Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

switch all the time

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Prince, στις 21 Ιουνίου 2011.

  1. Απάντηση: switch all the time

    Δεν κατέχω τα δικά σας τα κουλτουριάρικα, εγώ διαβάζω για τη σχολή μου (σαν τον Χριστόδουλο).  
    Κόβω το οφφτόπικ και ζητώ ταπεινά συγγνώμη. Ο όφις με ηπάτησε.
     
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: switch all the time

    Εμ εγώ τι να πω η περβότσουλα σκλάβα?

    Και πω πω δεν ντρέπομαι να το λέω κιόλας ανοιχτά στο φόρουμ!
    Φωτιά θα πέσει να με κάψει, το ξέρω!

    Από παλιά είχα διαφωνήσει με τον απόλυτο του ορισμού του Dolmance και τώρα διαφωνώ.
    Και μια και δεν είναι καν κατηγορία ο Περβ αλλά όντως συντομογραφία, θεωρώ πως κάποιος μπορεί να είναι ταυτόχρονα περβ ΚΑΙ κάτι άλλο, όπως στη δική μου περίπτωση.
    Δηλαδή το "polyamorous (πολυαγαπητικές) και εν δυνάμει πανσεξουαλικές δραστηριότητες δίχως το παραμικρό όριο, πλην των νομίμων τοιαύτων" είναι εκείνο που ορίζει τον Περβ.

    Το ότι επέλεξα λόγω άλλων εσωτερικών επιταγών να θέσω την διαστροφικότητα μου, υπό την προστασία και αξιοποίηση Του Κυρίου μου, δεν με μετατρέπει σε μη περβ.

    Αυτά ως γενικότερα σχόλια, όσον αφορά το αρχικό ερώτημα του κάπως ευέξαπτου νηματοθέτη - χωρίς να υπονοώ πως ήταν άνευ λόγου κι αιτίας κι εγώ αντιδρώ άσχημα με κάποιες "εξυπνάδες" - πιστεύω πως όταν ο ίδιος πάψει να θεωρεί αυτό το οποίο θέλει και επιθυμεί ως παραβατικό - και να μην ακούει και κανένα που του λέει πως οποιαδήποτε του έκφραση είναι παραβατική, είπαμε ιερά βιβλία που θα μας ορίζουν το πως νιώθουμε και πως καυλώνουμε και με τι χύνουμε, δεν κρατάμε - και απλά να δηλώνει αυτό που είναι και πολύ ορθά έθεσε ο tyfeas και το έθεσε στη σωστή διάσταση με τους σωστούς όρους για να ξέρουμε για ποιο πράγμα μιλάμε
    " ειναι εναλλαγες ρολων Τop/bottom στη διαρκεια ενος kinky παιχνιδιου"
    και υπάρχουν πολλές εκεί έξω που ακριβώς αυτό επιθυμούν.
     
  3. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: switch all the time

    @MasterPerris
    Nαι φιλτατε Περρη,σε τουτο τον ματαιο κοσμο,σε ολα τα στατους,προσεγμενη εμφανιση,γυμνασμενο σωμα,ομορφια,στυλ,χαρακτηρας ειναι παντα ευπροσδεκτα και οσα περισσοτερα απ'αυτα συνδυαζονται πανω σ'εναν ανθρωπο τοσο πιο ποθητος γινεται καλως η'' κακως.


