Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Sirbaid, στις 24 Μαϊου 2011.

  1. Απάντηση: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

    Φαντάζομαι πως ναι...
    Εγώ, πάρα πολύ συνειδητά δηλώνω Dom και όχι Master.

        Επίσης, μπορώ να φανταστώ να δεχτείς και να έρθω στο πρώτο σας session για να τους δείρουμε παρέα    Κάτι έχουμε πει επ' αυτού, ναι??

    Δε γίνεται να είναι όλοι τέλειοι Master ούτε όλες τέλειες σκλάβες. Νομίζω ότι αρκετοί δικαιούνται να φέρουν τον τίτλο του Master, από τα λίγα που έχω δει, περισσότεροι μάλλον από αυτές που μπορούν να φέρουν τον τίτλο της σκλάβας. Άλλο αν δεν είναι άμεμπτοι Masters... Κάτι τέτοιο εξάλλου δε γνωρίζεις καν αν υπάρχει.


    Είσαι σίγουρη ότι σε αυτούς που σε γνωρίζουν προσωπικά στέκεσαι ως υ?  Φαντάζομαι ότι συμφωνείς μαζί μου και γι αυτό χρησιμοποίησες το Υ αντί του υ.


    Μιλάμε για ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ παράδειγμα!!     Γενικά πάντως δε νομίζω ότι διαφωνούμε
     
  2. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Απάντηση: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM



    Νομιζω πως ανοιχτη διαπραγματευση των ρολων μπορει να υπαρξει μονο μεταξυ συνειδητοποιημενων ατομων,με αντικειμενο το ειδος και τα ορια της σχεσης.
    Στην προκειμενη περιπτωση ενος Κ και μιας βανιλα με bottom γουστα στο κρεβατι,το μονο που μπορει να υπαρξει ειναι η αρχικη συναινεση της να δοκιμασουν να πανε λιγο παραπερα και παραμεσα.
    Απο κει και μετα,ο χειρισμος της καταστασης απο τον Κ,ειναι οχι μονο επιτρεπτος,αλλα μονοδρομος.
    Κι αν η πρωτοβουλια και η καθοδηγηση ειναι φυσιολογικες,αναμενομενες και θεμιτες απο το συνειδητοποιημενο μελος μιας σχεσης,οταν αυτος ειναι ο Κυριαρχος αποτελουν βασικο χαρακτηριστικο του.Με αλλα λογια ετσι θελει,ετσι εχει μαθει κι ετσι μπορει να ενεργει.Να χειριζεται και να ελεγχει.
    Οπου χειρισμος,ο ελεγχος της ποιοτητας,της εντασης,του ρυθμου των ερεθισματων,οπως πολυ παραστατικα περιεγραψε στο πρωιμο σταδιο ο Anacreon και πιο αναλυτικα και γενικα ο King,με στοχο την κοινη απολαυση και την αναδυση της υποτακτικης φυσης που ενδεχομενως λανθανει μεσα στη βανιλα γυναικα.
    Σε αντιδιαστολη με την εκμεταλλευση,οπου τη διαδικασια και το τελικο αποτελεσμα η βανιλα απλως τα υπομενει και τα ανεχεται λογω ανασφαλειας η ερωτα.
    Στην δευτερη περιπτωση και ειδικα οταν στη μεση υπαρχει βαθυ συναισθημα,ο Κυριαρχος που,οφειλοντας να ελεγχει και εχει επιγνωση της καταστασης και της πορειας των πραγματων την καθε στιγμη,καταδεχτει να συνεχισει για το κεφι του και την καυλα του,ειναι για πεταμα.
    Φυσικα αν μιλησουμε για συνειδητοποιημενη υποτακτικη που εχει κανει συμφωνιες και εχει θεσει ορια εξ'αρχης και οχι για βανιλα,τα περι εκμεταλλευσης παυουν να ισχυουν.

