Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απορία σκλάβας ίσως που δεν βρήκε ακόμη απάντηση.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος KloKlo, στις 7 Ιουνίου 2011.

  1. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Απορία σκλάβας ίσως που δεν βρήκε ακόμη απάντηση.

    κρινάκι μου, δεν ξέρω αν είναι καλός ο κόσμος, σίγουρα όμως, υποψιασμένος και προσεκτικός είναι, εδω πολύ περισσότερο από αλλού. Όταν δεν δίνεις περιθώρια, το θέμα λήγει, πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων, άσχετων ανθρώπων που μπήκαν είτε για την πλάκα τους είτε για να βγάλουν τ' απωθημένα τους.
    Να με συμπαθάνε οι τυχόν παθούσες, αλλά είμαι εξαιρετικά καχύποπτη στις όλο στόμφο δηλώσεις περί λιγουριών και κολλητσίδων, που τους έκαναν τη ζωή μαυρη. Όλες μας κολακευόμαστε με το ευγενικό ενδιαφέρον και ειδικά όταν είναι όμορφο και έξυπνο το φλερτάρισμα. Από κει και πέρα, όταν δεν γουστάρεις συνέχεια, έχεις πολλούς τρόπους να το κάνεις σαφές, χωρίς να γίνει μεσανατολικό ζήτημα.

    Μα δε μου λες, τα χασες και με βγάζεις παιδίσκη;  
     
  2. Re: Απάντηση: Απορία σκλάβας ίσως που δεν βρήκε ακόμη απάντηση.

    Κι εγώ νομίζω ότι υπερβάλουν. Υποψιάζομαι και τους λόγους της υπερβολής αυτής αλλα επειδή ειναι μόνο υποψίες και εικασίες δεν θέλω να τους αναφέρω.
     
  3. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορία σκλάβας ίσως που δεν βρήκε ακόμη απάντηση.

    Κι εγώ μαζί σας...

    Γενικά αναρωτιέμαι τι είναι εκείνο που τις ωθεί να το κάνουν.
    Δηλαδή ποιοι οι πιθανοί λόγοι κάποια να "παραπονιέται" επειδή της την έπεσαν?
    Ποσο μάλλον δημόσια..

    Είμαι βέβαιη πως όλες λίγο ή πολύ δέχονται διαφόρων ειδών προτάσεις, από απλό φλερτ μέχρι κακόγουστο ή επίμονο πέσιμο.
    Αν εξαιρέσουμε τις περιπτώσεις όπου υποβόσκει μια πιθανή φοβία προς τους άντρες -κάτι όχι ιδιαίτερα σπάνιο ως φαινόμενο ανάμεσα σε υ ψυχολογίας γυναίκες- η οποία με τη σειρά της μπορεί να δημιουργήσει αίσθημα πανικού κι ανημποριας, μέχρι να συνειδητοποιοήσεις πως σ ενα φορουμ τα πράματα είναι σχετικά απλά...δεν απαντάς και τελειωσε η υπόθεση ή κάνεις ένα ignore αν είναι επίμονος ο άλλος, τότε ειλικρινά αδυνατώ να κατανοήσω αυτό στο οποίο έγινα μάρτυρας εδώ.
    Και βέβαια δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα στη νηματοθέτρια, δεν την ξέρω την κοπέλα δεν με αφορά κιόλας ειδικά η δική της ψυχοσύνθεση, απλά ως μελετητής της ανθρώπινης φύσης αναφέρω την ανικανότητα μου να συλλάβω το όλο θέμα.

