Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterAndreas, στις 1 Ιουνίου 2011.

  1. Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    Αυτό είπα και εγώ. Ότι πρέπει να αντλεί κάποιας μορφής απόλαυση για να διατηρεί τη συναίνεσή της στο μη συναινετικό ΒΔΣΜ  Τι γίνεται όμως όταν δεν αποδέχεται και δεν απολαμβάνει? Νομίζω πως αίρει τη συναίνεσή της.

    Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για αναστολές ή για όρια, λόγω ελλειπούς πληροφόρησης από τον νηματοθέτη. Αν το παράδειγμα ήταν πιο συγκεκριμένο, σαφώς θα μπορούσαμε να το σχολιάσουμε καλύτερα

    Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι σε κάποιες πολιτείες των ΗΠΑ, όπως το Τέξας, το πρωκτικό σεξ είναι ποινικό αδίκημα 
    Αλήθεια, πως ακριβώς κατάλαβε ότι σοδομίστηκε η λιποθυμισμένη?? Πονούσε ο κώλος της, είχε ακράτεια, ξύπνησε κατά τη διάρκεια του σοδομισμού, της το ομολόγησε ο σοδομιστής ?? 

    Καλημέρα (tender lilly, είμαστε και οι δύο πρωινοί τύποι!)
     
  2. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub


    Θέλω να σε συνχαρώ για τις ιδέες σου. Η απάντησή σου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, χωρίς κορώνες και έπαρση, θέτεις το θέμα στην σωστή του βάση, και με έναν πολύ κομψό τρόπο αναδεικνύεις ένα δικό μου ηθικό ολίσθημα. Όσο κι αν δεν είναι αυτό εμφανές, προσπαθώ να βελτιώσω τον εαυτό μου, μέσα από όλες αυτές τις ιδέες που διακινούνται εδώ, αλλά και την κατάθεση ψυχής κάποων, που αποφασίζουν να εκτεθούν λίγο παραπάνω.
     
  3. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    Είδατε πόσο περίπλοκα είναι τελικά τα πράγματα, όταν κάποιος θέλει να αγγίξει τα όρια??? Χαίρομαι που πολλοί απο σας, δεν αντιμετωπίζετε τα πράγματα επιφανειακά και μπαίνετε στην ουσία. Εγώ πάντως, για να ευθυμήσουμε και λίγο, άν έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου τον εισαγγελέα, ούτε κούκου πρόκειται να μου κάνει, ούτε θα πλησιάσω καν, τα πιθανά όριά της, ούτε και πρόκειτε να το ευχαριστηθώ ο ίδιος. Στην έθεση erotika είχα την ευκαιρία να δώ κάποιον να μαστιγώνει μια από τις επισκέπτριες που ήθελε να δοκιμάσει, με χλιαρές μονότονες κνήσεις. Μέσα μου σκεφτόμουν πως δεν υπάρχει μεγαλύτερο ξενέρωμα, και οτι αυτό, δεν έχει κανένα απολύτος ενδιαφέρον για μένα.
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    Συγνώμη αλλά αυτή η σχέση πιο πολύ μου φέρνει σε kinky-vanilla ή έστω top-botom παρά σε σχέση Dom/sub ή ακόμα περισσότερο Master/slave.

    Πιστεύω πως κακώς απάντησε όποιος απάντησε. Η μόνη απάντηση που μπορώ να δώσω είναι "Να το βρει μόνος του". Εδώ είναι BDSM forum όχι cosmopolitan για wannabe masters.
     
  5. Angels Guardian

    Angels Guardian Regular Member

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    Aλήθεια γιατί προτιμάς να καταπολεμάς τα συναισθήματα σου? Σε τι σου δημιουργούν αδυναμίες? Πιστεύεις ότι θα κάνεις "εκπτώσεις" π.χ. στην αντιμετώπιση της ενδεχόμενης ανυπακοής? Όταν έχεις κερδίσει την εμπιστοσύνη την αφοσίωση και την υποταγή της υ είναι δυνατόν να εκμεταλλευτεί τα συναισθήματά σου γι αυτή? Είναι δυνατόν να μην αισθάνεται πλήρης όταν βλέπει και διαπιστώνει ότι ο Κ της νοιώθει πράγματα γι αυτή και ότι δεν ενδιαφέρεται απλά και μόνο να την κάνει "σκύλα" στα πόδια του? Αν συμβούν αυτά απλά η υ δεν έχει καμία θέση ούτε στα πόδια του Κ ούτε πουθενά. Διαφωνώ κάθετα ότι όταν ένας Κ έχει συναισθήματα για την υ του είναι σε μια κατάσταση kinky Vanilla.
     
  6. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub


    Δεν μπορώ να πώ, πως έχεις άδικο. Εγώ δεν είμουν αρκετά σαφής. Αυτό που ήθελα να πώ, είναι οτι όταν κάποια αγγίξει την καρδιά μου, πλυμηρίζω από αισθήματα στοργής, τρυφερότητας και την βλέπω σαν ένα ευάλωτο πλάσμα που έχω υποχρέωση να αγκαλιάσω και να προστατέψω. Αυτό ατονεί αρκετά τις κυριαρχικές μου τάσεις και με κάνει περισσότερο τρυφερό και ρομαντικό μαζί της. Αυτό δεν αποτελεί ένα θέμα? κατά την άποψή μου υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ξενερώσει μαζί μου, και να με δεί με άλλο μάτι, θετικά ίσως, αλλά όχι σαν Αφέντη ή σαν εραστή της, που εγώ θα ήθελα.
     