    Η μετατροπη μιας βανιλα σε υποτακτικη ειναι απολυτα φυσιολογικη επιθυμια του Κυριαρχου που θελησε τη συγκεκριμενη γυναικα.Το να φερεις στην επιφανεια την υποτακτικη της φυση που ηταν κρυμμενη πιθανον για μια ζωη,εχει μεγαλες δυσκολιες και απαιτησεις.Ειναι ομως ιδιαιτερα συναρπαστικο και γοητευτικο να το βλεπεις να συντελειται μπροστα στα ματια σου,ειδικα οταν εσυ εισαι ο υπευθυνος γι αυτο.
    Δικαιη ανταμοιβη,νομιζω,για την τεραστια ευθυνη που συνεπαγεται ολο αυτο και επωμιζεται ο Κυριαρχος.
    Αλλοιμονο του(και οχι μονο,δυστυχως),αν δεν..
     
  3. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

     
  4. zou

    zou

    Απάντηση: Re: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM


    ασχετο με το νημα αλλα εγραψες!!!!!
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Συμφωνώ ότι αρκετοί δικαιούνται πράγματι να φέρουν τον τίτλο του Μάστερ, σύμφωνα με την κρίση των ομοίων τους (μπιντιεσέμερς που έχουν γνώση και συναίσθηση του τί στο διάολο κάνουν). Στις "χειροπιαστές αποδείξεις" τσίνισα. Αντίθετα, υπάρχουν άφθονες χειροπιαστές αποδείξεις περί ανευθυνότητας αρκετών αυτοαποκαλούμενων Μάστερ. Κανένας δεν μίλησε για άμεμπτους Μάστερς, ούτε για άμεμπτες σκλάβες. Επιχειρούμε - όσοι τις επιχειρούμε - δύσκολες σχέσεις. Δεν πετυχαίνουμε πάντα. Πότε κάνει λάθη ο ένας, πότε ο άλλος, πότε και οι δύο. Κάποιες φορές οι συγκυρίες δεν επιτρέπουν την εξέλιξη της σχέσης...

    Δεν συμφωνώ διόλου. Ο λόγος που χρησιμοποιώ το κεφαλαίο Υ είναι παρόμοιος με τον λόγο που πολύ συχνά χρησιμοποιώ το κεφαλαίο D. Δεν προσέρχομαι σαν κανένα κακομοιριασμένο στην ασύμμετρη σχέση. Προσέρχομαι ως ισότιμο μέλος σε σχέση ασυμμετρίας. Για να κρατηθούν οι ισορροπίες απαιτείται δύναμη, φαντασία, τόλμη, υπομονή και άλλα πολλά, εκατέρωθεν. Το ότι έχω ανάγκες συνεπάγεται ότι ο Μεγάλος έχει την δυνατότητα και την θέληση να τις καλύψει. Το ότι ο Μεγάλος θέλει να με κατασπαράξει συνεπάγεται ότι έχω το σθένος να παραμείνω στη θέση μου για ικανό διάστημα, μέχρι να χορτάσει. Και δεν είναι όλα θέμα βρωμόξυλου, you know...Είμαστε επομένως ισότιμοι στις ασυμμετρίες μας.

    Στις ερωτικές μου σχέσεις δεν προσέρχομαι ως υποτακτική αλλά ως slave. Η διαφορά είναι τεράστια. Και ναι, στέκομαι επάξια θαρρώ, όταν ο άλλος στέκεται ως Κ, ως Αφέντης, ως Ιδιοκτήτης. Δεν θα δήλωνα slave αν δεν το ένιωθα ότι έτσι είναι. Με ενοχλούν οι ψευτιές και οι θεατρικότητες. Εάν ο άλλος όμως δεν είναι Κ ως προς εμένα, φέρομαι κανονικά. Δεν είμαι ταπεινή, ούτε χαμηλών τόνων, ούτε άνευ απόψεων. Μερικοί πιστεύουν ότι αυτό σημαίνει σκλάβα. Κάνουν λάθος.

    Η μετατροπή μίας βανίλα σε υποτακτική είναι εφικτή, εφόσον υπάρχει υποτακτικότητα μέσα της. Εκείνο που δεν είναι εφικτό, κατά την άποψή μου, είναι η μετατροπή μίας υποτακτικής σε βανίλα... 
     