    Αναφέρω το θέμα φοβιών γιατί θυμήθηκα πριν χρόνια, κάποιος που είχαμε γνωρίσει με τον Κύριο μου σ ένα πάρτυ, άρχισε να μου λέει στο Mirc πόσο όμορφο ήταν το στήθος μου - χρησιμοποιώντας τη λέξη βυζιά η οποία στο στόμα αγνώστου ήταν για μένα απειλητική τότε- και διάφορα άλλα στο ίδιο πνεύμα. Θυμάμαι είχα πάθει κρίση πανικού, διότι οι παλιοί μηχανισμοί άμυνας μου π.χ. θυμός, μέσα στα πλαίσια εκπαίδευσης είχαν αδυνατίσει και δεν είχαν δημιουργηθεί άλλοι να τους αντικαταστήσουν γιατί ακριβώς ο σκοπός ήταν να ξεπεράσω την φοβία μου προς τέτοιου είδους άντρες και τέτοιου είδους πεσιματων.
    Είπα λοιπόν ειλικρινά πως νιώθω απίστευτα άβολα με μια τέτοια συζήτηση και έκλεισα.
    Είχα πάρει Τον Κύριο μου και του έλεγα τι είχε συμβεί και με κλάματα έλεγα πως δεν θέλω να είμαι όμορφη, δεν θέλω να με επιθυμούν με τέτοιο τρόπο και προτιμώ να είμαι χοντρή και άσκημη...

    Ευτυχώς η φοβία ξεπεράστηκε (Τόσο για χάρη της υγείας μου όσο και της ποιότητας της σεξουαλικής μου ζωής ευτυχώς  ) και τώρα απλά κολακευμένη νιώθω και αν είναι κάτι που δεν επιθυμώ να συνεχίσω απλά το λέω απλά και ευθέως, χωρίς θυμό και χωρίς να κατηγορώ κανένα για οτιδήποτε.

    Όμως εξαιρουμένης μιας τέτοιας ή κάποιας ανάλογης φοβίας μια τέτοια υπερβολική και δη δημόσια αντίδραση μου είναι ακατανόητη.
    Είναι μια προσπάθεια να δημοσιοποιήσεις πως είσαι τόσο καταπληκτική που στην πέφτουν πολλοί?
    Κάθε γυναίκα άνω των 20 γνωρίζει καλά πως δεν είναι αναγκαίο να είσαι οτιδήποτε για να στην πέφτουν, πέρα από το να είσαι θηλυκό και να υπάρχει στο μυαλό του άλλου η πιθανότητα να πηδήξει, οπότε ούτε αυτό σαν εξήγηση δεν με ικανοποιεί.

    Αλλά ειλικρινά έστυψα το μυαλό μου και δεν μπόρεσα να σκεφτώ κάτι άλλο.

    Κανείς κάποια ιδέα?
     
  4. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Απορία σκλάβας ίσως που δεν βρήκε ακόμη απάντηση.

    Την εποχη που ημουν σκλαβα με ειχε προβληματισει το γεγονος οτι μου "την επεφταν" αρσενικα (αξαρτητως status)
    την στιγμη που γνωριζαν οτι ανηκα στον Κυριο μου.
    Το θεωρουσα προσβολη προς Εκεινον.
    Οταν λοιπον εθιξα το θεμα μου απαντησε: οι σκλαβες ξερεις "κλεβονται" κιολας.
     
  5. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Απορία σκλάβας ίσως που δεν βρήκε ακόμη απάντηση.

    Εμένα μου φαίνεται ως ένα αντιαισθητικό νήμα.
     
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Απορία σκλάβας ίσως που δεν βρήκε ακόμη απάντηση.

    Έχεις απόλυτο δίκιο, είναι προσβολή προς έναν Κύριο να "καμακώνεις" τη σκλάβα του. Κι εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι.

    Επίσης συμφωνώ ότι οι σκλάβες "κλέβονται" και μάλιστα υπάρχουν αρκετοί που κατά καιρούς έχουν δοκιμάσει τις δεξιότητές τους στο "σπορ". Καλά κάνει η KloKlo και ενίσταται και ο λόγος που ενίσταται έχει να κάνει με μία προσκόλληση στο γράμμα και στον τύπο του BDSM. Παλιές ιστορίες, Old Guard και δεν συμμαζεύεται, σχεδόν κανένας δεν τηρεί πλέον καμία δέσμευση, κανέναν τύπο και κανέναν κανόνα, ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας.