  7. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    1)Αδυναμία είναι να πιέζεσε και να μην εκφράζεις μια σου πλευρά, πχ την συναισθηματική.
    2) Όσο λιγότερο "ρόλος" είναι κάτι, τόσο λιγότερη ενέργεια χρειαζεται για να συντηρηθεί.
    3) Άλλο οι ισσοροπίες και άλλο να διαλέγεις μόνο μια πλευρά (physical, emotional) σε μία σχεση απο φοβο μηπως η υ σε παρεξηγησει ή εκμεταλευτει.
     
  8. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub



    Arioch εμφανίζεσαι πολύ απόλυτος. Είσαι σίγουρος ότι είναι τόσο πολύ ευδιάκριτα τα όρια, ανάμεσα στις κατηγορίες που αναφέρεις? Εγώ αμφιβάλλω.... και θα σε προκαλούσα να εκτεθείς, όσο έχω εκτεθεί εγώ, απαντώντας μου στην ερώτηση: Μόλις γνώρισες μια σκλάβα που θέλει να είσαστε μαζί. Βρίσκεστε σε έναν prive χώρο και έχεις στην διάθεσή σου 1 ώρα χωρίς να σε ενοχλήσει κανείς. Δόσε μου μια γεύση για το τι θα έκανε ένας απόλυτος Master. Δική σου η σκηνή..........
     
  9. Brainstorm

    Brainstorm Regular Member

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    Η λαγνεια της ταμπελοποιησης.  
     
  10. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    Εεεεεε δεν έβαλα ταμπέλα! Ίσα 'ισα που την έβγαλα (την ταμπέλα) και έβαλα και την λέξη σε " "!!!!!
     
  11. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub



    Ελένη πραγματικά με στρίμωξες....τα επιχειρήματά σου δεν παλεύονται. Είμαι από την φύση μου αυταρχικός με έντονες τάσεις κυριαρχίας, δε είναι λοιπόν για μένα ρόλος, όπως το ενοείς, αλλά μαλακώνω όταν μιαν γλυκιά κοπέλα αγγίζει ευαίσθητες χορδές της ψυχής μου. Εσύ άν ήμασταν μαζί πως θα αισθανόσουν άν ένιωθες, ότι με την γοητεία και τον ερωτισμό σου έκαμπτες σιγά σιγά τα αισθήματα κυριαρχίας μου επάνω σου. Θα ένιωθες όμορφα, όταν θα συνειδητοποιούσες, ότι επειρεάζεις την συμπεριφορά μου και αποκτάς έμεσα ένα μέρος της εξουσίας μου επάνω σου. Είσαι σίγουρη πως θα την ήθελες αυτή την εξουσία? Δεν θα έχανες την εκτίμησή σου, για τον Αφέντη που εμπιστεύτηκες? Σε αυτό ακριβώς προσπαθώ να αντισταθώ.
     
  12. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    Αρχικά σορρυ για τον κυνισμό, απλά συνήθως είναι η πρώτη μου αντίδραση.
    Τώρα, θα σου πω κάποια πιο προσωπικά πράγματα για να καταλάβεις ότι καταλαβαίνω και ότι με τον σωστό άνθρωπο αυτά ειναι non issues.
    Ο Αφέντης μου είχε τα ίδια προβλήματα με εσένα όταν γνωριστήκαμε. Και εγώ φοβόμουν και εκείνος φοβόταν και όσο πιο καλά τα πηγαίναμε τόσο αυτό χειροτέρευε.
    Φοβόμασταν και οι δύο μήπως βγούμε "εκτός ρόλου" και τι θα γίνει αν δεν είμαι αρκετά "σκλάβα" και αν εκείνος δεν ήταν αρκετά Μάστερ και μπλα μπλα μπλα.
    Το αντιμετωπίσαμε (και αντιμετωπίζουμε) μία μέρα και ένα φρικάρισμα τη φορά.
    Το θέμα ειναι ότι πρέπει να μείνεις λίγο καιρό με τον άλλο για να του αποδείξεις ότι και τα απς του και τα νταουν του είναι και αυτά αποδεκτά.
    Πίστεψέ με αν δεν μπορείς να δείξεις τα συναισθήματά σου στην υ σου τότε δεν θα μπορείς να δείξεις τους φόβους σου, τις ανησυχίες, τα άγχη ακόμα και τις αδυναμίες και αύτό Φίλε μου δεν είναι σύντροφος!
    Δεν θα έχανα ποτέ την εκτίμησή μου για κάποιον που τολμά και εκφράζετε. Ισως να έλεγα "strap on a pair" σε κάποιον που δε το τολμά όμως.... Και να σου πω και κάτι.... Άν ο Αφέντης μου δεν μπορεί να εκφράσει και να χειριστεί τα συναισθήματά του, τότε πως να περιμένω εγώ ότι θα χειριστεί τα δικά μου...