Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

D/s ή M/s (παιχνίδια βούλησης)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Uther, στις 9 Ιουνίου 2011.

  1. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: D/s ή M/s (παιχνίδια βούλησης)

    Συμφωνώ, πάντα υπήρχε, υπάρχει θα υπάρχει, στον αιώνα τον άπαντα, κάτι, κάποιος να προσπαθεί να διαμορφώσει την βούληση μας με σκοπό να υπηρετήσουμε την θέληση και τους κανόνες του .

    Η διαφορά όμως σε αυτό και στο θέμα που πραγματεύεται το νήμα σου είναι στο γιατί γίνεται αυτό. Είναι θεμιτό, καλό, αποδεκτό και υγιές να προσπαθεί κάποιος να διαμορφώσει την βούληση σου όταν το κάνει γιατί πιστεύει ότι θα σε κάνει να ασχοληθείς με κάτι καλύτερο που θα σου αποδώσει μεγαλύτερο εισόδημα, θα σε μορφώσει, θα σε κάνει σωστότερο βάση κάποιον αρχών και ούτω καθεξής. Όταν το κάνει γιατί πιστεύει ότι θα αντικαταστήσει την δική σου βούληση, θέληση με την δική του καλύτερη.

    Θα ήθελα να προσέξεις ότι είπα ότι είναι θεμιτό, καλό, αποδεκτό και υγιές. Δεν είπα ότι είναι σωστό η όχι και θα ήταν offtopic να προσπαθήσω να το κάνω.

    Στην περίπτωση της σκλάβας τώρα, πόσο θεμιτό, καλό, αποδεκτό και υγιές είναι το να προσπαθείς να μετατρέψεις έναν άνθρωπο σε άβουλο ον με μηδενική διάθεση βούλησης με κύριο σκοπό να υπηρετεί τα δικά σου θέλω και απώτερο να ικανοποιήσεις τα δικά σου και δικά της σεξουαλικά ένστικτα*. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που να ξεχάσει ότι είναι άνθρωπος και να χάσει κάθε ισορροπία, λες και είχε γεννηθεί μόνο για να υπηρετεί κάποιον.

    Πως θα μπορούσε να βρει μετέπειτα τα κίνητρα και την διάθεση για ζωή έξω από μια BDSM σχέση.



    Φαντάζομαι ότι ρωτάς γιατί ποτέ δεν το έχεις δει. Γιατί σε κούρασαν οι υποχρεώσεις που σέρνουν τα κίνητρα μας και όλα αυτά που αναγκάζεσαι να κάνεις χωρίς να θέλεις, για να τα εξυπηρετείς. Και πιστεύεις ότι αν απαλλαγείς έστω και για λίγο από αυτά θα είναι όλα πιο όμορφα και ξεκούραστα.

    Αλλά, ότι έμψυχο έχω αντικρύσει έως τώρα, από τους γείτονες μου μέχρι την τριανταφυλλιά στον κήπο μου, έχει κάποια κίνητρα και είναι αυτά που το κρατάν ζωντανό. Το μόνο που έχω δει χωρίς κίνητρο ήταν ο παππούς μου στο κρεβάτι της εντατικής. Ήξερε ότι ποτέ δεν θα σηκωθεί ξανά και ποτέ δεν θα ξανακάνει καμία δουλεία για αυτό και δεν είχε κανένα κίνητρο. Ήταν εντελώς ξεκούραστος γιατί τα μηχανήματα φρόντιζαν για ότι χρειάζεται για να ζήσει και κανείς δεν μπορούσε να τον κατηγορήσει για αυτό.

    Ενδιαφέρον δεν ήταν καθόλου και απελευθερωτικό ήταν μόνο ως προς το γεγονός ότι, ότι περίμενε ήταν να απελευθερωθεί από την ζωή του και μάλιστα βιαζόταν.

    Και να σε ρωτήσω με την σειρά μου κάτι, τι καλύτερο και πιο ενδιαφέρον και πιο απελευθερωτικό από την χαρά της επίτευξης των στόχων που σου θέτουν τα κίνητρα σου ειδικά όταν πηγάζουν από τα πραγματικά σου θέλω;

    Για μένα το μόνο που πλησίασε αυτήν την ευχαρίστηση, ήταν η γκαύλα που ένοιωσα όταν για πρώτη φορά προξενούσα πόνο στην πρώτη υποτακτική μου. Ποτέ κάτι άλλο.