    Για να κάνεις BDSΜ όμως, κατά την άποψή μου, πρέπει να πας by the book, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να γνωρίζεις πολύ καλά αυτό το γαμημένο το book. Βεβαίως, μετά, μπορείς και να το λυγίζεις και να το παρακάμπτεις κατά το δοκούν και ανάλογα την θεϊκή σκλάβα που σου πήρε τα μυαλά, λολ (μου έχουν συμβεί αστειότατες ιστορίες, με εξέχοντα άτομα της ελληνικής βδσμ σκηνής, αλλά τις φυλάω για τα απομνημονεύματά μου - ελπίζω να μη με φάνε όπως τον Ταχτσή...) Όμως, πρόκειται περί παραβατικής μπιντιεσεμικής συμπεριφοράς και όσοι το έχουν κάνει, το γνωρίζουν αυτό. Από την άλλη, το να παριστάνεις ότι δεν ξέρεις περί κανόνων ή το να υποστηρίζεις σε έναν νεανικό και αθώο κόσμο όπως αυτός του ελληνικού BDSM ότι "όλα παίζουν", είναι σχεδόν εγκληματικό. Όλα παίζουν μόνο στον κόσμο της αρπαχτής, για έναν νεοέλληνα που συνήθισε να φοροδιαφεύγει, να δίνει φακελάκια στους γιατρούς, να χτίζει πάνω στο κύμα, να καίει τα δάση, να εξαπατά τους συνεργάτες του, να χώνει την ψωλή του όπου κάτσει, ή ακόμη και κάτσει δεν κάτσει (σιγά την ψωλή, μεταξύ μας...) 

    Το BDSM όμως δεν είναι αρπαχτές. Δεν μπορεί να είναι μία υπόθεση ιδιοτέλειας που βασίζεται στην απάτη. Για να είναι απολαυστικό και άξιο, το BDSM πρέπει να είναι μία υπόθεση ιδιοτελούς ανιδιοτέλειας* που βασίζεται στην αλήθεια. Και μάλιστα, εκατέρωθεν...

    Αυτό είναι το book του BDSM. Και σας διαβεβαιώ, ότι υπάρχει.

    *copyright σουτζουκάκια, αν θυμάστε...
     
  7. Re: Απάντηση: Απορία σκλάβας ίσως που δεν βρήκε ακόμη απάντηση.

    Μηχανιστικό bdsm? Αποτελεί άραγε μέρος του ερωτισμού η αυτό το έχουμε ξεχάσει; Πέραν τούτου ποιο είναι επιτέλους αυτό το κοινά αποδεκτό "book" να το διαβάζω κι εγώ και να ησυχάσω;

    Ακόμα ενοχλεί σκλάβες μέσω πμ με αποτέλεσμα να προκαλεί κρίση χρεους στην ευροζώνη. Ρε Ντορα ελεος ρε συ. Τι είναι αυτα;  
     
  8. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Απορία σκλάβας ίσως που δεν βρήκε ακόμη απάντηση.

    Είναι τουλάχιστον αστείο να ενοχλείται κάποιος από ηλεκτρονικά πεσίματα σ’ ένα forum όπου το «ελευθεριάζον πνεύμα» της ερωτικής διαστροφής κυριαρχεί ενάντια στο πνεύμα της και καλά συντηρητικής κοινωνίας και του καθωσπρεπισμού.

    Για να εξηγούμαι όμως (για να μην παρεξηγηθώ), δεν είναι κακό να ενοχλείται κάποιος από τις συμπεριφορές αυτές. Ας μην το παίζει όμως επαναστάτης της ελεύθερης ερωτικής έκφρασης, λιμπερτίνος κλπ.
     
  9. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Απορία σκλάβας ίσως που δεν βρήκε ακόμη απάντηση.

    Αν δηλαδή πας αύριο στο σουπερμάρκετ και σου κάνει κάποιος ένα κομπλιμέντο, είναι προσβολή προς τον Αφέντη σου?

    Πολύ μη μου άπτου λουλουδάκι δεν θα ήταν ένας αφέντης αν θεωρούσε κάτι τέτοιο προσβολή?  
    Εμένα προσωπικά καυλώνει όταν βλέπει την επιθυμία στα μάτια των άλλων αλλά και των Άλλων.
    Κι εδώ ανώμαλοι ανάμεσα στους ανώμαλους είμαστε λες?  

