Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Sirbaid, στις 24 Μαϊου 2011.

  1. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

    Οταν πρωτοειδα το νημα τρομαξα,χωρις τα γαμημενα γυαλια,διαβαζα ''Mύνηση της φίλης μου στο ΒDSM'' 
    Για ενα πραγμα ειμαι σιγουρος Sirbaid,αν το θελεις πραγματικα και το αξιζεις θα τα καταφερεις.Θα βρεις τροπο,τον δικο σου τροπο  
     
  2. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

           
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

    Δεν σου είναι κατανοητή γιατί δεν υφίσταται στο M/s. Μιλούσα για το D/s, όπου η συνειδητότητα είναι απαραίτητη και όπου η επιλογή δίδεται στο άτομο και όχι σε όσα πρεσβεύει, γιατί είναι άγνωστα τα όσα πρεσβεύει. Το D/s είναι ένα βήμα προς το μεγάλο άγνωστο. Πρέπει να είσαι βέβαιη ότι εμπιστεύεσαι το συγκεκριμένο άτομο, επειδή είναι έτσι κι όχι αλλιώς, γιατί το κρίνεις κατάλληλο και "καλό" για σένα. Είναι κάποιος ο οποίος θα μπορεί να σου πει, "μην κάνεις τίποτε που δεν θα έκανα εγώ αν ήμουν στη θέση σου" και είσαι εκ των προτέρων βέβαιη ότι αυτό θα είναι αποδεκτό, επιθυμητό και καλό για σένα. Αυτό είναι καλό D/s.

    Το M/s είναι όπως το λες στο ερώτημά σου.

    Σ' ευχαριστώ πολύ. Αν και δεν είδα κανέναν να λαμπαδιάζει ποτέ δίπλα μου, είδα αρκετούς να σβήνουν μακριά μου... 

    Ήταν να μην αρχίσεις με τα κοπλιμέντα. Ποιος με σταματάει τώρα...
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

    @tender lilly πάρ' τα πίσω, με τρομάζει άμα την πιάνει το α-σταμάτητο της! (Beatrix βρήκα άλλο ένα α- στερητικό!) 

     
     
  5. Απάντηση: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

    Ενδιαφέρον νήμα Sirbaid.
    Εγώ θα ήθελα να κάνω μια λίγο διαφορετική προσέγγιση, γιατί νομίζω ότι κοιτάζουμε τον κόσμο σα να είναι όλος άσπρος ή μαύρος (μέσα, ή έξω από το BDSM). Πόσα άτομα στην Ελλάδα συνειδητά συμμετέχουν σε BDSM πρακτικές, γνωρίζοντας τι κάνουν? Πόσα άτομα ξέρουν τις ορολογίες και γενικότερα το savoir faire του BDSM?
    Πόσα άτομα είναι ενεργοί BDSMers σε αυτό το φόρουμ? Αν δεν εκτιμώ λάθος, νομίζω ότι η Ελληνική BDSM κοινότητα (ή μη κοινότητα, για να μη συζητήσουμε πάλι αυτό το θέμα) δεν αριθμεί πάνω από 200-300 ενεργά μέλη, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονται εδώ και μας διαβάζουν τώρα.

    Παρ' όλα αυτά, θεωρώ ότι οι άνθρωποι που εν αγνοία τους ασκούν πρακτικές BDSM είναι πάρα πολλοί. Είναι πάρα πολλές οι βανίλλες που τους αρέσει ο πόνος για παράδειγμα. Ή που τη βρίσκουν με τον εξευτελισμό σε κάποια μορφή κ.λπ. κ.λπ. Εάν πάρεις έναν τέτοιον και του πεις ότι σου αρέσει να τρυπάς ρώγες και να κατουράς μέσα στο στόμα του, και να απαιτήσεις συναίνεση για όλο το "πακέτο" από την αρχή, θα φύγει τρέχοντας. Κάποιοι φίλοι μίλησαν για μύηση και προσηλυτισμό. Δε θεωρώ ότι τίθεται τέτοιο θέμα, γιατί απλά το BDSM, στο επίπεδο που περιγράφει ο Sirbaid, είναι μια εξελικτική διαδικασία, χωρίς προκαθορισμένο στόχο και γνωστά αποτελέσματα. Βλέπεις που και πόσο τραβάει ο σύντροφός σου και πράττεις ανάλογα. Η συναίνεση είναι διαρκής και προφανής. Εάν προκαλώ πόνο, βλέπω ως ποιό σημείο αυτός είναι αρεστός. Αυτό δεν αποτελεί συναίνεση? Εάν σταματήσω όταν ο πόνος γίνει δυσάρεστος για τον παρτενέρ μου, έχω κάνει κάτι λάθος, κάτι μη συναινετικό? Έχω παραπλανήσει και έχω εκβιάσει συναισθηματικά? Δε νομίζω.
    Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, όπως η κοπέλα του Sirbaid, αποτελούν τη δεξαμενή άντλησης νέων συνειδητοποιημένων μελών του Ελληνικού BDSM. Επιπρόσθετα, πρέπει να αναφερθεί ότι οι περισσότεροι Κ, δε βρίσκουν υ. Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δεν υπάρχουν πολλές συνειδητοποιημένες γυναίκες υ. Πολλοί Κ, ασχολούνται με βανίλλες και προσπαθούν να τις μετατρέψουν σε υ επειδή δεν έχουν άλλες επιλογές...