    @lara
    lara ο ορος περβ στα δικα μου ματια δεν υφισταται μονο σαν συντομογραφια αλλα χαρακτηριζει και μια μικρη μεριδα ανθρωπων που ειναι μεσα στους κολπους του bdsm.
    Αυτο που εχω διαπιστωσει ειναι οτι χρησιμοποιειται κατα κορον ο ορος ειτε για να δηλωσει ''λιγο απ'ολα'' ,ειτε σαν προβια για να κρυψει την υποτακτικοτητα,κυριως απο θηλυκα,η'' επειδη δεν ειναι σιγουροι/ες και ακομη το ψαχνουν. Φυσικα δεν λειπουν και Κ χαρακτηρες αλλα μαλλον ειναι μειοψηφια,καθως και ακραια στατους που το χρησιμοποιουν συμπληρωματικα,σωστα κατα την γνωμη μου,για να δωσουν ενα επιπλεον στιγμα.
    Ομως αυτοι/ες που σιγουρα δικαιουνται να χρησιμοποιουν τον ορο περβ, ειναι πολλοι λιγοτεροι(παντα συμφωνα με την δικη μου οπτικη) και εχουν αρκετα απο τα χαρακτηριστικα που περιεγραψε ο Dolmance. Να συμπληρωσω εδω, για να μπορει καποιος να καταλαβει τον διαχωρισμο απο την γενικοτητα του ορου περβ οτι αυτο το περβ-αριο,σεβεται το βδσμ,εχει γνωση και αποψη,γνωριζει τεχνικες, και εχει την ικανοτητα να δυεισδυει στη ψυχολογια του παρτενερ και να φερεται αναλογα.
    Μπορει να ειναι σαδιστης/α,μοζοχιστης/α η''σαδομαζοχιστης/α. Αυτο ειναι ουσιαστικα το σημειο επαφης με το βδσμ και οχι το κινκυ που ομως ειναι καλοδεχουμενο.

    Να το προχωρησω λιγο ακομη και να πω 2 λογια για τα γνησια Περβοτσουλα και των 2 φυλλων. Σαφως ειναι μια σπανια αλλα υπαρκτη κατηγορια.
    Συνηθως ειναι Κυριαρχικα ατομα γεματα αυτοπεποιθηση που τους εχει χαρισει η πειρα τους,δεν αναζητουν την Κυριαρχια ετσι οπως γνωριζουμε το βδσμ γιατι ουτως η'' αλλως την κερδιζουν στη πορεια της γνωριμιας/''σχεσης''. Γοητευουν/''υπνωτιζουν'' τους παρτενερ επειδη σε γενικες γραμμες ολοι περνανε καλυτερα απ'οτι πριν.
    Μπορουν να υποστηριξουν με επιτυχια οποιοδηποτε ρολο σ'ενα s/m η'' κινκυ παιχνιδι,δεν ειναι η Κυριαρχια η υποταγη το ζητουμενο για το περβοτσουλο(οντως αποφευγει τις ευθυνες και ειναι φυση polyamorous) αλλα η ικανοποιηση της οποιας διαστροφης και των σαδομαζοχιστικων ενστικτων μεσα απο το πρισμα της ικανοποιησης του Εγω πρωταρχικα,της γητειας,της προστυχιας..... Δινουν οτι αξιζεις να παρεις,κυνικα ισως αλλα ξεκαθαρα, δεν ειναι αχαριστα ουτε ψωνισμενα, η φυση τους ομως τα καθιστα παντα φευγατα. Ακομη και αν καποια απ'αυτα διαλεξουν ρολο υ,θα παιξουν τοσο καλα και αληθινα που ο ανυποψιαστος Κ θα ενθουσιαστει και θα την αναζητησει ξανα και ξανα ομως τα λογια του Dolmance θα σφυριξουν σαν κοπαδι απο μελισσες στ'αυτια του...'' Ο συνειδητός perv δεν είναι ποτέ "σκλάβος/α" και δεν διαθέτει "δούλες/ους", διότι είναι βέβαιον ότι την κρίσιμη στιγμή ο σκλαβοπρεπής perv θα λησμονήσει την ύπαρξη αφέντη/ρας και ο κυρίαρχος/η perv τη δούλη/ο. Θα τους εγκαταλείψει στη μπανιέρα, να παίζουν τα παπάκια τους, και θα την κοπανήσει, προς λαγνουργία, έστω και με τη μαμά ή το μπαμπά τους''.
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: switch all the time

    Ο όρος συντομογραφία δεν είναι δικός μου...Σχολίαζα τον Ντολμανσέ.
    Απλά εσύ επιλέγεις να σχολιάζεις όσα επιβεβαιώνουν την άποψη σου κι εγώ απλά λέω πως μπορεί κάποιος που έχει ψυχοσύνθεση Α να είναι ταυτόχρονα περβ, όχι με την έννοια του Kinky το οποίο πολύ ορθά σχολίασες:
    Κι εδώ θα συμφωνήσω.
    Δεν μιλάμε απλά για την ικανότητα να πράξεις με συγκεκριμένο τρόπο, αλλά το πως αυτό βιώνεται.
    Όπως είπα κάτι ανάλογο όταν αναφερόμουν στις sex slaves που η κάθε υ που μπορεί να έχει ικανότητα οργασμού και κάνει ότι της πουν, νομίζει πως δικαιούται τον τίτλο...