    Ή απλά λέμε ότι θέλουμε πια και υποκρινόμαστε και ηθικολογούμε και γενικεύουμε και τσουβαλιάζουμε?

    Αν κατάλαβα καλά, μιλάμε για μερικά μηνύματα στο φόρουμ, απ αυτά που σωρηδόν λαμβάνει κάθε θηλυκό από επίδοξους γαμιάδες και μαστεραδες.
    Τα οποία δεν απαντάς καν και τελείωσε το παραμύθι.
    Μιλάμε για γραπτά μηνύματα, μέσα σε ένα φόρουμ του οποίου το 90% είναι βανίλλα, το άλλο 5% ΝΟΜΙΖΕΙ πως δεν είναι βανίλλα και ένα 5% συνειδητοποιημένους κι εκείνοι ανήκουν σε διάφορες σχολές και υποκατηγορίες και κοσμοθεωρίες.
    Δεν ασπάζονται όλοι την Παλιά Φρουρά κι ακόμα κι αυτοί που γενικά την ασπάζονται σε πολλά ειδικά διαφωνούν.

    Εκείνος που νιώθει πραγματικά σίγουρος για το Ποιόν και τη δύναμη του και την Εξουσία του, μόνο απόλαυση κι ευχαρίστηση μπορεί να παίρνει όταν πολλοί επιθυμούν να πηδήξουν την σκλάβα του, όταν θα μπορούσε να είχε όποιον γουστάρει στα πόδια της, αλλά επιλέγει να υποτάσσεται και να ξεφτιλίζεται σε Εκείνον και για Εκείνον.

    Αυτό βέβαια αναφορικά με τα εκτός φόρουμ πεσίματα.

    Γιατί στα εντός φόρουμ, εξαρτάται και ποιος είναι αυτός που στέλνει το μήνυμα…και σε ποιο από τα πιο πάνω ποσοστά ανήκει.
    Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να ασπάζεται κώδικες που δεν του λένε τίποτα, ακόμα κι αν τους ξέρει.
    Αλλάζει το θέμα, όταν αναφερόμαστε για άτομα που δηλώνουν και προσπαθούν να πείσουν πως το στάτους που επέλεξαν τους αντιπροσωπεύει…

    Αλλά ακόμα κι εκεί, απλά στόμα με στόμα μαθαίνεται ποιοι είναι οι πέφτουλες και η δήθεν που έχουν την εντύπωση πως επειδή έμαθαν (επιτέλους) να κρατάνε ένα μαστίγιο και έκαναν και μερικά public sessions, αυτόματα δικαιούνται το στάτους του Μαστερ…
    Γιατί το ignore δεν διστάζει να μπει ανάλογα με το στάτους που δηλώνει εκείνος που αποφασίζεις να κάνεις ignore.

    Την άποψη μου περί μανιφέστων και κανόνων και κανονισμών και ευαγγελίων και αγίων γραφών την έχω πει αρκετές φορές.

    Θεωρώ πως κανόνας είναι πως ο Αφέντης έχει την εξουσία και τον έλεγχο και η εξουσία ρέει πάντα προς μία κατεύθυνση. Εκείνη της σκλάβας…
    Πως σκλάβα σημαίνει ιδιοκτησία.
    Πως υποτακτική είναι εκείνη που διατηρεί δικαιώματα, ενώ η σκλάβα δεν έχει κανένα…

    Από κει και πέρα, ακόμα και τα άτομα που επιθυμούν να ζουν μέσα σε ξεκάθαρα δομημένο ή/και απόλυτο τρόπο, θα δούμε πως σε πάρα πολλά σημεία διαφέρουν και σε κάποια διαφέρουν και απόλυτα.

    Δεν μπορεί κανείς να ορίσει για όλους τους υπόλοιπους που είτε κάνουν, είτε ζουν bdsm κανένα άλλο κανόνα.

