Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι είναι τελικά αυτό που θέλουν οι γυναίκες;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος JokerGemini, στις 3 Ιουνίου 2011.

  1. striggla

    striggla Regular Member

    Απάντηση: Τι είναι τελικά αυτό που θέλουν οι γυναίκες;

    είσαι πολύ μικρός για να ασχοληθούμε μαζί σου.....
     
  2. Blackheart

    Blackheart Regular Member

    Απάντηση: Τι είναι τελικά αυτό που θέλουν οι γυναίκες;

    καλημερα ,
    με διαθεση λιγακι χιουμοριστικη , ισως και με λιγο αληθεια :

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Τι είναι τελικά αυτό που θέλουν οι γυναίκες;

    Λοιπόν φίλε νηματοθέτη ας σοβαρευτούμε λίγο και ας προσεγγίσουμε το θεματάκι λίγο ρεαλιστικά.
    Τι θέλουν επιτέλους οι γυναίκες; Ποιες γυναίκες;
    Οι γυναίκες κατ αρχήν διαφέρουν μεταξύ τους πολύ περισσότερο από ότι εμείς οι άνδρες.
    Εμείς, όπως υποθέτω θα γνωρίζεις πολύ καλά, μοιάζουμε σχεδόν όλοι μεταξύ μας γιατί μας ενώνει η κοινή ευτυχία ή κατάρα, της λίμπιντο μας.
    Από την ώρα που θα ξεκινήσουμε την εφηβεία και αρχίζει να μας σηκώνεται και μέχρι μεγάλη ηλικία, αναζητούμε τα θηλυκό για να δώσουμε λύση στο "πρόβλημα".
    Αυτό όμως μας ενοχοποιεί στα μάτια των γυναικών (οι οποίες και δικαίως, δεν είναι σε θέση να βιώσουν και να αντιληφθούν την βάσανό μας) με αποτέλεσμα να μας προσάπτουν το περίφημο «όλοι οι άνδρες είστε ίδιοι, είστε ένα κομμάτι κρέας» και οι περισσότερες για να μην πω σχεδόν όλες οι γυναίκες σκέπτονται «αυτός ήρθε για να γαμήσει».
    Ποιες είναι λοιπόν οι γυναίκες για τις οποίες ρωτάς;
    Για να απαντηθεί το ερώτημά σου πρέπει να βγούν έξω κάποιες κατηγορίες γυναικών, που ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν αλλά υποθέτω……. ότι δεν ρωτάς για αυτές.
    Πρέπει λοιπόν να βγούν στην απέξω:
    Πρώτα από όλα οι όμορφες ντίβες, που ψάχνουν ποιος πλούσιος μαλάκας θέλει να αγοράσει τo μουνάκι τους, και κρίνουν τους άνδρες με κριτήριο το πορτοφόλι.
    Αυτές είναι πάρα πολλές σήμερα και μπορείς να τις δεις από τα εξώφυλλα των περιοδικών να μοστράρουν το μουνί τους προς άγραν πελατών, μέχρι και την μαρίκα της γειτονιάς σου, που επειδή έχει όμορφο πρόσωπο ή κωλαράκι το παίζει δύσκολη και ντίβα, στοχεύοντας σε……………..….........υψηλούς στόχους.
    Δεύτερον οι πουτάνες.
    Τρίτο κάποιες ψυχικά διαταραγμένες οι οποίες περάσανε τα πάνδεινα προηγουμένως επειδή τα είχανε μπλέξει με κάποιο αρσενικό «ζαφείρι» και τους έχουν μείνει αξεπέραστα ψυχικά τραύματα, που τα πληρώνουν όλα οι επόμενοι αθώοι. Εκεί στην καλή σου προσπάθεια μπας και καταφέρεις και την βοηθήσεις, μπορεί να τρελαθείς και εσύ. Άσε δε ότι πολλές από αυτές καταλήγουν στο τέλος να σιχαίνονται τους άνδρες και με το δίκιο τους.
    Τέταρτο εκείνες που έχουν ως αυτοσκοπό τον γάμο και την «κοινωνική αποκατάσταση» και επειδή φοβούνται το στίγμα της γεροντοκόρης, θα σου πουλήσουν αγάπη και έρωτα, θα σου κάνουν μέχρι και το πιο γαμάτο sex και στο τέλος όταν σε κουκουλώσουν θα τρέχεις στους δικηγόρους η στον ψυχίατρο.
    Πέμπτο κάποιες ηλίθιες φιλάρεσκες, που έχοντας μία συνεχή ανάγκη αυτοεπιβεβαίωσης σε προκαλούν, και όταν αποφασίσεις να τους την πέσεις, ή θα φας πόρτα ή θα βρεθείς στο δικαστήριο κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση.
    Έκτο οι ήδη «καπαρομένες»
    Έβδομο οι διπρόσωπες και
    Όγδοο οι νυμφομανείς. (εδώ ειδικά θα χρειαστείς και βοήθεια των φίλων σου, αλλά θα πρέπει να διαθέτεις αρκετούς).