    Αλλά όποιος έτυχε να γνωρίσει και να παίξει με sex slave μπορεί να δει ξεκάθαρα τη διαφορά...

    Σε όσα ακολουθούν δεν θα σχολιάσω, διότι πρόκειται καθαρά περί υποκειμενική σου άποψη, μέσα από το προσωπικό σου πρότυπο και ως τέτοια σεβαστή, ασχέτως προσωπικών μου διαφωνιών.

    Είναι μια απίστευτα ενδιαφέρουσα συζήτηση, το πως η αντίληψη ακόμα και αναλυτών του bdsm, όταν το θέμα ακουμπά την ψυχοσύνθεση μιας σκλάβας π.χ. μπαίνουν αυτόματα οι παρωπίδες και κουτάκια.  

    Κι ακόμα δεν εκδόθηκε η ιερά βίβλος...Που να εκδοθεί δηλαδή!
     
  5. Brainstorm

    Brainstorm Regular Member

    Απάντηση: switch all the time

    Δεν μπορω να καταλαβω γιατι λετε πως οι περβ ουτε λιγο ουτε πολυ ειναι ευθυνοφοβοι.

    Απο που προκυπτει αυτο. Επειδη εκφραστηκε καποια στιγμη απο καποιον και εγινε ξαφνικα το status quo για τους perv?

    Πιστευω πως αν καποια ατομα εχουν βαρυ το αισθημα της ευθυνης ειναι οι pervs, και αυτο γιατι ξερουν τι να κανουν, πως να το κανουν, αλλα και ποτε ακριβως να το κανουν και δεν μιλαω για session η για οτιδηποτε αλλο, αλλα για το αρχικο σταδιο οπου ειναι και το πιο δυσκολο. Το να εισαι συνεχως σε μια ρεουσα κατασταση, και οχι σε κατι το συγκεκριμενο, να ψαχνεσαι ακομα και οταν πρακτικα εχεις κατασταλλαξει, να αλλαζεις μορφη και να γινεσαι οπως θελεις η οπως σε θελει ο αλλος/αλλη, ειναι κατι το οποιο απαιτει πολυ μεγαλυτερη αυταπαρνηση απτο να εκτελεσεις μερικες εντολες, η απτο να τις δωσεις και να περιμενεις να εκτελεστουν.

    Οι pervs ειναι οι "κλοουν" της ολης φασης, και εξηγω τι εννοω με αυτο. Ειναι ατομα τα οποια κοιτανε να περνανε καλα no matter what, παντα μεσα στα κριτηρια των επιλογων τους βεβαιως. Τα κριτηρια αυτα μπορει να εμφανιζουν μεγαλες ανοχες σε σχεση με τα "καθαροαιμα" status, αλλα σκεψου να πρεπει να εισαι προετοιμασμενος ψυχοσωματικα για ενα πολυ ευρυτερο φασμα, σε μονιμη βαση. Ειναι κατι για το οποιο πρεπει να εχει δουλεψει καποιος αρκετα με τον εαυτο του, και κυριως στο θεμα της ψυχολογιας. Αλλα και στο σημειο εκεινο που ψυχολογει τους διπλα του ωστε να δει πως θα φερθει, η αν θα υπερβει τα ορια καμια φορα και θα ρισκαρει ωστε η απολαυση να παρει μια διαφορετικη τροπη.

    Οι γυναικες που ανηκουν σε αυτην την κατηγορια, ειναι οχι μονο επιλεκτικες, αλλα συνηθως πιο κυριαρχικες απο τις περισσοτερες mistress που κυκλοφορουν. Και αυτο ειναι επειδη οταν εισαι στην θεση, να επιλεγεις ακριβως αυτο που θελεις, και να κανεις τα παντα μαζι του, δειχνει μεγαλυτερη κυριαρχια απτο να παιρνεις ετοιμα θηραματα και απλα να επιβεβαιωνεις την ματαιοδοξια ( τις περισσοτερες φορες - δε τις αφοριζω ολες ) του επιλεγμενου status σου.

