ξερουμε τι επιτρεπεται και τι οχι και με ποιον διαχειριστη παυλα ιδρυτη εχουμε να κανουμε;
    θα στα εστελνα πριβε ολα αυτα, αλλα δεν εχω διαθεσιμα πμ.
    Τεταρτον, περι ασυλου, θελεις την καταργηση του ασυλου στο πανεπιστημιο, αλλα δινεις ᾽᾽ασυλο´´στα επι συνδρομη μελη.. μηπως θα πρεπει να μας δωσεις την τελικη σου αποψη, περι ασυλου και γενικοτερα περι λειτουργιας του φορουμ, γιατι εδω βλεπω ενα μεγαλο μπαχαλο.
     
  8. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Μια πορνοστάρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας


    Μπορείς σε παρακαλώ, να μας κάνεις λιανά το παραπάνω;

    Ποιό "άσυλο" παρέχεται, από ποιόν ακριβώς, και σε ποιά "επί συνδρομή μέλη";


    Περιμένω τις εξηγήσεις σου, κι ελπίζω να είναι σαφείς και συγκεκριμένες. Διότι προσωπικά βρίσκω πολύ προσβλητικό αυτό που έγραψες (ότι δηλαδή, λίγο-πολύ, κάποιοι εδώ πληρώνουμε γιά να μας κάνουν "χάρες")...




     
  9. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    εσυ εισαι ειρωνικος και πολυ κουραστικος, λες πραγματα τα οποια δεν ισχυουν οπως αυτο που εγραψες τελευταια πως τα δικα μου δεν εκλεισαν και εκλεισαν τα υπολοιπα, οταν ανακοινωσα στο suggestionς πως θα κλεισουν τα ηδη υπαρχοντα αυτοματα και τα νεα θα θελουν εκριση για να εμφανιστουν για να μην υπαρχουν ερωτησεις του τυπου "γιατι εκλεισε το δικο μου και οχι εκεινο ως πολιτικο", αφου λοιπον κανεις τετοιο σχολιο οταν ηδη και τα δικα μου εκλεισαν τι περιμενεις να απαντησω, και εσυ αρχισες τα οφφτοπικ οταν ανεφερες το νημα με τον παναθηναικο και τον χαρακτηρισμο που εκανες.

    τωρα οσον αφορα την τελευταια προταση περι του "ασυλου" ας το κρινουν οι αλλοι, αν νομιζεις πως εχει καποια βαση αυτο που ειπες...
     
  10. DRKN

    DRKN Regular Member

    Απάντηση: Μια πορνοστάρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

    δεν ειπα ουτε υπονοησα σε καμια περιπτωση κατι τετοιο για τα μελη συνδρομητες.
    θα επανελθω οταν θα εχω ελευθερο χρονο... ( like kontstantinos:lol3: )
     
  11. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    DRKN καταντησες τελειως αναξιοπιστος και το μονο που κανεις ειναι να δημιουργεις μπαχαλο εσκεμμενα με σχολια τα οποια δεν εχουνε καμια σχεση με την πραγματικοτητα και χωρις καμια σοβαροτητα. Οποιος ξερει να διαβαζει μπορει να καταλαβει τι εγραψες και δεν μιλαω μονο για το τελευταιο ποστ αλλα για τα 3-4 τελευταια, Παντως αφου δεν εχεις τοσο ελευθερο χρονο λεω να σου δωσω μερικο και αν απο τον σεπτεμβριο εχεις σκοπο για εποικοδομητικη συμμετοχη τοτε μπορεις να μας ξαναρθεις, μεχρι τοτε ασε αυτους που πληρωνουν να εχουν "ασυλο" και ξοδεψε τον ελευθερο σου χρονο σε καποια αλλη ιστοσελιδα η/και σε καμια παραλια.
     
  12. vautrin

    vautrin Contributor

    Όσοι ενοχλήθηκαν από την παρουσία μιας πορνοστάρ στον ιερό χώρο του Πανεπιστημίου, ας δουν το παρακάτω βίντεο.








    Η πολιτική παρακμή δεν έχει τέλος

    Η απαξίωση των Ελληνικών Πανεπιστημίων συνεχίζεται και για αυτό φροντίζουν οι ίδιοι οι φοιτητές-μέλη παρατάξεων. Εδώ οι φοιτητές της ΔΑΠ πανηγυρίζουν με σεξιστικά υπονοούμενα και γηπεδικές βρισιές τη νίκη τους στις πρόσφατες φοιτητικές εκλογές. Κοτόπουλα βαμμένα πράσινα και φουσκωτές κούκλες κοσμούν την αρένα της νίκης. Υπάρχει τρόπος να μπεί ένα τέλος σε αυτή την κατάντια; Να θυμίσουμε ότι μετά τις φοιτητικές εκλογές ο Αντώνης Σαμαράς, επισκέφθηκε τα γραφεία της ΔΑΠ για να τους συγχαρεί για τη νίκη και είπε “Αποδείξατε ότι η νεολαία είναι σκεπτόμενη”.


    lifo.gr
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
Thread Status:
Not open for further replies.