Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Πώς μπορεί να χαρακτηριστεί κάποιος ο οποίος κάνοντας για τις προθέσεις του την χρήση ενός επιστρατευμένου δήθεν σοφιστικέ και ρητορικού γραπτού λόγου μετατρέπει την ουσία ενός θέματος σε ανούσια σκουπίδια κάνοντας το άσπρο....μαύρο ?
     
    Last edited: 7 Ιουλίου 2011
  2. πως έβγαλες αυτο το συμπέρασμα; Στον ιδιωτικο τομέα τουλαχιστόν οι απλοι εργαζομενοι κανουν διπλασια δουλεια απο αυτην που αμοιβονται. Ειναι συχνα απιστευτα κακοπληρωμενοι κανουν υπερωριες και δουλευουν αργιες που ουδεποτε θα πληρωθουν. Μερικες φορες είναι ανασφαλιστοι και οι επειχηρησεις δεν πληρωνουν στην ωρα τους. Αυτα δεν ειναι μεμονομενες περιπτωσεις αλλα κοινος τοπος για οσους γνωριζουν την αγορα και εργαζονται μεσα σε αυτην
     
  3. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    υποκριτης...
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Προσωπικά βρίσκω απίστευτα αστεία την εικόνα του κάθε καινούριου μέλους που μπαίνει σ αυτό το χώρο να αρχίζει από την αρχή να αμφισβητεί την αναγκαιότητα καθορισμού συγκεκριμένων στάτους.

    Αυτό το όσα φάμε κι όσα πιούμε, όλα χύμα ρε παιδιά και σιγά τι τις θέμε τις ταμπέλες και τι σημασία έχει τι είναι ο καθένας και τι πραγματικά σημαίνει Κυριαρχία και τι υποταγή και τι είναι ο bottom/Top, o Dom/sub & o M/s, όλα αυτά ασήμαντα και άχρηστα.
    Ε λοιπόν κούνια που σας κούναγε.
    Γι αυτό καταντήσαμε ένα βανιλλοειδές κινκυ φόρουμ, επειδή οι πλείστοι όχι απλά είναι έτσι ..χύμα αλλά ως πλειοψηφία έχουν φιμώσει και όλους τους υπόλοιπους.

    Οι ταμπέλες υπάρχουν σε όλες τις κοινότητες bdsm στον πλανήτη για να υπάρχει ένας κοινός κώδικας επικοινωνίας.
    Δεν έχω μα το Θεό πουθενά συναντήσει τέτοιο πείσμα και τέτοια προσπάθεια κατάργησης των στάτους, όσο αυτή που γινεται από τον κάθε καινούριο sw ή περβ ή κινκυ που μπαίνει σ αυτό το χώρο.

    Αν είμαι υποχρεωμένη να δεχτώ πως επειδή την είδε κάποιος Κ, πρέπει να τον αποδεχτώ ως τέτοιο, επειδή η πλειοψηφία, η μάζα, αποφασίζει πως ΟΛΟ το βδσμ πρέπει να είναι τεντωμένο στα μέτρα τους τότε ειλικρινά να δηλώσω αστροναύτης και εκτός bdsm μπας και βρω την ψυχική μου γαλήνη.
    Γιατί ειλικρινά τον τελευταίο καιρό όποτε μπω σ αυτό το φόρουμ και διαβάζω κάποιες απόψεις το μόνο που θέλω είναι να το κλείσω και να παω στο διάολο από την απογοήτευση και την φρίκη που τραβάω να βλέπω να έχει καταντήσει η bdsm κοινότητα να σημαίνει όλα όσα γράφονται κι όλα όσα εκφράζονται από κινκυ βανιλλίζοντες wannabe που απ το αυγό ακόμα δεν βγήκαν αλλά όλα τα ξέρουν, όλα τα κατέχουν κι όλα θα τα ορίσουν για όλους τους υπόλοιπους.

    Όποιος πήρε ένα μαστίγιο και γαμώντας έδωσε καμιά, είναι Κυρίαρχος κι όποιος κάθισε κι έφαγε καμιά υποτακτικός.

    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ!
     
    Last edited: 7 Ιουλίου 2011
  5. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?




    Eντελώς φιλικά Lara μου.....περνάς καλά εσύ...? Αν ναι τί ζορίζεσαι...?...Aσε τον κόσμο να κάνει ότι θέλει...... 
     