    Για ακόμη μια φορά καταλαβαίνω μερικώς την ερώτηση σου . Να φανταστείς ότι έψαξα στο λεξικό να βρω την ακριβή ετυμηγορία του λήμματος αποδόμηση, και σε ευχαριστώ που εξαιτίας σου εμπλουτίζω το λεξιλόγιο μου.

    Αν δεν σε κουράζει, θα μου άρεσε να μου το κάνεις λίγο πιο «λαικό» γιατί θα ήθελα πολύ να σου απαντήσω.







    *Επειδή είμαι σίγουρος ότι πάλι θα διαβάσω post του τύπου το BDSM δεν έχει σχέση καμία με το σεξ και είναι ανώτερο και τρίχες κατσαρές, να τονίσω ότι όλα από μια γκαύλα ξεκινούν η οποία όμως είναι τόσο έντονη που καταλήγει στο γίνει ψύχωση, κακή νοοτροπία και στάση ζωής χάνοντας οτιδήποτε έχει σχέση με γκαύλα και την ευχαρίστηση που αυτή συνεπάγει.
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: D/s ή M/s (παιχνίδια βούλησης)

    Στη συζήτηση που είχαμε με τη νηματοθέτρια (νομίζω σε μένα αναφέρεται) μίλησα για τις περιόδους ανάμεσα σε σχέσεις. Στην δική μου περίπτωση λοιπόν, έφυγα μόνη μου από την πρώτη μου σχέση επειδή ήταν μία μπούρδα και μισή, με είχε στο περίμενε ο τύπος με ένα sms πότε πότε και φυσικά, μόλις κατάλαβα ότι με δουλεύει, βρήκα άλλον. Θεωρώ ότι έκανα καλά γιατί μπήκα σε κάποια πραγματική σχέση αμέσως μετά, στην οποία πράγματι υπήρχε χρήση / βεβήλωση / έλεγχος / φροντίδα κλπ. Η σχέση αυτή έληξε με πρωτοβουλία του Κυρίου, όταν αναγκάστηκε να φύγει από την Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους. Δεν θα έφευγα ποτέ από μόνη μου. Η επόμενη σχέση ήταν με τον V. Και πάλι η σχέση έληξε με release, δηλαδή με δική του πρωτοβουλία, μετά από ενάμισι χρόνο σχέσης. Και πάλι δεν θα έφευγα ποτέ από μόνη μου.

    Νομίζω πως η ερώτησή σου είναι καίρια, την έχουμε όμως απαντήσει δια χειρός David Stein. Είναι θεμιτό η σκλάβα να βρίσκει το κουράγιο και να πηγαίνει ενάντια στην εξάρτηση όταν δεν καλύπτονται οι ανάγκες της, είτε επειδή ο Κυρίαρχος είναι ανεύθυνος, είτε επειδή δεν είναι ο κατάλληλος Κυρίαρχος για την ίδια, είτε επειδή αποδεικνύεται ότι δεν είναι καν Κυρίαρχος τελικά (πράγμα που συμβαίνει συχνά μόλις περάσει το excitement και η καύλα της διαδικασίας μέχρι την υποταγή, μετά το βάζουνε στα πόδια, λολ).

    [Είχα πριν κάποια χρόνια αυτή τη συζήτηση με τη Λάρα, δηλαδή το αν ένας Αφέντης στον οποίο παραδίδεσαι ολοκληρωτικά σε βαριέται μόλις παραδοθείς. Είδα που κάποιος το έγραψε σε κάποιο νήμα, δεν θέλω λέει την γυναίκα να γίνεται αλοιφή. Θεωρώ ότι αυτό δεν ισχύει για έναν Αφέντη. Αυτός την θέλει αλοιφή. Δεν την βαριέται έτσι. Έτσι την θέλει...]

