Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterAndreas, στις 1 Ιουνίου 2011.

  1. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    Η υπομονή, η επιμονή και οι υποχωρήσεις εκεί που πρέπει είναι οι αρετές του ώριμου και συνειδητοποιημένου Master.
     
  2. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub



    Νομίζω πως καταλαβαίνω πολύ καλά τι ενοείς και πιστεύω πως έχεις δίκιο. Το κακό είναι, πως εγώ δεν επιθυμώ να αλλάξω κανέναν, ούτε στο ελάχιστο. Θέλω να βρώ αυτούσιο και έμφυτο αυτό που ψάχνω Προσωπική άποψη σχετικά με τον κυρίαρχο που αναφέρεις, είναι πως δύσκολα θα τα βρείτε χωρίς σημαντικές αμοιβαίες υποχωρήσεις.
     
  3. striggla

    striggla Regular Member

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub


    Αν όντως θέλεις να βρεις αυτούσιο αυτό που ψάχνεις, μην ταλαιπωρείς την κάθε ζουζουνέλ. Ασε που μπορεί να βρέι τον τρόπο να σε γαμήσει!

    Πες απλά κι όμορφα ότι δεν είναι αυτό που ψάχνεις και τέλος. Κι αν έχεις συναισθήματα, μπούκωσέ τα και φάτα.... Απλά πράγματα!

    Οσο για τη δική μου περίπτωση, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, η σχέση δεν ειναι σεξουαλική και δεν ξέρω αν θα γίνει ποτέ.
    Δε θέλουμε να τα "βρούμε". Ο καθένας είναι αυτό που είναι.
    Ισως κάποια στιγμή θελήσουμε να δούμε ο ένας τα ιδιαίτερα γούστα του άλλου... αλλά αυτό που μας ενώνει αυτή τη στιγμή είναι ο αμοιβαίος σεβασμός και τα δυνατά μυαλά μας. και πίστεψέ με, αυτό πολύ δύσκολα χαλάει!

    ---------- Post added at 14:07 ---------- Previous post was at 14:01 ----------

    Γιατί καλέ? ασε να πάρουμε μάτι... έχει το γούστο του κι αυτό!
    Μανία που έχεις να μου χαλάς τα καλύερα γμτ.... 

    ---------- Post added at 14:08 ---------- Previous post was at 14:07 ----------

    να σου φέρω καλέ μου ένα νεράκι? 


    Υ.Γ. γράφω εδώ γιατί δε μπορώ να ποστάρω άλλο... διάβασα και το σχ'ολιο του brainstorm κι έχω να πω το εξής:

    πολύ μου αρέσει αυτό το νήμα! πάρα πολύ!
    έντονες διαφωνίες.... με στυλ όμως!
    κρατηστε το επίπεδο που έχουμε μέχρι τώρα! πολύ το ευχαριστιέμαι!!!!
     
    Last edited: 2 Ιουνίου 2011
  4. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub



    Έχουμε πάθει, ότι και οι οδηγοί των αυτοκινήτων. Βρίζονται και θυμώνουν με το παραμικρό όταν στριμωχτούν λίγο στην κίνηση. Αυτό γιατί συμβαίνει? γιατί οι άνθρωποι δεν έχουν άμεση οπτική επαφή μεταξύ τους και δεν μπορούν να αντιληφθούν ο ένας τα συναισθήματα του άλλου. Δεν συμβαίνει ποτέ το ίδιο στις σκάλες ή σε ένα στενό διάδρομο, ακόμα κι άν κάποιοι έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο και εμποδίζει ο ένας τον άλλο, γιατί κοιτάζονται στα μάτια και αντιλαμβάνονται καλλίτερα τις προθέσεις. Σαν μεγαλύτερος λοιπόν δεν λεω τίποτα άλλο. (μην προσπαθήσεις να μου βγάλεις τη μάσκα, είναι το πρόσωπό μου, μόνο αυτό έχω) 
     
  5. Brainstorm

    Brainstorm Regular Member

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    Γιατι ομως δεν το εκαναν τελικα? Μηπως εκει πρεπει να ψαξεις τα αιτια της ανυπακοης της "sub" σου?