    Last edited: 7 Ιουλίου 2011
  6. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?



    rep........rep.......rep......!!!
     
  7. Mistress_Bipolar

    Mistress_Bipolar Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Πως από μικρή,
    δαγκώνω το παγωτό-σάντουιτς με ελικοειδή συστροφή,
    σπειροειδώς καταδυόμενη.
    Η τελευταία μπουκιά να είναι ένας τέλειος κύκλος,
    ούτε μικρός ούτε μεγάλος για το στόμα μου, άλιωτος.
    Ο χρόνος πάντα με εξαπατά.
    Η τελευταία μπουκιά που μένει,
    πάντα λιωμένη και πάντα μεγάλη για το στόμα μου.

    Μετά τον πρωινό καφέ, πάει πάντα ένα!
    Μμμμμμ!!!
     
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Γι αυτή ακριβώς τη στάση μιλώ.
    Και δεν βλέπω να εμποδίζω κανένα από σας να ζείτε και να κάνετε ότι θέλετε.
    Την αγανάκτηση μου εξέφρασα, ή κι αυτό μου απαγορεύεται πλέον?
    Το ας κάνει ο καθένας ότι γουστάρει δεν με χαλάει.
    Εκείνο που με χαλάει είναι να μπαίνουν αυτοί που κάνουν ακριβώς αυτό, που η μόνη ανταλλαγή ελέγχου που γνωρίζουν είναι στο κρεββάτι τους κι εκεί ακόμα να κάνουν μαντάρα να εκφράζουν βαρεμάρα και δυσαρέσκεια που κάποιοι έχουμε το θράσος να θεωρούμε τις ταμπέλες σημαντικές, όχι γιατί με νοιάζει αν ο άλλος δηλώνει στη ζωή του και πιστεύει πως είναι ότι γουστάρει να είναι, έτσι κι αλλιώς όποιον δεν εκτιμώ γραμμένο τον έχω, αλλά γιατί ανάλογα με το τι συζητάμε και τι είδους σχέση αναλύουμε και τι στάτους, διαφέρουν και οι απαντήσεις.
    Κι αυτό υποτίθεται πως ξεκινήσαμε να κάνουμε σ αυτό το φόρουμ που έχει εξελιχθεί σε site γνωριμιών χαμηλού επιπέδου μάλιστα.
    Το να παρακολουθώ μια εξαιρετική δουλειά όπως αυτή που έγινε στο συγκεκριμένο φόρουμ να πηγαίνει στράφι, έναν έναν τους παλιούς να έχουν αποχωρήσει, γιατί πόσο θα επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια, πόση βλακεία και άγνοια και παπαρολογίες να ανεχτείς και πόσα μαθήματα από ηλίθιους να καταπιείς και να χάνω πλέον το μοναδικό ελληνικό μέρος που είχα να ανταλλάζω και καμιά άποψη της προκοπής, κι αντ αυτού διαβάζεις μόνο για κινκυ γαμίσια και αμπελοφιλοσοφίες του κερατά, από τον κάθε άσχετο που αντί να κάτσει να μάθει τι και πως και τι υπήρχε πριν απ την μέρα που ξύπνησε κι αποφάσισε πως είναι ότι είναι, απλά ανοίγει το στόμα του και πετάει με περισπούδαστο υφάκι και διδακτική διάθεση προς τους πάντες τις αερολογίες του και πως πρέπει να είναι το βδσμ είναι κάτι που δεν μπορώ προσωπικά ν αντέξω.
    Και μια και όπως φαίνεται μόνο εγώ αγανακτώ, οι υπόλοιποι που θα ένιωθαν κάτι ανάλογο την έκαναν, σκέφτομαι πως το παράδειγμα τους καλό θα κάνω να το ακολουθήσω.

    Αποχωρώ λοιπόν προσωρινά μέχρι αν μη τι άλλο να μου περάσουν τα νεύρα από τις "συζητήσεις επίπεδου", αρχίζω να ψάχνω εναλλακτικό μέρος να συζητώ για βδσμ και εδώ απλά θα είναι ένα μέρος νεκροταφείο αξιόλογων απόψεων και χώρος αφιερώσεων.
    Δεν είν κακό.
    Απλά βδσμ φόρουμ δεν είναι.
     