    Επομένως, μία σκλάβα παραδομένη και εξαρτημένη, της οποίας οι ανάγκες καλύπτονται, όχι, δεν φεύγει ποτέ. Δεν το διανοείται καν. Μία αδέσποτη σκλάβα που επιχειρεί να κάνει σχέση M/s με κάποιον έχει αρκετή βούληση για να επιλέξει τον επόμενο, είτε κάνει λάθος είτε όχι, και αρκετή βούληση για να φεύγει από σχέσεις που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του M/s. Αλλά είναι αυτό βούληση στ' αλήθεια ή απλά επιλογή; Ή μήπως είναι η μόνη βούληση που της έχει απομείνει, να μπει δηλαδή σε μία ουσιαστική σχέση σκλαβιάς; Τείνω να πιστεύω το τελευταίο...

    Αυτό ακριβώς εννοούσα όταν είπα ότι εξασθενεί η βούληση: ότι δεν είχα στόχους πια. Φυσικά ήθελα να αγοράσω ένα φόρεμα (όχι πολύ συχνά) ή να φάω ένα παγωτό. Αυτά όμως δεν είναι βούληση. Δεν είχα ουσιαστικά κίνητρα για να κάνω οτιδήποτε. Δεν φαινόταν να με ενδιαφέρει κάτι περισσότερο από κάτι άλλο. Η ύπαρξή μου γίνεται ανακλαστική καθαρά, όταν βρίσκομαι αδέσποτη. Θα μπορούσα να ήμουν και αμοιβάδα ή μαλάκιο, λολ. Τρώω, κοιμάμαι, χύνω. Θεωρώ ότι αυτό δεν είναι βούληση. Θυμάμαι τη βούληση ως κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτού του είδους την ύπαρξη.

    Το ξέρω ότι δεν αστειεύεσαι. Έτσι ακριβώς είναι.
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: D/s ή M/s (παιχνίδια βούλησης)

    Από την δική μου εμπειρία δεν βίωσα τέτοια πράγματα. Αντί να χάσω την ισορροπία μου, βρήκα μεγαλύτερη από ότι είχα πριν (για παράδειγμα πήγα στους Ανώνυμους Αλκοολικούς και σταμάτησα να πίνω για 9 μήνες, αλλά και άλλα πολλά, θέματα διατροφής, νυμφομανίας κλπ, διευθετήθηκαν πολύ όμορφα). Δεν έγινα άβουλη αλλά υιοθέτησα την βούληση του Κ μου. Όσον αφορά την απόλαυσή μου, ανακάλυψα ότι ήταν πολύ πιο απολαυστικό να μου λένε τί μπορώ και τί δεν μπορώ να απολαύσω...Αυτό είναι το M/s, όχι αυτό που περιγράφετε ανωτέρω...Σαφέστατα υπήρξε αποδόμηση και αναδόμηση. Μόλις όμως χάθηκε η εξωτερική πηγή της βούλησης, επανήλθα σε πρότερες καταστάσεις, με το "πρόσθετο δώρο" της σχεδόν πλήρους απώλειας δικής μου βούλησης. Σχεδόν καμία γυναίκα που έζησε την έκσταση της σκλαβιάς δεν θα γυρίσει να κάνει μέτριο σεξ (έστω και βίαιο) και να ζει μία μέτρια ζωή μέχρι να πεθάνει. Μπορεί να το κάνει για λίγο. Πάλι εδώ θα γυρίσει όμως.

    Νομίζω πως απλά έτσι ξεκινά, γιατί εκεί αναδύεται πιο έντονα, στην σεξουαλική μας πλευρά. Δεν ταυτίζεται όμως με το σεξ, δεν είναι κάτι σεξουαλικό, είναι κάτι σχεδόν άφυλο θα έλεγα. Παραθέτω ένα απόσπασμα από το νήμα Εκπαίδευση σκλάβας του MasterJp. Τα λέει πολύ καλύτερα από ότι θα μπορούσα να τα πω εγώ.

     
  4. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Re: Απάντηση: D/s ή M/s (παιχνίδια βούλησης)

    Θέλω να σχολιάσω την γνώμη σου πάνω στο ζήτημα αλλά πριν το κάνω θα ήθελα αν μπορείς και θέλεις να μου διευκρινήσεις κάτι: τα θέματα αλκοολισμού, διατροφής, νυμφομανίας και τα άλλα και άλλα, τα είχες πριν από την πρώτη σου Μ/σ σχέση?