    Αν γινόταν αυτό, τότε ο Αφέντης δεν θα ήταν Αφέντης αλλά σκλάβος κάποιων κανόνων και αρχών που θέσπισε όποιος την έχει δει γκουρού και ιδιοφυΐα και ειδήμων και προστάτης του bdsm, ενώ δεν είναι παρά ακόμα ένας που έχει τις δικές του απόψεις και κρίσεις και αντιλήψεις, οι οποίες γεννιούνται μέσα από όσα ο ίδιος κουβαλά, τις πεποιθήσεις, το σύστημα αρχών, αρετών και αξιών που διέπουν τη ζωή του και τα βιώματα του και τον τρόπο που ο ίδιος προσωπικά τα ερμηνεύει όοοολα αυτά…

    Αλίμονο αν ένας Αφέντης περιμένει να διαβάσει κάτι για να μάθει πότε δικαιούται να πηδήξει τη σκλάβα του και ΑΝ και σε ποια στάση και τι ώρα της μέρας….και τι επιτρέπεται να της πει, πώς να της το πει και έτσι κι αλλιώς, επειδή κάποιος έτσι το αντιλήφθηκε και έγραψε γι αυτό.
    Μου θυμίζει κάτι που είχε γίνει παλιά σ ένα κανάλι στο Mirc που σου έλεγαν δεν δικαιούσαι να είσαι σε άλλα κανάλια, αν είσαι μέσα σ αυτό και το είπα στον Κύριο μου και μου λέει – Δηλαδή αν ο Κύριος σου επιθυμεί να είσαι και κάπου αλλού, είναι λιγότερο σημαντική η δική του εντολή από τους κανονισμούς ενός bdsm καναλιού?

    Για να γίνει Αφέντης προϋποτίθεται πως έχει και διαβάσει και αναλύσει και πειραματιστεί και συζητήσει και περάσει όλα εκείνα τα στάδια μέσα από τα οποία ένιωσε πως όχι απλά επιθυμεί ιδιοκτησία, αλλά είναι και σε θέση να την φροντίσει και να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες και τις προκλήσεις ενός τέτοιου τασκ.
    Αλλά το να διαβάσει, μελετήσει, πειραματιστεί κ.ο.κ. δεν σημαίνει πως αυτά στα οποία ο ίδιος για τον εαυτό του και τις ανάγκες του θα έχει καταλήξει, είναι σωστά και για όλους τους υπόλοιπους ή επειδή κόπιασε πρέπει να την δει μεσσίας του bdsm και να αρχίσει να λέει πως το αυθεντικό bdsm είναι έτσι και όσοι δεν το κάνετε έτσι είστε λάθος, εφόσον βέβαια δεν καταπατούνται οι βασικές και πολύ απλές αρχές...

    Αυτά γενικά…

    Πάμε πίσω στα ειδικότερα τώρα και τους λόγους που κάποιοι αντιδράσαμε όπως αντιδράσαμε…

    Έστειλαν κάποιοι μερικά μηνύματα σε ένα φόρουμ και αμέσως έγινε προσπάθεια να στηθεί άλλο ένα λαϊκό δικαστήριο και άντε να πούμε και τι προσβολή είναι που ο κάθε περαστικός λέει ένα γεια σε κάποιον?!
    Εδώ την πέφτουν οι αρχι()μαστεραδες σε σκλάβες που ανήκουν και θεωρούν το ευγενικό όχι σαν δώστα όλα!

    Αυτούς ναι, να τους καταδικάσουμε, όχι για τίποτα άλλο αλλά για ψεύτικες παραστάσεις και έλλειψη αρχών και εντιμότητας….

    Τους απλούς επίδοξους κακόμοιρους μαστεραδες που είδαν φως και μπήκαν θα δικάσουμε?

    Τι συζητάμε ρε παιδιά τέλος πάντων ειλικρινά αναρωτιέμαι.

    Γιατί στο νήμα που συζητούσαμε για το τι γίνεται με μια σκλάβα ιδιοκτησία όταν της την πέφτει και την διεκδικεί Άλλος Αφέντης, θυμάμαι ακόμα το πετροβόλημα που είχα φάει και τα εξέχοντα μέλη της κοινότητας να μου λένε πως είμαι υπερβολική και απόλυτη επειδή έλεγα πως δεν γίνεται να απλώνεις χέρι σε ξένη περιουσία, επειδή είναι ανέντιμο….
    Και κάποια άτομα που μου την είχαν πει κιόλας εκεί, γράφουν σήμερα τα αντίθετα εδώ!