    Η γνώμη μου είναι ότι η σωστή προσέγγιση μίας βανίλλα κοπέλας, που έχει εμφανίσει τάσεις υποταγής ή μαζοχισμού είναι η σταδιακή καλλιέργεια του σπόρου του BDSM. Βλέπεις ποιές είναι οι πρακτικές που της αρέσουν και κάθε φορά, τραβάς λίγο πιο πέρα σωματικά και αναφέρεις σα φαντασίωση κάτι που πάει ακόμα λίγο πιο πέρα. Και σιγά σιγά χτίζεις και βλέπεις τι αρέσει. Δεν υπάρχει κανένας ψυχολογικός εκβιασμός και καμία μη συναινετική πράξη. Ίσα ίσα, αν έθετες ένα ερώτημα του τύπου, είμαι αυτός και εσύ πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στο να ακολουθήσεις τα θέλω μου και στο να χωρίσουν οι δρόμοι μας, θα ήταν εκβιαστικό και μπορεί να οδηγούσε σε λάθος κινήσεις, ιδίως από κάποιον που είναι ερωτευμένος μαζί σου.

    Βλέπεις ότι η κοπέλα είναι δεκτική στο ρόλο της υ στο κρεβάτι. Μίλησέ της την ώρα του σεξ και πες της ότι φαντασιώνεσαι να κάθεται δίπλα σου, στα πόδια σου, σε μια κοινωνική συνάντηση. Δες την αντίδραση. Βλέπεις ότι της αρέσει να πονάει όταν τη χαστουκίζεις στον κώλο. Πες της ότι θα ήθελες να της κάνεις το ίδιο με ένα μαστίγιο. Πάρε κάποιο εργαλείο από το σπίτι - μια σπάτουλα για το μπαρμπεκιου, ένα μακρύ κόκκαλο για τα παπούτσια και δοκίμασε να τη χτυπήσεις ελαφρά. Μετά λίγο παραπάνω. Τα μάτια σου ανοιχτά για να βλέπεις ως που έχεις τη συναίνεση. Πρέπει να διακρίνεις τα όρια και όχι να τα ορίσεις.
    Κάνε συζητήσεις για το BDSM γενικότερα. Δες αν έχει ενδιαφέρον και καλλιέργησέ το δίνοντας επιλεγμένες πληροφορίες. Κάθε φορά και λίγο περισσότερα. Και τέλος, όταν είναι πλέον ώριμη, μπορείς να κάνεις μια ανοιχτή συζήτηση όπως αυτή που ανέφεραν πολλοί φίλοι στο νήμα σου, λέγοντας τι είναι αυτό που θέλεις στη ζωή σου και ζητώντας να σε ακολουθήσει.

    ΥΓ. Επειδή πολλοί αναφέρθηκαν και επειδή σε γνωρίζω προσωπικά, θα μου επιτρέψεις να σου προτείνω να ξαναδεις τι ακριβώς σημαίνει Master και τι ευθύνες αυτό φέρνει μαζί του. Ίσως το top ή το Dom να σου ταίριαζε καλύτερα? Προσωπικά βέβαια θεωρώ ότι οι πράξεις δείχνουν τι πραγματικά είναι κάποιος και όχι οι δηλώσεις του στάτους του. Αλλά το να δηλώνεις Master είναι κάτι που μερικές φορές προκαλεί και σε μειώνει κάπως σε αυτούς που σε διαβάζουν, όταν δεν έχεις χειροπιαστές αποδείξεις ότι όντως είσαι αυτό που δηλώνεις.
     