    Σεβαστή και καλοδιατυπωμένη η γνώμη του MasterJp και κατά επέκταση και η δική σου, αλλά έχω κάτι να σε ρωτήσω που βασίζεται στην δική μου γνώμη, με κίνδυνο μάλιστα να διαγραφεί το post μου ως offtopic από την Uther, εάν η λειτουργία σου ως σκλάβα σταματούσε να υγραίνει τον κόλπο σου ή σταματούσε να εμπλουτίζει τις φαντασιώσεις σου, θα συνέχιζες να θέλεις να είσαι σκλάβα κάποιου?
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: D/s ή M/s (παιχνίδια βούλησης)

    Ναι, από την εφηβεία μου. Στο θέμα της διατροφής, απλά τρώω άτσαλα, δεν τρώω πολύ (η πιο συνήθης διατροφική διαταραχή στον χώρο μας είναι η υπερβολική κατανάλωση τροφής). Εγώ μπορεί να ξεχάσω να φάω μεσημεριανό και μετά να τη βγάλω με στραγάλια και σταφίδες, λολ.

    Όχι. Δεν κάνω ποτέ πια (post M/s εποχή) τίποτε που δεν είναι απολαυστικό. Παλιά έκανα και βασανιζόμουν αχρείαστα. Δεν ξέρω γιατί. Τώρα πλέον αν δεν απολαμβάνω βαθειά και ειλικρινά φεύγω. Έχω φύγει από επίσκεψη, από πάρτι, ακόμη και από το γραφείο μου φεύγω όταν δεν νιώθω "σε αρμονία", πλάκα πλάκα και στη μέση σέσσιον έχω φύγει (και πριν κανα δίμηνο στη μέση παρτούζας, λολ).

    Όχι, δεν θα συνέχιζα σχέση που δεν είναι απολαυστική, γιατί αν δεν ήταν απολαυστική, αυτό θα ήταν ένδειξη ότι πρόκειται για M/s που για κάποιο λόγο πάσχει.

    Το BDSM (όταν είναι καλό και δεν ασχολείται με θεατρικότητες, όταν δηλαδή φέρνει τα δύο άτομα σε ουσιαστική επαφή) έχει την ιδιότητα να φέρνει τα άτομα και σε επαφή με τον εαυτό τους. Κατά σατανική σύμπτωση, στον πυρήνα του εαυτού μας δεν βρίσκονται τα Prada παπούτσια, ούτε ο τραπεζικός μας λογαριασμός, ούτε η κοινωνική καταξίωση, ούτε η επαγγελματική επιτυχία. Βρίσκεται η σεξουαλικότητά μας.

    Οπότε έχετε απόλυτο δίκιο και είδα ότι το επισημάνατε και λίγο παραπάνω και το χάρηκα και επικροτώ. Καλό θα ήταν βέβαια να διευκρινίσουμε ότι η σεξουαλικότητα δεν ταυτίζεται απαραίτητα με το σεξ. In fact, στο BDSM σπανιότατα ταυτίζεται με το σεξ. Ειλικρινά, αν κάποιος θέλει να κάνει σεξ, γιατί θα πρέπει να ασχοληθεί με το BDSM; Και γιατί να βαφτίσουμε BDSM αυτό που είναι απλά κίνκυ σεξ, με τις απολαυστικές συναινετικές βουρδουλίτσες του, τις ωραιότατες βαθιές πίπες και τους βίαιους σοδομισμούς;

    Βέβαια, άνθρωποι είμαστε και κάποιες φορές το σεξ είναι το κερασάκι στην τούρτα. Γιατί όχι; Προσωπικά δεν θεωρώ ότι κάνω σεξ, αλλά ότι γίνεται χρήση μου για σεξουαλικές υπηρεσίες. Συνήθως έχω σαφείς εντολές, όπως την εντολή για πλήρη ακινησία ή την εντολή να μην κάνω κανέναν θόρυβο. Θυμάμαι πώς ήταν το σεξ σε βανίλλα συνευρέσεις και σίγουρα δεν είχε καμία σχέση με αυτού του είδους τη χρήση...
     