    Αν εξαιρεθούν λοιπόν οι γυναίκες όλων των παραπάνω κατηγοριών, μένουν οι «υπόλοιπες εκείνες» για τις οποίες υποθέτω ότι ρωτάς.
    Αυτές λοιπόν έχουν το ίδιο ερώτημα με το δικό μας.
    «Τι θέλουν επιτέλους οι άνδρες;»
    Απάντηση; Τον καλό μας και τον καλό τους εαυτό. Τίποτε άλλο.
    Αν προτάξεις τον ζωώδη και κακό σου εαυτό έχασες.
    Αν προτάξει τις εγωιστικές της μαλακίες του τύπου «θα τον στρώσω» ή «θα σκίσω την γάτα», έχασε.
    Τώρα βέβαια πού θα τις βρεις τις «υπόλοιπες εκείνες», δεν ξέρω, αλλά άμα τα καταφέρεις και τις εντοπίσεις θα είσαι πολύ τυχερός ώστε να δοκιμάσεις την τύχη σου αγοράζοντας και κανένα λαχείο ή παίζοντας λότο.
     
    Last edited: 6 Ιουνίου 2011
  4. Sirbaid

    Sirbaid Regular Member

    Kάπου εδώ μεσα είναι κάθε γυναίκα παντως στο συγκεκριμένο ερώτημα ούτε ο Φρόιντ δεν κατάφερε να δώσει απάντηση...

    Μία γυναίκα, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, θέλει φροντίδα. Και θέλει να είναι με έναν άντρα που θα την φροντίζει, θα την εκτιμάει και θα την κάνει να αισθάνεται ασφάλεια.

    Θέλει έναν άντρα που να μπορεί να εμπιστεύεται. Η εμπιστοσύνη της επιτρέπει να είναι ευάλωτη και ανοιχτή σε αυτόν.


    Οι γυναίκες θέλουν πλάι τους έναν υπερήρωα, όπως τους χαρακτήρες στα κόμικς. Ένα άτομο δηλαδή λίγο ευαίσθητο, που δεν φοβάται να εκδηλώσει τα αισθήματα του και να παλέψει γι' αυτά αλλά ταυτόχρονα έχει και τις αδυναμίες του.

    Οι υπερήρωες ξέρουν ότι έχουν αισθήματα και αισθάνονται καλά με αυτό. Έχουν αυτοπεποίθηση καθώς ξέρουν ότι έχουν τη δυνατότητα να παλέψουν για τις αξίες και τα ιδανικά και ιδίως τα πρόσωπα που είναι κοντά τους. Κάθε άντρας θα μπορούσε να είναι ένας υπερήρωας καθώς κάθε γυναίκα θέλει να κάνει τον άντρα της να φαίνεται μπροστά της ήρωας.

    Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν μία σχέση με ένα καλό παιδί, για να διατηρούν καθημερινή επαφή μαζί του. Λοιπόν ποια είναι τα στοιχεία που συνθέτουν ένα καλό παιδί;

    Καλό παιδί είναι αυτός που:

    -έχει αρκετή αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσει μία γυναίκα ως γυναίκα
    -είναι ειλικρινής, ακούει και δεν την διακόπτει όταν μιλάει
    -την προσέχει και την σέβεται
    -είναι ρομαντικός, δηλαδή δίνει αξία στο συναίσθημα και κάνει ότι μπορεί για να το βελτιώσει
    -της φέρεται καλά, την αγαπάει αληθινά και κάνει ότι μπορεί για να της το δείξει.


    Αν και οι γυναίκες υποστηρίζουν το αντίθετο, (αυτό θα μπορούσε να ήταν και απάντηση σε άλλο νήμα γαι τα κακά παιδια...) κατά βάθος δεν τους αρέσουν τα υπερβολικά καλά παιδιά. Ποια είναι αυτά; Υπερβολικά καλό παιδί είναι ο υπερβολικά ευαίσθητος, πονόψυχος και πολύ συναισθηματικός τύπος. Οι γυναίκες θέλουν τους άντρες να είναι άντρες, να αισθάνονται ασφάλεια όταν βρίσκονται πλάι τους και να νιώθουν ότι μπορούν να τις προστατεύσουν. Γι' αυτό και το «καλό παιδί» είναι σχετικό. Στην πραγματικότητα, μία γυναίκα δεν ξέρει τι θέλει πραγματικά. Από τη μία θέλει τον άντρα ήρεμο αλλά και άγριο, καλό αλλά και κακό, άντρα καρδιοκατακτητή αλλά και πιστό σε αυτές.

    Ο άντρας αρκείται συνήθως στο να ξέρει ότι η γυναίκα του τον εκτιμάει. Η γυναίκα από την άλλη, αλλάζει συχνά τις παραμέτρους που θέτει. Δηλαδή, κάποιες φορές μπορεί να αρκείται στο να ξέρει ότι ο άντρας την υπολογίζει και τη φροντίζει ενώ άλλες φορές θέλει έμπρακτα δείγματα της φροντίδας αυτής. Τελικά, ίσως θα πρέπει να μείνεις στο σοφό στίχο «Της γυναίκας η καρδιά είναι μία άβυσσος, πότε η κόλαση και πότε ο παράδεισος»!
     