  6. Απάντηση: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

    Oh yes.
    Τρώγοντας έρχεται η όρεξη.

    Και μερικοί περβ κάνουν κάτι ανάλογο, με τη διαφορά ότι προτιμούν να κάνουν τη βανίλια περβ/σουίτς παρά υ.
    Για τον γράφοντα περβ, η διαδικασία του χειρισμού μερικές φορές είναι κάπως πληκτική, καθώς ο γράφων βρίσκει απολαυστικότερο η γυναίκα να έχει δικά της βίτσια ήδη πριν από τη γνωριμία, να τα εκδηλώνει και με βάση την κοινή πλατφόρμα των βίτσιων να ξεκινά η διαστροφική εμβάθυνση εν είδει "μυστικού project" του ζεύγους.
    Φαντάζομαι πως για έναν Κ ενδέχεται να ισχύει το αντίθετο και η διεύθυνση της διαδικασίας μεταμόρφωσης να είναι πηγή απόλαυσης per se.
     
    Last edited: 1 Ιουνίου 2011
  7. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

    Παλικάρια ανεβάζετε αρκετά το επίπεδο της συζήτησης. Δεν έχω να προσθέσω κάτι ουσιαστικό σας παρακολουθώ με ενδιαφέρον
     
  8. Απάντηση: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

    Με τη διαδικασία που περιέγραψα εν συντομία, η βανίλια θα γίνει αυτό που έχει τη δυναμική να γίνει, με τα κατάλληλα ερεθίσματα. Εμείς δίνουμε τα ερεθίσματα, δεν κατευθύνουμε - μανιπουλάρουμε - προσηλυτίζουμε - παρασύρουμε - εκμεταλλευόμαστε τα συναισθήματα του άλλου - για να πετύχουμε αυτό που εμείς θέλουμε.

    Συνεπώς, η δυναμική αυτή διαδικασία, όπως προανέφερα, είναι άγνωστο που ακριβώς θα καταλήξει (αν καταλήξει, διότι πολλές φορές παραμένει για πάντα εν εξελίξει ) Ακόμα και ο ίδιος ο Κ που βρίσκεται στη διαδικασία ενασχόλησης με την εξελισσόμενη βανίλλα, δεν ξέρει πόσο Κ θα βγει από τη συγκεκριμένη διαδικασία- εννοώ ποιά στοιχεία του Κ θα του επιτραπεί να εκδηλώσει.

    Εγώ τουλάχιστον δεν έχω απολαύσει ποτέ παρόμοια διαδικασία. Άλλο είναι να απολαύσεις την εξέλιξη μίας υ και άλλο να προσπαθείς να διαπιστώσεις ή να εξελίξεις μια βανίλλα σε υ...
     
  9. Sirbaid

    Sirbaid Regular Member

    Thanks "The king" αλλά και όλους τους παραπάνω... καταλαβαίνω πολλά περισσότερα... σχετικά με το χώρο.. μην ξεχνάται είμαι αρκετά νέος στο φορουμ.. .Επίσης οκ και για τα status klp...ειδα αρκετά διαφορετικές έννοιες από αυτές που θεωρούσα ότι έτσι είναι.,
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Αν και δεν διαφωνώ καθόλου με την συνολική τοποθέτησή σου, ούτε με την τόσο ευγενική προτροπή σου προς τον Sirbaid να το ξανακοιτάξει το θέμα του στάτους, θα ήθελα να σταθώ για μία στιγμή σε δύο θεματάκια που ανοίγεις. Το ένα είναι αυτό: "τι ακριβώς σημαίνει Master και τι ευθύνες αυτό φέρνει μαζί του". Εάν Μάστερ ίσον ευθύνη προς το επιλεγμένο Υ, το 90% των Μάστερ εδώ μέσα πρέπει να αλλάξουν στάτους αμέσως. Ένα Dom και πολύ τους πέφτει, ας βάλουν Top καλύτερα να είναι μέσα. Ανεύθυνη συμπεριφορά και τσαλαβούτημα και δεν πα να πληγωθεί η κάθε χαζή; Ότι κάτσει και μερικές φορές κάτσει δεν κάτσει. Τα ξέρουμε, τα ακούσαμε, τα είπαμε και τα ξαναείπαμε, Μάστερ όμως επιμένουν να αυτοαποκαλούνται. By the way, ξέρεις πόσοι εικοσιπεντάχρονοι Μάστερ μου στέλνουν μηνύματα για να με οδηγήσουν να αποδεχθώ την πραγματική μου φύση; Έτσι μου έρχεται να δεχτώ...Μπορείς να φανταστείς κάτι πιο αστείο; 

    Όσο γι αυτό: "όταν δεν έχεις χειροπιαστές αποδείξεις ότι όντως είσαι αυτό που δηλώνεις..."