  9. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Αγαπητέ Alexkat, καλημέρα και sorry για την παρέμβαση!

    Αν πάρουμε το θέμα από την ανάλαφρη μορφή του έχεις δίκιο. Περνάει κάποιος/α καλά στην προσωπική του ζωή; Είναι όλα οκ και ας γράφουν τα μέλη ενός bdsm φόρουμ ό,τι θέλουν. (Άν και δεν πιστεύω να περνάει καλά κάποιος/α που είναι 20 ώρες το 24ωρο σ΄ ένα φόρουμ, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.)
    Αν όμως θέλεις να κουβεντιάσουμε το θέμα σοβαρά δεν έχεις δίκιο και θα σου αναφέρω ένα παράδειγμα για να καταλάβεις τι εννοώ.

    Αν μπω εγώ ο άσχετος με την ιατρική, σε ένα φόρουμ γιατρών και γράψω: "αφού όλοι είστε γιατροί τι τις θέλετε τις ταπέλες με τις ειδικότητες (π.χ. καρδιολόγου, παθολόγου, παιδίατρου κ.λ.π)."
    Το λιγότερο που θα κάνουν, αν δεν με πετάξουν έξω, είναι να γελάσουν με την μα...κία που θα έχω γράψει.

    Καλώς ή κακώς, παγκοσμίως στο bdsm υπάρχουν status (ταμπέλες στην ελληνική διάλεκτο), για να μπορεί ο καθένας να βρίσκει αυτό ακριβώς που ψάχνει, ασχέτως αν εδώ στην Ελλάδα τα περισσότερα status δεν αντιπροσωπεύουν αυτούς/ες που τα δηλώνουν, γιατί απλά δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο του bdsm.
     
    Last edited: 7 Ιουλίου 2011
  10. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Παροτι πολυ νεοτερο μελος του χωρου, θα συμφωνησω οτι εχει χαθει η μπαλα κατα ενα μεγαλο ποσοστο και χρειαζεται "αναβαθμιση".
    Μου εχουν λειψει τα θεματα εκεινα που εβλεπα στην αρχη και διαβαζω στα παλαιοτερα νηματα και αναγκαζομαι να επαναφερω σαν....τυμβωρυχος!
    Επισης θεωρω αδιαννοητη την απαξιωση των status γιατι ειναι αυτα που προσδιοριζουν τη θεση μας εδω.
    Οσον αφορα τις αποψεις νεων μελων που προερχονται καθαρα απο το "κρεβατι" και μονο, τις θεωρω οχι λανθασμενες,μιας και το κινκυ ειναι κι αυτο μερος του χωρου, αλλα παιδιαρωδες να προσπαθουμε να συγκρινουμε το M/s & το D/s με αυτο και να τα απαξιωνουμε επειδη δεν τα γνωριζουμε ή ανοα δεν τα δεχομαστε.
    Καθενας επιλεγει ενα δρομο,αυτον που η φυση του ή η καυλα του οριζει.
    Το εχω ξαναπει.
    Ας πραττει καθενας οτι τον εκφραζει χωρις να απαξιωνει τους αλλους και τις επιλογες τους,γιατι απλα δεν του "κανουν" ή δεν τον εκφραζουν.
    Μου θυμιζει αυτο που λεει ο Cad:"Γιαννακη φαε φακες. οχι δεν τρωω.Γιατι? Γιατι ειναι βλακειες.Εχεις δοκιμασει? Οχι.Τοτε? Ετσι,δεν μ αρεσουν"

     
    Last edited: 7 Ιουλίου 2011
  11. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    @ lara[E-p],

    ούτε στα διεθνή φόρουμ μπορεί πια να συζητήσει κανείς για BDSM αν τον απασχολούν θέματα ουσίας που πάνε πέρα από όσα κατέγραψε η πρώτη και σπουδαία γενιά ηλεκτρονικώς προσομιλούντων το BDSM, η οποία από παντού έχει αποχωρήσει το πολύ κρατώντας ένα προσωπικό blog, απλά εδώ περίσσεψε το θράσος και το καραγκιοζιλίκι.
     
  12. Mistress_Bipolar

    Mistress_Bipolar Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

      Indeed...