  6. angel42

    angel42 Regular Member

    Απάντηση: D/s ή M/s (παιχνίδια βούλησης)

    Εν κατακλείδι
    Πού βρίσκονται - τα όρια D/s , M/s και κατά πόσο επικίνδυνα μπορούν να γίνουν και με ποίο τρόπο θα μπορούσε κάποιος κατά τη γνώμη σας να παίξει παιχνίδια βούλησης με ασφάλεια;


    Η ασφάλεια, προκύπτει μόνο αν έχει λύσει και ο ένας και ο άλλος την ιδιαίτερη και προσωπική του σχέση με την Εξουσία. Ή αν δεν την έχει λύσει, έστω να γνωρίζει καλά ο καθένας το δικό του μηχανισμό που κινητοποιείται απέναντι στις διάφορες εκφάνσεις της εξουσίας και να τις κοινοποιεί στον/στην έτερο. Η βούληση δεν έχει να κάνει με εξουσιαστικές δομές όσο και αν συχνά τα δύο ομοιάζουν ή μπορεί και να ταυτίζονται... Σε κείνο το μπέρδεμα ή την ταύτιση ή την άγνοια ανάμεσα στη βούληση και την εξουσία είναι που μπορεί να προκληθούν ζημίες...

    Από κει και πέρα, το τέλος, ο χωρισμός, η απώλεια κάποιου προσώπου με το οποίο υπάρχει αλληλεπίδραση και δη έντονη ποτέ δεν είναι εύκολο... Ένας μικρός ή μεγάλος θάνατος μέχρι την επαναγέννηση...

    Αυτόν τον ανθρώπινο πόνο, αυτό το κενό, δεν τον γλιτώνει κανείς που έχει υπάρξει παρών στη σχέση του, είτε μικρής είτε μακράς διαρκείας. Και η κατάθλιψη και τα βήματα για το ξεπέρασμα της παίρνουν διάφορες μορφές ανάλογα με την ψυχοσύνθεση του ατόμου και το χαρακτήρα του...

    Οι "μοιραίες" σχέσεις μπορεί να είναι αναντικατάστατες. Το να είναι κάποιος αναντικατάστατος για τον άλλον δεν συνιστά κίνδυνο... Το δέσιμο δύο ανθρώπων όταν για όποιους λόγους ο ένας από τους δύο χαθεί μπορεί να σημαίνει ότι ποτέ ξανα κάποιος δε θα βιώσει αυτό το μέγεθος. Κι αυτή είναι μία αλήθεια που θα χρειαστεί να ζήσει μαζί της ή να αποφασίσει τί θα την κάνει αυτήν την αλήθεια. Δεν τίθεται το θέμα ως απώλεια ασφάλειας σε τέτοια μεγέθη. Αλλά αυτά είναι μεγέθη σπάνια και ιδιαίτερα οπότε ας μην εστιάσουμε σε αυτά.

    Το D/s πιστεύω ότι είναι η αρένα που κανείς μπορεί να αρχίσει να συνειδητοποιεί τη σχέση του με την Εξουσία και το φόβο του με τη Δέσμευση. Αν το καταφέρει αυτό τότε με μεγάλη ασφάλεια μπορεί να περάσει στο M/s (και να παίξει και ότι παιχνίδια θέλει).

    H μυητική διαδικασία είναι η βάση. Πόσο κανείς προχωράει στην προσωπική του μύηση είναι υπόθεση του καθενός...

    Η επιλογή του συντρόφου βρίσκεται στην καρδιά κάθε θέματος μύησης και ασφάλειας. Χωρίς βιασύνη. Είναι λογικό ότι όταν πέφτεις με τα μούτρα έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να σπάσεις και τα μούτρα σου. Είναι λογικό ότι όταν επαναλαμβάνουμε χωρίς να εξελισσόμαστε τις ίδιες προβληματικές θα πέφτουμε συνέχεια σε ίδιες και παρεμφερείς προβληματικές... Σε όλα είμαστε βιαστικοί. Ας μην είμαστε βιαστικοί σε θέματα της ψυχικής μας υγείας, του έρωτα και της ύπαρξης μας κι ας βγούμε από λογικές θυματοποίησης του εαυτού μας ή των άλλων... Μιλάμε για M/s και όχι για ψυχάκηδες...

