Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 3 Ιουνίου 2011.

  1. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Re: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    ΝΑΙ!!!!
     
  2. kardy_

    kardy_ Regular Member

    εννοεις οτι θυμασαι αστροβροχη?
     
  3. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla


    Ούτε εγω μπορώ να το πιστέψω αν είναι original Master και όχι δήθεν.


    Έλα ντε;


    Πολύ σωστά.


    Και μία σκέψη μου: πιστεύω (δεν είμαι σίγουρος), ότι ορισμένοι παντρεμένοι άντρες βρίσκουν υποτακτικές όχι γιατί είναι κυριαρχικοί ή ερωτικοί σαδιστές, αλλά απλά για να βγάλουν τα απωθημένα που έχουν μαζέψει από τις γυναίκες τους που είναι σε γάμο.
     
    Last edited: 3 Ιουνίου 2011
  4. Brainstorm

    Brainstorm Regular Member

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Δεν ξερω συγκεκριμενα για ποιους παραγοντες μιλας, καθως θα εχεις κατι συγκεκριμενο στο μυαλο σου και βασει των εμπειριων σου που δεν το αμφισβητω σε καμια περιπτωση.

    Αντιστοιχα και εγω ομως, εχοντας αναλογη εμπειρια και με γαμο, και με εξωσυζυγικες σχεσεις αλλα και με την συνειδητοποιηση των πραγματικων μου προτιμησεων και μη ( οχι μονο σεξουαλικων ), μπορω να πω πως εθελοτυφλει καποιος οταν επιλεγει να κανει οικογενεια χωρις να συμπεριλαμβανει την γυναικα του στις προσωπικες του επιθυμιες. Γιατι στην ουσια αυτο γινεται μακροπροθεσμα.

    Χρησιμοποιειται δηλαδη η γυναικα ( Η και ο αντρας ) για την τεκνοποιηση, και ολα τα αλλα πανε περιπατο. Δεν υπαρχει καμια αναγκη που να μην μπορουμε να την κατευνασουμε και να δαμασουμε, ποσο μαλλον μια που αφορα το σημαντικοτερο κομματι της ζωης μας, αλλα συναμα θελει και την συμβολη τουλαχιστον αλλου ενος ατομου, αλλα και την πολυχρονη δεσμευση μας στον σκοπο αυτο.

    Δεν συμφωνω με αυτο που λες, πως ο καθενας πρεπει να εκπληρωνει τις επιθυμιες του χωρις να ενοχλει τον αμεσα περιγυρο του. Γιατι πολλες φορες, επειδη απλα ο περιγυρος δεν δειχνει οτι ενοχλειται δεν σημαινει οτι δεν ενοχλειται κιολας  

    Η ηθικη και το μαστεριλικι πανε περιπατο οταν δεν μπορει να υπαρξει ισορροπια, και αυτοκυριαρχια.

    ---------- Post added at 17:00 ---------- Previous post was at 16:57 ----------

    Ο γαμος δεν εχει κανεναν αλλο σκοπο, περα απο την δημιουργια της οικογενειας. Δηλαδη το να κανεις παιδια.

    Ποσο υγιες ειναι να κανεις παιδια με καποιον που στο βαθος της ψυχης σου ( εστω της ερωτικης ) δεν τον επιθυμεις?

    Αυτο για βολεμα πιο πολυ μου κανει, για τεμπελια, για ανωριμοτητα.
     
  5. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla


    Να σου δωσω ενα απλο παραδειγμα που καποιος στρεφεται σε εξωσυζυγικη σχεση?
    Η γυναικα του αποφασιζει μετα την ενασχοληση της με την θρησκεια εκτενεστερα, να απεχει απο τα σεξουαλικα καθηκοντα της επιλεγοντας την δια βιου αποχη.
    Ειναι μια παραμετρος που για μενα φανταζει εντελως παραλογη, αλλα καποιοι την βιωνουν.
    Καταλαβες τι εννοω διαφορες παραμετρους?
    Παντως να σε ευχαριστησω και για τον ομορφο και κοσμιο διαλογο.
     