  6. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Re: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

    Πολλω δε μαλλον η μετατροπη μιας σκλαβας σε βανιλα ,
    οχι δεν ειναι ανεφικτο ομως το τιμημα ειναι μεγαλο γεματο πονο , πολυ πονο
    δυσκολη μετατροπη που χρειαζεται πολυ δυναμη να μην πισωγυρισεις ....
    ν αρνηθεις τη φυση σου που κι αυτη με κοπο ανακαλυψες και με κοπο και πονο ολοκληρωσες
    να σχοινοβατεις καθε στιγμη στη ζωη σου μεχρι το τελος ...
     
  7. Sirbaid

    Sirbaid Regular Member

    Αυτό λέω και γω... Η μετατροπή μίας βανίλα σε υποτακτική είναι εφικτή, εφόσον υπάρχει υποτακτικότητα μέσα της.... τον τρόπο ...ρώτησα... αλλα έλαβα αρκετες απαντήσεις που δεν απέχουν από τον τρόπο που λειτουργώ...

    Συμφωνώ με αυτό που λέγεται "ενθάρρυνση της φύσης.." εκθραση των συναισθημάτων σου.. της κυριαρχίας ή της υποτακτικότητας, οτι βρε αδερφέ σε εκφράζει... σε απελευθερώνει...
     
  8. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Re: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

     
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

    Για την ορολογία, ένα αρκετά αναλυτικό άρθρο βρίσκεται εδώ:

    Ο δικός μου ορισμός της διαφοράς ανάμεσα σε σκλάβα και υποτακτική, έχει ως εξής:

    Μία υποτακτική ακολουθεί έναν Μάστερ για να μπορέσει να εκπληρώσει τις δικές της επιθυμίες. Μία σκλάβα δεν έχει δικές της επιθυμίες. Χρειάζεται τον Αφέντη για να της λέει τί να επιθυμεί. Γι αυτό μπαίνει στην υπηρεσία του. Αντικαθιστά τον εσωγενή μηχανισμό της τιμωρίας και της ανταμοιβής - που ήταν μάλλον ελαττωματικός εξ αρχής και γι αυτό αναζήτησε τη σκλαβιά - με έναν νέο μηχανισμό που είναι εξωγενής. Ο μηχανισμός προέρχεται από τον Αφέντη. Γι αυτό η υποτακτική έχει όρια ενώ η σκλάβα δεν έχει. Τώρα πολλοί δεν καταλαβαίνουν πώς γίνεται αυτό, στις μέρες μας, να υπάρχει κανονική σκλαβιά. Και όμως, υπάρχει. Βασίζεται στο conditioning, στις ανάγκες κάποιων γυναικών και στις εθιστικές ενδορφίνες της εγκεφαλικής Κυριαρχίας. Αδυνατώ να κατανοήσω πώς είναι δυνατόν για μία σκλάβα να αποχωρήσει ποτέ μόνη της από μία πραγματική σχέση σκλαβιάς που έχει εδραιωθεί. Γι αυτό υπάρχει το (πολύ επώδυνο) release. Μία αποτοξίνωση από την πρέζα θα ήταν πολύ πιο εύκολη...

    Εξαρτάται προφανώς από τον Αφέντη τί είδους υπηρεσίες θα ζητήσει. Χρειάζεται κάποια να του μαγειρεύει; Κάποια να του καθαρίζει το σπίτι και να του σιδερώνει τα πουκάμισα; Κάποια που να την βασανίζει όποτε το επιθυμεί; Κάποια να την γαμάει; Κάποια να την εξευτελίζει; Κάποια που θα είναι σεξουαλικό παιχνίδι; Κάποια που θα είναι αγαπημένη σύντροφος; Κάποιος που θα είναι όλα αυτά; Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί συνδυασμοί. Σίγουρα είναι σημαντικό να υπάρχει ένα καλό ταίριασμα εξ αρχής. Υπάρχει το θέμα του ταλέντου, των ικανοτήτων, της ιδιοσυγκρασίας αμφοτέρων. Ακόμη, τίθεται θέμα γνώσεων. Δεν μπορεί μία σκλάβα να ακολουθήσει έναν Αφέντη που δεν ξέρει τί κάνει, που δεν κατανοεί την ιδιοκτησία του, που δεν την καταλαβαίνει, που δεν βλέπει τις ανάγκες της, δεν ξέρει τί είναι αυτό που την συγκινεί, τί αυτό που την φοβίζει. Πώς μπορείς να ελέγξεις αυτό που δεν γνωρίζεις; Αν ήταν τόσο εύκολο να ελέγξεις ένα ον τόσο πολύπλοκο όσο μία γυναίκα, μόνο μέσα από τους οργασμούς της, ο κάθε ανόητος που θα έκανε μία γυναίκα να χύσει θα μπορούσε να αυτοαποκαλείται Μάστερ. Είναι πολύ περισσότερα πράγματα ο Μάστερ από έναν καλό αυνανιστήρα...΄

