Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Nicknames

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος sorriso solare, στις 7 Δεκεμβρίου 2008.

  1. Erhabi

    Erhabi New Member

    το δικο μου σημαινει τρομοκρατης σε καποια απο της γλωσσες της ανατολης ( μολις μαθω θα σας πω ποια ειναι )
     
  2. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Nicknames

    Ρωτηστε την "νονα" μου Avalonia να σας εξηγησει.....παντως οι πιο πολλοι με φωναζουν αστροπελεκι (Manipulator),Αστραχαν (Arioch) Αστροβρόχι (Anacreon)Αστρογατα (Ninevi)Βρωμογατο(Striggla) Ψωρογατο (DragonLady)....κριση ταυτοτητας θα παθω το ερμο γατι!
     
    Last edited: 23 Ιουνίου 2011
  3. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Nicknames

    +Αστροβρόξη από εμένα και που είναι και στα Ελληνικά το nick σου..
     
  4. x4670

    x4670 New Member

    Απάντηση: Nicknames

    το δικο μου nickname το ονομα μου και οπως παντα η πινακιδα .... .κατι που δεν ξεχνας για καιρο..χαχαχ
     
  5. vradynoos

    vradynoos New Member

    το δικό μου από αγνή αυτογνωσία  
     
  6. moretape

    moretape Pervy Perv

    Το δικό μου βγαίνει από την λατρεία μου για τις κολλητικές ταινίες, οι οποίες πρωταγωνίστησαν στις πρώτες μου επαφές με το δέσιμο. Πλέον, συλλέγω κολλητικές ταινίες. Ψάχνω αυτήν με την πιο ερεθιστική υφή, όψη, αλλά και ήχο καθώς αποκολλάται από το ρολλό.
     
  7. Marlen Daudaux

    Marlen Daudaux circle.breath.line

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑ....ΘΕΕ ΜΟΥ, ΚΛΑΙΩ.

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    On topic
    Είμαι στην Αθήνα, κάπου στα Εξάρχεια. Είναι περίπου 15:30, στην καφετέρια κάποιων φίλων. Αράζουμε ώσπου έρχεται η ώρα να πάρουμε το μπάρμαν και να φύγουμε. Εγώ -κλασικά- έγραφα διάφορα σε ένα χαρτί. Η περίοδος ήταν προ-επαναστατική νομίζω.. Πρέπει να ήταν τότε με τη Μέρκελ και τις πορείες. Στα χαρτιά μου λοιπόν, γράφω ένα διάλογο ανάμεσα σε μία ΜαρΛεν (εκ του Μαρξ και του Λένιν) και σε έναν μπάτσο-Θανάση. Χείμαρρος πολιτικής αντιπαράθεσης. One woman show, εννοείται, γιατί ο Θανάσης έκανε μόνο όινγκ-όινγκ (του τα είχα κόψει τα πολλά λόγια). Ήρθε η ώρα να φύγουμε. Αφήνω το χαρτί κάτω από κάτι δίσκους. Μετά από καιρό μαθαίνω πως κάποιος από το μαγαζί το ανακάλυψε και ρωτούσε ποιος/α έγραψε αυτό το αριστούργημα. Και του απάντησαν: "Η Μαρλέν". Έτσι και έμεινε το καλλιτεχνικό μου..
    Όσον αφορά στο επίθετο, αφού κατοχύρωσα το επαναστατικό και πομπώδες όνομα, ήθελα κάτι φινετσάτο για να τονίζει και τη θηλυκή μου πλευρά. Τι πιο φινετσάτο από ένα γαλλικό όνομα/επίθετο; Πάντα ήθελα να χρησιμοποιήσω το "x" στο τέλος ενός ονόματος και να μην ακούγεται/διαβάζεται καθόλου. Να υπάρχει απλώς για να ομορφαίνει..
    Ελληνιστί: Μαρλέν Ντωντώ. Πάντα και όλα με ωμέγα.

    Venceremos!
     
  8. το δικό μου σημαίνει ταξιδεύτρια όταν το προφέρει κάποιος αριστερόχειρας με δυσλεξία.
     
  9. Θα ήθελα πολύ και το δικό μου ψεύδονυμο να είναι χαρισμένο από κάποιον Κύριο μου με [ _ ] η { _ } η έστω να μου το έδωσε κάποια bdsmικη νονά αλλά δυστυχώς τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Απλά λατρεύω την σοκολάτα και όταν έκανα το προφίλ μου σ'αυτό το φόρουμ το επέλεξα ελαφρά την καρδία με το σκεπτικό ότι αργότερα αν δεν μ'αρέσει θα μπορώ να το αλλάξω.. (όπως στο fb /Twitter-->απαγορευμένες λέξεις αυτές εδώ μέσα!;   )
     
  10. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    οταν πρωτομπηκα εδω ηθελα να ειναι λιγο πονηρο αλλα οχι προστυχο!αρχησα ναψαχνω στα CD που ειχα διπλα μου!ειναι τραγουδι των Thin Lizzy απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα!
     
  11. corvinus465

    corvinus465 New Member

    Corvinus, ο πατέρας των βρικολάκων και των λυκανθρώπων στις ταινίες underworld.

    Όχι γιατί είμαι μεγάλος φαν της τριλογίας. Αυτό που μου αρέσει είναι το occultism που κουβαλάει εξαιτίας της καταγωγής του ονόματος(Ουγγαρία).