    Απλα, οπως σε καθετι, οταν καποιος ειναι τοσο ευπροσαρμοστος, και μπορει να κανει πολλα περισσοτερα απο εναν "καθαροαιμο", στα ματια μας φαινεται πως εχει πιο πολλα ψεγαδια απο οτι αρετες η αλλα ευγενη χαρακτηριστικα.
     
  6. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: switch all the time

    Ω ναι,αναμενουμε αναμμενοι 

    Δεν ειπε κανεις οτι ειναι ευθυνοφοβοι,μια χαρα τις αναλαμβανουν οταν εχουν λογο να το κανουν.Ειπωθηκε επειδη συνηθως δεν ακολουθουν το D/s(που απο την φυση του ''απαιτει'' ευθυνες)
     
  7. SimpleWayz

    SimpleWayz New Member

    Απάντηση: switch all the time

    Ας πουμε...  
     
  8. Brainstorm

    Brainstorm Regular Member

    Απάντηση: switch all the time

    Μα κανεις δεν αναλαμβανει ευθυνες οταν ΔΕΝ εχει λογο να το κανει.

    Εξαρχης ομως οι διαπροσωπικες σχεσεις, και ποσο μαλλον σχεσεις διαστροφικες κατ'ελαχιστον, απαιτουν αλληλοσεβασμο, εχεμυθεια ( ειμαστε ακομα στην Ελλαδα δυστυχως ) και προσοχη σε πολλους αλλους τομεις. Αυτα αποτελουν ευθυνες, και μαλιστα πιστευω πως ενας perv, οταν εχει να κανει με ατομα τα οποια μπορει να μην γνωριζει τοσο καλα, ( οσο ενας κυριαρχικος την υποτακτικη του ), οι ευθυνες ειναι μεγαλυτεες καθως ενα ενδεχομενο ολισθημα θα εκθεσει πολλους περισσοτερους απο το συνηθες, η τουλαχιστον ( αν προκειται για ενα μονο ατομο ) πολυ περισσοτερο απο το συνηθες.

    Οποιοσδηποτε ακολουθει τις σεξουαλικες του ορμες,αναζητησεις,διαστροφες κλπ, με πληρη συνειδηση των επιλογων του, και με την απαιτουμενη σοβαροτητα, ειναι υπευθυνο ατομο.
     
  9. Απάντηση: switch all the time

    Γκρινιάρα detected.  
     
  10. SimpleWayz

    SimpleWayz New Member

    Απάντηση: switch all the time



    Χαχα, όχι απλά ρεαλίστρια.
    Ασε, τραβάμε κ' εμείς οι switchers τα ζόρια μας, μη νομίζεις...  
     
  11. Lio

    Lio New Member

    Θα συμφωνήσω στο θέμα της χημείας.Πραγματικά δε νομίζω οτί ένα status από μόνο του μπορεί να κατηγοροποιήσει την ανθρώπινη σεξουαλικότητα.

    "ακριβώς αυτό ,μιλάω με female perv και switch αλλά και εκεί βλέπω οτι επιλέγουν ρόλους απο την αρχή."

    Από την αρχή ή κατά τη διάρκεια δεν έχει να κάνει.Όταν είσαι ο ευατός σου και ο άλλος το δεχτεί, το αναγνωρίσει και υπάρχει χημεία δεν χρειάζονται συμφωνίες ως προς το ρόλο άλλωστε υπάρχει καλύτερος ρόλος από τον ίδιο μας τον εαυτό;
     
  12. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: switch all the time

    Οτι ειναι καθενας καλο ειναι.....αρκει να το υποστηριζει και να το απολαμβανει.
    Τι να το κανω να δηλωνεις Α και να εισαι Β και να παριστανεις το Γ....δεν σε σωζει ουτε διετης συνεδρια ψυχοθεραπειας.
    Ξεκρεμαστε τις ταμπελες και απολαυστε αυτο που σας προσφερεται και αυτο που εχετε κατακτησει ή διεκδικειτε.
    Αμα εισαι ανθρωπος και εχεις συνειδητοποιησει οτι συναναστρεφεσαι με ανθρωπους,ολα ειναι ευκολα.
    Γουσταρω και switch και perv και master και dom και σαλατα χωριατικη!