    Χωρίς θεμέλια όλα τα σπίτια θα πέσουν να μας πλακώσουν, είτε μπαίνουμε μέσα για να τα κατοικήσουμε είτε για να τα επισκεφτούμε...
     
  7. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: D/s ή M/s (παιχνίδια βούλησης)


    Μου αρέσει αρκετά, το γεγονός πως θέλεις να προνοήσεις και να προβέψεις κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις σε μια BDSM σχέση. Σε κάθε τι νέο υπάρχει πάντα ένα ρίσκο και αυτό αποτελεί μέρος της γοητείας του άγνωστου και απρόβλεπτου. Ακόμα και σε μια εντελώς κλασική ερωτική σχέση, μπορεί να σε διαβεβαιώσει κανείς, ότι δεν θα πληγωθείς? Η διαίσθησή σου και μόνο, είναι αυτή που θα σε οδηγήσει. Συνήθως ένα νηφάλιο άτομο έχει απόλυτα ασφαλή όρια, αλλά αυτό δεν αποκλείει και την ύπαρξη κάποιων ακραίων συμπεριφορών. Αν και πιστεύω πως κάποιοι θα με κατακρίνουν, για μένα δεν νοήται κανενός είδους ερωτικό παιγνίδι, χωρίς sex. Τουλάχιστο οι άνδρες πιστεύω πως πάντα κάνουν αυτού του είδους τους συνειρμούς, αλλά παράλληλα είναι γεγονός πως έχουν έμφυτο και ένα συναίσθημα, του να θέλουν να προστατέψουν το "αδύναμο" θυληκό. Το αδύναμο εντός πολλών εισαγωγικών. Τελευταία, βλέπω γύρω μου αρκετούς/τες να παίρνουν ψυχοφάρμακα, χωρίς να έχω αντιληφθεί κάποια αλλαγή στην συμπεριφορά τους. Θεωρούσα πως όλα αυτά είναι τόσο μακρινά, και αφορούν τους ανθρώπους, που έχουν λυμένα όλα τους τα προβήματα και έχουν αυτοκαταστροφικές τάσεις. Όμως τελικά δεν είναι έτσι ...και όλοι μας, θα πρέπει να είμαστε περισσότερο υποψιασμένοι και επιφυλακτικοί. Όταν έχεις δίπλα σου ένα υγειές και σωστό άτομο, η "λέξη ασφαλείας" ή απλά οι αντιδράσεις σου, θα είναι αρκετά για να σου προσφέρουν ασφάλεια. Σε αντίθετη όμως περίπτωση???
     
  8. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Re: Απάντηση: D/s ή M/s (παιχνίδια βούλησης)


    Να αγιάσει το στόμα σου φίλε μου. Έχω βαρεθεί να ακούω αυτήν την σαχλαμάρα, για απόλυτο διαχωρισμό του sex από το BDSM. Είναι απαραίτητο το σεξουαλικό ερέθισμα, έστω και στην φαντασία, για να νιώσεις τον πόνο σαν απόλαυση. Εάν μπορεί σκέτος ο πόνος να αποτελεί απόλαυση, τότε να αγοράσετε μηχανή μεγάλου κυβισμού και να γκρεμοτσακίζεστε, απολαμβάνοντας την ανάρωσή σας στο νοσοκομείο. Ο πόνος θα είναι συνεχής και θα σας χαρίζει ρίγη ηδονής. Αλλά και απεθυνόμενος σε άνδρες που τυχόν ισχυρίζοντε το ίδιο, θα ρωτήσω: Είναι ποτέ δυνατόν μωρέ, να έχεις μπροστά σου μια γυμνή ωραία γυναίκα, και να μην σου γίνει κάγκελο????
     
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: D/s ή M/s (παιχνίδια βούλησης)

    Νομίζω πως κάνετε κάποιο λάθος σχετικά με το BDSM MasterAndreas. Το BDSM πολύ συχνά αφορά την ανταλλαγή ενέργειας και μόνο, όχι το σεξ.