    Αλλά εδώ κανείς δεν άπλωσε χέρι…
    Μήνυμα έστειλε…


    Πολύς θόρυβος από το τίποτα και για το τίποτα αν με ρωτάτε…
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Απορία σκλάβας ίσως που δεν βρήκε ακόμη απάντηση.

    Mια χαρά το έθεσες ...
    Θα ήθελα να συμπληρώσω πως για να έιναι καποιος σε μια σχέση βδσμ, όσο "ελαφριά" ή "βαρειά" μπορεί να είναι ή όχι, και όπως την αντιλαμβάνεται ο καθένας, δεν θα το αναλύσουμε κιόλας, απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ένα μόνο πράγμα:
    Να μπορεί να σχετίζεται, να έχει αυτή την δυνατότητα και ικανότητα...
    Και να σχετίζεται με τους άλλους ως ο εαυτός του/της.
    Είτε είναι σχέση φιλική είτε ερωτική είτε συνεργατική είτε εργασίας είτε οικογενειακή είτε το κέρατο του χωριού μου είτε οι γονείς και τα σόγια του/της.
    Πολύ φοβάμαι πως δεν είναι μακριά η μέρα που θα γίνει και μάθημα στα σχολεία "Η σύναψη σχέσεων"...
    Έτσι κι αλλιώς δεν το έχουμε δει ως τώρα να γίνεται..?
    Και κυκλοφοριακή αγωγή τα μαθαίνουμε και σεξουαλική αγωγή τα μαθαίνουμε γιατί όχι και σύναψη σχέσεων...
    Χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω με αυτά που διαβάζω?
    Προφανώς όχι! Ας σκεφτούμε άλλη μια φορά τι έχει γραφτεί εδώ και αλλού και θα δούμε ποιοί είναι αυτοί που θα προκαλέσουν την "Νέα εκπαιδευτική καινοτομία"...
    Το χειρότερο είναι πως ακόμα κι αν το διδαχτούν ως μάθημα κορμού πάλι θα λένε τα ίδια γιατί μετά θα τους φταίει το manual....
     
  11. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Απορία σκλάβας ίσως που δεν βρήκε ακόμη απάντηση.

    Νέα σε είπα, όχι παιδίσκη   Νεώτερη από μένα δεν είσαι; Τί διαμαρτύρεσαι λοιπόν;  

    Μια σκλάβα, καλώς ή κακώς, έχει μια απορία. Βάσιμη ή αβάσιμη. Γιατί πρέπει να έχω καχυποψία στο λόγο της απορίας αυτής που μάλιστα δεν με αφορά; Σίγουρα, δεν είναι αυτό ένα από τα θέματα που έχει να αντιμετωπίσει η μικροκοινωνία μας. Τυχαίνει όμως να απασχολεί μία, γιατί αυτή να μαζέψει σφαλιάρες για την απορία της;

    Αν άξιζε καχυποψία η απορία είναι σίγουρο ότι θα φανεί στην πορεία, ορίστε και η ομοιοκαταληξία. Αλλά αμφιβάλλω.
    Εμένα δεν μου την έπεφταν σχεδόν διόλου, με μία εξαίρεση, όταν ήμουν μαθητευόμενη, αλλά και να μου την έπεφταν δεν έπαιρνα είδηση.

    Οπότε, από την τελευταία γραμμή, μπορώ να καταλάβω τί - ακόμα - μπορεί να φταίει σε όποιαν διαμαρτύρεται, δες τί τόλμησε κι αυτή!

    Αν εγώ διαισθανόμουν ότι κάποιος έλεγχε τις αντιδράσεις μου θα είχα θυμώσει πολύ.
     
  12. Re: Απάντηση: Απορία σκλάβας ίσως που δεν βρήκε ακόμη απάντηση.

    Απο την πλευρά μου πάλι παίρνω είδηση και νομίζω οτι μου την πέφτουν ακόμα κι όταν δεν μου την πέφτουν.   Ξέρεις.... ο πεινασμένος στον ύπνο του... Ευσεβεις ποθοι κλπ κλπ