    Ποιος Μάστερ μπορεί να στηρίξει με χειροπιαστές αποδείξεις τη ρήση του DreamMaster, ότι "η υποτακτική είναι η μεγαλύτερη ευθύνη της ζωής μου"; Ούτε καν ο ίδιος...

    Τα ίδια και χειρότερα ισχύουν για τις σκλάβες. Άσε δε για τους σκλάβους...

    Εάν όντως ίσχυε αυτό που λες, δεν θα είχα απολύτως καμία ελπίδα να σταθώ ως Υ στο χώρο αυτό. Ο Κ εκδηλώνει τα στοιχεία που επιθυμεί να εκδηλώσει, στην πληρότητά τους, με προϋπόθεση την εγνωσμένη υποτακτικότητα του Υ. Δεν υπάρχουν όρια στην ουσία, πλην κάποιων ιδιαίτερα σκληρών που δεν τα περνάει ούτε κομπρεσέρ...Αλλά σπάνια Κ θα προσεγγίσει Υ που δεν έχει παρόμοια όρια, και τ' ανάπαλιν...

    Δεν ξέρω τί ισχύει για τους Κ, αλλά ως Υ πρέπει να ομολογήσω ότι μου είναι ιδιαίτερα κουραστικό να συναντώ κάποιον άντρα που δεν μπορεί να βγάλει την κυριαρχικότητά του παρά μόνο με δικά μου τερτίπια. Αν είχα πέος, θα μου είχε γίνει μακαρόνι από τη βαρεμάρα. Το χειρότερο είναι όταν βρίσκω άνθρωπο χωρίς εγνωσμένα βίτσια. Τότε νιώθω έντονη την επιθυμία να φύγω τρέχοντας στη θαλπωρή του δωματίου μου όπου με περιμένει ο Προυστ...Είναι προτιμότερος...(Μόλις κατάλαβα γιατί κάνω τόσο σπάνια σεξ...)
     
  11. Απάντηση: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM


    (Γενικό disclaimer: Τα παρακάτω τα γράφω εν γνώσει των προσωπικών περιορισμών μου. Οι περιορισμοί μου οφείλονται στην ιδιαίτερη προσωπική συνθήκη ότι συνειδητά δεν εντάσσομαι στο σχήμα Κ/υ και ότι οι επιθυμίες και εμπειρίες μου επικεντρώνονται στον ελαφρύ Σ/Μ, τα φετίχ και τη μη δομημένη διαστροφή. Συνεπώς, δεν αποκλείω να υπάρχουν διαστάσεις που δεν αντιλαμβάνομαι λόγω των παραπάνω περιορισμών.)

    Θαρρώ πως ο χειρισμός ενός ανθρώπου δεν είναι απαραίτητο ν' αποσκοπεί στο να τον κάνει διαφορετικό από ό,τι είναι. Μπορεί και να συνίσταται στην υποβοήθηση της απαλλαγής από περιορισμούς του υπερεγώ ή στην κατάδειξη ερωτικών δυνατοτήτων που το άτομο-στόχος δεν είχε εξερευνήσει στο παρελθόν. Δηλαδή ο χειρισμός μπορεί κάλλιστα να είναι καλοκάγαθος με σκοπό τη χαρά αμφοτέρων των πλευρών κι όχι απαραίτητα κακοπροαίρετο μανιπουλάρισμα με σκοπό τη θυματοποίηση της μιας πλευράς.
    Τότε γιατί να θεωρηθεί χειρισμός;
    Διότι γίνεται εσκεμμένα με περιορισμό της ειλικρινούς έκφρασης του χειριστή με σκοπό να μην ενοχληθεί υπέρμετρα το άτομο-στόχος από την ειλικρινή έκφραση του χειριστή του. Είναι η γνωστή μυθική μέθοδος του βατράχου: Αν τον βάλουμε απότομα στο καυτό νερό θα πηδήξει αμέσως έξω, ενώ αν τον βάλουμε σε κρύο νερό και το θερμάνουμε προοδευτικά, θα καθήσει να βραστεί ζωντανός.