  6. Captain_Morgan

    Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Απ΄τα φοιτητικά μου χρόνια είχα μια φυσική απέχθεια στους κριτικούς κινηματογράφου. Οι περισσότεροι, εκείνη την εποχή τουλάχιστον, ήταν αποτυχημένοι σκηνοθέτες που δεν είχαν τραβήξει ούτε ένα πλάνο στην ζωή τους. Η κριτική και οι αφορισμοί για το έργο του άλλου είναι εύκολη υπόθεση από ανθρώπους που δεν έχουν την ικανότητα να περπατάνε και να μασάνε τσίχλα ταυτόχρονα γιατί ή θα βάλουν τρικλοποδιά στον εαυτό τους ή θα δαγώσουν την γλώσσα τους...κι αν γίνει αυτό οι οικείοι τους θα πρέπει να τους τρέξουν και στο πλησιέστερο κέντρο δηλητηριάσεων.

    Στο θέμα μας τώρα. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική φυσικά και επειδή ο τρόπος που ο καθένας επιλέγει να ζει την ζωή του είναι προσωπικό του θέμα εύχομαι στους συνφορουμίτες καλό καλοκαίρι  
     
  7. Brainstorm

    Brainstorm Regular Member

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Βασει δηλωσεων σχολιαζω φυσικα. Δεν σημαινει οτι πιστευω και εγω ο οποιοσδηποτε πως ειναι οντως master η απλα προσπαθει.

    Δεν πιστευω οτι ειναι ετσι. Ενας γαμος που οδευει προς την καταστροφη, η ειναι ανιαρος, ανεραστος, η τελος παντων σε καποιο σημειο του προβληματικος, ειναι δυσκολη υποθεση.

    Γιατι ναι μεν μπορει να υπαρχουν απειρα προβληματα, αλλα σιγουρα υπαρχη και αγαπη. Ομως, επειδη υπαρχει αγαπη και δεν ειναι ομορφο να πληγωνεις αυτο που αγαπας τοτε η θα κανεις προσπαθειες να επαναφερεις το καλο κλιμα, η θα παρει ο καθενας τον δρομο του και η αγαπη θα παραμεινει καθως ειναι ανωτερο συναισθημα.

    Ετσι λοιπον, επιλεγουμε συνηθως την λυση "κατω απτο χαλι" και βαζουμε πλωρη για υποτακτικες και μαζοχιστριες γκομενιτσες.
     
  8. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Ποιοι ακριβώς είστε εσείς που μου λέτε tender; Εσεις οι bdsmανθρωποι εμένα τον vanilla; Προσπερνώ χαμογελώντας

    Εχει γραφτεί εδώ μέσα πιο ακραία "άποψη", ότι ο οργασμός δεν είναι σκοπός του BDSM (!), τώρα εσύ γράφεις πως BDSM δεν είναι μόνον ερωτισμός και απλά θα σε ρωτήσω.

    Το κομμάτι του ερωτισμού, (όπως τουλάχιστον εσύ τον αντιλαμβάνεσαι) στο BDSM κατά την γνώμη σου, είναι μικρό; Μήπως αμελητέο;

    Μήπως συνηγορείς στην άποψη: "έλα μωρέ, σιγά το πράγμα, θα καταπιέζουμε τον ερωτισμό μας και όταν βρίσκουμε ευκαιρία θα μπαίνουμε στο φόρουμ (ή και αλλού) και θα τον αναζητάμε;"

    Aλίμονο, αν υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται ή που βρίσκονται στον χώρο μας και αυτό που τους φέρνει ή τους κρατάει εδώ, δεν είναι η ανακάλυψη του ερωτισμού τους αλλά και η βαθιά επιθυμία τους να τον βιώσουν, γνωρίζοντας τον ουσιαστικότερα αλλά και επεκτείνοντας τον μέχρι εκεί που πάει

    Διαφωνώ φυσικά και στο ότι το έγγαμο ζευγάρι είναι σχεδόν αναγκασμένο να απολαμβάνει την σχέση του με την μορφή games! Δεν είναι pacman οι σχέσεις, πόσο μάλλον οι σχέσεις ζωής

    To ίδιο πιστεύω κι εγώ. Απαντήσεις από τους άμεσα ενδιαφερόμενους δεν πρόκειται να διαβάσουμε.