    Εάν κάποιος άντρας επιθυμεί μια ωραία γυναίκα για να του γίνει κάγκελο, ποιος ο λόγος να κάνει BDSM; Τί σχέση έχει η ΩΡΑΙΟΤΗΤΑ της γυμνής γυναίκας; Αν είναι στη διάθεσή μου, αυτό μου αρκεί. Μετά ξέρω εγώ τί να κάνω για να πάρω την απόλαυσή μου.

    Εσείς όχι;
     
  10. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: D/s ή M/s (παιχνίδια βούλησης)

    Αν και το θέμα διαχωρισμού του σεξ απο το bdsm είναι offtopic

    Για τους άντρες δεν ξέρω. Κάποιοι από εμάς όμως έχουμε λίγο πιο πολύπλοκο μηχανισμό - αν όχι διέγερσης - ικανοποίησης. Ως bisexual , πάντα θα καυλώσω στη θέα ενός εξαιρετικά όμορφου άντρα και μιας εξαιρετικά όμορφης γυναίκας. Το πρόβλημα το συναντάω στην ικανοποίηση αυτής της διέγερσης και όχι στην διέγερση. Μου έχει τύχει χωρίς την σεξουαλική πράξη να νιώθω κενή. Μου έχει τύχει επίσης χωρίς την σεξουαλική πράξη να νιώθω πλήρης. Η σεξουαλική πράξη, όπως και η σχέση χωρίς Bdsm (χωρίς απαραίτητα το B αλλά με απαραίτητο το sm) με αφήνει πάντα κενή. Πολύ περισσότερο κενή από όσο το BDSM χωρίς το σεξ. Γι αυτό είμαι εδώ.Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
     
  11. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: D/s ή M/s (παιχνίδια βούλησης)


    Απαραιτητο το βιαιο σεξ και λοιπα γνωστα καλουδια
    ...απολαυστικες οι pain sluts/χαριτωμενες και καλοδεχουμενες οι υποτακτικες...
    τιποτα ομως δεν συγκρινεται
    στο δικο μου συστημα απολαυσης
    οταν καταφερνω με ψυχολογικη βια
    ν'αρπαξω συναινεση για σαδιστικα παιχνιδια
    (τροπος του λεγειν ''παιχνιδια'' περι σκληρου SM ο λογος).

    Απο καποια που δεν ειναι μαζοχιστρια
    δεν ειναι υποτακτικη(το αντιθετο θα ελεγα)
    αφηνεται ομως στις ορεξεις μου
    εγκλωβισμενη ισως απο αφορητη ψυχολογικη βια.

    Διαμαντια πολυτιμα τα ουρλιαχτα
    ιερο βιβλιο το βλεμμα μισους και απογνωσης
    βαθυς αναστεναγμος μου τα δακρυα και οι λυγμοι της
    ολα
    θυσια στο βωμο της ιδιαιτερης σχεσης και της διατηρησης αυτης.

    Μπορει να μην ειναι ουτε D/s, ουτε M/s,
    οταν συμβαινει ομως αισθανομαι μια πληροτητα ο ανωμαλος 
    ενα βιτσιο που ''δουλεψα σκληρα'' για να το απολαυσω
    ενα ενοχο μυστικο
    ενα προνομιο που φροντιζω να διατηρω.
     
  12. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: D/s ή M/s (παιχνίδια βούλησης)

    Η δική μου επιθυμία για ενασχόληση με το BDSM, πηγάζει απο την σεξουαλικότητά μου και είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ερωτική επιθυμία. Αυτός είναι και ο λόγος, που θεωρώ τον εαυτό μου απόλυτα "αυθεντικό", σε ότι σκέφτομαι και πράτω. Για να το κάνω λίγο πιό λιανά...δεν θα με ενδιέφερε να εξουσιάζω μια σκλάβα, που δεν μου κάνει κλίκ σαν γυναίκα. Επίσης η απόλαυσή μου δεν θα είναι ολοκληρωμένη εάν δεν προσφέρω και δεν λαμβάνω ερωτική απόλαυση. Θέλω συναίσθημα, ποιοτικό SEX και ασφαλές (αμφίδρομα ευχάριστο) BDSM. Όλα ή τίποτα.....διαφορετικά προτιμώ να ζήσω με τις υπέροχες αναμνήσεις μου από το παρελθόν.