    Παράδειγμα:

    (Ειδικό disclaimer: Το παράδειγμα που ακολουθεί είναι παιδικό έως αστείο για τους έμπειρους του φόρουμ και κλίνει πιότερο προς τον ελαφρύ σαδομαζοχισμό παρά προς την κυριαρχία-υποταγή. Νομίζω όμως πως χρησιμεύει ακριβώς λόγω της απλοϊκότητάς του, για να καταδείξει σε τι συνίσταται ο χειρισμός με την έννοια που του δίνω)

    Βανίλια κατά τη διάρκεια βανιλένιου σεξ περιορίζεται στο κρεβάτι. Αρχικά δέρνεται με πλατιά ξύλινα κουζινικά στους γλουτούς, στα πέλματα και προοδευτικά στο εσωτερικό των μηρών. Άρα οι στόχοι και τα εργαλεία είναι εξαρχής επιλεγμένα, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι εν πολλοίς ανώδυνο (εσκεμμένο - χειρισμός). Η ένταση διαφοροποιείται ανάλογα με την περιοχή στόχο και ανάλογα με τον αριθμό των χτυπημάτων - εν προκειμένω αναλογική εφαρμογή της ταοϊστικής μεθόδου μίας βαθιάς διείσδυσης ανά εννέα μικρές. Στόχος το "ψήσιμο" του στόχου για να δεχθεί εύκολα τα επόμενα κάπως βιαιότερα χτυπήματα (εσκεμμένο - χειρισμός). Σύντομα η αρχική περιέργεια της βανίλιας μετατρέπεται σε κραυγούλες και αυνανισμό. Όταν αρχίζουν οι κραυγούλες, τότε ένα ξύλινο σκεύος χώνεται στο εσωτερικό του κόλπου με ιδιαίτερη προσοχή για να μην τραυματίσει και με χλωρή βίτσα αρχίζουν ταχύτατα παλμικά χτυπήματα στα γυμνωμένα στήθη και στο εσωτερικό των μηρών με προσοχή να μη γίνουν βαθιά και να μην ανοίξει το δέρμα (εσκεμμένο - χειρισμός). Εντός τριλέπτου η βανίλια αρπάζει το ξύλινο σκεύος το χώνει οικεία βουλήσει στον πρωκτό της και αυνανίζεται. Ο χειριστής περιστρέφει σπειροειδώς το σκεύος στο εσωτερικό του πρωκτού και με τη βίτσα εντείνει τα παλμικά χτυπήματα στο στήθος. Στο σημείο αυτό αρχίζει το γνωστό, χιλιοπειπωμένο, ενδεχομένως μπανάλ, πλην αποτελεσματικό, κλιμακούμενο ποίημα "Είσαι πουτάνα -Ννναι! - Πέστο.(+ έντονο βίτσιασμα) -Είμαι πουτάνα! -Τίνος πουτάνα; -Δική σου! Σκλάβα. - Νννναι! -Τίνος σκλάβα; (+έντονο βίτσιασμα) - Δική σου αφέντη μου!" κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ. Χιλιοειπωμένο, χιλιοακουσμένο, βαρετό, πλην όμως πρωτάκουστο κι οργασμικό για τη γυναίκα (εσκεμμένο - χειρισμός). Αφού ειπωθούν τα παραπάνω, ο χειριστής ανταμείβει τη βανίλια με αγκάλιασμα και παθιασμένα φιλιά στα πληγωμένα σημεία (εσκεμμένο - χειρισμός). Καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ο χειριστής μπλοκάρει την επιθυμία του για πιο έντονη βία και φροντίζει να διατηρήσει τα κτυπήματα σε επίπεδο τσουξίματος και να μην ανοίξει το δέρμα (εσκεμμένο - χειρισμός). Το αποτέλεσμα είναι μόνον αναψοκοκκινισμένο δέρμα. Μετά το πέρας του δρωμένου, αγκαλιές και η βανίλια λέει πως θα δεχόταν ευχάριστα και πιο έντονα χτυπήματα. Ο άνδρας σκέφτεται -και δεν λέει- πως αν έκανε αυτά που όντως ήθελε, πιθανότατα η γυναίκα θα το είχε σταματήσει στη μέση.