    Οι επιθυμίες της σκλάβας δεν έχουν πάψει να υφίστανται, απλά έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα. Δεν λειτουργούν πλέον ως κίνητρα. Ενδέχεται άλλες σκλάβες να το βλέπουν διαφορετικά όμως, οπότε μιλώ μόνο για μένα. Μου είναι σημαντικό το κίνητρο, αλλιώς είμαι ικανή να μην κάνω απολύτως τίποτα με τη ζωή μου. Είμαι σχεδόν πλήρως παθητική πλέον.

    Η σκλάβα που βρίσκεται να υπηρετεί τις επιθυμίες ενός Αφέντη ανακαλύπτει ότι αυτός ο τρόπος ζωής της παρέχει τεράστια γαλήνη και αίσθηση ασφάλειας και ανακούφιση. Είναι σαν να υπερβαίνει ένα εμπόδιο προς την απόλαυση (ο εαυτός της είναι το εμπόδιο).

    Εγώ προσωπικά απολαμβάνω το slavery ποικιλοτρόπως, όχι μόνο ως ηρεμία και ασφάλεια. Το απολαμβάνω από αισθητικής και φιλοσοφικής απόψεως. Δεν είμαι Χριστιανή αλλά απολαμβάνω την έκσταση του μάρτυρα. Δεν πιστεύω σε τίποτα και όμως απολαμβάνω την αίσθηση της ενότητας που εμποτίζει όλα τα πράγματα (μέσω της επικέντρωσης στον Ένα, στον Αφέντη). Θαυμάζω τους δύο διεστραμμένους που επενδύουν τόσο πολύ χρόνο και τόση ενέργεια, κάνοντας τόσο δύσκολα πράγματα, αντί να κάνουν αυτό που η κοινωνία θέλει από αυτούς. Βρίσκω πολύ επαναστατικό τον τρόπο που γράφουν την κοινωνία και τον καταναλωτισμό στα παλιά τους τα παπούτσια. Τέλος, βρίσκω κάτι άπειρα ευγενικό και άξιο στην αφοσίωση του ενός προς τον άλλον, μέσα στη σχέση σκλαβιάς. Στις βανίλλα σχέσεις αυτό δεν υπάρχει, γιατί εκεί δεν υπάρχει η ένταση της εξάρτησης του ενός από τον άλλον.
     
  10. Brainstorm

    Brainstorm Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

    Αν μιλας για μια απλη σχεσουλα οπως στο sex and the city, προφανως.

    Η ενταση της εξαρτησης ομως δεν ειναι αποκλειστικο προνομιο της bdsm σχεσης. Ειναι πολυ πιο ευκολο μαλιστα να εξαρτηθει καποιος σε μια bdsm σχεση, παρα σε μια βανιλα, οποτε οσοι βανιλα εχουν τετοιου ειδους σχεση εγω προσωπικα τους θαυμαζω περισσοτερο απο τους αντιστοιχους σε μια bdsm σχεση.

    Δεν γινεται σε καθε σοβαρο ποστ οπως αυτο, να υπαρχει και αυτη η ρημαδα και εντελως ακυρη συγκριση με το βανιλα στατους.
     