  5. striggla

    striggla Regular Member

    Απάντηση: Τι είναι τελικά αυτό που θέλουν οι γυναίκες;

    alexkat και sirbaid το έχετε σπουδάσει το θέμα βλέπω.....
     
  6. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Τι είναι τελικά αυτό που θέλουν οι γυναίκες;

    περι συνηθισμενου και φυσιολογικου εννοω πως ειναι διαφορετικες οι αντιληψεις ... πχ το φυσιολογικο το δικο μου , εκανε την πρωην συζυγο να περιμενει ποτε θα ερθει η Δευτερα να παει δουλεια να ξεκουραστει ... ο μεγιστος χρονος που μπορω να μεινω σε καρεκλα (καφετερια , ταβερνα) καθως και ορθιος σε μπαρ , μπουζουκια , κλαμπ .. ειναι στην καλυτερη περιπτωση 1 ωρα .. οποτε καταλαβαινεις ....

    περι ιδιοκτησιας ...
    εχεις ακιυσει φυσικα εκφρασεις οπως "το καστρο επεσε" , "την εριξε" , " την κατεφερε" , "την εψησε" κτλ κτλ .... στο ανδρικο υποσυνειδητο η γυναικα γινεται το τροπαιο της προσπαθειας του να την φλερταρει .. το να κανεις μια γυναικα να θελει να σου δωθει σεξουαλικα/ερωτικα , ειναι το βραβειο στον χρονο που επενδυσες πανω της ....
    αυτο δινει την , ψευδαισθηση ισως, της ιδιοκτησιας ...
    θα σου γραψω ποιο αναλυτικα ...
     
  7. striggla

    striggla Regular Member

    Απάντηση: Τι είναι τελικά αυτό που θέλουν οι γυναίκες;

    περιμένω το πιό αναλυτικό σου.....
     
  8. domino_hell

    domino_hell Regular Member

    Απάντηση: Τι είναι τελικά αυτό που θέλουν οι γυναίκες;

    γιατι δλδ τι εχουμε εμεις οι μικροι..?
    στο πηγαδη κατουρισαμε..??
    εμεις δλδ δεν εχουμε το δικαιωμα να μαθουμε..?
    δεν πρεπει να ασχολιθει και καποιος μαζι μας για να μαθουμε??
    αλλιως πως θα γινει..
     
  9. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Τι είναι τελικά αυτό που θέλουν οι γυναίκες;

    σ ευχαριστω πολυ Alexkat με τιματε κι συ και ο MasterPeriss , εγω τελικα αυτο που θελω απο το "καλο παιδι" ειναι τα 21 του γραμμαρια και να του δωσω τα δικα μου , να ενωθουν , να πορευθουν ανταμα ..  
     
  10. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Τι είναι τελικά αυτό που θέλουν οι γυναίκες;

    Είμαστε σοβαροί; Ζητάς ν' ασχοληθεί κάποια μαζί σου, να ξεκινήσει μια σχέση μόνο και μόνο για να "μάθεις"; Λυπάμαι που θα στο πω, αλλά καμιά σχέση δεν ξεκίνησε από 'να ψυχικό, από μια χάρη. Κανείς δε μπαίνει σ' αυτή τη διαδικασία μόνο και μόνο για να δώσει κάτι στον άλλο.

    Και, παρεμπιπτόντως, λυπάμαι που θα στο πω, αλλά στα 22 σου δεν είσαι μικρός. Μπορείς να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις. Αρκεί, βέβαια, να βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να εμπνεύσεις την απαιτούμενη σοβαρότητα και εμπιστοσύνη.
     
  11. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Τι είναι τελικά αυτό που θέλουν οι γυναίκες;



    H παρρησία σου με σκλαβώνει αγαπητή.
    Αισθάνομαι δικαιωμένος για το κομπλιμάν που σου απηύθηνα.
    Είσαι πράγματι συμπαθέστατη. 
     
    Last edited: 4 Ιουνίου 2011
  12. domino_hell

    domino_hell Regular Member

    Απάντηση: Τι είναι τελικά αυτό που θέλουν οι γυναίκες;

    μου φαινετε καποιοι δεν εχουν καθολου αισθηση του χιουμορ...
    μαλλον παρεξηγηθικα...δεν ζητησα να ασχολιθει καμια με μενα μονο
    και μονο για να μαθω...και δεν ζητησα απο καμια να κανει σχεση μαζι μου..
    απλα απαντησα στην απαντηση της...δλδ τι το κακο εχουν οι μικροι για να κανουν σχεσεις με μεγαλυτερες...?? γιατι το εισαι μικρος για να ασχολιθουμε μαζι σου..μου φαινετε καπως εμενα..εκτος κιαν παρεξηγησα κατι...