    Ερωτάται: Υπήρξε εδώ χειρισμός;
    Θαρρώ πως ναι.
    Το δρώμενο δεν εμπεριείχε πλήρη ειλικρίνεια από την πλευρά του άνδρα. Δεν της χαράκωσε τα πισινά με τη βίτσα ούτε της έχωσε το πρόσωπο στο μαξιλάρι για να της κόψει την ανάσα, παρόλο που η εικόνα αυτή κατέκλυζε το νου του. Περιόρισε εσκεμμένα τον εαυτό του, μπλόκαρε τις επιθυμίες του για κλιμάκωση και δεν ενέτεινε τα χτυπήματα πέρα από σημείο που θα άντεχε η βανίλια. Κάθε κίνηση αποσκοπούσε εντέχνως στη σύνδεση του πόνου με την ερωτική έξαψη στο μυαλό της βανίλιας.
    Σκοπός του άνδρα: Να της δώσει μια εμπειρία που θα την κάνει να θέλει να την επαναλάβει πιο έντονα την επόμενη φορά.
    Άρα κατά τη γνώμη μου υπήρξε σκοπός και υπήρξε χειρισμός από την πλευρά του άνδρα, παρόλο που εμφανώς η γυναίκα είναι δεκτική σε εντονότερες εμπειρίες - και επομένως όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε, δεν υπήρξε καμία εκμετάλλευση.
    Αλλά δεν μπορεί κανείς παρά ν' αναρωτηθεί: Αν ο άνδρας δεν είχε εσκεμμένα περιορίσει τον εαυτό του, η γυναίκα θα είχε την ίδια αντίδραση; Αν της μάτωνε το δέρμα ή την οδηγούσε στα όρια της ασφυξίας, η βανίλια θα καύλωνε ή θα σταματούσε φρικαρισμένη τη διαδικασία, στερούμενη τη δυνατότητα να βιώσει ένα κομμάτι του εαυτού της που δεν είχε γνωρίσει έως τότε;

    Επομένως, δεν θα ήταν δόκιμο να θεωρήσουμε την αυτοσυγκράτηση του άνδρα τρόπον τινά χειρισμό (έστω καλοκάγαθο) της βανίλιας με στόχο τη μελλοντική απόλαυση αμφοτέρων (για να μη μιλήσουμε για το συναισθηματικό δέσιμο που επέρχεται σε ανάλογες περιπτώσεις);
    Και αν δεχθούμε το παραπάνω, μήπως θα ήταν χρήσιμο να μην υπάρξει ανοιχτή διαπραγμάτευση των ρόλων μέχρις ότου ο στόχος του χειρισμού διαπιστωμένα έχει φτάσει ν' απολαμβάνει τον ρόλο προς τον οποίο (έστω καλοπροαίρετα) καθοδηγήθηκε ;



    ...
     
    Last edited: 1 Ιουνίου 2011
  12. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM


    Δυο εντελως διαφορετικες περιπτωσεις,καταθετω την αποψη μου.

    Η εξελιξη μιας υ στα θελω του Κ ταξιδι μαγικο, δελεαστικο,ποιοτικο,βαθυ,ουσιαστικο. Οσο πιο εμπειρη τοσο πιο ενδιαφερον,οσο περισσοτερος ενθουσιασμος και ερωτικη ατμοσφαιρα τοσο καλυτερα. Χοροδραμα εκρηκτικων συναισθηματων,ισσοροπιες σε τεντωμενο σκοινι,χαλιναγωγηση τυχον παρορμησεων,σχεση πλαστη-δεκτη, ''μηδενισμος αναγκων'' και επανεκκινηση προσαρμοσμενη πανω στα θελω του Κ.
    Ποιοτικη ισως ειδοποιος διαφορα, η εξελιξη αυτη, να ειναι μην ειναι μονο αναγκη της ιδιοσυγκρασιας χαρακτηρων αλλα και αποτελεσμα συναισθηματων.

    Η εξελιξη βανιλα σε υ,δυσκολη αλλα εφικτη κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες. Χαρας στο κουραγιο οσων το επιχειρουν απαιτει γνωσεις, κινητρα και πανω απ'ολα ιωβια υπομονη. Το θαυμαζω οταν καποιος το επιτυγχανει ειναι ομως μακρυα απο τις επιδιωξεις μου.
    Αντιθετως απολαμβανω ενα play (συναινετικο εννοειται)με μια βανιλιτσα(σε ρολο bottom/sub) οταν ειναι η πρωτη της φορα. Η γοητεια του διαφθειρειν μ'εξιταρει