    Μην παρουσιαζεις μια εικονα του εαυτου σου η οποια ειναι ιδεατη και σεβαστη απο τους αλλους. Δεν το λεω για εμενα, η για οσους αλλους βρισκονται εδω, αλλα για τον ιδιο σου τον εαυτο το λεω.

    Τα επιχειρηματα σου πασχουν σεβασμου στους ερωτικα εμπλεκομενους με το ατομο σου.

    Σε καθε προταση-φραση του τυπου "Αν θελω κανω αυτο, εκεινο, κανω την ταδε να κανει αυτο και εκεινο" υπαρχει και ο αντιλογος που λεει " Αν μπορεις καντο" ή ακομα χειροτερα ( και αυτο που προτιμω μη σου πω ) το "Αν μπορουσες θα το ειχες κανει ηδη".

    Εδω λοιπον, εγω συγκεκριμενα, πιστευω πως υπαρχει προβλημα στην δικη σου την μερια και οχι στης sub.

    Η λεοπαρδαλη ειναι αριστο αρπακτικο, γρηγορο, ευελικτο, και θανατηφορο. Μεχρι να φτασει εκει ομως, ζουσε με τα αδερφακια της, κατω απτην στεγη και την θαλπωρη της μαμας. Στην αρχη τρωγανε τα ετοιμα, παιζανε και χαχανιζανε.

    Μετα απο λιγο κυνηγουσε το ενα το αλλο, το μεν στο ρολο του κυνηγου, το δε στο ρολο του κυνηγημενου. Αν ενα απο αυτα τα μικρα "αρνηθει", η δεν ακολουθησει το προγραμμα ( της φυσης, εννοειται ) τοτε ειναι καταδικασμενο να πεθανει. Και αυτο γιατι δεν περναει απο το σταδιο της προσαρμογης. Της προσαρμογης και της αλλαγης απτην μια κατασταση στην αλλη. Απο αυτη του βρεφους σε αυτη του δολοφονου. Τιποτα δεν ερχεται αυτουσιο, ουτε καν στον φαινομενικα "ασρπομαυρο", δυαδικο κοσμο και νομο της ζουγκλας.

    Οταν λοιπον εσυ ο ιδιος δεν μπαινεις στην διαδικασια να ηγηθεις και να παιξεις τον ( δηλωμενο - οχι απαραιτητα πραγματικο ) ρολο σου, τοτε μην περιμενεις απο το ετερο μερος της εξισωσης να ακολουθησει. Γιατι δεν προκειται κανεις να αρχισει να τρεχει, αν δεν ξεκινησει καποιος να τον κυνηγαει.
     
  6. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub




    Για να μήν μείνεις με την εύλογη απορία σου.
    Για να μην διαλυθεί η οικογένειά μου. Μπορεί να υπήρχαν και άλλοι μικροί πρακτικοί λόγοι, αλλά η κύρια αιτία ήταν αυτή. Δεν μπορούσε να διατηρηθεί άλλο η παράλληλη σχέση, είχε μαθευτεί και ακόμα και οι ίδιοι μου οι γονείς είχαν στραφεί εναντίον μου. Πέρασα μεγάλο λούκι φίλε, για κανέναν δεν ήταν ευχάριστο, δεν γινόταν αλλιώς.
     
  7. Brainstorm

    Brainstorm Regular Member

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    Ρητορικη ηταν η ερωτηση.

    Χωρις να ξερω λεπτομερειες, ουτε φυσικα θα ηθελα να τις μαθω, καλο θα ηταν να κανεις το βημα και να χωρισεις με την γυναικα σου, και εφοσον υπαρχουν παιδια να κανεις ο,τι ειναι δυνατο για να εισαι σωστος πατερας. Αν ειναι οπως τα υποθετω δηλαδη τα πραγματα.

    Και μετα, βλεπεις τι γινεται με την sub, την καθε sub, αλλα και εσενα ως master η οτιδηποτε αλλο.

    Κυριαρχοι ειμαστε πρωτα στα "εντος" και μετα στα "εκτος".
     