    Γιατί; Θέλεις να αναπτύξεις το σκεπτικό σου; Γιατί λάθος και μάλιστα μεγάλο;

    Y.Γ. Πιστεύω πως ο ερωτισμός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί επ’ ουδενί βίτσιο - διαστροφή κλπ μεταξύ δύο ενηλίκων που είναι νοήμονες και συναινούν. Ερωτισμός = ζωή. Αντιλαμβάνεσαι πως χρησιμοποιώντας την έννοια ερωτισμός δεν μένω μόνο στην σεξουαλικότητα.

    Ειλικρινής με τον εαυτό του είναι σ' αυτή την περίπτωση;

    Αυτή την ειλικρίνεια που αναφέρεις ως απαραίτητη προς την υ, (συμφωνούμε) θεωρείς πως πρέπει να υπάρχει και προς την σύζυγο από έναν Κυρίαρχο; Η εκεί ο Κ να είναι υποκριτής;

    Δεν είμαι πατέρας, ως παιδαγωγός όμως θα σου μεταφέρω από την εμπειρία μου, πως δυστυχισμένοι γονείς και περιβάλλον μη ευχάριστο, παράγουν δυστυχισμένα παιδιά. Είναι τραγικά δύσκολο έως και ακατόρθωτο στους γονείς να μην περάσουν, έστω σε κάποιο βαθμό, το πρόβλημα τους στα παιδιά.

    Συμφωνούμε.

    Πρωτίστως και πάντα, υπάρχει χώρος για το ΒDSM προς και με την σύντροφό σου.

    Είναι μια άποψη που στην γενική της αρχή, με βρίσκει σύμφωνο.
     
  9. Brainstorm

    Brainstorm Regular Member

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Αν με ρωτουσες πριν ενα - δυο χρονια, δε θα ειχα ενσταση σε κατι τετοιο. Ομως, πιστευω πως τιποτα και ποτε δεν μπορει να ειναι μονοπλευρο.

    Για να στραφει στον Θεο και στην αποχη, υπηρξε καποιος λογος. Οπως επισης, εικαζω οτι το προβλημα δεν ηταν εξαρχης μονο εκει, η εστω εκει. Ηταν αλλου.

    Απο σεβασμο και μονο, θα επρεπε ειτε να φροντισει να φτιαξει αυτο το "προβλημα", ο αμεσα θιγομενος ( αυτος δηλαδη που θελει αλλα δεν μπορει να εχει ερωτικες επαφες λογω της αποχης του αλλου ) η να εγκαταλειψει, λαμβανοντας τις ευθυνες και πληρωνοντας τα τιμηματα του.

    Το καθετι εχει ενα τιμημα, και οταν αποφευγουμε να το αντιμετωπισουμε, τοτε το επομενο τιμημα που θα μας ζητηθει να πληρωσουμε, θα ειναι απειρως χειροτερο και πιο ακριβο.
     
  10. Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Το αντίθετο.
    Η εμπειρία αυτή καταδεικνύει πως οι άνδρες που εγωιστικά επιμένουν να βάζουν τις γυναίκες σε βολικά για τη δική τους αυτοεικόνα στερεότυπα (αντί να προσπαθούν ειλικρινά να επικοινωνήσουν μαζί τους) πέφτουν στον λάκκο που οι ίδιοι έσκαψαν.
    Και κανείς δεν είναι αθώος.


    .
     
    Last edited: 3 Ιουνίου 2011
  11. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla


    Πολλοί άνθρωποι μαθαίνουν τα περί του bdsm στα πρώτα - δεύτερα ή και τρίτα «άντα» τους όταν ήδη έχουν παντρευτεί κι έχει αρχίσει η πλήξη.
    Γίνονται Masters / Mistress λοιπόν και αποκτά και πάλι νόημα η ζωή.

    Αν τους ρωτήσεις θα σου πουν πως: «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήμουν Αφέντης / Αφέντρα κλπ. Άκουσε εμένα τον παλιό και έμπειρο για το τι είναι το bdsm και ποια τα πρωτόκολλά του...».
     
  12. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Ακόμα μια φορά, εύστοχα καυστικός.