  11. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

    Μιλάω για την εξάρτηση των ενδορφινών. Είναι μία πολύ ισχυρή έξάρτηση. Η ένταση της σχέσης είναι δραματικά υψηλότερη από την ένταση μίας σχέσης βανίλλα (δικές μου, προσωπικές συγκρίσεις ασφαλώς). Δεν αρνούμαι το γεγονός ότι υπάρχουν και άλλα είδη εξαρτήσεων, σε βανίλλα σχέσεις (όπως η νοσηρότατη εξάρτηση των κακοποιημένων γυναικών, για παράδειγμα).

    Επίσης καλό είναι να έχουν στο νου τους όσοι θέλουν να ασχοληθούν με παιχνίδια της βούλησης, ότι η βούληση είναι ένας μηχανισμός που όσο δεν τον εξασκείς τόσο ασθενεί. Αυτό οδηγεί σε δραστικές αλλαγές συμπεριφοράς, σχεδόν μόνιμες, μη αναστρέψιμες. Αυτή είναι σαφώς η προσωπική μου άποψη, όπως είπα και παραπάνω. Ο μόνος λόγος που τοποθετήθηκα, ήταν το ότι ερωτήθην...
     
  12. Brainstorm

    Brainstorm Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mύηση της φίλης μου στο ΒDSM

    Δεν σε αμφισβητω, και εγω αυτα που λεω προσωπικες αποψεις ειναι. Μαλιστα αυτα που γραφεις μου δινουν τροφη να σκεφτω.

    Αλλα εχω ξαναγραψει πως το βρισκω ατοπο να γινεται επι μονιμου βασεως αυτη η συγκριση. Το bdsm ειναι bdsm και η βανιλα βανιλα. Εδω θα επρεπε πιστευω να υπαρχει περισσοτερη ενασχοληση με το πρωτο. Οχι πως δεν υπαρχει, αλλα οταν σε καθε δευτερο ποστ αναφερεται η βανιλα σχεση και το ποσο κατωτερη ειναι κλπ κλπ πιστευω χανεται το νοημα.

    Δεν μπορω να ξερω για την εξαρτηση των ενδορφινων καθως ουτε το εχω ψαξει ( ακομα ), ουτε τις γνωσεις εχω ( ακομα - θελω να πιστευω ). Και εγω, απο προσωπικη εμπειρια, σε μια σχεση που ειναι ψυχοπνευματικα αρρωστημενη αλλα συγχρονως απελευθερωτικη και διαφορετικη σε καθε δυνατο επιπεδο απο το οτιδηποτε μεχρι στιγμης, βιωνω οπως και αυτη, περιστατικα μεγιστης εξαρτησης και μαλιστα οταν θα ελεγε κανεις πως δεν υπαρχει και καποια ενδειξη που θα επρεπε να συμβαινει αυτο ( οχι γενικα, σε δεδομενες στιγμες αναφερομαι. Γενικα, υπαρχει η εξαρτηση και "κυριευει" και τους δυο.

    Αλλα, εχω υπαρξει μαρτυρας, και ακομα ειμαι δηλαδη, βανιλα σχεσης που η εξαρτηση ειναι μια λεξη που υποτιμα αυτο που υπαρχει μεταξυ τους. Δεν ειναι ολα αποκλειστικο προνομιο του bdsm.

    Μερικοι ανθρωποι φτανουν εκει που ειναι καποιοι αλλοι, χωρις καν να κανουν ουτε το 1/10 των βηματων που κανουν οι δευτεροι. Οχι απο ανωτεροτητα, ουτε επειδη ειναι πιο ικανοι. Απλα φτανουν, συμβαινει.

    Μια σχεση βανιλα δεν ασχολειται τοσο πολυ στο χτισιμο της ιδιας της σχεσης, γιαυτο και την θεωρουμε πιο "βαρετη" κλπ. Ομως, οι ανθρωποι λειτουργουν με τον δικο τους τροπο, και αν ειναι κατι να συμβει μεταξυ δυο ανθρωπων, εφοσον δοθει το καταλληλο πεδιο, θα συμβει και ας ειναι και στην πιο βαρετη βανιλα σχεση.

    Απλα, στην bdsm σχεση θα εχει υπαρξει αλλη διαδρομη μεχρι να φτασουν εκει τα ατομα αυτα. Διαφορετικη, εντελως. Το αποτελεσμα ομως ειναι το ιδιο και το αυτο.