  8. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    Μη σπέρνεις καινά δαιμόνια. Ξέρεις πόσους παίρνει η μπάλα με τη συμβουλή σου;  
     
  9. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub



    Τα έχω σκεφτεί όλα. Για μένα, έρχετε πρώτα η οικογένεια και η κόρη μου και μετά το ζωηρό πουλί και το μυστήριο μυαλό μου. Προτιμώ, να το κόψω το γαμημένο και να πηγαίνω μόνο για ψάρεμα.
     
  10. Brainstorm

    Brainstorm Regular Member

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    Τωρα που μιλαμε, χρονικα δηλαδη, ναι τα εχεις σκεφτει.

    Ειχες καιρο να κατανοησεις το λαθος, αν και ηταν αργα. Φυσικα δεν εννοω πως το να κανεις οικογενεια ηταν η ειναι λαθος. Σε καμια περιπτωση.

    Ακομα και οι σκεψεις ομως, πρεπει να γινονται κατω απτις καταλληλες συγκυριες και να μην ειναι ακαιρες. Οταν επρεπε δηλαδη να το ειχες σκεφτει καλυτερα, δεν το εκανες.

    Η κυριαρχια η η υποτακτικοτητα δεν εξαρταται απτο αν εχεις πουλι, η εχεις κανα δυο περιεργες σκεψεις στο μυαλο σου. Ακομα και αν το κοψεις, αν εισαι πραγματικα κυριαρχικος, τα θηλυκα θα στεκονται σουζα. ( μη σου πω θα ξυνουν και πινακιδα )

    Την οικογενεια σου, η μαλλον την γυναικα σου, δεν την σεβεσαι με αυτα που κανεις, και αυτο δειχνει επισης οτι δεν μπορεις να εισαι κυριαρχος οταν δεν μπορεις να απεμπλακεις απο αυτο που σε ωθει σε αυτο που σε ολοκληρωνει εγκεφαλικα και σωματικα.
     
  11. striggla

    striggla Regular Member

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub


    χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ κανέναν θα ήθελα να λάβεις υπόψη σου κάποια πράγματα

    1. εδώ δεν είσαι για να το παίζεις κριτής των επιλογών κανενός. αν θέλεις να κάνεις τον δικαστή, είσαι σε λάθος μέρος
    2. οι περισσοτεροι που βρίσκονται εδώ είναι παντρεμένοι με βανίλλες, για τον απλό λόγο ότι εκεί βρήκαν συναισθηματική κάλυψη ή σταθερότητα
    3. έχεις σκεφτεί ότι το έτερο ήμισυ μπορεί να γνωρίζει τα γούστα του / της συζύγου κι ενώ δεν τα αποδέχεται, σιωπηλά αποδέχεται ότι θα τα βρει αλλού?
     
  12. Brainstorm

    Brainstorm Regular Member

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    1. Ο,τι γραφεται ειναι ανοιχτο προς συζητηση, κριτικη κλπ. Δεν το παιζω κριτης, εσυ με βλεπεις ετσι. Εγω λεω την αποψη μου, συμφωνα με αυτα που ειδα γραμμενα. Και εσυ να τα εγραφες τα ιδια θα ελεγα.

    2. Γιατι θα επρεπε να με ενδιαφερει αυτο? Βανιλισια παντοφλα, αλλα μετα μαστεριλικι και αναζητηση συμβουλων για το πως να υποταξουμε την σουμπιτσα.

    3. Εσυ δεν σκεφτηκες οτι εφοσον ηταν να διαλυθει η οικογενεια του απο το περιστατικο με τις 22 αμερικανιδες bi καλλονες, η γυναικα του μαλλον το εχει το θεματακι της.

    4. ( νεα κατηγορια - δωρο ) Ειναι αναγκη να το σκεφτω? Και αν το σκεφτω, θα πρεπει να το επικροτησω? Masters δηλαδη σε εναν bdsm χωρο, γαμιαδες, ομορφαντρες και ομορφογυναικες, αλλα με την σιωπηλη ανοχη της vanilla γυναικας-αντρα μας καθως πρεπει να διατηρουνται και οι ισορροπιες. Switch δηλαδη, μεταξυ βανιλα και bdsm, γαμω. Τροπος ζωης το bdsm κατα τα αλλα   Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα ειμαστε.